🔴علیرغم تکذیب رئیس دفتر رئیسجمهور؛ هیات علمی شدن دختر روحانی بار دیگر تایید شد
♦️دکتر آرش خجسته رئیس دانشکده فناوریهای نوین پزشکی در جواب نامه بسیج دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، عضویت مریم روحانی دختر رئیس جمهور به عنوان هیئت علمی این دانشگاه را تایید کرد.
♦️به گفته خجسته، خانم روحانی از تاریخ ۹۸/۱۰/۱۸ به عنوان عضو هیات علمی تعهداتی (ضریب k) در دانشکده فناوریهای نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شروع به کار کرده است.
♦️پیش از این، محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور، گفته بود دختر آقای روحانی اصلاً در هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عضویت ندارد.
♦️این در حالیست که پیشتر، روابط عمومی دانشگاه نیز در پاسخی حضور خانم مریم روحانی به عنوان عضو هیات علمی تعهداتی گروه مهندسی بافت و علوم سلولی را تایید کرده بود و هم اینک نیز نام او در سایت دانشگاه موجود است.
🔴ذوالنوری:تبعیت از فرامین رهبر عزیز را از اوجب واجبات میدانم
♦️رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، طی توییتی درباره تذکرات امروز رهبرمعظم انقلاب درباره عدم هتک حرمت رئیس جمهور نوشت:تبعیت از فرامین رهبر عزیز را از اوجب واجبات میدانم
♦️در چارچوب تدابیر معظمله از احقاق حق مردم غفلت نخواهم کرد.
⭕️ ما که مطیع رهبریم اما کاش شما بنفش الدوله ها هم زمانی که سرمست قدرت به همه چیز اهانت میکنید، بدونید که در یک شرایطی بازم "آقا" باید از زیر لعن و نفرین ملت نجاتتون بده.
کاش میفهمیدید که آقا همیشه آقاست، آقا رو از هر طرف بخونی آقاست.
🔴گزارش زاکانی از جلسه ۵ ساعته با طراحان استیضاح روحانی
👈 چرا با استیضاح همراه نبودم؟
⚠️چرا از گذشته عبرت نمیگیریم و نایب امام زمان عج را وادار میکنیم تا دائماً در میدان از خود هزینه کنند؟
●غیر شرعی بود
●غیرمنطقی بود
●احساسی و غیر عقلایی بود؛
●غیر علمی بود
●تک روانه و ضدسازوکارهای جمعی مجلس بود
●غیرحرفهای بود
●خلاف مصالح حکمرانی بود
●خلاف تجربه بود
●سطحی بود
●زود هنگام و منفعلانه بود؛ هدف از استیضاح چیست؟
●غیرمردمی بود
●تفرقهآفرین بود
●خلاف سبک مدیریتی امامَین انقلاب بود
●خلاف منطق رهبری نظام بود
●ضدامنیتی و بحرانآفرین بود
●غیرانقلابی یا ضدانقلابی بود
جزئیات و ارسال نظر در👇
http://www.jahannews.com/news/743216
🔻نتیجه ۴۰ سال ایستادگی یعنی این:
♦️از دورانی که آمریکا در امور ایران دخالت مستقیم داشت و با کودتا قدرت را جابجا می کرد و شاه ایران بر خلاف نظر آنها نمی توانست اقدامی انجام دهد، رسیده ایم به دورانی که هر دو نامزد ریاست جمهوری آمریکا، ایران را متهم به دخالت در انتخابات آمریکا می کنند.
⁉️اگر امروز ایران یک قدرت جهانی نبود آیا آنها به خودشان اجازه می دادند چنین اتهامی را مطرح کنند؟!!
🔻نتیجه ۴۰ سال ایستادگی یعنی این:
♦️از دورانی که آمریکا در امور ایران دخالت مستقیم داشت و با کودتا قدرت را جابجا می کرد و شاه ایران بر خلاف نظر آنها نمی توانست اقدامی انجام دهد، رسیده ایم به دورانی که هر دو نامزد ریاست جمهوری آمریکا، ایران را متهم به دخالت در انتخابات آمریکا می کنند.
⁉️اگر امروز ایران یک قدرت جهانی نبود آیا آنها به خودشان اجازه می دادند چنین اتهامی را مطرح کنند؟!!
🔴خنده داره!!!
🔹جماعت اصلاح طلب که تا چند وقت پیش میگفتن امام معصوم رو هم باید نقد کرد الان میگن طبق فرموده رهبری نباید رییس جمهور نقد بشه!!!
عجب!!!
🔹بزرگوار رهبری گفت هتک حرمت نشه، نقد مسئولین که از اصول اساسی انقلابی بودنه...
#علیرضا_گرائی
✍ دکتر عبدالله گنجی :
چندی پیش در فرانسه به پیامبر اسلام توهین شد.مکرون گفت آن را محکوم نمی کند چون آزادی بیان است
حالا اردوغان یک عبارت در باره مکرون گفته که بوی اهانت میدهد فرانسه سفیر خود از آنکارا را فراخوانده است.در آزادی غربی حرمت رئیس جمهور فرانسه از پیام آور الهی با ۱/۵میلیارد پیرو بیشتر است. عدد
🔴 #تحریف| اهداف جریان تحریف از رها ماندن فضای مجازی در داخل چیست؟
✍ سید علیرضا آل داود :
🔻 اهداف جریان تحریف داخلی و خارجی از راه اندازی جنبش های اجتماعی با استفاده از پیام رسان ها، شبکه های اجتماعی و فضای مجازی رها شده در کشور چیست؟
1⃣ پروژه بی ثبات سازی: شبکه سازی گسترده در فضای مجازی با اهدافی چون جمع آوری بیگ دیتا، جریان سازی برای جنگ شناختی، جنگ روایت ها و جنگ اراده ها
2⃣ بهره گیری از ابزار مکمل جنبش های اجتماعی( پیام رسان هایی نظیر تلگرام و شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام) برای انتقال سریع اخبار و پیام های جعلی، شایعات، دوقطبی سازی، فریب و جریان سازی رسانه ای
3⃣ هدایت افکار عمومی: ایجاد موج های رسانه ای ساختار شکن، منفی و سازمان یافته بمنظور ایجاد ناامنی و سردرگمی در مخاطب با این هدف که رهبران سیاسی و نظام به نظرات و خواسته های اجتماعی مردم بی توجه هستند.
4⃣ ایجاد جنبش اجتماعی توسط فضای مجازی و تبدیل آن به جنبش عمل گرا، حقیقی، براندازانه، زنانه در کف جامعه مانند #فتنه۸۸ که فیس بوک و توئیتر این نقش را بر عهده داشتند، در فتنه های ۹۶ و ۹۸ پیام رسان تلگرام و واتس اپ و شبکه اجتماعی اینستاگرام آتش بیار معرکه بودند
5⃣ جنگ نرم، جنگ شناختی و جنگ روایت های اعتقادی-اجتماعی با استفاده از استراتژی ایجاد نت ترول ها مانند جنبش های زنانه مانندچهارشنبه های سفید، دختران خیابان انقلاب و نه به حجاب اجباری، اجرای سند ۲۰۳۰، روایت سازی با هشتگ اعدام نکنید، دختر آبادانی، نوید افکاری که مقدمه ایجاد جنبش های اجتماعی براندازانه در کشور است که با محوریت فضای مجازی و سرویس های آن دنبال می شود
6⃣ فروپاشی از درون: با توجه به اظهارات صریح سران آمریکا و رژیم صهیونیستی مبنی بر حمایت از رسانه های مختلف نظیر شبکه های ماهواره ای، شبکه های اجتماعی، پیام رسان ها و... برای از بین بردن مشروعیت و مقبولیت داخلی نظام، ایجاد جنبش های اجتماعی چند ماه اخیر را باید در این راستا ارزیابی کرد.
🔹 گفتنی است در این میان نباید از موضوع #نفوذ_جریانی در کشور غفلت نمود، چراکه این نوع نفوذ با شبکه سازی داخل ملت به دنبال تصمیم سازی برای مسئولان، نخبگان و افراد تاثیر گذار در سطح کشور است.
✍ یادداشت سلیمینمین : سیاست اخلاقی آیتالله خامنهای؛ تایید انتقاد و مقابله با رادیکالها
در شرایط کنونی دستهایی در تحرک است و تلاش میکند که جامعه ما را که بر اساس یک عقلانیتی که دارای آرامش است و در قبال مشکلات برخورد منطقی دارد، دچار تشویش کند. متاسفانه عدهای از اشخاص که با توجه به حضور در جایگاههای حساس سیاسی از آنها انتظار میرود در مواجهه با مسائل مختلف کشور از منطق قوی تری برخوردار باشند ولی در صحنه عمل شاهد آن هستیم که به مراتب درک سیاسی آنها از متوسط جامعه نیز پایینتر است.
جامعه امروز بیش از دست اندرکاران سیاسی تحت فشار معیشتی قرار دارد اما چون این را درک میکند که هدف دشمن از تحریمها به هم ریختن کشور است، گامی در این مسیر بر نمیدارد. البته مردم انتقاد میکنند و حرف و نظرات خود را بیان میکنند اما اقدامی که نتیجه آن بر هم ریختن نظم جامعه باشد را صورت نمیدهد. در عین حال متاسفانه در دو هفته اخیر برخی کسانی که ادعای حمایت از منافع مردم دارند یا خود را سخنگوی مردم عنوان میکنند رفتاری به مراتب متفاوت از رفتار مردم داشتند.
وقتی سخن از دولت میشود، یک پدیده واحد و یک گونه نیست. به تعبیر دقیقتر در دولت شخصیتهایی حضور دارند که افراد ارزندهای هستند و متناسب با شرایط زمانی کار میکنند و از سوی دیگر منافع شخصی و فعالیت اقتصادی فردی ندارند و در نقطه مقابل نیز افرادی را داریم که حاضر نیستند به شکل ویژه کار کنند و به صورت عادی و معمولی فعالیت خود را به عنوان یک مدیر دنبال میکنند و در شرایط ویژهای که ما تحت فشار تحریمها هستیم و می طلبد ساعاتی بیشتری را صرف حل مشکلات و دغدغه های مردم کنند، حاضر نیستند ایثار و فداکاری داشته باشند.
ما در عین حال که وزرا و معاونینی در دولت داریم که افراد لایق و شایستهای هستند، در نقطه مقابل وزرا و معاونینی نیز در کابینه دولت حضور دارند که عاری از این ویژگیها هستند.
به طور مثال از یک سو آقای ستاری را داریم که واقعا با تمام توان فعالیت میکند و با تلاشهای خود توانسته زمینه باز شدن بسیاری از گرههایی که به واسطه تحریمهای آمریکا بر کشور تحمیل شده را فراهم آورد و از سوی دیگر آقای نهاوندیان را داریم که عمدتاً به دنبال منافع شخصی است و عامل بسیاری از کمکاری ها و بی تدبیری های اقتصادی در دولت است.
بنابراین اولاً انتقادات باید به طور مشخص از افراد و عملکردهای خاص باشد یعنی بگوییم که فلان وزیر باعث بروز چنین کوتاهی هایی است و باید مورد سوال قرار گرفته و با او برخورد شود و توهین به کلیت دولت کار ناپسندی است. ضمن این که باید توجه داشت اگر ما به جای انتقاد اقدام به توهین به رئیس جمهور که شخص دوم کشور است کنیم ،این مسئله نه تنها منجر به حل مشکلات نمیشود بلکه موجب بروز به هم ریختگی در مدیریت کشور میشود. به تعبیر دقیق تر شما وقتی اعتبار رئیس جمهور را با توهین به او زیر سوال ببرید، کسانی که باید از او حرف شنوی داشته باشند، دیگر اعتباری برای دستورات رئیس جمهور قائل نیستند. به ویژه اگر این مسئله در ماههای پایانی کار دولت باشد، این مسئله نیز مزید بر علت میشود که مدیران زیر نظر رئیس جمهور از دستورات او سرپیچی کنند.
بنابراین ما از طریق انتقاد، هم خودمان رشد میکنیم، هم فرد انتقاد شونده و بالعکس در صورت توهین هم خودمان تنزل پیدا میکنیم هم فرد توهین شونده. اگر تک تک عملکردهای دولتمردان مورد نقد عالمانه قرار گیرد، ما خود را مکلف کردیم که در مقام منتقدی عاقل قرار بگیریم و با مطالعه و تحقیق به نقد دولت بپردازیم. در حالی که نقد جاهلانه و توهین از هر عنصر بی سواد و کم ظرفیتی ممکن است سربزند لذا از کسانی که میخواهند مشکلات کشور را در شرایط کنونی که بیشترین فشار خارجی از جانب آمریکایی ها وارد می شود حل کنند، انتظار میرود به یک سری الزامات تن بدهند.
ما در شرایط فعلی قطعاً باید خود را به یک سری اصول مقید بدانیم و این اصول را زیر پا نگذاریم. اینکه رهبر انقلاب هم در دوران ریاست جمهوری آقای روحانی و هم در دوران آقای احمدی نژاد که خطاهای فاحشی از هر دو آنها صورت گرفته، مسئولان کشور و نمایندگان مجلس را به موجب توهین به رئیسجمهور سرزنش میکنند، نشان میدهد که رهبر انقلاب اصولی اخلاقی در حکومتداری دارد که هم در قبال آقای احمدی نژاد و هم در قبال آقای روحانی که منتسب به دو جناح مخالف هستند، این اصول ثابت و غیرقابل تغییر است.
آقای واعظی : بیانات رهبری فصل الخطاب است!
🖌 چرا وقتی رهبری فرمودند به آمریکا خوشبین نیستم و بهشون اعتماد نکنید حرف رهبری فصل الخطاب نبود!
14.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹ویدیو های مستند//
🔹 صفر تا صد نا امنی ایجاد شده توسط معتاد متجاهری به نام مهرداد سپهری برای مردم
🔹از تهدید به آتش زدن محله تا خورد کردن دندانهای یک شهروند و تخریب خودروهای محله
🔹تهدید نوامیس محله به تجاوز!! و تخریب مغازه ها
🔹علیرغم این جرائم، به علت فوت این فرد در زمان بازداشت، دستور فوری بررسی ماجرا از سوی مرجع قضایی و انتظامی صادر شده است.
🔹 جالب اینه که حالا بی بی سی و ضدانقلاب حامی این اینگونه افراد شده و جنجال بپا کردند؛ هرچه عربده کشی و چاقوکشی بیشتر باشد دشمنان بیشتر یقه دری می کنند!
🔴همنوايي رسانه اصلاحطلب با ضدانقلاب عليه پليس ايران با توسل به فيلم چندروز قبل درگيري با يك شرور سابقهدار
🔹 درحاليكه از شب گذشته جريان رسانهاي ضدانقلاب تلاش ميكند با استناد به يك ويديو، خطاي احتمالي مأمور ناجا در برخورد با يك متهم را نشانه خشونت سيستماتيك و فراگير در جمهوري اسلامي القاءكند، كانال تلگرامي «جبهه اصلاحطلبان ايران» با انتشار فيلم دستگيري يك مجرم سابقهدار و فروشنده موادمخدرصنعتي در هفته گذشته، در اين موجسازي با ضدانقلاب همنوا شد.
🔹در ماجراي مذكور مجرم درحال فرار، دوشهروند را گروگان ميگيرد، با چاقو به پليس حمله ميكند و درنهايت عليرغم اخطارهاي مكرر و شليك هوايي، با اصابت گلوله به پا دستگير و به بيمارستان منتقل ميشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بزرگترین دشمن ما کیست؟
🌹امیر سپهبد شهید صیاد شیرازی
﷽؛
📌👆 ۷ اقدام که از سوی رسانه های معاند به طور ویژه با هدف بحران آفرینی در دستور کار قرار گرفته.
تقریبآ تمام تولیدات محتوایی که از سوی رسانه های وابسته در این چند هفته تولید شده در ذیل همین ۷ طرح تعریف میشود..