💠 چند ملاحظه راهبردی؛
گنبد سایبری اسرائیل هم پاره شد
✍ محمد ایمانی :
۱- حمله سایبری بی سابقه، اسرائیل را به قطع سراسری برق و خاموشی مطلق کشاند. اهمیت مضاعف این حمله به زیر ساخت های رژیم صهیونیستی، در این است که نه نقطه ای و محدود، بلکه سراسری، یک پارچه و همزمان بوده است.
۲- این حمله احتمالا هنوز دست گرمی و تمرین یا در مقیاس پیش لرزه بوده و حملات بعدی می تواند شدت و قدرت تخریبی بالاتری داشته باشد. تصورش را بکنید نوبت بعدی تاسیسات اتمی دیمونا یا فرودگاه ها و مراکز امنیتی- نظامی و اقتصادی در تل آویو و حیفا، هدف حملات راز آلودی قرار بگیرد که حتی نتوانند درباره اش حرف بزنند.
۳- به نظر می رسد سران رژیم صهیونیستی، روزهای تاریک تری در پیش داشته باشند که حتی تصورش را هم نمی کردند. شوک اخیر را اضافه کنید به آشوبهای چند ماه اخیر، و چند بار انحلال دولت و انتخابات زودرس که به جای ثبات، بی ثباتی را بیشتر کرده. ضربات امنیتی- اقتصادی آزار دهنده می تواند مانند چاشنی بمب عمل کند.
۴- کسی از ایدی کوهنِ (فرمانده لافزن صهیونیست ها برای عملیات روانی در فضای مجازی) خبر دارد که زنده است یا مرده؟ چرا او ناتوان از نوشتن چند خط تحلیل درباره نابودی بخش دیگری از قدرت بازدارندگی اسرائیل است؟!
۵- قطعا اگر اهمیت بازدارندگی سایبری صهیونیست ها در برابر نفوذ و ضربات ویرانگر، مهم تر از بازدارندگی سپر موشکی موسوم به "گنبد آهنین"نباشد -که بارها با موشک های مقاومت پاره شد-، به همان اندازه مهم و حیاتی است.
۶- صهیونیست ها قبلا مدعی بودند جزو چند قدرت سایبری بزرگ دنیا هستند اما اکنون کسی چنین لافی را از آنها نمی پذیرد؛ بلکه اهل فن شهادت می دهند حریفانی که بتواند چنان ضربه سایبری یی را با وارد کنند، دست برتر را پیدا کرده اند.
۷-دو کُد را باید در تحلیل ها لحاظ کرد. اولی سخنان آبانماه 94 «هرتسل هالوی» (فرمانده رکن اطلاعات در ستاد کل ارتش اسرائیل) که خطاب به مدیران مجموعه خود گفت:
«از ابتدای انقلاب 1979، ما 3 برابر رشد علمی داشتهایم اما رشد ایران 20 برابر شده. آنها به برتری فنی نزدیک میشوند. جنگ واقعی در آینده نیست؛ همین حالا جریان دارد. برداشته شدن فاصله 30 سال پیش، برای ما بسیار پرهزینه خواهد بود. جنگ امروز، جنگ ذهنهاست و تبلیغات طرف مقابل میتواند روحیه اسرائیلیها را درهم بشکند».
۸- و دومی، اظهارات تیر ماه 1394 یوزی رابین (مدیر سابق برنامه موشکی اسرائیل) تیر ماه 1394 در جمع فعالان نیروی هوایی آمریکا:
-ایرانیها به خوبی در جریان تحولات موشکی هستند. آنها فاتح 110 راساختند و به عنوان یک مهندس میگویم بخوبی کار کردهاند. با افزایش دقت این موشک، آنها حالا می توانند یک بلوک شهری را نابود کنند. باورکردنی نیست: موشکهای بالستیک ایران در حجم بالا در حال تولید، ذخیره و حتی صادرات است.
-آنها میتوانند با موشکهای 2000 کیلومتری نقطهزن، اسرائیل را فلج کنند... موشک سومار هم دستاورد بزرگی است. من به احترام افرادی که این کار را انجام دادند، کلاه از سر برمیدارم. این دستاوردها در شرایط تحریم به دست آمده است».
۹- ایران چند ماه قبل با موفقیت توانست ماهواره نظامی نور را در مدار قرار دهد که هر 90 دقیقه یک بار از فراز اسرائیل عبور میکند.
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 این فیلم کوتاه، مذاکره با آمریکا در منظومه فکری رهبر انقلاب را نشان می دهد.
📺پیشنهاد داریم این فیلم کوتاه را حتما و تا آخر ببینید...
🔴🔸آمادهباش رویترز برای بروز آشوب پس از انتخابات آمریکا
🔹برخی منابع خبری میگویند خبرگزاری رویترز بین خبرنگاران خود در آمریکا که قرار است انتخابات این کشور را پوشش دهند کلاهخود، جلیقه ضدگلوله و ماسک ضدگاز توزیع کرده است.
🔹استفان آدلر، سردبیر این خبرگزاری، به سایت "گزت پرس" گفته است: نگرانی ما درباره امنیت و سلامت خبرنگارانمان در آمریکا به طرز بیسابقهای در این دوره از انتخابات افزایش یافته است.
🔹وی همچنین گفته است: امیدواریم انتخابات آمریکا به خشونت کشیده نشود اما با توجه به نشانههای فراوانی که وجود دارد، ما خود را [برای بروز هر رخدادی] به شدت آماده کردهایم.
🔹رجینالد چوآ، یکی دیگر از مقامات ارشد رویترز نیز با تایید توزیع ماسک ضدگاز، کلاه ایمنی و جلیقه ضدگلوله بین خبرنگاران به این سایت خبری گفته است: ما باید اطمینان حاصل کنیم که در هر نقطهای که پس از انتخابات ناآرام شد، اقلام حفاظتی لازم را برای حفظ سلامت خبرنگاران خود در اختیار داریم.
🔹وی همچنین درباره تمهیدات رویترز برای جلوگیری از بروز ناآرامی گفته است: چنانچه هر یک از کاندیداها (ترامپ یا بایدن) یا ستاد انتخاباتی آنها پیش از شمارش نهایی آرا اعلام پیروزی کند، رویترز موکدا به خوانندگان خود خواهد گفت که نتایج رسمی انتخابات هنوز اعلام نشده است.
✅ ما و انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
✍ پرویز امینی :
🔴 به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا چند روز باقی مانده است. شواهد و قرائن نشان میدهد به شکل بیسابقهای بعد از گذشت ۴۲ سال از انقلاب اسلامی، انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای افکار عمومی ایران مهم شده است و علیرغم اینکه صداوسیما مطابق معمول این انتخابات را در حاشیه گذاشته است، اما برای مردم ما در وضعیت متن است.
🔴 نظرسنجیهای انتخابات آمریکا و تغییرات آن پیاپی در شبکههای مجازی دست به دست میشود، در ارتباطات فامیلی، همکاران و کارشناسان سیاسی و اقتصادی و روابط خارجی، دربارهاش صحبت میشود، پیامدهای پیروزی و شکست هر یک از کاندیداها تحلیل میشود و ازجمله بحثهایی که میشود این است پیروزی و شکست کدامیک، به نفع ما و کدامیک به ضرر ماست.
🔴 این احساس نسبتا عمومیِ چسبندگی نتایج انتخابات آمریکا به سرنوشت ما، مسئله فوقالعاده مهم و حساسی است. این دردناک و تراژیک است که بعد از چهل دو سال از انقلاب اسلامی که استقلال، فراگیرترین آرمانش و رهایی از سلطه دولت آمریکا، مهمترین مصداق این استقلال و طی چهار دهه گذشته برای این آرمان هزینههای فراوانی پرداخته است، بخش قابلتوجهی از مردم ما کلید حل مسائلشان را در دستان شرورترین دشمنانش ولو به غلط بدانند.
🔴 دولت روحانی و نوع حکمرانی این دولت در دو نوبت یازدهم و دوازدهم، نقش درجه اول در شکلگیری این وضعیت دارد. در سطح نخست، واقعیت روشن و آشکار این است که دولت روحانی، دولت ناکارآمد، فشل و از نظر دستاورد، دولت فقیری است. دولت روحانی وضعیت کشور را به جایی رسانده است که دی ماه اعتراضی در سال ۹۶ در حکم اتوپیا و آرمانشهر این روزهاست (دلار ۳ تا ۴ هزار تومان، بنزین هزار تومان، قیمت مسکن بین یک پنجم تا یک دهم امروز، سکه و طلا کمتر از یک سوم تا یک چهارم، تورم حدود یک چهارم فعلی، قیمت خودرو یک پنجم کنونی، قدرت خرید مردم چند برابر فعلی و...) حتی آبان پراعتراض ۹۸ نیز در مقایسه با امروز، یک وضعیت مطلوب به حساب میآید. درواقع برخلاف شعار روحانی و طرفدارانش در سال ۹۶ هر چه به عقب برگردیم، وضعیت کشور در مقایسه با امروز بهتر میشود به طوری که بازگشت به سال ۹۲ در مقایسه با امروز، یک وضعیت رؤیایی در کشور به شمار میآید و مردم کاملا آمادگی دارند به عقب برگردند. این وضعیت حکمرانی دولت روحانی، امیدواری به بهبود اوضاع و احوال کشور با منشاء داخلی را با چالش و مسئله روبرو کرده است.
🔴 در سطح دوم، دولت روحانی به شکلی مرجعیت حل مسائل کشور را به خارج منتقل کرده و به شکلی تغییر در روابط خارجی را کلید حل همه مسائل طرح کرده است که تا آب خوردن مردم را هم به آن منوط نموده است. طی این سالها، افکار عمومی برای گرهگشایی از مسائلش، یا در انتظار به فرجام رساندن برجام بوده یا در انتظار اجرای برجام یا در هراس خروج آمریکا از برجام بوده است. و اینک نیز دولت روحانی مردم را در خیال پیروزی بایدن و بازگشت او به برجام قرار داده است. سخنان او درباره صلح امام حسن(ع)، دغدغه تاربخی نداشت، بلکه پیشدرآمدی برای مذاکرات مجدد در صورت پیروزی بایدن است.
🔴 در واقع این وضعیت بیمارگونه در عطف نظر به انتخابات آمریکا، نتیجه ناکارآمدی داخلی از یک سو و مرجعیتبخشی به بیرون بر اساس سیاست برونگرایی در تجربه دولت روحانی است. این درس مهمی برای سازمان حکمرانی است که چگونه سیاستگذاریهایش و شیوه حکمرانیاش میتواند باورها و انگارههای افکار عمومی یک ملت را در جهت عکس آرمانهایش پیش ببرد و در این وضعیت تلخ و آزاردهنده قرار دارد.
🔹ساعتی پیش انبیسینیوز به نقل از مقامات پنتاگون نوشت؛ مطلع شدیم در خاک آمریکا از طرف ایران عالیترین مقام پنتاگون(مارک اسپر) و پنجتن از مقامات عالیرتبه پنتاگون که در ترور سردار سلیمانی نقشداشتهاند با تهدید بلقوه ترور روبرو هستند و ممکن است عملیات انتقامجویانهی ترور ژنرال سلیمانی که از سوی ایران وعده داده میشود در خاک آمریکا باشد!
🔹در ادامه این گزارش آماده است وزیر دفاع آمریکا از ترس عملیات انتقام جویانهی ایران مخفیانه به خاورمیانه و کشورهای آفریقایی سفر میکند و همچنین در گزارشی ذکر شده است یکی از مقامات عالیرتبه پنتاگون توسط یک خودرو که راننده ایرانیتبار داشته به مصافت ۱۰ کیلومتر در خاک آمریکا تحت تعقیب قرار گرفته است که بنظر میرسد قصد ترور این مقام را داشته است!
✳️ جنگ روانی تاریخی و توقعات اضافی
✍ محمد صادق کوشکی :
١) حسين دهباشی از نیروهای قدیمی «آشنا» و سازنده اولین فیلم تبلیغاتی روحانی در انتخابات سال ٩٢، در ادامه پروژههای جنگ روانی دولت روحانی، با طرح برخی شبهات تاریخی درباره شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها تلاش کرده تا حواس و ذهن نیروهای انقلاب را به سمت و سوی این شبهات و پاسخگویی به آنها منحرف نموده و برای مدتی فشار رسانهای را از روی دولت روحانی کم کند.
این قبیل حرکات بارها از جانب روحانی، آشنا و سایر اعضای حلقه روحانی انجام شده و متاسفانه هربار به نتیجه رسیده و برای مدتی حواس نیروهای انقلابی را از موضوعات اساسی منحرف کرده است. انشاءالله این بار هوشمندانه با این حقه تکراری برخورد کنیم.
٢) این روزها و پس از نقش آفرینی مکرون در مرحله جدید اسلام ستیزی، برخی نیروهای انقلاب این توقع را مطرح کردند که روحانی، ظریف و ... باید به واسطه جایگاهشان، مواضع جدی و قاطعانهای اتخاذ کنند و پاسخ گستاخی و شرارت مکرون را به گونهای بدهند که شایسته نظام و انقلاب اسلامی و ادعاهای آن باشد.
از این دوستان عزیز عذر خواهی میکنیم اما ظاهرا پس از ٧ سال هنوز روحانی و اطرافیانش را نشناختهاند! این توقع شبیه توقع میوه دادن درخت چنار است! اگر روحانی یا ظریف بلافاصله پس از گستاخیهای مکرون، پاسخی در خور به آن میدادند دیگر «دیپلمات» نبودند، بلکه «انقلابیونی» بودند که به وجودشان افتخار میکردیم و از ثمرات جهادشان بهرهمند بودیم!
٣) طرح دولت برای انتقال معاملات دام زنده به بورس کالا، حرکت دیگری است برای جارو کردن ته مانده جیب مردم و سرازیر کردن درآمد ناشی از افزایش قیمت گوشت به جیب حامیان روحانی. همان طور که طرح گشایش اقتصادی دولت، پولهای مردم را از بورس جمع کرد و روانه حسابهای حامیان روحانی نمود!
🔴 حجاریان و استندآپ کمدی سیاسی
🔻 سعید حجاریان در آخرین مطلب خود که با عنوان «ما و بایدن» در مشقنو منتشر شده، در شرایط فرضی پس از انتخاب بایدن به عنوان رئیسجمهور آمریکا، خود را جای سرمقالهنویس کیهان گذاشته و یادداشت طنزآلودی از زبان او نوشته است!
🔹 او در این یادداشت با ادبیات کنایه و طنز، ۷ شرط را از زبان سرمقالهنویس کیهان برای بایدن فهرست کرده که در صورت تامین این شروط ایران حاضر خواهد بود با این رئیسجمهور احتمالی دموکرات آمریکا وارد مذاکره شود. اما دو نکته درباره این یادداشت جالب است:
1⃣ به نظر میرسد آقای حجاریان پس از یک انسداد نسبی تئوریک در تحلیل و تجویزهای سیاسی سالهای اخیر، تلاش کرده شانس خود را در حوزه استندآپ کمدی سیاسی هم بیازماید و از این نقطه هم ورودی به سیاست بکند. آقای حجاریان که بعد از پیروزی آقای روحانی در انتخابات ۹۲ گفته بود اصلاحطلبان حاضرند دندانههای کلید او باشند و سال ۹۶ نیز هماهنگ با آقای خاتمی از پیروزی مجدد آقای روحانی دفاع پراپاقرصی انجام داده بود، حالا و پس از آنکه هم دولت به لحاظ کارآمدی با وضعیت بغرنجی مواجه است و هم اصلاحطلبان با شرایط اجتماعی بدی روبرو هستند، در چندین نوبت تلاش کرد راهی تئوریک برای خروج از این انسداد پیدا کند و تجویزهایی داشته باشد. اما نتیجه این تجویزهای متناقض به نحوی شد که صدای اعتراض برخی مخاطبان اصلاحطلب او هم برخاست.
2⃣ غیر از مسئله استندآپ سیاسی، اینچنین هیجانزدگی از سوی آقای حجاریان برای خدمت به ستاد بایدن، مشابه همان حمایتهای سنگین او از آقای روحانی در ۹۲ و ۹۶ و مخمصه امروزش، مصداق جوزدگی سیاسی است. آیا بهتر نیست آقای حجاریان با تجربه ای که از سیاست داخلی کسب کرده برای اینکه فعلاً دندانه کلید سیاستهای بایدن باشد، حداقل اینهمه عجله به خرج ندهد؟!
🔸چگونه میشود از حرف حق، علیه جبهۀ حق استفاده کرد؟
🔸اگر از صلح امامحسن(ع) بگوییم اما از خیانت یارانش نگوییم، خیانت کردهایم
🔻 آنقدر که با حرف صحیح میشود علیه حق قیام کرد، با حرف غلط نمیشود. آنقدر که انسان با اطلاعات صحیح و ظاهراً سالم، میتواند ظلم کند، با حرف دروغ و غلط، نمیتواند ظلم کند، بهویژه در جامعۀ دینی، از متن دین بیشتر میشود علیه دین سوءاستفاده کرد.
🔻 امیرالمؤمنین(ع) دربارۀ حرف صحیحی که علیه جبهۀ حق از آن استفاده میشود، فرمود: «کَلِمَةُ حَقٍّ يُرَادُ بِهَا الْبَاطِلُ» اما چگونه میشود از حرف حق، علیه جبهۀ حق استفاده کرد؟ یک ترفند این است که بعضی از حرفهای صحیح را بیان کنند بدون ذکر حرفهای صحیح دیگری که باید در کنارش بگویند.
🔻 مثلاً میگویند: «پیامبر(ص) اهل تحمل و مدارا و عفو بود.» یا «امیرالمؤمنین(ع) به حرف مردم گوش کرد و کوتاه آمد» یا «امامحسن(ع) صلح کرد و سخن مردم را شنید» به چنین کسی باید گفت: این حرفها درست است اما ناقص است، همهاش را بگو! وقتی نصفش را نمیگویی، معلوم میشود یک قصد و غرضی پشت سرش هست.
🔻 بله، پیامبر(ص) در مقابل منافقین جامعه، مدارا میکرد، اما چارهای نداشت جز اینکه در مقابل آنها کوتاه بیاید، چون مردم زمان ایشان، سطح فهم و ظرفیت لازم را نداشتند که ایشان بتواند با برخی از منافقین برخورد محکمتری کند.
🔻 چرا پیامبر(ص) و علی(ع) و امامحسن(ع) در برخی موارد کوتاه آمدند؟ بهخاطر وجود منافقینی که موجب انحراف افکار عمومی بودند، و بهخاطر وجود مؤمنین ضعیفی که موجب تحمیل اقدام ناصحیح به ایشان شدند.
🔻 میگویند «ببینید امامحسن(ع) صلح کرد!» خُب بقیهاش را هم بگویید که یارانش خیانت کردند و ایشان را تنها گذاشتند و همین خیانتها بود که حضرت را وادار به صلح کرد. کسی که از صلح امامحسن(ع) حرف بزند اما از خیانت یاران امامحسن(ع) حرف نزند، خائن است؛ همهاش را بگو! گفتنِ یک قسمتی از حق و نگفتن بقیۀ حق، بدتر از گفتن سخن باطل است.
🔻 کسی مخالف صلح نیست، اما صلح حقیقی نه صلح تحمیلی! صلح تحمیلی هم مثل جنگ تحمیلی بد است. صلح تحمیلی ناپایدار است و به دنبالش قتل عام جبهه حق است؛ همانطور که در کربلا شاهد بودیم.
👤علیرضا پناهیان
🕊أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🕊
🔴 سود ۱۲۰۰ میلیاردی یک وزیر سابق از بورس!
🔹ع آ وزیر دولت غربگرا توانسته سود سرشاری را از بورس تهران بدست آورد.
🔻شنیده ها نشان می دهد این وزیر سابق البته بی کفایت در کار که جز وزرای بسیار ثروتمند دولت غربگرایان به حساب میآمد توانسته ۱۲۰۰ میلیارد تومان سود را از بازار سرمایه کسب کند.
🔹این عنصر فعال در ستاد فتنه ۸۸ تنها از فعالیت نه چندان طولانی خود در بورس این مبلغ را بدست آورده است.
🔻گفته میشود برخی از مدیران غربگرای عالی رتبه نیز سود هنگفتی از بورس داشته اند که دقیقا از ابتدای ریزش بورس سرمایه های خود را بیرون کشیدند
🔹بهتر است دستگاه قضایی فارغ از هر مصلحت اندیشی به مسئله سودهای کلان چندهزار میلیاردی برخی مقامات دولتی ورود پیدا کند تا بر همگان مشخص بشود که این افراد از کجا آورده اند و طبق چه دلیلی دقیقا روزهایی که روحانی مردم را به حضور در بورس دعوت میکرد این افراد سرمایه های خود را از بورس بیرون کشیدند و پس از آن ریزش سنگین بورس و نابودی سرمایه های مردم شروع شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مهمترین برکت سفرهای نظارتی رییس مجلس به استانها، به تحرک واداشتن دستگاه خسته اجرایی است
🔻حالا اصلاحطلبان تا دلتان میخواهد سیاسیکاری کنید و به قالیباف فحش بدید و بگویید سفرهایش نمایشی است
🔺اما روستای کربلایی قربان زابل پس از نظارت میدانی قالیباف دارای آب شد
✍ پی نوشت: ریاست جمهوری یک مدیری میخواهد که کار اجرایی وجهادی کند نه صندلی نشینی!
حالا برعکس شده و رئیس مجلس به جای صندلی نشینی کار جهادی و اجرایی میکند...
حقیقتاً اگر مردم در سالهای ۹۲ و ۹۶ درست انتخاب میکردند، وضعیت کشورمان اینگونه نبود...
⭕️ یک منبع پیشنهادی مجلس برای طرح تامین کالاهای اساسی، اخذ "مالیات" از تراکنشهای بالای ۱۰میلیون تومان بود.
سخنگوی دولت در مخالفت گفت:همین مانده مردم پولهایشان را از بانک بیرون بکشند.
حالا امروز بانک مرکزی از افزایش"کارمزد" تراکنشهای بانکی خبر داد.
برای مردم بد بود، برای بانکها خوب!
✍ سیدنظام الدین موسوی
⭕️ رحمانیان(مدیر روزنامه شرق):در مورد برجام مبالغه کردیم.دولت باید در حقیقت این موضوع را قدری بزک میکرد که بتواند حرفش را به کرسی بنشاند!
نظر روزنامه شرق درباره بایدن:با آمدنش رفاه و ارزش پول ایران بالا و کاهش فقر و قیمت مسکن اتفاق میفتد!
به همین سادگی دوباره دروغ میگویند . ملت هوشیار باشند .