🔴 #فاصله_بگیرید| یک ادعا و یک پاسخ‼️
🔻جیک سالیوان مشاور امنیت ملی بایدن مدعی شده است که بعد از بازگشت به برجام باید مذاکره موشکی با ایران روی میز باشد.
✅ #یک_پاسخ: جناب جیک سالیوان برد موشکی ایران را فاصله پایگاه های آمریکایی تا مرز ما مشخص می کند؛ برد کم تر می خواهید؟ پس از منطقه ما دور شوید.
🔴 بازهم رسوایی ضد انقلاب در سیاه نمایی علیه بسیج
🔹 تهرانپرس نوشت: رسانههای معاند با انتشار ویدیویی ادعا کردهاند امروز در جریان حرکت کاروان موتوری بسیج تهران به مناسبت سالگرد شهادت حاج قاسم، یک زن توسط موتورسیکلت زیر گرفته میشود و بسیجی موتورسوار از صحنه متواری میشود
🔹 درحالیکه مطابق گزارش خبرنگار تهرانپرس که در حال پوشش خبری این کاروان بوده، حین عبور کاروان موتوری بسیج، خانمی در حال عبور از حاشیه خیابان، دچار ضعف شدید جسمی شده و روی زمین میافتد؛ در همان حال آمبولانس سپاه که همراه با کاروان در حال عبور بوده، این خانم را جهت درمان به اورژانس بیمارستان امام خمینی منتقل میکند که در گزارش اورژانس، ضعف و افت فشار، علت حادثه عنوان شده است.
⛔️ کدام چهرهها شانس بیشتری برای انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ دارند⁉️
🔹سه نزاع :
1️⃣ عدالت - نابرابری
2️⃣ کارآمدی در برابر ناکارآمدی و شعارگرایی
3️⃣ حل مسائل از طریق داخل در برابر خارج
نزاعهای اصلی انتخابات ۱۴۰۰ خواهد بود.
🔹نزاع آزادی-محدودیت نزاع اصلی انتخابات ۱۴۰۰ نیست اما میتواند به عنوان یک نزاع مکمل به کمک یک کاندیدا بیاید یا علیه او باشد.
🔹«سیدابراهیم رئیسی» در گفتمان عدالت-نابرابری، افرادی مانند «قالیباف» و «لاریجانی» در گفتمان توسعه برونزا و درونزا و افرادی مانند آقایان «جلیلی» و «ظریف» در نزاع داخل و خارج موضوعیت دارند.
🔹بهترین سناریو برای اصولگرایان شکلگیری نزاع حول گفتمان عدالت-نابرابری و بدترین سناریو برای اصولگرایان شکلگیری نزاع داخل در برابر خارج (نزاع حول سیاستخارجی) است.
🔹هر کاندیدایی که از جریان اصولگرا به میدان بیاید و این نزاع را شکل دهد یا این نزاع را تشدید کند و آن را مرکز انتخابات قرار دهد، یک کار ضد سیاستورزانه انجام داده است.
🔹بحث توسعه و کارایی و کارآمدی هم یک موضوع بینابینی برای دو جناح مطرح است؛ برای جناح مقابل اصولگرایان نیز بدترین نزاع، نزاع عدالت و نابرابری و بهترین نزاع، نزاع داخل و خارج است.
🔹آرای ایدئولوژیک و سیاسی، آرای گفتمانی و آرای برآمده از قدرت سیاستورزی، ۳ سبد اصلی رای برای کاندیداها در انتخابات است.
🔹افرادی میتوانند در انتخابات ۱۴۰۰ موثر باشند که یکی از نزاعها را فعال کنند، یکی از گفتمانها را نمایندگی کنند و یا یکی از ۳ شکاف اصلی اجتماعی را فعال کنند.
🔹چهرههایی که تاکنون اعلام نامزدی کردهاند، کاندیداهای متوسطی هستند.
🔹نامزدهایی مانند آقایان «ضرغامی» و «دهقان» مزیت گفتمانی ندارند و بیشتر میتوانند نقش کاتالیزور را به نفع دیگری در انتخابات داشته باشند. یعنی موثرند ولی نه برای خود.
🔹«لاریجانی» پایگاه ایدئولوژیک مستقلی ندارد، لذا مجبور است مثل روحانی از پایگاه عاریتی استفاده کند؛ اما با توجه به تجربه روحانی، این کار برای او سخت است.
🔹به میدان آوردن زوج لاریجانی-ظریف،حدود توانایی اصلاحطلبان برای انتخابات است؛ بقیه کاندیداهایی که از آنها نام میبرند یا معرفی میکنند، واجد آن ویژگیها یا شرایط اجتماعی یا ذهنیت اجتماعی برای عمل سیاسی نیستند.
🔹یکی از محدودیتهای مهم «لاریجانی» برای انتخابات ۱۴۰۰، انگیزه منفی «احمدینژاد» برای مقابله پادگفتمانی با اوست که میتواند موثر باشد.
🔹«محسن رضایی» پایگاه ایدئولوژیک ندارد و هیچ گفتمان خاصی را هم نمایندگی نمیکند؛ افرادی مانند سعید محمد و تیپهایی مانند او غیر از خلأ پایگاه ایدئولوژیک، در حوزه سیاستورزی هم چالشهای بسیار جدی دارند.
🎙 گزیدهای از گفتگوی تسنیم با پرویز امینی جامعهشناس سیاسی و استاد دانشگاه
🔴 #حربه_آخر‼️ | بحرانسازی در منطقه؛ آخرین حربه نتانیاهو برای بقاء در قدرت
🔻 افزایش شرارت و ایجاد تنش در منطقه، سناریویی است که متأثر از بحرانهای داخلی رژیم صهیونیستی، در دستور کار سران این رژیم قرار گرفته است.
🔹کابینه ائتلافی و متزلزل این رژیم، این روزها بدلایلی چون بحران کرونا، اعتراضات خیابانی، مشکلات معیشتی، فساد مالی، از دست دادن ترامپ بعنوان مهمترین حامی و... با خطر فروپاشی روبهرو شده و احتمال خروج نتانیاهو از قدرت افزایش یافته است.
🔹اوجگیری تنفر عمومی از نتانیاهو در نظرسنجیهای اخیر نشان میدهد که عادیسازی روابط با چند دیکتاتور عربی، برای غلبه بر بحرانهای داخلی کافی نبوده است.
🔹نتانیاهو در انتخابات پیش رو علاوه بر چالش میانهها و چپها، باید با راستهای جدا شده از لیکود مانند «گیدون ساعر» و «نفتالی بنت» هم مبارزه کند.
🔹یکی از سناریوهای او برای فرار از وضع موجود، تنشزایی در منطقه است تا با گره زدن آن به حیات رژیم بتواند انتخابات را به تعویق بیاندازد. او برای تحقق این هدف روی حمایت «یوسی کوهن» رئیس موساد حساب ویژهای باز کرده است.
🔴 خودتحقیری ممنوع‼️
✍ حمید خوش آیند :
🔻 تحقیر و تمسخر واکسن ایرانی کرونا با ساختن جک و لطیفه و فیلم و غیره در شبکههای اجتماعی، رفتار درستی نیست. همینکه متخصصان داخلی پروژه پیچیده ساخت واکس کرونا را در شرایط سخت و بیسابقه کمبود و تحریم که هر کشوری را نابود میکرد، به اینجا رساندهاند کار خارقالعادهای است و شایسته تحسین و تعظیم و احترام.
🔹کسانی که واکسن ایرانی رو مسخره میکنند اگر گذرشان به یکی از این کشورهای پیرامونی ایران حتی توسعهیافتههایشان بیفتد خواهند دید که پیدا کردن یک داروی ساده سفکسیم چقدر دشوار است. بعضاً نیز کل داروخانههای شهرهای بزرگشان از تعداد انگشتان یک دست تجاوز نمیکند.
🔹خودتحقیری، تمسخر و حمله به فناوریهای داخلی خوب نیست. اگر مثلاً در صنعت خودروسازی عقب هستیم دلیل نمیشود که تمام فناوریها را عقب مانده بدانیم. همان کارگر خودروساز هم اگر بستر را فراهم کنند حتی ساختن خودروهای در طراز شرکت بنز و بی امدبیلو و تویوتا برایش کار سختی نیست.
🔹واکسن و ساخت آن یک پدیده ملی و فراجناحی است که دنبال تأمین و مراقبت از سلامت شهروندان است. واکسنی که امروز مرحله مطالعات بالینی انسانی را پشت سر میگذارد یک پیشرفت در حوزه دانش و فناوری است و همین که به مرحله تولید انبوه رسید به همه فارغ از اینکه از چه رنگ و نژاد و قومیت و مذهب و جریان سیاسی و ... هستند تزریق خواهد شد.
13.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📸 کلیپ زیبایی از رزمایش بزرگ پهپادی ارتش که توسط رسانه ارتش منتشر شد
🔴 اوضاع تماشایی آمریکا‼️
✍ برسام محمدی :
🔻 دموکراسی آمریکایی که دهههاست با آب و تاب فراوان به رخ جهانیان کشیده شده است و سیاستمداران و رسانههای و اتاق فکرهای آمریکایی میلیاردها دلار برای الگوسازی آن در نظام بینالملل هزینه کردهاند دیشب و با اتفاقاتی که در کنگره آمریکا افتاد، بیش از هر زمان دیگری چهره، ماهیت و باطن واقعی و حقیقی خود را نشان داد؛ تمام رسانههای دنیا هم دست به دست هم میدادند تا واقعیت دموکراسی آمریکایی را نشان دهند نمیتوانستند به زیبایی و وضوح آنچه که از دیشب میبینیم، به تصویر بکشند.
🔹ترامپ تنها رئیس جمهور تاریخ ایالات متحده است که در چهارسال ریاستش بر این کشور، نقش بازی نکرد. او بر اساس آنچه که بود و هست و بر اعماق ساختارهای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و غیره جاری و ساری است، حکومت کرد. اینکه بیش از ۷۰ میلیون نفر به او رای دادند، یعنی ۷۰ میلیون آمریکایی نمیخواهند و نمیتوانند آنگونه باشند که بر آنها تحمیل شده است. آمریکا با دموکراسی بیگانه است.
💠 میراث هاشمی رفسنجانی در اقتصاد و عدالت و سیاست چه بود؟/ از سهلاندیشی در سیاستخارجه تا تغییر زیستجهان مدیران
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1399/10/17/2426690/
📝رئیس اندیشکده روابط خارجی آمریکا: عصر پسا آمریکا آغاز شده است
💢ریچارد هاس: ما شاهد تصاویری هستیم که هرگز تصور نمیکردم در این کشور (آمریکا) ببینیم، در بعضی پایتختهای دیگر بله اما نه اینجا.
❌بعید است کسی در جهان دیگر به همان شکل ما را ببیند، احترام بگذارد، بترسد یا به ما وابسته باشد. اگر عصر پسا آمریکا تاریخ شروعی داشته باشد، مطمئناً امروز است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️پشت پرده حمله موشکی به سفارت آمریکا
🔻اظهارات امیر موسوی تحلیلگر مسائل منطقه درباره اطلاعات به دست آمده از پشت پرده حمله موشکی به سفارت آمریکا و تلاش برای اتهامزنی به ایران در مصاحبه با شبکه ماهواره ای العهد
تحولات عراق 🇮🇶