eitaa logo
بصیر
350 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.3هزار ویدیو
407 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 | فیلمی در مقیاس وسیع در سطح فضای مجازی و شبکه های معاند منتشر شده است با زیرنویس:" موجودی عابربانک خانم ناهید حسین پور هیکل ابادی همسر سردار عابدین خرم فرمانده سپاه عاشورای آذربایجان شرقی! 🔻مانده حساب: ۶۷۰/۶۴۴/۷۵۱/۸۲۶/۲۰۱ ریال" 🔴 : 1⃣ خانم ناهید حسین پور هیکل ابادی توسط پلیس فتای آذربایجان شرقی بازداشت شده و بنا بر اظهارات متهم این فرد هیچ نسبت سببی و نسبی با هیچ مسئول یا فرماندهان سپاه ندارد. 2⃣ این موجودی‌ها طبق فیلم فوق و اظهارات پلیس فتا با تکنیک های کلاهبرداری بصورت حبابی و کذب ایجاد می‌شود. موجوی واقعی دارنده این کارت چیزی کمتر از صد هزار تومان میباشد. این افراد یک شبکه تبهکارند و بارها با همین ترفند از افراد مختلف بصورت میلیونی و ده ها میلیونی کلاهبرداری کرده اند. 3⃣ شبکه معاند ضدانقلاب با گذاشتن شواهد و قرائن کنار همدیگر از جمله اینکه روستای هیکل آباد در منطقه آذربایجانشرقی است، برای باورپذیری در ذهن مخاطب، گزینه فرمانده سپاه آذربایجان شرقی در راستای پروژه ناامیدسازی مردم و تخریب جایگاه سپاه انتخاب کرده بودند 4⃣ ویدئوی دیگر با همین ترفند توسط همین شخص و باند در تاریخ ۹۹/۹/۸ منتشر شده بود ✍محمد صادق سلطانزاده
⛔️ وقایع سراوان و لزوم توجه دائمی به جنوب شرق ✍عزیز غضنفری 🔻حوادث اخیر شهرستان سراوان در استان سیستان و بلوچستان بار دیگر موضوعات سیاسی، امنیتی و اقتصادی این بخش از کشور را وارد فضاهای رسانه‌ای و تبلیغاتی کرد. در این رابطه لازم است نکات زیر مدنظر قرار گیرد. 🔹 ۱ - واقعیت قطعی که اینک به تجربه نیز اثبات‌شده آن است که موضوع ناامن سازی و ناآرامی‌های قومی و مذهبی در محیط سرزمینی جمهوری اسلامی ایران به راهبرد قطعی و پایدار دشمنان تبدیل شده است. ۲ - از دیگر سو این امر نیز مبتنی بر شواهد عینی و آشکار است که سیاست و راهبرد کلان جمهوری اسلامی در حوزه جنوب شرق کشور تا حد بسیار زیادی سناریوها و طراحی-های دشمنان علیه اقوام جنوب شرق ایران را عقیم ساخته است. 🔹۳ - مجموعه اقدامات صورت گرفته اقتصادی در مناطق جنوب شرق قابل کتمان نیست؛ بااین‌حال اما متأثر از شرایط عمومی اقتصادی کشور و فراگیری مشکلات معیشتی، نقش مشکلات اقتصادی که بسترساز وقایع امنیتی آن منطقه و سوءاستفاده جریان معاند و مخالف جمهوری اسلامی ایران شده است، باید به‌طور خاص و اولویت‌دار موردتوجه قرار گیرد. 🔸۴ -تأثیرگذاری جریان رسانه‌ای و تبلیغاتی بدخواهان ایران و خاصه مردم جنوب شرق کشور در قضایای اخیر سراوان به شکل مؤثر ایفای نقش کرده است. مرکزیت نظام بیش از همیشه باید به ارتباط بین شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ای با امنیت ملی بیندیشد. این مسئله‌ای فراتر از همه بحث‌های جناحی و سیاسی است. 🔹۵ -طرح رزاق که بحث درباره آن تفصیل بیشتری را می‌طلبد از اقدامات صحیح و اصولی اجراشده در منطقه جنوب شرق کشور به‌حساب می‌آید که به شکل واقعی معضلات متنوع آن منطقه را در مسیر سامان‌دهی قرار داده است و یکی از دلایل تحرک اخیر دشمن در این منطقه، ضربه زدن و متوقف‌سازی این طرح هوشمندانه است. سوگیری اصلی طرح رزاق کمک به معیشت مردم منطقه و روان‌سازی تبادلات با خارج از کشور است. 🔸۶ - سپاه در طی سال‌های گذشته سیاست بومی‌سازی امنیت و خدمات اجتماعی و اقتصادی را به شکل جدی در دستور کار قرار داده است و با کمک نخبگان، علما و بزرگان منطقه جنوب شرق کشور امنیت و رفاه منطقه را موردتوجه قرار داده است. ✅نکته مهم : 🔺 مردم منطقه جنوب شرق کشور و البته همه مردم مناطق گوناگون ایران بایستی در نظر داشته باشند که ناامنی پدیده‌ای خانمان‌سوز است و تبعات آن دامن همه را خواهد گرفت؛ بنابراین بایستی کوشید امنیت که پایه‌ای‌ترین و مهم‌ترین مؤلفه جنوب شرق کشور است، مورد خدشه قرار گیرد.
| دعوای بر سر هیچ! ▪️اول: ماجرای ۳ هزار میلیارد 🔹دعوا از تصویب افزایش ۱۰ درصدی حق‌السهم دولت از توسط مجلس شروع شد. وزارت ارتباطات می‌گفت این موجب گران‌شدن می‌شود اما مجلس گران‌کردن را ممنوع کرده بود. 🔹اصل ماجرا این است که طبق توافق وزارت ارتباطات با اپراتورها، میزان پرداختی آن‌ها به وزارت در سال جدید بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود. اما در بودجه این عدد را ۷ هزار میلیارد نوشته بودند. یعنی حداقل ۳ هزار میلیارد کمتر از مقدار واقعی! 🔹مجلس متوجه این «کم‌اظهاری» می‌شود و با اضافه کردنِ این ۳ هزار میلیارد به متن قانون، رقم پرداختی اپراتورها به دولت را واقعی و شفاف می‌کند. پس طبق مصوبه مجلس قرار نیست اپراتورها مبلغ بیشتری را پرداخت کنند. ▪️دوم: پرداخت به صداوسیما؟ 🔹این مبلغ که هزینه‌کرد آن نامشخص بود، به یک صندوق اختصاص داده می‌شود و یک‌سوم آن به شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها و دو سوم آن به ۲۶ دستگاه جهت تولید محتوای متناسب با فضای مجازی اختصاص داده می‌شود. طبق قانون رسمی کشور «نظارت» بر حسنِ هزینه‌کردِ این مبلغ بر عهده «ساترا» یعنی صداوسیماست. اصلا قرار نبود این مبلغ به صداوسیما داده شود. ▪️سوم: قهر اپراتورها؟ 🔹آذری جهرمی گفته این مصوبه باعث می‌شود اپراتورها متضرر شده و دیگر برای توسعه زیرساخت در روستاهای محروم سرمایه‌گذاری نکنند. اما طبق مصوبه مجلس افزایش ۱۰ درصدی به حق‌السهم دولت، قرار است مشخصا صرفِ «توسعه زیرساخت ارتباطی در مناطق محروم کشور» شود. یعنی بخشی از سود کلان اپراتورها که عموما صرف فعالیت‌های جانبی می‌شد در قرارداد جدید، در خدمت توسعه زیرساخت‌ها در مناطق محروم قرار گرفت. این مبلغ از اپراتورها خارج نمی‌شود و توسط خودِ آن‌ها در توسعه زیرساخت سرمایه‌گذاری می‌شود. 🔹با همه این اوصاف اپراتورها هیچ نیازی به افزایش قیمت اینترنت ندارند. برای اینکه وزارت ارتباطات و اپراتورها به این بهانه، تعرفه خدمات را افزایش ندهند، مجلس هرگونه افزایش قیمت خدمات را در متن مصوبه ممنوع کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ توهین زشت به حسن روحانی 🔺البته مشکلی نداره، بالاخره آقای ژوله خیلی زحمت کشید برای رأی آوردن روحانی 🔺 الحمدلله دیگه هیچ فردی در هیئت دولت و هیچ رئیس ستاد امر به معروفی هم نگران خدشه‌دار شدن اعتبار جایگاه ریاست جمهوری در ایران نمی‌شه
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تفاوت محسن رضایی و محمود احمدی‌نژاد/ یکی پرمدّعا و عامل تحقیر و آن سمت یکی بی‌ادعاست و جسور 🔹حالا که احمد‌ی‌نژاد در مقابل جسارت مجری عرب زبان که خلیج فارس را خلیج عربی خطاب کرده بود سکوت کرده است، جا دارد یادی کنیم از مصاحبه‌ی محسن رضایی با شبکه الجزیره که در چند دقیقه ۱۱بار از کلمه‌ی خلیج فارسی استفاده کرد!
⭕️شانتاژ رسانه‌ای علیه ایران 🔻شبکه الشرقية، امحای مرغ‌های فاسد تركيه در کرکوک را با عنوان مرغ‌های فاسد ایرانی پوشش داد!!! این درحالیست که تصاویر، پرچم را به خوبی نشان می‌دهد. 👈۹۰ درصد اخبار موجود در مورد ایران به همین صورت است و در این آشفته بازار هجمه‌ی رسانه‌، داشتن سواد رسانه‌ای نیاز اساسی مردم است
🔴 آن سه موشک چه شدند و به کجا اصابت کردند؟ 🔺فرمانده مرکز تروریستی آمریکا در آسیای غربی موسوم به سنتکام در مستندی که یکی از شبکه های تلویزیونی آمریکا در مورد حمله موشکی ایران به پایگاه عین الاسد تهیه کرده، نکات قابل توجهی را گفته است. کنت مک‌کنزی در مورد موشک‌های شلیک شده ایرانی‌ گفته آن‌ها ۱۶ فروند موشک شلیک کردند ، با توجه به اینکه سردار حاجی زاده فرمانده نیروی هوا فضای سپاه در برنامه بدون تعارف گفته بودند که ما ۱۳ موشک به عین التسد شلیک کرده‌ایم تکلیف آن سه فروند دیگر چه می‌شود؟ 🔺 به نظر می‌رسد که این سه موشک همان‌هایی بودند که مرکز تروریستی اطلاعات ارتش آمریکا، سازمان جاسوسی انگلیس و سازمان سیا را در پایگاه الحریر در استان اربیل عراق در هم کوبید و کسی تا به امروز صدایش را هم در نیاورده است.
قصد برای کاندیداتوری در رسانه های اصلاحات با ضریب نامتعارفی پوشش داده شد.با توجه به مساله رجل سیاسی و همچنین رد صلاحیت وی در انتخابات مجلس به نظر می رسد ورود وی به انتخابات با هدف رای-پس از رد صلاحیت-برای دیگری باشد.مشابه این کار علاوه بر ایشان باز هم محتمل است.
🔴"دروغ گفتم و غلط کردم"، قلمفرسایی نمی خواهد ✍ محمد ایمانی : ♦️عذرخواهی، سی و هفت صفحه قلم فرسایی نمی خواهد. خاتمی اگر در ادعای دلبستگی اش به امام و انقلاب و خاتمی صادق است، صاف و ساده، همان حقیقت را که بارها در پستو ها اذعان کرده اما جرئت بلند گفتنش را ندارد، در یک خط بنویسد: "ادعای در انتخابات 88 دروغ بود". ♦️یک خط هم بنویسد که به خاطر همه خسارت های ناشی از آن دروغ و هشت ماهه، شرمنده مردم و نظام است؛ طلب عفو و بخشش می کند و تعهد می دهد با روشنگری، به جبران گوشه ای از خیانت هایش بپردازد. ♦️پس از آن می ارزد که نه سی و هفت صفحه، بلکه حتی سیصد و هفتاد صفحه، بنویسد و واقعیت های آن خیانت بزرگ را بازگو کند. و گرنه، دو دوزه بازی و ابراز ندامت در خلوت، و ادا و اطوار اصلاح طلبی و خیر خواهی در جلوت، پشیزی ارزش ندارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 | به من ميخوره رئيس جمهور بشم؟‼️ 🔻 پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان در واکنش به احتمال کاندیداتوری‌اش در انتخابات ۱۴۰۰: 🔹به من می‌خورد بخواهم رئیس جمهور شوم؟ حیفم می‌آید نیم ساعت وقتم را برای فکر کردن به این موضوع بگذارم. 🔹من واقعا به بنیاد علاقمندم و افتخار می‌کنم حکم رهبری را در دو نهاد دارم؛ ازاین بالاتر که ولی‌امر مسلمین به ما اعتماد کرده و تاجی بر سر ما گذاشته که خادم مردم باشیم؟ هنوز هم می گویم حکم رهبری را کنار نمی گذارم.
🔴 | استاندارد‌های دوگانه، حافظ پیوند ریاض - واشینگتن 🔻 انتشار گزارش سرویس‌های امنیتی آمریکا در خصوص قتل جمال خاشقچی و اعلام سیاست‌هایی مانند بازنگری در قراردادهای تسلیحاتی، بار دیگر آینده روابط دو کشور را با سوال مواجه کرده‌است. 🔹دولت جدید آمریکا با هدف نمایش تغییر برای افکار عمومی، مشغول نوعی ترامپ‌زدایی از سیاست‌های این کشور است. 🔹آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا تصریح کرده این اقدامات برای گسست در روابط دو کشور نیست و روابط میان عربستان و آمریکا بزرگ‌تر از هر فرد دیگری است. 🔹نظام سیاسی سعودی از ابتدا نقش متحدی قابل اعتماد را برای قدرت‌های مداخله‌گر خارجی در منطقه ایفا کرده ، روابطی که از یک سو با حیات پادشاهی سعودی پیوند خورده و از سوی دیگر تضمین کننده مداخله موثر آمریکا در خلیج فارس و امنیت انرژی به حساب می‌آید. 🔹فقدان نام محمد بن‌سلمان در میان ۷۰ تبعه تحریم شده سعودی را می‌توان نشانه‌ای از یک توافق رضایت‌بخش دانست که تیم بایدن و دربار سعودی احتمالا به آن دست یافته‌اند. 🔹آنچه عربستان سعودی را به ایالات متحده پیوند می‌دهد، مجموعه‌ای از عوامل راهبردی به خصوص در زمینه‌های امنیتی و اقتصادی است که به شهادت تاریخ تغییر دولت‌ها در واشنگتن یا پادشاهان در ریاض، تحول محسوسی در آن ایجاد نمی‌کند. 🔹در چنین فضایی تبعا اتخاذ استاندارد‌های دوگانه به مثابه راهبردی ناگزیر برای سیاست خارجی آمریکا همچنان ادامه می‌یابد و جایگاه خود را حفظ خواهد کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دیدار خصوصی مسیح علینژاد با محمد خاتمی 🔺 مسیح علینژاد در این دیدار برای خاتمی آواز میخواند و خاتمی برای او کف میزند
🔴 ماجرای احضار سفیر چه بود؟‼️ 🔻 پس از اظهارات ایرج مسجدی سفیر ایران در بغداد مبنی بر لزوم خروج نیروهای ترکیه از خاک عراق، سفیر ترکیه در عراق در اظهاراتی توهین آمیز خطاب به مسجدی گفت: تو آخرین کسی هستی که می تواند از احترام به مرزهای عراق صحبت کند! 🔹️در پی این اظهارات، ابتدا ترکیه، سفیر ایران در آنکارا را احضار کرد و در مقابل نیز وزارت خارجه ایران با احضار سفیر ترکیه در تهران، نسبت به اظهارات غیرقابل قبول سفیر این کشور در عراق اعتراض کرد.
🔴 انفجار کشتی رژیم صهیونیستی و اظهارات دن‌کیشوتی نتانیاهو 🔻جمعه هفته گذشته خبر وقوع انفجار در یک کشتی باری رژیم صهیونیستی به نام «ام وی هلیوس ری» که متعلق به شرکت کشتیرانی «ری» واقع در تل‌آویو است از سوی رسانه‌ها منتشر شد. 🔹نتانیاهو امروز صراحتا این انفجار را به ایران منتسب نمود و در اظهاراتی تهدیدآمیز اعلام کرد به این اقدام واکنش نشان می‌دهد.‌ 🔹این ادعاها از سوی نتانیاهو در حالی است که هیچ‌ سند و نشانه‌ای برای اثبات این اتهام حتی از نوع نقاشی‌های معروف او ارائه نشده و صرفا تلاش شده با هیاهوی رسانه‌ای صحت این ادعا به افکار عمومی القاء شود. 🔹رفتار و گفتار «دن‌کیشوتی» نتانیاهو شیوه جدید و غیرقابل درکی نیست چرا که او رژیمی را نمایندگی می‌کند که حیاتش در بحران‌سازی است و لذا از هیچ اقدامی برای تقویت «راهبرد تنش‌آفرینی فعال» فروگذار نمی‌کند. 🔹نخست وزیر رژیم صهیونیستی به خوبی می‌داند که هرگونه شرارت علیه جمهوری اسلامی ایران پاسخی چند برابری و پشیمان کننده خواهد داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ بخش هایی از مستند شبکه CBS با موضوع حمله موشکی ایران به عین الاسد 📍کاری از دست کسی برنمی‌آمد فقط فرار میکردیم/این حمله شبیه آنچه دیده بودیم نبود...!
🔴«شرق»: خوشبینی برخی‌ها در داخل به بایدن واقع‌بینانه نبود! 🔻این روزنامه در سرمقاله امروز خود نوشت: 🔹شکست ترامپ از رقیب دموکرات خود در انتخابات اخیر ریاست‌جمهوری آمریکا موجب خشنودی برخی از ناظران سیاسی در داخل شد؛ مبنی بر اینکه که با کناررفتن ترامپ، امکان گفت‌وگو بین ایران و آمریکا فراهم می‌شود؛ این خوش‌بینی واقع‌بینانه نیست؛ چراکه نظام دوحزبی مدیریتی در آمریکا فارغ از اینکه رئیس‌جمهور مستقر از چه حزبی است بر پایه ضوابطی استوار است که به‌ویژه در رابطه با سیاست خارجی، همواره ساری و جاری است 🔹در چند دهه اخیر چندین رئیس‌جمهور از دو حزب اصلی آمریکا آمده و رفته‌اند و فارغ از تعلق حزبی آنها (دموکرات یا جمهوری‌خواه) فشار‌ها ادامه داشته؛ به طوری که بر فرضیه متفاوت‌بودن سیاست‌های کلان و راهبرد‌های دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان و البته نه تاکتیک‌ها، خط بطلان کشیده است. 🔻پ.ن: عکس، جلد روزنامه «شرق» پس از پیروزی بایدن در انتخابات آمریکاست.
🔴‍ سناریوهای مجمع تشخیص در بررسی لوایح FATF چیست؟ 🔻به‎رغم تلاش‌های کارشناسانه مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره لوایح FATF در دو سال گذشته و فهم موضوع، اقدام آن در بازگذاشتن پرونده FATF و عدم تصمیم‌گیری در این خصوص، درواقع نقطه‎ضعف ماجرا بوده و به نظر می‌رسد چنین روشی در برخورد با موضوع بیش از آنکه تقویت‌کننده منافع ملی باشد، به پازل «فشار شرطی دشمن» کمک کرده است. 🔹گویا این ضعف از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام نهاد نیز عیان شده و لذا به گفته‌ محسن رضایی، دبیر تشخیص مصلحت نظام قرار است تعیین‎تکلیف این لوایح در اسفندماه ۱۳۹۹ به سرانجام خود برسد. 🔹بدیهی است که پذیرش بدون شرط کنوانسیون‌ها و همچنین مسکوت گذاشتن آنها از دستورکار خارج بوده و عملا دو سناریو پیش‎روی اعضای مجمع تشخیص قرار دارد 1⃣ : پذیرش مشروط لوایح: 🔹تصویب کنوانسیون‌ها، در مجمع با اقبالی روبه‎رو نیست، لذا سناریوی دیگری که اخیرا از سوی حامیان FATF دنبال می‌شود، پذیرش این لوایح و پیوستن به این کنوانسیون‌ها با گذاشتن حق شرط لغو تحریم‌هاست و علت مطرح شدن این سناریو از سوی برخی اعضای مجمع نزدیک شدن به انتخابات ۱۴۰۰ و ترس از عواقب رد این لوایح است. 🔹این پیشنهاد در آخرین مکاتبه ریاست جمهور با مقام‌معظم‌رهبری درخصوص لوایح  FATF‌این‎گونه مطرح شده که برای FATF، شرط عدم ارائه اطلاعات دور زدن تحریم گذاشته شود. 🔹سناریوی مذکور از منظر منافع ملی قابل‎پذیرش نیست، زیرا براساس ماده ۱۹ کنوانسیون حقوق معاهدات، حق شرطی که با هدف و روح معاهده در تعارض باشد، پذیرفته نخواهد شد. همچنین موضوع حق شرط در کمیسیون حقوقی و قضایی مجمع تشخیص مصلحت نظام در سال ۱۳۹۷ مورد بررسی قرار گرفته و با اکثریت مطلق رای اعضا، فاقد ارزش تشخیص داده شد. پس طرح مجدد این پیشنهاد و بررسی مجدد آن فاقد مزیت و ارزش‎افزوده است. 2⃣ : رد لوایح: 🔹سناریوی دوم رد قاطع این لوایح و پایان دادن به این بلاتکلیفی چندساله است. اگرچه جریان غرب‎گرا و بازوهای رسانه‌ای آن همچنان تلاش می‌کنند با ایجاد رعب و وحشت نسبت به تبعات رد این لوایح، سیاست‌های خود را پیش ببرند، باید توجه داشت این تصمیم تنها سناریوی در دسترس، امکان‌پذیر و معقول برای ایران است. زیرا: 🔻اولا علی‌رغم قرار گرفتن ایران در لیست سیاه FATF از حدود یک سال پیش تاکنون، وضعیت تجارت خارجی ایران ازجمله هزینه‌های مربوط به تراکنش‌های مالی و بانکی و وضعیت صادرات نفت، نسبت به سال گذشته بهبود یافته است. 🔻ثانیا با توجه به راهبرد دولت بایدن در قبال ایران که همچنان به‎دنبال ادامه سیاست دیپلماسی با پشتوانه فشار است، بعید است تغییری در ساختار تحریم‌های آمریکا ایجاد شود. بنابراین افق روشنی برای لغو تحریم‌ها در آینده نزدیک وجود ندارد. 🔻ثالثا حتی برخی مقامات دولتی همچون عبدالناصر ‌همتی، رئیس بانک مرکزی در اسفندماه ۱۳۹۸ بیان داشتند که در شرایط تحریمی ضررهای همکاری با FATF از منفعت آن بیشتر است. در چنین شرایطی رد لوایح مرتبط باFATF ، هزینه سیاسی زیادی را متوجه مجمع تشخیص مصلحت نظام نخواهد کرد، ولی می‌توان امیدوار به منافع اقتصادی آن بود، زیرا با وجود تحریم‌ها از یک‎سو و فقدان افق روشن در روابط با FATF از سوی دیگر، نااطمینانی در تصمیمات اقتصادی، ثمره‌ای جز فلج شدن اقتصاد کشور را در پی ندارد.
🔴 ارزیابی گروسی از احتمال صدور قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام 🔹گروسی : صدور قطعنامه در حوزه اختیارات کشورهای عضو است ولی به نظر می‌رسد که اعضا تمایل دارند با هدف حفظ بازرسی فنی آژانس گفتگوهای سازنده‌ای با ایران داشته باشند 🔹️تاکید گروسی بر عزم اعضای شورای حکام آژانس در حالی عنوان می شود که منابع رسانه ای از همکاری اروپا و آمریکا برای تنظیم متن قطعنامه ای ضد ایرانی برای ارائه به جلسه شورای حکام خبر داده بودند 🔹️اگر اعلام نظر جدید گروسی با هماهنگی نمایندگان اروپایی و آمریکا انجام شده باشد به نظر می رسد رویکرد غربیها در خصوص صدور قطعنامه علیه ایران دستخوش تغییر شده است
🔴 نگاهی به کنش رسانه‌ای این روزهای رقبای انتخاباتی ۱۴۰۰ 🔻«کارزار» شاید بهترین صفت برای انتخابات باشد؛ کارزاری که محل سنجش برنامه، خرد، عقلانیت، عملکرد و رفتار است و بر این اساس با نگاهی به برخی رفتارهای جریانی، جناحی و فردی، در فرایندی که این روزها شاهد خوردن استارت آن هستیم، چند روش جهت جلب نظر افکار عمومی، انحراف، دوقطبی سازی با استفاده از انواع رسانه‌ها را شاهد هستیم. 1️⃣ «بزن زیر میز به هر قیمتی»: این استراتژی اکثرا توسط افرادی که خودشان در حاکمیت مسوولیت داشته و دیکته نوشته‌شده‌ای دارند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. آن‌ها برای افکار عمومی از کارنامه خود، به قانون، سیاست‌ها، ساختارها و .. حمله می‌کنند و سعی در ایجاد انحراف اساسی در برداشت‌های مردم دارند. این‌ها می‌گویند برای موفقیت در این رقابت باید هزینه‌تراشی کرد و بهترین راه زدن بر زیر میز و قهرمان سازی از خود و گرفتن ژست‌های مردمی است. 2️⃣ «فقط ما خوبیم»: این گروه خود را وامدار و مالک کشور می‌دانند و هر کسی غیر خودشان را می‌کنند. این گروه درباره حمایت‌های قبلی خود از کاندیداها و خروجی‌هایی که داشته است، هیچ توضیحی نمی‌دهند و تنها بر طبل اینکه اگر ما نباشیم همه‌چیز از دست خواهد رفت می‌کوبند. 3️⃣ «رقیب هراس‌ها»: این گروه بیشتر از برچسب‌زنی و پیش‌بینی‌های هراس‌انگیز و زیر سوال بردن افراد و نه تفکرات و استدلال‌ها بهره می‌برند. این گروه به‌خوبی می‌دانند برانگیختن احساسات مردم، یک موفقیت محسوب می‌شود مخصوصا اگر این حس و دلهره باشد. پس درباره رقیب اهریمن سازی می‌کنند. 4️⃣ «ما و مردم؛ آن‌ها و نظام»: این دسته دوقطبی سازان قهاری هستند که در گام نخست با عنوان سازی و برچسب‌زنی، فرد، گروه یا جریانی را ذیل یک کلمه یا گزاره قرار می‌دهند و از این طریق به هدف خود که قرار دادن مردم در برابر هم، مردم در برای حاکمیت و معنادار کردن انتخابات هست، حرکت می‌کنند. این گروه به‌ظاهر با شعارهای فریبنده خود را مردمی معرفی می‌کنند و هر کسی مقابل آن‌ها بود را محصول یک مافیا و زد و بند سیاسی. این دسته از تکنیک سیاه و سفیدنمایی استفاده می‌کنند. 5️⃣ «می‌توانستیم؛ اما نگذاشتند»: گروهی از جریانات که قصد کنشگری انتخاباتی دارند همواره سعی در ارائه تصویر از نهادهای پنهان و پشت پرده که مانع شده‌اند آن‌ها کار کرده یا شعارهایشان را عملی کنند، بهره می‌برند. و نداشتن اختیارات قانونی و ... شاه‌بیت سخنان این دسته است. 6️⃣ «تکرارکنندگان بی‌اثری»: این گروه با استفاده از تکنیک تکرار سعی می‌کنند القا کنند که رای شما اثر ندارد، نتیجه رای هم اثری ندارد و اوضاع بهبود نخواهد یافت و همه‌چیز نمایشی و فرمایشی است. این گزاره‌ها با تکرار افکار عمومی را تحت تاثیر قرار می‌دهند. 7️⃣ مبهم گویان: این گروه جز ترسیم دره عمیق کم‌کاری قبلی‌ها، همواره درباره خود، جریان و برنامه‌هایشان مبهم و کلی سخن می‌گویند و مخاطب متوجه راهکار یا برنامه آن‌ها برای حل مشکلات نمی‌شوند چراکه اساسا برنامه‌ای ندارند. این‌ها ضعف‌ها را به‌قدری بلند فریاد می‌زنند که دست خالی بودن خودشان ذیل این صدای بلند گم شود 🖌
اگر از این پس شنیدید در زندانهای ایران تجاوز،شکنجه و بد رفتاری می شود و یا نامه های سرگشاده به رئیس قوه قضائیه رونق گرفت باید فهمید که احتمال کاندیداتوری بیشتر شده است
🔴 | ریل گذاری جدید و صحیح ایران در سیاست خارجی ✍ علیرضا تقوی نیا : 🔻 بر طبق اعلان رسانه های خارجی معتبر ، ایران رسما درخواست حضور غیررسمی آمریکا در جلسه ۴+۱ در خصوص برجام را رد کرد . این پاسخ در واکنش به درخواست اروپا از آمریکا و موافقت ایالات متحده برای شرکت بدون لغو تحریم ها در این نشست است . 🔹 شواهد و قرائن نشان می دهد دولت بایدن از بدو روی کار آمدن ، به دنبال حفظ سرمایه به جای مانده از دولت ترامپ و بهره برداری حداکثری از تحریم های اقتصادی علیه جمهوری اسلامی و اثر منفی آن بر اقتصاد ایران است. 🔹به عبارت بهتر دولت دموکرات در تلاش است تا ساختار تحریم ها را برای فشار بر سایر مولفه های قدرت جمهوری اسلامی از جمله فناوری موشکی و منطقه ای حفظ کرده و همزمان مساعدت های قطره چکانی نسبت به اقتصاد ایران داشته باشد تا بتواند پیشروی های دیپلماتیک اش را استمرار بخشد . 🔹 اما غافل از این که ایران نیز خود را پیروز منازعه با ترامپ و سیاست فشار حداکثری او می داند و دیگر حاضر نیست در قبال اخذ ثمنی بخس ، اهرم های فشار خود را در زمینه هسته ای تقدیم طرف مقابل کند. 🔸️تهران نیک می داند که خود را با وضع کنونی وفق داده و اثر تحریم های اقتصادی آمریکا براقتصادش روز به روز کاهش می یابد و به همان نسبت و البته با شتاب بسیار زیاد برنامه هسته ای خود را توسعه خواهد داد. 🔸️ادامه این وضعیت برای غرب قابل پذیرش نیست و باید راه چاره بیاندیشد ؛ زیرا اولا آمریکا به دنبال حل مسئله با ایران و شیفت کردن به سمت چین است و نمی تواند همزمان در چند جبهه درگیر شود . دوم این که گزینه نظامی نیز به طور کامل کنار رفته است و حتی آمریکایی ها جرات ندارند از روی میز بودن همه گزینه ها صحبت کنند و مکررا بر حل مسئله از طریق دیپلماتیک اصرار دارند. و دلیل سوم اینست که غرب نمی تواند به هیچ عنوان هسته ای شدن ایران را بپذیرد . 🔸️پس باید یا از طریق وعده های زیبا و عمل نسیه به آن ، فعالیت های هسته ای ایران را فریز نماید یا این که واقعا حاضر باشد تحریم ها را عینا و بالمره لغو کند . 🔹روش اول دردوره اوباما به کار گرفته شد و در حال حاضر نیز دنبال می شود اما به نظر می رسد اجماعی درجریانات سیاسی درون نظام جمهوری اسلامی وجود دارد که دیگر جز در صورت لغو عملی تحریم ها ، ایران به برجام بازنخواهد گشت ؛ پس مسیر اول دیگر قابل ادامه نیست. 🔹اما روش دوم لغو عملی تحریم هاست که بی شک دست ایران را در ایجاد رفاه برای مردمش باز می کند، راهبرد مقاومت فعال را موفق نشان می دهد و مهم تر این که ثروتی کلان را در دستان دولت برخاسته از میان جریان ضد غرب که احتمالا درانتخابات ۱۴۰۰ پیروز خواهد شد ، قرار خواهد داد. 🔹در عدم تمایل آمریکا نسبت به گزینه دوم تردیدی وجود ندارد، لکن این مسیر برایش کم هزینه تر از جنگی است که می داند در آن نتیجه موثری نخواهد گرفت، زیرا فناوری اتمی در ایران بومی شده و حمله سخت حداکثر می تواند در روند آن اخلال چند ساله ایجاد نماید. 🔻بنابراین نگارنده باور دارد ایران در حال حاضر بهترین روش ممکن را در پیش گرفته و ریل گذاری صحیحی را در خصوص تعامل با غرب انجام داده است و تداوم چنین مسیری بی شک به کوتاه آمدن طرف مقابل خواهد انجامید.
♦️ رویکرد بایدن؛ فشار بر عربستان، نه کنارگذاشتن شراکت 🔹 انتشار گزارش سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا در مورد قتل جمال خاشقچی و اذعان به دست‌داشتن محمد بن سلمان در این قتل با واکنش‌های مختلفی مواجه شده است. سردبیر شبکه سعودی العربیه مدعی شده است این اقدام آمریکا صف‌بندی مجدد این کشور در دوری از متحدان و نزدیکی به ایران است. توماس جونیو استاد دانشگاه در کانادا در پاسخ به این ادعا نوشته است: 🔹 «اینگونه نیست. آمریکا در حال صف‌بندی مجدد برای نزدیکی به ایران نیست. پس از برجام چنین نشد و از این پس نیز چنین اتفاقی نخواهد افتاد. عربستان متحد آمریکا نیست بلکه یک شریک است. بله، بایدن از این موضوع برای فشار به عربستان استفاده می‌کند اما این شراکت را به قیمت ارزان نخواهد فروخت.»/ تبیین
🔴 | هرکسی قهر می‌کند، کاندیدای انتخابات می‌شود‼️ 🔻صادق خرازی مشاور رئیس جمهور در دولت اصلاحات: 🔹 مطرح کردن دولت پنهان، فقط برای فرار رو به جلو و عدم پاسخگویی است؛ 🔹مطرح کردن دولت پنهان، فقط برای فرار رو به جلو و عدم پاسخگویی است؛ احمدی‌نژاد شش سال ثابت کرد که رئیس جمهور می‌تواند نفر اول اجرایی در کشور باشد 🔹اگر خود دولت و رئیس‌جمهور اجازه ندهند افراد خانواده و نزدیکانش از رانت بهره ببرند و مردم این را حس کنند، دیگر راه و دولت پنهان بوجود نمی‌آید؛ در واقع دولت پنهان، نتیجه عملکرد دولت رسمی است 🔹پاسخگو نبودن دولت ها به یک فرهنگ تبدیل شده است؛ نخبگان سیاسی برای حکمرانی خوب تربیت نشده‌اند؛ در ایران هرکسی از خانه قهر می کند، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری می‌شود و اتفاقا رئیس جمهور هم می‌شود 🔹اگر آنقدر که شهید سردار سلیمانی در مقاومت و بخش دفاع ما موفق بودند، در آداب حکومتداری هم موفقیت داشتیم، ایران مشکلی نداشت
برخی از آقایان در مجمعِ تشخیص، می فرمایند لوایح FATF را با حق تحفظ تصویب کنیم و اجرای آن را به بعد از لغو تحریم ها موکول نماییم. این سخن از اساس مشکل دارد، زیرا بر اساس کنوانسیون وین ۱۹۶۹ مربوط به حقوق معاهدات، حق تحفظ ( حق شرط) چنانچه با هدف، منظور و ماهیت معاهده، مغایرت داشته باشد پذیرفته نیست. با تعریفی که جمهوری اسلامی از تروریسم دارد، چه حق شرطی را می تواند بر دو کنوانسیون CFT و پالرمو بگذراد که با ماهیت تعریف تروریسم از نگاه غرب منافات نداشته باشد!!. ✍محمدی
🔴 پذیرش الزامات FATF# آب باریکه دور زدن را قطع می‌کند ✍ مجتبی_ذوالنوری 🔹 مبنای استدلال ما این است که با توجه به اینکه در حال حاضر تحریم هستیم و مبادلات اقتصادی ما از طریق دور زدن تحریم‌ها امکان‌پذیر می‌شود، پذیرش کنوانسیون‌های پالرمو و CFT طبیعتا مشکلات ما را بیشتر خواهد کرد. 🔸 با پذیرش الزامات گروه اقدام مالی، از جمله الحاق به پالرمو و CFT، سرنخ‌ها و سرپل‌ها و مسیر دور زدن تحریم‌ها از بین می‌رود؛ ✅ همچنین شرکای تجاری ما، واردکنندگان کالاهای ایرانی و مسیر انتقال پول ما لو خواهد رفت و فشار بر شرکای تجاری ما بیشتر خواهد شد؛ 🔹 بنابراین وقتی ریسک ارتباط با ما افزایش یابد، فشارها نیز بیشتر خواهد شد؛ یعنی یا اساساً کالا و پولی جابجا نخواهد شد و یا با هزینه‌هایی به مراتب بیشتر جابجا می‌شود. 💢 تا زمانی که تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه برقرار است، پذیرش این کنوانسیون‌ها به صلاح نیست و راه تنفس در شرایط تحریمی را می‌بندد، ولی اگر تحریم‌ها در عمل برداشته شود و موانع انتقال پول ما دیگر وجود نداشته باشد، آن زمان فرصت برای بررسی‌های لازم و احیانا الحاق به این کنوانسیون‌ها فراهم می‌شود. ✅‌‌ بصیرت ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🇮🇷 @basirat_fa 🇮🇷www.basirat.ir
📝 جریان تندروی عدالت خواه به جریان فتنه پیوست 🔹جریان تندرو عدالتخواه که در میان فعالین رسانه ای به «عدالتخوار» معروف شده اند، طی سالهای اخیر بعد از جریان تندروی اصلاحات به دومین شاخه ضلع داخلی تکمیل پازل های ضدانقلاب خارج نشین تبدیل شده است. اخیرا برخی از اعضای جریان عدالت‌خواهان تندرو برنامه ای برای حمایت از معترضان انتخاباتی 88 و انتقاد به حصر موسوی و کروبی تدوین کرده اند. جالب آنکه این جریان تندروی عدالتخواهی مدعی است که حصر اقدامی خلاف قانون است و تاکید دارند با مخالفت با این اقدام می توانیم بدنه اجتماعی فتنه را به سمت خود متمایل کنیم! لازم به ذکر است که در کارنامه این جریان منحرف عدالتخواهی تمرکز بر مطالبات زنان و جوانان در برابر نظام و پیگیری پرونده‌های دستگیرشدگان امنیتی و ضد انقلاب نیز دیده می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 فقط توضیح و عذرخواهی! ♦️حرف منتقدان و کیهان با فتنه گری مثل سید محمد خاتمی روشن است: چرا در حالی که بارها در جمع های خصوصی، اعتراف کرده اید ادعای تقلب دروغ بوده و در انتخابات ۸۸ تقلب نشده، مرتکب فریب و تحریک به آشوب شدید؟ و چرا همین اذعان به دروغ بودن ادعای تقلب را علنی نمی گویید و از مردم و نظام عذرخواهی نمی کنید؟! 🔹مطالبه روشنی است و نکته غامضی که موجب نفهمیدن شود، در آن وجود ندارد. همین هم دست اندرکاران فتنه را به هم ریخته، چنان که تاجزاده مدعی شده "رهبر، بدگویی را نهی می‌کند. ولی نماینده رهبری در کیهان، هرچه را شایسته خود اوست، به خاتمی نسبت می‌دهد. تذکر، جدی نیست یا نمایندگان وی مستثنا شده‌اند؟". ♦️چقدر مستدل و منطقی! با زبان بی زبانی می گوید از خاتمی (که بازیچه افراطیون مدعی اصلاحات شد) نپرسید چرا دروغ گفتند و ثبات و امنیت کشور را به هم زدند؟ 🔹جالب این که تاجزاده قبلا خودش هم اعتراف کرده ادعای تقلب دروغ بود. و فتنه ۸۸ را بر پایه دروغ برساختند! با این وصف، روشن است است نظام از بازخواست خائنان کوتاه نمی آید. ♦️تاجزاده باید یک لیوان آب خنک بخورد وبعد، درباره خدعه با مردم توضیح دهد.
🔴جزئیات حمله جیش‎الظلم به خودروی در سراوان 🔻قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه: عناصر گروهک‎های تروریستی طی یک اقدام ناجوانمردانه، به نیروهای مهندسی سپاه در منطقه بم‎پشت سراوان که در راستای محرومیت‎زدایی و خدمت‎رسانی به مردم برای احداث جاده‎های روستایی در حال فعالیت بودند حمله کردند. 🔹طی این اقدام تروریستی یک نفر از کارکنان مهندسی مجروح و یک نفر مفقود شده است. این حرکات مذبوحانه هیچ خللی در استمرار خدمت‎رسانی به مردم محروم این منطقه ایجاد نخواهد کرد.
⭕️آقای خمینی چه تجربه ای در کار اجرایی دارید جز تولیت حرم امام که آنجا هم سوء مدیریت هست؟ 📝 روزنامه جوان در باره کاندیداتوری سیدحسن خمینی نوشت: 🔹 حسن خمینی سابقه مدیریتی چندانی ندارد. تولیت حرم امام خمینی را با وصیت پدرش و درخواست خود از رهبری، از جوانی و بدون هیچ سابقه مدیریتی بر عهده گرفت که همان هم با کلی انتقادات همراه است. 🔹 او چگونه می‌تواند در رأس یک قوه مدیریت موفق داشته باشد و کشور را اداره کند؟ از سویی آیا با این حجم انتقادات پیرامون سومدیریت حسن خمینی او می‌تواند موج عظیم برانگیزد؟ 🔹 امید اصلاح‌طلبان البته به عملیات‌های رسانه‌ای و دو قطبی‌سازی و تخریب رقیب است، نه اینکه سابقه حسن خمینی نشانی از کارآمدی داشته باشد.