eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.3هزار ویدیو
407 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📷 ۱۰ خرداد ۸۸ | سایت اصلاح‌طلب عصر ایران، کابینه احتمالی میرحسین موسوی را منتشر کرد! 👈 همانطور که مشاهده می‌شود، کابینه‌ی احتمالی میرحسین موسوی، با کمی اختلاف همان کابینه فعلی دولت روحانی و همچنین اعضای حزب کارگزاران هاشمی‌رفسنجانی ، به اضافه برخی از اعضای کابینه خاتمی بوده است... ⚠️ به عبارتی، انتخابات ۸۸ فقط ۴ سال، ما را دیرتر به وضعیت فعلی رسانده است. "مکتوبات"
🔴 پخش یک مستند بسیار افشاگرانه ✍ قاسم اکبری دیشب بطور کاملا اتفاقی بعد از اخبار ساعت ۲۲ شبکه ۳ مستند"پایان بازی" را دیدم. بسیار بسیار عالی و افشاگرانه و به جا بود. حتما این مستند را مشاهده کنید. 🔺اطلاعات مهمی که در این مستند ارائه شد : موسسه international cricis group حدود ۱۴ماه قبل از برجام (تاکید می کنم ۱۴ماه قبل از برجام!) متنی را منتشر کرده بود که دقیقا شبیه برجام بوده است یعنی همه آنچه که آمریکایی ها بیش از یک سال قبل از برجام درنظر داشتند ، توسط تیم ایرانی پذیرفته شده بود و همه مذاکرات و رفت و آمدها و حرافی ها و خودکارپرانی ها بیشتر شبیه یک نمایش بوده و هیچ نتیجه ای جز قبول پیش نویس تهیه شده آمریکایی ها(در۱۴ ماه قبل) از سوی مدعیان پرطمطراق دیپلماسی و مذاکره به دنبال نداشته است !!! 🔺حامی اصلی و مرد شماره یک این موسسه هم جرج سوروس صهیونیست و یکی از اعضای اصلی آن نیز شیمون پرز نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی بوده است! 🔺اما نکته بسیار مهم این مستند آنجا بود که تصاویری از پیش نویس توافقنامه جدیدی را نشان داد که همان موسسه برای این مذاکرات اخیر در وین منتشر کرده است. و عجیب اینکه این سند قبل از پیروزی بایدن در انتخابات آمریکا تنظیم شده است!!! یعنی به احتمال زیاد قرار است که در آستانه و جهت تاثیرگذاری برآن دوباره شاهد پذیرش مو به موی خواسته ها و برنامه های از پیش تعیین شده آمریکایی ها توسط تیم مذاکره کننده کشورمان باشیم. 🔹متاسفانه به علت تشابه اسمی این مستند با یک مستند دیگر ، اگر در اینترنت نام این مستند راجستجو کنید یک مستند با موضوع افول آمریکا بالا می آید. ❌در ضمن به احتمال زیاد از سوی دولت فشارهای زیادی بر صداوسیما جهت جلوگیری از تکرار این مستند وارد شود . پیشنهاد می کنم از طرق مختلف ، پخش دوباره این مستند را از روابط عمومی صداوسیما مطالبه کنید.
👇👇👇 ⛔️منبع خبری در وین: دستورالعمل آمریکا صرفا تعلیق تحریم‌ها است 🔸همزمان با پایان دور جدید گفت‌وگوهای وین منبع خبری پرس تی وی در وین در خصوص دستورالعمل آمریکا درباره نحوه رفع تحریم‌ها گزارش داده است: 🔹آمریکا قصد لغو یک جای تحریم‌ها را ندارد و قصد دارد در مدت زمانی طولانی و طی مراحل متعدد اقدام به رفع موقت برخی تحریم‌ها کند. 🔹آمریکا صرفا با یک بازه زمانی کوتاه مدت یک هفته‌ای برای راستی آزمایی موافقت کرده است که در آن بصورت نمادین چند تراکنش انجام شود. 🔹راستی آزمایی معقول و لازم که برای معاملات نفتی حداقل ۳ تا ۶ ماه است تاکنون نپذیرفته است. 🔹قصد آمریکا از عدم لغو کامل تحریم‌ها و اکتفاء به رفع موقت برخی از تحریم‌ها صرفا بازگشت به برجام است تا بتواند از امکان مکانیسم ماشه علیه ایران استفاده کند. 🔹در صورت پذیرش مکانیسم رفع مرحله‌ای تحریم‌ها و یا تمدید بی‌اثر شدن آنها در بازه‌های زمانی ۱۲۰ روزه و ۱۸۰ روزه علاوه بر شرطی شدن اقتصاد ایران آمریکا خواهد توانست با گروگان گرفتن تمدید رفع تحریم خواسته های دیگر خود موسوم به برجام ۲ و ۳ را به ایران تحمیل کند.
♦️دکتر رضا سراج:آمریکا در متن توافق وین سعی دارد با رفع زمان مند برخی تحریم ها علاوه بر گروگان نگه داشتن حوزه اقتصادی، سیاسی و اجتماعی ایران از یک سو زمینه را برای برجام های بعدی فراهم سازد و از سوی دیگر با بازگشت به برجام امکان استفاده از مکانیزم ماشه در آینده را جهت موفقیت این نقشه فراهم کند!
🔴مذاکرات وین، امتداد روحانی تا ۱۴۰۸ ✍ دکتر رضا سراج : 🔹تیم مذاکره کننده با عجله‌ای زیاد در حال تن دادن به توافقی در وین است که دستاورد آن امتداد روحانی تا ۱۴۰۸ خواهد شد. 🔹در این مذاکرات تحریم‌ها به ۳ دسته قابل رفع زمانمند و موقت، غیر قابل رفع و قابل مذاکره در آینده تقسیم شده و زمینه برای فشارهای تحریمی آتی و برجام‌های منطقه‌ای و موشکی فراهم شده است. قرار است برخی از تحریم‌ها به صورت موقت، زمانمند و تمدیدپذیر در بازه‌های زمانی ۱۲۰ و ۱۸۰ روزه رفع و نه لغو شود. همچنین طرف آمریکایی صرفاً با راستی آزمایی یک هفته‌ای موافقت کرده در حالیکه بر اساس نظر کارشناسان راستی آزمایی فقط در معاملات نفتی حدود ۳ تا ۶ ماه زمان می‌برد، پس عملاً تیم مذاکره کننده به یک راستی آزمایی غیر واقعی و "نمادین" تن داده تا به زعم خود خطوط قرمز تعیین شده را رعایت کرده و منتقدین را راضی کند! 🔹بر این اساس، توافق وین برای ایران آورده خاصی نداشته و صرفاً ابزار و مستمسک مدیریت افکار عمومی را برای جریان غربگرا فراهم می‌کند تا با آن بتوانند دولت خود را تا ۱۴۰۸ امتداد دهند. از سویی طرف آمریکایی با این توافق ضمن زمانمند کردن تحریم‌ها و دست یافتن به مکانیزم ماشه از طریق بازگشت به برجام، عملاً مدیریت اقتصاد ایران را در دست گرفته و به یک ابزار شرطی‌ساز مجهز خواهد شد که می‌تواند با آن به مدیریت و دستکاری صحنه اقتصادی، اجتماعی و سیاسی ایران پرداخته و زمینه تحمیل برجام‌های موشکی و منطقه‌ای را فراهم کند! غربگرایان انتظار دارند با شرطی شدن افکار عمومی، مخالفت مجلس و سایر نهادهای قانونی با این توافق، به ابزاری جهت مدیریت ادراک تبدیل گردد و برای کاندیدای غربگرا پُلی به سمت پیروزی در انتخابات ۱۴۰۰ شود و عملا یک بازی دو سر برد را برای آنها فراهم کند! 🔹با این اوصاف می‌توان گفت عملاً توافق وین پروژه تدوام دولت فعلی و تحقق "تا ۱۴۰۸ با امتداد روحانی" برای طرف ایرانی و برجام‌های موشکی و منطقه‌ای برای طرف آمریکایی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ استاد ، تاریخ‌پژوه و استاد درس‌خارج حوزه: 📺 آقای روحانی به راحتی می‌گوید و به همین دلیل، در صورت استیضاح، بی‌ثمر بودن ۸ سال ریاست اجرایی‌ کشور و مذاکرات را به استیضاح‌کنندگان ربط خواهد داد. 📺 با استیضاح ، معاون ایشان، آقای‌ جهانگیری، [که عملا تفاوتی با ایشان ندارد] زمام امور را به دست خواهد گرفت. 📺 استیضاح آقای ، گذشته از عدم رفع مشکلات، پیام وجود بحران در ایران را به جهان صادر خواهد کرد.
🔴 سردار کوثری: انتشار شایعات درباره سردار حجازی اقدام شیطانی دشمن است نماینده پیشین مجلس و از همرزمان سردار حجازی گفت: 🔹انتشار شایعات درباره ترور بیولوژیک سردار حجازی اقدام شیطانی دشمنان است.‌ 🔹آنها می‌خواهند چنین وانمود کنند که در همه جا نفوذ دارند اما واقعیت این است که صدمات ناشی از عارضه شیمیایی موجب تحلیل رفتن توان جسمی سردار حجازی و شهادت ایشان شد.
‏همکاران محترم دولت که می خواهند کاندیدا شوند اگر ایده ای داشتند که باید اعمال می شد.اگر ایده ندارند یا مدعی بی اختیاری دولت هستند پس کجا می آیند؟آیا دولت بعد اختیاراتش متفاوت است؟بنابرین حضور این افراد به معنای ⁧ ⁩ و یا ⁧ ⁩ است.که آورده چشم گیری ندارد.
‏از زمانی که امام حفاظت از هواپیماها را به سپاه سپرد تا کنون یک مورد موفق هواپیماربایی نداشته ایم.حفاظت از مراکز هسته ای را یکپارچه به سپاه بسپارید تا با تشکیل ⁧ ⁩ زیر نظر سپاه حفاظت،مشکلات موجود مانند ⁧ ⁩ رخ ندهد .
‏به گمان بنده در هیچ مقطعی از تاریخ تشیع نمی توان مردانی را یافت که بیش از۴٠سال مجاهدت و بی خوابی مستمر داشته باشند و زندگی عرفی را بر خود حرام کرده باشند.حتی شهیدان بزرگی همچون همت،باکری،خرازی،زین الدین،کاوه و....حداکثر بین دو تا۵سال در معرکه جهاد بودند ‏⁧ ⁩ ‏⁧
تاکتیک های جریانهای رقیب برای نیروهای انقلابی در حال حاضر در عرصه انتخابات ریاست جمهوری، جریان انقلابی به دو مسئله مبتلا شده که این دو را میتوان تاکتیک جریانهای رقیب در برابر نیروهای انقلابی دانست. ۱. مشغول سازی و ظرفیت سوزی ۲. اختلاف افکنی و قطبی سازی در زمانی که جریان انقلابی باید ظرفیت خود را برای بالابردن انگیزه عمومی برای حضور در انتخابات و تحقق مشارکت حداکثری بکار گیرد و در حالی که هنوز بیست روز تا آغاز ثبت نام ها باقی مانده، نیروهای انقلابی مشغول به گزینه های "احتمالی" شده اند و ظرفیت خود را در این حوزه صرف میکنند؛ ضمن این که متأسفانه طرفداران بعضی از گزینه های "احتمالی" در اثبات شخص مد نظر خود به نفی دیگران مشغولند و این خود باعث چنددستگی در بدنه نیروهای انقلابی شده است. اکنون زمان رقابتها نیست؛ باید همه تلاشها بر حضور حداکثری و سپس وحدت نیروهای انقلاب متمرکز شود. تغییر مسیر کنونی ضروری است. هوشیار باشیم... ✍️سیدروح اله رفعتی پور
🔰 هراس از محبوبیت رئیسی و یک گاف کارگزارانی عجیب! ✍روزنامه حزب کارگزاران می‌گوید: رئيسی اگر قصد نامزدی در انتخابات را دارد، باید نامزدی ظریف را هم تضمین کند! ✅روزنامه سازندگی در تیتر یک خود با ایجاد تردید علیه نامزدی رئیسی و طرح این سوال که «رئیسی بیاید یا نیاید» نوشت: «سید ابراهیم رئیسی نامزد انتخابات بشود یا نشود؟» این شاید مهم‌ترین پرسشی است که نه فقط در جبهه اصولگرایی بی‌پاسخ مانده است، بلکه در جبهه اصلاح‌طلبان نیز به آن می‌اندیشند که آیا رئيس قوه قضائیه باید ردای قضاوت را کنار نهد و پا در انتخابات ریاست‌جمهوری و کار اجرایی بگذارد یا در همان مسند بماند؟ ✅واقعیت این است که با آنکه دو ماه بیشتر به انتخابات ریاست‌جمهوری نمانده است، هم جبهه اصلاح‌طلبان آشفته حال است و هم جبهه اصولگرایان. اصلاح‌طلبان به واسطه آنکه فیلترینگ و رد صلاحیت شورای نگهبان، بی‌نامزد مانده‌اند و در مانده‌اند که چه فردی را معرفی کنند تا از فقیهان و حقوقدانان آن شورای 12 نفره عبور کند. کفه اصلا برابر نیست. با این حال این در آشفته‌بازار سیاسی، تنها یک نامزد است که به نظر می‌رسد که قدرت رای‌آوری او بیش از دیگران است: «سیدابراهیم رئيسی». ❇️❇️حضور اصلاح‌پذیر رئيسی در قوه قضائیه، آنچنان امیدوارکننده بود که او توانست نظرهای بسیاری را به خود جلب کند. او که 16 میلیون رای از خرداد 96 در توشه خود داشت، نه تنها آنها را حفظ کرد بلکه به زعم برخی از هواداران و اصولگرایان توانسته است که آن را نیز ارتقا دهد. با این حال، اگرچه به نظر می‌رسد راه برای او هموار است، اما مخاطراتی هم پیش‌رو دارد. مهم‌ترین رقیب ابراهیم رئيسی در انتخابات ریاست‌جمهوری 1400، هیچ‌یک از نامزدهای انتخاباتی (البته به جز ظریف) نیستند. رقیب اصلی او مشارکت پایین مردم در انتخابات است. نگرانی، ناراحتی و بی‌اعتمادی مردم که حاصل تحریم بسیار سنگین آمریکا، ناکارآمدی دولت و ضربه‌های پی‌درپی اصولگرایان و کارشکنی‌های آنها بوده، وضعیت را به آن مرز رسانده است که بسیاری ابایی از اینکه بگویند در انتخابات آتی رای نمی‌دهند، ندارند. ❇️❇️❇️در چنین وضعیتی، آیا ابراهیم رئیسی با توشه 16 میلیونی و عملکردی که قابل دفاع بوده، می‌تواند پا در رقابتی بگذارد که چشم‌انداز محکم و روشنی برایش متصور نیست؟ اگر او کمتر از 16 میلیون رای سابق نصیبش شود، وضعیت او بهتر خواهد شد؟ 🌈🌈🌈سید ابراهیم رئیسی در یک صورت می‌تواند طوفانی از آرا به پا کند. رقابت سختی بین اصلاح‌طلبان و اصولگرایان دربگیرد. از این سو محمدجواد ظریف و از آن‌سو ابراهیم رئیسی. دو نفر معتمد نظام اما با دو دیدگاه بسیار متفاوت. در این وضعیت وزنه تقریبا برابر است. هم اصلاح‌طلبان با نامزد خود پا به انتخابات می‌گذارند و هم اصولگرایان با حداکثر توان خود. به زعم ما، اگر ابراهیم رئیسی قصد آن دارد که در انتخابات شرکت کند، برای کمک به خود، باید رقیب خود را نیز به میدان رقابت ترغیب کند و پای محمدجواد ظریف را نیز به این میدان باز کند. ✳️👈تحلیل ارگان کارگزاران از یک‌سو، از هراس فراگیر مدعیان اصلاح‌طلبی درباره افزایش چشمگیر محبوبیت آقای رئيسی و از طرف دیگر، از تهیدستی جبهه اصلاح‌طلبان حکایت می‌کند. روزنامه سازندگی و گردانندگان کارگزارانی آن باید توضیح دهند چگونه یک دیپلمات (با کارنامه پرحاشیه و ضعیف) را برای ریاست‌جمهوری پیشنهاد می‌کنند و حال آنکه او فاقد کمترین سابقه گذشته در مدیریت اقتصادی و برنامه‌ریزی است؟ آنها چطور ظریف را پیشنهاد می‌کنند در حالی که در دو سال اخیر، بارها روحانی را - با کارنامه و سوابقی به مراتب نزدیک‌تر به کار دولت - فاقد کفایت و تجربه خواندند و گفتند اگر چوب خشک به جای روحانی بود، بهتر از وضعیت فعلی اقتصاد را مدیریت می‌کرد؟! 🔰🔰🔰اما درباره رای و محبوبیت آقای رئيسی باید خاطرنشان کرد که طبق نظرسنجی‌های دولتی، میزان محبوبیت وی در دو سال اخیر به اعتبار کارنامه جدیدش بسیار بالاتر رفته و جزو محبوب‌ترین شخصیت‌ها در کشور قرار دارد.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
📸 انفجار مهیب در یک «کارخانه‌ امنیتی حساس» در مرکز فلسطین اشغالی 🔹رسانه‌های رژیم صهیونیستی از وقوع انفجاری مهیب در یکی از کارخانه‌های امنیتی حساس در «گوش‌دان» فلسطین اشغالی خبر می‌دهند. 🔹«هاآرتص» نوشته این انفجار در یک کارخانه مخصوص تولید تسلیحات پیشرفته از جمله موشک به وقوع پیوسته است. @Farsna - Link
🔺دشمنان در سست کردن پیوند ناگسستنی ارتش با امام، رهبری و مردم توفیقی نداشته‌اند 🔹امیر سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران: 🔹ارتش از همان روزهای اول پیروزی انقلاب تا امروز تحت شدیدترین و پیچیده ترین هجمه‌ها و عملیات روانی قرار گرفته است. 🔹دشمنان می‌خواستند پیوند ناگسستنی ارتش با امام، رهبری و مردم را سست کنند، اما کوچک‌ترین توفیقی در این راه نیافته و نخواهند یافت.
🌐 چشم در برابر چشم! 🔻 امیر موسوی کارشناس سیاسی و دیپلمات سابق در واکنش به انفجار امروز در رژیم‌صهیونیستی در توئیتر خود نوشت: چشم در برابر چشم! ➕ او همچنین در این توئیت از هشتگ استفاده کرده است! 👈 احتمال دارد دلیل انفجار یک عامل بیرونی بوده باشد و هیچ بعید نیست در روزهای آینده، اتهام صهیونیست‌ها به ایران را بشنویم.
♦️ توافق ایران و چین: پیامدهای منطقه‌ای برای آمریکا 🔹 مؤسسه خاورمیانه در یادداشتی به ارزیابی پیامدهای توافق ایران و چین در رقابت پکن و واشنگتن پرداخته و این توافق را چالشی ژئواستراتژیک برای موقعیت آمریکا در غرب آسیا دانسته است. البته به این موضوع نیز اشاره کرده که ممکن است برای این کشور منافعی را به همراه آورد. 🔸 چین برای حضور ایران در پروژه «یک کمربند، یک راه» و به «عادی‌سازی» روابط تجاری بین ایران و سایر اعضای این پروژه در راستای جابجایی کالا و معاملات مالی تلاش می‌کند. این همکاری می‌تواند ایران را به سوی رویکردی بازار محور در اقتصادش سوق دهد. 🔸 در شرایطی که چشم‌انداز 2030 عربستان و یا چشم‌انداز 50 ساله امارات در جریان است، ایران نیز قصد دارد بتواند به قدرت اقتصادی قوی‌تری در منطقه بدل شود و بسیاری از مطالبات عمومی در حوزه اقتصادی را با این توافق محقق سازد. 🔸 به اعتقاد نویسنده، آمریکا در برابر این چالش می‌تواند دو رویکرد اتخاذ کند. رویکرد اول افزایش فشارهای تحریمی علیه چین و ایران با هدف کاهش ثمرات توافق برای این دو کشور و جلوگیری از توسعه نفوذ چین در غرب آسیا. 🔸 رویکرد دوم اینکه با پذیرش منافع مشترک با چین در جذب ایران به سمت بازارهای جهانی، به تعامل با ایران جهت احیای برجام روی بیاورد. بدین ترتیب در ادامه مانع از آن خواهد شد که بازارهای ایران نیز در انحصار کالاهای چینی قرار بگیرد. ✅ رویکرد دوم آمریکا بسیار دور از ذهن است. به‌ویژه با سطح تنش کنونی در منطقه، حداقل پیش‌زمینه چنین رویکردی، سطحی از تعامل میان ایران و متحدان آمریکا در راستای مدیریت بحران‌ها و کاهش تقابل‌هاست. با این وجود نباید احتمال سوءاستفاده آمریکا از توافقات میان ایران و چین را از نظر دور داشت./ تبیین
▪️حالا که بحث توئیت انگلیسی عراقچی داغه، یه چیز بامزه بگم: وندی شرمن تو کتاب خاطراتش میگه سال‌های بعد از مذاکرات، عراقچی برام کارت تبریک کریسمس می‌فرستاد؛ انگار نمی‌دونست که من به عنوان یک یهودی، کریسمس (که جشن مسیحی‌هاست) رو جشن نمی‌گیرم!
🔴 تضعیف موضع ایران در مذاکرات وین‼️ ✍ حمید خوش‌آیند 🔻 آنچه که برای مذاکرات جاری پیرامون برجام در وین خطرناک است و قدرت چانه‌زنی ایران را تضعیف می‌کند و در مقابل موضع آمریکا و اروپا را تقویت می‌نماید، منافع قابل توجهی است که برخی افراد که مسئولیت هم دارند، از این مذاکرات دنبال می‌کند. 🔹اینکه جناب آقای روحانی همزمان با مذاکرات وین از برنامه ۱۰۰ روزه‌اش برای لغو تحریم‌ها رونمایی می‌کند، این موضع جز به معنای تضعیف موضع ایران در مذاکرات نیست. نیاز به گفتن ندارد که آمریکایی این قبیل صحبت‌ها را به خوبی آنالیز می‌کنند و کاملاً متوجه می‌شوند که برخی افراد و جریانات در تهران که در دولت هم حضور جدی دارند به مذاکرات وین ولو اینکه دولت هم آن را تکذیب کند، نگاه انتخاباتی دارند! این می‌تواند برای کشور مشکلات بزرگ و بلندمدتی ایجاد کند. 🔹متأسفانه در دولت آقای روحانی هم تضاد و تعارض منافعی که بین افراد هست و بعضاً افرادی هم که مسئولیت عالی دارند، منافع ملی را برای منافع‌شان هزینه می‌کنند، بعد از انقلاب و در ۴۳ سال گذشته بی‌سابقه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️کسانی که نمی‎خواهند در انتخابات شرکت کنند ولی با دیدن یک کاندیدای خاص صد در صد رای می‌دهند! حدس میزنید اون یک نفر کیه؟!
امروز جناب دقیقا به مانند زمان قالب کردن به کشور به منتقدین تاخت، همه چیز (حتی مرغ و تخم مرغ) را به ربط داد و منکر سهم ۳۰ درصدی تحریم و ۷۰ درصدی در مشکلات کشور شد؛ هرچند هدف جناب روحانی از بزرگنمایی نقش تحریم ها، سلب مسئولیت از خودشان (بابت بی تدبیری ها و کم کاریهایشان) و زمینه سازی نزد افکار عمومی برای تن دادن به یک وادادگی دیگر است اما اولا کاش صحبت های خودشان در سال ۹۲ (مبنی بر نقش عمده ی سومدیریت ها در مشکلات) را نقض نمیکردند تا متهم به دروغگویی و یا اتخاذ مواضع متناقض نمیشدند و درثانی کاش واضح می فرمودند که کسی با تحریم ها مخالف نیست، بلکه مخالفت ها برای شرطی کردن دوباره ی جامعه، حفظ ساختار تحریم ها و انداختن کشور در یک چاه بزرگتر در اِزای چند آبنبات چوبی است ولاغیر! ✍ مهدی قاسم زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ایکاش دولت مانند علیرضا بیرانوند عمل می کرد‼️
📸 «فاتح» قلب اسرائیل 🔹طبق اطلاعات به دست آمده از محل شلیک موشک از سوریه به سمت منطقه‌ای در نزدیکی تاسیسات هسته‌ای دیمونا که حدود ۲۰۰ کیلومتر با یکدیگر فاصله دارند، با احتمال بالایی می‌توان گفت که این حمله با موشک «فاتح ۱۱۰» صورت گرفته است. 🔹موشک فاتح ۱۱۰، یک موشک بالستیک زمین به زمین با سوخت جامد است. این موشک با قابلیت سر جداشونده نقطه‌زن بوده و ۳۰۰ کیلومتر برد دارد.
‏کارشناسان سیاسی و امنیتی منطقه خاورمیانه چنین تحلیل می کنند که بعداز خرابکاری اخیر ⁧ ⁩ راهبرد ایران از ⁧ ⁩ به ⁧ ⁩ تغییر یافته است
‏دوم اردیبهشت سالروز تولد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.نکند کسی نیت روشن کردن شمع تولدش را در نزدیکی های قدس داشته؟ ‏⁧
🚀 | هشدار جدی به اسرائیل‼️ ✍ حمید خوش‌آیند 🔻 موشکی که دیشب در چند ده متری تأسیسات اتمی در جنوب اسرائیل فرود آمد، خیلی راحت می‌توانست قلب پایگاه اتمی دیمونا را مورد هدف قرار دهد و آن را نابود کند؛ این یک برای اسرائیل است. پیش از این حتی اندیشیدن صهیونیست‌ها به حمله به تأسیسات هسته‌ای‌اش برایشان مرگ‌آور بوده است. اسرائیلی که تا دیروز ادعا می‌کرد هیچ پرنده‌ای نمی‌تواند در منطقه نقب و پایگاه اتمی دیمونا با توجه به موقعیت خاص جغرافیایی و زیرساخت‌های محکم امنیتی که دارد پر زند، دیشب شاهد فرود در حساس‌ترین منطقه بود! 🔹دیمونا مرکزی است که اسرائیل مواد لازم برای ساخت ۸۰ الی ۲۰۰ سلاح اتمی را در آنجا تولید کرده است؛ تهدید و به معنای از دست دادن کامل توان هسته‌ای و اتمی اسرائیل است! 🔹کابوس دیمونا به این زودی‌ها از فکر و ذهن مقامات صهیونیستی پاک نخواهد شد. از این پس با اسرائیل فعال شده است! این یک هشدار جدی برای اسرائیل است.
🔴 جریان اصلاحات زبانی دراز و قدرتمند و دستانی کوتاه و ضعیف دارد ✍️ محمدصادق کوشکی، استاد گروه علوم سیاسی دانشگاه تهران 🔹جریان اصلاحات از ابتدای تشکیل تا به امروز یک جریان رسانه باز ( ژورنالیست) بوده و همه هنر آن، بازی کردن با افکار عمومی و بازی دادن ذهن مخاطبان است. چهره های شاخص این جریان هم افرادی رسانه ای بوده و از مجرای مطبوعات و رسانه به عالم رقابت‌های سیاسی و جناحی وارد شده اند. افرادی مانند: خاتمی ( روزنامه کیهان) ، موسوی خوئینی ها (روزنامه سلام) ، میرحسین موسوی (روزنامه جمهوری اسلامی)، ابطحی ( رادیو)، شمس الواعظین ( کیهان فرهنگی)، عطریانفر ( روزنامه همشهری) و بسیاری دیگر از چهره های شاخص این جریان. 🔹و به همین دلیل این جریان عمده نیروهای خود را در عرصه‌های هنری و رسانه ای یافته و پرورش داده است. اما از طرف دیگر در حوزه های اجرایی و عمرانی و جهادی دست این جریان از داشتن چهره هایی شاخص خالی است و شاید تنها چهره این جریان که صبغه و سابقه اجرایی و عمرانی دارد «کرباسچی» باشد ( که در مقایسه با «قالیباف» نیرویی متوسط به حساب می آید. چون فعالیت‌های کرباسچی در شهرداری تهران قابل مقایسه با اقدامات قالیباف نیست). 🔹جریان اصلاحات زبانی دراز و قدرتمند و دستانی کوتاه و ضعیف دارد. اهل عمل نیست اما در ساحت جنگ روانی و بازی دادن افکار عمومی استاد است. این جریان همیشه حسرت داشتن نیروهایی مانند قالیباف، رستم قاسمی، سعید محمد، علی نیکزاد و خیل بچه های مخلص جهادی را خورده و هیچگاه در سطح محسن رضایی مدیری راهبردی و قدرتمند را نداشته است( و طبیعی است که هیچ یک از چهره های این جناح در موضوع شناخت اندیشه انقلاب اسلامی به گرد پای سعید جلیلی هم نرسند). 🔹ضعف اصلی نیروهای انقلابی در عرصه رسانه و ارتباط با افکار عمومی است در حالی که اصلاح طلبان در طول ٣ دهه اخیر، نان تسلط خود بر افکار عمومی را خورده و به قدرت رسیده اند و ناتوانی و عجز خود در خدمت به مردم و مدیریت امور اجرایی و عمرانی را با بهانه هایی مانند «نداشتن اختیار» و دخالت «دولت تفنگ بدست» و..... توجیه کرده اند. 🔹جریان انقلابی در انتخابات پیش رو باید قدر نیروها و توانمندی‌های خود در عرصه های مدیریتی و جهادی را بداند و به جای دعواهای مخرب درونی و خودزنی های جاهلانه، به فکر یافتن روش‌های برقراری ارتباط با مردم و بکارگیری رسانه باشد تا جامعه برای چندمین بار در چاه « جریان علیل ولی زبان باز اصلاحات» سقوط نکند.
مأموریت روحانی برای آمریکا از قول نیویورک تایمز 📰نیویورک تایمز: *آمریکا می‌خواهد با روحانی پای دولت بعدی را به بند بکشد!* 📰روزنامه نیویورک تایمز نوشت: *برخی در دولت جو بایدن امید دارند به سرعت با دولت روحانی به توافقی اصولی دست پیدا کند که می‌تواند هر دولتی که پس از انتخابات ژوئن (خرداد ۱۴۰۰) قدرت را در ایران در دست می‌گیرد، مقید سازد.
💢با همت رئیسی ارج احیا شد کارخانه ارج را می توان یکی از قدیمی ترین و با اصالت ترین کارخانه های ایران دانست . کارخانه ای که در دولت روحانی تعطیل شده بود، این کارخانه حالا با پیگیری‌های قوه قضاییه و با واگذاری به سرمایه گذار جدید به زودی شروع به کار می‌کند. رئیسی در حال شکستن دیوار هایی است که روحانی در دولت روحانی بین کارخانه ها و "تولید" کشیده شده است.
‍ ‍ 🚀 | آیا فصل دروی توفان در سرزمین‌های اشغالی فرا رسیده است؟‼️ 🔻 حوادث دو روز گذشته و بامداد امروز در سرزمین‌های اشغالی که موج گسترده‌ای از نگرانی را میان شهروندان سرزمین‌های اشغالی ایجاد و انتقادات زیادی را متوجه نتانیاهو کرده است. 🔹عصر چهارشنبه ابتدا رسانه‌های صهیونیستی خبر از انفجار در کارخانه موشکی «تومر» و حوالی ساعت ۱:۲۰ بامداد امروز نیز خبر از اصابت موشک به نزدیکی تاسیسات اتمی «دیمونا» دادند. 🔹در کنار موضع تند لیبرمن، ارتش رژیم صهیونیستی رسما به شکست پدافند هوایی خود برای رهگیری و انهدام موشک اذعان و اعلام کرد نتوانسته موشک شلیک شده از خاک سوریه را رهگیری کند. 🔹بدیهی است این توفان‌ها، چه آنها که رسانه‌ای شده و چه آنها که رسانه‌ای نمی‌شوند، محصول بادهایی است که نتانیاهو برای حفظ قدرت و فرار از دادگاه کاشته و اکنون موعد دروی آن فرا رسیده است. 🔹برای همه مهاجرین اسکان داده شده در سرزمین‌های اشغالی که از نقاط مختلف دنیا در آرزوی زندگی بهتر و امن‌تر به خاک فلسطین اشغالی آمده‌اند، امنیت، اصلی‌ترین اولویت و نیاز حیاتی است و در صورتی که این اصل دچار خدشه شود هیچ‌گونه تعلق خاطری به این سرزمین و رژیم جعلی صهیونیستی ندارند. 🔹اکنون اصلی‌ترین تهدیدی که موجودیت این رژیم جعلی را تهدید می‌کند، تضادهای شدید اجتماعی، اقتصادی و مذهبی است که تداوم وضع موجود و افزایش ناامنی به طور قطع این روند را تشدید خواهد کرد. 🔹فارغ از اثرات امنیتی رخدادهای اخیر، مشخص شدن آسیب‌پذیری شدید اسرائیل در حوزه‌های راهبردی موجب شکل‌گیری دو دستگی شدید در این رژیم شده و هم‌زمان با تظاهرات روزانه در شهرهای مختلف علیه نتانیاهو، فشارها را بر او افزایش داده است. 🔹این دو رخداد بسیار مهم قطعا واجد پیام‌های روشنی برای سردمداران شرور رژیم صهیونیستی است که تداوم شرارت می‌تواند هزینه‌هایی با ابعاد بسیار بزرگتر و خطرناک‌تر برای این رژیم به دنبال داشته باشد. 🔹ضمنا اوضاع برای نتانیاهو نسبت به زمان «دونالد ترامپ» نیز تغییرات اساسی کرده و برخی از مقامات آمریکایی صراحتا اسرائیل را از تداوم رفتارهای شرارت امیز و پرهزینه گذشته منع کرده‌اند. 🔹اگر هوش سیاسی اندک نتانیاهو نتواند پیام رخدادهای اخیر را که مهمترین آن ضعف مفرط این رژیم در حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی است درک کند، معلوم نیست در آینده فرصتی برای جبران داشته باشد.
🔴 موشک های حقیقی در راه است‼️ ✍ محمدصادق سلطانزاده 🚀 موشک به دیمونا اصابت کرد. 🚀 ترس سراسر صهیون را گرفت 🚀 بی بی سی آن را موشک سرگردان خواند 🚀 عده ای آن را انتقام ایران و جبهه مقاومت خواندند ، عده ای پاسخ به نطنز و عده ای هم انکار کردند 💥 اما هر چه بود، هرچه شد ، هر کجا خورد و هر که زد ناز شصت زننده و نوش جان خورنده‼️ 💥 اما دوست عزیزم میدانی چه زمانی عصبانیت نتانیاهو و بن سلمان و قاتلان حاج قاسم بیشتر و تکمیل میشود؟ 💥 ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ ؛ آنگاه که با مشارکت حداکثری ، موشک انگشت سبابه همه ایرانیان مزین به جوهر آبی شود و بغض صاحبان دیمونا آتش گیرد! 💐 «وَ لا يَطَؤُنَ مَوْطِئاً يَغِيظُ الْكُفَّارَ وَ لا يَنالُونَ مِنْ عَدُوٍّ نَيْلًا إِلَّا كُتِبَ لَهُمْ بِهِ عَمَلٌ صالِحٌ إِنَّ اللَّهَ لا يُضِيعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِينَ» 💐 «وَلْيَجِدُوا فِيكُمْ غِلْظَةًَ» ☘ گله مندیم ولی حماسه ای در راه است!