فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توضیحات خوشچشم، کارشناس مسایل بینالملل در مورد سخنان امروز روحانی!
🔸روحانی امروز گفته بود: یک عدهای آشنا نیستند و درصد درست میکنند و میگویند ۳۰ درصد مشکلات از تحریم است و بقیه مشکلات از مدیریت است و این حرف کاملاً غلط و نادرست است.
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
مقام آمریکایی: همه #تحریمها را لغو نمیکنیم
یک مقام بلندپایه وزارت امور خارجه آمریکا:
🔹حتی در صورت بازگشت دولت فعلی این کشور به #برجام هیچ تضمینی وجود ندارد که دولت آینده آمریکا از این توافق خارج نشود.
🔹تحریمها به سه دسته تفکیک شدهاند؛ تحریمهایی که قابل رفع هستند، تحریمهایی که قابل رفع نیستند و تحریمهایی که پیچیدهاند و نیازمند مذاکره هستند.
🔹اگر موضع ایران این باشد که اول آمریکا باید همه تحریمها را بردارد و بعد ایران آن را راستیآزمایی کند تا بعد ایران هم به تعهداتش برگردد، ما چنین چیزی را نمیپذیریم.
🔹ما این فرایند را که اول آمریکا همه تحریمها را لغو کند، قبل از اینکه ایران کاری انجام دهد، نمیپذیریم.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
⭕️توضیحات مقام ارشد کاخ آمریکا
✖️هیچ تضمینی برای خروج مجدد از برجام نیست
✖️همه تحریمها را بر نمی داریم.
✖️راستی آزمایی را نمی پذیریم.
✖️نمی پذیریم اول تحریمها برداشته شود و بعد ایران بازگردد
🔻عراقچی از وین برای هموطنانش توییت انگلیسی میزنه! منبع ایرانیتون اشتباه گفته که تعلیق 180 روزه...
بفرمایید اینم منبع غربی😏
🔴اتحاد احمدی نژاد_روحانی برای تعویق انتخابات !!
🔹احمدی نژاد: انتخابات را عقب بیندازید مشروط بر آنکه شرایط کرونا را کنترل کنید تا ملت وارد انتخابات شود و رای بدهد و الا به نام ملت یک چیزی تحت عنوان انتخابات برگزار کنند و یک عده بیایند و اینترنتی هم رای بدهند و آبی هم توی آن کنند و بعد بگویند که خوب بود. وقتی ملت در صحنه نباشد همه کار می شود کرد!
#تکه_های_پازل_احمدی_نژاد
🔴 بررسی ابعاد مهم حمله موشکی به دیمونا
🔸بامداد دیشب ( ۲ اردیبهشت ) مردم مناطقی از فلسطین اشغالی علاوه صدای انفجارهایی را در اطراف خود حس کردند. قبل از آن نیز علاوه بر به صدا درآمدن آژیر خطر حمله هوایی، چند فروند موشک پدافندی پاتریوت نیز در اطراف مرکز مهم اتمی دیمونا در صحرای نقب جهت مقابله با تهدیداتی شلیک شدند.
🔸به طور مشخص مردم مناطق دیمونا و بئرالسبع در جنوب و همچنین برخی مناطق کرانه غربی رود اردن، علی الخصوص بیت المقدس و الخلیل (در مرکز فلسطین) نیز شنیده شدن صدای انفجارهای شدیدی را گزارش کرده بودند.
🔸 بلافاصله ارتش اسرائیل با استفاده از هواپیماهایش به عکس العمل پرداخت و نقاطی در جنوب دمشق را بمباران کرد. اما نکته مهم این بود که ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه رسمی اعلام داشت: شلیک موشک پاتریوت در اطراف دیمونا برای مقابله با موشک ضدهوایی سوری بوده که در آن نقطه فرود آمده است!
🔸 ادعای فوق بسیار مضحک به نظر می رسد زیرا اولا ابتدا حمله ای از سوی اسراییل به دمشق انجام نشده بود که سوریه مبادرت به شلیک سامانه پدافندی کند و دوما چگونه است که موشک ضد هوایی سوری می تواند ۲۰۰ کیلومتر تا دیمونا را طی کند و از سد سامانه های پاتریوت بگذرد و به نزدیکی یک مرکز انرژی هسته ای رژیم صهیونیستی اصابت کند؟
🔸 نکته دیگر این که فاصله دیمونا تا بیت المقدس حدود ۸۰ کیلومتر بوده و بعید می نماید صدای انفجاری که مردم این شهر و سایر شهرهای کرانه باختری رود اردن شنیده اند ناشی از فرود موشک در دیمونا باشد و احتمالا بیش از یک موشک به سمت اسرائیل شلیک شده است. اما نکات:
1️⃣ دوران صبر استراتژیک ایران به سر آمده و هر گونه خرابکاری امنیتی در سطحی بالاتر و با واکنش نظامی پاسخ داده می شود.
2️⃣ سیستم دفاع هوایی اسرائیل که نتوانست یک فروند موشک (احتمالا از نوع فاتح ۱۱۰) را رهگیری و سرنگون نماید، چگونه خواهد توانست در یک جنگ تمام عیار و در برابر سیل انبوه راکت ها، پهپاد ها و موشک های دقیق ایستادگی کند؟
3️⃣ با توجه به پیشرفت های مذاکرات ایران و آمریکا و نیاز دولت بایدن به کاهش فوری تنش با تهران، جمهوری اسلامی با اعتماد به نفس بسیار بیشتری در برابر اسرائیل قد علم کرده و یحتمل در سال ۱۴۰۰، دنیا شاهد شگفتی های بی سابقه ای در تحولات میان محور مقاومت و رژیم صهیونیستی خواهد بود.
4️⃣ اسراییل از لحاظ ژئوپولوتیکی و محیطی بسیار آسیب پذیر و قابل نفوذ است و این می تواند تهدیدی جدی برای امنیت صهیونیستها باشد.
5️⃣ پس از هدف قرار گرفتن چند کشتی تجاری اسرائیلی و انفجار در مهم ترین کارخانه موشکی این رژیم، رخداد حمله به دیمونا سومین تحول مهم در رویارویی محور مقاومت و رژیم صهیونیستی است و احتمال گسترده شدن ابعاد این مواجهه در ماههای آتی کاملا وجود دارد.
🔴 احمدینژاد: جزیره خریدهاند تا درصورت جوشیدن خشم ملت به آنجا فرار کنند!
احمدی نژاد با گفتن ماجرای خرید جزیره توسط مسئولان؛ دنبال چیست؟
عبدالرضا داوری مشاور اسبق احمدینژاد پاسخ میدهد
احمدی نژاد با طرح این ادعا که «جزیره خریدهاند تا درصورت جوشیدن خشم ملت به آنجا فرار کنند»
بدنبال القاء دو پیام است:
۱-جمهوری اسلامی درحال فروپاشی است.
۲-مسولین ج.ا، مردم را رها کرده و در حال غارت و فرار هستند.
احمدی نژاد با این پیامها، به دنبال بازیگری در نقش یلتسین ایرانی است.
💠 توی ۸ سال دفاع مقدس زیر بمب و موشک صدام انتخابات به تعویق نیفتاد ، حالا شیخ حسن میخواد برای تداوم فشار مقدس به مردم ، انتخابات را به تعویق بندازه ! ولی کور خونده ، مملکت صاحب داره ، همانطور که سال ۸۲ برای انتخابات مجلس هفتم اجازه ندادند انتخابات به تعویق بیفته ، الآن هم اجازه نخواهند داد .
✍ #یادداشت_حجة_الاسلام_قرائتی
درباره #انتخابات :
خاطره: زمانی جمعی از دانهدرشتهای کاشانی (مقیم تهران) منزل ما آمدند، که آقای قرائتی! الان وقت غیرت محلی است!
❓ گفتم: چه کار کنیم؟
گفتند: یک خط راهآهن میخواهند از تهران به اصفهان بکشند. قرار است از دلیجان ببرند. تو وزیر را ببین، که راه قطار را به جای دلیجان از کاشان ببریم.
👌گفتم: راه قطار سه دلیل دارد که از کجا برود، یک: کدام راه نزدیکتر است، دو: کجا مسافرش بیشتر است، سه: کجا جادهاش ارزانتر تمام میشود. یک وقت میبینی در یک جاده سی تا پل باید بزنند، برای وزارت راه سنگین تمام میشود و همراهیشان نکردم.
❗️ رفتند و گفتند: قرائتی به درد نمیخورد، خنثی است. ❗️😳
گفتم: الحمدلله رب العالمین
✨واشنگتن دنبال احیای مذاکره است، نه احیای برجام
وال استریت ژورنال و چند منبع دیگر ادعا کردهاند که در نشست هفته آینده کمیسیون مشترک برجام که در وین برگزار میشود، بناست تیم آمریکا نیز بدون مذاکره مستقیم با تیم ایرانی حضور یابد.
چند روز پیش وزارت خارجه فرانسه گفته بود که به دنبال یک جایگزین برای مذاکره مستقیم واشنگتن-تهران هستند و ظاهرا این ایده مضحک مذاکره نیابتی را یافتهاند. مگر دو تا بچه با هم قهر کردهاند که هر دو در جلسه مشترک حاضر شوند اما با هم سخن نگویند؟ مثلا قرار است آمریکا اگر حرفی دارد به بغلدستی بگوید و او آن را به ایران منتقل کند و بالعکس؟ مگر مسئله ایران، اینهاست؟
امیدواریم که تیم ایرانی زیر بار این طراحی مضحک که هدفی جز احیای مذاکرات برای طرح خواستههای فرابرجامی آمریکا ندارد، نرفته باشد. دولت جدید آمریکا نشان داده است که به دنبال احیای برجام نیست، بلکه به دنبال احیای مذاکراتی است که شیرینی امتیاز گرفتن و امتیاز ندادنهایش را نمیتواند فراموش کند.
آمریکا برای خروج از برجام با کسی مذاکره مستقیم یا نیابتی نکرد که امروز برای بازگشتش به برجام نیازی به مذاکره باشد. تعهدات طرفین در برجام روشن است و سیاست قطعی نظام جمهوری اسلامی ایران توسط رهبر حکیم انقلاب اسلامی بیان شده است: آمریکا باید تحریمها را بردارد. سپس ایران برداشته شدن تحریمها را راستی آزمایی خواهد کرد و در صورت تایید، اجرای تعهدات هستهای را از سر خواهد گرفت.
این راهبرد، کاملا منطقی و عقلانی است. دولت ایران در دوره برجام به طرف آمریکایی اعتماد کرد و همه تعهدات هستهای خود را اجرا کرد، سپس آژانس انجام این تعهدات را راستیآزمایی کرد و بنا شد غربیها تحریمهای خود را بردارند که در عمل برنداشتند و به تعبیر معروف رئیس کل وقت بانک مرکزی آنچه عاید ایران شد، "تقریبا هیچ" بود. نباید فراموش کنیم که نفتی که ایران در دوره برجام فروخت، پولش در مقصد بلوکه شد و آقای زنگنه اخیرا به این فاجعه عظیم اعتراف کرد و گفت که پس از برجام پول نفت باز میگردد: "در این دوره(پس از خروج آمریکا از برجام) ما طلبی نداریم و طلبها برای دوره پیش از تحریمهاست(یعنی پیش از خروج آمریکا از برجام)، زیرا آنها در سیستمهای رسمی بوده و باقیمانده است".
نباید این تجربه غلط بار دیگر تکرار شود. آمریکا از برجام خارج شده و ایران پس از یک سال فرصت به طرفهای دیگر برجام برای جبران خروج آمریکا، کاهش تعهدات هستهایاش را آغاز کرده است. نباید فراموش کنیم که اروپاییها یک سال ایران را با SPV و اینستکس و... سر کار گذاشتند. هر کسی که در عمرش یک معامله عادی هم کرده باشد، میداند که چگونه باید از چنین طرفهای معاملهای حق خود را بگیرد یا حداقل در معاملات جدید پذیرای کلاه قبلی نباشد.
مردم عزیز ایران بدانند هر مسیر دیگری جز راهی که رهبر انقلاب نشان دادند، منجر به برداشته شدن تحریمها نخواهد شد؛ و اگر آمریکا این مسیر را نفی کند، بلاتردید در پی تشدید فشارها از کانال مذاکره و طرح مسائل جدید است./جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 بشارت های بزرگ امام خامنه ای 😍
✍ اگر میخواهید بدانید منبع اصلی این حرف ها از کجاست و دلیل این همه اطمینان رهبری چیست پاسخش را علامه حسنزاده آملی میدهند: گوشتان به دهان رهبری باشد چون ايشان گوششان به دهان حجتبنالحسن(عج) است.
اين جملات وقتي بيشتر معنا پيدا ميكند كه بدانيم صاحب تفسير الميزان، علامه طباطبايي درباره علامه حسنزاده فرمودهاند: حسنزاده را كسي نشناخت جز امام زمان(عج).
🔴لطفا بیایید روی پله اول !
🔺مذاکرات وین پایان یافت و تناقض بین گزارشی که عراقچی و تیم رسانه ای دولت از نتیجه آن می دهند با آنچه امریکایی ها و بیانیه اتحادیه اروپا و نماینده روسیه در وین میگویند، حکایت از اتفاقات مخفیانه ای دارد.
🔹مقام وزارت خارجه آمریکا می گوید ایران ایده رفع گام به گام تحریم ها را پذیرفته
در بیانیه اتحادیه اروپا نیز از تصمیم کمیسیون مشترک مبنی بر بررسی توالی احتمالی اقدامات مربوطه در یک گروه کارشناسی سوم سخن به میان آمده
نماینده روسیه در مذاکرات وین هم در توییتی به همین کارگروه سوم که وظیفه اش گام به گام کردن اقدامات ایران و آمریکاست اشاره کرده
آنوقت عراقچی می گوید چنین چیزی نیست!
🔹وقتی منتقدان این تناقض ها را برنمی تابند و خواهان شفاف سازی و ایستادگی دولت بر شرط منطقی نظام می شوند، جبهه رسانه ای غربگرا به صف شده و آه و فغان برای تیم ظریف سر میدهد و مثل دوران برجام، منتقدان را کاسب تحریم و هم نوا با اسرائیل می نامد و صداوسیما را بابت گزارش #پرس_تی_وی و مستند #پایان_بازی متهم به از پشت خنجر زدن می کند.
🔹 این کار آنان مصداق شروع از پله دوم است تا عوض پاسخ دادن به این همه تناقض، افکار عمومی را دچار سرگیجه کنند و حقیقت را زیر جنجال آفرینی و مظلوم نمایی دفن نمایند.
🔻مردم یکبار در برجام چوب مخفی کاری و توافقات پنهانی را خوردند. امروز این دورویی تیم ظریف که در مصاحبه ها از سیاست قطعی و رفع تمامی تحریم ها و راستی آزمایی حرف میزنند و در خفا تعهد مراحل گام به گام میدهند، چیزی جز فریب مردم نیست. بعد هم آنان را به اعوان رسانه ای شان می سپارند تا نفهمند صف مرغ و روغن امروزشان نتیجه همین دورویی ها و با دشمن بستن ها و مدیریت قضاقورتکی ست نه تحریم ها!
📝 رها عبداللهی
🔴 محمدجواد لاریجانی: روند مذاکرات وین موضع دقیق ایران را هدر میدهد
🔹 انتظارات بیان شده توسط مسئولان مانند آقایان روحانی و ظریف و صالحی درباره مذاکرات وین، با قرائن میدانی تناسب ندارد. میتوانم بگویم: {پیشبینی آنها} "زیادی خوب است" و عالم واقع نشانههای دیگری را میفرستد!
🔹 موضع ایران در مورد بازگشت به آمریکا توسط حکومت خوب بیان شد ولی بد عمل شد! وقتی که گفته شد "نیاز به جلسه و گفتگو نداریم ـ آمریکا عمل کند ـ راستایی آزمایی شود ـ بعد جلسه بگذارند" درست و دقیق بود. اما مذاکرات وین تمام این مبنا را هدر داده و میدهد!
🔹 سیاست فعلی آمریکا و متحدان اروپایی او این است که با تطمیع و ارعاب ایران را در این مذاکرات سرگرم نگه دارند و پس از مدتی جلسات اصلی با حضور آمریکا و پنج عضو تشکیل میشود و ایران هم مصاحبههای مطبوعاتی خود را دارد!
🔹 احیای برجام در چنین مسیری، راه را برای قانونی کردن تمام تحریم ها هموار مینماید. زیرا متن برجام دقیقاً جاده صاف کن است: تخلف از برجام توسط ایران و مکانیزم معروف به ماشه! و بازگشت تحریمها بدون نیاز به طرح مجدد در شورای امنیت!
📍روحانی از صداوسیما شکایت می کند؟!
🔺حسن روحانی در جلسه چهارشنبه دولت با حمله به رییس صدا و سیما به انتقاد از مستند «داستان اتم» «پابان بازی» و عملکرد شبکه پرس تی وی پرداخت و در نهایت علی عسکری را تهدید به شکایت کرد.
🔺شنیده های «کانال انتخابات نشان می دهد در این جلسه رییس جمهور با بیان اینکه هدف از پخش چنین چیزهایی فقط تخریب دولت است با بیانی تند به علی عسکری می گوید شما حق ندارید چنین برنامه هایی بسازید.
🔺علی عسکری هم در پاسخ روحانی گفته اگر حمایت های صدا و سیما نبود با شرایطی که دولت دارد مدیریت شما بسیار سخت می شد و این را خود بهتر می دانید اما در این مورد هم سازمان دارد مستند سازی می کند و این حق رسانه ملی و مردم است.
🔺علی عسکری خطاب به روحانی می گوید اینکه بخواهید جلوی هرگونه روایت را از عملکرد خود بگیرید کار پسندیده ای نیست و با ادعاهای خودتان مغایرت دارد.
🔺از بهمن ماه نود و نه به این سو تنش میان رییس جمهور و رییس صدا و سیما بالا گرفته است و بویژه در این یک ماه که مستندهایی از مذاکرات با آمریکا پخش می شود موجب عصبانیت دولت و حسن روحانی شده و در صددند جلوی پخش این مستندها را بگیرند.
💠 توهمی به نام مخالفین مذاکره!
آقای روحانی اخیرا گفته که من نمی توانم هضم کنم کسی که عضو ملت ایران باشد، اما با مذاکره و برداشتن تحریم مخالف باشد. آن چنان که از سخنان رئیس جمهور برمی آید، نباید مقصود وی از مخالفان افراد عادی جامعه و کسانی باشد که چندان در عرصه سیاست و جامعه موثر نیستند.
حقیقت اما آن است که همه نهادها، عناصر و گروه های تاثیرگذار و شناخته شده ایران با سیاست خارجی و دیپلماسی بر اساس اصول عزت، حکمت و مصلحت هیچ مخالفتی ندارند.در این زمینه، مذاکرات گذشته و جاری سربازان عرصه دیپلماسی کشور مورد تایید رهبر معظم انقلاب و همه کسانی است که دغدغه کشور را دارند. دعای اخیر مقام معظم رهبری نشان داد که ایشان با کلیت کار و تلاش دستگاه سیاست خارجی برای دفاع قاطعانه از حقوق ملت ایران موافقت دارند.
از این حیث باید به آقای رئیس جمهور گفت فرد و گروه موثری در ایران نیست که مخالف با مذاکره و رفع تحریم ها باشد. از قضا آن چه مایه نگرانی است رفتارهای عجیب و غریب شماست!
یادتان هست در مذاکرات هسته ای در سال۹۴ در حالی که تیم مشغول مذاکرات بودند گفتید که باید مذاکره کنیم تا مسئله آب خوردن مردم حل شود؟ گفتید خزانه کشور خالی است؟ اطلاعات قطعی نشان می دهد که در جریان همان مذاکرات،طرف غربی به دیپلمات های کشور گفته بودند که شما ناچار به مذاکره و توافق هستید چون رئیس جمهورتان گفته که خزانه دولت خالی است!
اتفاقا نگرانی به جای دلسوزان به مواضع اخیر شما بر می گردد که به سیاق گذشته و در اقدامی تاسف بار همین چند روز پیش کشور را در موضع ضعف نشاندید و حتی دل دیپلماتهای کشور را خالی کردید و بیان داشتید،تحریم حتی در تولید مرغ و تخم مرغ هم تاثیر گذاشته است!
دغدغه برخی دلسوزان بی جهت نیست و بسیار اهمیت دارد که بشنوید. چون تجربه تلخ برجام پیش روی آنهاست. آقای رئیس جمهور! مگر شما و وزیر محترم خارجه به صراحت نگفتید تحریم های ایران لغو شده است و نه تعلیق؟مگر در سال ۹۴نگفتید که حتی اگر رئیس جمهور آینده آمریکا جمهوری خواه باشد و مخالف برجام، توان خروج از برجام و بازگردندان تحریم ها را ندارد؟ اما دیدیم که هر دوی این اتفاق روی داد.
نقد دلسوزان را نشانه مخالفت با اصل مذاکره و رفع تحریم ها ننگرید. سخن اصلی این است که اقتصاد کشور را معطل مذاکرات نکنید، کاری که هشت سال است دارید می کنید. بهتر آن است که در آستانه انتخابات به فکر دوگانه موافقین و مخالفین مذاکره هم نباشید. معتقدیم امروز تحریمهای ظالمانه علیه کشور رفع شود از فردا بهتر است، اما لطفا سیاسی کاری نکنید. متاسفانه برخی نشانه ها گویای آن است که شما و برخی همفکران شما با در نظر داشتن انتخابات پیش رو به دنبال آنید تا زودتر مذاکرات به نتیجه برسد در شرایطی که خطوط کلی ترسیم شده برای این مذاکرات مورد غفلت واقع شده است.
عناصر انقلابی حق دارند این سئوالات را بپرسند که آیا آمریکایی ها در مذاکرات جاری حاضرند همه تحریم های ظالمانه ای که وضع کرده اند را بردارند؟آیا آمریکایی ها درمقطع کنونی عزم جدی دارند که تحریم ها را لغو کنند و نه تعلیق؟آیا آمریکایی ها حاضر هستند تضمین دهند که اگر تحریم ها برداشته شد،رئیس جمهور آینده آمریکا آن نکند که ترامپ کرد؟ این روزها اما اظهارنظرهای رسمی مقامات آمریکایی که نگرانی نیز ایجاد کرده آن است که اولا تحریم ها لغو نمی شود و نیز می گویند ضمانتی نیز در کار نیست که رئیس جمهور آینده آمریکا مجددا از برجام خارج نشود و تحریم ها را بازنگرداند! دغدغه اصلی این روزهای دلسوزان این پرسش هاست.
سخن پایانی با رئیس جمهور محترم آن است که اگر با رعایت خطوط اعلام شده، می توانید مذاکره کنید و تحریم های ظالمانه را بردارید همین فردا این کار را بکنید و نگران هیچ چیز نباشید.
✍عزیز غضنفری
🔴 #تحلیل| هدف واقعی سفر مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی به واشینگتن چیست؟
🔻 اعضای امنیتی ـ سیاسی کابینه رژیم صهیونیستی شامگاه پنجشنبه دوم اردیبهشت، دومین نشست خود طی هفته جاری را با موضوع ایران برگزار کردند.
🔹پیش از این نشست اعلام شده بود که مقامهای ارشد نظامی، امنیتی و اطلاعاتی این رژیم، بعد از این نشست راهی واشینگتن خواهند شد تا برای جلوگیری از بازگشت آمریکا به برجام، تلاش کنند.
🔹شامگاه یکشنبه ۲۹ فروردین نیز نشستی با همین ترکیب برگزار شده بود تا واکنشهای احتمالی ایران به اقدامات خرابکارانه اخیر و همچنین موضوع نشستهای برجامی در وین بررسی شود.
🔹این سفر دو هفته پس از دیدار «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا به تلآویو انجام میشود که چند روز پس از حمله به کشتی ایرانی «ساویز» و تنها ساعاتی پس از حادثه خرابکاری در نطنز آن هم در بحبوحه نشستهای برجامی وین به سرزمینهای اشغالی سفر کرده بود.
🔹بدیهی است از یک سو؛ محور عبری ـ آمریکایی سعی دارد همزمان با «مذاکرات » در وین چماق تروریستی خود را بالا گرفته و با تاکتیک «دیپلماسی اجبار» ایران را مجبور به پذیرش مطالبات زیادهخواهانه خود کند و از سوی دیگر اینگونه القا کند که دولت بایدن مسیر گذشته (دولت ترامپ) را تغییر داده و حاضر نیست در قبال ایران با کابینه نتانیاهو همراهی داشته باشد.
🔹از طرفی با توجه به هشدارهای پیشین تهران مبنی بر مسئول دانستن رژیم صهیونیستی در هرگونه حادثه تروریستی یا خرابکارانه علیه ایران و محرز بودن هماهنگی میان تلآویو و واشینگتن در این حوادث، رفت و آمدهای مقامات صهیونیستی و آمریکایی معنای خاصی پیدا کرده است.
🔹به نظر میرسد حوادثی چون انفجار در کشتی اسرائیلی در فجیره، انفجار در کارخانه ساخت موتورهای موشک و اصابت موشک به نزدیکی تاسیسات هستهای دیمونا، محور عبری ـ آمریکایی را با اثرگذاری معکوس سیاستهای مبتنی بر شرارت و هزینههای سنگین ناشی از تداوم رفتارهایی از این دست روبرو نموده و تغییرات معادلات میدانی در منطقه، هراس رژیم صهیونیستی و متحدان و حامیانش را مضاعف کرده است.
♨️پیامی روشن به شرارتها♨️
✍احمد بنافی
🔵عصر چهارشنبه(۱ اردیبهشت) گذشته رسانههای رژیم صهیونیستی خبر از انفجار مهیب در کارخانه ساخت موتورهای موشکی (تامر) دادند. همچنین در ادامه نزدیک ساعت 1:20 بامداد پنجشنبه (۲ اردیبهشت) همین رسانهها مجدداً از اصابت موشکی به نزدیکی تاسیسات اتمی دیمونا در خاک آن رژیم خبر دادند. در این خصوص نکات ذیل حائز اهمیت است:
1⃣ یک برآورد غلط و خطای محاسباتی در ذهن گردانندگان شرور رژیم صهیونیستی شکل گرفته بود که مقاومت ضعیف شده، انسجام خود را از دست داده و قادر به پاسخگویی به تهاجمات و تهدیدات نیست. انفجار در کارخانه موشک سازی(تامر) و اصابت موشک به نزدیکی تأسیسات اتمی دیمونا دگرگون کننده فضای ذهنی و محاسباتی گردانندگان شرور رژیم صهیونیستی است که عادت داشتهاند از خطوط قرمز بازیگران اصلی مقاومت عبور کنند. این پیام آشکاریست و در عین حال پاسخی تعیین کننده به رژیمی که فکر میکند میتواند در محیط ممنوعه دیگران، بدون پرداخت هزینه قدم بگذارد.
2⃣این اقدام حاوی پیام آشکار و دارای ماهیت بازدارنده از ناحیه مقاومت است، تا رژیم صهیونیستی بداند ریسک بازی در محیط امنیت ملی دیگران با پاسخ سخت و ویران کننده مواجه خواهد شد. به عبارتی در این اقدام هزینه شرارتها به شکل واقعی به آنان تفهیم گردید.
3⃣ برای گردانندگان رژیم شرور اگر اندک عقلی باقی مانده باشد اکنون باید دانسته باشند بیش آنچه فکر کنند آسیب پذیر هستند. و باید بدانند مقاومت به هیچ عنوان دست بسته نیست و تا عمق استراتژیک و نقاط حیاتی آنان نفوذ کرده و اگر اراده نمایند میتوانند هر زمانی و در هر نقطهای به آنان ضربه بزند.
4⃣ تهدید موشکی کنونی و عدم توانایی در رهگیری و انهدام آن نشان داد، توان واقعی رژیم صهیونیستی ذیل توان ادعایی آنان قرار دارد؛ چراکه تقریباً نمایان گردید، آنچه تا پیش از این با طمطراق از خطاناپذیری سامانه دفاعی گنبد آهنین میگفتند، صرفاً در سطح رسانهای دارای اعتبار است؛ تا جایی که مقامات آنها نیز با این امر اعتراف کردند. آویگدور لیبرمن وزیر سابق جنگ آن رژیم در یک مصاحبه گفته است که به ما موشک شلیک میشود و نتانیاهو را خواب برده است. وی گفته؛ موشکی با سر جنگی ۲۰۰ کیلویی به سمت اسرائیل شلیک شده و اوضاع میتوانست به گونهای دیگر رقم بخورد، اما نتانیاهو میخوابد تا فقط برای انجام امور شخصی خود آماده شود. همچنین رسانههای رژیم صهیونیستی به نقل از گانتز وزیر جنگ اسرائیل نوشتند سامانه پدافند اسرائیل نتوانست این موشک را رهگیری و منهدم کند و این را میتوان از عبارتی که لیبرمن وزیرجنگ سابق رژیم صهیونیستی به آن اشاره کرد متوجه شد آن جا که گفت سامانه دفاعی ما پوسیده است. چیزی شبیه توصیفی که سید حسن نصرا... دبیرکل حزب ا... لبنان درباره تمام موجودیت رژیم صهیونیستی گفته است.
🔴 این اقدام از یک سو حمله به هندسه ذهنی تصمیم گیران رژیم شرور صهیونیستی محسوب میشود که بدانند دوران صبر راهبردی به پایان رسیده و دست برتر کماکان در حوزه امنیتی و نظامی از آن مقاومت است و هر اقدام آنها در جهت ایجاد شرارت یقیناً با پاسخ مواجه خواهد شد و از سوی دیگر اقدامی در جهت خنثیسازی پروژه ادراک سازی دشمن نیز محسوب میشود که با هدف ضعیف نشان دادن تواناییهای دفاعی امنیتی مقاومت طراحی شده بود، تا این برآورد غلط را که میرفت در عرصه تبلیغاتی به یک تلقی عمومی تبدیل شود را از ذاکرهها بزداید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴با توجه به اتفاقات اخیر جا داره یادی کنیم از صحبتهای مسئول حماس:
🌹سردار سلیمانی بارها به غزه سفر کرده بود و ایدهی حفر تونل توسط ایشان و عماد مغنیه داده شد
🔴حمله به یک نفتکش ایرانی در سواحل بندر بانیاس سوریه
♦️ خبرگزارى سانا از حمله به یک نفتکش در سواحل بندر بانیاس سوریه خبر داد.
♦️الجزيره اعلام كرد اين نفتكش ايرانى بوده و از طريق پهپاد به آن حمله شده است
♦️رسانههای اسرائیلی حمله پهپادی به یک نفتکش در سواحل سوریه را پاسخ به حمله دو هفته گذشته به کشتی اسرائیلی در امارات اعلام کردند.
♦️خبرگزاری رسمی سوریه از خاموش شدن آتش در نفتکش ایرانی حاضر در ساحل بانیاس خبر داد.
♦️منابع امنیتی سوری به خبرگزاری رسمی این کشور گفتهاند که این نفتکش با شلیک یک فروند پهپاد دچار آتشسوزی در یکی از مخازن خود شد. این پهپاد طبق معمول همیشه متعلق به رژیم صهیونیستی است.
🔻صهیونیستها در جریان مذاکرات؛ مردم ایران نامحرم
🔴راز مخفیکاری دولتمردان در خصوص نشست وین چیست؟
🔹️ «جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید خبر داده که واشنگتن، تلآویو را در جریان مذاکرات وین و برنامه آمریکا در خصوص این مذاکرات قرار داده است. همچنین قرار است «مئیر بن شبت»، مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، «آویو کوخاوی» رئیس ستاد مشترک ارتش این رژیم، «تمیر هیمن» رئیس دستگاه اطلاعات نظامی اسرائیل و «یوسی کوهن» رئیس موساد هفته آینده برای گفتوگو با همتایان آمریکایی خود در خصوص ایران عازم واشنگتن شوند.
🔹️ مطلع کردن مقامات رژیم اشغالگر توسط ایالات متحده نشان میدهد که مذاکرات مسیری خوشایند آنها را طی میکند، در غیر این صورت کاخ سفید رژیم صهیونیستی را در جریان جزئیات قرار نمیداد و نیروهای امنیتی این رژیم را برای دادن اطلاعات بیشتر و احتمالا گرفتن مشورت از آنها به واشنگتن دعوت نمیکرد.
🔹️ توضیحات مقامات آمریکایی از نشست وین و صحبتهای یک منبع آگاه در تیم مذاکراتی نشان میدهد پیشنهادات آمریکاییها به دولت روحانی انقدر «بیارزش» است که در این سوی میدان، وزارت امورخارجه دولت روحانی و به خصوص عباس عراقچی حتی از توضیح دادن دادن آنها خجالت میکشد.
🔹️ دولتمردان به جای توضیح در خصوص مسائل مطرح شده و در حال مذاکره، به رویاپردازی و گفتن کلیات بسنده کردهاند. مساله ای که نشان میدهد افکار عمومی در صورت اطلاع از جزئیات مذاکرات کار را برای دستاوردتراشی دولتمردان سخت میکنند.
20.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️اختصاصی
💠به خاطر فراهم نبودن شرایط برگزاری جلسات تحلیل سیاسی سعی کرده ایم در این فایل تصویری به جریان شناسی انتخابات ۱۴۰۰ بپردازیم.
💠 این فایل تصویری بخش اول تحلیل انتخابات ۱۴۰۰ و ویژه جریان اصلاحات می باشد.
🔴 #تحلیل| پیامدهای حمله به دیمونا برای رژیم صهیونیستی چیست؟
فرهیختگان گزارش میدهد:
🔸حمله به تاسیسات هستهای دیمونا با درنظر گرفتن اخبار منتشرشده درباره وقوع حملات موشکی دیگر در شب حمله نشان میدهد ابعاد موضوع از هدفگیری صرف یک منطقه مهم فراتر است.
🔸رژیمصهیونیستی طولی 225 کیلومتری و عرضی 70 کیلومتری دارد. چه موشک بالستیک بوده و بهسمت دیمونا شلیک شده و چه موشک پدافند هوایی بوده و به این نقطه رسیده است، معنای یکسان دارد. یک موشک چه سرگردان بوده و چه خیر و چه با سرجنگی و چه بی سرجنگی، به قلب جغرافیایی سرزمینهای اشغالی و منتهیالیه مناطق شهری صهیونیستها رسیده است. این موشک شاید از این جهت توسط صهیونیستها و متحدان غربی و منطقهای آن «سرگردان» نامیده شده که سرگردانی و حیرتزدگی آنها را در پی داشته است. با رسیدن این موشک به عمق رژیمصهیونیستی چندین پیامد گریبانگیر صهیونیستها شده است.
1️⃣ تضعیف شدید عمق راهبردی:
🔻رسیدن موشک به منطقهای مانند دیمونا به معنای رسیدن به انتهای عمق راهبردی سرزمینهای اشغالی است. رسیدن این موشک یعنی قطعا تمامی شهرها و شهرکهای صهیونیستنشین درمعرض حملات موشکی خواهند بود.
2️⃣ فرسایش آرامش روانی ناشی از سامانههای ضدموشکی
🔻رژیمصهیونیستی با کمک آمریکا چندین لایه دفاع موشکی پدید آورده است که میتوانند بهصورت هماهنگ و جداگانه با موشکها و پرتابههای هوایی درگیر شوند. در قضیه شلیک موشک به دیمونا، هرچه لایه موشکی وجود داشت، ناکام ماند. همچنین فارغ از بحث لایههای سپر موشکی، در طول 225 کیلومتر تا رسیدن به دیمونا سامانههای پدافندی متعددی بر روی زمین وجود داشتهاند، با وجود تعدد سامانهها اما هیچکدام توفیقی در رهگیری موشک مهاجم نداشتهاند. حالا صهیونیستهای ساکن در سرزمینهای اشغالی میدانند که حضور نیروهای مقاومت لبنان و سوریه در جبهه شمالی سرزمینهای اشغالی و وجود هزاران موشک و دهها هزار راکت دقیق در دست آنان چه معنایی میتواند برای آنها داشته باشد.
3️⃣ به صدا درآمدن آژیر سراسری در سرزمینهای اشغالی
🔻برخی منابع در زمان پخش اخبار حمله به دیمونا اعلام کردند در مناطقی با فاصله ۸۰ کیلومتری دیمونا نیز آژیرهای خطر به صدا درآمده است. این موضوع میتواند چند دلیل داشته باشد. نخستین مساله فراتر بودن ابعاد حمله پنجشنبه از حمله به دیمونا است. به این معنا که همزمان با شلیک موشک بهسمت دیمونا موشکهایی نیز به نواحی دیگر شلیک شدهاند تا ضمن ایجاد ناامنی در این مناطق باعث پرت شدن حواس سامانههای پدافندی از موشک اصلی شوند که بهسمت دیمونا شلیک شده است.
⚠️ خطر رفع ظاهری تحریمها در مذاکرات وین کشور را تهدید میکند
✍ دکتر فواد ایزدی
🔹 آمریکاییها تحریمهای دوره ترامپ را برنمیدارند، درحالیکه تحریمهای هستهای ازسوی ترامپ برچسب دیگری خورده است و او با ادعای مبارزه با تروریسم آن تحریمها را با برچسب جدید اعمال کرده است. طرف مقابل برداشتن این نوع تحریمها را هم قبول نکرده و گفته بخشی از آن را نگه میداریم.
🔹 اگر گشایشی هم صورت گیرد، بعد از انتخابات چندبرابر جبران میکنند؛ همانند حالتی که در برجام گشایش محدودی ایجاد شد و آمریکاییها چندبرابر جبران و تحریمها را چندبرابر کردند.
🔹 کشور در خطر رفع صوری و ظاهری تحریمها است. چراکه باید پولی آزاد شود تا هدف آمریکا در تاثیرگذاری بر انتخابات محقق شود و این امر این امکان را ایجاد میکند، بدون اینکه تحریمی لغو یا تعلیق شود.
🔹 بعد از انتخابات هم ممکن است گفته شود ابتدای کار راحت است که ایران محدودیتهایی را بپذیرد و بعد فلان پول آزاد شود، اما قدم بعدی که میخواهید بردارید و همان لغو یا تعلیق است، چون طرف مقابل آمادگی کار را ندارد این اتفاق نیفتد و عدهای بگویند زمانی که ما بودیم کارها خوب جلو میرفت و زمانی که دوره ما تمام شد مشکلات تقصیر ما نیست.
🔹 یعنی طراحی بهگونهای است که کارهای راحتتر را قبل از انتخابات انجام دهند و کارهای سختتر را به بعد از انتخابات موکول و درنهایت اعلام سلب مسئولیت کنند. این موضوع به نفع منافع ملی کشور نیست.
🔴صدای اصلاح طلبان هم درآمد!
خرازی: استفاده انتخاباتی از مذاکرات خیانت است!
دبیرکل حزب ندای ایرانیان گفت:
🔹بهره برداری انتخاباتی از مذاکرات وین به حراج گذاشتن امنیت ملی است و هر کسی چنین هدفی داشته باشد، به امر غیر قابل بخششی فکر کرده و بهره برداری سیاسی انتزاعی از مقوله منافع ملی و امنیت ملی خیانت محسوب میگردد.
🔹برجام تجاوز آشکار آمریکایی ها و قلدری و هژمونی و نظام سلطه آمریکایی از یک طرف و خیانت و ناجوانمردی اروپاییها از سوی دیگر بود. این حتما برای شما جالب است که بدانید یک کارخانه تولید شیر دانمارکی میگوید که ما با آمریکایی ها قرارداد داریم پس نمی توانیم به شما محصولی بدهیم.
🔴روشنگری
⁉️آیا حاضریم ۴۰روز مانند حضرت زهرا(س) درب خانهها را بزنیم و روشنگری کنیم؟ شاخص بلوغ انسان، «اجتماعی شدن» و «حساس بودن نسبت به جامعه» است. علامت بلوغ یک انسان این است که، بفهمد زندگیاش به حرکت جمع وابسته است و او هم نسبت به این حرکت جمعی، مسئولیت دارد. انسان نه تنها نسبت به جامعه، نباید منفعل باشد و نباید جامعه ترس یا جامعه گریز باشد بلکه، باید نسبت به جامعه حساس باشد و احساس مسئولیت کند. ما نسبت به جامعۀ خودمان خیلی باید حساس باشیم. متأسفانه در هیئتها و مساجد ما اصلاً این رسم نیست که بگویند: «الان نزدیک انتخابات است، بیایید چهل روز تا انتخابات، مثل حضرت زهرا(س) که روشنگری میکرد، برویم تکتک با افراد مختلف، صحبت کنیم و روشنگری کنیم.» اگر شما بگویید: «یا حضرت زهرا! کاش ما آن زمان بودیم و شما را یاری میکردیم» خواهند فرمود: الآن هم مثل همان زمان است! شما ببینید من، در آن زمان چهکار کردم؟ شما هم همان کار را انجام بدهید...
❌برخی از ما حتی اینقدر زحمت نمیکشیم که با موبایل خودمان با چهل نفر تماس بگیریم و گفتگو کنیم، یا در شبکههای اجتماعی، با افراد مختلف، گفتگو کنیم و روشنگری کنیم!
👤آیتالله شاهآبادی(ره)-استاد حضرت امام(ره)- میفرمود: راه چاره این است که هر کسی برود ده نفر را به این راه بیاورد (شذراتالمعارف/ صفحه۶۱ )
♦️ دلایل شکست آمریکا در عراق
🔹 اندیشکده مطالعات راهبردی و بینالمللی در یادداشتی با اشاره به مذاکرات راهبردی آمریکا و عراق، نوشته است که اگر آمریکا از خطاهای پیشین عبرت نگیرد، این گفتگوها صرفاً به تقویت نفوذ ایران منجر خواهد شد.
🔸 به نوشته نویسنده، آمریکا با دست کم گرفتن اهمیت استراتژیک عراق، صرفاً با تفکر تاکتیکی بر تهدیدات کوتاهمدت تمرکز کرده و از برنامههای راهبردی، بلندمدت و عمیق برای حفظ ثبات و امنیت داخلی عراق و وحدت ملی در این کشور غافل بوده است. آمریکا بر دشمنان اشتباهی مانند القاعده و داعش متمرکز شد در حالی که تهدید اصلی، گسترش نفوذ ایران و چگونگی تکامل روابط عراق با سوریه بوده تا مانع ایجاد کریدور تهران، بغداد، دمشق و بیروت شود.
🔸 آمریکا در 2003 بدون برنامه مشخصی به عراق حمله کرد و در 2011 نیز بدون تثبیت موقعیتش از عراق خارج شد. هر دو اقدامی عجولانه بود. خطای دیگر ارائه کمکهای امنیتی نامنظم و ضعیف مانند تمرکز بیش از حد بر حملات پهپادی و فقدان توجه به آموزش مداوم و عمیق نیروهای زمینی عراق بوده است.
🔸 عدم رسیدگی به علل خشونت داخلی عراق مانند فساد و منفعتطلبیهای طایفهای و فرقهای و فقدان نظارت بر هزینهکرد کمکهای مالی به این کشور در عین فقدان برنامه منظم و مستمر برای رشد اقتصادی -که نارضایتی عمومی را در پی داشته- زمینههای رشد بنیادگرایی را به دنبال دارد.
🔸 طبق این یادداشت، آمریکا ضمن افزایش آگاهیاش از وضعیت عراق، باید بر ایجاد یک عراق مستقل و قدرتمند تمرکز کند که شامل یک دولت کارآمد، اقتصاد در حال توسعه و نیروهای امنیتی کافی برای مقابله با تهدیدات امنیتی داخلی و همچنین جلوگیری از دخالت همسایگانی مانند ایران و سوریه باشد.
✅ این یادداشت در حالی دولتهای محور مقاومت را متهم به مداخله در امور عراق میکند که از آتشافروزیهای دولت آمریکا و متحدانش تغافل میورزد. حال آنکه بسیاری از گروههایی که بعضاً در فهرست تروریستی آمریکا نیز هستند، از سوی دولتهای عربی منطقه تقویت میشوند./ تبیین