🔴 مالک شریعتی، نماینده مجلس:
🔹طبق اخبار وین، مذاکرات درهیچ یک از ۴سرفصل
🔹لغوتحریمها
🔹اقدامات هسته ای
🔹راستی آزمایی
🔹ترتیب زمانی
🔹به دستاورد مهمی نرسیده و نظررسمی طرفین تغییر نکرده
🔹اما قراراست به موازات، نتایج گفتگوها تااین مرحله با فضاسازی روانی و رسانه ای، تبدیل به طرح تبدیل انتخابات ایران به رفراندوم حول آن شود
🔹در لغوتحریمها، موضع رسمی ایران، لغو همه تحریمها و انتفاع کامل اقتصادی ایران است نه تعلیق بخشی از آنها، اما آمریکا تحریمها را ۳دسته میداند:
1️⃣ قابل رفع (لغو+تعلیق)
2️⃣ غیرقابل رفع (تروریسم و حقوق بشری)
3️⃣ مبهم وقابل مذاکره (مثل غیرهسته ای بانک مرکزی)
🔹مجلس فقط لغوکامل را تایید میکند
⛔️ادامه عملیات روانی جریان نفوذ در حاشیه ظریف_گیت
کلیپی در حال انتشار است که فرزتد شهید ابوالقاسم اسدی دیپلمات شهید ایرانی در یمن در حال استقبال از پیکر پدر شهیدش انتقاداتی را نسبت به دولت و ظریف بیان می کند
جریان نفوذ در فضای عملیات روانی به منظور خدشه به شهید بزرگ اسلام حاج قاسم سلیمانی و خانواده محترم این شهید ، این کلیپ را عمدا تحت عنوان فرزند شهید سلیمانی منتشر کرده است
39.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«#پازل_ترور»
✅ اسناد ارائه شده در این کلیپ را ببینید؛
🔻علت حمایت آمریکا و اسرائیل از جریان اصلاحات در ایران همینقدر روشن است!
1️⃣اولین هدف برجام و FATF تأمین امنیت اسرائیل بوده!
2️⃣ چرا جریان اصلاحات تا این حد با جاسوس ها حشر و نشر دارند؟!
3️⃣ وزارت خارجه اصلاحات در جلسه با افسر اسرائیلی و مقام آمریکایی حامی گروهک تروریستی منافقین چه میکند؟!
4️⃣ تریتا پارسی رئیس شورای نایاک در کنار تیم مذاکره کننده اصلاحات چه میکند؟
5️⃣ چرا لیست SDN توسط دولت اصلاحات به رسمیت شناخته شده؟ در حالیکه سردار سلیمانی را تروریست معرفی کرده!
6️⃣آیا دیپلماسی فدای میدان شد؟!
🔺خیانت تاریخی جریان اصلاحات به ملت ایران را ببینید!
#جریان_نفوذ_اصلاحات #ترور_سردار #نتیجه_دیپلماسی_اصلاحات #نشر_حداکثری
🔰 فقط در جمهوری اسلامی اتفاق می افتد!
🔹پرویز امینی نوشت:صوت گفتگوی سه ساعته ظریف برای کسی که جمهوری اسلامی را از نمای دور و خصوصا از نمای نزدیک نمیشناسد، قطعا ناباورانه خواهد بود.
🔹 او هرگز باور نخواهد کرد، کسی با این سطح از خودشیفتگی، که از مردم استنطاق میکند که چرا سلیمانی را که برای مردمش عزت و امنیت و اقتدار تولید کرده است را از کسی که وارث یک پروژه شکست خورده مثل برجام با خسارتهای فراوان برای امنیت و عزت و اقتدار ایران است، بیشتر دوست دارند، در رأس دستگاهی باشد که قرار است منافع ملی همه ایرانیان در سراسر جهان را صیانت کند.
🔹او باور نخواهد کرد فردی با این سطح از خامی که به راحتی بازیچه و ابزار سیاسی دیگران میشود (گزارش دیپلماتهایی مثل جان کری نیز این سادگی او را تأیید میکند)، در جایگاهی قرار گیرد که باید پنجه در پنجه پیچیدهترین و در عین حال بیاعتمادترین خصمهای این ملت، از منافع کشور دفاع کند.
🔹او باور نخواهد کرد کسی با این سطح از دانش روابط بینالملل که رئالیست بودن را با نظامیگری یکی بداند و در ساختار نظام بینالملل که قانون جنگل بر آن حاکم است و شما به اندازهای حق دارید که قدرت دارید، و در شرایطی مثل شرایط جمهوری اسلامی که در یک منطقه حساس و پرتنش خاورمیانه است، بگوید من رئالیست نیستم، و آنچنان کارنیازموده باشد که بین قدرت و دیپلماسی جدایی بیاندازد و دیپلماسی بدون قدرت را مقدور بداند، در دستگاه سیاست خارجی یک کشور نفش داشته باشد و ناباورانهتر، عالیترین مقام آن باشد.
🔹او هرگز باور نخواهد کرد کسی که با خشنترین مواضع اپوزسیون علیه جمهوری اسلامی یعنی تعریف جمهوری اسلامی به عنوان حاکمیت یگانه نظامیها، همنظر و هم باور باشد و دائما نیز بر آن تأکید کند، صاحب نفوذ در عالیترین لایههای حاکمیت جمهوری اسلامی باشد.
🔹او هرگز باور نخواهد کرد کسی که به چهره قهرمان ملی ایرانیان که مورد احترام آنها با هر باوری و گرایشی حتی اپوزسیون جمهوری اسلامی است، چنگ میزند و میخواهد با پایین آوردن شأن او، شأن خود را ارتقاء بدهد، صاحب صلاحیت در دفاع از منافع ملی ایرانیان و نمایندگی کردن از آنها در سطح بینالمللی باشد.
🔹او هرگز باور نخواهد کرد کسی که در همین فایل صوتی دائما به رهبری اظهار ارادت میکند، متضاد با باور و جمعبندی رهبری و شهود غیرقابل انکار خارجی، بگوید همه شروط نه گانه رهبری و حتی در سطحی بالاتر در برجام رعایت شده است، نماینده صادق حاکمیت در عرصه بینالمللی باشد.
🔹او هرگز باور نخواهد کرد کسی که برای دفاع از خود و کارنامه کاریش، به منافع ملی و حیثیت کشور ضربه میزند، عالیترین مقام دستگاه سیاست خارجی یک کشور و ناباورانهتر عالیترین مقام سیاست خارجی جمهوری اسلامی باشد.
🔹این ناباوری از گفتار صوتی ظریف بر اساس یک استاندارد متعارف در حکمرانی، طبیعی است اما این که چنین رخدادی تنها در جمهوری اسلامی اتفاق میافتد و به بخشی از روال طبیعی حکمرانی تبدیل شده است، محل تامل است.
🔴 ظریف: من در شب احیا همه را بخشیدم، امیدوارم مردم هم مرا ببخشند
🔹پست اینستاگرامی وزیر خارجه: یک هفتهای است که تحلیل تلخ این دانشجوی روابط خارجی از یک برهه، احساسات پاک عاشقان سردار سلیمانی بهخصوص شیردخترش را جریحهدار کرده است.
🔹عرایض من ذرهای از عظمت شهید سلیمانی و نقش بیبدیل او در بازآفرینی امنیت ایران، منطقه و جهان نمیکاهد.
🔹همگام اعمال شب قدر، همه کسانی که به من تهمت زدند را بخشیدم. امیدوارم مردم ایران و عاشقان سردار و به ویژه خانواده بزرگوار سلیمانیِ عزیز، بنده را ببخشایند.
⭕️ این پست اینستاگرامی که تحت عنوان عذرخواهی او توسط حامیان دولت در حال انتشار است صرفا یک پیش دستی قبل از سخنرانی رهبری است، با این عذرخواهی نیم بندخواسته اند خودشان را تبرئه کنند تا مبادا در ایام مذاکرات نکته ای به آنها گوشزد شود!
محکومیت جهانگیری به پرداخت ۶ میلیارد تومان به خزانه+ سند
جهانگیری گفته "در مبارزه با فساد، هیچ خط قرمزی نباید وجود داشته باشد، چه اطرافیان چه فردی از مسئولان کشور"
این سند تخلف جهانگیری در دولت خاتمی هست؛ زمانی که وزیر صنایع و معادن بود.
حکم دیوان محاسبات به موجب دریافت و پرداختهای خلاف قانون: انفصال از خدمت به مدت یکسال و جبران ۶۰ میلیارد ریال به خزانه کشور (که در زمان دولت خاتمی مبلغ بالایی به حساب میآمد).
بله، شهر که خلوت بشه قورباغه هفت تیر کش میشه و ادعای مبارزه با فساد میکنه! بماند که رشت الکتریک هم در زمان وزارت جهانگیری در دولت خاتمی به همسران چهار اصلاح طلب واگذار شد (همسران آقایان عبدالله نوری، کرباسچی، غلامرضا قبه و شریعتی دهقان)
💠 پنج معیار برای ارزیابی مذاکرات وین
✍ محمد ایمانی ؛
♦️مذاکرات وین، همچنان مبهم و غبار آلود است. چند موضوع مهم در اینجا وجود دارد:1) کدام تحریم ها باید برداشته شود؟ 2) تحریم ها لغو می شود، یا دوباره در بازی کلمات، نام "تعلیق" را "برداشتن تحریم" می گذارند؟ 3) "یکجا" لغو می شود، یا مشمول مرور زمان می گردد؟ 4) "تضمین های لازم" گرفته می شود یا به امضای طرف مقابل بسنده می کنند؟ 5) تکلیف راستی آزمایی چه می شود؟
🔹آقای عراقچی دیشب گفت: "ب راساس توافقاتی که تا الان صوت گرفته، همه تحریمهای موضوعی و بخشی مانند بخش انرژی (نفت و گاز)، بانکی، خودرو و بنادر باید #برداشته_شود. با خارج شدن اکثریت نهادها و افراد از لیست تحریم، هم موافقت شده، اما دیگرانی هنوز به دلایل مختلف در فهرست هستند و لیست بلند بالایی است".
♦️تیم ما برای رسیدن به برجام، دو سال مذاکره کرد؛ اما شش سال بعد را مشغول مذاکره و عرق ریختن برای گرفتن همان حقوق حداقلی ایران در توافق بوده است! این، عبرت بزرگی است.
🔹این تیم، مشغول مذاکره برای برداشتن تحریم هایی است که بنابر اعلام چند باره آقای روحانی در فروردین و خرداد و تیر 94، همه آنها باید در دی ماه همان سال، یکجا لغو می شد؛ و هرگز نشد!
♦️فارغ از عملکرد دولت ترامپ، دولت اوباما هم به انواع ترفند ها، تعهداتش را زیر پا گذاشت؛ و تحریم های غیر هسته ای را هم به اجرا گذاشت که عملا انتفاع ایران از توافق را به "تقریبا هیچ" رساند. تحریم ها ویزا، آیسا، سیسادا و کاتسا، رگبار تحریم های دولتین آمریکا و کنگره علیه ایران است.
🔹اکنون موضوع حیاتی این است که آیا دولت، به "لغو یکباره همه تحریم ها، به شکل قابل راستی آزمایی و پایدار" به عنوان شرط بازگشت به تعهدات پایبند است -که دست کم سه تا شش ماه زمان می برد- یا اولویتش، تکرار صحنه آرایی زمستان 94 با "تاریخ مصرف" کوتاه انتخاباتی است؟
♦️انتخابات مجلس دهم، قرار بود 7 اسفند 94 برگزار شود. تعهدات ایران، ظرف دو ماه، تا دی ماه 94 اجرایی شد و تازه "روز اجرای توافق" رسید. سفر های نمایشی هیئت های تجاری خارجی آغاز شد؛ چند قرار داد و تفاهم نامه امضا، و در باغ سبز های بسیاری نشان داده شد.
🔹طبق تصویر سازی ها، به نظر می رسید 150 میلیارد دلار پول بلوکه شده، به همراه 200 میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی، وارد کشور خواهد شد! قرارداد خرید 200 هواپیما و...! اما 98 درصد این تصویر ها، دروغ بود. ائتلاف مدعیان اعتدال و اصلاحات با این دوپینگ تبلیغاتی و به قیمت فروش منافع ملی، اکثریت مجلس را قبضه کرد.
♦️مطابق عبرت های موجود، تنها قول و قراری معتبر است که؛ همه تحریم های مالی و بانکی و نفتی -با هر برچسبی- را یکجا لغو کند، تضمین معتبر داشته باشد و راستی آزمایی شود. در غیر این صورت، کشور درست فردای انتخابات (28 خرداد)، گرفتار عهد شکنی و تشدید فشار ها خواهند شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج قاسم هنوز زنده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 #جهان_مدیا|رهبر معظم انقلاب اسلامی: مردان فداکاری در زمان ما هستند که به امام علی (ع) پیروی کردند
🔺 وقتی شهید سلیمانی را تهدید کرده بودند؛ شهید سلیمانی گفتند که من در کوه و بیابان و پستی و بلندی دنبال آن میگردم.
💠 واکنش و انتقادات صریح رهبر معظم انقلاب از فایل صوتی اخیر ظریف
امام خامنهای:
🔹از بعضی مسئولان حرفهایی شنیده شده که مایه تعجب و تاسف شد.
🔹رسانههای دشمن و مخالف جمهوری اسلامی این حرفها را پخش کردند؛ وقتی این حرفها را انسان میشنود متاسف میشود.
🔹بعضی از این حرفها تکرار حرفهای خصمانه دشمنان و آمریکاست.
🔹سالهاست آمریکا از #نفوذ_معنوی جمهوری اسلامی ایران در منطقه و قدس و شهید سلیمانی به شدت ناراحت است؛ شهید سلیمانی را به خاطر این به شهادت رساندند.
🔹نباید حرفی بزنیم که این معنا را تداعی کند که حرف #دشمنان را #تکرار میکنیم؛ چه درباره نیروی قدس و چه درباره شهید سلیمانی.
🔹اینکه این بخش آن بخش را نقد کند #معنی_ندارد و #خطای_بزرگی است که از مسئول و مسئولان جمهوری اسلامی نباید سر بزند.❌
🔹انصافاً نیروی قدس بزرگترین عامل موثر برای جلوگیری از #دیپلماسی_انفعالی در #غرب_آسیا است.
🔹نیروی قدس در منطقه غرب آسیا سیاست #مستقل و #عزتمدار جمهوری اسلامی را تحقق بخشیده است.
🔴رهبر معظم انقلاب: انتخابات یک فرصت بیبدیل است
♦️امام خامنهای:انتخابات به معنای واقعی کلمه فرصت مهم است و نباید مردم را دلسرد کرد.
♦️انتخابات را نباید با حرف های بیهوده و وعده های فریبنده و بدون پشتوانه خراب کرد.
♦️کسانی که میخواهند وارد کارزار شوند، فکر کنند و بعد وارد شوند.
♦️انتخابات یک فرصت بیبدیل است.
🔴وزارتخارجه در «خسارتمحض» مسولیتی نداشت؟
▪️پاسخ به یک شبهه سادهسازانه درباره بیانات امروز رهبر انقلاب
🔹بلافاصله بعد از بیانات امروز رهبر معظم انقلاب درباره نحوه تعیین سیاستهای کشور در حوزه سیاست خارجی و تاکید ایشان مبنی بر اینکه وزارت خارجه در این زمینه تنها تصمیمگیر نیست، برخی نوشتند که رهبر معظم انقلاب بدینوسیله مسئولیت کامل برجام و هر آنچه در سیاست خارجی این ۸ سال اتفاق افتاده را برعهده گرفتند لذا یا نقدها به برجام و دستگاه دیپلماسی دولت روحانی از اساس غلط است و یا نوک پیکان به سمت دولت نیست چرا که وزارت خارجه فقط مجری بوده است.
🔹اما این برداشت، یک مغلطه آشکار و یک ساده سازی عجیب است؛ علت آنکه رهبر معظم انقلاب نفرمودند وزارت خارجه هیچکاره است، بلکه وزارت خارجه تصمیمگیرّ تنها نیست و از قضا چنین نکتهای نه تنها عجیب نیست بلکه یک امر بدیهی و روشن در امور حکمرانی در دنیاست.
🔹همانطور که رهبری نیز اشاره کردند، دستگاههای بالادستی (که شورای عالی امنیت ملی مهمترین آنهاست) بر مبنای فاکتورهای مختلف مثل اقتصاد، فرهنگ، امورات نظامی، اجتماعی و دیپلماتیک، نهایتاً سیاستگذاری میکنند.
🔹لذا اولاً وزارت خارجه بخشی از این روند تصمیمگیری است(کما اینکه یک عضو ثابت دارای حق رای در شورای عالی امنیت ملی وزیر خارجه است) اگرچه منطقاً همهی تصمیمگیری با او نیست.
🔹ثانیاً ماهیت و تفکر و توان دستگاه دیپلماسی قطعاً در معادلات این تصمیمگیری موثر است و ثالثاً و از همه مهمتر اینکه وزارت خارجه به عنوان «مجری» میتواند این سیاستها را محقق و یا به کلی آن را معکوس کند.
🔹کما اینکه در موضوعی مانند برجام مشاهده شد که سیاستگذاری کلان انجام شد، خطوط قرمز تعیین شد تا کشور به «توافق خوب» برسد، اما مجری به نحوی عمل کرد که هیچ یک از خطوط قرمز محقق نشد و نتیجه آن شد که کشور با یک «خسارت محض» مواجه شد که حاصل آن شدیدترین تحریمهای تاریخ علیه کشور بود.
🔹اما وقتی همین سیاستها در میدان و توسط فردی مانند حاج قاسم پیگیری میشد کاملا محقق میگشت. به نحوی که سیاست مقابله با داعش و حفاظت از مرزها و منافع ایران اسلامی کاملاً تحقق یافت و کشور آن را جشن گرفت.
🔹لذا ماهیت دولت و وزیر و وزارت خارجه در این سیاستگذاریها موثر است (تفاوت برخی تاکتیکها و رویکردها در دولتهای مختلف گواه روشن این امر است) و ثانیاً «اجرا» بخش مهمی از این پروژهی مربوط به دستگاه روابط خارجی است که میتواند باعث افتخار شود و یا خسارت محض را نصیب کشور کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امیرعباس فخرآور: صوت ظریف هدیه الهی به ما بود!
📛 وقتی اعتقاد نداری مگه مجبوری استناد کنی، یک جمله از فوکویاما یا نیچه بیار که قبولشون داری
⛔️ وقتی قرآن نخوانده باشی و قاعدتاً اعتقادی هم به آن نداشته باشی البته مجبورم هم باشی برای ولایی نشان دادن خودت و مظلوم نمایی از قرآن مایه بذاری همین میشه دیگه
🔻 جناب سردار دیپلماسی سوره حشر ۲۴ آیه بیشتر نداره این آیه ۶۰ را از کجا آوردی شما!!!
🔰مغلطه اصلاحطلبی...
🔶سیاستگذار رهبری است، اما:
1⃣_ دولت مجری سیاست های خود بود. برای مثال چند بند از نامه مشروط رهبری( در مورد برجام) را اجرا کردند؟ خود دولتی ها (بخصوص ظریف) اعتراف دارند که ازخطوط قرمز رهبری عبور کرده اند! نتیجه اش هم شد خسارت محض...
2⃣_چرا مجری عزل نشد؟ چون اولا مجری را مردم انتخاب می کنند و برای عزل آن سازوکار و مصلحت های خاص خودش وجود دارد و دوما تمام این سالها مجلس وکیل الدوله بود. جز چند ماه اخیر که آنهم مجلس با قانون راهبردی لغو تحریم ها در حال کنترل دولت است.
3⃣_ گفته های ظریف را تحریف نکنید! حرف ظریف این بود که سیاستگذار وزارت خارجه است و میدان نیز باید در خدمت او باشد!!
4⃣_ ورود رهبری و عذر خواهی ظریف، دوقطبی مذاکره _ مقاومت را تا اینجا به نفع جریان انقلاب پیش برده است. پس تلاش بیهوده برای خاموش کردن نور خورشید مقاومت نکنید... که ( والله یتم نوره ولو کره المشرکون).
✍محمدی
📌چگونه عمل مجریان سیاست خارجی «خسارت محض» میشود؟
🔷سخنان عصر امروز رهبر معظّم انقلاب درباره کارکردهای وزارت خارجه و نقش آن در سیاست خارجی نظام که به پایان رسید، برخی فضا را فراهم دیدند تا گزاره «برجام تصمیم نظام بود» را تثبیت کنند و اینطور القا کنند که همانطور که رهبر انقلاب، وزارت خارجه را یک مجری دانستهاند، بنابراین برجام نیز محصول تصمیم مجموعههای بالادستی نظام است نه وزارت خارجه و دولت.
🔻نکته مغفول مانده این است که رهبر انقلاب نقش ریلگذار سیاست خارجی کشور را وزارت خارجه نمیدانند بلکه نقش ریل گذار را به مجامع بالادستی میدهند،
🔹امّا سؤال این است که آیا آنچه مجری در این ریل انجام میدهد، همان خروجی مطلوب مورد نظر سیاستگذار است؟
پاسخ این سؤال را باید در دیگر بیانات رهبر انقلاب جستوجو کرد.
🔹رهبر انقلاب از زمان تصویب برجام تا کنون، به کرّات از این توافقنامه انتقاد کردهاند و حتی آن را خسارت محض نامیدهاند: « ما ناگزیر باید به همهی تعهّدهای خود عمل کنیم [امّا] طرف مقابل با طُرق مختلف، با شیوههای مختلف، با خدعه، با تقلّب سر باز میزند و به تعهّدهایی که کرده است عمل نمیکند. این چیزی است که ما امروز در مقابل چشم خودمان داریم میبینیم؛ یعنی خسارت محض».
🔻 نکته بعد، شورایعالی امنیت ملی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند، رئیس جمهور را در رأس خود دارد و برخی دیگر از اعضای دولت نیز در آن حضور دارند.
🔹اینجا ممکن است این نکته مطرح شود که در نهایت مصوبات شورایعالی امنیت ملّی به تأیید رهبری میرسد و باز نقش نهایی را رهبری ایفا میکند. در پاسخ باید گفت در مواردی مثل برجام، در حالی که رهبر انقلاب از ابتدای مذاکرات به آن خوشبین نبودهاند و به کرّات، عدم خوشبینی خود را ابراز کرده اند، در نهایت به تصمیم مجامعی چون مجلس شورای اسلامی و شورایعالی امنیت ملی گردن مینهند .
🔻حال سؤال این است، چنانچه مجری سیاستخارجی کشور از خود اختیاری ندارد، چگونه محصولی بهدست میآید که «خسارت محض» نام میگیرد؟
🔹رهبر انقلاب در سخنان نوروزی خود در سال ۹۵ و در حرم مطهر رضوی، از عبور از خطوط قرمز نظام درموضوع برجام سخن میگویند: «در توافق اخیر هستهای که مورد تأیید قرار گرفت و مذاکرهکنندگان کشورمان نیز مورد قبول بودند، در مواردی، وزیر محترم امور خارجه به من گفت: «ما نتوانستیم برخی خطوط قرمز را حفظ کنیم».
🔹در دیدار ماه رمضان دانشجویان با رهبر انقلاب در سال ۹۸ ایشان در پاسخ به یکی از دانشجویان گفتند: «یکی از دوستان گفتند تصویب برجام را به رهبری نسبت دادهاند؛ خب بله، امّا شما که چشم دارید، ماشاءالله هوش دارید، همه چیز را میفهمید! آن نامهای را که من نوشتم نگاه کنید، ببینید تصویب چه جوری است؛ شرایطی ذکر شده که در این صورت این [توافق] تصویب میشود.
بهراستی اگر آنچه از خروجی شورایعالی امنیت ملی عبور کرده بود، منطبق با خواست رهبری بود، چرا ایشان ۹ شرط را بر آن اضافه کردند؟
🔰 انگلیس آزاد شدن پولهای بلوکه شده را تکذیب کرد، آمریکا آزادی زندانیان ایرانی را!
🔴پشت پرده خبرسازی برای موفق جلوه دادن مذاکرات
♦️خبرسازیها از یک تیم ایرانی و احتمالا نزدیک به دولت در خصوص گشایش در نشست وین ادامه دارد. در آخرین مورد شبکه خبری المیادین ساعاتی پیش به نقل از آنچه «منابع مسئول ایرانی» خوانده بود نوشت: «دولت بایدن ابتدا قصد آزاد کردن اموال ایران در جریان مذاکرات با ایران را نداشت اما موفق به پیشبرد خواست خود نشد و طرف ایرانی بر ضرورت آزادسازی بخشی از اموال ایران اصرار کرد.»
♦️این رسانه همچنین به نقل از منابع مطلع خود که به نام آنها اشاره ای نکرد، مدعی شد که چهار زندانی ایرانی از زندان های آمریکا آزاد خواهند شد. این شبکه همچنین با بیان اینکه «مذاکرات امنیتی مشابهی میان طرف ایرانی و انگلیسی انجام شده است»، ادعا کرد: «لندن ۴۰۰ میلیون پوند بلوکهشده از داراییهای ایران در انگلیس را آزاد خواهد کرد».
♦️اما این خبرها با واکنش و تکذیب وزارت امور خارجه آمریکا و انگلیس مواجه شد.
♦️ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا هرگونه دستیابی به توافق با ایران درباره تبادل زندانیان را رد کرد و افزود: «گزارشها در این باره که توافق تبادل زندانیان (با ایران) حاصل شده، صحیح نیست.»
♦️همچنین خبرگزاری رویترز نوشته یک مقام وزارت امور خارجه انگلیس گزارشها درباره آزادی یک زندانی امنیتی در ازای آزاد سازی بدهی لندن به ایران را رد کرده است.
♦️مذاکرات وین بدون هیچ نتیجهای فرسایشی شده و به نظر میرسد این دست اخبار صرفا برای همراه کردن و امیدوار نگاه داشتن افکار عمومی با طولانی شدن روند مذاکرات در حال تزریق شدن به جامعه است.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | تحلیل استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران از بیانات امروز رهبر انقلاب درباره نیروی قدس
📎توصیههای مذاکراتی اندیشکده آمریکایی به دولت بایدن: لغو تحریمها تنها در صورت توقف حملات موشکی و پهپادی به عربستان
🔸مؤسسه واشنگتن در یادداشتی به قلم دیوید پولاک عضو ارشد این اندیشکده آمریکایی نوشت:
یک پیشنهاد معقول مطرح میشود: آمریکا به جای ارائه مشوقهای رایگان به حکومت ایران باید یک موضع معاملهای شفاف اتخاذ کند، موضعی که عملاً هر دو پرونده هستهای و غیرهستهای را در بر میگیرد.
🔸برای مثال، اگر ایران بتواند حوثیها و دیگر شبهنظامیان را متقاعد سازد که به حملات موشکی و پهپادی به عربستان پایان دهند، آمریکا صرفاً در آن صورت تحریمها را برمیدارد ــ صرفنظر از امتیازاتی که ایران شاید مایل باشد به خاطر نقض ادامهدار توافق هستهای سال ۲۰۱۵ موسوم به برجام ارائه دهد.
🔸 مطمئناً، شاید در نهایت لازم باشد که این راهبرد کوتاه مدت تا حدودی اصلاح شود. اما این نخستین گام لازم و ضروری است.
🔸مؤسسه واشنگتن در پایان با اشاره به مزیتهای این تغییر در سیاست کنونی آمریکا تصریح کرد: این امر یک مسیر واقعبینانه به سمت مصالحه پیش روی ایران میگذارد بدون اینکه این کشور را از مشوقهای رایگان بهرهمند سازد.
🔸این امر همچنین به متحدان آمریکا -اعراب، اسرائیلیها، و حتی اروپاییها- اطمینان خاطر میدهد که آمریکا بار دیگر یک شریک قابل اتکا محسوب میشود.
نکته و نظر: تلاش این روزهای جبهه صهیونیستی - سعودی- امریکایی برای صلح و آتش بس در یمن را میتوان از این منظر تجزیه و تحلیل کرد.
💠 احساس خطر اصلاح طلبان از انتخابات آینده
📢 اصلاح طلبان اگر به اجماع نرسند شرایطی مانند انتخابات ۸۴ و حتی بدتر از آن نصیب شان می شود
📝 روزنامه شرق در باره انتخابات ریاست جمهوری نوشت:
◀️ مخاطره ای که شاید اصلاحطلبان را تهدید کند، نامزدهای متکثر است.
◀️ در پی تعدد طرح نام ١۴ نفر به عنوان نامزدهای اصلاح طلبان، ممکن است همان مخاطره پیشین یعنی عدم اقناع همه نامزدها به کنارهگیری از انتخابات به نفع نامزد واحد به وجود آید؛ شرایطی که شبیه آن را در سال ۸۴ شاهد بودیم؛ به نحوی که گفته شد اصلاحطلبان در یک وزنکشی به نفع مهدی کروبی کنار نرفتند تا در عین حال که مجموع آرای آنها بیشتر از اصولگرایان بود، رقابت را واگذار کردند.
◀️ حتی با رجوع به آمار میتوان دریافت که اصلاحطلبان فارغ از وجود هاشمیرفسنجانی در انتخابات، اگر با یک نامزد میآمدند، باز هم پیروز انتخابات میشدند که چنین نشد و محمود احمدینژاد هشت سال قوه مجریه را در اختیار داشت.
◀️ با این وصف، به نظر میرسد اگر اصلاحطلبان نتوانند به یک نامزد واحد برسند، شرایطی مانند آن سال و بلکه بدتر از آن را رقم میزنند؛ زیرا در آن زمان اصلاحطلبان پایگاه اجتماعی بسیار وسیعتری نسبت به امروز داشتند و عملا آرای خاکستری را نمایندگی میکردند؛ حال آنکه امروز به دلیل حمایتشان از دولت روحانی و البته نوع عملکرد دولت، در معرض تندترین انتقادها از سوی جناح رقیب و جامعه قرار دارند.
🎯ظاهراً تحریف جدیدی رخ نموده است!
✍ جواد بیژنی
🔺پس از سخنرانی دیروز رهبر معظم انقلاب اسلامی، جریان تحریف دست به شگرد تازه ای زده است، می گویند: رهبری خودش گفت سیاست های نظام در بالادست تعیین می شود و وزیر خارجه مجری است، در نتیجه برجام تصمیم نظام بوده است.
🔸فعلاً به این کاری ندارم که نهاد بالادستی وزارت خارجه، شورای امنیت ملی با مسئولیت ریاست جمهوری است.
📚بگذارید از منظر عبرت تاریخی به موضوع بنگریم؟
حکمیت تصمیم چه کسی بود؟
پاسخ: امیرالمومنین
صلح امام مجتبی با معاویه تصمیم چه کسی بود؟
پاسخ: امام حسن
📌نکته۱: آیا پذیرش حکمیت ایده آل امام بود یا شرایط(سست عهدی ها، تحریف ها، حیله های دشمن و...) آنرا بر امام تحمیل کرد؟
اگر چه حتی سخن امام را در انتخاب نماینده هم نپذیرفتند، اما بعداً که حکمیت شکست خورد، امام را متهم کردند!!
گفتند ما نفهم بودیم تو چرا پذیرفتی!!!.(تجربه تلخ)
📌نکته۲ : امام حسن با اتخاذ سیاستی درست برای دفع خطر بنی امیه اقدام کرد، یاران هم در ابتدا همراهی کردند، اما در ادامه شرایطی پیش آمد که لشکریان از ادامه نبرد سست شدند، امام از مردم نظر خواست، اکثریت غالب گفتند: می خواهیم زندگی کنیم!
امام مجبور به پذیرش صلح شد.
بیچاره ها نمی دانستند زندگی در اطاعت امر ولی خداست، چیزی نگذشت که معاویه کوفیان را پایمال کرد.(تجربه تلخ)
📌نکته۳: هرگز رهبران الهی چون دیکتاتور ها، مردم را با زور به کار و تصمیمی اجبار نمی کنند، حرکت رهبران الهی در طول تاریخ تمامأ در جهت رشد عقلانی و فعال کردن قوه بصیرت امت بوده است.
اگر یادمان باشد حکیم انقلاب فرمودند: درباره مذاکرات جدید هستهای نیز علیرغم اینکه خوشبین نیستم،اما موافقت میکنم چرا که "این تجربه ظرفیّت فکری ملّت ما را بالا خواهد برد".
📎ظاهراً جریان تحریف نمی خواهد بگذارد مردم از این (تجربه تلخ) خود بهره ببرد.
▪️امام صادق علیهالسلام:
خدا فرشتهای را مامور کرده هر روزِ ماه رمضان، در آسمان ندا بدهد: مژده! گناهان گذشتهتان را آمرزیدم و شفاعت شما را درباره يكديگر در شب قدر قبول كردم،
⛔️ مگر دو نفر:
1⃣کسیکه با شراب، روزهخواری کند؛
2⃣و کسی که از برادر مسلمانش کینه به دل داشته باشد.
📚 دعوات راوندی حدیث 561.
‼️ دوستان بیاین قبل از ورود به شب قدر، تمام کینه هارو از دلمون بیرون کنیم و بگیم «خدایا، هر کسی، هر ظلمی بهم کرده، از تهِ تهِ دل بخشیدم و هر حقی به گردنِ هر کسی دارم، حلال میکنم». بیاین ببخشیم تا بخشیده بشیم.