eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
408 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰امام خامنه ای : خیلی از بزرگان که مذمت شدند، به خاطر شرب خمر مذمت نشدند به خاطر بی نمازی مذمت نشدند بخاطر عدم حضور در آنجایی که حضور شان لازم بود مذمت شدند .
🔴 سیل مفقود !! آقای همتی توصیه می کنم فیلم بالا را ببینید و به این سئوال پاسخ دهید : 🔺چرا با وجود افزایش حدودا هشت برابری نقدینگی در دو دولت روحانی و رکورد بالاترین میزان رشد نقدینگی نسبت به ۴۳ سال اخیر در سال ۹۹ (یعنی درزمان ریاست شما بر بانک مرکزی و طبق آمار همین بانک) ، بازهم تولید کنندگان باید از کمبود نقدینگی شکایت داشته باشند؟؟؟ شما که استاد اقتصاد و رئیس فعلی بانک مرکزی می باشید بفرمایید این سیل وحشتناک نقدینگی بجای تولید به کجا رفته است؟؟؟
💠 دفاع قاطع حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحمید روحانی(از یاران امام در نجف و مورخ انقلاب اسلامی) از عملکرد و کارنامه 🔹آنچه انجام داد نه علیه کسی بود، نه در جهت منافع کسی بود؛ آنچه که شورای نگهبان انجام داد، طبق بود. 🔹قانون مشخص کرده کسانی که راه مردم را دنبال نمی‌کنند و می‌خواهند مردم را به ذلت و سازش بکشانند نباید در رأس کار قرار گیرند. 🔸شورای نگهبان تابع خواست جامعه است اما در چارچوب قانون. 🔻وقتی شورای نگهبان در بررسی سوابق افراد یا به این نتیجه می‌رسد که افرادی صلاحیت ندارند یا به این نتیجه نمی‌رسد که فردی صلاحیت دارد، ناچار است در این زمینه کند. آنچه مهم است عمل شورای نگهبان به قانون است. 🔘امام هم دنبال این بود که همه جناح ها در انتخابات شرکت کنند اما نه ! اصلا فلسفه وجودی شورای نگهبان همین است که اجازه ندهد عناصری که به انقلاب پایبند نیستند یا به ملت وفادار نیستند و خطشان از خط انقلاب و آرمان های مردمی جداست، نتوانند در راس کار قرار بگیرند. ◽️اینکه امام فرمودند نگذارید که نااهلان بر کشور حاکم بشوند که یک روز یا یک شبه انقلاب را می‌فروشند، معنایش همین بود. شورای نگهبان وظیفه اش این است که نگذارد عناصری که راه انقلاب و امام و اسلام ناب محمدی(ص) را دنبال نمی‌کنند یا مخالف هستند، در رأس کار قرار گیرند. ◾️در این سالها عملا هم دیدیم؛ نااهلانی که در دولت یازدهم و دوازدهم در صحنه حضور داشتند، چگونه انقلاب را به مسلخ بردند و زندگی مردم را تباه کردند.
🚨 | رکوردی دیگر از دولت روحانی! 🔹 دولت حسن روحانی رکورد دار رشد نقدینگی در سال‌های بعد از انقلاب است.
🔴 «خبرآنلاین»: مذاکرات وین ناامیدکننده است و در سنگلاخ افتاده! 👈این خبرگزاری نزدیک به دولت نوشت: 🔹صداهایی که از وین به گوش می رسند، ناامید کننده است؛ تهران در آستانه انتخابات قرار دارد و این موضوع هم به دشوار شدن گفتگوهای بازگشت به برجام اضافه شده است. 🔹گفتگوها در وین در مسیری سنگلاخی قرار گرفته است. 🔹هر چند به نظر می‌رسید که این دور از مذاکرات می تواند تبدیل به آخرین دور شود، اما شواهد از وین می‌گویند که چنین اتفاقی دور از دسترسی به نظر می‌رسد و نمایندگان دولت‌ها خود را در وضعیتی دشوار می‌بینند؛ از آن سو در واشنگتن واکنش‌ها به گفتگوها چندان مثبت نیست. 📌پ.ن: این درحالی است که روحانی هشت روز قبل مدعی شده بود: (در وین) توافق اصلی انجام شده است و الان هم بحث روی مسائل جزئی و ریز است تا به توافق نهایی برسیم!
✅ یک حزب اصلاح طلب فاش کرد؛ جنگ فتوشاپی اصلاح طلبان با نظام 🔴 حزب ندای ایرانیان از خبرسازی های دروغین و فتوشاپی اصلاح طلبان انتقاد کرد. ⬅️ رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان به لزوم مشارکت آگاهانه در انتخابات پیش رو تاکید و از تلاش های برخی در جهت وارونه نشان دادن مواضع حزب با بداخلاقی های مرسوم انتخاباتی انتقاد کرد. ⬅️ مجید فراهانی با اشاره به انتخابات پیش رو گفت: با گذشت بیش از چهار دهه از انقلاب اسلامی، مردم کشور ما در آستانه تصمیم گیری دیگری در انتخاب مدیریت ملی و محلی هستند. ⬅️ وی افزود: پدیده انتخابات از مهم ترین ثمره های مردم سالاری منبعث از خون شهیدان است که هم حق و هم تکلیف است و عدم استفاده از این حق توجیه پذیر نیست.اگر قانون و نیز دولت منبعث از رای مردم اصالت دارند از اینرو مشارکت بالا و پر شوری انتخابات در نظام اسلامی موضوعیت محوری دارند. ⬅️ فراهانی با تاکید بر لزوم شرکت در انتخابات پیش رو بیان کرد: حزب ندای ایرانیان از ابتدای تاسیس خود هم در مرامنامه و هم در مواضع و بیانیه های خود بارها به صراحت به ضرورت بالفعل کردن این حق تاکید دارد و هیچ انتخاباتی را تحریم نکرده و مردم را به عدم مشارکت در آن تشویق نکرده و نمی کند. ⬅️ وی ادامه داد: متاسفانه در روزهای اخیر صحبت های ناصواب به حزب و اعضای آن منتسب شده بگونه ایکه تلاش کرده اند با تکنولوژی فتوشاپ و جعل در جهت وارونه نشان دادن مواضع حزب با بداخلاقی های مرسوم انتخاباتی تلاش های بی نتیجه در فضای مجازی صورت بگیرد که ضمن تکذیب این بداخلاقی های انتخاباتی بر ضرورت مشارکت آگاهانه در انتخابات پیش رو تاکید می کنیم.
🔴چرا نیازمند ایران قوی هستیم؟ 🔹توازن در محیط بین‌الملل و منطقه‌ای دچار به هم ریختگی و تغییر شده است. در محیط‌های بی‌ثباتِ ناشی از به هم ریختگی توازن قوا و تغییر نظم موجود، کشورهایی امنیت خواهند داشت و می‌توانند منافع ملی خود را تامین کنند که همزمان در داخل و در مناسبات بین‌المللی باشند. به عبارت دیگر، تامین منافع ملی و امنیت ملی، نسبت مستقیم با افزایش سطح اقتدار دارد. با این شرایط تشکیل ، یک استراتژی ملی است و این راهبرد نباید اسیر دوقطبی سازی‌های کاذب انتخاباتی و جناحی می‌گردید. در چارچوب این استراتژی ملی، گام دوم انتخابات پُرشور، رای سدید و محکم است. ✍ دکتر
🔴 عبدالناصر همتی رکورددار جهش قیمت دلار در ۴۰ سال اخیر ♦️ بررسی کارنامه ۱۰ رئیس بانک مرکزی کشور طی ۴۲ سال اخیر نشان می‌دهد عبدالناصر همتی با اختلاف قابل‌توجه در ردیف اول بیشترین افزایش سالانه نرخ دلار قرار دارد. ♦️طبق این آمارها در دولت‌های پس از پیروزی انقلاب، طی دوره مدیریت عبدالناصر همتی بر بانک مرکزی قیمت دلار سالانه حدود ۸۰ درصد رشد کرده است. این درحالی است که در دوره مدیریت دیگر روسای بانک مرکزی رشد سالانه قیمت دلار بین۴ تا ۴۸ درصد بوده است.
دلسردی وزارت خارجه از نتایج مذاکرات وین! سخنگوی وزارت امور خارجه: وزرای خارجه آمریکا و انگلیس در تلاش برای جلب رضایت دشمن قسم‌خورده برجام، اهداف مذاکرات وین را تحریف می‌کنند. مایه دلسردی است! رژیم خون‌خوار اسراییل که سعی بر جلب رضایتش دارید تمام تلاشش را کرده تا توافق را تخریب کند. به‌جای اعتبارزدایی از خودتان، بر احیای توافق اصلی - که تنها راه‌حل روی میز است - تمرکز کنید. وزیر خارجه آمریکا نیز به‌تازگی با رونمایی از برجام پلاس بعد از بازگشت کشورش به برجام، گفته است: «در صورت احیای برجام، دولت بایدن به‌دنبال تقویت و طولانی‌تر کردن آن است تا فعالیت‌های ثبات‌زدای ایران در منطقه، اشاعه تسلیحات، حمایت از گروه‌های تروریستی را شامل شود
🔰کارآمدی و امید به آینده بیانات حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی نقطه عطفی در فرآیند انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ به‌حساب می‌آید. 🔰نکات تحلیلی:  نقطه کانونی سخنرانی ایشان دمیدن روح امید به جامعه و مانند همیشه دفاع از ساختارهای نظام و کنار نهادن سایه ابهام و تردیدی بود که انتخابات را تحت تأثیر خود قرار داده بود. اعلام نتایج بررسی فرآیند تأیید صلاحیت‌ها از سوی شورای نگهبان واکنش‌های گوناگون و متعددی را در پی داشته است. آن‌چنان‌که رهبر معظم انقلاب فرمودند این عکس‌العمل‌ها از رویکردهای دلسوزانه تا مخالفینی که از اساس شورای نگهبان را قبول نداشتند، در برمی‌گیرد. نکته اساسی و یا شاید نقطه اشتراک همه و یا دست‌کم قریب به‌اتفاق نقدهای وارده به شورای نگهبان، به مسئله رقابت و به‌طورکلی رابطه این پدیده با مشارکت برمی‌گردد. روشن است که بین رقابت و مشارکت یک رابطه و اثرگذاری وجود دارد؛ اما به این معنا نیست که تنها متغیر تعیین‌کننده در خصوص مشارکت در انتخابات، رقابت است. رقابت یکی از این عوامل مؤثر در ترغيب مردم دراین‌باره به شمار می‌آید؛ به این معنا که تنوع کاندیداها چیزی نیست که مشارکت را تضمین قطعی بکند و یا فقدانش مشارکت بالا را به‌طور اساسی فروبکاهد. هرچند رقابت در انتخابات پیش رو به‌طور کامل منتفی نیست، بااین‌حال بایستی به نقش و تأثیرات متغیرهای دیگر نیز توجه کرد. به‌عنوان نمونه امید مردم به بهبود شرایط یکی از عوامل مؤثر در این زمینه است. بررسی پیمایش‌های متعدد نشان می‌دهد که مردم در پاسخ به این مسئله که چرا در انتخابات شرکت نمی‌کنند؟ پاسخ داده‌اند که در صورت شرکت آن‌ها در انتخابات، مشکل و دردی از مشکلات معیشتی و دردهای متراکم آن‌ها برطرف نخواهد شد. معنای این واکنش اجتماعی به پدیده انتخابات، آن است که مردم دچار یاس و ناامیدی شده‌اند و بایستی روحیه امید و اعتماد را به جامعه بازگرداند. 🔰نکته پایانی: برای بهبود رویکردهای امیدوارانه به مردم و سوق دادن آن‌ها به صحنه سیاست و صندوق انتخابات، لازم است مجموعه‌ای از اقدامات مؤثر و هوشمندانه، طراحی و عملیاتی شود. راهکار اساسی و البته کوتاه نیز آن است که کاندیداها برنامه‌های قوی و واقع‌گرایانه و مدیران تحول‌خواه در معرض نگاه مردم قرار دهند. دراین‌باره بسیار اهمیت دارد که مسائل اصلی مردم (سامان دادن به اقتصاد و معیشت)، به مرکز ثقل برنامه‌ها و تبلیغات انتخاباتی تبدیل شود.
❇️ انتخابات درس‌آموز سوریه ✍ احمد بنافی 🔹«حموده صباغ» رئیس مجلس سوریه در کنفرانس خبری در دمشق با اعلام نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری سوریه، گفت: «بشار اسد رئیس‌جمهور این کشور با کسب ۱۳ میلیون و ۵۴۰ هزار و ۸۹۰ رأی یعنی معادل ۹۵.1% به‌عنوان رئیس‌جمهور جدید برای یک دوره هفت‌ساله انتخاب شده است. ❇️گزاره‌های تحلیلی:  1⃣ امروز بشار اسد محبوب سوری‌هاست و این محبوبیت در سطحی ‌است که مثلث شوم عبری- عربی- غربی با تمام توان رسانه‌ای و تبلیغاتی خود علیه او و کشورش به میدان آمد، اما نتوانست بر روی افکار عمومی این کشور علیه اسد تأثیر بگذارد. 2⃣ در این انتخابات ۷۸ درصد مردم مشارکت کردند و بیش از ۹۵ درصد آرا به سبد اسد ریخته شد. این مشارکت بالا و رأی قاطع به اسد، عملاً باعث تثبیت قدرت و حاکمیت سیاسی در سوریه می‌گردد و شکاف‌های اجتماعی سیاسی گذشته را برطرف می‌کند. 3⃣ بر کسی پوشیده نیست که رأی ۹۵ درصدی مردم سوریه به شکل قابل‌توجهی معنادار است. این رأی نه‌تنها رأی به بشار اسد، بلکه قبل از آن رأی به مقاومت تلقی می‌گردد. به عبارتی بشار اسد امروز تبدیل به نماد مقاومت در سوریه شده و این پیروزی، مقبولیت این مشی و روش را نشان می‌دهد. 4⃣ رأی ۹۵ درصدی به بشار اسد، نتیجه اعتماد، اتکا و وفاداری به مردم، آن‌هم در شرایطی است که این مثلث شوم اجماع کرده بودند تا سوریه را از طریق تقسیم، به میدان منافع خود تبدیل نمایند. مردانگی، شجاعت و وفاداری اسد به منافع ملت سوریه، در کنار تکیه بر ظرفیت مقاومت ملی و منطقه‌ای، شرایط را به نفع سوریه تغییر داد و به تعبیر رهبر معظم انقلاب بشار اسد را تبدیل به قهرمان جهان عرب نمود. 5⃣ نکته درخور تأمل این است که انتخابات کنونی در سوریه به شکل واقعی عرصه رقابت سیاسی مشروع میان بازیگران داخلی چند سال اخیر این کشور بود؛ به شکلی که بشار اسد با محمود احمد مرعی از چهره‌های معارض داخلی و عبدا... سلوم عبدا... عضو حزب اتحاد سوسیالیست، به رقابت پرداخت و پیروز شد. این نشان می‌دهد دموکراسی به شکل حقیقی در این کشور اجرا شده است. ❇️جمع‌بندی: 🔸 نتیجه انتخابات سوریه درس‌آموز است؛ به‌ویژه برای کسانی که در منطقه اعتماد به غرب را بر اعتماد به مردم خود ترجیح می‌دهند‌. رأی مردم سوریه، ابتدا رأی به مقاومت بود؛ امروز مردم سوریه، دانسته تصمیم گرفته‌اند به مقاومت و ایستادگی رأی دهند و بر استمرار این مهم به‌عنوان تنها راه عبور از سختی‌ها تأکید می‌کنند؛ و همچنین این مزد و پاداش کسی است که در مقابل دشمن، جانب مردم خود را گرفته و بر آنان تکیه می‌کند.
🔴 کدام بخش از بیانات رهبری توسط رسانه ها بایکوت شد؟ 🔻رهبری درباره مجلس چه گفت؟ 🔹مسئله ای که با آن مواجه هستیم سیاست سانسور و بایکوت بیانات رهبری توسط برخی رسانه ها و خبرگزاری هاست. غالباً نکته ای که به نفع شان باشد را ضریب می دهند ولی اگر نکته ای به سودشان نباشد را سانسور می کنند. 🔸رهبر انقلاب در دیدار با مجلس شورای اسلامی صحبت هایی بسیار مهمی را ایراد فرمودند که فقط بخشی از آنها ضریب خورد. بطور مثال درباره مجلس قریب 25 دقیقه درباره مجلس سخنرانی کردند. در 5 دقیقه اول مطابق سیاست همیشگی خود از مجلس تقدیر و تشکر و حمایت ویژه کردند و قریب 20 دقیقه هم توصیه های جدی داشتند که مجلس رعایت کند. متأسفانه برخی رسانه ها فقط چند نکته از آن حمایت ها و تقدیرها را منتشر کردند. 🔹ایشان درباره مخالفت ها با مجلس، خط منتقدین و دلسوزان را از مخالفین مجلس جدا کردند چیز که در رسانه ها کامل بایکوت شد و تمام منتقدین را مخالف مجلس جا زدند!! «از آغاز شروع کار این مجلس یک عدّه‌ای برنامه‌ی خودشان را این قرار دادند که یک تصویر منفی از مجلس نشان بدهند.. اظهاراتی میکنند که انسان بوی دلسوزی را از این اظهارات نمی‌شنود. یک وقت کسی انتقاد میکند به قصد اصلاح و تکمیل؛ یک وقت نه، بر اساس احساسات یا نظرات خاص و بدون دلسوزی. انسان احساس میکند که در این حرکات دشمنانه نشانه‌های اخلاص وجود ندارد». 🔸خیلی از ما مردم و فعالان رسانه ای از اول حامی این مجلس بودیم و هستیم ولی در وقت نیاز انتقاد هم کرده ایم. متأسفانه برخی رسانه ها بگونه ای این دوسه روز عمل کردند که انگار همه منتقدین، مخالف مجلس بودند و هستند! باب انتقاد نباید بسته شود. برخی متأسفانه فکر می کنند وقتی رهبری حمایت کرد دیگر کسی نباید انتقاد کند!! 🔹ایشان در ادامه چند توصیه جدی کردند که من و شما هم باید این توصیه ها را مکرر در گوش مجلسیان تکرار کنیم و اگر برخی یا جمعی از نمایندگان از این توصیه ها تخطی کردند به آنها تذکر دهیم: 1️⃣ ایستادگی بر ویژگی‌های خوب و حفظ آنها با مراقبه یعنی تقوا: «برای اینکه بتوانیم خودمان را انقلابی نگه داریم باید چه کار کنیم؟ توصیه‌ی بنده این است که باید مراقبه کنیم، باید حساب‌کشی کنیم از خودمان. مراقبه‌ی دائمی لازم است. ما انسانها ضعیفیم، در معرض خطریم، در معرض لغزشیم.» 2️⃣ کارآمدی و کفایت با عقلانیت و طمأنینه: «مجلس باید نشان بدهد که باکفایت است، مجلس میتواند درست ریل‌گذاری کند. البتّه این خبرهایی که داده شده، گزارشهایی که بنده دیده‌ام یا شنیده‌ام .. اینها خوب است، همین چیزها خیلی خوب است لکن ریل‌گذاری برای اصلاح امور کشور کارهای فراتری را نیاز دارد؛ زیاد باید کار کرد، زیاد باید تلاش کرد.» 3️⃣ لزوم شناسایی آسیب‌های مجلس و اجتناب از آنها: «توصیه‌ی بعدی من این است: عزیزان من! مجلس شورای اسلامی به طبیعت حال یک آسیب‌هایی دارد. این آسیب‌ها را بشناسید و خودتان را از این آسیب‌ها دور نگه دارید؛ خطرناک است.» 4️⃣ عدم سوء استفاده‌ی نمایندگان از توانایی‌های قانونی: «یکی از این آسیب‌ها این است که نماینده از توانایی‌هایی که قانون برایش فراهم آورده به نفع مسائل شخصی خود یا مسائل گروهی خود یا مسائل قومی خود استفاده کند؛ این توانایی‌ها چیست؟ استیضاح، سؤال، تحقیق و تفحّص.» 5️⃣ ورود نمایندگان در مسائل اجرائی: «یکی از آسیب‌ها ورود نمایندگان در مسائل اجرائی است؛ فرض بفرمایید وارد شدن در اینکه مدیرکلّ فلان تشکیلات در شهر ما یا در استان ما مثلاً فرض کنید که چه کسی باشد، چه کسی نباشد؛ استاندار، فرماندار و از این قبیل.» 6️⃣ بی‌احتیاطی در استفاده از تریبون‌ها برای بیان نظرات: «یکی از آسیب‌ها بی‌احتیاطی در استفاده‌ی از تریبون و بلندگویی است که در اختیار شما است.» 7️⃣ تلاش برای رسیدن به مسئولیّتهای اجرائی: «یکی از آسیب‌ها این است که نماینده از اوّلی که وارد مجلس میشود، نقشه‌ی رسیدن به فلان پستِ مثلاً اجرائی را در سر خودش بپروراند -که وزیر بشود، فلان بشود..» 8️⃣ اهمّیّت کار کارشناسی و لزوم استفاده از آن برای بالا بردن سطح کیفی قوانین 9️⃣ رعایت اولویّتها و مسائل اساسی کشور 🔟 علاج مشکل تراکم قوانین 1️⃣1️⃣ لزوم کسب فضائل ملّت توسط مجلس و تبدیل به عصاره‌ی این فضایل: «باید مجلس را جوری ترتیب داد که عصاره‌ی فضایل ملّت باشد؛ فضایل ملّت چیست؟ ملّت ما الان چه فضایلی دارند؟ مجاهدت، عزّت نفْس، اعتماد به نفْس، امید، ایثار، قدرت و توانایی ایستادگی در مقابل مشکلات.» ✅