🔴چرا نیازمند ایران قوی هستیم؟
🔹توازن در محیط بینالملل و منطقهای دچار به هم ریختگی و تغییر شده است. در محیطهای بیثباتِ ناشی از به هم ریختگی توازن قوا و تغییر نظم موجود، کشورهایی امنیت خواهند داشت و میتوانند منافع ملی خود را تامین کنند که همزمان در داخل و در مناسبات بینالمللی #قوی باشند. به عبارت دیگر، تامین منافع ملی و امنیت ملی، نسبت مستقیم با افزایش سطح اقتدار دارد. با این شرایط تشکیل #دولت_قوی، یک استراتژی ملی است و این راهبرد نباید اسیر دوقطبی سازیهای کاذب انتخاباتی و جناحی میگردید. در چارچوب این استراتژی ملی، گام دوم انتخابات پُرشور، رای سدید و محکم است.
#استراتژی_ملی
#شورای_نگهبان
#ایران_قوی
✍ دکتر #رضا_سراج
🔴 عبدالناصر همتی رکورددار جهش قیمت دلار در ۴۰ سال اخیر
♦️ بررسی کارنامه ۱۰ رئیس بانک مرکزی کشور طی ۴۲ سال اخیر نشان میدهد عبدالناصر همتی با اختلاف قابلتوجه در ردیف اول بیشترین افزایش سالانه نرخ دلار قرار دارد.
♦️طبق این آمارها در دولتهای پس از پیروزی انقلاب، طی دوره مدیریت عبدالناصر همتی بر بانک مرکزی قیمت دلار سالانه حدود ۸۰ درصد رشد کرده است. این درحالی است که در دوره مدیریت دیگر روسای بانک مرکزی رشد سالانه قیمت دلار بین۴ تا ۴۸ درصد بوده است.
دلسردی وزارت خارجه از نتایج مذاکرات وین!
سخنگوی وزارت امور خارجه: وزرای خارجه آمریکا و انگلیس در تلاش برای جلب رضایت دشمن قسمخورده برجام، اهداف مذاکرات وین را تحریف میکنند. مایه دلسردی است! رژیم خونخوار اسراییل که سعی بر جلب رضایتش دارید تمام تلاشش را کرده تا توافق را تخریب کند. بهجای اعتبارزدایی از خودتان، بر احیای توافق اصلی - که تنها راهحل روی میز است - تمرکز کنید. وزیر خارجه آمریکا نیز بهتازگی با رونمایی از برجام پلاس بعد از بازگشت کشورش به برجام، گفته است: «در صورت احیای برجام، دولت بایدن بهدنبال تقویت و طولانیتر کردن آن است تا فعالیتهای ثباتزدای ایران در منطقه، اشاعه تسلیحات، حمایت از گروههای تروریستی را شامل شود
🔰کارآمدی و امید به آینده
بیانات حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی نقطه عطفی در فرآیند انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ بهحساب میآید.
🔰نکات تحلیلی:
نقطه کانونی سخنرانی ایشان دمیدن روح امید به جامعه و مانند همیشه دفاع از ساختارهای نظام و کنار نهادن سایه ابهام و تردیدی بود که انتخابات را تحت تأثیر خود قرار داده بود. اعلام نتایج بررسی فرآیند تأیید صلاحیتها از سوی شورای نگهبان واکنشهای گوناگون و متعددی را در پی داشته است. آنچنانکه رهبر معظم انقلاب فرمودند این عکسالعملها از رویکردهای دلسوزانه تا مخالفینی که از اساس شورای نگهبان را قبول نداشتند، در برمیگیرد. نکته اساسی و یا شاید نقطه اشتراک همه و یا دستکم قریب بهاتفاق نقدهای وارده به شورای نگهبان، به مسئله رقابت و بهطورکلی رابطه این پدیده با مشارکت برمیگردد. روشن است که بین رقابت و مشارکت یک رابطه و اثرگذاری وجود دارد؛ اما به این معنا نیست که تنها متغیر تعیینکننده در خصوص مشارکت در انتخابات، رقابت است. رقابت یکی از این عوامل مؤثر در ترغيب مردم دراینباره به شمار میآید؛ به این معنا که تنوع کاندیداها چیزی نیست که مشارکت را تضمین قطعی بکند و یا فقدانش مشارکت بالا را بهطور اساسی فروبکاهد. هرچند رقابت در انتخابات پیش رو بهطور کامل منتفی نیست، بااینحال بایستی به نقش و تأثیرات متغیرهای دیگر نیز توجه کرد. بهعنوان نمونه امید مردم به بهبود شرایط یکی از عوامل مؤثر در این زمینه است. بررسی پیمایشهای متعدد نشان میدهد که مردم در پاسخ به این مسئله که چرا در انتخابات شرکت نمیکنند؟ پاسخ دادهاند که در صورت شرکت آنها در انتخابات، مشکل و دردی از مشکلات معیشتی و دردهای متراکم آنها برطرف نخواهد شد. معنای این واکنش اجتماعی به پدیده انتخابات، آن است که مردم دچار یاس و ناامیدی شدهاند و بایستی روحیه امید و اعتماد را به جامعه بازگرداند.
🔰نکته پایانی:
برای بهبود رویکردهای امیدوارانه به مردم و سوق دادن آنها به صحنه سیاست و صندوق انتخابات، لازم است مجموعهای از اقدامات مؤثر و هوشمندانه، طراحی و عملیاتی شود. راهکار اساسی و البته کوتاه نیز آن است که کاندیداها برنامههای قوی و واقعگرایانه و مدیران تحولخواه در معرض نگاه مردم قرار دهند. دراینباره بسیار اهمیت دارد که مسائل اصلی مردم (سامان دادن به اقتصاد و معیشت)، به مرکز ثقل برنامهها و تبلیغات انتخاباتی تبدیل شود. #عزیز_غضنفری
❇️ انتخابات درسآموز سوریه
✍ احمد بنافی
🔹«حموده صباغ» رئیس مجلس سوریه در کنفرانس خبری در دمشق با اعلام نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری سوریه، گفت: «بشار اسد رئیسجمهور این کشور با کسب ۱۳ میلیون و ۵۴۰ هزار و ۸۹۰ رأی یعنی معادل ۹۵.1% بهعنوان رئیسجمهور جدید برای یک دوره هفتساله انتخاب شده است.
❇️گزارههای تحلیلی:
1⃣ امروز بشار اسد محبوب سوریهاست و این محبوبیت در سطحی است که مثلث شوم عبری- عربی- غربی با تمام توان رسانهای و تبلیغاتی خود علیه او و کشورش به میدان آمد، اما نتوانست بر روی افکار عمومی این کشور علیه اسد تأثیر بگذارد.
2⃣ در این انتخابات ۷۸ درصد مردم مشارکت کردند و بیش از ۹۵ درصد آرا به سبد اسد ریخته شد. این مشارکت بالا و رأی قاطع به اسد، عملاً باعث تثبیت قدرت و حاکمیت سیاسی در سوریه میگردد و شکافهای اجتماعی سیاسی گذشته را برطرف میکند.
3⃣ بر کسی پوشیده نیست که رأی ۹۵ درصدی مردم سوریه به شکل قابلتوجهی معنادار است. این رأی نهتنها رأی به بشار اسد، بلکه قبل از آن رأی به مقاومت تلقی میگردد. به عبارتی بشار اسد امروز تبدیل به نماد مقاومت در سوریه شده و این پیروزی، مقبولیت این مشی و روش را نشان میدهد.
4⃣ رأی ۹۵ درصدی به بشار اسد، نتیجه اعتماد، اتکا و وفاداری به مردم، آنهم در شرایطی است که این مثلث شوم اجماع کرده بودند تا سوریه را از طریق تقسیم، به میدان منافع خود تبدیل نمایند. مردانگی، شجاعت و وفاداری اسد به منافع ملت سوریه، در کنار تکیه بر ظرفیت مقاومت ملی و منطقهای، شرایط را به نفع سوریه تغییر داد و به تعبیر رهبر معظم انقلاب بشار اسد را تبدیل به قهرمان جهان عرب نمود.
5⃣ نکته درخور تأمل این است که انتخابات کنونی در سوریه به شکل واقعی عرصه رقابت سیاسی مشروع میان بازیگران داخلی چند سال اخیر این کشور بود؛ به شکلی که بشار اسد با محمود احمد مرعی از چهرههای معارض داخلی و عبدا... سلوم عبدا... عضو حزب اتحاد سوسیالیست، به رقابت پرداخت و پیروز شد. این نشان میدهد دموکراسی به شکل حقیقی در این کشور اجرا شده است.
❇️جمعبندی:
🔸 نتیجه انتخابات سوریه درسآموز است؛ بهویژه برای کسانی که در منطقه اعتماد به غرب را بر اعتماد به مردم خود ترجیح میدهند. رأی مردم سوریه، ابتدا رأی به مقاومت بود؛ امروز مردم سوریه، دانسته تصمیم گرفتهاند به مقاومت و ایستادگی رأی دهند و بر استمرار این مهم بهعنوان تنها راه عبور از سختیها تأکید میکنند؛ و همچنین این مزد و پاداش کسی است که در مقابل دشمن، جانب مردم خود را گرفته و بر آنان تکیه میکند.
🔴 کدام بخش از بیانات رهبری توسط رسانه ها بایکوت شد؟
🔻رهبری درباره مجلس چه گفت؟
🔹مسئله ای که با آن مواجه هستیم سیاست سانسور و بایکوت بیانات رهبری توسط برخی رسانه ها و خبرگزاری هاست. غالباً نکته ای که به نفع شان باشد را ضریب می دهند ولی اگر نکته ای به سودشان نباشد را سانسور می کنند.
🔸رهبر انقلاب در دیدار با مجلس شورای اسلامی صحبت هایی بسیار مهمی را ایراد فرمودند که فقط بخشی از آنها ضریب خورد. بطور مثال درباره مجلس قریب 25 دقیقه درباره مجلس سخنرانی کردند. در 5 دقیقه اول مطابق سیاست همیشگی خود از مجلس تقدیر و تشکر و حمایت ویژه کردند و قریب 20 دقیقه هم توصیه های جدی داشتند که مجلس رعایت کند. متأسفانه برخی رسانه ها فقط چند نکته از آن حمایت ها و تقدیرها را منتشر کردند.
🔹ایشان درباره مخالفت ها با مجلس، خط منتقدین و دلسوزان را از مخالفین مجلس جدا کردند چیز که در رسانه ها کامل بایکوت شد و تمام منتقدین را مخالف مجلس جا زدند!! «از آغاز شروع کار این مجلس یک عدّهای برنامهی خودشان را این قرار دادند که یک تصویر منفی از مجلس نشان بدهند.. اظهاراتی میکنند که انسان بوی دلسوزی را از این اظهارات نمیشنود. یک وقت کسی انتقاد میکند به قصد اصلاح و تکمیل؛ یک وقت نه، بر اساس احساسات یا نظرات خاص و بدون دلسوزی. انسان احساس میکند که در این حرکات دشمنانه نشانههای اخلاص وجود ندارد».
🔸خیلی از ما مردم و فعالان رسانه ای از اول حامی این مجلس بودیم و هستیم ولی در وقت نیاز انتقاد هم کرده ایم. متأسفانه برخی رسانه ها بگونه ای این دوسه روز عمل کردند که انگار همه منتقدین، مخالف مجلس بودند و هستند! باب انتقاد نباید بسته شود. برخی متأسفانه فکر می کنند وقتی رهبری حمایت کرد دیگر کسی نباید انتقاد کند!!
🔹ایشان در ادامه چند توصیه جدی کردند که من و شما هم باید این توصیه ها را مکرر در گوش مجلسیان تکرار کنیم و اگر برخی یا جمعی از نمایندگان از این توصیه ها تخطی کردند به آنها تذکر دهیم:
1️⃣ ایستادگی بر ویژگیهای خوب و حفظ آنها با مراقبه یعنی تقوا: «برای اینکه بتوانیم خودمان را انقلابی نگه داریم باید چه کار کنیم؟ توصیهی بنده این است که باید مراقبه کنیم، باید حسابکشی کنیم از خودمان. مراقبهی دائمی لازم است. ما انسانها ضعیفیم، در معرض خطریم، در معرض لغزشیم.»
2️⃣ کارآمدی و کفایت با عقلانیت و طمأنینه: «مجلس باید نشان بدهد که باکفایت است، مجلس میتواند درست ریلگذاری کند. البتّه این خبرهایی که داده شده، گزارشهایی که بنده دیدهام یا شنیدهام .. اینها خوب است، همین چیزها خیلی خوب است لکن ریلگذاری برای اصلاح امور کشور کارهای فراتری را نیاز دارد؛ زیاد باید کار کرد، زیاد باید تلاش کرد.»
3️⃣ لزوم شناسایی آسیبهای مجلس و اجتناب از آنها: «توصیهی بعدی من این است: عزیزان من! مجلس شورای اسلامی به طبیعت حال یک آسیبهایی دارد. این آسیبها را بشناسید و خودتان را از این آسیبها دور نگه دارید؛ خطرناک است.»
4️⃣ عدم سوء استفادهی نمایندگان از تواناییهای قانونی: «یکی از این آسیبها این است که نماینده از تواناییهایی که قانون برایش فراهم آورده به نفع مسائل شخصی خود یا مسائل گروهی خود یا مسائل قومی خود استفاده کند؛ این تواناییها چیست؟ استیضاح، سؤال، تحقیق و تفحّص.»
5️⃣ ورود نمایندگان در مسائل اجرائی: «یکی از آسیبها ورود نمایندگان در مسائل اجرائی است؛ فرض بفرمایید وارد شدن در اینکه مدیرکلّ فلان تشکیلات در شهر ما یا در استان ما مثلاً فرض کنید که چه کسی باشد، چه کسی نباشد؛ استاندار، فرماندار و از این قبیل.»
6️⃣ بیاحتیاطی در استفاده از تریبونها برای بیان نظرات: «یکی از آسیبها بیاحتیاطی در استفادهی از تریبون و بلندگویی است که در اختیار شما است.»
7️⃣ تلاش برای رسیدن به مسئولیّتهای اجرائی: «یکی از آسیبها این است که نماینده از اوّلی که وارد مجلس میشود، نقشهی رسیدن به فلان پستِ مثلاً اجرائی را در سر خودش بپروراند -که وزیر بشود، فلان بشود..»
8️⃣ اهمّیّت کار کارشناسی و لزوم استفاده از آن برای بالا بردن سطح کیفی قوانین
9️⃣ رعایت اولویّتها و مسائل اساسی کشور
🔟 علاج مشکل تراکم قوانین
1️⃣1️⃣ لزوم کسب فضائل ملّت توسط مجلس و تبدیل به عصارهی این فضایل: «باید مجلس را جوری ترتیب داد که عصارهی فضایل ملّت باشد؛ فضایل ملّت چیست؟ ملّت ما الان چه فضایلی دارند؟ مجاهدت، عزّت نفْس، اعتماد به نفْس، امید، ایثار، قدرت و توانایی ایستادگی در مقابل مشکلات.»
✅ #داود_مدرسی_یان
⭕️ فرد هتاکی که در مقابل چشمان گستاخ #احمدی_نژاد به رهبری جسارت کرد را میشناسید؟!
بله درست حدس زدید.
او کسی نیست جز نبی الله کربلایی غیاثوند، که به دلیل تخلفات مکرر از بانک ملی اخراج شده است و به دروغ خود را جانباز معرفی میکند!
احمقهای درجه یکی که با هتاکی فکر می کنند بزرگ میشن
⭕️ هر رای به یک نامزد ریاستجمهوری یعنی رای به بیش از ۳۱۱ هزار مدیر میانی؛
یک رئیس جمهور یا همه آنها را تعیین میکند و تغییر میدهد، یا آنها را به نحو احسن به کار و خدمت وادار میکند.
انتخاب رییس جمهور انتخاب یک شخص نیست انتخاب یک دولت بزرگ است.
✍ علیرضا پناهیان
*چند نکته در مورد نحوه برخورد جریان انقلاب با همتی و مهرعلیزاده*
👈۱. اولا باید توجه داشته باشیم که ممکن است این دو نفر تا حدودی در روش با کارگزاران و اصلاح طلبان متفاوت باشند، اما فراموش نکنیم که این دو نفر از نظر گفتمانی و جریان فکری، وابسته و وام دار به این دو جریان هستند و اگر فردا روزی رای بیاورند بنا نیست که منفصل و جدای از آنها تصمیم بگیرند.
👈۲.جریان انقلابی باید بر این ایده تاکید کند که این دو نفر، حاصل" تکرار" و محافظه کاری اند و نه تحول خواه و منجی.
👈۳.ممکن است با این حربه وارد شوند که ما با توجه به مدرک اقتصادی که داریم اصلا دنبال مسائل حاشیه ای نیستم و ما صرفا برای حل مشکلات مردم آمده ایم اما باید توجه داشت که:
🔹الف)اگر کسی وابستگی حزبی و سیاسی داشته باشد، نمی تواند از تبعات آن فرار کند بلکه تجربه نشان داده است اشخاص حزبی در نهایت، وابستگی حزبی و سیاسی را بر همه چیز ترجیح می دهند. اظهارات اولیه همتی در خصوص تعامل با دنیا و فضای مجازی، مهمترین دلیل بر این مدعا است.
🔸ب) درست است که مدرک اقتصادی دارند اما از نظر مبانی اقتصادی، اعتقادی به اقتصاد مقاومتی ندارند. مهمترین دلیل آن هم تاکید عجیب "همتی" بر تصویب " اف ای تی اف" است که اصولا ایشان بانک های نظامی را با همین نیت در بانک سپه ادغام کرد و دیگر برای ادغام سایر بانک های خرد، هیچ تلاشی نکرد!!!
🔹ج) نکته سوم اینکه ریاست جمهوری، صرفا مسائل اقتصادی نیست بلکه مسائل سیاسی، فرهنگی و... دارد که در موارد بسیار زیادی تاثیر مستقیم بر اقتصاد و معیشت دارد. مثلا در دولت روحانی که تقریبا تمام توجه به کشورهای اروپایی و آمریکا بود، بازار کشورهای منطقه از دست رفت و در اختیار ترکیه قرار گرفت در حالیکه ترکیه از یک طرف به مقاومت خیانت میکرد اما از سوی دیگر، بازار منطقه را در دست گرفته بود و این در حالی بود که وزیر خارجه مفتخر به قدم زنی با جان کری بود!
* سرداران میدان ما در حال فتح الفتوح بودند و سرداران دیپلماسی در حال واگذاری! اما اگر سردار دیپلماسی هم، هم زمان با سردار نظامی بازار منطقه را فتح می کرد، تولید و اقتصاد کشور هم شکوفا می شد و نهایتا رشد متوازن و همه جانبه به دست می امد.
اما افسوس که ظریف در حال قدم زنی با جان کری بود و "همتی" هم، در حال هضم اقتصاد در اقتصاد به اصطلاح جهانی بود و مشغول التماس برای پیوستن به معاهده ننگین "اف ای تی اف"
محمد علی خسروی حوزه علمیه یزد
🔴تایید شایعات مربوط به برکناری همتی از بانک مرکزی
🔺همتی، رئیس کل بانک مرکزی و کاندیدای ریاست جمهوری:
🔹رئیس جمهور گفتند اگر میخواهید در انتخابات بمانید نمیتوانید رئیس بانک مرکزی بمانید.
🔹️ من به آقای روحانی گفتم که فعالیتهای انتخاباتی تاثیری در کار من ندارد ولی شما صاحب اختیار هستید.
🔹️شنیده ام با برخی اقتصاددانها هم برای جانشینی صحبت کرده اند.
📌کنایه همتی به روحانی
🔸وضع بورس را کسانی به گردن بگیرند که میدانستند بازار در معرض سقوط است اما مردم را به بازار سهام فراخواندند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اگر حاج قاسم زنده بود به چه کسی رای می داد؟!
May 11
📌جزئیات مهم از پشت پرده دستگیری فرمانده باهوش و محبوب اهل سنت عراق
🔸در روزهای گذشته اعتراض به وضعیت اقتصادی و خدمات ضعیف رفاهی در مناطق مرکزی و جنوبی عراق شدت گرفت و تظاهرات گسترده ضد دولتی در شهرهای مختلف به ویژه بغداد برگزار شد.
🔸در جریان تظاهرات در پایتخت عراق شماری از شهروندان به طرز مشکوکی توسط افراد ناشناس به قتل رسیدند و همین مسئله منجر به افزایش اعتراضات ضد دولتی شد و خشم مردم را برانگیخت.
🔸همزمان با تشدید اعتراضات، روز سه شنبه (چهارم خردادماه) گروهی از نیروهای امنیتی دولت عراق به سرکردگی «ابورغیف»، آقای «قاسم محمد کریم الخفاجی» مشهور به «قاسم مصلح»، فرمانده ارشد بسیج مردمی را در منطقه «الدوره» به بهانه قتل شماری از تظاهرکنندگان معروف از جمله «ایهاب الوزنی» در جنوب شهر بغداد دستگیر کردندو در نهایت با واکنش قاطع رزمندگان بسیج مردمی مواجه و مجبور شدند وی را آزاد کنند.
🔸آقای قاسم مصلح از فرماندهان بسیار معروف سازمان بسیج مردمی به شمار می آید و در حال حاضر فرماندهی تیپ «الطفوف» یا همان تیپ ۱۳ و مناطق غربی استان مهم و حساس الانبار را بر عهده دارد.
روند تحولات میدانی و آنچه که این روزها در مناطق جنوبی و مرکزی عراق می گذرد به خوبی نشان می دهد دستگیری فرمانده ارشد بسیج مردمی با دو هدف مشخص صورت گرفته است.
1️⃣نخست، دولت کاظمی همزمان با شروع اعتراضات مردمی با متهم کردن قاسم مصلح به دخالت در قتل تظاهر کنندگان مشهور (ایهاب الوزنی) تلاش کرد فرار به جلو کند و چهره بسیج مردمی را در میان مردم مخدوش کند.
مصطفی کاظمی نخست وزیر عراق که در اجرایی کردن شعارها و وعده های بهبود وضعیت اقتصادی ناکام مانده و به دنبال فرصتی برای توجیه ناتوانی دولتش است درصدد است از اعتراضات به سود خود بهره برداری کند و با متهم کردن بسیج مردمی میان تظاهرکنندگان محبوبیت حداقلی پیدا کند و این گونه القا کند که اجازه نمی دهد کسی به معترضان حمله کند که در مجموع این سناریوی به معنای موج سواری است.
2️⃣در بیان هدف دوم دستگیری فرمانده ارشد بسیج مردمی باید توضیح داد قاسم مصلح به طور دقیق تحرکات عناصر گروهک تروریستی داعش و کاروان های آمریکایی را در غرب استان الانبار و مرزهای مشترک با سوریه رصد می کند و حتی در چندین مورد اجازه ورود عناصر ارتش تروریستی آمریکا را به خاک عراق نداد و همین مسئله مقامات کاخ سفید و جریان همسو با آنان را در بغداد به شدت خشمگین کرد.
⚠️به گفته منابع آگاه میدانی، ارتش تروریستی آمریکا چندین بار تلاش کرد تروریست های داعش را به صورت مخفی و در میان کاروان های خود از خاک سوریه به داخل عراق منتقل کند که توسط این فرمانده زیرک و باهوش شناسایی و اجازه ورود پیدا نکرد.
🔸به نظر می رسد، یکی از اصلی ترین عوامل و اهداف دستگیری قاسم مصلح فرمانده شجاع بسیج مردمی همین مورد بوده و حتی از سوی دولت عراق به وی هشدار داده شده بود که در مرز مانع آمریکایی ها نشود اما او توجهی نکرد و از سوی نیروهای امنیتی تحت فرمان مصطفی کاظمی بازداشت شد.
⚠️این فرمانده ارشد بسیج مردمی پس از آزادی هم تهدید شده و به وی گفته شده اگر دوباره به غرب استان الانبار بازگردد احتمال هدف قرار گرفته شدن توسط ارتش تروریستی آمریکا یا ترورش توسط گروه های دیگر وجود دارد.
💠 آفتاب یزد: آمریکا کوتاه نمیآید عجله روحانی برای چیست؟
🔸فضاسازی غیرواقعی و چندباره آقای روحانی ظرف چند ماه اخیر درباره نهایی شدن توافق با آمریکا، موجب اعتراض روزنامه اصلاحطلب شد.
🔻روزنامه آفتاب یزد، در گزارشی با عنوان «عجله دولت برای چیست؟» نوشت:
🔹اگرچه «حسن روحانی» از رو به اتمام بودن مذاکرات و نتیجه بخش بودن آن میگوید اما «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در واکنش به سخنان «حسن روحانی» میگوید: مطمئن نیست که مذاکرات طرفهای برجام در وین در آستانه نتیجه دادن باشد. »
🔹وی که با شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل گفتوگو میکرد، با تکرار برخی ادعاهای بیاساس گفت که واشنگتن از اینکه مذاکرات وین در حال پایان یافتن باشد، اطمینان ندارد چرا که ما به آمادگی تهران برای بازگشت کامل به برجام مشکوک هستیم.
🔹بلینکن در پاسخ به پرسشی درباره سخنان روحانی مبنی بر اینکه نمایندگان غربی برای لغو تحریمهای اصلی علیه ایران توافق کردهاند و اکنون بحث درخصوص برخی نکات جزئی در حال انجام است، گفت: «حدس میزنم که در جریان باشید که این مذاکرات غیر مستقیم است. ما به طور مستقیم با ایران مذاکره نمیکنیم؛ این کار از طریق اتحادیه اروپا و سایر شرکا انجام میشود. معتقدم که ما پیشتر روشن کردهایم که هر یک از طرفین باید کاری انجام دهد تا به اجرای برجام بازگردد اما پرسش بیپاسخ این است که آیا ایران در واقع آماده است که به برجام بازگردد؟ هنوز چیزی معلوم نیست».
🔻آفتاب یزد در ادامه از قول یک تحلیلگر نوشت: اختلافات موجود، اختلافات پارادایمی است یعنی همان که موجب شد آقایان دل به توهم حل مسئله و رفع مشکل تحریم و رابطه با غرب و آمریکا ببندند و بر همین اساس گفتند هر گونه توافق بهتر ازعدم توافق است. الان هم آقای روحانی در همان موضع است. یعنی ایشان به هر قیمتی آماده توافق است. به همین دلیل هر چقدر هم تنازلی صورت گیرد ایشان عنوان میدارد توافق خوب است و عدم توافق به ضررشان است. لذا روحانی همان موضع اولیه برجام را امروز خیلی جدیتر دارد. خصوصا اینکه باید این توافق را در رقابتهای انتخاباتی خرج کند. و الا اگر موضع ملی باشد الان به هیچ عنوان بستری برای انجام توافق با طرف آمریکایی وجود ندارد.
🔸یادآور میشود بلینکن اخیراً تصریح کرد توافق برجام قابل برگشت نیست و باید بعدهای نظارتی مربوط به مباحث هستهای و غیرهستهای تقویت و طولانیتر شود.
✅ اقتصاد، بیکاری و معیشت، مسائل اصلی مردم
✳️ رهبر معظم انقلاب: من شنیدم گفته شده که نامزدها در مناظرات و در گفتگوها نظر خودشان را در باب فضای مجازی بگویند یا در باب سیاست خارجی بگویند؛ نه آقا، مسئلهی اصلی مردم فضای مجازی و سیاست خارجی و ارتباط با این دولت و آن دولت نیست؛ مسئلهی اصلی مردم چیزهای دیگر است؛ مسئلهی اصلی مردم بیکاری جوانها است، مسئلهی اصلی مردم معیشت طبقات ضعیف جامعه است، مسئلهی اصلی مردم مافیای وارداتی است که کمر تولید داخلی را میشکند، مسئلهی اصلی مردم سیاستهای غلطی است که فلان جوان مبتکر را که میتواند کار انجام بدهد مأیوس میکند.
🔹 مسائل اصلی مردم اینها است؛ کسانی باید بیایند با اینها مقابله کنند. کشور به معنای واقعی کلمه سعادتمند خواهد شد اگر چنانچه زمامدار قوّهی مجریّه کسی باشد که بتواند این مسائل را حل و فصل کند. البتّه مسائل فرهنگی و سیاسی هم در جای خود دارای اهمّیّت است که باید به آنها هم برسند، [امّا] فعلاً مسئلهی فوری و اصلی کشور مسائل اقتصادی است که بایستی با جدّیّت دنبال بشوند و نامزدهای محترم به این زمینه بپردازند، با مردم حرف بزنند، مردم را قانع کنند، مردم بدانند که چه اتّفاقی خواهد افتاد.
⁉️سوالات مهم از مردم درباره رییسجمهور آینده
🔹خبرنگاران و مدیران رسانههای کشور،احتراما به استحضار ميرساند سطح دانايي و سواد مردم نسبت به گذشته تغيير کرده است به همين خاطر خوب است در مصاحبه هاي مردمي برای افزایش مشارکت در انتخابات از سوالات تکراري که جواب هاي تکراري بدنبال خواهد داشت اجتناب کنيد چرا که نتيجه اي جز خراب شدن حال مردم و کاهش مشارکت را بدنبال ندارد به همين منظور تعدادي از سوالات پيشنهادي براي استفاده خبرنگاران عزيز تقديم ميگردد:
🔺 به نظر شما رئيس جمهور اينده براي معلمين و فرهنگيان چه کاري بايد انجام دهد ؟
🔺به نظر شما رئيس جمهور براي توليد ثروت در کشور چه اقداماتي بايد انجام دهد ؟
🔺به نظر شما رئيس جمهور اينده براي فقر زدايي و کاهش محروميت چه اقداماتي بايدانجام دهد؟
🔺به نظر شما رئيس جمهور آينده براي پوک نشدن و حفظ سرمايه هاي مردم در بورس چه اقدامي بايد انجام دهد ؟
🔺به نظر شما دولت آينده براي مبارزه با موريانه هايي که بي سر و صدا پايه هاي اقتصاد کشور را از بين ميبرند چه اقدامي بايد انجام دهد؟
🔺به نظر شما ملاک هاي يک رئيس جمهور مردمي چه مواردي است؟
🔺به نظر شما چه اشکالي دارد که رئيس جمهور در يکي از کاخ هاي موجود در شهر تهران ساکن شود؟
🔺به نظر شما چه اشکالي دارد که رئيس جمهور مديران و وزيران را از بين دوستان و اشنايان انتخاب کند؟
🔺به نظر شما در حوزه سياست خارجي اولويت ارتباط با کدام کشور هاست؟
🔺به نظر شما سفر هاي استاني رئيس جمهور تا چه اندازه ميتواند مفيد باشد ؟
🔺به نظر شما در حوزه فرهنگ دولت اينده چه اقداماتي بايدانجام دهد؟
🔺به نظر شما عملکرد رئيس جمهور چه نقشي ميتواند در کاهش سرقت و بزه کاري هاي اجتماعي داشته باشد؟
🔺به نظر شما دولت اينده در زمينه کشاورزي چه کاري بايدانجام دهد؟
🔺به نظر شما دولت اينده در رابطه با مجلس چه وظايفي بر عهده دارد؟
🔺به نظر شما دولت در زمينه ازدياد نسل و فرزند اوري چه مشوق هايي ميتواند ارائه کند ؟
🔺به نظر شما نقش رئيس جمهور در حوزه سينما و تاتر و موسيقي چيست؟
🔺به نظر شما دولت اينده در حوزه کتاب و کتاب خواني چه کارهايي بايدانجام دهد؟
🔺اگر شما رئيس مجمهور مي شديد چه اقداماتي براي تهيه مسکن جوانان انجام ميداديد؟
🔺به نظر شما دولت اينده براي صادرات غير نفتي چه سياست هايي بايد داشته باشد؟
به نظر شما دولت در حمايت از کسب و کار هاي خانگي چه اقدامي بايد انجام دهد؟
🔺به نظر شما رئيس جمهور براي اصلاح وضعيت مالياتي کشور و جلوگيري از فرار مالياتي چه اقداماتي بايد انجام دهد ؟
🔺به نظر شما رئيس جمهور براي کاهش دلالي و واسطه گري چه کار هايي ميتواندانجام دهد؟
🔺به نظر شما در حوزه واردات دولت بعدي بايد چه سياستي داشته باشد؟
🔺نظر شما در مورد عملکرد دولت هاي گذشته چيست؟
🔺به نظر شما دولت فعلي در چه زمينه هايي موفق عمل کرده است؟
🔺به نظر شما دولت اينده براي بهبود وضعيت کارگران چه اقدامي بايدانجام بدهد؟
🔺به نظر شما دولت اينده براي عدالت اموزشي بايد چه کارهايي انجام دهد؟
🔺به نظر شما دولت اينده براي اصلاح وضعيت بانکداري چه اقداماتي بايد انجام دهد؟
🔺به نظر شما جايگاه نخبگان در دولتهاي گذشته چگونه بوده و چگونه بايد باشد؟
🔺به نظر شما در حوزه معادن و منابع طبيعي دولت اينده چه اقداماتي بايد انجام دهد؟
🔺به نظر شما دولت اينده براي دانشجويان چه اقداماتي بايد انجام دهد؟
🔺به نظر شما دولت اينده براي زنان خانه دار چه خدماتي ميتواند ارائه کند ؟
✍محمد اسماعيلي
🔰 همتی در ۸ خرداد ۱۴۰۰:👇
این که می گویند اگر FATF را بپذیریم نمی توانیم تحریم را دور بزنیم را قبول ندارم. اگر مردم به من رای دهند من به طور جد پیگیر FATF خواهم بود.
🔰همتی در ۲۳ بهمن ۹۸:👇
بودن و نبودن fatf تاثیر زیادی در اقتصاد ما ندارد و اگر همه تمرکز خود را بر روی fatf بگذاریم شاید خیلی چیزها را از دست بدهیم.
♨️ اظهارات کاندیداهای دولتی نشان می دهد مانند سلفشان آقای روحانی بر دوقطبی سازی جامعه در حوزه بین الملل برنامه دارند حتی اگر حرف امروزشان با دیروزشان ۱۸۰ درجه تفاوت داشته باشد.
#محرمانه_فوری
📍عبدالناصر همتی از ریاست بانک مرکزی برکنار شد و کمیجانی معاون اقتصادی سازمان برنامه و بودجه به ریاست بانک مرکزی منصوب شد.
⁉️آیا ما انتخابات را مهندسی می کردیم؟!
1⃣ در این دوره برخی با رویت اتفاقات و حوادث اینگونه نتیجه گیری می کنند که نظام به نوعی ، مردم را برای رای دادن به نامزدی خاص ترغیب می کند و همه چیز برای رئیس جمهور شدن آن فرد مهیا شده است.
در حالی که بر اساس آنچه از تاریخ انقلاب ذکر خواهم کرد ، اینگونه نیست.
2⃣ در انتخابات اول ریاست جمهوری، در حالی که بسیاری از انقلابیون قصد داشتند آیت الله بهشتی را نامزد انتخابات نمایند، اما حضرت امام (ره) روحانیون را برای شرکت در انتخابات به عنوان نامزد منع فرمودند. همچنین فرمودند کسانی که به جمهوری اسلامی رای ندادند ، حق نامزدی ندارند.
در ادامه هم شرط ایرانی الاصل بودن کار دست نامزد اصلی حزب جمهوری اسلامی( جلال الدین فارسی) دارد و او نیز از رقابت ها حذف شد. با این شرایط یاد شده ، بسیاری از مردم خواسته یا نا خواسته جذب بنی صدر شدند و او در پایان رییس جمهور گردید.در آن زمان هیچ کس نگفت که قرار است نظام بنی صدر را رییس جمهور کند.
3⃣ در انتخابات دوم ریاست جمهوری هم بعد از فرار بنی صدر ، خود به خود جامعه، به سمت سرسخت ترین مخالف او یعنی شهید رجایی معطوف شد و ایشان هم دومین رییس جمهور مردمی شد. آن وقت هم با اینکه ۴ رقیب در مقابل شهید رجایی بودند، کسی نگفت نظام در حال مهندسی انتخابات است.
4⃣ در انتخابات ریاست جمهوری سوم هم اوضاع کشور درگیر ترورها بود. آیت الله خامنه اي در مسجد ابوذر ترور شدند و فردای آن روز شهید بهشتی به شهادت رسید.
در آن زمان در انتخاباتی زودرس ، نگاه های جامعه به سمت امام جمعه تهران که نماینده امام در شورای عالی دفاع و دبیر کل حزب جمهوری اسلامی بود، جلب شد و ایشان رییس جمهور گردید.
5⃣ در انتخابات چهارم ریاست جمهوری ، با اینکه به دلیل اختلاف کاری آیت الله خامنه ای با نخست وزیر وقت، ایشان تمایلی به نامزدی مجدد نداشت ، اما مجدد گرایش مردم به ایشان بود و امام ایشان را برای نامزدی تکلیف کردند.
6⃣ انتخابات پنجم در شرایطی شکل گرفت که جنگ تحمیلی تمام شده بود و امام (ره) دستور بازسازی و سازندگی داده بودند. اما روح ملکوتی ایشان طبق تقدیر الهی در خرداد ۶۸ عروج کرد و آیت الله خامنه ای که رییس جمهور بودند، از سوی خبرگان ملت ، به رهبری انقلاب اسلامی برگزیده شدند. در این میان دوباره نگاه جامعه به سوی یار دیرین امام و رهبری یعنی مرحوم هاشمی افتاد و ایشان در یک رقابت دو نفره با عباس شیبانی ، رییس جمهور شد و باز کسی نگفت همه چیز مهندسی شده است.
7⃣ انتخابات ششم هم هاشمی رقیبی نداشت و تنها احمد توکلی توانست کمی سیاست های او را نقد کند ، اما باز هم با آرای کمتر نسبت به دوره پنجم ، آقای هاشمی رییس جمهور شد.
8⃣ در انتخابات سال ۷۶ از روی عمد ، جریان چپ ، وابستگی خاتمی به هاشمی را کتمان کردند و او منتقد وضع موجود جلوه داده شد. او هم توانست با سخنان روشنفکرانه خود بخش نخبگانی و با طراحی پوستر سلام بر سه سید .... بخش مذهبی جامعه را با خود همراه کند.
9⃣ مدعیان امروزی انتصابات در انتخابات، در سال ۸۰ به نوعی همه چیز را برای ریاست جمهوری خاتمی فراهم کردند و برخی همفکران و اعضای دولتش به عنوان رقیب انتخاباتی معرفی شدند و در پایان دوباره خاتمی بر مسند ریاست جمهوری تکیه زد.
🔟 در انتخابات نهم ، با اینکه معین برای ادامه ی دولت اصلاحات نامزد شده بود اما بعد از ناکامی در دور اول انتخابات، جریان اصلاح طلب تمام قامت در پشت هاشمی ایستادند تا اتصال دو جریان تکنوکرات با تجديد نظر طلب بیش از پیش نمایان گردد.
در این بین ، مردم که از سیاست زدگی های دوران اصلاحات و حوادثی چون: فتنه ۷۸ و تحصن مجلس ششم خسته شده بودند، مجذوب سخنان عدالت محور شهردار وقت تهران شدند و در کارزار هاشمی _ احمدی نژاد، این شهردار تهران بود که برگزیده مردم شد.
1⃣1⃣در سال ۸۸ نیز مردم به ویژه اقشار ضعیف جامعه با رویت اقدامات احمدی نژاد نظیر : سفرهای استانی، یارانه ها، مسکن مهر و... به وی روی خوش نشان دادند و برای اولین بار یک رییس جمهور در دور دوم ریاستش از دور قبلش رای بیشتری آورد.
2⃣1⃣ در سال ۹۲ به دلیل عملکرد ضعیف احمدی نژاد در دو سال پایانی و تلاطم بازار ، روحانی در قامت منجی با شعار مذاکره با کدخدا مورد توجه قرار گرفت.
3⃣1⃣ در انتخابات دوازدهم هم همه چیز متاثر از برجام و امید به چیدن گلابی های برجام گذشت . اکثریت مردم به امید گشایش اقتصادی به واسطه برجام دوباره روحانی را برگزیدند .
✅ اما نکته پایانی:
همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ این مسئله که گفته می شود از قبل رییس جمهور مشخص است و رای دادن فایده ای ندارد، از برنامه های تخریبی دشمنان قسم خورده انقلاب و اسلام بوده است.
حال این ماییم که در خط دشمن کار کنیم یا در خط ولایت.
✍ سعید میرزایی
⭕️چند روش برای رسیدن به انتخاب درست در انتخابات
1️⃣ تفاوت شعار و برنامه را تشخیص دهید
#برنامه مبتنی بر مسائل اصلی کشور و مردم است، راهکار دارد و جزئیتر مطرح میشود. اما #شعار اکثرا کلی، پر ابهام و با استفاده از واژگان فریبنده مطرح میشود.
2️⃣ آیا وعدههای کاندیدا در حیطه اختیارات رئیسجمهور است
گاهی کاندیداها قولهایی میدهند که طبق قانون اساسی در حیطه اختیارات رئیسجمهور نیست. مثلا در حیطه اختیارات مجلس یا ستاد کل نیروهای مسلح یا سایر بخشهاست. مهم است بدانیم فرد قانونا توانایی اجرای وعدهاش را دارد یا فقط بنا دارد با ذکر برخی مسائل، از این مرحله عبور کند.
3️⃣ به کلیدواژهها دقت کنید
واژگان بیعلت انتخاب نشدهاند و به شما کمک خواهند کرد میزان دغدغه فرد در قبال مسائل کشور را ارزیابی کنید. مثلا کاندیدایی که از هشتگ یار کمکی یا نامزدپوششی بسیار زیاد بهره میبرد مسأله اصلی کشور را پوششی بودن نامزدها میداند یا موضوعات اقتصادی. کلیدواژههای پرتکرار یک کاندیدا اگر ناظر بر مسائل اصلی کشور نبوده و مربوط به حواشی باشد، یکی از روشهای است که به شما در انتخاب بهتر کمک کند.
4️⃣ فقط تیتر اخبار را نخوانید
در هفتههای گذشته بهوفور اخباری را دیدهایم که تیترشان به نکتهای جنجالی اشاره کرده که اساسا آن جملات و کلمات به شکلی دیگر در متن اظهارات فرد بوده است. دقت کنید تیترها میتوانند شما را گمراه کنند.
5️⃣برچسب است یا واقعیت؟
در انتخابات رقبا برای بیاثر کردن تبلیغات یکدیگر اقدام به برچسبزنی و انگ زدن میکنند. لزوما برچسبها با واقعیت یکی نیستند و گاهی حتی در تضاد با واقعیت هستند اما در زرورق واژگان جذاب پیچیده میشوند و شما را از مسیر اصلی دور میکنند.
✍️معصومه نصیری_مدرس سواد رسانهای
عزل همتی؛
یک تیر و دو نشان روحانی
♦️عزل آقای همتی از ریاست بانک مرکزی، در حالی که او نامزد انتخابات ریاست جمهوری است، آگاهانه بوده و دادن یک امتیاز ویژه به وی می باشد. در واقع نوعی رفتار غلط انداز و اصطلاحا "نعل وارونه" است.
🔹روحانی بهتر از هر کس خبر دارد که در نظرسنجی های دولتی، مقبولیتش نزد مردم به زیر هفت درصد رسیده است. بنابراین هر کس که مغضوب او دیده شود -به ویژه از دولتمردان- احتمالا مورد اقبال بخش عمده ای از مردم ناراضی از سیاست های دولت قرار می گیرد.
♦️همتی در کنار جهانگیری و محمد شریعتمداری، سومین دولتمردی بود که به همراه آخوندی و دهقان (دو وزیر سابق روحانی) نامزد انتخابات شدند. اما از میان همه اینها و همچنین علی لاریجانی، تنها همتی بود که صلاحیتش در شورای نگهبان تایید شد.
🔹برخی می گویند روحانی غیر از همه دست بردن هایش در خزانه بانک مرکزی و برداشت های بی رویه گذشته که دولت بعدی را بالغ بر صد هزار میلیارد تومان بدهکار کرده، می خواسته برداشت های دیگری هم بکند و ماه های پایانی را با پول پاشی و آراستن ظاهر اقتصاد به پایان رساند.
♦️طبیعتا فردی که موقتا منصوب می شود، همراهی بیشتری خواهد داشت و مانند همتی فکر نمی کند که کوپن هزینه های بی رویه در بانک مرکزی تمام شده است.
🔹بنابراین دست روحانی باز تر می شود. ضمنا شاید بتوان از فرصت سیاسی نامزدی همتی برای تداوم دولت روحانی هم (با ژست مخالف خوان دولت) استفاده کرد. جالب این که همتی دیشب گفته "نامزد شدم، چون نمی خواستم روحانی آخرین رئیس جمهور باشد".
♦️برکناری آمیخته با شوک وی، می تواند دوپینگی دولتی در خدمت وی (و حامیانش در اعتدال حاکم بر دولت و از جمله حزب اعتدال و توسعه و کارگزاران) باشد؛ چنان که پالس های مثبتی برای نامزدی اش نشان داده اند.
#محمدایمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کنایه مجری به روحانی: دقیقا همان هایی که گفتند ما فقط زبان دنیا را بلد هستیم و باید برای بقیه آب و صابون بیاوریم، میزان صادرات کشور را به یک بیستم رساندند
♦️صادرات ایران در دولت یازدهم و دوازدهم از ۲۰۰ درصد تنها به ۱۲ درصد رسید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظر «محمدجواد لاریجانی» درباره عدم احراز صلاحیت «علی لاریجانی» در انتخابات