📌تازه ترين جزئيات از مقاومت آمريكايي ها براي لغو تحريم ها در مذاكرات نشست وين
🔹آمريكايي ها در دور اخير نشست ايران با گروه ٤+١ در وين نامه اي با محتواي سخت تر و سنگين تر از گذشته ارائه كرده و محورهايي را مشخص كرده اند.بر اساس اين نامه آمريكايي ها وعده داده اند كه دستور اجرائي تحريم دفتر رهبري و نهادهاي زير مجموعه دفتر رهبري را لغو كنند.همچنين نهاد سپاه را از ليست تحريمي خارج ميكنند اما دستور تحريم هاي تسليحاتي متعارف را لغو نميكنند.كارشناسان در اين باره معتقدند كه اقدام آمريكايي ها كاملا خلاف قطع نامه سازمان ملل،ضد برجام و در مواردي حتي نقض صريح برجام است.
🌓 روشنا
💠 شبهه : رأی نمیدهم چون با رأی دادن هیچ
تغییری ایجاد نمیشود!
📝 پاسخ :
من چند تا سوال میپرسم جوابش را عزیزان فکر
بکنند.
یارانه بنزین به خودروها داده میشود یا به
مردم؟
خدمات درمانی به چه صورت تقویت بشود؟
با خصوصی شدن یا با دولتی بودن؟
دولت به بازار
مسکن وارد بشود یا بازار را رها کند؟
شرکتهای دولتی به طلبکارانش واگذار بشود یا افرادی که
اهلیت دارند؟
دولت به دنبال ورود به بازار کشورهای
دیگر باشد یا با رها کردن بازار، بازارش را در اختیار
کشورهای دیگر قرار بدهد؟
دولت به دنبال تامین
بودجه از طریق نفت باشد یا با رونق صادرات؟
دولت با اعطای حقوق نجومی به مدیرانش انگیزه
بدهد یا کار کردن مدیران را وظیفه خودش بداند؟
پاسخ تمام این سؤالات بستگی مستقیم به رأی
ما دارد.
رئیس جمهوری که ما انتخاب میکنیم
پاسخ تمام این سوالات را مشخص میکند و دیدیم
که در سالهای مختلف همین اتفاق افتاده است.
رای ندادن یعنی رها کردن سلامت یعنی رها کردن
پول یعنی رها کردن آموزش یعنی رها کردن امنیت
و به دست نیاوردن ذره ای فایده.
شبهه انتخابات2.pdf
1.8M
🔰 #بخوانید | شبهات پیرامون انتخابات
🔹 پاسخ به برخی شبهات مطرح در مورد انتخابات
🔰 اخبار کوتاه انتخابات👇👇
💠مشارکت حدود ۴۰ درصد است
رییس ستاد انتخابات کشور:
🔹طبق آخرین گزارش های موثق ارائه شده از جمله نظر سنجی ایسپا، نرخ مشارکت در انتخابات حدود ۴۰ درصد است.
🔹باید تلاش کنیم که این نرخ مشارکت به درجه بالایی ارتقا یابد. مشارکت حداکثری ضامن اقتدار و ثبات ملی است.
💠پاسخ وزارت اطلاعات به اظهارات احمدینژاد
🔹روابط عمومی وزارت اطلاعات: با توجه تعریضات صورت گرفته از سوی آقای احمدینژاد نسبت به اقدامات وزارت اطلاعات به استحضار مردم شریف ایران میرساند با توجه به اینکه اظهارات مذکورغیرواقعی و در راستای تشویش اذهان عمومی است و در شرایط کنونی براساس تاکیدات مقام معظم رهبري، تقویت امنیت و وحدت ملی و مشارکت حداکثری در انتخابات و عدم ایجاد زمینه سو استفاده دشمنان، از ضروریات مسلم نظام است لذا پاسخ مقتضی به ادعاهای مغایر با واقعیات امنیتی در زمان مناسب اعلام خواهد شد.
💠افزایش اقبال اصلاحطلبان به همتی
🔹طبق اخباری از اعضای نهاد اجماعساز اصلاحطلبان (ناسا) کسب کرده، بهزاد نبوی در جلسات این نهاد خطاب به برخی از اعضا گفته که اکنون سکوت پیشه کنید و نگویید میخواهیم انتخابات را تحریم کنیم و یا اینکه نامزد نداریم؛ بلکه باید ببینیم در آینده چه اتفاقی میافتد.
🔹پیگیریها حکایت از این دارد که تنها حزب اتحاد ملت به دنبال تحریم انتخابات است. از آنسو، اقبال برخی اصلاحطلبان به سمت عبدالناصر همتی نیز افزایشیافته و احزابی همچون حزب کارگزاران، نیروهای خط امام و حزب ندا ظرفیتهای خود را روانه ستاد وی کردهاند.
*پیام حرکت ناو بندر جنگی "مکران" به سمت ونزوئلا*
🔸️برخی مقامات آمریکایی به سایت خبری پولیتیکو گفتند : ۲ ناو جنگی ایرانی از مسیر شرق آفریقا در حال حرکت به سمت ونزوئلا هستند .
🔸️بنا بر گفته مقامات آمریکایی ، یکی از این ۲ کشتی جنگی ، ناوبندر مکران متعلق به نیروی دریایی راهبردی ارتش ایران است که در سال گذشته رونمایی شد.
🔸️از محموله این ناوبندر خبری در دست نیست اما به نظر می رسد حرکت این شناور غول پیکر به سمت جنوب ایالات متحده پیغام هایی استراتژیک در بطن خود خواهد داشت که در زیر به چند مورد از آن پرداخته می شود.
1️⃣ جمهوری اسلامی ایران بعد از موفقیت هایی که در پرونده های منطقه ای خود طی سالهای گذشته ( در یمن ، سوریه ، عراق ، لبنان و فلسطین ) کسب کرده در صدد است تا جایگاه خود را فراتر از یک قدرت منطقه ای تعریف کند تا جایی که یک پایگاه متحرک نظامی به نام مکران که قابلیت حمل موشک ، پهپادهای کوچک و بزرگ ، شناورهای کوچک جنگی و همچنین هلیکوپتر را دارد به سمت حیات خلوت آمریکا روانه می کند.
2️⃣ این اولین ماموریت فرا منطقه ای مکران است و صرف حضور این ناو غول پیکر به معنای به چالش کشیدن دکترین نظامی مونروئه استراتژیست و سیاستمدار آمریکایی تحلیل می شود و این اقدام علاوه بر تضعیف جایگاه ابرقدرتی آمریکا ، پرستیژ و موقعیت ایران را در معادلات جهانی ارتقا خواهد داد.
3️⃣ ایران و ونزوئلا در سالهای اخیر زیر شدیدترین فشارهای آمریکا تاب آورده و تبادلات استراتژیک خود را برخلاف میل سران کاخ سفید گسترش دادند و همکاری های اخیر می تواند الگویی برای سایر کشورهای آمریکای لاتین که گرایش های ضد سرمایه داری در آنها حاکم است بشود .
4️⃣ حضور ناوبندر مکران در اقیانوس اطلس و دریای کارائیب می تواند سیستم های این کشتی را از لحاظ جنگ الکترونیک و قابلیت رصد شناورها و عملیات دریایی در یک شرایط شرایط واقعی آزمایش کند
حاجیان:
ممنوعیت خروج مسئولان نظام بعد از اتمام مسئولیت
🔹 کمیسیون قضایی مجلس در حال بررسی طرحی به عنوان "ممنوعیت خروج مسئولان نظام از کشور پس از اتمام مسئولیت، تا سپری شدن مراحل قانونی" است.
🔹 طرح خوبی که از خروج مدیرانی که شامل آیین نامه ثبت اموال مسئولین میشوند را (برای یک مدت معین) منوط به اجازه نهادهای نظارتی و امنیتی کند و اولویت اجرای این طرح نیز با افرادی خواهد بود که دو تابعیتی می باشند و یا افرادی که خویشاوندان نزدیک شان در خارج از کشور به سر می برند!
🔻 هرچند این طرح میتواند مانع از فرار برخی مسئولین از پاسخگویی (بعد از اتمام دوران فعالیت شان) شود اما همچنان سوال اساسی اینجاست که اساسا چرا یک فرد دوتابعیتی یا فردی که خویشاوندان نزدیکش (همسر و فرزندانش) در خارج از کشور زندگی میکنند، بایستی پست مدیریتی خاصی بگیرد که خروجش از کشور منوط به اجازه نهادهای امنیتی و نظارتی باشد!!
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
✳️رهبرمعظم انقلاب: بعضی نگرانند مشارکت کم خواهد شد. بنده به نظرم این جور میرسد که در مشارکت مردم -حالا گروههای خاص را کار نداریم؛ یک گروه ممکن است دنبال فلان اسم یا فلان جناح یا فلان عنوان باشند؛ اینها را کار نداریم- عامّهی مردم و عموم مردم دنبال اسم این و آن نیستند؛ عامّهی مردم دنبال این هستند که ببینند چه کسی دارای یک مدیریّتی است، [دارای] یک قوّت عمل یا قوّت ارادهای است، [دارای] یک کارآمدیای است که میتواند مشکلات کشور را از میان بردارد؛ دنبال این هستند. اینکه حالا چه کسی با چه نامی، با چه عنوانی و از چه جناحی وارد میدان بشود، برای عموم مردم مطرح نیست؛ برای گروههای خاص چرا، امّا برای عموم مردم نخیر. اگر نامزدهایی که امروز در صحنهاند بتوانند بیان کنند و به مردم نشان بدهند که دارای این کارآمدی هستند، مردم پای صندوقها هم میروند و مشارکت بالایی هم خواهد بود انشاءالله به توفیق الهی. مهم این است که نامزدها بتوانند مردم را قانع کنند، مردم را به این نتیجه برسانند که این آقا یا این اشخاص میتوانند کشور را اداره کنند، مدیرند، مدبّرند، باصداقتند؛ باید صداقت افراد شناخته بشود و کسانی باشند که دردهای جامعه را بشناسند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم لورفته ازمناظره امام خمینی واحمدی نژاد
⭕️سه سامانه پدافندی برتر جمهوری اسلامی ایران را بیشتر بشناسیم + تصاویر
🔹نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از پیشتازان حوزه طراحی و ساخت سامانههای پیشرفته پدافندی هستند.
⬅️متن کامل این گزارش در لینک زیر:
📎 hamandishi.ir/news/426081/
🌐 اقتصادِ مین گذاری شده؛
مسئولیت همتی کدام است؟
✍ محمد ایمانی
🔹روزنامه حزب کارگزاران، عکس تمام قد آقای همتی را گذاشته و تیتر زده "مستقلِ هستم"! سند برای مستقل بودن رئیس بانک مرکزی، از این روشن تر؟!
♦️حزبی که برخی بزرگان آن، متهم فساد و غارت بیت المال در پرونده شرکت رشت الکتریک و... هستند، دقیقا چه توقعی از هم حزبی خود دارد؟ آیا همتی حواسش هست؟ او البته در گذشته عضو حزب کارگزاران بوده و حالا نیز مورد حمایت همان ها قرار گرفته است.
🔹او اکنون نه از موضع یک کارشناس اقتصادی، بلکه نامزد منفعل در دست اصلاح طلبان، ادبیات سیاسی نخ نمای همان ها را برای ایجاد دوقطبی های فریبنده و انحرافی تکرار می کند. گویا این شرط ضمن عقد اصلاح طلبان با هر نامزد است که تا او را گرفتار قهقرا و سیاست بازی رادیکال نکنند، رهایش نمی کنند!
♦️آقای همتی با انحرافات مالی و بانکی دولت، همراهی یا سکوت کرده و اجازه تداوم داده است. نتیجه، بیش از دو برابر شدن نقدینگی تورم زا ظرف سه سال (پنج برابر ظرف 8 سال) است. همتی باید در برابر این تصاعد دولتی نقدینگی، مقاومت می کرد و کار را به نهادهای نظارتی و رسانه ها می کشاند، یا کناره گیری می کرد.
🔹براستی چگونه اختصاص 40 هزار میلیارد تومان برای مسکن مهر در دولت نهم، می توانست تورم زا باشد، اما بیش از 2000 هزار میلیارد تومان افزایش نقدینگی ظرف سه سال -آن هم برای هزینه های جاری و نه عمرانی و تولید- تمی توانسته تاثیر تورم زا داشته باشد؟
♦️او به هم ریختگی بورس را به دخالت نمایندگان مجلس نسبت می دهد؛ بی آن که نقش تعیین کننده روحانی، واعظی و دژپسند -و خودش- را در ریزش بورس بازگو کند.
🔹حالا هم که نامزد انتخابات شده - و این نامزدی به خودی خود مغتنم و محترم است- سرگرم دو قطبی سازی های تکراری و نخ نماست. او از لاک مدیر اقتصادی درآمده و به جای این که واقعیت را به مردم بگوید، در حال ادای یک شهادت خلاف واقع درباره تعامل، FATF، بورس و کارکرد پولی و مالی دولت است.
♦️این رفتار، سیاست بازی محض است و نه رویکرد فنی و کارشناسی. آقای همتی با رندی (بخوانید بی صداقتی) از یک رویکرد اقتصادی غیر قابل دفاع، ورشکسته و به غایت سیاست زده (آمریکا زده) دفاع می کند. و این جفای کوچکی نیست، در حق مردمی که از همین مسیر گزیده شده اند.
🔹علت اصلی این کژ کارکردی، اتکا به وعده های آمریکا و اروپا و هشت سال بی عملی و بدعملی - و سپس خالی کردن خزانه و خوردن از مایه و حراج همه چیز و بالاخره استقراض بی محابا به انحاء مختلف، و انتشار بی وقفه پول بی پشتوانه- است. یک مین گذاری کامل !
♦️آقای همتی باید احساس مسئولیت کند، هشدار دهد و مردم را از میدان مین دور کند؛ اما گویا ماموریت دارد به همان سمت دلالت کند! این اتفاق، متاسفانه گواه دیگری بر این گزاره است که خمیره برخی مدعیان اصلاح طلبی را با آب و گل دروغ، تحریف و مسئولیت ناپذیری سرشته اند و از موجودی چنین، نباید توقع تدارک رشد و پیشرفت داشت. کاش آقای همتی، تا دیر نشده، خطای بزرگش را جبران کند.
🗳 تنگه اُحد در حال تکرار !
🔴 بر خلاف تصور عمومی، پیروزی رئیسی بنا بر دلایل ذیل دشوارتر شده است :
۱. پمپاژ این تصور به جامعه که رییسی پیروز قطعی انتخابات است ، از تلاش حامیانش میکاهد.
۲. تعدّد اصولگرایان در این دوره انتخابات، از آراء رئیسی کم میکند.
۳. بازی های دوگانه محسن رضایی را همزمان در «جبهه ی انقلاب» و «جریان اصلاحات» جدی بگیرید. بزودی خواهیم دید که رضایی، رقابت اصلی خود را در برابر رییسی تعریف خواهد کرد.
۴. تصور عدم اقبال مردم به همتی و مهرعلیزاده، بر خودزنی جبهه انقلاب میافزاید.
۵. دافعه و نقاط منفی این دو نفر ، نسبت به لاریجانی و جهانگیری کمتر و حساسیت مردم نسبت به همتی و مهر علیزاده، به مراتب ناچیزتر است.
✅ دوستان انقلابی !
جبهه انقلاب در این برهه سرنوشت ساز، به «تلاش محض» برای پیروزی نیاز دارد ، نه «باور محض» به پیروزی...
در دو هفته ی باقیمانده تا انتخابات، تنگه اُحد را رها نکنید.
✳️ دولت جوان انقلابی؛ گامی عملی در راه تحقق اهداف گام دوم انقلاب ✳️
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی در گذشته حرکت کلان انقلاب اسلامی را در پنج مرحله ترسیم نموده بودند.
بنابر فرمایشات ایشان، مرحله اول، «انقلاب اسلامی» ؛ مرحله دوم، «تشکیل نظام اسلامی»، که هم اکنون از این دو مرحله عبور کرده ایم. ایشان مرحله سوم تحقق اهداف انقلاب را «تشکیل دولت اسلامی» میدانند . به واقع بیانیه گام دوم انقلاب مانیفستی برای تحقق مرحله سوم حرکت انقلاب اسلامی و رسیدن به تشکیل جامعهی اسلامی و نهایتا تمدنسازی اسلامی است؛ اما موفقیت ما در این مرحله بیش از هر چیزی در گرو «دولتسازی و جامعه سازی اسلامی» است. تحقق این دو مرحله میتواند ما را وارد گام پنجم در دهه پنجم انقلاب کند.
🔹در این میان، برخی مشکلات و نارساییهایی که در دولتسازی و تحقق یک دولتِ اسلامی و کارآمد و جامعهسازی اسلامی داریم، مانع ورود کارآمد به مرحلهی تمدنسازی نوین اسلامی خواهد بود. بی شک برای رسیدن به این مرحله از نظام انقلابی گام هایی باید برداشته شود که مهمترین آنها عبارتند از:
1- جهاد امید آفرینی
🔻در این بیانیه مهمترین مؤلفه، مسئلهی امیدبخشی است. ایشان سعی دارند فضای امیدوارکننده و چشماندازی قابل حصول را در این پیام بیان کنند و تأکید دارند که دشمن آنچه که هدف قرار داده همان امید ملت است. نقطهی انحطاط انقلاب زمانی استکه مردم و بهخصوص جوانان امید خود را از دست بدهند.
2- جهادِ نیروسازی
🔻بیشک یکی از زیرساختهای اصلیِ تحقق بیانیهی گام دوم، نظام تعلیم و تربیت است. نظریّهی نظام انقلابی، ما را به آموزش و پرورش و تربیت انقلابی، مدرسهی انقلاب و مدرسهی انقلابی هدایت میکند. گام دومِ خودسازی، جامعهپردازی و تمدنسازی برای نیل به تمدن نوین اسلامی به نیروسازی و تربیتی گستردهتر و کیفیتر از جوانان تربیت شده در گام اول نیازمند است.
اولین بایستهی این امر جلب توجه نخبگانِ جوان انقلابی به حضور گسترده و جهادی به منظور نقشآفرینی در عرصهی تعلیم و تربیت به عنوان اولویت اول نظام است. وظیفهی دولت نیز فراهم آوردن بستر این حضور است. شاید بتوان گفت اولین دستگاهی که امام انقلاب حضور جوانان انقلابی در مدیریتهای کلان و سطح بالای آن را از مسئولین مطالبه کرد آموزش و پرورش بود.
3- جهاد انتخاب اصلح
🔻تکیه زدن یک مدیر ارشد ناشایسته بر جایگاهی مهم، عدم باور و پایداری در مسیر آرمانها، ساده انگاری یا آلوده بودن به منافع شخصی و گروهی، انتخاب برخی سیاستهای غلط، همه و همه میتوانند ابعادی از ریشههای شکست دولت سازی اسلامی محسوب شوند .
🔹رسیدن به دولت اسلامی و تغییر دولت از دولت مدرن به دولت اسلامی، نیازمند کار جهادی است که با نفی غربگرایی و خلق دولت اسلامی، مقدمات ایجاد جمهوری دوم را برای تمدنسازی فراهم می آورد. در مدیریت جهادی دانش در کنار غیرت، تعهد و خودباوری و ما میتوانیم جمع میشود و نتیجهی آن صنایع هوافضا یا موشکهای بازدارندهی ماست.
🔹و این مهم جز با انتخاب یک دولت جوان مومن انقلابی که با نشاط و کار جهادی بتواند کشور را در گام دوم انقلاب از تحریم و تحریف عبور دهد محقق نخواهد شد.
#انتخابات
#محمد_دلیری
🔴 جبهه اصلاحات در حمایت از کدام نامزد انتخابات بسیج میشود؟
🔹کرباسچی: حمایت حزب کارگزاران از همتی صد در صد است
🔻دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی ایران در گفتوگو با #تهران_پرس:
🔹حزب کارگزاران در سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری از همتی، صد در صد حمایت میکند
🔹 ما تکلیفمان روشن است و زمانی که فردی از اعضای حزب (در انتخابات) میآید که با منطق و برنامههای حزب سازگار است، مخالفتی با او نمیکنیم و قطعاً از او حمایت میکنیم
📌پ.ن: علیرغم فشار جریان تندرو اصلاحطلب برای نادیده گرفتن انتخابات ریاست جمهوری، بهزاد نبوی رئیس نهاد اجماعساز اصلاحطلبان در جلسات این نهاد بر مشارکت اصلاحطلبان در انتخابات تأکید داشته و گفته که اساساً جز صندوقهای رأی راه دیگری برای اصلاحطلبان در مسیر اصلاحگری وجود ندارد
📍کمپین انتخاباتی اسحاق جهانگیری متولی اصلی ستادهای همتی شد/ معاون اول روحانی در سودای ابقا
🔺حزب کارگزاران سازندگی با محوریت اسحاق جهانگیری حمایت خود از همتی در استانهای کشور را آغاز کرده و کرباسچی دبیر این حزب اعلام کرده که این حمایت صد در صد است.
🔺گفته می شود علی رغم شانس بسیار اندک همتی به عنوان کاندیدای کارگزاران و اصلاحات، اما ابقای اسحاق جهانگیری عضو ارشد حزب کارگزاران سازندگی به عنوان معاون اول دولت احتمالی پذیرفته شده است.
🔺بر اساس این گزارش نشریه سازندگی وابسته به کارگزاران نیز تمام قد در حال حمایت از عبدالناصر همتی رئیس بانک مرکزی حسن روحانی است.
بازی یک جریان سیاسی با منافع ملی!
طی روزهای اخیر برخی مقامات دولتی و مسئولان وزارت خارجه اظهارات خوشبینانهای درباره مذاکرات وین مطرح کرده و حتی تلویحاً خبر از احتمال اعلام قریبالوقوع دستیابی به توافق کردهاند. آقای «حسن روحانی» رئیسجمهور صراحتاً گفته است که بهزودی تحریم برداشته میشود. مواضع اخیر رئیس جمهور از خوشبینی قابلتوجه درباره نتیجه مذاکرات وین حکایت دارد؛ بهنحویکه حتی ممکن است همین دور از مذاکرات در حال انجام، دور پایانی باشد و بلافاصله با یک توافق در وین مواجه باشیم؛ اما براساس شواهد میدانی، اساساً نتیجه فعلی مذاکرات با یک توافق خوب و مناسب برای مردم ایران فاصله جدی دارد. منابع میدانی نشان میدهد که اگر دولت بخواهد در وضعیت و فضای فعلی مذاکرات، آن را جمعبندی و بهعنوان توافق نهایی معرفی کند، قطعاً با یک توافق خوب روبرو نیستیم. بر این اساس به نظر میرسد، دولت قصد دارد به هر نحوی که شده و بهویژه با توجه به در پیش بودن انتخابات، یک توافق بد دیگر را روی میز نزاعهای سیاسی در ایران قرار دهد و جامعه را بر اساس آن دچار ابهام و تشتت سازد. مسلّم آن است که هرگونه توافق بدی در وین باید در همان وین رد شود والّا آوردن آن به تهران و قراردادن آن روی میز منازعات، هیچ نسبتی با منافع ملی ندارد
🔰دوقطبی مشارکت- عدم مشارکت!
✍ فرهاد کوچک زاده
از ماهها قبل برخی از جریانات سیاسی داخلی و ضدانقلاب خارج نشین درصدد ایجاد دوقطبی (مشارکت و عدم مشارکت) در انتخابات بودهاند و تلاش نمودهاند آمار مشارکت مردم در انتخابات ۱۴۰۰ کاهش یابد.
❇️گزارههای خبری:
1⃣ یک سوی این دوقطبی کسانی هستند که مردم را به مشارکت در انتخابات فراخوانده و بر حضور حداکثری پای صندوقهای رأی تأکید دارند. در رأس این گروه، رهبر حکیم انقلاب اسلامی قرار دارند. ایشان در این خصوص میفرمایند: «حضور مردم در انتخابات، بر تواناییها و قوّت آن دولت منتخب تأثیر زیادی دارد؛ بالاخره یک دولتی انتخاب خواهد شد، یک رئیسجمهوری انتخاب میشود و دولتی تشکیل میدهد؛ هر چه پشتوانه او بیشتر باشد، قویتر باشد، قطعاً بهتر است و قدرت بازدارندگی کشور را بالا میبرد، امنیت میدهد به کشور، برای کشور آبرو ایجاد میکند؛ بنابراین مشارکت خیلی مهم است» (۱۴۰۰/۲/۲۱)؛
2⃣ در رأس گروه دوم، رسانههای حامی آمریکا و چهرههای خارج نشین بهاصطلاح اپوزیسیون قرار دارند که با بهرهگیری از تمامی ابزار و امکانات خود، بهویژه امپراتوری رسانهای، بر طبل تحریم انتخابات میکوبند. رضاشاه ربع پهلوی و گروههای ضدانقلاب خارج نشین نیز با به راهاندازی کمپینها و هشتک سازیهای متعدد در تلاش هستند تا کاهش مشارکت در انتخابات پیش رو رقم بخورد.
3⃣ سومین عنصر این دوقطبی سازی که همراستا با گروه دوم عمل میکند، برخی از جریانات سیاسی و سیاسیون داخلی هستند که سالها نان نظام و انقلاب را خوردهاند و امروزه بهصورت مستقیم و غیرمستقیم بر طبل عدم مشاکت در انتخابات میکوبند. فائزه هاشمی و محمود احمدینژاد و برخی از سیاسیون اصلاحطلب همچون حزب اتحاد ملت را میتوان در این دسته قرار داد. محمود احمدینژاد که در روز ثبتنام عنوان کرده بود «اگر تأیید صلاحيت نشوم؛ رأی نخواهم داد»، دو شب پیش در بخشی از مصاحبه خود با ویژهبرنامه تقاطع، اظهار داشت: «من حق خودم را میگویم. من يك فرد ايراني هستم، حق دارم شركت كنم يا نكنم.»
❇️گزارههای تحلیلی:
آمریکاییها و جریانات سیاسی خارجنشین با این تحلیل که کاهش مشارکت مردم در انتخابات از تولید قدرت بیشتر برای ایران جلوگیری کند؛ بر طبل عدم مشارکت میکوبند تا در ادامه بتوانند خواستههای خود را بر ملت ایران تحمیل کنند؛ و اما سیاسیون داخلی در گمانههای تحلیلی خود فکر میکنند جمهوری اسلامی به پایان راه خود رسیده است و این استراتژی را راهی برای موفقیت و پیروزی در انتخابات میبینند. این افراد درصورتیکه شرایط را مساعد ببینند، در روزهای آخر از یکی از کاندیداها حمایت خواهند کرد و با تبلیغ انتخاب بین «بد و بدتر» درصدد خواهند بود تا رأی گروههای خاکستری را به سمت خود جذب کنند و زمینه پیروزی کاندیدای مورد نظر خود را فراهم آورند.
✔️ در انتخابات مبتنی بر #گفتمان_برنامه_محور هر کسی مسائل زیر را حل می کند حتما بهش رای دهید
بحران آب
بحران صندوقهای بازنشستگی
بحران نقدینگی
تورم
اشتغال
رونق تولید
رفع تحریم مبتنی بر٣اصل حکمت،عزت، مصلحت
حمایت ویژه از٣دهک پائین
ثبات قیمت ها و ارز
اولویت صادرات
اولویت همسایگان
💠 از کاندیداها سه رکن را بپرسید
١-با کدام کارنامه؟(عملکرد گذشته)
٢-با کدام برنامه؟(الان می خواهید چکار کنید؟)
٣-با کدام تیم؟ (با کی و چگونه میخواهید اجرا کنید؟)
#برنامه_محوری
♨️ واکنش همتی به تهدید یک عضو شورای نگهبان به ردصلاحیت در حین تبلیغات: خب رد صلاحیت کنید❗️
🗣️ همتی در دیدار با کنشکران سیاسی، فرهنگی و رسانه ای:
🔸 برخی گفتهاند «چرا همتی در مورد پیامک حجاب دختران اعتراض کرده و ممکن است صلاحیتش را رد کنیم»❗️ خب بکنید. مگر من حرف ناحقی زدم باز هم می گویم چرا باید به یک خانم درباره حجاب و پوشش او تذکر داده شود؛ من از رد شدن صلاحیت نگران نیستم و به تکلیفم عمل می کنم.
🔸 مسیر من معلوم و نظرات من هم معلوم است؛ به همه دوستان اصولگرا و اصلاح طلب گفته ام که لیاقت و شایستگی در دولت من ملاک است؛ یک اصولگرا اگر شایستگی داشته باشد در دولت من جای خواهد داشت.
🔸 یا یک اهل سنت اگر شایسته باشد چرا نباید در بدنه دولت از او استفاده کرد؟ مشاور ارشد اقتصادی من آقای دکتر رحمانی❗️ از اهل سنت است و همیشه از نظرات او استفاده می کنم ؛ قومیت های ما تهدید نیستند و امنیت ملی را بالا می برد
🔴ماشین تخریب محسن رضایی علیه رئیسی از کجا کوک میشود؟
♦️ طی روزهای گذشته محسن رضایی بر خلاف انتظار اکثر ناظران صحنه سیاسی، حملات عجیبی علیه رئیسی انجام داده است.
♦️ بررسیها نشان میدهد علت اصلی این حملات را باید در ستاد محسن رضایی و انتظارات محقق نشده او از سایر کاندیداها جستجو کرد.
♦️ محسن رضایی که پیش از انتخابات روی حمایت و فعالیت ستادهای رستم قاسمی و سعید محمد به نفع خود حساب جدی باز کرده بود، حالا و پس از اقبال این دو نفر به سوی رئیسی، تصمیم گرفته تا در رفتار خود با کاندیدای محوری جریان انقلابی تجدید نظر کند!
♦️ تلاشهای محسن رضایی برای مصادره بدنه حامیان و شبکه قاسمی و محمد به شکلی بوده که در روز انتصاب «مهدی دوستی» رئیس سابق ستاد سعید محمد به سخنگویی ستاد رئیسی، تلاشهای زیادی برای جلب همکاری وی از جمله پیشنهاد ریاست ستاد خود به وی را داشته است.
♦️ رد این پیشنهاد از سوی مهدی دوستی و حمایت تمام قد سعید محمد و رستم قاسمی از کاندیدای محوری انقلابیون، باعث تندتر شدن حملات محسن رضایی به رئیسی شده و بنا بر اخبار موثق این حملات در روزهای آینده تندتر هم خواهد شد.
♦️ بخش مهمی از ستاد محسن رضایی در حال تدارک برای حملات سنگینتر وی به رئیسی در جریان مناظرههای انتخاباتی است و در میان افراد فعال در این بخش، ژورنالیستهایی با سوابق مشخص به چشم میخورد.
♦️ گفته میشود محسن رضایی علیرغم حرف و حدیثهای فراوانی که درباره فعالیتهای اقتصادی او و نزدیکانش وجود دارد، روی نجابت رئیسی حساب ویژهای باز کرده و از افشا نشدن ابعاد پنهان ماجراهای حول و حوش خود خاطرجمع است؛ محاسبهای که شاید درباره رئیسی درست باشد ولی درباره دیگران لزوما درست نیست.
✅راهبردهای رسانه ای جریان تحریف در انتخابات 1400
✍️ سید عليرضا آل داود
⭕️در آستانه انتخابات بسیار مهم و حساس 28 خرداد 1400 قرار داریم. این انتخابات از جهات بسیاری برای ایران اسلامی مهم است و شاهد صف آرایی و اتحاد تمام مخالفان، معاندان و دشمنان انقلاب اسلامی در آن هستیم.
⭕️اما این جریان که هنرش در بهره گیری های ناصواب از فضای مجازی و رسانه است چند راهبرد رسانه ای-شناختی را همزمان و بصورت ترکیبی مورد استفاده قرار داده است که به اختصار به آنها اشاره میکنم:
1.دروغ بزرگ
معروفترین مورد استفادهای که از این راهبرد شده، در زمان هیتلر و به وسیله گوبلز بوده است. گوبلز میگوید: «دروغ هر قدر بزرگتر باشد، باور آن برای تودههای مردم راحتتر است.»
در انتخابات سال88 شاهد استفاده از این راهبرد رسانه ای(دروغ بزرگ تقلب) بودیم که منتج به #فتنه88 شد. در انتخابات 96 هم با دروغ بزرگ برجام سایه جنگ را از کشور دور کرد روبرو شدیم که البته بعدها با شهادت سردار دلها همگان نقش #میدان در دور کردن سایه جنگ از کشور را دیدند که البته با رسوایی جریان تحریف که با دیپلماسی انفعالی و برجام به کشور آسیب های بسیاری رسانده بود همزمان شد.
2.دو قطبی سازی آزادی - فیلترینگ، وین - معیشت، برق- مذاکره با کدخدا
دومین راهبرد رسانه ای جریان تحریف در انتخابات پیش رو استفاده از این راهبرد است. این جریان با پروپاگاندای سیاه و بهره گیری از فضای مجازی رها در کشور و با دروغ خود را طرفدار آزادی نشان داده و رقیب را دشمن آزادی و حامی بستن اینترنت! جالب اینجاست که این جریان حتی از کدخدای خود یعنی آمریکا هم خود را لیبرال تر نشان میدهند! در قدم بعدی خود را با مذاکرات وین ناجی مردم نشان داده و با تبلیغات بسیار رقیب را مخالف مذاکره و معیشت مردم معرفی میکند.
3.اهریمن سازی
جریان تحریف با طراحی راهبردهایی نظیر" اگر طرف مقابل رای بیاورد در پیاده رو دیوار می کشد" که پوچ بودن این حرف مفت! توضیح نمیخواهد با سو استفاده از فقر سواد رسانه ای مردم و با اهریمن سازی دنبال تخریب رقیب خود است که البته نتیجه 8 سال توسل به تخریب و دروغ را این روزها در ناکارآمدی شدید سران این جریان و کوچک شدن سفره مردم میبینیم.
4.تکنیک پاره حقیقتگوئی
در این راهبرد رسانه ای یک خبر بهصورت آگاهانه و مغرضانهای، ناقص مطرح شود؛ به عبارت دیگر تمام عناصر خبری که عبارتند از چگونه؟ کجا؟ کی؟ چه کسی؟ چه چیزی؟ چرا؟ در خبر بیان نشوند؛ این روش درباره نقل قول مطبوعات و رسانهها از سخنان افراد و شخصیت های مهم فراوان به کار میرود.
در انتخابات 96 شاهد بودیم با تقطیع سخنان کاندیداهای انقلابی در خصوص قیمت دلار چگونه با این راهبرد رسانه ای برخی از جامعه را فریب دادند.
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سوتی عجیب همتی !
🔹مرزهای وقاحت جابجا شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هم حزبیهای عبدالناصر همتی را بهتر بشناسید!
⛔️همتی ۲۸ سال قبل
درست ۲۸سال پیش در خرداد ماه ۱۳۷۲، احمد توکلی رقیب هاشمی در انتخابات ریاستجمهوری بود. کشور تنها چند قدم با تورم ۴۹درصدی فاصله داشت. توکلی منتقد سیاستهای اقتصادی دولت در فیلم تبلیغاتیاش، انتقادهای صریح به دولت کرده بود. اما محمد هاشمی رفسنجانی رییس صداوسیما اعلام کرد فیلم نطق تبلیغاتی او را پخش نخواهد کرد!
اعتراضهای توکلی به دادستان کل کشور، شورای نگهبان و حتی ناطقنوری رییسمجلس نیز به جایی نرسید. توکلی میگوید:
«تا اینکه آقای عبدالناصر همتی معاون سیاسی صداوسیما زنگ زد. گفت بیا باهم حرف بزنیم. اگر تو را قانع کردم، فیلم را اصلاح میکنیم، اگر که نه، فیلم را پخش نخواهیم کرد.
به دفترش رفتم. گیرشان به انتقادات من به مرحوم هاشمی بود. همتی گفت «حرفهای شما به مصلحت کشور نیست.»
گفتم «من تاییدشده شورای نگهبان هستم، خودم مصلحتهای ملی را میفهمم. صداوسیما که مال شما نیست که با منتقدانتان اینطور رفتار میکنید. نمیتوانید حق قانونی من را بگیرید.» خلاصه بدون نتیجه به خانه بازگشتم.»
.
هاشمی در خاطراتش مینویسد: «در راه خانه از تلویزیون ماشین دیدم که وزارت کشور اعلان کرده نطق با قانون منطبق نیست و برای اصلاح پخش نمیشود. به عبداللهنوری گفتم بهتر است همین امشب پخش شود.»
توکلی میگوید:
«نیم ساعتی از ساعت پخش نطق تلویزیونی میگذشت. شبکه اول به جای پخش نطق من آهنگ پخش میکرد! تا اینکه آقای حجازی از دفتر رهبری تماس گرفت. اعتراضم را گفتم.
گفت گوشی را نگهدار. چند دقیقه بعد گفت «آقا میگوید اگر حق را با خودت میدانی محکم بایست.»
خلاصه بعد از نیمساعت تاخیر، مجری آمد و قبل پخش فیلم، بیانیهای علیه حرفهای من خواند و بعد فیلم را پخش کردند!»
.
حالا ۲۸ سال از آن انتخابات میگذرد، عبدالناصر همتی شده رییس بانک مرکزی و کاندیدای ریاستجمهوری و از فضای آزادیبیان و عدم فیلترینگ و سانسور سخن میگوید!
.
منبع: مصاحبه نگارنده با احمد توکلی؛ مهر ۱۳۹۸
خاطرات هاشمی سال۷۲، ص۱۴۹.