🔰دوقطبی مشارکت- عدم مشارکت!
✍ فرهاد کوچک زاده
از ماهها قبل برخی از جریانات سیاسی داخلی و ضدانقلاب خارج نشین درصدد ایجاد دوقطبی (مشارکت و عدم مشارکت) در انتخابات بودهاند و تلاش نمودهاند آمار مشارکت مردم در انتخابات ۱۴۰۰ کاهش یابد.
❇️گزارههای خبری:
1⃣ یک سوی این دوقطبی کسانی هستند که مردم را به مشارکت در انتخابات فراخوانده و بر حضور حداکثری پای صندوقهای رأی تأکید دارند. در رأس این گروه، رهبر حکیم انقلاب اسلامی قرار دارند. ایشان در این خصوص میفرمایند: «حضور مردم در انتخابات، بر تواناییها و قوّت آن دولت منتخب تأثیر زیادی دارد؛ بالاخره یک دولتی انتخاب خواهد شد، یک رئیسجمهوری انتخاب میشود و دولتی تشکیل میدهد؛ هر چه پشتوانه او بیشتر باشد، قویتر باشد، قطعاً بهتر است و قدرت بازدارندگی کشور را بالا میبرد، امنیت میدهد به کشور، برای کشور آبرو ایجاد میکند؛ بنابراین مشارکت خیلی مهم است» (۱۴۰۰/۲/۲۱)؛
2⃣ در رأس گروه دوم، رسانههای حامی آمریکا و چهرههای خارج نشین بهاصطلاح اپوزیسیون قرار دارند که با بهرهگیری از تمامی ابزار و امکانات خود، بهویژه امپراتوری رسانهای، بر طبل تحریم انتخابات میکوبند. رضاشاه ربع پهلوی و گروههای ضدانقلاب خارج نشین نیز با به راهاندازی کمپینها و هشتک سازیهای متعدد در تلاش هستند تا کاهش مشارکت در انتخابات پیش رو رقم بخورد.
3⃣ سومین عنصر این دوقطبی سازی که همراستا با گروه دوم عمل میکند، برخی از جریانات سیاسی و سیاسیون داخلی هستند که سالها نان نظام و انقلاب را خوردهاند و امروزه بهصورت مستقیم و غیرمستقیم بر طبل عدم مشاکت در انتخابات میکوبند. فائزه هاشمی و محمود احمدینژاد و برخی از سیاسیون اصلاحطلب همچون حزب اتحاد ملت را میتوان در این دسته قرار داد. محمود احمدینژاد که در روز ثبتنام عنوان کرده بود «اگر تأیید صلاحيت نشوم؛ رأی نخواهم داد»، دو شب پیش در بخشی از مصاحبه خود با ویژهبرنامه تقاطع، اظهار داشت: «من حق خودم را میگویم. من يك فرد ايراني هستم، حق دارم شركت كنم يا نكنم.»
❇️گزارههای تحلیلی:
آمریکاییها و جریانات سیاسی خارجنشین با این تحلیل که کاهش مشارکت مردم در انتخابات از تولید قدرت بیشتر برای ایران جلوگیری کند؛ بر طبل عدم مشارکت میکوبند تا در ادامه بتوانند خواستههای خود را بر ملت ایران تحمیل کنند؛ و اما سیاسیون داخلی در گمانههای تحلیلی خود فکر میکنند جمهوری اسلامی به پایان راه خود رسیده است و این استراتژی را راهی برای موفقیت و پیروزی در انتخابات میبینند. این افراد درصورتیکه شرایط را مساعد ببینند، در روزهای آخر از یکی از کاندیداها حمایت خواهند کرد و با تبلیغ انتخاب بین «بد و بدتر» درصدد خواهند بود تا رأی گروههای خاکستری را به سمت خود جذب کنند و زمینه پیروزی کاندیدای مورد نظر خود را فراهم آورند.
✔️ در انتخابات مبتنی بر #گفتمان_برنامه_محور هر کسی مسائل زیر را حل می کند حتما بهش رای دهید
بحران آب
بحران صندوقهای بازنشستگی
بحران نقدینگی
تورم
اشتغال
رونق تولید
رفع تحریم مبتنی بر٣اصل حکمت،عزت، مصلحت
حمایت ویژه از٣دهک پائین
ثبات قیمت ها و ارز
اولویت صادرات
اولویت همسایگان
💠 از کاندیداها سه رکن را بپرسید
١-با کدام کارنامه؟(عملکرد گذشته)
٢-با کدام برنامه؟(الان می خواهید چکار کنید؟)
٣-با کدام تیم؟ (با کی و چگونه میخواهید اجرا کنید؟)
#برنامه_محوری
♨️ واکنش همتی به تهدید یک عضو شورای نگهبان به ردصلاحیت در حین تبلیغات: خب رد صلاحیت کنید❗️
🗣️ همتی در دیدار با کنشکران سیاسی، فرهنگی و رسانه ای:
🔸 برخی گفتهاند «چرا همتی در مورد پیامک حجاب دختران اعتراض کرده و ممکن است صلاحیتش را رد کنیم»❗️ خب بکنید. مگر من حرف ناحقی زدم باز هم می گویم چرا باید به یک خانم درباره حجاب و پوشش او تذکر داده شود؛ من از رد شدن صلاحیت نگران نیستم و به تکلیفم عمل می کنم.
🔸 مسیر من معلوم و نظرات من هم معلوم است؛ به همه دوستان اصولگرا و اصلاح طلب گفته ام که لیاقت و شایستگی در دولت من ملاک است؛ یک اصولگرا اگر شایستگی داشته باشد در دولت من جای خواهد داشت.
🔸 یا یک اهل سنت اگر شایسته باشد چرا نباید در بدنه دولت از او استفاده کرد؟ مشاور ارشد اقتصادی من آقای دکتر رحمانی❗️ از اهل سنت است و همیشه از نظرات او استفاده می کنم ؛ قومیت های ما تهدید نیستند و امنیت ملی را بالا می برد
🔴ماشین تخریب محسن رضایی علیه رئیسی از کجا کوک میشود؟
♦️ طی روزهای گذشته محسن رضایی بر خلاف انتظار اکثر ناظران صحنه سیاسی، حملات عجیبی علیه رئیسی انجام داده است.
♦️ بررسیها نشان میدهد علت اصلی این حملات را باید در ستاد محسن رضایی و انتظارات محقق نشده او از سایر کاندیداها جستجو کرد.
♦️ محسن رضایی که پیش از انتخابات روی حمایت و فعالیت ستادهای رستم قاسمی و سعید محمد به نفع خود حساب جدی باز کرده بود، حالا و پس از اقبال این دو نفر به سوی رئیسی، تصمیم گرفته تا در رفتار خود با کاندیدای محوری جریان انقلابی تجدید نظر کند!
♦️ تلاشهای محسن رضایی برای مصادره بدنه حامیان و شبکه قاسمی و محمد به شکلی بوده که در روز انتصاب «مهدی دوستی» رئیس سابق ستاد سعید محمد به سخنگویی ستاد رئیسی، تلاشهای زیادی برای جلب همکاری وی از جمله پیشنهاد ریاست ستاد خود به وی را داشته است.
♦️ رد این پیشنهاد از سوی مهدی دوستی و حمایت تمام قد سعید محمد و رستم قاسمی از کاندیدای محوری انقلابیون، باعث تندتر شدن حملات محسن رضایی به رئیسی شده و بنا بر اخبار موثق این حملات در روزهای آینده تندتر هم خواهد شد.
♦️ بخش مهمی از ستاد محسن رضایی در حال تدارک برای حملات سنگینتر وی به رئیسی در جریان مناظرههای انتخاباتی است و در میان افراد فعال در این بخش، ژورنالیستهایی با سوابق مشخص به چشم میخورد.
♦️ گفته میشود محسن رضایی علیرغم حرف و حدیثهای فراوانی که درباره فعالیتهای اقتصادی او و نزدیکانش وجود دارد، روی نجابت رئیسی حساب ویژهای باز کرده و از افشا نشدن ابعاد پنهان ماجراهای حول و حوش خود خاطرجمع است؛ محاسبهای که شاید درباره رئیسی درست باشد ولی درباره دیگران لزوما درست نیست.
✅راهبردهای رسانه ای جریان تحریف در انتخابات 1400
✍️ سید عليرضا آل داود
⭕️در آستانه انتخابات بسیار مهم و حساس 28 خرداد 1400 قرار داریم. این انتخابات از جهات بسیاری برای ایران اسلامی مهم است و شاهد صف آرایی و اتحاد تمام مخالفان، معاندان و دشمنان انقلاب اسلامی در آن هستیم.
⭕️اما این جریان که هنرش در بهره گیری های ناصواب از فضای مجازی و رسانه است چند راهبرد رسانه ای-شناختی را همزمان و بصورت ترکیبی مورد استفاده قرار داده است که به اختصار به آنها اشاره میکنم:
1.دروغ بزرگ
معروفترین مورد استفادهای که از این راهبرد شده، در زمان هیتلر و به وسیله گوبلز بوده است. گوبلز میگوید: «دروغ هر قدر بزرگتر باشد، باور آن برای تودههای مردم راحتتر است.»
در انتخابات سال88 شاهد استفاده از این راهبرد رسانه ای(دروغ بزرگ تقلب) بودیم که منتج به #فتنه88 شد. در انتخابات 96 هم با دروغ بزرگ برجام سایه جنگ را از کشور دور کرد روبرو شدیم که البته بعدها با شهادت سردار دلها همگان نقش #میدان در دور کردن سایه جنگ از کشور را دیدند که البته با رسوایی جریان تحریف که با دیپلماسی انفعالی و برجام به کشور آسیب های بسیاری رسانده بود همزمان شد.
2.دو قطبی سازی آزادی - فیلترینگ، وین - معیشت، برق- مذاکره با کدخدا
دومین راهبرد رسانه ای جریان تحریف در انتخابات پیش رو استفاده از این راهبرد است. این جریان با پروپاگاندای سیاه و بهره گیری از فضای مجازی رها در کشور و با دروغ خود را طرفدار آزادی نشان داده و رقیب را دشمن آزادی و حامی بستن اینترنت! جالب اینجاست که این جریان حتی از کدخدای خود یعنی آمریکا هم خود را لیبرال تر نشان میدهند! در قدم بعدی خود را با مذاکرات وین ناجی مردم نشان داده و با تبلیغات بسیار رقیب را مخالف مذاکره و معیشت مردم معرفی میکند.
3.اهریمن سازی
جریان تحریف با طراحی راهبردهایی نظیر" اگر طرف مقابل رای بیاورد در پیاده رو دیوار می کشد" که پوچ بودن این حرف مفت! توضیح نمیخواهد با سو استفاده از فقر سواد رسانه ای مردم و با اهریمن سازی دنبال تخریب رقیب خود است که البته نتیجه 8 سال توسل به تخریب و دروغ را این روزها در ناکارآمدی شدید سران این جریان و کوچک شدن سفره مردم میبینیم.
4.تکنیک پاره حقیقتگوئی
در این راهبرد رسانه ای یک خبر بهصورت آگاهانه و مغرضانهای، ناقص مطرح شود؛ به عبارت دیگر تمام عناصر خبری که عبارتند از چگونه؟ کجا؟ کی؟ چه کسی؟ چه چیزی؟ چرا؟ در خبر بیان نشوند؛ این روش درباره نقل قول مطبوعات و رسانهها از سخنان افراد و شخصیت های مهم فراوان به کار میرود.
در انتخابات 96 شاهد بودیم با تقطیع سخنان کاندیداهای انقلابی در خصوص قیمت دلار چگونه با این راهبرد رسانه ای برخی از جامعه را فریب دادند.
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سوتی عجیب همتی !
🔹مرزهای وقاحت جابجا شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هم حزبیهای عبدالناصر همتی را بهتر بشناسید!
⛔️همتی ۲۸ سال قبل
درست ۲۸سال پیش در خرداد ماه ۱۳۷۲، احمد توکلی رقیب هاشمی در انتخابات ریاستجمهوری بود. کشور تنها چند قدم با تورم ۴۹درصدی فاصله داشت. توکلی منتقد سیاستهای اقتصادی دولت در فیلم تبلیغاتیاش، انتقادهای صریح به دولت کرده بود. اما محمد هاشمی رفسنجانی رییس صداوسیما اعلام کرد فیلم نطق تبلیغاتی او را پخش نخواهد کرد!
اعتراضهای توکلی به دادستان کل کشور، شورای نگهبان و حتی ناطقنوری رییسمجلس نیز به جایی نرسید. توکلی میگوید:
«تا اینکه آقای عبدالناصر همتی معاون سیاسی صداوسیما زنگ زد. گفت بیا باهم حرف بزنیم. اگر تو را قانع کردم، فیلم را اصلاح میکنیم، اگر که نه، فیلم را پخش نخواهیم کرد.
به دفترش رفتم. گیرشان به انتقادات من به مرحوم هاشمی بود. همتی گفت «حرفهای شما به مصلحت کشور نیست.»
گفتم «من تاییدشده شورای نگهبان هستم، خودم مصلحتهای ملی را میفهمم. صداوسیما که مال شما نیست که با منتقدانتان اینطور رفتار میکنید. نمیتوانید حق قانونی من را بگیرید.» خلاصه بدون نتیجه به خانه بازگشتم.»
.
هاشمی در خاطراتش مینویسد: «در راه خانه از تلویزیون ماشین دیدم که وزارت کشور اعلان کرده نطق با قانون منطبق نیست و برای اصلاح پخش نمیشود. به عبداللهنوری گفتم بهتر است همین امشب پخش شود.»
توکلی میگوید:
«نیم ساعتی از ساعت پخش نطق تلویزیونی میگذشت. شبکه اول به جای پخش نطق من آهنگ پخش میکرد! تا اینکه آقای حجازی از دفتر رهبری تماس گرفت. اعتراضم را گفتم.
گفت گوشی را نگهدار. چند دقیقه بعد گفت «آقا میگوید اگر حق را با خودت میدانی محکم بایست.»
خلاصه بعد از نیمساعت تاخیر، مجری آمد و قبل پخش فیلم، بیانیهای علیه حرفهای من خواند و بعد فیلم را پخش کردند!»
.
حالا ۲۸ سال از آن انتخابات میگذرد، عبدالناصر همتی شده رییس بانک مرکزی و کاندیدای ریاستجمهوری و از فضای آزادیبیان و عدم فیلترینگ و سانسور سخن میگوید!
.
منبع: مصاحبه نگارنده با احمد توکلی؛ مهر ۱۳۹۸
خاطرات هاشمی سال۷۲، ص۱۴۹.
🔴ناهید تاج الدین نماینده سابق اصفهان در مجلس به عنوان رییس ستاد انتخاباتی همتی در استان اصفهان منصوب شد.
♦️ حمیدرضا طباطبایی نائینی نیز به عنوان رئیس ستاد مهرعلیزاده در استان اصفهان معرفی شد
گنجی.pdf
520.6K
🔰 #بخوانید | جریانشناسی رای مردم در انتخابات ریاست جمهوری 1400
🔹 تحلیلی جامع از دکتر عبدالله گنجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ به نظرتون این شناسنامه کیه؟!
روحانی: اختیاراتم کم است نمیتوانم کار کنم!
همتی: اختیاراتم کم بود نتوانستم کار کنم!
تاجزاده: اختیارات رئیس جمهور کم است!
اصلاح طلبان: اختیارات ما کم است ولی بیاید به ما رای بدید و در آخر هم همه مشکلات تقصیر رهبری است!
صریح بگم خب .... می کنید که میخواید رئیس جمهور شوید!
1_1041778052.pdf
1.35M
📚جزوه کامل تیپ شناسی فکری انتخابات 1400
♨️این جزوه، مبلغین انتخاباتی جبهه انقلاب را نسبت به #مخاطب_شناسی و #اقناع اقشار مختلف مردم برای مشارکت در انتخابات مجهز می کند.
🔺حجم: 33 صفحه
✅ چگونگی اصلح گزینی در انتخابات ✅
✍️ با بررسی منظومه فکری رهبر معظم انقلاب به صورت عام و با بررسی ۶ سخنرانی انجام شده از اردیبهشت ۹۹ تا اردیبهشت ۱۴۰۰ توسط معظم له به طور خاص پیرامون انتخابات ۱۴۰۰ این موارد به عنوان شاخصه های اصلح برجستگی خاصی دارد:
1️⃣ ایمان، تقوا و اخلاق اسلامی
اگر فرد دوم کشور فاقد ایمان و تقوای لازم باشد یا در او ظهور و بروز جدی نداشته باشد نمیتوان به او اعتماد کرد و کلامش فاقد اثرگذاری و رفتارش به واگرایی اجزای حاکمیت منجر میشود. تجمل گرایی، اشرافی گرایی، پرهیز از ساده زیستی، و مردمی نبودن از اثرات فقدان این شاخص در کاندیدای اصلح میباشد.
2️⃣مدیریت و کفایت
ناگفته پیداست که مهمترین چالش امروز کشور چالش مدیریتی است و تلاش برای رفع این چالش از اهداف مهم انتخاب اصلح می باشد شاخص مدیریت، بیانگر لزوم تغییرات در شرایط فعلی می باشد و مردم باید جهت گزینش منتخب خویش این ویژگی را در اولویت قرار دهند .
3️⃣ عملکرد انقلابی و جهادی
به تعبیر رهبر معظم انقلاب با عملکرد اتوکشیده نمیشود کار کرد و باید برای حل مشکلات اساسی کشور با روحیه جهادی و انقلابی وارد میدان شد.دقت در این نکته حائز اهمیت است که رهبر انقلاب لفظ عملکرد را برای انقلابی و جهادی بودن به کار برده اند و این یعنی به پیشینه، سوابق و عملکرد افراد باید توجه داشت و البته این عملکرد تا امروز ساری و جاری و منشاء اثر بوده باشد .
4️⃣عدالتخواه و ضد فساد
تحقق عدالت ،آرمان مطلوب و غایت نهایت تشکیل نظام اسلامی است و عدالتخواهی به عنوان یک صفت برجسته می بایستی در سابقه و پیشینه و رفتار کاندیدای انتخابات در هر جایگاه و موقعیتی که بوده است وجود داشته باشد به قول معروف هرگز نمی توان با دستمال آلوده شیشه را پاک کرد.
5️⃣ معتقد به جوانان و به کارگیری آنان
در بیانیه گام دوم انقلاب که نقشه راه و منشور چهل سال دوم انقلاب اسلامی باشد دال مرکزی بیانیه، جوانان به عنوان پیشران های اصلی حرکت تکاملی انقلاب می باشند رئیس جمهور اصلح کسی است که به این ظرفیت از عمق جان باور داشته و در به کارگیری این ظرفیت و پتانسیل ارزشمند کوتاهی نورزد.
6️⃣ معتقد به توانمندیهای داخلی
این شاخص نیز در کلام رهبر حکیم و دوراندیش انقلاب نقش ویژهای برای شناخت کاندیدای اصلح دارد امروز و در چالش اصلی کشور یعنی چالش مدیریتی این معنا نقش مهمی در استحکام زیرساختهای داخلی کشور دارد.
7️⃣ امیدوار و پرنشاط
کاندیدای منفعل و وا داده و ناامید از تغییر وضع موجود هرگز نمی تواند مصداق یک رئیسجمهور پرنشاط، با انگیزه و امیدوار برای فتح قله های خودباوری و توسعه و عبور از گردنه های صعب العبور باشد.
8️⃣ شجاعت و مرعوب نشدن
نباید رئیسجمهور روحیه شاه سلطان حسینی داشته باشد که این روحیه همان نداشتن شجاعت و مرعوب شدن در برابر دشمن است امروز کشور در برابر تهدیدات و فشارهای دشمنان انقلاب اسلامی به رئیسجمهور شجاع نیاز دارد که با ادبیات جنگ و سایه جنگ توسط دشمن مرعوب نشود و روحیه مقاومت و ایستادگی کشور را دستمایه بازیهای سیاسی برای خلق دوقطبی های کاذب به هر قیمت و قرار ندهد.
💢 شورای نگهبان میتواند درباره صلاحیتها تجدیدنظر کند
عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت:
▫️چون مبنای شورا نظارت استصوابی است، اگر در خلال مناظرههای نامزدها مشخص شود فردی صلاحیت نداشته، یا صلاحیت داشته و الان اتفاقی پیش آمده که صلاحیتش را از دست داده، شورای نگهبان تا لحظات آخر هم میتواند صلاحیت را مورد بررسی و تجدید نظر قرار دهد.
▫️به دنبال اظهارات عبدالناصر همتی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم در صداوسیما که گفته بود: "چرا باید به دختر خانمی که وقت گذاشته و تحصیل کرده است، پیامک بدهیم و بگوییم شما حجابت را در ماشین رعایت نکردی و به آنها استرس وارد کنیم؟"
سیداحمد خاتمی، عضو فقهای شورای نگهبان ضمن هشدار به این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: "معنی ندارد کاندیدایی بگوید چرا خانمی که در ماشین نشسته را دعوت به حجاب میکنید؟ ماشین فضای عمومی است و حجاب هم جزو متن دین است امر به حجاب هم امر به دین است و این کاندیدا بعدا میخواهد بیاید و قسم بخورد من به اسلام عمل میکنم.
💬 نتایج نظرسنجی روز گذشته صدا و سیما در مقایسه با نظرسنجی سه روز گذشته آن که در سطح ملی انجام شده، نشان میدهد که میزان مشارکت ۲٪ رشد داشته است. میزان رای کاندیداها هم در این نظر سنجی ها تغییرات قابل ملاحظه ای داشته است. آقای رئیسی با ۲٪ کاهش و آقایان رضایی با ۳٪ افزایش، آقای همتی۱/۵٪ افزایش و آقای جلیلی هم با ۱٪ افزایش رای همراه بوده است.
🔸 پی نوشت: این خبر نشان میدهد هر چه قدر تنور انتخابات داغتر شده و شور رقابت بیشتر گردد بر میزان مشارکت نیز افزوده میشود و میتوان امیدوار بود که اگر این روند رشد، به این شکل ادامه یابد میتوانیم شاهد مشارکت بالای ۵۰ درصد باشیم. همچنین فرایندها نشان میدهد که به میزان افزایش مشارکت، رای آقای رئیسی به آن میزان افزایش نمییابد، به عبارتی رای مرددین یا آنهایی که در فرایند رقابت تصمیم خود را میگیرند، بیشتر به سبد رای کاندیداهای دیگر میرود، مضاف بر اینکه آقایان رضایی و جلیلی از سبد رای آقای رئیسی نیز در این دوران رقابت کم کردهاند، به همین خاطر است که میزان رای این دو افزایش یافته است. ادامه این فرایند و عدم تغییر آن میتواند انتخابات را به دور دوم بکشاند.
*ائتلاف اعتدال و اصلاحات در حال اجرای کدام نقشه است؟*
✍ محمد ایمانی
♦️تدریجا این تحلیل، قطعیت بیشتری پیدا می کند که جبهه اصلاح طلبان، قویا پای انتخابات هستند و صرفا بنای بر تمارض داشته اند.
🔹اخبار و قرائن متعدد نشان می دهد تقسیم کار، برای "تر و خشک کردن" دو نامزد اصلاح طلب، توسط این طیف انجام گرفته؛ شبیه سال 88 که عده ای سراغ موسوی و گروهی سراغ ستاد کروبی رفتند، تا حمله از دو طرف را ترتیب دهند و دو نامزد به اعتبار حضور دیگری، مجبور به اتخاذ مواضع هر چه رادیکال تر شوند.
♦️این بار البته چالش مهم آنها این است که در موقعیت (پوزیشن) دولت قرار دارند و نمی توانند از موضع اپوزیسیون دولت مستقر موضع بگیرند. ناچارند پاسخگوی کارنامه غیر قابل دفاع دولت ائتلافی باشند و این، پاشنه آشیل غیر قابل ترمیم آنهاست.
🔹به دلیل همین واقعیت، ردصلاحیت جهانگیری و لاریجانی و شریعتمداری و پزشکیان و...، بیش از آن که تهدید و محدودیتی برای شان باشد، فرصت محسوب می شد؛ فرصت مظلوم نمایی و در آوردن ادای قهر، برای گرفتن فرصت نقد دولت از جامعه به مدت چند هفته و درست در آستانه انتخابات.
♦️آنها تصور می کنند با ژست قهر و تمارض و مظلوم نمایی، می توانند شتاب بحث ها در نقد مدیریت دولت را بگیرند، موضوع انتخابات را بربایند، بحث قلابی "نامزد نداریم" را تبدیل به مسئله روز کنند و سرانجام ادعا کنند از سر اضطرار و به خاطر این که کشور دست طرف خطرناک انتخابات(!) نیفتد، از فلان نامزد حمایت می کنیم.
🔹سنگ مفت و گنجشک مفت! اگر رای نیاوردند -که احتمال قوی است- پیشاپیش بهانه اش را تراشیده و نقش سوء مدیریت دولت در ناراضی کردن مردم را پنهان کرده اند. اگر هم دری به تخته خورد و موج فریب مردم گرفت، بگویند با وجود رد صلاحیت نامزدها، موفق شدیم.
♦️آنها مشابه این شگرد را سال 92 درباره رد صلاحیت هاشمی به کار گرفتند؛ با این تفاوت که از آن زمان، هشت سال گذشته و دست مدعیان اعتدال و اصلاحات رو شده است.
🔹ادعای دعوای میان روحانی و همتی و عزل همتی نیز، در چهارچوب همین نقشه کلی "گریز از کارنامه آوار شده دولت"، قابل ارزیابی است.
♦️آنچه در این میان مهم است، این که همه دلسوزان کشور، نگذارند "عملیات ربایش موضوع انتخابات" (کارنامه ائتلاف حاکم بر دولت) به اجرا در آید. این بسیج گری ملی، صیانت از جمهوریت در برابر تقلای اشرافیت است.