🌹 آیت الله شاه آبادی پسر آیت الله العظمی شاه آبادی ره: از دورانی که در نجف در خدمت حضرت امام قدس سره بودم، خاطرهٔ جالبی را به یاد دارم.
قبل از تشریف فرمایی امام به نجف، شبی در خواب دیدم که در ایران، آشوب و جنگ است، مخصوصا در خوزستان. سر تمام نخلهای خرما یا قطع شده بود و یا سوخته بود، و در این جنگ یکی از نزدیکان من شهید شده بود -و البته بعدها برادرم حاج آقا مهدی در جنگ شهید شد- جنگ که خیلی طولانی شده بود، با پیروزی ایران تمام شد. در تمام مدت خواب، من چنین تصور میکردم که جنگ میان حضرت #سیدالشهداء و دشمنانش است. وقتی که جنگ تمام شد، پرسیدم « آقا #امام_حسین علیه السلام کجایند؟» طبقهٔ بالای ساختمانی را نشان دادند که دو اتاق داشت. یکی درسمت راست و دیگری در سمت چپ، من به آنجا رفتم و خدمت حضرت #سیدالشهداء مشرّف شدم و عرض ادب کردم.
♦️در همین حین از خواب بیدار شدم. پس از تشریف فرمایی امام به نجف، این خواب را برای ایشان تعریف کردم. ایشان تبسمی کردند و فرمودند: «این جریانها واقع خواهد شد.»
عرض کردم: «چطور آقا؟»
فرمودند: «بالاخره معلوم میشود این بساط.»
♦️من دوباره اصرار کردم و سرانجام ایشان فرمودند: «من یک نکته به تو میگویم ولی باید تا زمانی که من زنده هستم، جایی بیان نشود. زمانی که در قم در خدمت مرحوم والدت بودم، بسیار به ایشان علاقه داشتم، به طوری که تقریبا نزدیکترین فرد به ایشان بودم و ایشان هم مرا نامحرم نسبت به اسرار نمیدانستند. روزی برای من مسیر حرکت و کار را بیان کردند. حالا البته زود است و تا آن زمان که این مسیر شروع شد، زود است، اما میرسد.
♦️این حرف امام تا وقوع انقلاب و پس از آن و نیز جنگ ایران و عراق به یاد من نماند، یعنی اصلا آن را فراموش کرده بودم. تا اینکه زمان جنگ فرا رسید. در طول جنگ من بارها به جبهه رفتم.
در یکی از این سفرها بود که ناگهان چشمم به نخلستانهایی افتاد که سرهای نخلها یا قطع شده و یا سوخته بودند. در آن زمان به یاد همان خواب افتادم و صحبتهایی که امام در خصوص آن فرموده بودند.
♦️اوضاع تقریبا همانطور که دیده بودم، پیش رفت تا اینکه در اردیبهشت ۱۳۶۳ برادرم حاج آقا مهدی به شهادت رسید و دوباره به یادم آمد که حضرت امام فرموده بودند که تمام جریانهای خواب من اتفاق خواهند افتاد.
📚منبع: #کرامات_امام_خمینی به نقل از پا به پای آفتاب، ج۳، ص۲۶۰.
⛔️ شبهه ⛔️
چرا اصلا رأی بدهیم وقتی نظام خودش از قبل رئیسجمهور انتخاب میکند!!
❇️ پاسخ ❇️
❶ ماهها قبل میگفتند رئیسجمهور بعدی قالیباف است، قالیباف که نیامد میگفتند رئیسجمهور بعدی ایران یک نظامیست تمام نامزدهای نظامی یا انصراف دادند(دهقان) یا تایید صلاحیت نشدند(محمد)...
❷ اگر نظام خودش انتخاب میکرد آیا منطقی بود عالیترین مقامها خودشان را چند بار در معرض رأی مردم قرار دهند و با وجود رأی نیاوردن در یک انتخابات، در انتخابات بعدی نیز ثبت نام کنند❓
❸ یکی از مهمترین نمونههای سالم انتخابات رأی آوردن افراد در دولتی مخالف تفکرات خودشان است مثال رأی آوردن احمدی نژاد در دولت خاتمی
و رأی آوردن روحانی در دولت احمدی نژاد؛ تاریخ شاهد است که نظرسنجیها و رسانههای داخلی و حتی خارجی گزینه دیگری را تحت عنوان گزینه انتخاب نظام معرفی میکردند اما در نهایت شخصی کاملا متفاوت و مخالف آن جریان رأی میآورد.
❹ در 76 میگفتند نظام، ناطق نوری را از صندوق در مـیآورد اما در نهایت خاتمی رئیسجمهور شد. در سال 92 میگفتند نظام، جلیلی یا قالیباف را از صندوق در مـیآورد اما در نهایت روحانی رئیسجمهور شد این در حالی بود که روحانی تنها 0.71 (۲۶۰ هزار) درصد بیشتر از حد نصاب رأی آورد و اگر خدای نکرده نظام اهل چنین کاری بود و یا اصوالا چنین کاری امکان داشت، باطل کردن71.0 درصد (۲۶۰هزار) آرا عدد بسیار کمی رأی را شامل میشد.
❺ یا اگر نظام اهل تقلب بود به راحتی و فقط با ابطال چند صندوق انتخابات را به دور دوم میکشاند اما از رأی مردم کوتاه نیامد.ِ اگر انتخاب نظام از ابتدا مشخص بود چرا رسانههای معاند شروع میکنند در حمایت از یک کاندید خاص هزینه میکنند؟ آیا آنها متوجه این
مسئله نشدند که نظام خودش انتخاب میکند که این همه هزینه نکنند؟ در انتخابات قبل، دشمنان و شبکههای بیگانه به طور جدی به حمایت از کاندیدهای غربگرا پرداخته و از مردم میخواستند به آنها رأی دهند.
✳️ مثال در سال 88 حمایت خارجیهای از میرحسین موسوی و یا در انتخابات اخیر پشتیبانی بی بی سی و ...
⚛ از لیست امید و یا در انتخابات 96 حمایت صبح انتخابات آمدنیوز و روح ّ الله زم معدوم از روحانی و درخواست دادن رأی به آن، اگر نتیجه انتخابات از قبل مشخص باشد آیا هیچ کدام از این سیاستمداران و غولهای رسانهای این موضوع را نمیدانند که وارد عرصه تبلیغ میشوند و وقت و آبرو و هزینه خود را خرج میکنند؟
❻ ودر انتها اینکه فرآیند انتخابات در ایران به گونهای است که امکان چنین کاری وجود ندارد. به عنوان مثال هر نامزد میتواند در پای هر صندوق رأی یک نماینده داشته باشد که از ابتدا تا انتهای رأی گیری و شمارش حضور داشته باشد و همچنین در مراحل تجمیع و ... در چنین شرایطی کوچکترین تغییری به راحتی قابل تشخیص و پیگیری و اثبات است همچنین مجریان انتخابات عمدتا معتمدین مردم و اقشار مختلف مردم هستند و از همین روی گروههای مختلف در این فرأیند شرکت داشته و ناظر یکدیگر میباشند.
✍ حجتالاسلام راجی[بااضافات]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پشت پرده پاسخهای کاندید همفکر روحانی....
Dr. YASERI- entekhabe tashrifati .mp3
3.55M
🎙 #گفتگوی_زنده
♦️🔸آیا انتخابات تشریفاتی نیست؟
نظام هرکس را بخواهد از صندوق بیرون نمی آورد؟
🔹دکتر ابوذر یاسری
🌻🍃
🍃
─═ঊ 🦋🍃🔮🍃🦋ঊ═─
پیرمردی با چهرهای زیبا و نورانی وارد مغازه طلا فروشی شد فروشنده با احترام از شیخ نورانی استقبال کرد.
پیرمرد گفت: من عمل صالح تو هستم!!!
مرد زرگر قهقههای زد و با کمال ناباوری گفت: درست است که چهرهای دلربا دارید اما هرگز گمان نمی کنم عمل صالح چنین شکلی داشته باشد!
درهمین حین، یک زوج جوان وارد مغازه شدند و سفارشی دادند.
مرد زرگر از آنها خواست که تا اوحساب کتاب می کند، در مغازه بنشینند.
باکمال تعجب دید که خانم جوان رفت و در کنار شیخ نشست. با تعجب از آن خانم سوال کرد: که چرا در کنار شیخ نشستی؟
خانم جوان با تعجب گفت: کدام شیخ؟ حال شما خوب است؟ ازچه سخن میگوئی؟ اینجا کسی نیست. و با اوقات تلخی گفت: بالاخره طلا را به ما می دهی یانه؟
مرد طلافروش با تعجب وخجالت، طلای زوج جوان را به آنها داد و مبلغ را گرفت و زوج جوان مغازه را ترک کردند.
شیخ رو به زرگر کرد و گفت: غیر از تو کسی مرا نمیبیند و این فقط برای صالحین و خواص محقق میشود.
دوباره مرد و زن دیگری نیز وارد شدند و همان قصه تکرار شد!!!
شیخ به زرگر گفت: من چیزی از تو نمی خواهم! این دستمال را بصورتت بمال تا رزق و روزیت بیشتر شود.
زرگر باحالت قدسی و روحانی دستمال را گرفت و بو کرد و به قصد تبرک به صورت مالید و نقش بر زمین شد.
شیخ دروغین و دوستانش هرچه پول وطلا بود، برداشته و مغازه را جارو زدند!
بعد از ۴سال همان شیخ دروغین با غل و زنجیر، همراه پلیس وارد مغازه شد
افسر پلیس شرح ماجرا را از شیخ و زرگر سوال کرد و آنها به نوبت بازگو کردند.
افسر پلیس گفت: برای اطمینان بیشتر باید دقیقا صحنه جرم را تکرار کنید و شیخ دستمال را به زرگر داد و زرگر بو کشید و به صورت مالید و دوباره نقش بر زمین شد و اینبار شیخ و پلیس دروغین و دوستانش، دوباره مغازه را جارو زدند!
نتیجه: مراقب باشید دولت سوم روحانی توسط شیخ زرگر و رفقا تشکیل نشود.
👌دوستان انتخابات نزدیک است، پس مراقب مغازه زرگری و رأی طلائی خودتان باشید و به افرادی رأی بدهید که کارنامه درخشانی از خود نشان داده اند.
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
و از همه مهمتر مواظب عمل صالح خودتون باشید🤭😂
#طنز_تلخ_سیاسی
─═ঊ 🦋🍃🌺🍃🦋ঊ═─
📊 تلاشهای سازمانیافته برای عدم حضور مردم پای صندوق رای
🔹داده کاویها در شبکه های اجتماعی نشان می دهد که گروه های سازمان یافته ای در بستر اینستاگرام و توییتر به صورتی بسیار فعالانه در پی ناامید کردن مردم برای حضور پای صندوق های رای هستند.
🔸 55 درصد تولید محتوای اینستاگرامی در راستای عدم مشارکت بوده است که این نشان از تمرکز ویژه گروه های ضدانقلاب برای فریب مردم و دور کردن آنها از صندوق رای دارد.
📍 در توییتر نیز 38 درصد تولید محتوای انجام شده در راستای عدم مشارکت در انتخابات است.
🔻 پیش از این کارشناسان بسیاری هشدار داده بودند که در روزهای منتهی به انتخابات 1400 لشکر سایبری اسرائیلی ها و صعودی ها و نیز پهلویچی ها که سالهاست علیه مردم ایران در فضای مجازی فعالیت می کنند، تمرکز ویژه ای را روی ناامید کردن مردم از صندوق رای خواهند گذاشت.
🔶به نظر، رهبر انقلاب در سخنرانی ۱۴ خرداد هر سال، آن بخشی از اندیشه امام ره را تبیین نموده اند که آن بخش گره گشای مشکلات و معضلات آن سال بوده است.
🔺به این معنی که رهبری با رصد هجمه ها علیه نظام در هر سال، به تحلیل آن بخشی از تفکر امام ره پرداخته اند که می تواند پاتکی علیه آن هجمه ها باشد.
🔸 رهبر انقلاب راه حل همه چالش ها و هجمه ها علیه نظام را در اندیشه امام ره می دانند.
🖇امسال: جمهوری اسلامی، مردم سالاری دینی و مشارکت حداکثری در اندیشه امام ره
✍علی محمدی
✅ميراث امام خمینی(ره)
🔻در تقويم مناسبت ها از جمله ۱۴ خرداد رحلت امام خمينى رحمت الله عليه بزرگداشت و تكريم ايشان تبين و روشنگرى بيشتر و بهتر شخصيت امام است.
1️⃣ جمهورى اسلامى : در نظر امام، اسلام محتوى و روح حاكم بر جامعه اسلامى است. همانطور كه مردم نقش اصلى در اداره جامعه دارند. رضايت مردم و مقبوليت مسئولان در نزد آنان ركن ركين جمهوريت است. از نظر امام هر خوانش و قرائتى از جمله حكومت اسلامى يا خلافت بجاى جمهورى اسلامى مورد قبول نيست.
2️⃣ رقابت سياسى - امام از مصاديق بارز آزادى را پذيرش اصل رقابت بجاى تخاصم و حذف بود. بر همين اساس بود كه از انشعاب مجمع روحانيون از جامعه روحانيت حمايت كرد. با دادن فهرست انتخاباتى در كشور از سوى جامعه مدرسين حوزه عليمه قم و جامعه روحانيت مبارز تهران مخالفت كرد.
و بر سر افراد و تفكر آنان كه امر سياسى را در صلاحيت جمعى محدود از افراد حوزوى ميدانستند فرياد زد.
3️⃣ حفظ پرستيژ بين المللى نظام: در منظومه فكرى امام ثبات، اقتدار، تعامل با دنيا و حفظ وجهه بين المللى آن بسيارمهم بود. دو نمونه از تاكيد امام گوياست؛
🔻سفارش به وزير خارجه وقت كه در هيات هاى اعزامى به خارج از كشور و حتى ماموريت هاى وزير " بانوان " حضور داشته باشند تا دنيا بداند زنان در جمهورى اسلامى از تشخص و منزلت لازم برخوردارند.
🔴 راه حل مشکلات، انتخاب درست است نه کناره گیری از صندوق رای
🔹 رهبر انقلاب، امروز: گفته میشود برخی بخاطر مشکلات معیشتی مردد هستن در انتخابات شرکت نکنند. نبایستی این چیزها ما را دلسرد کنه درباره انتخابات. اگر نابسامانی و ناکارآمدی وجود دارد باید آنرا با انتخاب درست و خوب جبران کنیم نه با عدم انتخاب. اگر ضعفی در مدیریتها وجود دارد راه چاره آن چیست؟ که ما در مدیریتها دخالت نکنیم؟ یا نه، یک مدیریت به معنای واقعی کلمه اسلامی و مردمی انتخاب کنیم.
🔹 در انتخاب باید دقت کرد. به وعده و حرف نمیشود اعتماد کرد. درباره خارجیها هم همین را میگویم . به مسئولین عزیز در همین قضایای هسته ای که در جریان است همین را میگویم. در مسائل مهم کشور هم همینجور است.
🔹 حرف آسان است. باید نگاه کرد این وعده را که این فرد میدهد آیا در گذشته این فرد عملی وجود دارد که این وعده را تصدیق کند یانه.
🔹 نامزدها وعده هایی را که مطئن نیستند میتوانند انجام بدهند را ندهند. این وعده ها به ضرر کشور است. اگر چنانچه به ریاست جمهوری رسیدید و نتوانستید انجام دهید مردم را نسبت به نظام دلسرد میکنید. وعده هایی که اهل فن تایید میکنند قابل تحقق است را بدهید، اما این وعده هایی که پشتوانه عملی ندارد را این وعده ها را نباید داد چون موجب دلسرید مردم خواهد شد و این گناه است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب، امروز: راه درست حل مشکلات کشور انتخاب درست در انتخابات است نه کناره گیری از صندوق رای
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از خبرگزاری فارس
منبع آگاه: احراز و عدم احراز هیچ کاندیدایی به وضعیت فرزندانش ربط نداشته است
🔹درپی برخی واکنشها نسبت به بیانات امروز رهبر معظم انقلاب در جریان عدم احراز صلاحیتها، یک منبع آگاه به فارس گفت: این موضوع به شایعهسازیها در فضای مجازی ربط دارد و در شورای نگهبان ردصلاحیت هیچ نامزدی بهخاطر حضور فرزندش در خارج از کشور نبوده است.
🔹این مباحث در جلسات شورای نگهبان مطرح شده اما دلیل ردصلاحیت هیچ فردی نبوده است.
🔹در همین دوره بعضی افراد که فرزندشان در خارج از کشور بوده و آنجا هم فوت کردهاند، تاییدصلاحیت شدند یا برخی که فرزندشان به خاطر اشکالات سفرهای متعدد در خارج از کشور در انتخابات مجلس ردصلاحیت شده بودند، خودشان در این دوره تایید شدهاند.
@Farsna
🔺در جریان عدم احراز صلاحیتها، بخاطر رها بودن فضای مجازی و با نسبت های ناروایی که به برخی عدم احراز شده ها و خانواده هایشان داده شد، به آنها ظلم شده است و دستگاه های مسئول باید جبران کنند؛ اولا شورای نگهبان صرفا به وظایفش براساس قانون عمل کرده و باید توجه داشت که همچنان "عدم احراز صلاحیت بمعنای بی صلاحیتی نیست"، درثانی جبران میتواند صرفا بمعنای دلجویی و آگاه سازی مردم باشد و ثالثا منظور تمام عدم احراز صلاحیت شده ها نیستند!
#مهدی_قاسم_زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅محورهای مهم بیانات مقام معظم رهبری
امام خامنهای امروز به مناسبت سالروز ارتحال امام خمینی ره فرمودند: راه درست حل مشکلات کشور انتخاب درست در انتخابات است نه کناره گیری از صندوق رای.
برخی از مهمترین محورهای این سخنرانی به این شرح است:
🔰 هم در مورد حاکمیت اسلام و هم درباره جنبه مردمی بودن حکومت و مردمسالاری مخالفین سرسختی وجود داشت.
🔹عدهای سکولارها و غربیها بودند که معتقد بودند دین افیون جامعه است و نمیتواند حکومت مردم را در دست بگیرد.
🔹دستهای دیگر میگفتند دین نباید آلوده به سیاست شود و باید تقدس خود را حفظ کند که این افراد سکولارهای مذهبی هستند که مذهبیاند اما در واقع سکولارند. یعنی هیچ اعتقادی به دخالت دین در شؤون زندگی ندارند و مخالفت حاکمیت اسلامند.
🔹مخالفان مردمسالاریها هم دو جبهه بودند، یکی سکولارها که میگفتند مردمسالاری را باید تکنوکراتها دست بگیرند پس جمهوری اسلامی بی معنی است. عدهای دیگر میگفتند مردم کارهای نیستند و باید دین حکومت کند که نمونه افراطی آن در داعش مشاهده میشود.
🔰هر کجا مردم را وارد میدان کردیم و اسلام را معیار تصمیمگیری قرار دادیم مشکلات حل شده است.
🔰 گفته میشود برخی بخاطر مشکلات معیشتی مردد هستند که در انتخابات شرکت نکنند. نبایستی این چیزها ما را دلسرد کند درباره انتخابات.
🔰اگر نابسامانی و ناکارآمدی وجود دارد باید آنرا با انتخاب درست و خوب جبران کنیم نه با عدم انتخاب.
🔴 تحلیل من ؛ تحلیلی که البته شاید خطا باشد
1⃣ تذکار نهایی رهبر انقلاب متوجه انعکاس اخبار کذب و لجن پراکنی های علیه دختر عفیف لاریجانی بود که متاسفانه عده ای با سوء استفاده از عدم احراز صلاحیت علی لاریجانی تهمت هایی علیه ایشان بیان کرده اند
2⃣ بلافاصله بعد از اعلام عدم احراز صلاحیت ها دو حقوقدان شورای نگهبان (قائم مقام و دکتر دهقان) در برنامه تلویزیونی تلویحاً دلیل عدم احراز صلاحیت را ناظر به موضوع تابعیت یا عدم تابعیت فلان فرزند نکردند
3⃣ قطعا اطلاع ایشان از این موضوع مربوط به همین امروز نیست. و اگر قرار به صدور حکم حکومتی بود زودتر انجام می گرفت؛ نه یک روز مانده به مناظره های تلویزیونی. اگر این موضوع موجب عدم احراز صلاحیت لاریجانی شده بود رهبری بلافاصله با تذکر به شورای نگهبان جهت رعایت حق الناس دستور لازم یا حکم حکومتی را صادر فرموده و تا زمان برنامه تلویزیونی ۱۴ خرداد صبر نمی کردند.
4⃣ نکته چهارم استفاده از واژه #افراد میباشد که معطوف به بداخلاقی های انتخاباتی صرفا علیه یک فرد و یک کاندیدا نمیباشد.
☘ #توجه:
۱. متاسفانه برخی کانال ها مثل کانال اصلاحات نیوز در تلگرام با توهین به شعور مخاطبین خود، بر خلاف اصول اولیه خبرنگاری تحلیل و برداشت خودش را به صورت خبر #کذب به رهبر انقلاب انتساب کرده و در انعکاس سخنان رهبری تیتر جعلی زده است که " رهبری: شورای نگهبان جبران کند" ؛
۲. فعلا با تفاوت قائل شدن بین دوگانه ی #خبر و #تحلیل میبایست با تامل و شتابزدگی به صورت قطعی قضاوت نکنیم؛
✍ #محمدصادق_سلطانزاده_بشرویه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ماجرای نظر امام درباره الزام حجاب
🔹رهبر معظم انقلاب: امام کسی نبود که به دلیل رودربایستی با دیگران از حکم خدا منصرف شود. اگر مردم سالاری در دین و از دین نبود و خدایی نبود، امام کسی نبود که به آن تن بدهد. آن روزی که امام مسئله حجاب را مطرح کردند، الزام بود که زنان در محیط اجتماعی باید حجاب داشته باشند خیلی از افراد مخالف بودند. یکی از افراد نزدیک امام به من گفت که این چه حرفی است که می زنند. البته عقیده ما، عقیده امام بود.
🛑 همتی در کلاب هاوس :
⭕️ آقای همتی برنامهتون برای صندوق بازنشستگان چیه: طولانیه نمیشه توی کلاب هاس توضیح بدم
آقای همتی نظرتون راجع به شاخص TFR (باروری) چیه: متوجه نمیشم میتونید یکم توضیح بدید؟
⭕️ من مدیر بانک سینا بودم و ریلگذاری کردم، بخاطر همین حالا یکی از شفاف ترین و بهترین بانک هاست .
بانکی که در پرونده شبنم نعمت زاده دخیل بود
بزرگوار کاملا مشخصه توی مسیرِ خرید ماست بودن گفتن برای ریاست جمهوری هم ثبت نام کنم
🔴 احساس سوختن به تماشا نمیشود!
🔹همتی: رئیسجمهور باید سوار #بهترین_ماشین شود اما ۸۰ میلیون نفر هم باید صاحب ماشین خوب شوند!!
🔸 رئیسجمهوری که سوار بهترین ماشینها شود، در بهترین خانهها ساکن شود، بهترین امکانات در اختیار او باشد، چگونه درد مردم را می فهمد؟ چگونه شرمندگی پدر در برابر فرزندرا درک می کند؟ چگونه میفهمد خانوادهای که در ماه حتی توان خرید یک مرغ را ندارد چه میکشد؟ چه میداند 4 جوان بیکار در یک خانواده بدون سرپرست یعنی چه؟
🔸 امیر المومنین میفرماید:
آیا به همین رضایت دهم که مرا امیرالمؤمنین صدا بزنند و در تلخی روزگار، با مردم شریک نباشم و در سختیهای زندگی، الگوی آنان نشوم؟!
نامه 45 نهج البلاغه
🔸جناب آقای همتی!
احساس سوختن به تماشا نمیشود
آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم
✍🏻 کلام آخر
امثال #همتی که خوی اشرافی دارند، دوای درد مردم نبوده و نخواهند بود. اینها نیامده اعلام میکنند که رئیسجمهور باید بهترین ماشین و امکانات کشور را در اختیار داشته باشد. وای به حال اینکه دستشان به قدرت برسد. آن موقع دیگر خدا را هم بنده نیستند!
💬سید امیر حسینی
⛔️چه کسانی ادعا کردند جمهوری اسلامی در لبه پرتگاه است؟
🔸امامخامنهای در بخشی از سخنان امروز خود فرمودند: بعد از رحلت امام بدخواهان جان پیدا کردند و آرزوهای خود را به صورت پیشگویی تکرار کردند. یک حزب فرسوده قدیمی و پر مدعا در سال ۶۹ بیانیهای داد و اعلام کرد که جمهوری اسلامی در لبه پرتگاه است.
🔹منظور رهبر انقلاب از یک حزب فرسوده قدیمی و پرمدعا، نهضت آزادی است.
🔹این نهضت که در سال ۶۶ از سوی امام خمینی (ره) غیرقانونی اعلام شد و در دوران دفاع مقدس نیز به مناسبتهای مختلف ایران را جنگطلب معرفی کرد، در سال ۶۹ در نامهای به رئیسجمهور وقت که به نامه ۹۰ نفر معروف شد، جمهوری اسلامی ایران را در لبه پرتگاه معرفی کردند و نوشتند: «ملک و ملت به لبه پرتگاه وحشتناک ویرانی و نابودی رسیده است.»
🔹نهضت آزادی از روز ارتحال امام خمینی تا پایان سال ۶۸، بیش از ۲۰ بیانیه صادر کرد که مضمون آن بیانیهها علیه انتخابات، رهبر منتخب نمایندگان مردم در مجلس خبرگان رهبری، رئیسجمهور منتخب، همهپرسی قانون اساسی، قوه قضائیه و... بود.
🔹اعضای نهضت آزادی به همراه دیگر چهرههای همسو با خود در ۲۶ اردیبهشت ۶۹، نامهای تفصیلی منتشر کردند و اوضاع کشور را به چالش و نقد کشیدند.
🔹بازرگان، سحابی و یزدی از جمله امضاکنندگان آن نامه بودند که البته سحابی بعدها در خاطرات خود گفت که «متن نامه مورد تایید بنده نبود ولی به دلیل احترامی که برای مهندس بازرگان قائل بودم و برای نرنجاندن خاطر پدرم و ایشان آن را امضا نمودم... من میبایست پاسخگوی کلماتی میبودم که خود قبول نداشتم.»
منبع: کانال آنتی نفوذ
🔴هم آرزو با دشمنان قسم خورده!
🔰مقام معظم رهبری در سخنان امروزشان به افراد و گروه هایی اشاره کردند که پس از رحلت #امام_خمینی (ره) پایان جمهوری اسلامی را پیشگویی کردند؛
🔰«یک حزب فرسوده و پرمدعا در سال ۶۹»، « گروهی از نمایندگان مجلس» در چند سال بعد و « برخی مقامات آمریکایی».
🔰منظور از حزب فرسوده، حزب منحله #نهضت_آزادی ست که سال ۶۹در نامه ای با امضای ۹۰ نفر از اعضا، به #مرحوم_هاشمی نوشتند جمهوری اسلامی در لبه پرتگاه است. هنوز هم هرساله این ادعا را به روزرسانی می کنند و از رو نرفته اند.
🔰گروه بعدی ۱۲۷ نفر نمایندگان #مجلس_ششم هستند که در سال ۸۱ در نامه موسوم به #جام_زهر از رهبری خواستند تا مهلت تمام نشده، تسلیم آمریکا شود.
🔰گروه سوم افرادی نظیر #جان_بولتون هستند که مدعی بودند جمهوری اسلامی چهل سالگی اش را نخواهد دید!
🔰مقام معظم رهبری پیشگویی این گروه ها را در واقع آرزویشان مبنی بر نابودی جمهوری اسلامی دانستند. بله می شود افرادی در لباس نمایندگان #اصلاح_طلب مجلس با جان بولتون که با رویای حمله به ایران می خوابید هم آرزو باشند!
#محمد_عبدالهی
⛔️اشاره رهبر انقلاب به کدام نامه امام در سال ۶۷ بود؟
🔹رهبر انقلاب اسلامی در سخنان خود در خصوص نگاه امام به اسلام سخنانی بیان فرمود و به نامهای از امام در سال ۶۷ اشاره کرد که آن نامه ۲۵ دی ماه سال ۶۷ به سید حمید روحانی با موضوع تدوین تاریخ انقلاب اسلامی نگاشته شد که در جلد ۲۱ صحیفه نیز آمده است.
🔹امام در آن نامه عنوان فرمود: «شما باید نشان دهید که چگونه مردم، علیه ظلم و بیداد، تحجر و واپسگرایی قیام کردند و فکر اسلام ناب محمدی را جایگزین تفکر اسلام سلطنتی، اسلام سرمایه داری، اسلام التقاط و در یک کلمه اسلام آمریکایی کردند.
🔹شما باید نشان دهید که در جمود حوزههای علمیه آن زمان که هر حرکتی را متهم به حرکت مارکسیستی و یا حرکت انگلیسی میکردند، تنی چند از عالمان دین باور دست در دست مردم کوچه و بازار، مردم فقیر و زجر کشیده گذاشتند و خود را به آتش و خون زدند و از آن پیروز بیرون آمدند.
🔹شما باید به روشنی ترسیم کنید که در سال ۴۱، سال شروع انقلاب اسلامی و مبارزه روحانیت اصیل در مرگ آباد تحجر و تقدس مآبی چه ظلمها بر عدهای روحانی پاکباخته رفت، چه نالههای دردمندانه کردند، چه خون دلها خوردند، متهم به جاسوسی و بیدینی شدند ولی با توکل بر خدای بزرگ کمر همت را بستند و از تهمت و ناسزا نهراسیدند و خود را به توفان بلا زدند و در جنگ نابرابر ایمان و کفر، علم و خرافه، روشنفکری و تحجرگرایی، سرافراز - ولی غرقه به خون یاران و رفیقان خویش - پیروز شدند.»