eitaa logo
بصیر
364 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
6.4هزار ویدیو
435 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
♨️ استراتژی اتاق فکرهای؛ 🔰 از تخریب و تهمت سوپر انقلابی تا تلاش برای وحدت مسببان وضع موجود 🔰 شاید دیده باشید که در این مدت یک سری پیام ها تلاش کرده قاضی‌زاده هاشمی را به لاریجانی بچسباند و محسن رضایی را به اصلاح طلبان. اما هدف چیست؟ 🔰 به نظرم اتاق فکرهای به این نتیجه رسیده اند که شاید در دور اول نتوانند به پیروزی برسند لذا یک عملیات پیچیده را طراحی کرده اند که هدف اصلی آن رفتن انتخابات به دور دوم است. برای این راهبرد دو تاکتیک در حال پیاده سازی است:👇 1️⃣ - اول انقلابیون را به جان هم بیاندازند تا با تفرق آرا کاندیدایی به رای ۵۰ درصدی نرسد و به دور دوم بروند. 2️⃣ - اما آن طرفتر بدنبال تقویت کاندیداهایشان در مناظره سوم و ائتلاف دقیقه نودی هستند و نیم امیدی و گوشه چشمی هم به مذاکرات وین دارند. 🔰 وقتی پیام برخی انقلابیون را می بینم که چگونه محتواهای این اتاق فکرها را قربة الی الله و با هدف بصیرت افزایی و انقلابیگری توزیع می کنند ناخودآگاه آدم به یاد ..... ☝️ خودتان جای خالی را پر کنید.
⁉️چگونه می خواهید به مردم کمک کنید؟ ✍ احمدرضا هدایتی 🔰قطعاً رسیدگی به وضعیت معیشتی محرومین و مستضعفین و دهکهای پایین جامعه امری لازم و بلکه ضروری است، اما سیاست اعطای کمک‌های مالی و حتی افزایش حقوق کارگران و کارمندان دولت تا کی و تا کجا می‌تواند ادامه پیدا کند؟ 🔸آیا بهتر نیست نامزدهای محترم به جای تأکید بر پرداخت کمک مالی به نیازمندان، بر اعلام برنامه‌هایشان در مورد چگونگی تحقق طرح راهبردی اقتصاد مقاومتی که متضمن شکوفایی اقتصاد کشور و بهبود معیشت همه آحاد جامعه است، متمرکز شوند؟ 🔸آیا بهتر نیست، با بیان ظرفیتهای داخلی، به تشریح برنامه‌های موردنظر برای جهش تولید و پویاسازی اقتصاد کشور پرداخته شود؟ 🔸آیا بهتر نیست در مورد برنامه‌هایتان برای بهبود زیرساخت‌های بخش تولید، رفع موانع تولید، جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی، استفاده بهینه از ظرفیت نخبگان و کارآفرینان و سایر موارد مشابه توضیح بفرمایید؟ 🔸قطعاً همه بزرگواران برای این موارد برنامه دارند، اما از آنجا که انتظارات مردم به مراتب بیشتر از آن چیزهایی است که تاکنون توسط برخی از کاندیداها مطرح شده است، لذا شایسته است در مصاحبه‌ها و سخنرانی‌های بعدی و به‌خصوص در مناظره سوم، بیشتر در رابطه با اقدامات اساسی که برای آنها برنامه‌ریزی نموده‌اید، توضیح بفرمایید. 🔸رهبر معظم انقلاب در این زمینه در یکی از سخنرانی‌هایشان می‌فرمایند؛ «ظرفیت‌های کشور خیلی وسیع است؛ خیلی از ماها آگاه نیستیم به گستره‌ی این ظرفیت‌های عجیب، یا به اهمیت آن توجه نداریم؛ میدانیم، آمارها دستمان هم هست [توجه نمیکنیم]. بعضی از مسئولین این‌جورند، آمارها را دارند، [اما] اهمیت آمارها مورد توجه آنها قرار نمی‌گیرد.»
🔹 همتی ۱۰ اردیبهشت: اینایی که میگن چند صد هزار تومان یارانه میدن بگن از کجا میارن و منابعشون کجاست 🔹 همتی ۱۲ اردیبهشت: نمیخوام عدد بدم ولی یک میلیون تومان رایانه میدم!!
🔹 آنهایی که نمی خواهند رای بدهند، حق دارند....👇 ✍️ 1.توزیع سبد کالا با افتضاحی که داشت 2.وعده بهبود معیشت مردم که انجام نشد و به تحریم ها گره زده شد!!!! تا مرحله بعدی بهره برداری خود از گروگان گرفتن زندگی مردم را به اجرا بگذارند. 3.گره زدن معیشت به برجام! و حالا FATF!!!! 4.افزایش دلار و دروغ های مکرری که درباره کاهش قیمت دلار و کالاها داده شد و کردن مردم 5.خصوصی سازی های عجیب و غریب 6.بی برنامگی که منجر به بستن تولیدی ها و ورشکستگی کارخانه ها شد و یا به عبارتی برنامه هایی که منجر به این شد!!! 7.نگارش مساله برانگیز برجام و اجرای یکطرفه مساله برانگیرتر آن 8.زلزله آمد سیل آمد به هیچ حساب نکردند کرونا آمد خود را محبوس کردند و با تدابیرشان مردم را به کام مرگ بردند! 9.همه طرح ها در بدترین نوع آن باجرا گذاشته شد نمونه اش تعدیل حاملهای انرژی مثل بنزین بدون پشتوانه یارانه ای مناسب و توجیه مردم و مسخره ترین جمله: من خودم شنبه متوجه شدم!!! 10.اجرای بدون مجوز قانونی 2020فرهنگی و معطل کردن آموزش و پرورش!! 11.اجرای معاهده پاریس و کاهش سوخت فسیلی و یکی از نتایج آن قطعی برق!! 12.مردم را با وضعیت در تنگنا قرار داده اند و با تدابیر عجیب و غریب موج به موج بر آن می افزایند؟! 13.فضای مجازی رها شده و عدم حمایت از پلتفرم های ایرانی برای مقابله با رقابت پذیری آنها 14.مردم رو به بورس دعوت کردند و وقتی سرمایه ها آمد بورس را مانند کارخانه ها ورشکست کردند. ۱۵. ارز ۴۲۰۰ که قرار بود برای کالای اساسی باشد و مثل وام‌های دولت معلوم نشد به کیا داده شد و آخر و عاقبتشون چی شد؟؟ ۱۶.و... 👈 بر این اساس آن تعداد از مردم انی که قصد شرکت در انتخابات ندارند در واقع حق دارند ولی... 👈 بیایید تمام رویدادهای این ۸ساله را پیش روی خود قرار دهید و چون پازلی ذیل این فرض قرار دهید که همه بود👇 پازلی که چیدمانش می گوید: اینها به دنبال ناراضی کردن مردم و اجرای دستورالعملهایی هستند که در خارج از مرزها تدبیر می شود!!!. 👈بنابراین؛ وقتی شما به این نتیجه رسیده اید که رای ندهید اما... ...اما بدانید هر نتیجه ای که شما گرفته اید در فضایی است که آنها برنامه ریزی کرده اند و !!! آنها خواسته اند!!!! 👈 این هم در پازل آنهاست _کردن شما برای قهر با صندوق های رای!!! و این رشته سر دراز دارد و ✋تنها آن رای دادن شماست؟
🔴 رای الیوم: سید حسن نصرالله امید رژیم صهیونیستی را ناامید کرد ♦️رای الیوم در سرمقاله خود نوشت:سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان دیروزبا سخنرانی خود به مناسبت سی امین سالروز تاسیس شبکه تلویزیونی المنار که در آن " شاداب و سرحال" بود، باعث شد تا امید نهادهای سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی به همراه همپیمانان عرب شان به ناامیدی تبدیل شود. ♦️دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی خود که یک ساعت و ده دقیقه به طول انجامید تنها یک بار سرفه کرد که با شوخی و تبسم آن را یک سرفه معمولی توصیف نمود. ♦️بر اساس این گزارش، سید نصرالله در دو سخنرانی اخیر خود برغم داشتن حساسیت فصلی با شجاعت ظاهر شد و در سالروز پیروزی مقاومت در ۲۵ ماه می ( سه شنبه ۴ خرداد ) در حالی که در تمام مدت سرفه می کرد، با اصرار به سخنرانی پرداخت زیرا ۲۵ ماه می هر ساله یادآور شکست رژیم صهیونیستی و آزادسازی جنوب لبنان از تسلط صهیونیست ها است.
‏تصمیم گیران اصلاحات(همونهایی که تاجزاده انتخاب سومشان بود)دنبال شرط بندی روی اسب برنده اند.اگر رای همتی رشد جدی داشته باشد پشت سر او خواهند آمد تا در تقسیم غنائم هم خجالت زده نباشند هم قدرالسهم بگیرند.اگر رای ایشان رشد نداشت راهبرد ⁧ ⁩ را دنبال خواهند کرد
👁‍🗨 نگاه تحلیلگران: "همچنان همتی‌ لازم است..." 👈 غلامعلی دهقان، عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه، ✍از زمان نگارش یادداشت "همتی لازم است"، دو هفته‌ای می‌گذرد. در طی این مدت دکتر عبدالناصر همتی عزم‌ و اراده و همت خود را نشان داده‌ است. به تعبیری، یک‌تنه به خط زده و امیدواری‌هایی‌ را سبب شده است. ✍ برخی از حامیان فکری-سیاسی وی هم وارد میدان شده‌اند. با این وجود، ادامه مبارزه نیاز به حضور هرچه بیشتر حامیان فکری- سیاسی وی دارد. ✍ اخبار رسیده از سراسر کشور نشان می‌دهد بدنه جریان‌های اصلاح‌طلبی و اعتدالی و حتی مستقلین عرصه سیاسی کشور علاقه وافر به مشارکت فعال در صحنه دارند. اما انگار به دنبال‌ ان هستند تا ببینند سران و روسای‌ این جریانات چه می‌کنند. ✍ به نظر می‌رسد هفته آتی، هفته مهم‌ و سرنوشت‌سازی برای سیاسیون عرصه سیاست کشور باشد. ✍ امید است حال که امیدهایی ایجاد شده، جریانات سیاسی کشور گوشه دنج عافیت‌طلبی و تنزه‌طلبی را کنار بگذارند و بازهم‌ با همتی مضاعف از اندک فضای ایجادشده، استفاده بهینه کنند و نقش‌آفرینی خود را نشان دهند. ✍ بی‌تفاوتی یعنی تحمل هشت سال جریانی که راه و روش سیاست‌ورزی را هنوز هم خوب نمی‌داند. بنابراین، حضور فعال با فرض شکست احتمالی که‌ در هر رقابتی متصور است، خود ادای‌ وظیفه و تکلیف است. ✍ اما فراموش نکنیم به تعبیر مولوی: یار دوست می‌دارد این آشفتگی کوشش بیهوده‌ به از تنبلی. ✍ از قدیم هم‌ گفته‌اند: از تو حرکت، از خداوند برکت...
⭕️ دو دوزه بازی اصلاح طلبان؛ مشارکت بعد از کارگزاران آمد 🔹بعد از حزب اشرافی کارگزاران، ارگان رسمی حزب "اتحاد ملت" (حزب مشارکت سابق) هم به عنوان یکی از سه حزب پدرخوانده در جبهه اصلاحات، در خدمت حمایت از همتی به میدان آمد. ♦️خبرهای موثق حاکی است که اصلاح طلبان به موازات مظلوم نمایی و ادعای اینکه "نامزدی نداریم"، با همه ظرفیت از همتی حمایت می کنند، اما به خاطر در جا زدن رای همتی زیر عدد چهار پنج درصد، نگرانند علنی کردن حمایت خاتمی و نهاد اجماع ساز وی، پس از انتخابات، به اسباب سرشکستگی بیشتر این طیف تبدیل شود. 🔹آنها به همین دلیل، دو دوزه بازی در انتخابات را در پیش گرفته اند. ♦️مجله "صدا" همان نشریه ای است که ادعا کرد باید مثل رئیس جمهور تحقیر شده صربستان، با ترامپ مذاکره کرد: "ولو همچون برّه‌ای در مذبح و برده ای در مسلخ"!
▪️هنر اصلاح طلبی یعنی با یک دست رسما و علنا از کاندیدا حمایت کنی و با یک دست تابلوی:ما در صحنه انتخابات کاندیدا نداریم را بالا ببری. الخیر فی ما وقع 💬