🔴 *درصد مشارکت، کمی شفافتر*
🔺درباره میزان مشارکت بحث و تحلیل های زیادی انجام شد، اما یک نکته مورد غفلت قرار گرفته است که میتواند درصد کیفی مشارکت را شفافتر نشان دهد:
🔷بر اساس آمار وزارت کشور، تعداد ایرانیان واجد، ۵۹,۳۱۰,۳۰۷ بوده که از این تعداد، ۲۸,۹۳۳,۰۰۴ نفر در انتخابات مشارکت نموده اند. اما باید توجه داشت که از این تعداد واجدین شرایط، طبق آمار سال ۹۹ بیش از چهار میلیون نفر ایرانیان مقیم در خارج از کشور هستند، یعنی کسانی که نظام سیاسی ایران در زندگی آنها تاثیر خاصی ندارد از این رو، مشارکت آنان بیانگر واقعیت های اجتماعی درون جامعه ایرانی نیست. بنا بر این اگر بخواهیم میزان مشارکت مردم که بر آمده از تاثیر و تأثرات حکومت بر مردم و مردم بر حکومت است، شفافتر شود، باید میزان رای ایرانیانی که در خود ایران اقامت دارند سنجیده شود.
🔷بر این اساس، اگر چهار میلیون را از ۵۹ میلیون و ۳۱۰هزار نفر کم کنیم، ۵۵ میلیون و ۳۱۰ هزار نفر واجدین شرایط رای خواهند بود که مقیم خود ایران هستند، از طرفی ۱۶۰ هزار رای در خارج از کشور به دست آمده که اگر همه آنها را نیز از سوی ایرانیان مقیم خارج حساب کنیم و از مجموع آراء کسر نماییم، حدود ۲۸میلیون و ۷۷۰ هزار رای باقی میماند که متعلق به ایرانیان ساکن ایران است و مشارکت ۵۲درصدی ایرانیان ساکن ایران را نشان میدهد.
🔻یعنی ۵۲ درصد ایرانیان ساکن ایران در انتخابات شرکت کرده اند و بیش از ۶۲ درصد آنان به رییس جمهور منتخب رای داده اند.
✍️محمد موذن سلطان
💠چوب ناکارآمدی بالای سر اصلاح طلبان؛
🔻همتی که هیچ؛ اصلاح طلبان در انتخابات شورا هم ۲۱ بر هیچ باختند/ «تکرار مکتوب» خاتمی هم جواب نداد
🔻بهترین جایگاه اصلاح طلبان در انتخابات شورای شهر تهران متعلق به محمد سالاری در رده سی و ششم با کسب 36 هزار رای است. این در حالی است که بیست و یکمین فرد منتخب توانست 255 هزار رای از پایتخت نشینان رابدست آورد. اصلاح طلبان اگرچه امروز با پررویی سیاسی شکستهای مفتضحانه خود را لاپوشانی می کنند اما با هر شکستی بیشتر از گذشته به این جماعت سیاسی ثابت میشود که چوب ناکارآمدی و ضعف اساسی در مدیریت دستگاههایی که در اختیار داشتند را میخورند.
🔻اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری متحمل شکست سختی شدند و کاندیدای گفتمانی آنها با تکرار رویکرد سیاسی این جریان که با مولفه هایی همچون حجاب، سیاست خارجی معطوف به غرب و برجام و متعلقات آن همراه بود نتوانست جلب توجه کند و حتی پایین تر از آرای باطله و کاندیدای دیگر قرار گرفت. البته کارشناسان مطرح میکنند که همتی بیشتر چوب عملکردش در بانک مرکزی را خورد.
💠 آخرین نتایج انتخابات ریاست جمهوری مشخص شد/ آرای رئیسی از 18 میلیون عبور کرد
رییس ستاد انتخابات کشور این نتایج را به شرح ذیل اعلام کرد:
1. کل تعرفه های مصرفی ( تحویل شده به مراجعه کنندگان شعب) : 28.989.529 برگ
2. آرای داخل صندوق های اخذ رای: 28.750.736 برگ
3. آرای باطله غیر مأخوذه درون صندوق: 100.231 برگ
4. آرای مأخوذه: 28.650.505 رأی
5. آرای باطله مأخوذه: 3.740.688 رأی
6. آرای صحیح: 24.909.817 رأی
آرای هر یک از نامزدها:
🔸آقای سید ابراهیم رییسی 18.021.945 رأی
🔸آقای محسن رضایی میرقائد 3.440.835 رأی
🔸آقای عبدالناصر همتی 2.443.387 رأی
🔸آقای سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی 1.003.650 رأی
🌐 خبرگزاری دانشجو
🔴حسن روحانی: دلیل مشارکت ۴۸درصدی از نظر من روشن است؛ بیخودی نگوئیم بخاطر معیشت، مردم نیامدند. در سیستان هم معیشت خوب نیست...
🔹این صحبتها را باید آخرین تلاش های جناب روحانی برای لگدپراکنی و آبرو تراشی برای خودش دانست؛ قطعا غیر از معیشت مردم و عملکرد این دولت، تحریم انتخابات، کرونا و هجمه ی تبلیغاتی معاندین نیز بی تاثیر نبوده است اما کاش دقت میکردند که مشارکت سیستان و بلوچستان نسبت به قبل افت داشته، همین اقبال نسبی در مناطق محروم نیز بخاطر ایجاد امید به تغییر از سوی کاندیداهای جبهه انقلاب در مناظرات بوده و عدم اقبال مردم به لیست موسوم به "جمهوریت" در تهران و جناب همتی نیز بخوبی موید نارضایتی مردم از عملکرد دولت و شوراهای مستقر است!
✍️ مهدی قاسم زاده
♨️ مهمترین اولویت دولت سیزدهم برای تولید
با مشخص شدن رئیسجمهور منتخب و زمینهسازی برای تشکیل دولت سیزدهم، یکی از نکات مهم و بنیادی این است که دولت آینده چه اولویتی را برای سروسامان دادن به وضعیت تولید، باید در دستور کارش قرار دهد. چرا که چهار سال آینده برای اقتصاد و تولید ایران بسیار حائز اهمیت است:
📈در این سالها تولید به دلیل عملکرد ضعیف مسئولین، تحریمهای سنگین و بعد از آن شیوع کرونا، آسیب جدی دیده است. به دلیل شرایط خاص تولید و برای برونرفت از این وضعیت پیچیده و بغرنج، رهبر معظم انقلاب اسلامی در صحبتهای نوروزی خود با مردم فرمودند: «چه دولت کنونی و چه دولت آینده، باید با حمایتهای همهجانبه ...از تولید و رفع موانع آن همت کنند که امسال جهش تولید به معنی واقعی تحقق یابد.» بر این اساس معظم له شعار سال ۱۴۰۰ را «تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها» نامگذاری کردند. سؤال اساسی در این برهه زمانی این است که دولت جدید چه اقداماتی را میخواهد در تحقق این شعار انجام دهد؟
👈نکات تحلیلی
⬅️ مهمترین اقدام عاجل و اساسی اصلاح امور تولید، اصلاح در وضعیت کسبوکار است.
⬅️ گزارش پایش محیط کسبوکار نشان میدهد که به ترتیب پنج مؤلفه زیر به عنوان نامناسبترین مؤلفههای محیط کسبوکار کشور تحلیل میشود:
🔻غیرقابلپیشبینی بودن و تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات
🔻بیثباتی سیاستها، قوانین و مقررات و رویههای اجرایی ناظر بر کسبوکار
🔻دشواری تأمین مالی از بانکها
🔻موانع در فرایندهای اداری و اخذ مجوزهای کسبوکار در دستگاههای اجرايي
🔻فساد و سوءاستفاده افراد از مقام و موقعیت اداری در دستگاههای اجرایی
⬅️ برای حل هرکدام از این مؤلفههای اعلامی، باید یک سری اقدامات مناسب و معتبر در دستور کار دولتمردان قرار گیرد تا بهنوعی رقابتپذیری اقتصادی صورت گیرد.
⬅️ برخی از راهکارها مثل تمرکززدایی، توزیع بیشتر قدرت، تسهیل و روانسازی امور اداری، سادهسازی و کم کردن فرآیندهای اخذ تأیید، کاهش مالیاتهای مرتبط با امر تولید، کاهش برخی از هزینهها، تسهیل در واگذاری انشعابات همچون برق و آب، حمایتهای قضایی و ... ازجمله آنهاست.
👈 نکته راهبردی
آنچه در این فرایند مهم است، تغییر رویکرد و باور جهت شناسایی موانع تولید و سپس عزم جدی و انقلابی برای برطرف ساختن موانع است. اجرای متعهدانه به برخی اصلاحات باید صورت گیرد؛ در غیر این صورت همان روند سابق تکرار خواهد شد.
✍️ علی قاسمی
✏️چرا ابوظبی به دنبال فرسایشی کردن جنگ یمن است؟
🔷طی چند ماه گذشته و پس از اینکه دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا مدعی شد خواستار پایان دادن به جنگ یمن است و درحالی که سعودیها در میان پیامدهای نظامی و اقتصادی و سیاسی جنگ یمن دست و پا میزنند، امارات به شکل تدریجی درحال گسترش نفوذ خود در یمن است.
🔴تا چندی پیش زیادهخواهیهای امارات در یمن و به خصوص در جزیره سقطری با سودای گسترش نفوذ در منطقه تا آنجا پیش رفته بود که در ابتدا ابوظبی فقط درصدد ایجاد پایگاههای نظامی در این جزیره به منظور جمعآوری اطلاعات نظامی و جاسوسی بود، اما همانگونه که کارشناسان مسایل منطقه در گذشته پیشبینی کرده بودند، امارات قصد تسخیر و تصرف جزیره سقطری را همچون دوستان جدید این کشور در سرزمینهای اشغالی فلسطین دارد.
🔹همچنین منابع خبری اعلام کردند که رژیم صهیونیستی اخیرا با همکاری امارات یک کشتی حامل ادوات و تجهیزات نظامی وارد جزیره سقطری در جنوب یمن کرده و درصدد تاسیس یک فرودگاه نظامی در آنجاست.
🔹از اواسط ۲۰۲۰ پای صهیونیستها به جزیره سقطری توسط امارات به شکل علنی باز شد و اکنون گردشگران صهیونیست میتوانند به راحتی به این منطقه سفر کنند؛ درحالی که امارات از ورود یمنیها به سقطری جلوگیری میکند!
🔹نگاه امارات به جزیره سقطری با عینک صهیونیستی یعنی جدا کردن این جزیره از یمن و تغییر موقعیت جغرافیایی آن میباشد تا ابوظبی و رژیم صهیونیستی از این طریق مناطق و گذرگاههای دریایی راهبردی همچون دریای عمان، اقیانوس هند و دریای عرب تا باب المندب را در رصد اطلاعاتی و جاسوسی خود قرار دهند.
امارات در کنار این فعالیتها، اقدامات دیگری را برای تغییر هویت یمنی این جزیره در دستور کار خود قرار داده که از جمله آنها تغییر سنتهای اهالی جزیره در زمینه ازدواج و لباس سنتی زنان و مسائل دیگر است؛ آنها دورههای آموزشی ویژهای نیز برای کودکان سقطری تشکیل داده و به آنها تاریخ امارات را آموزش میدهند.
🔹ساکنان سقطری معتقدند که اقدامات امارات با هدف مجبور کردن آنها به ترک این جزیره و پذیرش پیشنهادهای فریبنده در زمینه فروش داراییهای آنها و جایگزین کردن اماراتیها و خارجیها در این جزیره دنبال میشود.
🔴اخیرا نیز جزیره «میون» به عنوان یکی از اهداف استراتژیکی که امارات به آن چشم دوخته در رسانهها مطرح شده است. طبق اسناد موجود امارات درحال احداث یک پایگاه نظامی در این جزیره است که در یک نقطه کور دریایی واقع شده است. این جزیره پایگاه مناسبی را برای هرگونه عملیاتی در دریای سرخ، خلیج عدن و شرق آفریقا فراهم می کند. علاوه بر این، جزیره میان انجام حملات هوایی در مناطق اصلی یمن را تسهیل می کند.
🔸اما جنبش انصارالله یمن درباره هرگونه طمع ورزی امارات متحده در جزیره میون به مقامات این کشور هشدار داده و اعلام کرد، نگذارید بلایی که بر سر عربستان آوردیم به سر شما هم بیاوریم.
⁉️چرا امارات به دنبال فرسایشی کردن جنگ یمن است؟
🔹در این شرایط کارشناسان معتقدند که پایان جنگ یمن به نفع امارات نیست و تا زمانی که این کشور از تسلط خود بر دو جزیره راهبردی سقطری و میون مطمئن نشده در صدد جلوگیری از توقف جنگ یمن است. بر همین اساس ابوظبی با استراتژی فرسایشی کردن این جنگ تلاش میکند تا عربستان را همچنان در این باتلاق نگه دارد. در این راستا اماراتیها سعی دارند دولت جو بایدن را ترغیب به عدم توقف جنگ کنند و با تاکید بر اینکه در صورت ادامه جنگ یمن قراردادهای میلیارد دلاری تسلیحاتی ایالات متحده با عربستان همچنان ادامه خواهد داشت در صدد تحریک آمریکاییها هستند.
🔸اما با این وجود نمیتوان گفت که سیگنالهای امارات برای فرسایشی کردن جنگ یمن عامل تعیینکننده در سرنوشت این جنگ خواهد بود. درواقع سرنوشت نهایی این جنگ وابسته به دو طرف اصلی یعنی عربستان و جنبش انصارالله است.
💠 ۲۰ سال از اشغال افغانستان گذشت.آمریکا نه تنوانست دمکراسی بیاورد و نه صلح و نه یک گروه چریکی را کم رنگ کند.مشارکت ۵ درصد، #مزار_شریف در آستانه سقوط، ۱۳۰ سرباز افغان به تاجیکستان پناهنده شدند.اضطراب عمومی
🔗 @Dr_A_Ganji
🔴حادثه در یکی از ساختمانهای مرتبط با سازمان انرژی اتمی، به هیچ وجه حمله پهپادی نبوده است
🔹بنا بر اظهار یک مقام آگاه در قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) کشور، حادثه بامداد امروز چهارشنبه دوم تیرماه در یکی از ساختمانهای مرتبط با سازمان انرژی اتمی، به هیچ وجه حمله پهپادی نبوده، بلکه احتمالا یک اقدام امنیتی خرابکارانه بوده است و این موضوع ارتباطی به حوزه مسئولیتی قرارگاه پدافند هوایی کشور ندارد.
🔹بامداد امروز(چهارشنبه) دوم تیرماه اقدام خرابکارانه بر علیه یکی از ساختمانهای سازمان انرژی اتمی با شکست روبرو شد و هیچگونه خسارت مالی و جانی نیز بدنبال نداشت.
🔹با توجه به تمهیدات پیش بینی شده در خصوص حفاظت از اماکن متعلق به سازمان انرژی اتمی، اقدام بامداد امروز پیش از آن که صدمه ای به ساختمان وارد کند، خنثی شد و خرابکاران در پیگیری برنامه خود با شکست روبرو شدند.
🔹هشیاری نهادها و سازمانهای حفاظتی و امنیتی در زمینه شناسایی، کشف و مقابله با اقدامات خرابکارانه برای ضربه زدن به فعالیتهای هسته ای صلح آمیز ایران نتوانسته خللی در تداوم برنامه های ایران در حوزه هسته ای ایجاد کند.
🔹چگونگی این رخداد و همچنین شناسایی عوامل آن از سوی مراجع مسئول در دست بررسی و پیگیری است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️واقعیت وضعیت اسفناک برادران افکاری در زندان!
👈این هم فیلم و حقیقت از زندان های ایران، به قول آقای رئیسی؛ ما شفافیم این آمریکاست که باید با بیشترین آمار زندانیان اجازهی فیلمبرداری از وضعیف زندانی ها بدهد.
✅سیاست خارجی دولت رئیسی
🔻برگزاری اولین نشست خبری آیت الله رئیسی، رئیس جمهور منتخب یکبار دیگر توجه افکار عمومی را به سیاست خارجی دولت آینده معطوف کرد. زیرا در این نشست خبری که با حضور نمایندگان رسانههای خارجی و داخلی برگزار شد، یکی از مهمترین محورهایی که رسانهها به آن توجه داشتند، سیاست خارجی دولت آینده بود.
1⃣ سیاست خارجی دولت آینده دارای یک جامعیت است. همانطور که خود آقای رئیسی نیز اعلام کرد، سیاست خارجی دولت از برجام شروع نخواهد شد و به برجام نیز ختم نخواهد شد و سیاست خارجی بر خلاف 8 سال گذشته صرفا متکی بر برجام نخواهد بود و ملت و کشور را معطل آن نخواهد کرد.
2⃣ توسعه روابط تجاری با همسایگان و کشورهای مستقل، اولویت سیاست خارجی ایران در دولت آینده است. بر این اساس سیاست خارجی با محور قرار دادن توسعه روابط تجاری باید برای مردم آورده اقتصادی داشته باشد، نه آنکه برهم زننده ثبات و آرامش اقتصادی کشور باشد.
3. دولت جدید ظرفیت ها و فرصت های اقتصادی هر یک از کشورها جهان از جمله کشورهای همسایه را باید مورد بررسی و ارزیابی دقیق قرار دهد تا بتواند رهگشای دولت در عرصه توسعه تجارت باشد.
4. توانمندی های داخلی کشور مورد تاکید دولت قرار میگیرد و در صدد است که اقتصاد را صرفا به مسائل سیاست خارجی گره نزند هر چند به دنبال آن است که سیاست خارجی را در خدمت اقتصاد کشور قرار دهد.
5. عزم و اراده دولت آینده در تحقق و تضمین منافع ملی است و نه تنها مسائل منطقهای و موشکی قابل مذاکره نیست، بلکه دولت رئیسی با جدیت راهبردهای مهم نظام در تمام حوزه ها را برای تامین منافع ملی و منافع مردم ایران دنبال خواهد کرد.
🔴 ۶ شهر دیگر افغانستان نیز سقوط کرد/ اشرف غنی راهی واشنگتن شد❗️😭
♦️منابع خبری افغان تأیید کردند که از شب گذشته تاکنون شش شهرستان دیگر بهدست طالبان افتادهاند.
♦️ به دنبال پیشروی های عجیب گروهک طالبان در این کشور بهگفتۀ این منابع قرمقول و گرزیوان فاریاب، چهارچینوی ارزگان، تاله وبرفک بغلان، ازرۀ لوگر و قرهباغ غزنی از شهرهایی هستند که امروز بهدست طالبان افتادهاند.
♦️ از سوی دیگر اشرف غنی، رئیس جمهور افغانستان به منظور رایزنی بر سر اتفاقات اخیر این کشور وارد واشنگتن شد
♦️گزینه اصولگرایان برای شهرداری تهران کیست؟
اخبار متعددی در خصوص شهردار آینده تهران به گوش میرسد، اما بر اساس شنیدهها گزینههای موجود در نهایت۳-۴ نفر بیشتر نیست.
بر اساس شنیدهها از رستم قاسمی، محسن پیرهادی و پژمان پشمچی زاده گزینه اصلی اصولگرایان برای شهرداری تهران عنوان میشود. هرچند مازیار حسینی هم جزو گزینهها نام برده میشد اما در صفحه شخصی خود این موضوع را باب میل خود ندانسته است.
🔴 فروش کشور به دشمن، نتیجه قطعی راه کار روحانی برای مذاکرات است
✍️ حسین شریعتمداری
🔹جناب ایشان (حسن روحانی) درباره مذاکرات وین و چگونگی لغو تحریمها، راهکاری ارائه کردند که فروش کشور به دشمن و تبدیل ایران به یکی از دولتهای فقیر و غارتشده و دستنشانده آمریکا نتیجه قطعی آن خواهد بود !
🔹رئیسجمهور محترم در جلسه دیروز دولت فرمودهاند؛ « اگر بخواهند همین امروز ما میتوانیم تحریمها را تمام کنیم، نه فردا، همین امروز، همین امروز دوم تیر، برویم همین الان اختیارات را بدهیم به آقای دکتر عراقچی، پا شود برود وین در عرض چند روز توافق را نهایی کند و اعلام شود تحریمها برداشته شده است»!
🔹این چه اختیاراتی است که اگر جناب دکتر عراقچی داشته باشد ظرف یک روز به تحریمها خاتمه میدهد و کاری که جنابعالی طی ۸ سال قادر به انجام آن نبودهاید را یک روزه به انجام میرساند؟!
🔹بدون کمترین تردید میتوان فهمید که منظور آقای روحانی از اختیاراتی که میتواند ظرف یکروز به تحریمها خاتمه بدهد چیست؟! باید به همه خواستههای آمریکا بیکم و کاست تن بدهیم!
🔹ملت غیور و جوانان جانبرکف این کشور نمردهاند که جنابعالی در لفافه نسخه فروش ایران و مردم شریف و پاکباخته این مرز و بوم را میپیچید ! جناب آقای روحانی! این یکی دیگر فروشی نیست !
🔰پیشروی خزنده طالبان👇
✅گروه طالبان طی چند وقت اخیر پیشرویهای میدانی گستردهای در شمال افغانستان داشته است. این گروه قبلاً در مناطق جنوبی یک سری عملیات نظامی در هلمند و قندهار انجام داد که موفقیت چندانی کسب نکرد.
✳️گزارههای خبری:
1⃣ - نیروهای طالبان تا حدود زیادی از قوم پشتون تشکیل شدهاند و شمال افغانستان ازنظر جمعیتی، از ساکنان تاجیک، ازبک (اوزبیک) و هزاره تشکیل شده است و حضور جمعیت پشتون در این مناطق به نسبت کمتر است.
2⃣- طالبان طی چند سال گذشته توانسته افراد زیادی را از ازبکها به گروه خود جذب کند و از حالت یکدستی که فقط متعلق به یک قوم باشد، خود را خارج کرده است. یکی از دلایل موفقیت عملیاتهای اخیر در مناطق شمالی همین عامل است.
3⃣- راهبرد طالبان در مقطع فعلی، راهبرد «جنگ و گفتگو» است؛ یعنی از طریق پیروزی در عرصه میدانی، به دنبال کسب دستاوردهای بیشتر در عرصه سیاسی و مذاکرات است. به همین منظور طالبان عملیاتهای خود را در یک جبهه متمرکز نکرده و در جبهههای مختلف وارد درگیری و تصرف مناطق شده است.
4⃣- به دلیل تهدیدات طالبان، دولت مرکزی تمرکز خود را بر روی مناطق مرکزی، شرقی و جنوبی افغانستان قرار داده بود و مناطق شمالی از این شمولیت خارج شده بودند و همین سیاست، منجر به ایجاد خلأهای امنیتی در این مناطق شد. البته برخی نارضایتیهای محلی از شرایط موجود نیز مزید بر علت بودند و با به وجود آمدن خلأهای امنیتی از سوی دولت مرکزی، شرایط برای موفقیتهای نظامی طالبان مهیا شد.
✳️گزاره نهایی:
طی چند سال گذشته ایجاد یک دوگانگی بین اشرف غنی و عبدالله عبدالله، با یک سازوکار اجرایی ناقص توسط کشورهایی همچون آمریکا، شرایط را برای خلأهای امنیتی و تصمیمات دوگانه در افغانستان به وجود آورده است. در کنار این مسئله، بر اساس توافق صلح قطر (اسفند ۹۸) باید نیروهای آمریکایی در یک بازه زمانی تعیینشده از افغانستان خارج میشدند، اما این اتفاق رخ نداد و به همین دلیل طالبان دست به حملات جدیدی زد؛ اما دولت بایدن اعلام کرد که نیروهای خود را از افغانستان خارج خواهد کرد و با این روش به دنبال کاهش عملیات طالبان بود. از سوی دیگر تحرکات نظامی طالبان این گزاره را برای آمریکا فراهم کرده که ادعا کند در صورت خروج از این کشور، طالبان قدرت را در دست خواهد گرفت. البته آمریکاییها به دنبال ایجاد یک دوگانگی مخرب بر اساس رویکرد جنگ- صلح هستند تا از این طریق با ایجاد ناامنی گسترده در افغانستان، شرایط را برای توافق مطلوب مورد نظر خود فراهم کنند؛ توافقی که بیش از همه منافع آمریکا در آن دخیل است تا مردم افغانستان.
#محمدرضا_فرهادی
🔴 اعتماد رهبری به #واکسن_ایرانی، جهشی بزرگ در اعتماد سازی عمومی به تولید داخل
در خبرها آمده که رهبر معظم انقلاب در اقدامی اصولی و انقلابی از تزریق واکسن خارجی جهت حمایت از واکسن داخلی امتناع ورزیدند و به زودی واکسن ایرانی برکت که تمامی مراحل بالینی را با موفقیت طی کرده است را استفاده خواهند کرد.
🔹پس از انتشار این خبر مسرت بخش که باعث افتخار هر ایرانی به این نگاه عمیق و دقیق رهبری است، بسیاری از دشمنان که میدانند این اقدام رهبری موج بزرگی از اقبال جهان به تولیدات ایران را خواهند داشت، دایه عزیز تر از مادر شده اند و در اقدامی شگرف ندای وامصیبتا سر میدهند که آی جوانان ایرانی کجائید که رهبرتان در حال انجام یک اقدام خطرناک است و این مدل مواضع.
🔹بخشی از جوانان و کانال دارهای #دلسوز هم با ابراز نگرانی از این اقدام رهبری، مطالبی ارائه میکنند که باید این نگرانی ها را از بعد نگرانی برای امام خود تلقی کنیم و اطمینان بدهیم که #واکسن_ایرانی_برکت تمامی مراحل کارآزمایی بالینی را با موفقیت پشت سر گذاشته و ان شاء الله این اقدام رهبر فرزانه انقلاب اسلامی نویدی از آینده درخشان جمهوری اسلامی در فتح بیش از پیش قله های دانش بوده و نباید به این عزیزان که از سر نگرانی برای امام خود مطلب مینویسند، انگ کم خردی و کم عقلی زده شود.
🔹طبیعتا این دست از عزیزان میدانند که عقل و منطق رهبری عزیز بالاتر از ما و شماست و نباید ابراز نگرانی این عزیزان انقلابی را به جهت سوء تعبیر کرد. الحمدلله این واکسن ساخته پژوهشگران داخلی چند بعد بسیار ارزشمند دارد👇
1. اطمینان رهبری نسبت به واکسن ایرانی
2. این افتخار است که رهبری در عمل پیشتاز اعتماد به تولید داخل است.
3. این نشان میدهد تیم متخصصین پزشکی ما چقدر نسبت به واکسن برکت اطمینان دارند.
4. آغاز یک جهش علمی با پیشتازی رهبری است.
5. ایران جزء 7 کشور تولید کننده واکسن در دنیا قرار گرفت.
6. ایران اولین کشور مسلمان در جهان که واکسن تولید کرد.
7. اعتماد کامل به ظرفیتها و دانشمندان داخلی
8. شکستن فشار عملیات روانی دشمن که برکت قابل اطمینان نیست
9. برکت تمام مراحل بالینی را طی کرده و جای هیچ نگرانی نیست.
10. رهبری اولین رهبر جهان اسلام و هفتمین رهبری و عالیترین مقام یک کشور است که از واکسن تولیدی کشور خودش استفاده میکند. این یعنی نهایت باور به توان داخلی.
✍سید بدون سانسور
🔴 #واکسن| دلسوزان جاهل؛ دوستان غافل؛ مکاران خائن‼️
🔻بلافاصله بعد از طرح خبر تزریق واکسن ایرانی به رهبر عزیز انقلاب برخی #کاسبکاران_متوهم و #متعصب طب سنتی با دمیدن در شیپور "توهم توطئه" و به نام نگرانی سلامتی رهبرانقلاب و به کام توجیه سخنان نادرست و افراط های گذشته خودشان سخنان شاذ و نادرست مطرح کرده و میکنند که بسیار عجیب و قبیح به نظر میرسد!
🔹 متاسفانه ادعاهای ناصواب این جماعت "قلیل العلم و کثیر التعصب و الادعا" که با برچسب زنی های غیراخلاقی و رد مطلق طب مدرن، متاسفانه حریم #محترم و پذیرفته شده طب سنتی و ساحت حامیان محترم آن را به #لجن کشیده اند بهترین بهانه برای سوء استفاده دیگر ابلیسک های مخالف اقتدار ملی و تقی زاده های وطنی داده است که مکارانه و خائنانه در مقام فرزندان شیطان برای تخریب روحیه ما میتوانیم ، تحقیر روحیه خودباوری ، تحریف حقیقت و تضعیف واکسن پر افتخار ایرانی مواردی مطرح کنند که شیطان رجیم هم گاهی در مقابل توهم، مکر و خیانت آنان کم آورده و در محضرشان تلمذ میکند!!
🔹بمانَد که گروهی از فرصت طلبان خناس هم با مستمسک قرار دادن سخنان غیرعالمانه این جماعت افراطی، همه متدینین و حزب اللهی ها را با تازیانه ی زبان نوازش میکنند! و این دوستان غافل در گناه فرصت طلبان شریک هستند...
🌹 وَ عَلَي الإنسانِ #العاقل أنْ لا يَتَدَخَّلَ في مَوضوعٍ يُعَرِّضُ نفْسَهُ لِلتُّهَمِ؛ «اِتَّقوا مَواضِعَ التُّهَمِ»
🔹 از همه دوستان عزیز و متدین خواهشمندم به این عزیزان که خود را عاقل تر از رهبری هم میدانند فقط یک تذکر داده و بدون استمرار جدل نااحسن با آنان، سریعاً کانال ها و گروه های آنان ترک فرمایند چرا که معتقدم تاثیرات تدریجی تفکرات متحجرانه این جماعت بسیار خطرناک تر از کرونا است و در درازمدت ریه های ادراکی دوستان عزیزم را ناخواسته درگیر ویروسی لاعلاج خواهد کرد...
👌ناگفته پیداست که ساحت عزیزانی که بدون تعصب و از جهت کسب اطلاع بیشتر یا دغدغه های شخصی برخی مطالب این جماعت را بازنشر میکنند و عزیزانی دلسوزی مومنانه، سوالات و دغدغه های عالمانه دارند کاملا جداست و این دوستان عزیز و محترم هستند
✍ #محمدصادق_سلطانزاده_بشرویه
🔰 تحقیر مردم؛ اصلیترین دلیل کاهش مشارکت
🔹انتخابات تمام شده و در کنار مسایل مختلف، بحث میزان مشارکت هم مطرح است و هرکس دنبال علت کاهش مشارکت است، حتی حسن روحانی!
🔹اصلاح طلبان می کوشند علت اصلی را «غیر رقابتی» بودن انتخابات بیان کنند و اشاره ای به حمایت های آشکارو پنهانشان از همتی نمیکنند، حتی به «لیست جمهور» که مورد تایید مکتوب محمد خاتمی قرار گرفت و هیچ اقبالی به آن نشد هم کاری ندارند.
🔹روحانی آنقدر از مرحله پرت است که میگوید اگر مشکل اقتصادی علت کاهش مشارکت بود، پس چرا سیستان و بلوچستان مشارکت کم نشد!!! و خبر ندارد که آنجا هم مشارکت کاهش چشمگیر داشته است! برخی کرونا را علت مهم و اصلی می دانند و خلاصه هر کس چیزی می گوید. من معتقدم «تحقیر مردم» اصلی ترین علت کاهش مشارکت بود.
🔹۱- تحقیر اقتصادی باعث شد که مردم با سرعت باور نکردنی به زیر خط فقر سقوط کنند و امیدشان برای دست یابی به اولیات زندگی مثل مسکن و خودرو و ازدواج و... به رویای محال بدل شود.
🔹 ۲-تحقیر شخصیتی همان التماس هشت ساله روحانی به غرب بود که به معنی واقعی کلمه «هیچ» دستاوردی برای مردم نداشت و برعکس باعث سرخوردگی و بی عزتی مردم و از دست دادن همان اندوخته های پیشینشان شد.
🔹بر خلاف خیلی ها، مردم را به اصلاح طلب و اصولگرا تقسیم نمیکنم و معتقد به «قشر خاکستری» نیستم. برعکس معتقدم مردم عمدتا رایی معطوف به دو عنصر «عزت» و «معیشت» دارند و از قضا دولت روحانی در تلاشی هشت ساله، این دو عنصر را به نحو چشمگیری در مردم نابود کرد.
🔹آنها از ایجاد تغییر ناامید شدند، رای دهندگان به روحانی (که اینبار عمدتا پای صندوق نیامدند) ضد انقلاب نیستند، ناامید و سرخورده اند و معتقدند تدبیر و امید دولت روحانی، ریشه تدبیر را کند و نهال امیدشان را خشک کرد
این علت العلل ماجراست.
🔹پیام محمد خاتمی و دیگران، حرف های گزنده همتی و مهر علیزاده در مناظرات و... نتوانست و نمی تواند باور آنها که به اعتمادشان خیانت شده را احیا کند و اساسا موضوع به این سادگی نیست.
🔹بار آیت الله رئیسی از این جهت سنگین تر از همه و همیشه است، او تنها وارث ویرانی کشور نیست،او مسئول تیمار و احیاء امید دلهای شکسته ایرانیان است.
آنها که آدرس دیگری می دهند، هنوز هم نمیخواهند بپذیرند روحانی با مردم چه کرد!
✍حسین شمسیان
🔴 فتنه در لبنان | حرکت به سوی شورش و درگیری
🔹دولت به دنبال حذف سوبسیدهایی است که در این یک سال و خرده ای به خاطر افزایش ناگهانی قیمت دلار اعمال کرده، و قیمت سوخت و کالاها ناگهان چند برابر خواهد شد.
🔹مردم در برابر بانک مرکزی تجمع کرده اند و راههای مختلف را بسته اند. در صف پمپ بنزینهایی که باز هستند درگیری و دعوا و گاه تیراندازی رخ میدهد.
🔹سید حسن نصرالله قرار است فردا جمعه در مورد مسائل مختلف صحبت کند.
مردم انتظار دارند در مورد مسأله حذف دلار حمایتی، و دعوای احزاب سیاسی که موجب اختلال در تشکیل دولت شده است صحبت کند.
🔹دعوای باسیل و بری که هر دو همپیمان حزبالله هستند در هفته گذشته بالا گرفته و هر دو انتظار دارند حزبالله از آنها در مقابل دیگری حمایت کند.
♨️ چالشها و فرصتهای اقتصادی دولت سیزدهم
فصل انتخابات تمام شد و اینک ملت با امید به بهتر شدن اقتصاد، منتظر شروع دولت جدید و تحقق وعدهها است؛ اما سؤال اصلی این است که رئیسجمهور منتخب ملت، از کجا و چگونه باید شروع کند؟!
*👈نکات تحلیلی*
بیشک مهمترین مسئله امروز کشور اقتصاد است و رئیسجمهورمیبایست بیشتر توان خویش را بر رفع این معضل متمرکز کند:
1️⃣ در یک شمای کلی از اقتصاد، میتوان ضعفها را به دو دسته تقسیم کرد:
الف) نظام اقتصادی: تحول در زمینه هدفمند کردن یارانهها، اصلاح نظام مالیات، بانك، گمرك، نظام توزیع، ارزشگذارى پول ملى و بهرهورى، باید محورهای اصلی طرح تحول نظام اقتصادی باشد.
ب) رویکردها: امروز در هیچ زمینه از مشکلات کنونیِ اقتصادی، فاقد برنامه و منابع لازم نیستیم. درواقع عمده مشکلات در مدیریت اجرایی و نظامِ رویکردی حاکم بر آن مدیریت است.
2️⃣ بههرحال اصلاح نظام اقتصادی و تغییر در رویکردها مستلزم برنامهای حداقل ۵ ساله است؛ لذا نمیتوان انتظار ایجاد تغییر فراگیر و بنیادین در کوتاهمدت در حوزه اقتصاد داشت.
3️⃣ در برهه کوتاهمدت یکساله، بزرگترین چالش دولت، کسری بودجه است. گزارش مرکز پژوهشها نشان میدهد کسری بودجه ۱۴۰۰ به میزان ۳۲۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود که باید از پایه پولی تأمین شود که حتی در بهترین شرایط نیز ۱۷۵ هزار میلیارد تومان کسری بودجه برای دولت قابل پوشش نخواهد بود. درنتیجه این امر بهطورکلی آثار تورمی شدیدی به دنبال خواهد داشت.
4️⃣ با این وجود تمامی مشکلات پیش رو، دورنمای نزدیک نشان از روشن بودن امیدهاست؛ تولید واکسن کرونا، شکست نظام تحریم، افزایش فروش نفت و ... همگی ازجمله مواردی است که اگر در کنار رفتارهای امیدآفرین قرار گیرند، میتواند جامعه را برای پذیرش تغییرات بنیادین آماده سازد.
🔰 نکته راهبردی
ایجاد تغییرات بنیادین در اقتصاد مستلزم تغییر رویکردها و اصلاح نظام اقتصادی در بلندمدت است؛ اما در کوتاهمدت نیز نکات امیدآفرین فراوانی وجود دارند که اگر در کنار رفتارهایی از جنس مبارزه با فساد، میان مردم بودن و ...قرار بگیرد، قطعاً میتواند کشور را برای نیل به اهداف عالی اقتصادی، امیدوار و آماده سازد.
💠 از نیمه سال١٣۶٠که امام اجازه ورود روحانیت به عرصه اجرایی را صاد کرد تا کنون١١بار انتخابات ریاستجمهوری داشته ایم و علیرغم وجود کت و شلوری ها در صحنه رقابت،٩بار مردم به روحانیت رای داده اند.این در حالی است هیچ قشری اندازه روحانیت مورد تخریب نبوده.چی تحلیل می کنید؟
#نفی_سکولاریسم
🔷 حضرت آیت الله خامنه ای پس از تزریق دُز اول واکسن کرونا: بنده مایل نبودم از واکسن غیرایرانی استفاده کنم؛ بنابراین گفتم منتظر واکسن ایرانی می مانم چراکه باید این افتخار ملی را پاس بداریم/ علاوه بر این، تأکید داشتم که دریافت واکسن در نوبت طبیعی خود انجام شود که امروز بحمدالله افراد بالای ٨٠ سال و هم سن بنده اغلب واکسن را دریافت کرده اند
🔴 تیم جرم شناسی کانادا: حادثه هواپیمای اوکراینی عمدی نبود
♦️دولت کانادا با انتشار نتایج هشت ماه تحقیقات مستقل درباره سقوط هواپیمایه اوکراینی، از فقدان شواهد مبنی بر تعمدی بودن این حادثه خبر داد.
♦️کانادا بعد از هشت ماه انتظار، گزارش جرم شناسی خود را درباره ماجرای سقوط هواپیمای اوکراینی که در آسمان ایران دچار سانحه شد؛ منتشر کرد.
♦️تیم جرم شناسی به هیچ شواهدی مبنی بر تعمدی بودن این حادثه دست نیافته است.
📌تعطیلی ۴۰۰ صرافی ایرانی بخاطر FATF
🔹محسن قمصری مسئول فروش نفت ایران در دولت روحانی گفته به دلیل رعایت ضوابط fatf ، ایران اطلاعات صرافی هایی که پول ایران را منتقل میکردند در سال ۹۶ در اختیار طرف های خارجی گذاشته است. با این اطلاعات دشمن سراغ این صرافی ها رفته و آنها را تعطیل کرده است و همین باعث شروع افزایش قیمت ارز در سال ۹۶ شد.
🔹همتی میگوید کشور معطل FATF مانده و زیر بار فشار تحریم است ولی نمیگوید به این شیوه به دست خودمان تحریم ها را سخت تر میکنیم و خودمان باعث شده ایم قیمت ارز بالا برود.
🌓 روشنا
15.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سردار نوعی اقدم:
⭕️ روحانی در سفر به یزد چه خبری را شنید که از روی عصبانیت هر آن چه خواست بر زبان آورد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سید حسن نصرالله :
🔹ایران عمود خیمه "عاشورا قبل از ظهور است❗️
🔺️این آخوندام ما رو ول نمی کنند😒😏
🔹️یکی از اساتید ریاضی دانشگاه تهران نقل میکرد:
قرار بود جمع منتخبی از اساتید و نخبگان ریاضی برای شرکت در کنفرانسی بین المللی به یکی از کشور های غربی برن🙂
وقتی سوار هواپیما شدم دیدم یه روحانی تو هواپیماست.😒🛫
به خودم گفتم بفرما اینا سفر خارجی هم ما رو ول نمیکنن.😤
رفتم پیشش نشستم بهش گفتم : حاج آقا اشتباه سوار شدید مکه نمیره😐🕋
گفت: میدونم
گفتم: حاجی قراره ما بریم کنفرانس علمی شما اشتباهی نیاین😕
گفت : میدونم
دیدم کم نمیاره😏
جدیدترین و پیچیده ترین مساله ریاضیمو که قرار بود تو کنفرانس مطرح کنم داخل برگه نوشتم دادم بهش ، گفتم شما که داری میای کنفرانس بین المللی ریاضی اونم تو یه کشور خارجی حتما باید ریاضی بلد باشید.
اگر ریاضی بلدید این سوال رو حل کنید ، برگه رو بهش دادم و خوابیدم.😎🤓
از خواب که بیدار شدم دیدم داره یه چیزایی تو برگه مینویسه🤣
گفتم : حاجی عجله نکن اگه بعدا هم حلش کردی من دکتر فلانی هستم از دانشگاه تهران. جوابشو بیار اونجا بده😂
دوباره خوابیدم😴
بیدار که شدم دیگه نمی نوشت ، گفتم چی شد؟🤔
📝برگه رو بهم داد و گفت:
سوالت چهار راه حل داشت سه راه حل نوشتم و اون راهی هم که ننوشتم بلد بودی😳
شوکه شده بودم😳😥
ادامه داد : این هم مساله منه اگر تونستی حلش کنی من حسن زاده آملی هستم از قم😨
بعدها فهمیدم که به ایشون لقب ذوالفنون را دادند و ایشان در تمامی علوم صاحب نظر بود😶
تا جایی که دورانی که پا تو سن نذاشته بود در هفته روزی یکبار عده ای از پروفسور های فرانسه و سایر کشور های اروپایی برای کسب علم و ریاضی و نجوم خدمت ایشان میرسیدند😕
حالا نظر این عالم بزرگ درباره رهبر معظم انقلاب امام خامنهای مدظله العالی:
"گوشتان به دهان رهبر باشد. چون ایشان گوششان به دهان حجتبنالحسن(عج الله تعالی فرجه الشریف ) است."😊
این جملات وقتی بیشتر معنا پیدا میکند که بدانیم صاحب تفسیر المیزان ، علامه عارف آیتالله طباطبایی درباره شاگردش علامه حسنزاده فرمودهاند:
#حسن_زاده را کسی نشناخت جز امام زمان(عج الله تعالی فرجه الشریف )❤️
•┈┈••✾•♥️•✾••┈┈•
@koocheyEhsas
•┈┈••✾•♥️•✾••┈┈•