eitaa logo
بصیر
362 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
432 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺روحانی: دولت را با رشد اقتصادی مثبت تحویل می‌دهیم ! ➕ واقعا ممنون اما اگر لطف کنید کشور را همانطورکه در سال ۹۲ تحویل گرفته اید نیز تحویل دهید کفایت میکند؛ مخصوصا از لحاظ قیمت ارز، مسکن، خودرو، میزان نقدینگی، کسری بودجه و ارزش پول ملی !!
👆نشانه‌ای از انتصاب شایسته و به‌جای حجت الاسلام 💡 نشانه شایسته‌سالاری = تخریب توسط دشمن
EAST-362.pdf
13.32M
🌐 هفته نامه مطالعات شرق 💠 نکته های خوبی درباره تحولات افغانستان دارد.
▪️مهدی محمدی مشاور رئیس مجلس در امور راهبردی: ‏به ششمین سالگرد امضای برجام نزدیک می شویم. از یک دیپلمات غربی در وین پرسیده اند چگونه باید این سالگرد را گرامی داشت؟ به بلومبرگ گفته: ‘با یک دسته علف هرز’!
🔴 مرگ مشکوک دو فرمانده اسرائیلی و آمریکایی در منطقه ظرف یک هفته 🔹در هفته اخیر دو فرمانده ارشد ارتش تروریست آمریکا و اسرائیل بطور مشکوکی جان خود را از دست دادند. جیمز سی ویلیس فرمانده اسکادران تعمیرات سنگین نیروی هوایی آمریکا که مسئول بازآماد و تعمیر سریع واحدهای سنگین نیروی هوایی این کشور است، در پایگاه هوایی العدید قطر جان باخت و امروز نیز شارون عاسمان فرمانده یکی از مهمترین تیپ های پیاده ارتش صهیونیستی به درک واصل شد.
🔺 ابوذر گوهری مقدم، عضو هیأت علمی دانشکده معارف اسلامی و علوم سیاسی دانشگاه امام صادق علیه السلام: 🔹نتیجه مذاکرات وین براساس اظهارات مقامات آمریکا: 🔹ابقای بیش از ۷۰۰ شخص درلیست تحریم 🔹ابقای قوانین تحریمی نظیرکاتسا ومحدودیتهای U-turn 🔹حفظ بخش عمده تحریم‌های ترامپ 🔹عدم لغو یک‌باره تحریم‌ها 🔹عدم قبول راستی آزمایی توسط آمریکا 🔹ابقای تحریم‌های غیرهسته‌ای 🔹نتیجه: عدم انتفاع ایران از برجام
💠 *تحلیل اندیشکده‌ شورای آتلانتیک از چشم‌انداز ریاست جمهوری سید ابراهیم رئیسی* 🔹برخلاف احمدی‌نژاد که در مواردی با [آیت‌الله] خامنه‌ای اختلافاتی داشت، رئیسی تنها به دنبال موفقیت رهبر انقلاب است. 🔹تهران خواهان بازنگری در توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ برجام با ایالات متحده و قدرت‌های جهانی با هدف کنترل برنامه هسته‌ای ایران است. اما برجام سقف روابط آمریکا و ایران خواهد بود نه کف آن. 🔹ایران با و یا بدون توافق، یک تهدید بزرگ برای ایالات متحده و متحدانش خواهد بود. صرف‌نظر از برنامه هسته‌ای ایران، تهران دارای پیشرفته‌ترین برنامه توسعه موشک‌های بالستیک در خاورمیانه بوده است. 🔹در آینده شاهد متوازن شدن سیاست خارجی ایران میان قدرت‌های منطقه‌ای و دشمنان قدیمی باشیم. انتظار می‌رود که رئیسی روابط اقتصادی با چین، اتحاد راهبردی با روسیه و حمایت‌های تهران از شبه‌نظامیان شیعه در عراق، لبنان و سوریه را توسعه دهد. 🔹به هر ترتیب، ایران احتمالاً با تداوم مذاکرات خود با عربستان سعودی در جهت کاهش تنش‌ها به ویژه در جنگ یمن تلاش خواهد کرد. لذا دولت رئیسی می‌تواند تمرکز بیشتری بر بازسازی اقتصاد تضعیف‌شده کشورش داشته باشد.
هدایت شده از کاتوسا
تحولات افغانستان.mp3
13.66M
🔴 تحلیل سیاسی از اوضاع افغانستان 🔸تحولات افغانستان بسیار پیچیده است؛ دلیل آنهم تعدد بازیگران داخلی و خارجی صحنه نبرد در افغانستان است. ⚠️ به طالبان نباید اعتماد کرد! 🛡طالبان امروز با طالبان سال ۱۳۷۷ بسیار متفاوت است، علت چیست؟ 🔺چرا هم زمان با خروج آمریکا از افغانستان طالبان فعال شده است؟ 🔻چرا شیعیان افغانستان نباید با طالبان وارد جنگ مسلحانه شوند؟ 🔺جمهوری اسلامی ایران چه سیاستی در قبال طالبان دارد؟ 🔻چگونه جلوی تشکیل داعش در افغانستان گرفته شد؟ 🔊 جواب تمامی سوالات را در فایل صوتی بالا بشنوید. استاد سرلک پاسخ می دهد. ✅ تحلیلی متفاوت از استاد تحلیلگر مسائل سیاسی و منطقه‌ای 💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇 🆔 @Saniehhayetalaee
✅ حوادث افغانستان را هوشمندانه باید تحلیل کرد ☑ ️ برای تحلیل وضعیت امروز کشور افغانستان و تسلط گروه طالبان بر بخشهایی از این کشور ، ضرورت دارد گزاره های زیر را کنار هم قرار داده شوند: ۱_ طالبان یک نیروی نظامی، اجتماعی و سیاسی برخاسته از درون جامعه افغانستان است. ۲_ طالبان حنفی مذهبند و در این مذهب اندیشه تکفیر خیلی عمق ندارد. ۳_ طالبان در سالهای اخیر از نظر سیاسی تغییر موضع داده و تاحدود زیادی معتدلتر شده است. ۴- میان طالبان سه جریان اصلی وجود دارد که دو جریان به شدت ضدآمریکایی است که این موضوع می تواند برای ایران مفید باشد. ۵- مشی سیاسی جدید طالبان عدم درگیری و جنگ با سایر اقوام و مذاهب است. ۶- دولت مرکزی فعلی حاکم بر افغانستان، کاملا آمریکایی است و مواضع ضد ایرانی دارد و هرگز در موضع دوستی با ایران قرار نخواهد گرفت . علاوه برآن ، در حال حاضر نیز سلطه این دولت بر افغاستان به یک حوزه کوچک و حداقلی محدود شده است. ۷- جمهوری اسلامی اشراف و نفوذ بالایی بر حوادث نظامی و سیاسی این کشور دارد که می تواند با تهدیدات احتمالی مقابله کند. ۸- عمده جنایات علیه شیعیان این کشور توسط داعش افغان در حال انجام است که دست پرورده آمریکاست و ارتباطات پنهانی هم با دولت حاکم بر کابل دارد. ۹- در حال حاضر گروه طالبان رفتار نسبتا مسئولانه ای در قبال منافع ایران در کشور افغانستان دارد. ۱۰- طالبان آن رابطه سربازی با عربستان و پاکستان را که در گذشته داشته دیگر ندارد. بنابراین: طالبان را واقع گرایانه باید تحلیل کرد؛ این گروه یک واقعیت حاکم بر افغانستان است. هیچ گریز و چاره ای جز تعامل هوشمندانه با آن وجود ندارد. طی روزهای اخیر هم ، طالبان بر هر نقطه ای در این کشور مسلط شده، امنیت را حاکم کرده و یک مشی معتدل اجتماعی را اجرا کرده است. اخراج آمریکا از افغانستان منفعت مشترک ایران با طالبان است. چینی ها، روسها و تا حدودی هم هندی ها ، اکنون راضی به تسلط طالبان بر افغانستان و اخراج آمریکا از این کشور و تشکیل یک حکومت مستقل در کابل هستند. طالبان اکنون بر ده ها منطقه شیعه نشین حاکم شده و واقعا مشکل حادی ایجاد نکرده است. هرچند در یک نگاه بدبینانه تسلط این گروه بر افغانستان تهدیداتی هم می تواند داشته باشد اما در یک تحلیل عمیق، فرصتهای این وضعیت، بیشتر از تهدیدهاخواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆آخرین لجن پراکنی وهتاکی احمدی نژاد بی شرف ♦️باعرض پوزش فراوان، فقط جهت بیداری او کسانی که هنوز عکس احمدی نژاد را کنار حضرت آقا می زنند ونمی خواهند ضدیت این موجود را با ولایت باور کنند ♦️ای کاش نظام اجازه می داد مردم غیور ایران، خودشان تکلیفشون را با این عنصر ناچیز وحقیر روشن کنند
نظر مهدی محمدی درباره ویرانه دولت روحانی 🔹مهدی محمدی در توئیتی نوشت: به جای بالا بردن انتظارات در دولت آینده، باید میزان آگاهی از ویرانه ای که دولت روحانی تحویل می دهد را بالا برد. فعلا، معجزه این است که جلوی فاجعه را بگیریم.
⭕️ باج نفتی عربستان به پاکستان برای مقابله با ایران 🔻 پس از دیدار عمران خان نخست وزیر پاکستان از ریاض، حکام سعودی و پاکستانی موافقت کردند تا تنش ها میان دو کشور کاهش یافته و اسلام آباد از این پس از کمک های نفتی عربستان بهره‌مند شود. به گزارش فایننشنال تایمز، پاکستان با نشان دادن چراغ سبز درباره کاهش نفوذ ایران در این کشور، مقدمه دریافت کمک از سعودی‌ها را برای خود فراهم ساخته است. عمده موضوعات مطرح شده در این سفر یک‌روزه را می توان مسئله روابط اقتصادی، سرمایه گذاری در حوزه انرژی و ... دانست. 🔻 در تابستان سال گذشته به دلیل عدم تشکیل جلسه سازمان همکاری های اسلامی در مورد لغو وضعیت کشمیر توسط هند، روابط میان ریاض و اسلام آباد تیره و تار شد. در این دوران ریاض شروع به فشار آوردن به پاکستان کرده تا از این طریق وام ۳.۴ میلیارد دلاری که در سال ۲۰۱۸ را پرداخت کردند را بازستاند. اکنون پس از دیدار محمد بن سلمان و عمران خان، نخست وزیر پاکستان به نظر می رسد روابط بین دو کشور به حالت عادی درآمده است. در ماه ژوئن ذخایر ارزی پاکستان حدود ۱۶ میلیارد دلار بوده است. این عدد پیش از درخواست وام ۶ میلیارد دلاری از صندوق بین المللی پول به ثبت رسیده است. این در حالی است در سال ۲۰۱۹ پاکستانی درخواست وام ۷ میلیارد دلاری کرده بودند. 🔻 با به‌حاشیه‌رفتن جریان راست گرای افراطی در واشنگتن و تل آویو، "دوران گذار" در منطقه منا وارد مرحله جدید شده است. قدرت های منطقه ای همچون عربستان سعودی، ترکیه و ایران ضمن حرکت به سمت تنش زدایی با یکدیگر به عنوان نمایندگان اصلی سه محور لیبرال-محافظه‌کار، اخوانی و مقاومت به دنبال تقویت روابط با کشورهای پیرامونی همچون پاکستان، عراق، امارات و ... هستند. نزدیکی اسلام آباد به ریاض را می توان در چهارچوب این پازل تحلیل کرد. جمهوری اسلامی ایران می تواند با ارائه تخفیف های ویژه صادرات نفت و گاز به پاکستان ضمن حل مشکل همسایه شرقی، می تواند گوی سبقت را از رقبا منطقه ای خود برباید و موقعیت خود را ا در منطقه تقویت کند.