♨ تراکم مشکلات و الزامات زمانه
✍ عزیز غضنفری
🛑 این روزها جدای از مشکلاتی که در وضعیت اقتصادی و اجتماعی کشور بهعنوان معضلات حلنشده از گذشته وجود دارد، مسئله برق کشور و نیز چالش آب در ایران و خاصه استان خوزستان بر حجم دغدغه ها و پیچیدگی ها افزوده است. موضوع اما زمانی اهمیت بیشتری می یابد که در ماجرای آب و برق، جریان ضدانقلاب خارج از کشور همه تلاشها و امکانات خود را به کار میبندد تا با جنگ تبلیغاتی و عملیات روانی، مردم را وادار به اعتراض خیابانی کند. از این منظر هرچند دستگاههای امنیتی کشور باید این تحرکات را رصد کنند، اما حقیقت امر آن است که مگس بر روی زخم مینشیند و ازاینرو بایستی مشکلات پدید آمده در درون را فوراً علاج کرد.
👈 نکات تحلیلی
1⃣ در شرایط حساس کنونی، بهطور طبیعی بایستی ضمن توجه به حل مسائل حقیقی و اصلی مردم، به شکل اساسی و بنیادین، در کوتاهمدت نیز چارهجویی کرد و وضعیت زندگی و معیشت مردم را در فصل تابستان، در زمینه برق و آب سامان داد.
2⃣ شرایط اقلیمی کشور و خشکسالیهای پیدرپی و مسائل ناشی از وضعیت تولید برق بهویژه در تابستان ها، توان پیش بینی و پیشگیری از بروز مشکلات را دشوار نساخته است؛ از این حیث ضرورت دارد با قصورهای احتمالی برخورد شود.
3⃣ نکته مهم دیگر در این زمینه آن است که دولت جدید بهزودی کار خود را آغاز می کند. این شروع در شرایطی است که مسائل و مشکلات مزمن بهاضافه معضلات کنونی، وضعیت اداره کشور را با دشواری همراه ساخته است. ترسیم شرایط عمومی کشور و تراکم اوضاع اقتصادی به خاطر سلب مسئولیت از دولت جدید نیست و نیز بهانه ای برای شانه خالی کردن دولت آقای رئیسی از وعده هایی که به مردم داده نمیتواند باشد؛ بلکه نمایاندن ابعاد مختلف کشور بدین سبب است که همه نهادها، نیروها و عناصر سیاسی، خود را برای کمک به دولت جدید آماده کنند و از دیگر سو، دولت نیز با حداکثرگرایی در تعاملات و افزایش سعهصدر، به استقبال نقدها و نظرهای متنوع و دقیق مطرحشده برود و از ایدههای مؤثر ارائهشده در جامعه استقبال کند.
👈 نکته پایانی
ترسیم اوضاع کنونی بدین خاطر است که آقای رئیسی به سمت انتخاب کابینه ای قوی برود؛ بهگونهای که بر مسائل اصلی کشور متمرکز شوند و ضمن درس گرفتن از تجربیات گذشته، از حواشی و موضوعات خارج از اولویت اجتناب نمایند. در این زمینه آنچه اهمیت دارد استفاده از ظرفیتهای گسترده کشور در سطح داخلی و محیط منطقه ای و بینالمللی است. بهشرط اراده لازم، راهکارهای غلبه بر مسائل در کشور موجود است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ۶۵ هزار تن جو انباشته شده در بندر شهید رجایی با صدور دستور ویژه قضایی در حال ارسال به سراسر کشور است
🔰آدرس غلط برای توجیه کارنامه هشتساله!
✍ احمد بنافی
🛑 رئیسجمهور روحانی چهارشنبه (۲۳ تیرماه) در جلسه هیئت دولت در خصوص مذاکرات احیای برجام گفت: «امروز سفره آماده است، کار آماده است. فرصت دولت دوازدهم را از دستش گرفتند. از اینکه ۴ ماه، ۵ ما، ۶ ماه فرصت از دست رفت، متأسفیم!».
✳️گزارههای تحلیلی:
🔰تمام تلاش آقای رئیسجمهور در این روزهای پایانی این است که تصویری خوب از دولت خود به افکار عمومی ارائه دهد؛ اما گزارش اخیر ایشان، یک آدرس غلط برای توجیه کارنامه خالی بود. وجه مشترک گزارشهای دکتر روحانی در این است که بر روی دفاع از سیاست خارجی دولت متمرکزشده و در آن، مانند همیشه، چالشهای کنونی به سیاست خارجی گرهخورده تا خود را از وضع موجود مبرا نماید. موضوع آمیخته با تأثر این است که آقای روحانی در دقیقه 90 هم با چالش مسئلهیابی مواجه است و بر گزارهای بهعنوان مسبب وضع موجود تأکید میکند که بههیچعنوان با واقعیتهای کنونی مطابقت ندارد؛ تا جایی که اصرار بر آن، زحمات کارگزاران دولت خود را نیز در طول این ۸ سال با خدشه مواجه مینماید. مسئله اینجاست که آقای روحانی کماکان شرط حل مشکلات کنونی را صددرصد متوجه احیای برجام میکند، دقیقاً همان مسئلهای که دلسوزان و منتقدان ایشان بارها بر غلط بودن آن تأکید کردهاند. مسئله آقای روحانی، گرفتار شدن در یک باور ذهنی اشتباه است که نتیجه آن حرکت در مسیر غلط و قرار گرفتن در طراحی طرف مقابل بوده که مبتنی بر آن، ۸ سال تلاش شد ایران در آن محیط نگه داشته شود؛ بهعبارتیدیگر نگهداشتن اقتصاد و معیشت مردم درگرو گشایشهای خارجی، دقیقاً بازی کردن در همان جورچین آمریکا و اروپا بود و حاصل آن طی این سالها وضع را به نفع مردم تغییر نداده است.
مسئلهای که آقای روحانی نمیخواهد بپذیرد این است که در این ۸ سال بر مسیری قدم گذاشته و امروز هم بر آن پافشاری دارد که از قضا دولتهای آمریکایی هم در دوره اوباما، هم در دوره ترامپ و هماکنون در دوره بایدن، آن را تبدیل به بخشی از راهبرد خود نمودهاند، آنهم حل چالشهای درونی از طریق مذاکره است؛ تنها تفاوت در این است که هرکدام در تاکتیکها با هم اختلاف داشتهاند. چیزی که آقای روحانی و تیم سیاست خارجی ایشان هیچگاه در مذاکره بر آن پافشاری و برای آن برنامهای نداشتند، چگونگی مواجهشدن با تعهدناپذیری آمریکاییها بوده است. آمریکاییها در مذاکره هیچگاه و حتی اکنون نمیخواهند تعهد واقعی بپذیرند. تضمین گرفتن در مذاکرات کنونی حق جمهوری اسلامی است که تجربه تلخ برجام، آن را به ما آموخته است. آمریکاییها اکنون نه تضمین میدهند که مجدداً تحریم را برنگردانند و نه حاضرند حداقل راستیآزمایی مدنظر ایران در مقابل انجام تعهداتشان را بپذیرند. چرا؟ چونکه تحریم بخش اساسی راهبرد امریکا علیه ایران است؛ چیزی که هیچگاه آقای روحانی حاضر به پذیرش آن نبود.
✔️ نیروهای امنیتی ایران چگونه تحرکات روزانه وزیر جنگ اسرائیل را رصد میکنند؟
✍ مهدی جهان تیغی :
⭕️ شاهکار اطلاعاتی به نام ابوالقیعان
🔹 یعقوب ابوالقیعان، سیاستمدار پیشین و از مالکان بزرگ شرکت ساختمانی در شمال ناحیه نگیف؛ آخرین شاهکار اطلاعاتی جبهه مقاومت در اسرائیل محسوب میشود. این چهره تجاری مشهور در حالی در حال محاکمه در دادگاه های اسرائیل است که با مهمترین افراد امنیتی و سیاسی رژیم صهیونیستی در سی سال اخیر از میشه یعلون که سابقه ریاست ستاد ارتش اسرائیل و معاونت نخست وزیری و وزارت جنگ در دوران نتانیاهو را در کارنامه دارد تا بنی گانتس، وزیر جنگ فعلی اسرائیل رابطه نزدیک داشته است.
👈 اما چند برآورد راهبردی میتوان از این پرونده امنیتی ارائه داد:
1️⃣ ارزش اطلاعاتی «ابوالقیعان» برای جبهه مقاومت چقدر بوده است؟ صهیونیست ها می گویند او نوع و نحوه فعالیت امنیتی در اسرائیل، فعالیت و برنامههای بنی گانتس وزیر جنگ، معاملات نظامی که بین اسرائیل و فلسطینیان انجام شده بود یا قراردادهای نظامی با ایالات متحده را با یک واسطه به افسران اطلاعاتی ایران تحویل میداده است. روزنامه معاریو در گزارشی تحلیلی از این واقعه نوشت: باید از کیفرخواست اعلامشده در دادگاه نتیجهگیری کرد که تمامی حرکات بنی گانتس وزیر جنگ اسرائیل روی میز ایرانیها قرار داشت. اما بهترین جمع بندی همان است که سازمان اطلاعات و امنیت داخلی اسرائیل گفته است « ابوالقیان اطلاعات بروز شده ای از وقایع اسرائیل ارائه می کرده است»
2️⃣ فهرست مورد هدف جامعه اطلاعاتی ایران در اسرائیل تنوع جالب توجهی دارد و از چهره های تجاری تا نمایندگان پارلمان و وزرای کابینه این رژیم در آن دیده می شود. خرداد ۹۷ بود که پلیس رژیم صهیونیستی و شینبت اعلام کردند که «گونن سگو»، وزیر پیشین انرژی و زیرساخت اسرائیل و عضو اسبق پارلمان اسرائیل بهاتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شده است. افشای پرونده ابوالقیعان که سالهاست پشتیبان مالی احزاب موثر و مشهور صهیونیستی بوده و در کارنامه خود حضور در بالاترین سطح معادلات سیاسی این رژیم را دارد، نشان می دهد که سطح عملیات اطلاعاتی ایران تا در بالاترین رتبه در برابر رژیم صهیونیستی قرار داشته و موفق نیز بوده است.
3️⃣ اسرائیل طی ماه های اخیر تلاش زیادی کرد که نشان دهد ایران را زیر ضربات اطلاعاتی سنگین قرار داده است. اما اینک مجبور شده محاکمه بخشی از جاسوسان ایران در اسرائیل را علنی کند. واقعیت ولی فراتر از این دادگاه ها است؛ نهادهای امنیتی در اسرائیل گفته اند که افشای پرونده جاسوسی ابوالقیعان بخشی از فعالیت سرویسهای امنیتی و نظامی اسرائیل طی چند سال گذشته برای کشف و مقابله با فعالیتهای اطلاعاتی ایران و حزبالله در درون ساختار اسرائیل است. معنای دیگر این جملات این است که اسرائیل سالهاست گرفتار نفوذ افسران اطلاعاتی ایران بوده و برای مقابله با آن مجبور شده عملیات گسترده و طولانی مدتی را برای پاکسازی درونی امنیتی خود آغاز کند و پرونده های علنی شده تنها بخشی از بیان غیرمستقیم این فعالیتها است.
4️⃣ رژیم صهیونیستی چند دهه است که کنترل خبری بسیار منظم و سختگیرانه ای درباره حوادث امینتی و نظامی دارد و تمایلی برای نشان دادن ضعف های اطلاعاتی درونی خود به هیچ وجه ندارد. در برگزاری دادگاه های علنی اخیر به نوعی اجبار دیده می شود. صهیونیست ها مجبورند به ایران پیام بدهند که موفق به کشف سرنخ های از اقدامات اطلاعاتی آنها شده اند ولی خودشان هم میدانند و هم گفتهاند که یعقوب ابوالقیعان در حالی هفتهها پیش توسط نهادهای امنیتی و اطلاعاتی دستگیر شده که تا امروز اطلاعات زیادی در مورد هویت همدستان یا اشخاصی که با وی در این زمینه در ارتباط بودند وجود ندارد.
🍚 مشروطه و دیگ پلوی انگلیس
📌 روزهای اکنون در تقویم تاریخ ایران، مصادف است با سالروز فتح تهران توسط مشروطه خواهان و آغاز مشروطه دوم. از آن به بعد جریان دینی و سنتی از فرآیند نقش آفرینی حذف شدند و کار به دست روشنفکران و ساختارشکنان فرهنگی، دینی و سیاسی افتاد!
🔖 یک داستان از هزاران:
🔹 28 تیر 1285 (117 سال پيش) تحصن مشروطه خواهان در سفارت انگليس آغاز شد. اين تحصن تا17 مرداد به مدت 23 روز ادامه يافت.چندين هزار نفري که آنجا حضور يافتند مطالبه خود را "عدالت خانه" اعلام کردند و از مظالم حکومت ناراحت بودند.
🔸سفارت تمام مدت 23 روز را به اين جمعيت که تا 18 هزار نفر تخمين زده شده است غذا مي داد تا سفارت را ترک نکنند .حتي به افراد مرجع حاضر، مبلغي هم مي دادند که مردم را تحريک به خروخ نکنند.
🔹يک روز افراد بيکار حاضر درتحصن که در سفارت قدم ميزدند به محل پخت وپز که در محوطه باز سفارت بود رسيدند و آشپزي که ديگ پلو را دم مي انداخت از آنان سوال کرد: شما چي مي خواهيد ؟ چند روز است خسته شديم بس که براي شما غذا درست کرديم.
🔸گفتند ما عدالت مي خواهيم و..... آشپز گفت : ها.... فهميدم شما مشروطه مي خواهيد و آنان گفتند مشروطه چيست و طرف توضيح داد.ناگهان واژه مشروطه مثل باد در جمعيت پيچيد و به گفتمان تبديل شد.
⚠️زن سفير که با کالسکه در حال خروج از درب سفارت بود به افرادي که کنار درب ايستاده بودند گفت چه مي خواهيد شما؟ و پاسخ شنيد: مشروطه. همسر سفير گفت ما وقتي در انگليس مشروطه مي خواستيم بسياري از علماي مذهبي را کشتيم.
🔹طرف ايراني که هنوز غير نام مشروطه چيزي از آن نمي دانست گفت: علما که هيچ، ما براي مشروطه اگر لازم باشد امام زمان را هم مي کشيم.
و اينچنين مشروطه انگليس حاکم و امثال شيخ فضل الله ها به بالاي دار رفتند.
🔍یک نکته از هزاران:
🔻سعيد حجاريان تئوریسین اصلاح طلب براي اصلاح نظام جمهوري اسلامي مدل مشروطه انگليسي را ارائه مي دهد و کتاب و مقاله در اين باره نوشته است. با صراحت ماجراي تشريفاتي شدن جايگاه چالز پادشاه انگيس را به ولايت فقيه تطبيق و تعميم مي دهد و براي اين موضوع فعاليت فکري زيادي کرده است.
❗️قرآن هایی که پس از انتخابات به نیزه رفت!
🔸سیدحسین موسوی تبریزی، از فعالان اصلاحطلب و از حامیان تحریم انتخابات در بخشی از یک یادداشت در شماره پنجشنبه گذشته روزنامه آرمان ملی نوشته است: یکی از بزرگترین مسئولیتهای دولت جدید اعم از رئیسجمهور و حتی قوه قضائیه که با هم نیز انتخاب شدند، جلب اعتماد از دسترفته مردم است.
🔹او همچنین مینویسد: مردم اگر ببینند که خدمتگزارانی هستند که در راستای حل مسائل تلاش میکنند و با آنها صادق هستند، اعتماد و اطمینانشان آرام آرام جلب میشود!
📌 🔻نکته و نظر:
🔹 مدعای عجیب "بیاعتمادی مردم به نظام اسلامی" در کشوری که شاهد تشییع چندین میلیونی شهید سردار سلیمانی است، میزان پرداختی مالیاتهای مردم بیشتر از درآمدهای نفتی است، گزارشهای مربوط به کمکهای مالی پرداختی مردم به نهادهای خیریه امین نظام حاکی از افزایشهای چشمگیر است و قوانین موضوعه کشور نیز تماما توسط مردم اجرا میشود؛ یک ادعای بیسند و مضحک است.
🔹دقت شود که منظور آقایان از بیاعتمادی مردم و حرف باطلی به نام "کاهش سرمایه اجتماعی نظام"، کم شدن مشارکت مردم در انتخاباتهای اخیر است!
🔹رویدادی تلخ که صرفا و فقط به دلیل طرح مهندسی اصلاحطلبان مبنی بر "تحریم خاموش انتخابات" رخ داد و البته به اعتماد و سرمایه اجتماعی هیچ ربط وثیقی ندارد.
🔹بماند که آقایان مدعای از دست رفتن اعتماد مردم به نظام را از مدتها قبل از انتخابات ۹۸ نیز مطرح میکردند.
🔹تأکید بر حضور گسترده و مشارکت مردم در انتخابات یک امر صحیح است اما بهانهجویی از قِبل آن و دستمایه ساختن مشارکتی که همواره میتواند کم یا زیاد باشد! علیه نظام اسلامی؛ یک ذنب لایغفر و یک حرکت شیطنتآمیز است که سابقه آنرا در "تاریخ جنگ صفین" نیز خواندهایم.
🔹این نکته نیز قابل اشاره است که میزان مشارکت مردم در انتخابات اخیر نسبت به انتخابات قبلی به میزان "۹ درصد" افزایش پیدا کرد که البته قرار است این مقوله در صحبتهای مدعیان کم شدن اعتماد مردم به نظام مورد اعتنا قرار نگیرد!
🔹بحث کاهش اعتماد مردم به یک نظام سیاسی از نشانههای واضحی برخوردار است که خواص کشور بایستی برای عقیم گذاشتن توطئه دشمن؛ نسبت به تبیین آنها در نزد افکار عمومی، عمارگونه اقدام کنند.
⛔️ سپاه و بسیج در حال آبرسانی موقت و دائم
🔹مشکل آب در خوزستان سه دسته است. آب آشامیدنی، آب شغل برای احشام و نهایتا آب محیط زیست مخصوصا مشکل تالاب هورالعظیم که در هر سه مورد، بسیج و سپاه در حال برداشتن بار دولت مختل از دوش مردم هستند.
🔹در ماجرای آب شرب بیشترین مشکل مربوط به شهرهای سوسنگرد، هویزه، حمیدیه، شادگان، دهدز و رامشیر است که آب رسانی سیار به روستاهای این مناطق با ده ها تانکر توسط سپاه در حال انجام است.
🔹در همین رابطه به اقدامات موقت مثل آبرسانی سیار بسنده نشده و سپاه از امروز فاز اول آبرسانی پایدار به روستاهای هویزه را با احداث ۹ کیلومتر خط لوله آغاز کرد. فاز دوم احداث خط لوله آب به حمیدیه نیز از دیروز آغاز شده است.
🔹همچنین برای تامین آب مربوط به شغل (دامداری و گاومیشداری و...) در برخی از مناطق خوزستان، سپاه از هفته گذشته آبرسانی به احشام روستاییان را آغاز کرده است.
🔹گرچه برای تامین آب شغل مناطق روستایی خوزستان پیگیری های سپاه به رهاسازی آب سد کرخه تا ۱۵۰ متر مکعب بر ثانیه منجر شد و بر اساس گزارش های رسیده هم اکنون آب به مناطق پایین دست رسیده است.
🔹آبرسانی سیار به مردم، اجرای خط لوله انتقال آب به مناطق روستایی برای رفع پایدار مشکل، آبرسانی به احشام و... تا رفع کامل مشکلات که نیازمند استقرار دولت ضدفساد و کارآمد است، ادامه خوهد داشت.
🔴کشته شدن یک جوان در تجمع اعتراضی دیشب در شادگان
سرپرست فرمانداری شادگان خوزستان:
🔹یک شهروند جوان شادگانی شب گذشته در جریان تجمع اعتراضی برخی مردم شادگان به وضعیت کم آبی در این شهرستان کشته شد.
🔹در جریان این تجمع افرادی اغتشاشگر به قصد تحریک مردم اقدام به تیراندازی هوایی کرده که متاسفانه یکی از این تیرها به فردی که در صحنه حضور داشت اصابت و منجر به فوت وی شد.
🔹شناسایی افراد مسبب این حادثه در دستور کار نیروهای انتظامی و امنیتی قرار گرفته است. /ایرنا
🌀 آب در حصار بی تدبیری‼️
🍃🌻🍃
🔻 تجمعات مردمی در اعتراض به مسئله کمآبی و قطع برق در برخی شهرهای مختلف کشور بهویژه استان خوزستان خبری است که نه میتوان از آن بهسادگی گذشت و نمیبایست بر موج برجستهسازی آن از سوی برخی جریانها و افراد فرصت طلب و معاند، از پیگیری بهحق مطالبات و رفع آن غافل شد.
🔹 مسئلهای که بهفوریت میبایست از سوی نهادهای نظارتی، امنیتی و مدیریتی با ژرفنگری و آسیبشناسی تحولات پیشآمده و پرهیز از سطحینگری و نادیدهانگاری مطالبات بهحق بخشهای مختلف اجتماعی، نسبت به رفع عاجل آن اقدام نموده تا از بروز حوادث تلخ و غیرقابلجبران جلوگیری گردد.
🔺 دراینمیان رسالت دفاع از خواسته بهحق مردم و پرهیز از مواجهه احساسی و اغراق آمیز، به عنوان مطالبه جدی از نهادهای مدیریتی و نظارتی میبایست در دستور مطالبات جبهه دلسوزان انقلاب قرار گرفته تا فرصت موج سواری و شیطنت معاندین برای تبدیل این تجمعات به آشوبهای خودساخته علیه نظام، و ذبح مطالبه به حق مردم در رفع مشکل آب در حصار بی تدبیری های موجود، سلب شود.
🔺در اینجا باید مراقب دو چیز باشیم:
1⃣ از تصاویر اغراق آمیز در فضای مجازی که بخشی از آن بزرگ نمایی و مربوط به گذشته هست و سوءاستفاده هایی که می خواهند از این طريق انجام بدهند.
2⃣ در فضای حقیقی اگر مطالبه به حقی وجود دارد باید حتما مراقب سوءاستفاده مقرضین باشیم.
⛔️ فرار از پاسخگویی با پرداختن به موضوعات فرعی
🔹 فاضل میبدی از روحانیون سکولار حوزوی در جدیدترین اظهارات خود گفته است:
"بااجازه رئیس پلیس تهران عرض می کنم:مشکل جامعه ما سگ گردانی در خیابان نیست.این کار نه شرعا حرام است و نه قانونا. نخست ببینید چرا برخی جوانهابه داشتن سگ خانگی روی آوردند؟مشکل ما تحریمهایی است که نگذاشتندبرطرف شود.مشکل ما بیکاری،فاصله طبقاتی، بی هویتی جوانان،گرانی مسکن، تورم وفقراست"
🔻جناب فاضل میبدی؛ مشکل این کشور افرادی مثل شماهستند که ۸سال خود را به آب و آتیش زدند تا با کدخدا به هر قیمتی ببندند؛ شمایی که جلوی آمریکا و غرب وا دادید، حقارت دیدید و گفتید غرب می تواند تحریمها را بردارد.
🔻 این در حالی است که ایران کل تعهدات برجامی خود را پیش دستانه در برابر غرب و آمریکا اجرا کرد و آژانس مکرر تایید کرد اما تحریم ها سه برابر و حتی خود وزیر خارجه هم تحریم شد!
🔻 اما با گذشت چندین سال تجربه تلخ و خسارت بار، بازهم در این بین صحبت از رفع تحریم ها و مذاکره می کنید.
🔻 یعنی شما جماعت اصلاح طلب بردگی را از زمان فرعون به ارث برده اید؛ شما همیشه طاغوت را تطهیر می کنید و کشور خود را مقصر می دانید.
🔻 جناب میبدی: مشکل جامعه ما روغنفکرانی مثل شماهاست که لباس دین بر تن می کنند و تیشه به ریشه دین می زنند. شماهایی که آخرت خود را به دنیا میفروشید و میخواهید مردم را، ابزار این معامله کثیف کنید.
✍علی ابراهیمی
🔴آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم!
♦️ حجت الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان نوشت : خوزستان آب ندارد دقیقا مانند اصفهان. دو استان مصداق این ضرب المثلند که «آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم»
۱- خوزستان چوب بی لیاقتی مدیران اجرایی را میخورد که سالیانه، چندین میلیارد مترمکعب آب شیرین را به خلیج فارس می ریزند و دشتهای خوزستان و هورالعظیم را خشکاندند.
۲- اصفهان را هم به اسم برخورداری نابود کرده اند؛ حال آنکه هم اکنون ۴۳۷شهر و روستای اصفهان آب آشامیدنی هم ندارند.
همزمان مافیای فولاد پتروشیمی هم درحال چپاول سرمایه های اصفهان و خوزستانند.
آقای رئیسی آب رفته را به زایندهرود و کارون بازگردانید تا اعتماد از دست رفته احیاء شود.
۳- زایندهرود، استانهای اصفهان و یزد و چهارمحال و بختیاری را سیراب می کند و با خشکاندن آن طعم گز اصفهان تا خیار و پشمک یزد تلخ شده است.
صنایع یزد را تعطیل کرده و ۴۰۰هزار درخت کهن و قدیمی و بیش از ۳۰ هزار هکتار از باغات قدیمی استان اصفهان را خشکانده است.
۴- اصفهان و خوزستان برادرند؛ چه در زمان جنگ تحمیلی و چه در بحران آب. دو استان مصداق این ضرب المثلند که «آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم»
♦️مجمع نمایندگان استان اصفهان در کنار همکاران عزیز خوزستانی، یک صدا، فریاد اعتراض مردم به این بی تدبیریها خواهد بود تا نشاط و حیات را برگردانیم