eitaa logo
بصیر
380 دنبال‌کننده
9.6هزار عکس
6.9هزار ویدیو
470 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⁉️دروغ قطع اینترنت از کجا سازمان دهی شده؟! 🔰در ماجرای مطرح شدن طرح مجلس برای حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی، رسانه های رسمی و افراد بدون هیچ منع و قیدی را به ابزاری برای تشویش اذهان عمومی تبدیل کرده اند که موارد زیر درباره این موضوع قابل توجه است: ۱. هیچ طرحی در مجلس تصویب نشده بلکه نمایندگان مجلس یک پیشنویس پیشنهادی برای حمایت از کاربران و سرویسهای فضای مجازی ارائه دادند که با توجه به تخصصی بودن آن مقرر شده به جای بررسی و رای گیری در صحن مجلس، در کمیسیونهای تخصصی بررسی شود. پس این همه جنجال برای چیست؟ ۲. همین پیش نویس تصویب نشده می گوید: کاربران فضای مجازی در صورت انتشار محتوایی که جرم باشد هم مجرم محسوب نمی شوند و مسئولیت با پلتفورم هاست، این حمایت از حریم و حق کاربران اینترنت کجا و کجا؟ ۳. همین پیش نویس تصویب نشده می گوید: پیامرسان ها، شبکه های اجتماعی و اپراتورهای تلفن همراه و اینترنت موظف هستند به جای گرفتن پول از مردم، به مردم بابت محتوایی که در فضای مجازی تولید می کنند پول بپردازند! چون اگر همین فیلمها و عکسهای تولیدی مردم نباشد اساسا حیات شبکه های اجتماعی معنا ندارد و بسته های اینترنتی شرکتها فروش نمی رود! پس باید به مردم به عنوان تولید کننده محتوا پول بپردازند! این کجا و کجا؟؟ ۴. همین طرح تصویب نشده می گوید: همه پیامرسانها و شبکه های اجتماعی خارجی نه تنها فیلتر نمی شوند، بلکه می توانند در ایران نمایندگی داشته باشند. این یعنی زمینه رفع فیلتر حتی توییتر و تلگرام. این کجا و و کجا! ۵.همین پیشنویس تصویب نشده می گوید: اینکه الان یک وزیر (ارتباطات) می تواند هر وقت که صلاح دید درباره مسائل فضای مجازی کشور مثلا قطع اینترنت تصمیم بگیرد اصلا منطقی نیست و باید یک شورای متشکل از همه قوا و مجموعه های ذیصلاح با خرد جمعی و تخصصی تصمیم گیری کند! این کجا و کجا؟؟ ۶. اینکه در ایران راه اندازی یک مغازه نیاز به قانون و مجوز دارد پذیرفته است اما وضع نسخه بسیار پیش پا افتاده تری نسبت به قوانین سختگیرانه امنیت و حاکمیت سایبری که در جهان در حال اجرا هستند، برای حفاظت و ساماندهی و تقویت فضای مجازی ایران می شود ناحق!! (مثالهای زیادی از اختیارات حاکمان و قوانین مربوط آن در دنیا از جمله آمریکا وجود دارد. می دانستید اگر رئیس جمهور آمریکا بدون کسب اجازه از احدی، اگر فقط تشخیص بدهد در فضای مجازی هویت آمریکا مورد تهدید است می تواند تمام اینترنت آمریکا را تا مدتها قطع کند؟) ۷. مسئله رسیدگی به وضعیت پیامرسانها و شبکه های اجتماعی شاید کم اهمیت ترین بخش این طرح باشد. اصل این طرح اساسا در ارتباط مستقیم با مردم و کاربران نیست. حفاظت و صیانت از مرزهای مجازی برای کنترل و نظارت از ورود و خروج اطلاعات از بخش های مهم طرح است.
مناظره مهم امشب درباره طرح صیانت از فضای مجازی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌....🔹🌍🔹....
🔴جزئیات مرحله دوم عملیات النصر المبین ♦️یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن: 🔸مرحله دوم عملیات النصر المبین از ۲۰ ژوئیه آغاز شد و چند روز به طول انجامید. 🔸همه اهداف مرحله دوم که مهمترین آنها آزادسازی مناطق دیگر استان البیضا است، محقق شده است. 🔸عملیات النصر المبین در مرحله دوم خود منجر به آزادسازی مناطق نعمان و نطعاء به مساحت ۳۸۰ کیلومتر مربع شد و تلفات سنگینی به داعش و القاعده وارد کرد. 🔸در این عملیات ۱۶۰ تکفیری کشته و بیش از ۲۰۰ تن زخمی شدند. ده ها تکفیری نیز به اسارت گرفته شدند؛ ده ها خودرو نظامی و زرهی منهدم و سوزانده شدند و مقادیر زیادی سلاح کشف و ضبط شد. 🔸کل منطقه آزاد شده در دو مرحله عملیات النصر المبین به ۵۰۰ کیلومتر مربع می رسد. 🔸 تلفات باندهای تکفیری در دو مرحله عملیات النصر المبین به ۵۱۰ کشته و ۷۶۰ زخمی رسید. 🔸یگان‌های مختلف نیروهای مسلح ما در اجرای مرحله دوم عملیات النصر المبین شرکت کردند. 🔸نیروی هوایی ۱۹ عملیات شناسایی و رزمی را با هدف حمله به سایت های تکفیری انجام داد.
🔴 ۲۴ هزار نیروی طالبان در ۴ ماه گذشته کشته و زخمی شدند 🔹وزارت امور صلح افغانستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که در چهار ماه گذشته (آوریل تا جولای) بیش از ۲۴ هزار نیروی طالبان در مناطق مختلف این کشور کشته یا زخمی شده‌اند. 🔹بر اساس داده‌های این وزارتخانه در چهار ماه گذشته گروه طالبان در مناطق مختلف افغانستان بیش از ۲۲ هزار عملیات نظامی انجام داده است که بر اثر آن ۲۴ هزار نیروی این گروه کشته یا زخمی شده‌اند. سید عبدالله هاشمی یک مقام در وزارت امور صلح افغانستان گفت: 🔹️ورود بیش از ۱۰ هزار نیروی خارجی به افغانستان همچنین نشان می‌دهد که دست‌های خارجی در جنگ افغانستان دخالت دارند. 🔹در همین حال عطاالله سلیم معاون شورای عالی آشتی ملی افغانستان اعلام کرد جنگ کنونی از نظر دین مشروعیت ندارد و طالبان باید هرچه زودتر به خشونت‌ها پایان دهد.
🔰گزارش اعتماد از ارثیه روحانی برای رئیسی ✅روزنامه اصلاح‌طلب اعتماد تصریح کرد: دولت روحانی، ۴ چالش بزرگ اقتصادی را برای رئیس‌جمهور و دولت جدید به ارث گذاشته است. اعتماد می‌نویسد: حسن روحانی در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی از نهاد‌های ذی‌ربط خواست گزارش‌های لازم از وضعیت اقتصادی کشور و اقدامات انجام‌شده را به رئیس‌جمهور منتخب ارائه کنند. از آنجایی که مهم‌ترین چالش دولت بعدی، معیشت، تورم، افت بسیار زیاد ارزش پول ملی و کاهش قدرت خرید است، به نظر می‌رسد عمده فعالیت دولت و مجلس برای بهبود امور تا ۱۴۰۲ نیز در «اقتصاد» خلاصه شود. هرچند مشخص نیست گزارش از وضعیت اقتصادی کدام بخش‌ها را دربر می‌گیرد، اما آن چیزی که پیش روی دولت آینده وجود دارد تورم سالانه ۴۱ درصد، همچنین نقدینگی بیش از ۳۶۰۰ هزار میلیارد تومان تا پایان اردیبهشت سال جاری، احتمال کسری بودجه ۳۰۰ هزار میلیارد تومان در سال جاری و تندتر شدن شیب قیمت خانه طی سال‌های ۹۷ تا ۱۴۰۰ است
﷽ 🚫شایعه: سوغاتی قالیباف برای بشار اسد از ایران: ۷۲ میلیون دلار نقد! صفحه شمارش معکوس که بعضی اخبار محرمانه درون حکومت را منتشر می‌کند، نوشته: محمدباقر قالیباف، رئیس شورای اسلامی، در سفر به سوریه، سوغاتی ویژه‌ای برای بشار اسد، قصاب دمشق داشت: ۷۲ میلیون دلار پول نقد! این مبلغ به طور نقدی، چند روز پیش از سفر قالیباف و با هماهنگی و همکاری بیت رهبری، از منابع صندوق بازنشستگی کشوری و صندوق ذخیره فرهنگیان در اختیار تیم همراه قالیباف قرار گرفت و در چندین چمدان در هواپیمای همراه با رئیس مجلس به منتقل شد. یک نامه که شخصا توسط سیدعلی خامنه‌ای خطاب به بشار اسد نوشته شده نیز همراه با این پول‌ها، در دیدار روز چهارشنبه قالیباف با اسد به او تحویل داده شد. ❇️پاسخ: 1️⃣جالب است که سایت ها و کانال هایی که همواره چنین ادعاهای کذبی را منتشر میکنند، هیچ گاه خودشون را موظف نمی‌دانند که در برابر ادعاهای خود مستندی را ارائه نمایند! 2️⃣جالبتر اینکه در اينجا برای تحریک بیشتر مخاطب، از صندوق بازنشستگی و ذخیره فرهنگیان اسم می‌برند! اینها از یک طرف مدعی هستند که نهادهای زیر نظر رهبری ثروت مملکت را غارت می‌کنند و از طرفی دیگر رهبری را نیازمند این صندوق ها معرفی می‌کنند. ضرب المثل دروغگو کم حافظه است، اینجا مصداق پیدا میکنه! 3️⃣چند سؤال: آیا پولها حتماً باید توسط قالیباف آنهم بصورت چمدانی! منتقل میشد و هیچ راه دیگه ای وجود نداشت؟ ماجرای نامه چی؟ آیا نمیشد زبانی پیام رهبری را منتقل کند؟ ظاهراً اینها از همه مسائل محرمانه و پشت پرده خبر دارند! پس چرا از محتوای نامه چیزی منتشر نکردن؟! 4️⃣امروزه راحت ترین کار اینه که گوشی را دستت بگیری و توهمات خودت رو بدون ارائه هیچگونه سند و مدرکی به عنوان اخبار پشت پرده و محرمانه منتشر کنی!!!
همراه رفته بودم ، مأموریت. موقع برگشتن، بردمان . به که رسیدیم، گفت: "بچه‌ها؛ دوست دارید دری از درهای رو به شما نشون بدم؟ گفتیم: "چی از این بهتر سردار!" کفش‌هایش را در آورد. وارد گلستان شد. یکراست بردمان سر مزار با یقین گفت: " از این قبر مطهر دری به بهشت باز می‌شود." موقع فاتحه خواندن، حال و هوای سردار تماشایی بود، توی آن لحظه‌ها هیچکدام از ما نمی‌دونستیم این حال و هوا ، حال و هوای است؛ ده روز نکشید که خبر آسمانی شدن خودش را هم شنیدیم. کرده بود حتما کنار شهید خرازی دفنش کنند. سردار شهید سردار شهید
🔴‍ ‏آقای روحانی بخاطر بی آبی که بخاطر بی تدبیری شماست و مجبوریم تو گرمای ۵۰ درجه موتور آب رو بگیریم و آخرش هم قطره‌ای آب نیاد ✍️خانم دشمن زیاری 🔹‏بخاطر پدری که به دلیل نداشتن پول کافی برای تهیه جهیزیه سکته کرده و الان تو بیمارستانه ‎ ✍️صحرا 🔹‏شماها که همه‌ی توان‌تونو در نابودی کارخونه‌ها و تولید داخلی و سفره مردم و بی ارزش کردن پول ملی با گرونی و تورم گذاشتین لذا خسته نباشین ✍️ سارا پویان 🔹آقای فریدون بخاطر اعتمادت به آمریکا، بخاطر تصمیمات غلط، بخاطر دروغگویی،بخاطر حقوق کارگران، بخاطر آسیب‌هایی که به کشور و اسلام زدی، بخاطر مشکلات مسکن،اشتغال، دلار و طلا و خودرو، بخاطر سفره مردم، بخاطر دیپلماسی ضعیف و از دست دادن حاج قاسم والله ✍️ محمد پازوکی 🔹‏آقای روحانی بخاطر اینکه از صبح نه آب داریم نه برق ✍️هانا 🔹‏بخاطر تمام آرزو هایی که داشتم و بهشون نرسیدم. بخاطر تمام روزهایی که روم نشد تو چشم پدر مادرم نگاه کنم. بخاطر آینده نامعلومی که در انتظارمه بخاطر تمام سختی هایی که تو این چندسال کشیدم. آقای رئیس جمهور ✍️ محمدرضا🇮🇷 🔹‏آقای ‎روحانی به خاطر همه دروغ‌هایی که گفتی وعده‌های الکی‌ای که دادی کارگرایی که بیکار شدن پدرایی که شرمنده خونواده‌شون شدن جوونایی که شاید تا آخر عمر دیگه هیچوقت نتونن خونه و ماشین و... بخرن نقش‌ت تو به وجود اومدن وقایع آبان ۹۸ و... ✍️ سید حمید علیزاده 🔹‏میراث روحانی نگر!!!!!! رشد۶۵۰ درصدی قیمت مسکن سرمایه گذاری منفی۶درصد شکستن رکورد تورم۶۰ ساله رشداقتصادی ۸ ساله در مجموع صفر درصد کاهش ۵۰درصدی ساخت و ساز رکود بازار سهام در۵۰سال اخیر افزایش۷۰۰درصدی نرخ تورم کوچک شدن ۳۵درصدی سفره مردم ✍️ Mahsa🇮🇷 🔹‏بخاطر خون ریخته‌شده در فرودگاه بغداد بخاطر اشک‌های رهبرم سید علی بخاطر کوچیک‌شدن سفره‌ها و شرمندگی پدر‌ها بخاطر دختر و پسری که نتونستن ازدواج کنن بخاطر جوونی تباه شدمون و بخاطر آبان ۹۸... ✍️ شکوفه خبّاز 🇮🇷 🔹‏از "اقتصادِ تعطیل" و "افتضاح فرهنگ" و "سیاست فاسد" و مرگ میلیونها امید و آرزو و انگیزه و هزار درد و مرض دیگه هم که بگذریم..! به خاطر اون روزی که راننده تاکسی به خاطر چفیه م،به جای کارِ خودشونه؛ گفت کارِ خودتونه؛ ✍️ عماد 🔹‏همین که قیمت گوشت قرمز بالا برد همه رفتن سمت. مرغ بعد بامهارت کامل قیمت مرغ را نیز بالا برد طوری که حتی یه تخم مرغ هم نمی خوریم و سرسفره های خالی نشستیم کافیه .حالا بیاییم حلال کنیم من یکی. ✍️ آشنای غریبه 🔹‏سال ۹۱ آخرین سال دولت قبل، طلا گرمی ۸۵ بوده با گذشت کمتر از ده سال ...حدودا ده برابر شده :))) ✍️ Yegane 🔹‏آقای روحانی بابت ۸ سال از بهترین روزهای عمرم که در دولت شما مجبور شدم چند شیفت کار کنم و از وقت زن و بچه ام بزنم ‎ ✍️ مرتضی قربانی 🔹‏روحانی بعد از هشت سال توهین لفظی و عملی به مردم، در آخرین دیدارش در حضور رسانه‌ها درخواست حلالیت داشته، گویا ایشون هنوز متوجه نیست که عزت ملیِ تحقیر شده، اقتصاد ملیِ فلج شده، هسته ایِ نابود شده، شکاف و ناامیدیِ ایجاد شده، و عقب افتادگی کشور با حلالیت برنمی‌گرده. ✍️ محسن پور پیر
🔺حزب الله لبنان تهدید کرد: اگر هر نفتکش که مقصدش لبنان است مورد هدف قرار گیرد، اسرائیل مورد حمله قرار می گیرد.