eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
409 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
13.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باز هم آب بهانه بود و اصل نظام نشانه بود! ⭕️تجربه نشان داده جریان برانداز از هر فرصتی و مطالبه برحقی که مردم دارند سو استفاده میکنند و آنرا به آنگونه که خود می خواهند هدایت میکنند. 💢 مشخص گردید که آب بهانه است و اصل نظام نشان است که باید با هوشمندی این توطئه دشمنان قسم خورده این مرز و بوم را ناکام گذاشت.
❌ آمریکا باید تغییر ریل بدهد 🔻دلایل متعددی وجود دارد که آمریکایی ها با در نظر گرفتن آن ها باید در یک روند عاقلانه و بر مبنای احترام متقابل به احیای توافق برجام بیندیشند. برخی از این دلایل را می توان به شرح ذیل نام برد: 1) آمریکای پسا ـ افغانستان موقعیت برتر خود را بیش از پیش در منطقه از دست داده و مجبور است برای امنیت و انتفاع اقتصادی خود و متحدانش از برخی سیاست های قبلی دست بکشد. آمریکا هنوز به نفت غرب آسیا وابسته است و امنیت و ثبات مسیر انتقال نفت منطقه [خلیج فارس و تنگه هرمز] به اروپا و آمریکا در ید اختیار ایران است. 2) سیاست خارجی متوازن، مقتدر و عاقلانه ایران طی سه ماه گذشته این واقعیت را به همه جهان به ویژه آمریکا ثابت کرده که جمهوری اسلامی آویزان و وابسته به هیچ قدرتی نیست، بلکه برعکس با محوریت منافع ملی کشور، پتانسیل های مغفول مانده سیاسی، اقتصادی و ژئوپلتیک خود را بار دیگر در عرصه تعاملات منطقه ای و جهانی بالفعل کرده است. 3) نظم جدیدی در منطقه با حضور بازیگران جدید و تحولات پر شتاب آن در حال شکل گیری است و در صورت غفلت آمریکا و ادامه سیاست های پیشین در قبال ایران، جمهوری اسلامی این توان را دارد که نه تنها آمریکا بلکه متحدان آن را در نظم جدید به حاشیه براند. 4) متحدان آمریکا در منطقه به ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس از نظر حفظ و ثبات امنیتی خود به شدت به این کشور وابسته اند. با خروج آمریکا از منطقه و چرخش به سمت شرق [رهاسازی متحدان]، این دسته از متحدان علاقمندند به ایران نزدیک شده و روابط خود را بیش از پیش بهبود ببخشند؛ آمریکا نمی تواند این واقعیت را نادیده بگیرد.
⭕️ مماشات با تحریف و تروریسم رسانه ای ممنوع! 👤 محمد ایمانی 🔹دست و پا زدن جریان معارض انقلاب برای بحران سازی هیچ عجیب نیست. غرب و پادوهای آنها می‌دانند که اگر الفت و همت پدید آمده میان سه قوه، شش ماه تا یک سال مجال پیدا کند، می‌تواند افق‌های روشنی از موفقیت در چیرگی بر مشکلات ‌ترسیم کند. ♦️تصور کنید دولت و مجلس و دستگاه قضایی و سایر نهادها درگیر حواشی نشوند و تمرکز آنها - مثلا با برخی اغتشاش‌آفرینی‌ها یا اختلافات سیاسی - به هم نخورد. در این صورت طبیعی است که موانع تولید و صادرات برطرف گردد، چتر دیپلماسی اقتصادی گشوده شود، صادرات نفتی و غیرنفتی رونق یابد و ایران تدریجا وارد فاز گسترش سرمایه‌گذاری (داخلی و خارجی) برای به فعلیت رساندن ظرفیت‌ها شود. با این روند، یک سال دیگر هیچ پشمی ‌به کلاه آمریکا نمی‌ماند. بنابراین دشمن به دست و پا افتاده و جریان تحریف و تروریسم تبلیغاتی را به صف کرده است 🔹رهبر انقلاب 10 مرداد 99 به درستی فرمودند: «من به شما بگویم که اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم قطعاً شکست خواهد خورد؛ زیرا که عرصه، عرصه‌ جنگ اراده‌‌‌هاست؛ وقتی جریان تحریف شکست خورد و اراده‌ ملّت ایران همچنان قوی و مستحکم باقی ماند، قطعاً بر اراده‌ دشمن فائق می‌‌آید و پیروز خواهد شد». ♦️کوتاهی در مبارزه هوشمندانه و قاطع با شبکه مزدور تحریفگر، جمع کردن بساط تحریم را با وجود امکانات موجود به تاخیر انداخته است. این همان بیان الهی درباره منافقین و مرجفون است. «مرجفون» کسانی هستند كه با شایعه‌سازی، انتشار اخبار بي‌پايه و ايجاد ‌ترس و اضطراب، جامعه را در برابر دشمن دچار تزلزل می‌کنند. 🔹خداوند در سوره احزاب با لحنی قاطع و تهدیدآمیز فرمود: «لَئِن لَم يَنتَهِ المُنافِقونَ وَالَّذينَ في قُلوبِهِم مَرَضٌ وَالمُرجِفونَ فِي المَدينَهًْ لَنُغرِيَنَّكَ بِهِم ثُمَّ لا يُجاوِرونَكَ فيها إِلّا قَليلًا. مَلْعُونِينَ أَيْنَمَا ثُقِفُوا أُخِذُوا وَقُتِّلُوا تَقْتِيلًا. ♦️اگر منافقان و بیماردلان و آنها که با تبلیغات سوء در مدینه دل‌ها را خالی می‌کنند، دست از کار خود برندارند، تو را بر ضدّ آنها برمی‌انگیزیم، پس جز مدّت کوتاهی نمی‌‌توانند در جوار تو در این شهر بمانند. آنها لعنت‌شدگانند. باید هرجا یافت شدند، گرفته و به سختی کشته شوند.
🚉 قطار مذاکرات هسته‌ای در ایستگاه هفتم‼️ ✍🏻 حامد نوری 🔹 دور هفتم مذاکرات هسته‌ای پس از وقفه حدود ۶ ماهه بالاخره از امروز دوشنبه بین ایران و ١+۴ در هتل کوبورگ شهر وین آغاز گردید. 🔸 ترکیب تیم ایران حاکی از آن است که در این دور از مذاکرات یک تیم منسجم و متخصص متشکل از ۴۰ کارشناس در حوزه‌های مختلف به سرپرستی علی باقری معاون وزیر خارجه که راهی وین شده، نشان از راهبرد دولت سیزدهم برای حضور در مذاکرات و رسیدن به هدف نهایی یعنی رفع تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی می‌دهد. سوال: با فرض اینکه توافق جدید صورت گیرد و برجام احیا گردد، چه تضمینی در آینده از جانب ایالات متحده آمریکا جهت رفع تحریم‌ها وجود دارد؟ 1⃣ با نگاهی به گذشته برجام می‌بینیم علیرغم اجرای کامل تعهدات کشور ایران تجربه خروج یک طرفه آمریکا توسط دونالد ترامپ و عدم همکاری کشورهای اروپایی که خود را به عنوان میانجی به دنبال جبران خسارت ایران نشان دادند، چیزی جز اتلاف وقت عاید ایران نگردید. 2⃣ هر معاهده‌ای که در ایالات متحده آمریکا بخواهد صورت قانونی به خود بگیرد می‌بایست به تصویب دو سوم آرا توسط مجلس سنای این کشور برسد، با توجه به این که اکثریت مجلس سنا در دست جمهوری خواهان می‌باشد و به شدت مخالف احیای برجام هستند همچنین حتی در بین دموکرات‌ها هم اختلاف‌نظر در جهت حضور مجدد آمریکا وجود دارد. لذا تحقق این امر و تضمین از سوی ایالات متحده آمریکا و با توجه به اینکه رئیس جمهور آمریکا می‌تواند بصورت یک‌طرفه بدون در نظر گرفتن توافق صورت گرفته خارج شود، در آینده صرفاً باید با تولید هزینه برای آمریکایی‌ها از انجام احتمالی این اقدام جلوگیری کرد. 3⃣ با توجه به دستیابی ایران به غنی‌سازی ۶۰ درصد، آمریکایی‌ها بدنبال توافق موقت هستند. که از منظر آنها در نهایت بدنبال مذاکرات هسته‌ای به مذاکرات گسترده‌تری بر سر مسائل موشکی و منطقه‌ای ختم شود. که نشان از زیاده‌خواهی و عدم تضمین طرف مقابل است. ✅نکته حائز اهمیت اینکه با توجه به موارد ذکر شده، رویکرد جمهوری اسلامی ایران، رفع تمامی تحریم‌ها و راستی‌آزمایی است که می‌بایست از جانب ایران صورت گیرد. راه حل: 1⃣ مذاکره کنندگان کشورمان می‌بایست کار خود را با طمانینه و حفظ آرامش بدون هیچ گونه عجله‌ای شروع نمایند. لذا با توجه به ترکیب یک دست تیم کشورمان که در مذاکرات حاضر هستند می‌بایست تمام شروط خود را مطرح نمایند تا به نتایج مثبت که مورد انتظار جمهوری اسلامی ایران است برسند. 2⃣ با توجه به حضور کارشناسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی جهت بررسی راستی‌آزمایی و پایبندی ایران به تعهداتش، کشورهای حاضر با تعیین کردن یک مرجع حقوقی بی طرف مثل دیوان بین‌المللی دادگستری جهت راستی‌آزمایی پایبندی آمریکا و سایر اعضای برجام به تعهداتشان در پی خسارات وارد شده ناشی از اعمال غیر قانونی کشورهای عضو است. 3⃣ در نهایت بعد از رفع تمامی تحریم‌ها و راستی‌آزمایی از جانب ایران بهترین تضمین که می‌توان به آن دست یافت، برگشت پذیر ساختن برنامه هسته‌ای ایران در قبال بد‌عهدی آمریکا و سایر اعضای مذاکره کننده خواهد بود.
💬 تصویب طرح ضربتی برای حل مشکلات آب ۴ استان 🔹وزیر نیرو: امروز طرح ضربتی کوتاه مدت برای حل مشکلات آب اصفهان، چهارمحال‎و‎بختیاری، یزد و خوزستان به تصویب رسید. این طرح‎ بخش قابل توجهی از نگرانی مردم را برطرف می‌کند اما برای تامین آب کافی و اصلاح وضعیت موجود باید شاهد اجرای طرح‌های میان مدت و بلندمدت باشیم. 🔹باید صنایع آب‎بری که در مناطق کویری قرار دارند با استفاده از پساب و آب دریا، آب موردنیاز خود را تامین کنند تا از آب موردنیاز کشاورزی و شرب استفاده نشود. صنایع استان‌هایی که در این محدوده قرار دارند مکلفند طی دو تا سه سال آب موردنیاز خود را از طریق آب‌های غیرمتعارف تامین کنند.
◄ ژنرال صهیونیستی: راهبردی برای مقابله با ایران وجود ندارد/ «ژنرال عاموس یادلین» رئیس سابق اطلاعات ارتش اسرائیل گفته است: «اظهارات نفتالی بنت لفاظی است و هیچ راهبردی برای مقابله با ایران ندارند. راهبرد آمریکایی‌ها برای مقابله با ایران دیپلماسی است نه نظامی. توافق هسته‌ای پیشرفت ایرانیان را کُند کرد و می‌تواند کُندتر هم بکند اما ما در پست نگهبانی خوابمان برد. ایرانیان باهوش و زرنگ هستند، حتی بیشتر از آنچه شما فکرش را می‌کنید. موضع آن‌ها برای بازگشت به مذاکرات، قدرتمندانه است. آن‌ها نیرومند هستند و اگر الآن به توافقی برسیم این توافق از برجام ضعیف‌تر خواهد بود».
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅• ♦️ناکامی شعبده‌بازی جریان تحریف 🔹دولت جدید بدون اینکه باجی به غرب داده و یا زیربار خواسته‌های زورگویانه سازمان‌هایی نظیر اف‌ای تی اف برود، موفق شده هم در حوزه بین‌المللی به پیروزی‌های ارزشمندی دست یابد و هم در زمینه مسائل اقتصادی و حتی درمانی دستاوردهای مطلوبی برای کشور به ارمغان بیاورد. 🔸به نمونه‌های زیر توجه کنید: ✅26شهریورماه سال جاری یعنی کمتر از یک‌ ماه پس از آغاز به کار دولت جدید، ایران توانست بعد از 20سال عضو رسمی سازمان همکاری‌های شانگهای با تجارت درون گروهی بیش از 330 میلیارد دلاری شود. ✅اواخر آبان‌‌ماه گذشته خبرگزاری‌ها از بازگشت 3/5 میلیارد دلار از منابع ارزی ایران به داخل کشور خبر داده و این روند را ادامه دار دانستند. ✅در بازه زمانی کوتاه 100روزه اخیر‌، بیش از 130میلیون دُز واکسن وارد کشور شد و بیش از 80درصد مردم در برابر ویروس کرونا واکسینه شدند و تعداد قربانیان کرونا به کم‌تر از 80نفر در روز رسید. این درحالی است که در همین ایام کرونا در آمریکا روزانه بیش از 1200نفر قربانی می‌گیرد. ✅ششم آذرماه جاری گزارش رئیس‌‌کل گمرک درباره میزان تجارت خارجی ایران در هشت ماهه سال جاری منتشر شد که نشان می‌داد امسال و خصوصا در دولت جدید توانسته‌ایم بدون توافق با غرب میزان صادرات را بیش از 40درصد افزایش دهیم. طبق این گزارش، تجارت خارجی ایران در ۸ ماهه۱۴۰۰ ازنظر وزنی۴۳ و از نظردلاری ۴۰درصد افزایش داشته‌ است. همچنین افزایش صادرات نفت و میعانات گازی ایران در دولت جدید از حدود 800 هزار بشکه به حدود یک میلیون و نیم بشکه در روز خبر مهم دیگری است که نشان می‌دهد حتی افزایش صادرات نفت را هم می‌توان بدون برجام محقق کرد. ✅هفتم آذرماه جاری، ایران بدون اجازه کدخدا موفق به انعقاد قرارداد سوآپ گازی سه‌جانبه با ترکمنستان و آذربایجان شد، طبق این قرارداد سالانه 1/5 تا ۲ میلیارد متر مکعب گاز از ترکمنستان به جمهوری آذربایجان از خاک جمهوری اسلامی ایران انتقال می‌یابد.بر اساس این توافق ترکمنستان روزانه ۵ تا ۶ میلیون مترمکعب گاز به جمهوری آذربایجان می‌فروشد. این گاز از مسیر ایران به جمهوری آذربایجان ترانزیت (سوآپ) خواهد شد و ایران گاز مصرفی موردنیاز خود در ۵ استان کشور را به عنوان حق انتقال این گاز برداشت خواهد کرد. این قرارداد از اول دی‌ماه امسال بدون سقف زمانی وبدون نیاز به جابه‌جایی پول، اجرا می‌شود. نکته مهم دیگر این توافق، مدیریت روابط ایران با همسایگانش بود که دولت توانست به خوبی فضای تنش با برخی همسایگان شمالی را به فضای همکاری سازنده و بازی برد- برد اقتصادی تبدیل کند. 🌿همه موارد فوق در حالی رخ داده که دولت جدید بدون اینکه کشور را معطل توافق با خارج کند توانسته این دستاوردها را برای مردم به ارمغان بیاورد. 🔻اما با این وجود،همان جریان شیفته غرب سعی دارد مدام زلف همه کارها خصوصا مسائل اقتصادی را همچون هشت سال پیش به موضوع برجام و توافق با یانکی‌ها گره بزند و باز هم با آدرس‌های غلط و تحریف واقعیتها، اذهان مسئولان نظام را مشوش کرده تا بازهم کشور گرفتار دور باطل معطلی توافق با غرب بماند. 🖊کمال احمدی
نتایج نهایی انتخابات عراق اعلام شد کمیساریای عالی انتخابات عراق سرانجام در یک کنفرانس خبری نتایج نهایی انتخابات پارلمانی ۲۰۲۱ را اعلام کرد. طبق اعلام کمیساریای انتخابات عراق، فراکسیون الصدریه وابسته به مقتدی صدر با ۷۳ کرسی در رتبه اول، ائتلاف تقدم (بزرگترین ائتلاف اهل سنت) با ۳۷ کرسی در رتبه دوم، ائتلاف «دولة القانون» به رهبری نوری المالکی با ۳۳ کرسی در رتبه سوم، حزب دموکرات کردستان عراق با ۳۱ کرسی در رتبه چهارم و ائتلاف کردستان و «الفتح» هرکدام با ۱۷ کرسی در رده‎های بعدی قرار گرفتند. انتخابات پارلمانی در ۱۸ مهر ماه برگزار شد و پس از اعلام نتایج بسیاری از گروههای سیاسی معتقد به تقلب گسترده بودند تا جایی که در ورودی‌های منطقه سبز تحصن و درگیری رخ داد. با این حال کمیساریای عالی انتخابات عراق چندی پیش اعلام کرد که شمارش دستی آراء تمامی حوزه‌ها پایان یافته و تطابق کامل با نتایج الکترونیکی آراء دارد، یعنی هیچ تقلبی صورت نگرفته است. 
☘ 📝 | جنگ نرم فتنه آب 🍃🌹🍃 🔻 وقتی تلاش دشمن برای انتخابات ریاست جمهوری ناکام ماند و نتوانست مانع روی کار آمدن یک دولت انقلابی و جهادی شود و دزدی دریایی اش هم که برای باج گیری در آستانه مذاکرات هسته ای طراحی شده بود با هوشیاری و اقتدار نیروی دریایی سپاه با شکست مواجه شد و دیپلماسی مقتدرانه کشور، دشمن را به حقارت کشانیده تا پیش شرط های کشورمان را بپذیرند؛ این بار با زرهای فریب وارد عرصه نبرد نرم اجتماعی شدند و به بهانه آب ناشی از خشکسالی و سوء مدیریت دولت همسویشان به ناامن کردن شهرها و ناآرامی های اجتماعی روی آوردند تا دولت جهادی نوپا را در سامان دادن به نابسامانی های ۸ سال گذشته به زحمت بیندازند! 🔺 مردم شریف و بصیر ایران اسلامی این بار نیز مشت مزدوران پلید داخلی استکبار را باز خواهند کرد و مکر و حیله آن شیاطین را نقش بر آب خواهند ساخت. 🌺 ان شاءالله
🌀 خبر: در ماه‌های اخیر تهدیدات مقامات و مسئولین رژیم صهیونیستی بر علیه فعالیت‌های منطقه‌ای و برنامه هسته‌ای ایران، به صورت قابل توجهی افزایش داشته است. به طوریکه در یک ماه اخیر، شاهد چندین حمله هوایی از سوی رژیم صهیونیستی به اهداف ایرانی در سوریه،‌ پس از یک دوره وقفه بوده‌ایم. 🍃🌹🍃 ❌ مهم ترین دلایل: ۱- روی کار آمدن دولت سیزدهم که از دید صهیونیست‌ها یک دولت افراطی است. ۲- ادامه روند توسعه سریع پیشرفت‌های هسته‌اي ایران و غنی سازی. ۳- افزایش فعالیت‌های منطقه‌ای ایران و دور جدید . ۴- افزایش صادرات نفتی ایران. ۵- پیام ایالات متحده به رژیم‌صهیونیستی مبنی بر عدم به کارگیری هرگونه گزینه نظامی بر علیه ایران. 💠 نکته پایانی: در تازه ترین اظهارات مقامات رژیم‌ صهیونیستی، تزاچی هنگبی نماینده پارلمان این رژیم به تهدید ایران پرداخت. وی گفته است اسرائیل با شرایطی مواجه است که ظاهراً آمریکا برای برخورد با ایران، راه دیپلماتیک را انتخاب کرده است، این مسیر نمی‌تواند مانع پیشرفت ایران به سمت سلاح‌های هسته‌ای شود. اسرائیل در این وضعیت دشوار تنها مانده است و رهبری اسرائیل، نمی تواند این معضل را به حال خود رها کند. ✍️ محمدحسن فشی
✅ سیاست همسایگے موفق! در حاشیه اجلاس سران اکو در ترکمنستان قرارداد سه‌جانبه سواپ گازے با حضور روساے جمهور ایران، ترکمنستان و آذربایجان امضا شد. بر اساس این توافق، ترکمنستان روزانه ۵ تا ۶ میلیون مترمکعب گاز از مسیر ایران به جمهورے آذربایجان ترانزیت (سواپ) خواهد کرد. ایران گاز مصرفے موردنیاز خود در پنج استان کشور را از حق انتقال این گاز برداشت خواهد کرد. 👈گزاره‌هاے خبری:  1️⃣- جواد اوجے (وزیر نفت) درباره جزئیات این قرارداد اظهار داشت: «از دی‌ماه 1395 تعاملات گازے ایران با ترکمنستان قطع شده بود ولے با انعقاد این قرارداد گام رو به جلویے در مناسبات انرژے دو کشور برداشته شد». اوجے درباره تأثیر انعقاد این قرارداد بر پایدارے شبکه گاز ایران عنوان کرد: «این قرارداد به تأمین سوخت زمستانے استان‌هاے خراسان رضوی، شمالے و جنوبی، گلستان و سمنان کمڪ می‌کند». 2️⃣- «سید مرتضے هاشمی» نائب رئیس هیئت‌رئیسه بازرگانان اتحادیه صادرکنندگان نفت و گاز و پتروشیمے نیز در خصوص اهمیت این قرارداد گفته است: «دولت رئیسے می‌تواند با این قرارداد، هزاران اتفاق مثبت را با کشورهاے همسایه رقم بزند، زیرا در حال حاضر، ورود بسیارے از تاجران ایرانے به کشور ترکمنستان ممنوع بوده و حتے بسیارے از تاجران ایرانے در ترکمنستان زندانے هستند که این موارد در گذشته به ظریف، وزیر سابق خارجه هم گفته شده بود. این قرارداد فقط یڪ قرارداد گازے نیست، یڪ قرارداد اقتصادی- سیاسے است و جنبه‌هاے گوناگون دارد». 👈گزاره‌هاے تحلیلی:  1️⃣- دولت سیزدهم سه رخداد اقتصادے و راهبردے را در سه‌ماهه اول حکومت‌دارے انجام داده است. اولین رخداد، امضاے قرارداد شانگهاے و مزایاے اقتصادے حاصل از آن بود؛ دومین رخداد افزایش صادرات نفتے کشور به یک‌میلیون بشکه در روز و درنهایت، سومین رخداد مربوط به سواپ نفتے در حاشیه اجلاس اکو در ترکمنستان است. انعقاد قرارداد سواپ گاز از چهار بعد اقتصادے (تأمین گاز استان‌هاے شمالی)، سیاسے (همسویے سیاسے سه کشور)، بن‌بست‌شکنے در تعاملات اقتصادے با ترکمنستان و همگرایے ایجابے با محور ترانزیتے لاجورد، براے ایران حائز اهمیت است. 2️⃣- پیام ویژه انعقاد این قرارداد در آستانه مذاکرات ایران و 1+4 آن است که غربی‌ها بدانند جمهورے اسلامے بدون ‎برجام و FATF هم می‌تواند نیازهاے خود را تأمین کند. مالڪ شریعتی، نماینده مجلس در توصیف این قرارداد، نوشت: ‏«نمونه‌اے از دیپلماسے اقتصادے منطقه‌اے و سیاست همسایگے موفق». نکته پایانے آنکه خیلے فرق هست میان دولتے که آب خوردن مردم را به نظر کدخدا گره می‌زد با دولتے که گاز پنج استان کشور را بدون نیاز به جابجایے پول، از ترانزیت منطقه‌اے تأمین کند. ✍