eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
408 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💬 نکات مهم مورد اشاره در سخنرانی ۱۹ دی ۱۴۰۰ 1⃣ غیرت دینی خود را حفظ کنید این "غیرت دینی" ملت مسلمان و بزرگ ایران است که در بزنگاه ها به کمک کشور می آید و تهدید را به فرصت تبدیل می نماید مانند آنچه در شهادت رخ داد یا آنچه در ۹ دی ۹۸ غیرت دینی مردم پدید آورد 2⃣ دشمن شدیداً روی حساسیت زدایی از مفاهیم دینی و اصلی مردم ایران کار می کند، جلوی این حساسیت زدایی بایستید، برای اینکار گاهاً افراد کم مایه پرمدعا را نیز بزرگ میکنند و با تمام امکانات خود در این زمینه می کوشند که باید در برابرشان ایستاد و کار کرد 3⃣در حفظ وحدت کوشا باشید، اختلاف نظر در جامعه نباید انسجام و اتحاد را از بین ببرد، در اختلاف شیعه و سنی بسیار مراقبت کنید و اگر کسی حرف غلطی زد و دیگری طبق احساس وظیفه جوابش را داد دیگر از کش دادن قضیه بپرهیزید، ضمن اینکه هستند دشمنانی که باید در برابرشان ایستاد 4⃣تقویت امید و چشم انداز آینده: نه فقط در حرف که با تلاش و حرکت مسئولین و دولتمردان، باید امید به آینده را در دل جوانان زیاد کرد و جلوی کسانی که برای ناامید کردن جوانان می کوشند، بایستیم 5⃣در کنار مشکلاتی که در کشور هست، از موفقیتهای بزرگی هم که جمهوری اسلامی داشته، صحبت کنیم و به یاد غفلت کنندگان بیاوریم 6⃣مردمی بودن دولت خوب است و باید همچنان این در بین مردم بودن ادامه پیدا کند، ضمن اینکه دولتمردان باید در وقت خود به وعده های داده شده به مردم عمل نمایند 7⃣ از ظرفیت مردمی و پیشنهادات و نظرات مردم و متخصصین برای کمک به کشور و نظارت عمومی برای مقابله با فساد باید استفاده کرد.
PTT-20220109-WA0093.opus
665.9K
🔴 مقتدی صدر شکست خورد 🔸️ چهارچوب هماهنگی گروههای شیعه ۸۸ رای ، جریان صدر ۷۶ رای 🔸️ نخست وزیری به صدری ها نمی رسد 🔸️درگیری در پارلمان عراق 🎤 علیرضا تقوی نیا
🔰پیش قیامی در حد انقلاب! ✍️ فتح‌الله پریشان امروز ۴۳ سال از قیام خونین مردم قم در ۱۹ دی ۱۳۵۶ می‌گذرد؛ تجمع و راهپیمایی مردم و طلابِ شهر قم در اعتراض به انتشار مقاله توهین‌آمیز «ایران و استعمار سرخ و سیاه» در روزنامه اطلاعات که در بخشی از آن مطالبی علیه امام خمینی بیان شده بود. مقاله مذکور به مناسبت روز کشف حجاب و نزدیکی سالگرد انقلاب به‌اصطلاح سفید شاه در ۱۷ دی ۱۳۵۶ به چاپ رسید. نام نویسنده احمد رشیدی مطلق بود که آن را مستعار دانسته‌اند. به گفته «آنتونی پارسونز»، سفیر وقت انگلیس در ایران، با توجه به سلسله‌مراتب تصمیم‌گیری در حکومت پهلوی، تصمیم به نگارش و انتشار این مقاله از طرف شخص محمدرضا پهلوی یا ساواک (سازمان اطلاعات و امنیت کشور) یا هیئت دولت بوده است. در این مقاله که زمینه اصلی قیام بود، امام خمینی عامل ارتجاع (پسرفت) و مسئول خون‌های ریخته شده در واقعه پانزده خرداد شمرده شد. هدف از انتشار این مقاله تخریب چهره امام خمینی بود. رژیم هیچ‌وقت فکر نمی‌کرد که این قیام سلسله‌جنبان قیام‌ها و اعتراضات دومینو واری باشد که در انتها طومار سلطنت پهلوی را به هم بپیچد. این قیام آثار و پیامدهایی داشت که مرور آن‌ها برای نسل جدید که در معرض جنگ روایت‌ها و جنگ تغییر ادراک‌ها و تحریف باورها قرار گرفته است، واجد درس‌ها و نکات عبرت‌آموز است: 1️⃣- سرعت بخشیدن به روند انقلاب اسلامی؛ به‌طورکلی این قیام به چند دلیل در سرعت بخشیدن به روند انقلاب اسلامی تأثیر شگرف و عظیمی داشت: یکی اینکه سکوت را در هم شکست؛ دوم، باعث بسیج مردم شد؛ سوم، جرئت و شجاعت مبارزه علنی را دوچندان کرد و چهارم اینکه تسلسل قیام‌ها را ایجاد کرد. 2️⃣- جهت دادن به هویت اصلی انقلاب اسلامی؛ قیام ۱۹ دی بر همگان آشکار ساخت که هویت نهضت و قیام، «اسلامی» است. ۱۹ دی ۵۶ ظرفی است برای ظهور و بروز اعتقاد و باورهای اسلامی مردم. مردم در این واقعه نشان دادند پیوند ارزشی و اعتقادی مردم و ولایت ناگسستنی است. ✅وحشت رژیم از انقلاب رو به گسترش اسلامی، آشکار شدن دروغین بودن شعارهای حقوق بشر کارتر و فضای باز سیاسی رژیم که در آن مقطع زیاد بر آن مانور داده می‌شد، بسط نفوذ و محبوبیت امام خمینی، شکست متحجرین و مروجان نظریه جدایی دین از سیاست، مردمی و فراگیر شدن نهضت اسلامی، آشکار ساختن ماهیت ضد مردمی رژیم پهلوی، سازمان‌دهی نیروهای انقلابی از دیگر آثار مبارک این قیام بود که پیروزی مردم را در ۱۳۵۷ تضمین و قطعی کرد.
آتش در سرزمین برف؛ بحران قزاقستان به فاجعه می انجامد؟/ پوتین و اردوغان، روبه روی هم/ جنگ کریمه در حال تکرار است؟ 🔹با حمایت پوتین از دولت قزاقستان و حمایت پنهان اردوغان از معترضان قزاق، بحران سرزمین برف و یخ وارد مرحله جدیدی شده است.
🔴نوک مگسک؛ زیر خال امید! 🔹هر وقت از حجم سیاه نمایی و شدت یاس آفرینی بی وقفه در فضای مجازی، و کتمان موفقیت های کشور حیرت کردید، حتما اعتراف تلخ و تکان دهنده اصلاح طلب فراری را چند بار بخوانید؛ 🔹اکبر گنجی در زمان حضور در ایران (به اذعان برخی هم طیفان اصلاح طلب) "افراطی و تندرو" محسوب می شد و پس از وقوع فتنه سبز هم، در کنار سروش و کدیور و مهاجرانی و عبدالعلی بازرگان، به عضویت اتاق فکر آن در لندن درآمد. او اسفند دو سال قبل درباره کارکرد شبکه رسانه ای پادوی غرب نوشت: 🔻«ما کارمندان دولت‌‌های راست افراطی، از طریق کروناهراسی، ایران و ایرانیان را نابود خواهیم کرد. ما کارمند رسمی ‌بخش پروپاگاندای دولت ‌ترامپ، بوریس جانسون، نتانیاهو و سعودی هستیم. 🔻وظیفه ما وحشت‌افکنی پیرامون شیوع کرونا در ایران است تا با فرو پاشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم... گمان باطل نکنید که ما «مخالف سیاسی»، «مدافع حقوق بشر»، «فمینیست» و... هستیم؛ نه، ما فقط کارمند پروپاگاندای دولت‌‌های راست افراطی هستیم. 🔻تلویزیون مال بن‌سلمان است و «منبع معتبر» هم کسی جز خود او نیست... ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریم‌‌های تاریخ نتوانست با ایران انجام دهد، ما موظفیم با کروناهراسی انجام دهیم». 🔹کرونا وقتی در دوره مدیریت غربگراها بحران محسوب می شد و روزانه چند صد نفر را قتل عام می کرد، سوژه جذابی برای این جماعت بود اما وقتی با همت و تدبیر دولت جدید مهار شد و تعداد قربانیان به 20 تا 30 نفر رسید، از دستور کار پردازش رسانه ای مزدوران بن سلمان و آمریکا و اسرائیل خارج شد. 🔹آری این جماعت وطن فروش، نوک مگسک برای هدف گیری و شلیک به نیابت از دشمنان را زیر نقاط قوت و امید ملت ایران گذاشته اند؛ چه با تخریب و چه با تحریف. ✍️ محمد ایمانی
💢 اهمیت غیرت دینی ✍ مصطفی علیجان‌زاده 🔻رهبر انقلاب، در ارتباط تصویری مردم قم فرمودند عزیزان من! کسانی که این سخن را از این بنده حقیر می‌شنوید. غیرت دینی را حفظ کنید. عامل نجات کشور در بزنگاه‌های مختلف غیرت دینی ملت ایران بوده است. غیرت دینی است که تهدیدها را به فرصت تبدیل میکند. لذا نمونه‌هایی از این غیرت دینی را مرور می کنیم. 1⃣محکومیت توهین روزنامه اطلاعات:این روزنامه در ۱۷ دیماه ۱۳۵۶ با چاپ مقاله ای موهن، تهمت های ناروایی به روحانیت تشیع به ویژه امام خمینی نسبت داد که با قیام و اعتراض پرشور مردم قم در ۱۹ دیماه همراه شد که در واقع جرقه اولیه پیروزی انقلاب بود. 2⃣ شکستن حکومت نظامی پهلوی:در شامگاه ۲۱ بهمن ۵۷،رژیم پهلوی قصد داشت با اعلام حکومت نظامی دست به کودتای نظامی و سرکوب کامل انقلاب بزند که با بصیرت امام خمینی(ره) در ضرورت شکستن حکومت نظامی،مردم غیور ایران آخرین میخ را بر تابوت رژیم منحوس پهلوی کوبید. 3⃣ دفاع مقدس:یکی از بی نظیرترین نمونه های غیرت دینی،دفاع ۸ساله مردم ایران در مقابل حمله همه جانبه صدام با حمایت قدرتهای غربی،شرقی و عربی بود. 4⃣نامگذاری روز قدس:امام راحل در روز ۱۶ مرداد سال ۱۳۵۸ مصادف با سیزدهم رمضان ۱۳۹۹ همزمان با شروع دور تازه ای از جنایات بی رحمانه رژیم اشغالگر صهیونیستی در لبنان طی پیامی، روز جمعه آخر ماه مبارک رمضان را به عنوان روز جهانی قدس تعیین کردند و عموم مسلمانان جهان را به همبستگی اسلامی در این روز بزرگ فراخواندند.که با لبیک ملت ایران و امت اسلامی رژیم صهیونیستی در سراشیبی شکست و زوال قرار گرفت. 5⃣ حکم ارتداد رشدی:۲۵ بهمن ماه سالروز صدور حکم تاریخی امام خمینی (ره) مبنی بر ارتداد سلمان رشدی است. در چنین روزی درسال ۱۳۶۷ فتوای امام دولت‌های اسلامی و پیروان سایر ادیان الهی را نسبت به کلید خوردن یک نبرد تمام عیار تبلیغاتی و جنگ رسانه‌ای توسط نظام سلطه و کانون‌های شیطانی تفکرات و اندیشه‌های غربی و صهیونیستی هوشیار کرد. 6⃣حماسه ۹دی:این روز نماد دفاع جانانه ملت از ولایت و مقدسات دینی است،به طوری که به ۸ماه آشوب و فتنه پایان داد. 7⃣ دفاع از حرم:با هجوم عوامل تکفیری به سوریه و عراق برای از بین بردن اماکن مقدس اسلامی،مردم ایران با علمداری حاج قاسم و به میدان آوردن مدافعان حرم از سایر کشورها،علاوه بر حفظ بقاع متبرک،یک نیروی متحد و قوی در محور مقاومت ایجاد کردند. 8⃣ تشییع باشکوه حاج قاسم:دشمن با نیت زمین گیرکردن محور مقاومت،سپهبد قاسم سلیمانی را ناجوانمردانه ترور کرد،اما بدرقه ها و تشییع فرماندهان مقاومت در عراق و ایران،و مراسم های بزرگداشت ایشان،که برگرفته از غیرت دینی ملت و امت بود،ثابت کرد شهید سلیمانی از سردار سلیمانی به مراتب قوی تر و تاثیرگذارتر هست. ✅ همان گونه که امام خامنه ای فرمودند غیرت دینی همواره تهدید را به فرصت تبدیل کرده است،لذا از این قدرت عظیم غافل نشده و مراقب برنامه دشمنان داخلی و خارجی برای تضعیف غیرت دینی باشیم.
🛑سرمایه اجتماعی راهبردی نظام ✍️ بیانات مقام معظم رهبری در جمع مردم قم به مناسبت سالروز حادثه ۱۹ دی حاوی نکات مهم و راهبردی است که بیان کننده ماهیت و منطق حرکت مردم و سرمایه اجتماعی نظام اسلامی است. سرمایه اجتماعی میراثی تاریخی است که از طریق تشویق افراد به «همکاری» و «مشارکت» در تعاملات اجتماعی، قادر است به حل میزان بیشتری از معضلات موجود در آن اجتماع فائق آید و حرکت به‌سوی رشد و توسعه شتابان اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و ... را امکان‌پذیر سازد. مقام معظم رهبری نقاط عطف ۱۵۰ سال اخیر را که مردم ایران رقم زده‌اند، حاوی دو خصوصیت مهم معرفی نمودند: الف- رهبری یک مرجع دینی، یک عالِم دینی و عالِم شجاع، مبارز و سیاست‌شناس؛ در قضیّه‌ی تنباکو، میرزای شیرازی؛ در مشروطه مراجع نجف‌اند؛ در سی‌ام تیر، مرحوم آیت‌الله کاشانی است؛ در پانزدهم خرداد سال ۴۲، امام بزرگوار و برخی از بزرگان و علمای دیگر هستند؛ و ... ب‌- غیرت دینی ممزوج با عقلانیت؛ در حقیقت این غیرت دینی برخواسته از بصیرت و عقلانیت است که می‌تواند موج‌آفرین باشد و محاسبات دشمن را برهم بزند. کما اینکه در حوادث مختلف مانند سال آخر حکومت پهلوی، ۹ دی ۱۳۸۸ ، تشییع پیکر حاج قاسم و... دشمن محاسباتی داشت که حضور مردم آن‌ها را ناکام گذاشت. رهبر معظم انقلاب راهکار حفظ این سرمایه اجتماعی را در توجه به چند نکته مهم و ضروری می‌دانند 1️⃣- حفظ غیرت دینی؛ «عامل نجات کشور در بزنگاه‌های مختلف، غیرت دینی ملّت ایران بوده. غیرت دینی است که تهدیدها را به فرصت تبدیل می‌کند». 2️⃣حفظ حساسیت مردم نسبت به مسائل اساسی انقلاب باوجود تلاش دشمن برای کاستن از این حساسیت؛ 3️⃣ حفظ وحدت؛ ملتی که مأمور به حساس بودن بر مسائل اساسی انقلاب اسلامی است، می‌بایست وحدت را سرلوحه داشته باشد . 4️⃣- تقویت امید و چشم‌انداز به آینده. 🔰نکته راهبردی: یکی از خصوصیات منحصربه‌فرد جمهوری اسلامی ایران، سرمایه اجتماعی راهبردی است که در هر زمان که نیاز بوده، باوجود توطئه دشمن و چالش‌های داخلی، به میدان آمده است؛ بنابراین حفظ و تقویت این سرمایه اجتماعی، امری لازم و ضروری به شمار می‌آید. وظیفه‌ای که مقام معظم رهبری فرمودند علاوه بر حاکمیت، بر دوش «اهل فکر، اهل‌قلم، اهل بیان، اهل فعالیت‌های گوناگون اجتماعی، اهل فعالیت در فضای مجازی» می‌باشد.
💵 | الزامات حذف ارز جهانگیری!!! 🍃🌹🍃 🔻 در این روزها صحبت های زیادی از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی می شود. که موافقان و مخالفان زیادی دارد. بصورت کلی موافقان معتقدند که: 1⃣ ارز ترجیحی قدرت رقابت را از تولیدکننده داخلی می گیرد. 2⃣ ارز ۴۲۰۰ تومانی تورم‌زا بوده است. 3⃣ با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و فروانی کالا، قیمت‌ها در بازار کاهش خواهد یافت. 4⃣ رشد پایه پولی و تورم فعلی مولود ارز ۴۲۰۰ تومانی است. 5⃣ ارز ترجیحی مولد رانت پنهان و فساد اقتصادی است. 🔰 اما مخالفان معتقدند که: 1⃣ تغییر نرخ ارز افزایش قیمت کالا و خدمات بخش دولتی و خصوصی را به دنبال دارد. 2⃣ حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی در شرایط تحریمی و تورمی، فقیر را فقیرتر و ثروتمند را ثروتمندتر می‌کند. 3⃣ تورم ناشی از ارز ترجیحی بیش از انتظار دولت خواهد بود. 4⃣ تورم اقلام مشمول ارز ترجیحی از اسفند ۹۶ تا تیرماه ۱۴۰۰ کمتر از ۱۹۰ درصد و سایر کالاها بیش از ۴۳۳ درصد بوده است. 5⃣ از سویی مخالفان معتقدند شائبه تغییر نرخ ارز، موجب احتکار کالاهای اساسی قبل ازحذف ارز ترجیحی خواهد شد. ✅ اما حال که تصمیم بر حذف این بلای باقی مانده از دولت قبل گرفته شده است باید الزاماتی رعایت شود: 1⃣ این کار در یک زمان مناسب و در فضای آرام بازار صورت گیرد نه در زمانی مانند آستانه شب عید. 2⃣ رسانه ملی و شبکه‌های اجتماعی جهت اقناع مردم به صورت ویژه به این موضع بپردازند. 3⃣ دولت محترم برای جلوگیری از فشار به مردم به ویژه قشر ضعیف جامعه، باید بن حمایتی در نظر بگیرد و قبل از اقدام به حذف ارز ترجیحی، آن را در جامعه توزیع کند. 4⃣ دولت برای جلوگیری از احتکار و افزایش غیر متعارف قیمت‌ها، باید تنظیم بازار و فروش برخط و هوشمند را به صورت عملی در دستور کار خود قرار دهد
🔰نزاع غرب با شرق در قزاقستان ✍️ یک هفته‌ای است که اعتراض‌های خیابانی با ماهیت اغتشاش گونه در خیابان‌های قزاقستان در جریان است. علت اصلی شروع این اعتراض‌ها، گران شدن 30 درصدی سوخت در این کشور بود که باوجود کاهش مجدد آن، همچنان درگیری‌ها ادامه دارد. در رابطه با تحولات کنونی این کشور و دلایل تشدید این اعتراض‌ها ذکر نکات ذیل قابل‌تأمل است. 👈گزاره‌های خبری: 1️⃣قزاقستان جزو پهناورترین کشورهای آسیای میانه ازنظر وسعت جغرافیایی است. این کشور ازنظر منابع معدنی همچون اورانیوم و فسفات، بسیار غنی است و ازنظر ژئوپلیتیکی به‌عنوان قلب آسیای میانه شناخته می‌شود که با توجه به قرار گرفتن آن در کریدور «یک کمربند یک جاده»، اهمیت بسزایی برای چین و همچنین روسیه دارد. 2️⃣- قزاقستان ازنظر میزان ذخایر نفت در رده دوازدهم دنیا قرار دارد. 3- مهم‌ترین‌ پایگاه فضایی دنیا با نام رایگان در ور قزاقستان قرار دارد که این پایگاه در اجاره روسیه است و کشورهایی همچون آمریکا برای پرتاب فضاپیما باید موافقت روسیه را به دست آورند. 3️⃣قزاقستان با توجه به منابع معدنی مختلف به‌ویژه اورانیوم، سوخت بسیاری از نیروگاه‌های اتمی کشورهای پیشرفته همچون فرانسه و آمریکا را تأمین می‌کند؛ ‌به‌گونه‌ای که ۲۲ درصد از سوخت نیروگاه‌های اتمی آمریکا توسط قزاقستان تأمین می‌شود 4️⃣4️⃣- ازنظر سیاسی این کشور همچنان وابستگی‌خود را به روسیه حفظ کرده و نظربایف با گرایش‌های شرق گرایانه که از سال ۱۹۹۱ تا سال ۲۰۱۹ میلادی رئیس‌جمهور این کشور بود و بعدازآن نیز با برگزاری انتخابات زودهنگام، توکایوف، رئیس سنای قزاقستان و از وفادارترین افراد نظربایف به سمت رئیس‌جمهوری این کشور رسید؛ اما خود نظربایف همچنان ریاست شورای امنیت قزاقستان را بر عهده دارد. 👈گزاره‌های تحلیلی: 1️⃣صرف‌نظر از اهمیت ژئوپلیتیک قزاقستان، این کشور ازنظر امنیتی برای چین و روسیه بسیار مهم است. همان‌گونه که طی چند وقت اخیر نیز مشاهده شده حوزه‌هایی که چین و روسیه در آن تأثیرگذاری امنیتی دارند، فعال شده‌اند. این روند در افغانستان و اکنون در قزاقستان نیز مشاهده می‌شود. تکثر حوزه‌های امنیتی و درگیر شدن در منازعات منطقه‌ای پیرامونی، راه‌حلی برای ایجاد چالش‌های امنیتی در این کشورها است تا از این طریق، چالش‌های اقتصادی نیز برای این کشورها ایجاد شود 👈با توجه به گرایش‌های سلفی- تکفیری در مناطق شرقی قزاقستان و حمایت برخی کشورها از این گروه‌ها، بسیاری منازعه کنونی را طراحی غرب برای به چالش کشیدن روسیه و کشورهای خارج نزدیک آن می‌دانند. بسیاری معتقدند که با توجه به تحولات کنونی قزاقستان، غرب مترصد ایجاد بحران در کشورهای پیرامونی روسیه برای ایجاد هزینه برای مسکو و گرفتن امتیاز از آن است. بسیاری پرونده اوکراین و تنش‌های اخیر روسیه و آمریکا را در این مسئله دخیل می‌دانند. درمجموع می‌توان گفت یک منازعه گفتمانی بین شرق و غرب با محوریت روسیه و آمریکا در جریان است که غرب با ورود غیرمستقیم در خارج نزدیک روسیه، قصد تعادل در پرونده‌های مورد منازعه همچون اوکراین را دارد.
فتنه بزرگتر در راه است‼️ مقاله ای از مسعود ده نمکی ✍️ از شواهد امر پیداست، فتنه ای خطرناک و پیچیده در حال شکل گیری است، اما این فتنه رنگ نخواهد داشت. اگر سفارش امیرالمؤمنین را در مورد شناخت حق و سپس سنجیدن آدمها به آن را عملی نکنیم، در این فتنه پای خیلی ها روی مین خواهد رفت. گذشت زمانی که عده ای روی مین می رفتند تا راه باز شود. امروز خود آقا علمدار معبر است اگر کسی پایش را از این معبر بیرون که هیچ، پایش را در جای پای آقا نگذارد، نفله خواهد شد. فتنه ای که عالم و استاد و طلبه و دانشجو امیر و سردار و سرباز باید در آن امتحانی سخت دهند هر چه امروز در کشور می گذرد معلول حرام خواری و زراندوزی آقا زاده هایی است که به نام دین به کام خود بردند. سکوت خواص و عوام در آن دوران تاوان دارد و امروز که لقمه های حرام دل حضرات را سنگ کرده دیگر حق را از باطل تشخیص نمی دهند و به خاطر همین است که خواص عقب تر از عوام حرکت می کنند. فتنه ای که بسان جنگ جمل، همرزمان دیروز را در مقابل هم قرار می دهد. وقتی رسول الله برای عمار از دوران فتنه می گفت، عمار شگفت زده پرسید: یا رسول الله، در آن دوران چه کنیم؟ رسول الله فرمود: آن روز فقط ببین علی چه می گوید*. اگر فردا دیدید، به جای بی بی سی، فتنه گران جدید قرآن سر نیزه کردند، راه را گم نکنید. اگر دیدید فتنه گران جدید به جای کاکل، بر پیشانیشان پینه سجده داشتند، فریب نخورید. معمار انقلاب فقط خمینی کبیر است و او گفت: پشتیبان ولایت فقیه باشید تا آسیبی به این کشور نرسد، نگذارید معماران قلابی خودشان را به نام دین و انقلاب جا بزنند. ثقلین امام؛ وصیت نامه و ولایت فقیه است؛ هر پرچم دیگری ولو به نام دین در برابر اندیشه ولایی و امام بایستد، مصداق اسلام آمریکایی است. عدالت بی تعالیم اسلام و ولایت، مصداق اسلام من درآوردی است که از علائم آخرالزمان است که به نام دین تیشه به ریشه دین می زنند. سخت ترین بخش تاریخ انقلاب در حال شکل گیری است. خواص آلوده خوش سابقه ولی بدآتیه در یک سو از چپ و راست با هم ، هم پیمان شده اند اما علی در دل سپاه خود اشعث هائی دارد بس خطرناک، آنها را دست کم نگیرید . 💯من به در گفتم ولیکن بشنود مو به مو این نکته را دیوارها همگراباهم با گرای خورشید
چک بلا محل برجام؛ تقلّب دوباره شریکان جرم 🔹یک روزنامه غربگرا نوشته: 🔻"چرا در یک دولت مذاکره حرام و در دولت بعدی مذاکره و یا هر کلمه و واژه دیگری به جای مذاکره حلال است؟ دولت رئیسی و تیم مذاکره کننده هسته‌ای به ملت توضیح دهد وقتی قرار است همان پیش‌نویس دولت روحانی و ظریف در مذاکرات برجام ادامه پیدا کند پس چرا اجازه ندادید دولت قبل کار را تمام کند؟ چرا اقتصاد و معیشت اکثریت ملت را فدای ادبیاتِ قدرت‌‌تان کرده‌اید؟ 🔻چطور و چگونه و به چه دلایلی حرام‌ها در دولت روحانی، در دولت رئیسی به حلال تبدیل شده است؟ اگر هم بگوئید مذاکره‌ای صورت نگرفته است و هر چه هست با واسطه صورت می‌گیرد، با پس و پیش کردنِ کلمات و جملات نمی‌توانید واقعیت موجود را کتمان کنید؛ چرا که طرف‌های اصلی مذاکرات برجام ایران و آمریکا هستند!". 🔹اولا آقای روحانی، دوره هشت ساله دولتش را در "مذاکره و دیگر هیچ" سپری کرد. نویسنده چگونه می تواند به این سادگی خلاف بگوید و بر مبنای دروغ مسلّم، استدلال کند؟! 🔹ثانیا مذاکره در مفهوم عام، یک موضوع است، مذاکره با آمریکا، چیز دیگر. و البته هر دو مورد در دولت روحانی اتفاق افتاد و کار حتی بعضا به مغازله و اعتماد بی حد و حصر رسید؛ یکی، اوباما را بسیار مودب می نامید، دیگری روی امضای کِری قسم می خورد، سومی (مرحوم) ادعا می کرد آمریکا بدعهدی های توافق موقت را جبران می کند؛ و... 🔹ثالثا جای شاکی و متهم، و بدهکار و طلبکار با این فضا سازی ها عوض نمی شود. زمانی که غربگرایان در شیپور مذاکره با آمریکا می دمیدند، هشت سال قبل بود. اما اکنون باید پاسخگو باشند که چرا "مذاکره به هرقیمت، توافق به هر قیمت و اجرای یکطرفه به هر قیمت" در دستور کارشان بود؟ و چرا بی سابقه ترین رکود و تورم ها را با دو برابر تحریم بیشتر نسبت به قبل از برجام، سر سفره مردم و اقتصاد کشور آوردند؟! 🔹وقتی کسی با وعده های فریبنده، چکی را خرج می کند که بلا محل است و برگشت می خورد (به شهادت صاحب نظران، از ابتدا هم معلوم بود بلا محل است)، نمی تواند طلبکاران شود که درباره آداب معامله و مذاکره و بده بستان کلاس بگذارد! متهم چک بی محل، فقط باید ضمن ابراز شرمندگی، بدهی اش را صاف کند. 🔹رابعا در پیش نویس کذایی شش دور مذاکره، نه موضوع لغو تحریم ها به درستی تعیین تکلیف شده بود، نه راستی آزمایی و نه اخذ تضمین معتبر برای عدم تکرار عهدشکنی غرب. این مصیبت البته حاصل دیکته نویسی در اصل مذاکرات برجام، و مایه شرمندگی بزک کنندگان آن است. 🔹خامسا مسئله امروز، مذاکره نیست؛ خساراتی است که غربگرایان به اعتبار اعتماد به امضای کری و اوبامای مودب (!) پدید آورده اند. آقای روحانی حتی پیش از گستاخی پایانی آمریکا، به خانم موگرینی برای عدم خروج از برجام حتی در صورت خروج آمریکا و بازگشت تحریم ها، تضمین داد و ترامپ را تشجیع به زیر پا گذاشتن تعهدات کرد. 🔹مسئله امروز، مذاکره نیست. مذاکره به توافقی قابل نقض توسط آمریکا ختم شده است. آمریکا، اکنون ناچار است به تعهداتش برگردد تا بتواند به تادیب و تحقیر شدگی خود ساخته در پشت در مذاکرات پایان دهد. و در این مسیر نمی تواند شرط بگذارد یا چانه زنی کند. چانه زنی مربوط به دوره پیش از مذاکره و توافق است. 🔹غربگرایان از مخمصه خود ساخته آمریکا با خبرند و با ترفند "ضرورت مذاکره دوباره"، می خواهند کار آمریکا را بدون پرداخت هزینه عهدشکنی گذشته و بدون ارائه تضمین برای در آینده راه بیندازند! بازگشت آمریکا به توافق، مذاکره نمی خواهد، صداقت و عقب نشینی از "مرزشکنی توافق" می خواهد که ندارد.
💬 دیدار طالبان و احمد مسعود در تهران 🔹وزارت خارجه دولت موقت طالبان اعلام کرد که «امیرخان متقی» با «اسماعیل‌خان» و «احمد مسعود» در تهران دیدار کرده است. 🔹معاون سخنگوی طالبان هم گفته که در این دیدار، به اسماعیل‌خان و احمد مسعود اطمینان داده شده که می‌توانند بدون هیچ نگرانی به کشور خود بازگردند. 🔹امروز هم سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت: «ایران میزبان گروه‌های مختلف افغانستانی است و گفت‌وگوهای خوبی بین این رهبران انجام شده. ما امروز در نقطه شناسایی طالبان قرار نداریم. مولفه‌ها و مشخصه‌هایی که می‌تواند به شناسایی دولت جدیدی در افغانستان بینجامد در این ملاقات گفته شد».
🔴سلامی: بخشی از انتقام سخت هنوز باقی مانده است فرمانده‌کل سپاه: 🔹بخشی از انتقام سخت را گرفته‌ایم و بخش دیگری از آن هنوز باقی مانده است و مطمئناً همه این را می‌دانند، مقامات آمریکایی باید بدانند که نمی‌توان به ملتی تهاجم کرد و از انتقام متقابل او در امان بود. 🔹هدف ما ماندن این استقامت و هدف دشمن شکست آن؛ اما واقعیت‌های میدان می‌گوید که ما پیروز شده‌ایم. 🔹در اقصی‌نقاط جهان اسلام شمشیر‌های مسلمانان کشیده شده و سرزمین امنی برای دشمنان خدا وجود ندارد و دیگر سیطره کفار بر مسلمانان ممکن نیست و ایران امروز الگوی این مقاومت بزرگ است.
👌پاسخ جالب و خواندنی دکتر "عبدالله " به توئیت "سید محمدعلی ابطحی"، رئیس دفتر رئیس جمهور دولت اصلاحات درباره حادثه تلخ هواپیمای اوکراینی: 🔹ابطحی: مگر می شود پر پر شدن آنها فراموش شود؟ چرا؟ واقعا چرا؟ و چرا برای این فاجعه عزاداری رسمی نمی شود؟ مگر نه اینکه میگویید اشتباهی شلیک شده؟ در شلیک به هواپیمای اکراینی نه فقط خانواده هاشان، احساسات بشری آسیب دید.. روحشان در آرامش. 🔸واکنش عبدالله گنجی، مدیر مسئول روزنامه جوان نسبت به توئیت ابطحی: روحشان شاد و داغشان انشا الله تسلی یابد. در حادثه قطار در نیشابور هم بیش از سیصد نفر بی گناه جان باختند هنوز مسبب روشن نشده خداوند روحشان را شاد کند.
⭕️ کدام کشورها بیشترین تحریم‌ها را از سوی آمریکا دارند؟
💢 برسی قزاقستان برای سه کشور "روسیه"، "چین" و "ایران" 🔹 قزاقستان کشوری کم‌جمعیت با وسعیت زیاد است، اما بدلیل سرشار بودن از ذخایر عظیم اورانیوم و نفت و گاز علیرغم محصور بودن در خشکی ولی همسایگی با سه ابرقدرت روسیه،ایران و چین،همواره مورد طمع غربی‌ها بوده است. 🔹 آمریکا و غرب علیرغم فرار خفت بار از افغانستان همواره در پی حضور در آسیای مرکزی به جهت فشار بر روسیه و ایران و چین بوده اند؛ بدلایلی همچون وجود پایگاه فضایی مهم بایکونور که اصلی ترین پایگاه فضایی روسها برای اعزام فضانورد به فضا و همچنین پرتاب ماهواره و فضاپیما و کاوشگر و تحقیقات فضایی است آن هم در شرایطی که غربیها عملا برای اعزام فضانورد وابستگی شدیدی به روسها و پایگاه فضایی بایکونور دارند که در اجاره روسهاست. 🔹 تسلط بر منابع عظیم انرژی دست نخورده دریای خزر بخصوص ذخائر عظیمی گازی که بیش از ۲۶۴تریلیون فوت مکعب است و با ذخائر عظیم نفتی این دریا و با هدف حضور نظامی در دریای کاسپین به شکل روی کار آوردن حکومت های دست نشانده غرب باهدف بازکردن پای پیمان متجاوز ناتو به منطقه راهبردی آسیای مرکزی و قفقاز و ایجاد پایگاههای نظامی باهدف محاصره سه ابرقدرت محوری جهان و پیمان شانگهای یعنی ایران،روسیه و چین و محاصره و فشار بر این ابرقدرت ها و همچنین نتیجه گیری از فشارها باهدف تجزیه این کشورها به قصد غارت آسان منابع عظیم معدنی و زیرزمینی و ثروت های خدادادی کشورهای منطقه در راستای احیای هژمونی غرب برجهان بوده اند. 🔹 و از طرفی به دلیل افول نظامی و سیاسی و اقتصادی غرب در جهان طی دو دهه اخیر و ناتوانی در حمله نظامی و سرشاخ شدن با ۳ قدرت بزرگ شانگهای راهکار را در براندازی نرم از طریق عوامل نفوذی حرفه ای و آموزش دیده به شکل انقلابهای مخملی از طریق سرمایه گذاری در این حوزه دیده اند. 🔹 نمود این اقدامات براندازی دولت اقتدارگرای طرفدار روسیه در اوکراین با توسل به حربه تقلب در انتخابات و با ایجاد شورش به این بهانه و حمایت از آشوبگران آموزش دیده در جهت فشار به دولتهای اقتدارگرای مخالف هژمونی غرب به اسم حمایت از دموکراسی دیده اند، گرجستان، ارمنستان و ازبکستان نیز پیش از حوادث قزاقستان شاهد این دست طراحی ها و آشوب های سازمان براندازانه از سوی غرب بوده اند و این بار پس از ناکامی در قرقیزستان و سرنگونی دولت برخواسته از انقلابهای مخملی قرقیزستان و جمع شدن بساط پایگاه نظامی آمریکا در قرقیزستان این بار روی قزاقستان متمرکز شده اند. 🔹 این اقدامات با هدف بازگشت به این منطقه و بازکردن جا پایی برای خود به جهت رسیدن به اهداف نامشروع، این بار علاوه بر استفاده از ظرفیت سیاسیون خودفروخته و خارج نشین و عقبه داخلی آنها با حضور میدانی تروریستهای تکفیری دست پرورده سازمان های جاسوسی غربی عربی عبری و ترکی، شکست خورده در سوریه و عراق اما با کوله باری از تجربه در ارتکاب به انواع جنایات وحشیانه و رعب آور ضد بشری هستند. 🔹 قزاقستان ندارد، اما بشدت به لحاظ امنیتی برای ۳ کشور ایران،روسیه و چین مهم است. زیرا قزاقستان بدلیل اینکه جغرافیای بسته ای دارد و همچنین بری بودن اقلیم و پراکندگی شهرها و کوهستانی بودن به گونه ای که هم اکنون ۴۰درصد مردم این کشور به گاز شهری دسترسی ندارد و سیستم گرمایش منازل و تامین انرژی آنان از طریق سوختهای دیگر مثل ذغال سنگ است و همچنین مشکل در تامین‌منابع آبی و مشکل صادرات انرژی این کشور، بشدت استعداد وحشتناکی در ایجاد آشوب و تنش در داخل و پرشدن از ایدئولوژی و صدور ایدئولوژی خطرناک تکفیر و تجزیه طلبی دارد. 🔹 در سالهای اخیر بدلیل حضور ترکیه که در راستای رویای تشکیل ترکستان بزرگ یا توران بزرگ با سرمایه گذاری در این کشور بخصوص خریداری عمده سهام فرودگاه آلماتی، سعی در تحقق اهداف شوم خود که همان اهداف غربیهاست با هدف تحت فشار قرار دادان روسیه و چین داشته است. قزاقستان بدلیل داشتن مرز مشترک با چین بخصوص مناطق مسلمان نشین سین کیانگ و کاشغر و همچنین هم مرز بودن با مناطق اسکان اویغورهای تجزیه طلب تکفیری در چین ،بشدت مستعد آزاد کردن ظرفیت ایدئولوژی برای اویغورهای تجزیه طلب باهدف تحت فشار قرار دادن چین به لحاظ امنیتی در صورت سقوط نظام سیاسی فعلی قزاقستان در راستای تلاش غرب برای تاثیر گذاری بر شرق و بخصوص بر روسیه و چین و ایران خواهد بود. 🔹به هرحال حوادث اخیر قزاقستان کاملا از قبل حساب شده و برنامه ریزی شده از سوی محور غربی عبری عربی و ترکی است بخصوص در روزهای اخیر که بیش از ۱۵ نظامی قزاق توسط تکفیریهای بازگشته از سوریه سربریده شده اند. ترکیه با بازی در زمین غرب نیز اینبار نیز بازنده اصلی خواهد بود همچنانکه در پرونده سوریه و عراق و قره باغ و استان سیونیک و قفقاز بازنده اصلی بود
 🛑 انتقام‌گیری از سپاه پاسداران به نیابت از آمریکا ✍ محمد ایمانی 🔹تکذیب فضا‌سازی مسموم سایت انصاف‌نیوز درباره ماجرای هواپیمای اوکراینی، پرونده رویکردهای وطن فروشانه سایت اجاره‌ای را مجددا باز کرد. این سایت اخیرا ضمن مصاحبه با پدر دو تن از شهدای سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی، ادعا کرده بود پدافند سپاه پاسداران، هواپیما را عمدا و به عنوان سپر انسانی زده است. انصاف نیوز و روزنامه اجاره‌ای شرق همچنین با انتساب نقل قول دروغ به مقامات سپاه مدعی شدند «می‌گویند اگر این هواپیما نمی‌افتاد، جنگ سختی همان روز بعد اتفاق می‌افتاد. آمریکا حمله می‌کرد و جان ده میلیون نفر به خطر می‌افتاد» یا «اگر این‌ها نبودند چه جنگی می‌شد؟ و اگر این سانحه رخ نمی‌داد ۱۰ میلیون نفر کشته می‌شدند و این واقعه باعث شد که این جنگ رخ ندهد»! این فضاسازی، بلافاصله با استقبال رسانه‌های ضد انقلاب مثل بی‌بی‌سی و صدای آمریکا (به عنوان سفارش دهندگان اصلی) قرار گرفت. هرچند سخنگوی سپاه، رسما ادعای مطروحه را تحریف‌ شده و خلاف واقع دانست، اما مرور سوابق سایت انصاف‌نیوز نشان می‌دهد که اتفاق فضاسازی مسموم اخیر، صرفا یک خطا نیست. این سایت تابستان ۹۲ تاسیس شد اما یک‌بار، به مدت هشت ماه توقیف و رفع شد. سایت اجاره‌ای مذکور، دو ماه قبل هم مصاحبه‌ای را با «مژگان (اورلی) نوی» ‌افسر واحد ۸۲۰۰ اطلاعات ارتش اسرائیل انجام داده و منتشر کرد اما با ایرانی تبار و منتقد معرفی کردن او سعی کرد، به عبارت جعلی «شهروند اسرائیل» مشروعیت بخشد و ضمنا روابط داشتن با رژیم صهیونیستی را توجیه کند. اورلی نوی در مصاحبه‌ ۲۶ ژوئن ۲۰۲۰ با رک مدیا رسانه ژیان قمیشی، اعتراف کرد که با سرویس جاسوسی اسرائیل کار می‌کند. انصاف نیوز همچنین پیش از این ضمن مصاحبه با فائزه‌هاشمی، از قول وی از آرزوی ابقای ترامپ در ریاست جمهوری آمریکا دفاع کرد و نوشت انتخاب دوباره ترامپ و تداوم فشارهای تحریمی او شاید می‌توانست جمهوری اسلامی را مجبور به تغییر سیاست کند(!) از دیگر تحرکات قابل تامل سایت آلوده، گفت‌و‌گو با کاوه مدنی (معاون سازمان محیط زیست و جاسوس) پس از فرار از کشور بود. نکته جالب در رویکرد اخیر برای عمدی نشان دادن سرنگونی هواپیمای اوکراینی و تخریب وجهه سپاه این است که انصاف نیوز دو سال قبل در بازخوانی حمله آمریکا به هواپیمای مسافربری ایران بر فراز خلیج‌فارس در تیر ماه 67، به نقل از مقامات آمریکایی، علت حمله را فشار روانی پرسنل بر ناو وینسنس به‌دلیل وضعیت جنگی ذکر می‌کند. در مقدمه این بازخوانی، نویسنده با اشاره به جنگ نفتکش‌ها و با تاکید خاصی سعی دارد همان گفته مقامات آمریکایی درباره وضعیت جنگی را توجیه کند. مطابق آنچه که در گزارش خود انصاف‌نیوز آمده، آنچه که مقامات آمریکایی به عنوان وضعیت جنگی(برای شلیک به هواپیما) نامگذاری کرده‌اند و انصاف نیوز هم سعی در القای آن به مخاطب داشته، دارای فواصل زمانی طولانی (چند ماهه) بوده است. حال آنکه فاصله زمانی بین حمله موشکی به عین الأسد و سقوط هواپیمای اوکراینی، فقط چند ساعت بود. یعنی اگر به استرس و شرایط روحی ناشی از وضعیت جنگی باشد، وضعیت جنگی در مورد هواپیمای اوکراینی به مراتب بسیار قابل پذیرش‌تر است، که انصاف نیوز سعی در القای خلاف آن دارد. انصاف نیوز در دو مطلب به فاصله چند سال، شلیک آمریکائیها به هواپیمای مسافربری ایرانی که عمدی بوده را به‌دلیل چند حادثه به فاصله زمانی چند ماهه، با گزاره شرایط جنگی توجیه می‌کند اما حادثه هواپیمای اوکراینی را عمدی جلوه می‌دهد. چرا؟! علت را باید در لاشخور صفتی رسانه‌های اجاره‌ای و عقده‌گشایی علیه سپاه پاسداران به نیابت از آمریکایی‌ها جست و جو کرد. یادآور می‌شود محاسبه اصلی دولت آمریکا در ترور سردار شهید سلیمانی، انتقال پیام ضعف به ملت- دولت ایران و تشدید دودستگی حاصل از آن بود. اما اتفاقات بعدی، کاملا محاسبات آمریکا را به هم زد. اولا مراسم تشییع این قهرمان ملی، به فوران همدلی کم‌نظیر ملت ایران در انزجار از آمریکا و مطالبه انتقام، و همچنین توقف تعهدات برجامی یکطرفه انجامید. ثانیا حمله موشکی سپاه به پایگاه فوق‌مدرن عین‌الاسد، بدترین و تحقیر‌آمیزترین ضربه به آمریکا پس از جنگ جهانی دوم را رقم زد. در واقع با آن حمله موشکی موفق به عین‌الاس، هیبت نظامی آمریکا فرو ریخت. به نظر می رسد پادوهای رسانه‌ای و اجاره‌ای آمریکا ماموریت دارند با ناخن کشیدن به زخم سقوط هواپیمای اوکراینی و بازماندگان شهدای این حادثه تلخ، دو شکست راهبردی آمریکا در زمینه ایجاد دودستگی در افکار عمومی ایران و شکست نظامی را جبران کنند و به جای آمریکا، از سپاه پاسداران (مدافعان امنیت ملی) و «شهید سلیمانی» انتقام بگیرند.
💬 کدام بخش از «انتقام سخت» قاتلین حاج قاسم اتفاق افتاده است؟ ✍ مهدی جهان‌تیغی 🔺 درباره جدیدترین اظهارات فرمانده کل سپاه درباره انتقام سخت 🔹 کلید واژه «انتقام سخت» از ابتدای شهادت حاج قاسم، به عنوان اصلی ترین گزاره ایران در مواجهه با حادثه ترور شهید سلیمانی تاکنون مطرح بوده است. در جدیدترین اظهار نظر رسمی درباره «انتقام سخت»، سردار سلامی، فرمانده کل سپاه گفته است: «بخشی از انتقام سخت را گرفته‌ایم و بخش دیگری از آن هنوز باقی مانده است و مطمئناً همه این را می‌دانند». بعد از این اظهارات، اولین سوال مهم این است که کدام بخش از انتقام سخت اتفاق افتاده است؟ 🔹از منظر هدفگذاری راهبردی، نقطه پایانی انتقام سخت، اخراج آمریکا از منطقه خاورمیانه است. سنجش اجرایی شدن اخراج حقیقی آمریکا از منطقه علامتی دارد و آن عبارت است از «کاهش ملموس حضور و اثر گذاری نظامی و نفوذ سیاسی آمریکا در خاورمیانه» 🔹 از زمان شهادت حاج قاسم، حضور مسلط نظامی آمریکا در افغانستان به اتمام رسیده، نقش نظامی آمریکا ولو در ظاهر به نقش مستشاری در عراق تنزل یافته است، شیب اثرگذاری آمریکا در پرونده های مهم نظامی منطقه منجمله «یمن» و «سوریه» از بی تمایلی به بی عملی کم سابقه سوق پیدا کرده است. به صورت کلی نیز تصمیم سازان بیشتری در آمریکا در دو سال اخیر بر پر هزینه شدن حضور آمریکا در خلیج فارس و لزوم خروج از این منطقه سخن می گویند. 🔹 اما از اظهارات سردار سلامی بخش غیر راهبردی انتقام سخت را هم می توان بردداشت کرد. این در حالیست که طی روزهای گذشته رهبر معظم انقلاب نیز از تقاص دنیایی قاتلین سردار سلیمانی سخن گفته اند. سردار قاآنی، فرمانده سپاه قدس هم در اظهارتی صریح گفته است، در صورت لزوم، زمینه انتقام از آمریکایی ها را از درون خانه های خودشان و با افرادی از کنار دست خودشان فراهم خواهند کرد. 🔹طی دو سال گذشته هر از گاهی در منابع خارجی از مرگ افرادی خبر داده می شود که یک نقطه اشتراک آنها، نقش آفرینی در ماجرای ترور حاج قاسم بوده است. موضوعی که در داخل ایران هیچ منبع رسمی درباره آن اظهار نمی کند و منابع خارجی نیز به صورت قطره چکانی درباره افراد حذف شده اطلاعاتی را به بیرون درز می دهند. 🔹 روند اخباری که درباره حذف افراد دخیل در ترور سردار سلیمانی در منابع خارجی در حال انتشار است، یک نظم معنادار در درون خود نهفته دارد. این نظم می گوید یک فهرست مشخص درباره افراد دخیل در ترور سردار سلیمانی وجود دارد و از چند ماه قبل ظاهرا اسامی از پایین به بالا در حال خط خوردن هست و اگر این فرضیه درست باشد، هر چه زمان می گذرد اسامی بزرگ تر خواهد شد.
🔰 سفر رئیسی به روسیه و دستان خالی غرب گرایان ✍🏻 فرهاد کوچک زاده 💠 سفر رئیسی به روسیه خیلی به مذاق غربگرایان داخلی خوش نیامده و مدتی است به فضاسازی خبری منفی روی آورده اند. مثلاً فیاض زاهد در آستانه سفر رئیسی به مسکو می نویسد: «جناب رییسی!آنها از زمان پطرکبیر تا امروز سیاست خود را درباره ایران عوض نکرده‌اند. ولادیمیر پوتین هم وارث همین نگرش استراتژیک است!». این خط خبری تحلیلی در مصاحبه افرادی مانند حسین مرعشی نیز پیگیری شده است. ✅ در نقد این خط رسانه ای چند نکته تحلیلی مد نظر است: 1⃣ - نتیجه تقریبا هیچ مذاکره با غرب باعث شده تا امروز دست غربگرایان داخلی در دفاع از ارتباط با غرب خالی بماند. 2⃣ - دولت جدید با رویکردی نوین سعی کرده است که رویکرد دولت قبل مبنی بر نگاه مطلق به غرب را نفی کرده و سبد سیاست خارجی را متنوع تر و بسیط تر نماید. 3⃣ - این رویکرد باعث شده است که دولت جدید بر اساس نقشه راه تنظیم شده و بر مبنای حفظ منافع ملی، ابتدا عضو سازمان همکاری های شانگهای شد و سپس سوآپ گازی را با ترکمنستان و آذربایجان امضا کرد و اکنون قصد سفر به روسیه و تمدید قرارداد 20 ساله و امضای سند راهبردی را دارد. 4⃣ - در رویکرد نوین، ایجاد روابط گسترده با دیگر قدرت های تاثیرگذار و تعیین کننده در دستور کار دولت جدید دارد. 5⃣ - از سویی تجربه ۴۳ سال گذشته انقلاب نشان داده است که استقلال یکی از پایه های اصلی و نقطه تمایز و برتری نظام و انقلاب اسلامی نسبت به نظام های پیشین و پیرامونی بوده است. لذا در ارتباط با کشورها هیچ وقت رابطه حامی-پیرو را بازی نکرده و سیاستی مستقل را در پیش گرفته است. 👌 و در آخر، این نکته صحیحی است که تعامل سه رقیب راهبردی آمریکایی‌ها یعنی چین، روسیه و ایران به مذاق غرب و غربگرایان خوش نیامده لذا باید منتظر جوسازی مضاعف این جریان در چند روز آینده و همزمان با سفر رئیس جمهور بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
احتمالا شما هم این روزها می‌شنوید که یه سری افراد هی میگن: «عربستان فقیر نداره» واقعیت ماجرا رو از زبون خود عربستانی‌ها بشنوید؛ عوامل این مستند، بعد از انتشار آن، بازداشت شدند!
🔴 *تلاش پشت پرده جریان های سیاسی مسئله‌دار برای تداوم تجمعات فرهنگیان* 💢به دنبال پیگیری‌های مجلس و دولت برای تحقق لایحه رتبه بندی معلمان و در حالی که لایحه تصویب شده و در حال طی کردن مراحل قانونی برای اجراست برخی تشکل‌های مسئله‌دار فرهنگیان نظیر شورای هماهنگی معلمان و کانون صنفی معلمان دارند با تحریک فرهنگیان و مانور رسانه ای برخی مطالبات ظاهراً صنفی تجمعات را دامنه‌دار کرده تا به نام معلمان اما به کام سیاسیون اغراض سیاسی را پیش ببرند. ⁉️ حال سوال اینجاست. پس حق دانش آموزان و خانواده های آنها چه می شود که پس از دو سال بلاتکلیفی و اضطراب، مجدداً باید دستخوش سیاسی‌کاری تشکلهای مسئله‌دار قرار گیرد.
🔴"" شش چیزمهم "" ♦️خداوند متعال به حضرت موسی علی نبینا و آله و علیه السلام فرمود : اي موسي ! ♦️من شش چيز را در شش جا قرار دادم؛ ولي مردم در جاي ديگر آنها را جست و جو می کنند و این درحالی است که هرگز آنها را در آنجا نخواهند يافت : ۱ - راحتي و آسایش مطلق را در '' آخرت'' قرار دادم، ولي مردم در '' دنيا '' به دنبال آن مي‌گردند! ۲ - عزت و شرف را در ''عبادت'' قرار دادم، ولي مردم آن را در '' پست و مقام '' ميجويند! ۳ - بي‌نيازي را در ''قناعت'' قرار دادم، ولي مردم آن را در ''زيادي مال و ثروت'' جستجو مي‌كنند! ۴ - رسیدن به بزرگی و مقام را در ''فروتني'' قرار دادم، ولي مردم آن را در'' تكبّر و خودبرتر بيني'' می جویند! ۵ - کسب علم را در ''گرسنگي و تلاش'' قرار دادم، ولي مردم با ''شکم سیر'' دنبال آن مي‌گردند! ۶ - اجابت دعا را در "" لقمه حلال "" قرار دادم، ولي مردم آن را در ''طلسم و جادو'' جست و جو میکنند! 📚مستدرك الوسائل ، ج ۱۲ ، ص ۱۷۳ ، باب ۱۰۱
‏در شیطنت اخیر انصاف نیوز برای جلسه ف.سپاه با یکی ازخانواده شهدای پرواز۷۵۲ از تکنیک ‎ استفاده شده است. ادعای۱۰ میلیون کشته دروغ بزرگ گزارش بود. این جنگ درصورت آغاز چند ساعته تمام خواهد شد وپس از آن اثری از پادگان های آمریکا تا برد موشک‌های ایران نخواهد بود.تمام ✍ سید علیرضا آل داود
🔰 تشویشِ معنایی در اذهانِ مدعیانِ روشنفکری... ✍🏻 جواد خسروی 💠 "محمود سریع القلم":«آینده‌ی کشور در گرو بین‌المللی شدن است...» "فاضل میبدی": «تا در تعامل با دنیا به نتیجه‌ی روشن نرسیم وضع اقتصاد همین است...» 🔹 یکی از مفاهیم غالب در جریان روشنفکریِ غربگرا در کشور همانا تعامل بین المللی و تمکین به قواعد حاکم بر نظام بین الملل با ادعای خروج از انزوایِ سیاسی است. پر واضح است که تعامل داشتن و پیوستن به یک ساختار بین المللی و تمکین به قواعد حاکم بر آن، به خودی خود دارای ارزش نبوده و نیست بلکه در راستای تحقق اهداف و تامین منافع ملی هر کشور تعریف می‌گردد. 🔸چرا که کشورهای موسِّس این ساختار بین المللی چون آمریکا و برخی کشورهای پر ادعای غربی نیز وقتی حضور در برخی معاهدات بین‌المللی و پیروی از برخی ساختارهای جهانی را در مسیر منافع خویش ارزیابی نمی‌کنند با وقاحت تمام از آن خارج شده و ساختار موجود بین‌المللی را ندیده می‌گیرند که برای نمونه؛ خروج آمریکا از برخی معاهدات و دور زدنِ شورای امنیت سازمان ملل در برخی اقدامات جهانی را می‌توان در این راستا ارزیابی کرد. 🔹 و اما چگونه است؛ برخی روشنفکران غرب‌محور، بدون ارایه‌ی تعریف دقیق (که جامع و مانع باشد) از مفاهیمی چون تعامل، بین‌المللی شدن و... چشم‌بسته در پازلِ قدرت‌هایی ایفای نقش می‌کنند که به اسمِ جامعه جهانی و ادعایِ دموکراسی، صلح، امنیت، پیشرفت و... اما در حقیقت از یک‌سو جهان را در چند کشور زیاده‌خواهِ غربی چون خود خلاصه نموده و از سوی دیگر در عمل حکومت‌هایِ مردمی را ساقط و از دیکتاتورها حمایت نموده و برپاکننده‌ی جنگ‌ها و خالق و حامیِ جنایتکارانی چون القاعده، داعش و.... و در نهایت عامل عقب‌ماندگی کشورهایِ ثروتمند غرب آسیا در مسیرِ غارت هر چه بیشتر منابع آن کشورها هستند. 🔸براستی؛ عقلانیت حکم می‌کند در بکارگیری الفاظ و مفاهیم؛ بار معنایی و جایگاه آن در منظومه‌ی اندیشه‌ای خویش را لحاظ کنیم و با تمییز بین ابزار و اهداف و درک راهبردها در مسیر تحققِ آنچه مطلوبِ جامعه است، گام بر داریم. 🔹 برای فهمِ درست این نگاهِ عقلانی توجه به سیره‌ی امامینِ انقلاب در برخورد با نظام سلطه و استکبار جهانی قابل توجه، بررسی و پیگیری است؛ امامین انقلاب از ابتدای مسیر با درک درست ماهیتِ دشمن و علتِ اصلیِ دشمنی دشمنان در کنار اهداف، شیوه‌ها و میدان‌هایی که دشمن برای انحراف و نابودی انقلاب طراحی کرده بودند، توطئه‌ها و فتنه‌های بزرگ و پیچیده (از کودتا ها و جنگ تحمیلی تا فتنه‌های متنوع از 78، 88، تا 96 و98 و سیاست فشار حداکثری و...) را با صبر راهبردی در کنار تبیین و ایجاد درک درست در بدنه‌ی اجتماعی، بدست خود مردم خنثی نمودند و با همین نگاه انقلابی- عقلانی و بهره گیری از انباشتِ تجربی بود که گام اول انقلاب را پشت سر نهادیم و اینجاست که رهبر معظم انقلاب در طراحی گام دوم نیز، فراخوان مطالعه‌ی تاریخِ قبل و بعد از انقلاب را دادند تا با فهم درستِ تجارب گذشته و برشمردنِ نقاط ضعف و قوتِ مسیری که گذشت، آسیب ها و چالش‌های موجود را در راهی که به سوی آینده در پیش داریم، رفع و دفع نماییم. ان شاء الله
بصیر
🔰 سفر رئیسی به روسیه و دستان خالی غرب گرایان ✍🏻 فرهاد کوچک زاده 💠 سفر رئیسی به روسیه خیلی به مذاق
✅سفر رئیسی به روسیه و دستان خالی غرب‌گرایان ✍️ فرهاد کوچک زاده با دعوت رسمی پوتین از رئیس‌جمهور کشورمان، رئیسی در روزهای آینده به روسیه سفر خواهد کرد؛ سفری که خیلی به مذاق غرب‌گرایان داخلی خوش نیامده و مدتی است به فضاسازی خبری منفی روی آورده‌اند. 👈گزاره خبری: «فیاض زاهد» در آستانه سفر رئیسی به مسکو می‌نویسد: «جناب رئیسی! آن‌ها از زمان پطرکبیر تا امروز سیاست خود را درباره ایران عوض نکرده‌اند. ولادیمیر پوتین هم وارث همین نگرش استراتژیک است! در داستان هسته‌ای ایران، روسیه همچنان این استراتژی را دنبال می‌کند». این خط خبری تحلیلی در مصاحبه افرادی مانند حسین مرعشی نیز پیگیری شده است. 👈گزاره‌های تحلیلی: 1️⃣- نتیجه تقریباً هیچ مذاکره تا غرب باعث شده تا امروز دستان غرب‌گرایان داخلی در دفاع از ارتباط با غرب خالی ماند. 2️⃣ دولت جدید با رویکرد نوین سعی کرده است که نوع نگاه دولت قبل مبنی بر نگاه مطلق به غرب را نفی کرده و سبد سیاست خارجی را متنوع‌تر و بسیط‌تر نماید 3️⃣این رویکرد باعث شده است که دولت جدید بر اساس نقشه راه تنظیم‌شده و بر مبنای حفظ منافع ملی، ابتدا عضو سازمان همکاری‌های شانگهای شد و سپس سوآپ گازی را با ترکمنستان و آذربایجان امضا کرد و اکنون قصد سفر به روسیه و ترسیم قرارداد راهبردی و ایجاد روابط گسترده با دیگر قدرت‌های تأثیرگذار و تعیین‌کننده را در برنامه آینده خود دارد. 4️⃣ تجربه 40 سال گذشته انقلاب نشان داده است که استقلال یکی از پایه‌های اصلی و نقطه تمایز و برتری نظام و انقلاب اسلامی به نظام‌های پیشین و پیرامونی بوده است و ایران در ارتباط با کشورها هیچ‌وقت رابطه حامی-پیرو را بازی نکرده و سیاستی مستقل را در پیش گرفته است. 👈نکته پایانی اینکه سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در طول ۴۳ سال گذشته مبتنی بر عزت، حکمت و مصلحت بوده است؛ بنابراین قرار نیست جمهوری اسلامی مستعمره کشوری دیگر شود، بلکه بر اساس نظریه بازی عقلانی درصدد تأمین منافع ملی خود در عرصه منطقه و بین‌الملل است. از سویی جمهوری اسلامی در شرایطی موضوع نگاه به شرق و تعامل با همسایگان را در اولویت سیاست خارجی خود قرار داده است که در سال‌های گذشته سیاست تعامل سازنده و همکاری با غرب هیچ دستاوردی برای کشور نداشته است؛ درحالی‌که رئیس دولت قبل تعامل با کدخدا را راهکار حل مشکل می‌دید، بی‌تعهدی غربی‌ها باعث شد تا فشار زیادی بر ملت ایران وارد شود. به خاطر همین دستاورد «تقریباً هیچ» است که غرب‌گرایان داخلی با استدلال‌های بی‌اساس برای منصرف کردن دولت جدید از پیگیری سیاست خارجی تعامل با همسایگان و کشورهای بزرگ آسیایی روی آورده‌اند؛ و این حرف «کاظم جلالی» سفیر کشورمان در مسکو در این خصوص قابل‌تأمل است که: «وقتی سه قدرت بزرگ یعنی چین، روسیه و ایران در کنار هم قرار بگیرند، این موضوع حتماً به نفع غرب نیست.» لذا نزدیکی این سه بازیگر مهم آسیایی به هم موجب واکنش منفی غرب‌گرایان شده که نشانه‌های آن در حال بروز است.
✅حساسیت‌زدایی از اصول انقلاب ✍️ مهدی سعیدی رهبر معظم انقلاب در سالگرد حماسه 19 دی‌ماه مردم قم از برنامه‌ریزی‌های دشمن پرده برداشته و نسبت به سناريوي «حساسیت‌زدایی نسبت به اصول و بينات و مباني انقلاب» هشدار دادند و فرمودند: «مردم نسبت به مسائل اساسي انقلاب حسّاس‌اند؛ کسي به اين مباني تعرض بکند، مردم موضع می‌گیرند. مي‌خواهند اين حسّاست را به‌تدریج کم کنند؛ اين هم باز از راه همين تبليغات وسيعي است که اين روزها در فضاي مجازي، در رسانه‌هاي جمعي بيگانه، به انواع مختلف انجام مي‌گيرد». 👈نکات تحلیلی: 1️⃣سناريوي "حساسیت‌زدایی" و "بی‌اعتبار سازی" به‌عنوان جزئي از جنگ نرمِ طراحی‌شده دشمن، از طريق شگردهايي دنبال می‌شود: 1- از يکسو تلاش دارد تا با اختلاف‌افکنی‌ها، فعال‌سازی نفوذي‌ها، تهاجمات نظامي و فرهنگي و تحريم همه‌جانبه اقتصادي مانع از تحقق عملي اصول شود. 2️⃣- از سوي ديگر تلاش می‌شود تا پروژه استحاله اصول را رقم‌زده و با کنار گذاشتن اصول اوليه، اصولي ديگر که خاستگاهي بيرون از گفتمان انقلاب اسلامي دارند را جايگزين کنند؛ و يا اينکه خوانشي متفاوت از اصول ارائه دهند که جهتي بيرون از هدف‌گذاری اسلام انقلابي داشته باشد. 3️⃣- به فراموشي سپردن اصول و آرمان‌ها ترفند ديگري است که در پروپاگانداي رسانه‌اي دشمن جاي دارد. بالأخص آنجا که ما به‌نوعی با گسست نسل‌ها مواجهيم و مبتني بر اين ترفند نبايد اجازه داد تا اصول انقلاب براي نسل جوان امروز بازخواني شود. 4️⃣- القاء دست نايافتني بودن اصول و آرمان‌ها، حربه ديگر به کار گرفته در سال‌هاي اخير بوده است؛ با القاء اين فريب که اگر آرمان‌ها دست‌یافتنی بود، مي‌بايست در طول اين چهار دهه تحقق عيني مي‌يافت! درحالی‌که تحقق کامل آرمان‌های بزرگي چون عدالت، بدون شک راهي طولاني است که تحقق آن به‌سادگی ممکن نخواهد بود. 5️⃣- القاء ناکارآمد بودن اصول و آرمان‌های انقلاب و به قول حکيم انقلاب: «(القاء) اين تصور که اصول انقلاب براي مردم و آينده سودمند نيست!»، شگرد رسانه‌ای ديگر اين جريان است. اين ادعا در حالي مطرح مي‌گردد که همه دستاوردهاي موفقيت‌آميز امروز کشور محصول پافشاري بر اصول بوده و اتفاقاً ضعف‌ها و کاستي‌ها آنجايي ظهور يافته است که ما از اصول دست کشيده و يا به‌درستی آن را جامعه عمل نپوشانده‌ايم. تقابل با شگردهاي برشمرده نيازمند افراد تيزهوش و تيزبيني دارد که با همه توان در ميدان جهاد تبيين وارد شده و اجازه ندهند تا قلم‌هاي فاسد، ميدان‌داران شبکه‌هاي اجتماعي و مديريت و اغواء افکار عمومي شوند.
🖼 پوستر سایت رهبر انقلاب درباره تقاص از ترامپ و قاتلان شهید سلیمانی
📝پاسخی به تحریفات جناب تاجزاده مصطفی تاج زاده یکی از عوامل اصلی بحران و فتنه ۷۸ در توییت خود با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره حساسیت زدایی از اصول انقلاب نوشت : "«حساسیت‌زدایی از اصول انقلاب جزو برنامه‌های دشمن است.» درست است اما مگر و و جمهوری از این اصول نیستند؟ چه کسانی نه‌شرقی/نه‌غربی را به و تبدیل نموده؛ آزادی را به محاق برده و جمهور را به اقلیت و اکثریت تقسیم کرده‌اند؟" ✅پاسخ: 1⃣آقای تاجزاده؛ حتما شعار نه شرقی و نه غربی همچنان از شعارهای اصلی انقلاب است. اما اینکه مدعی هستید چه کسی این شعار را به غرب ستیزی و شرق گرایی تبدیل نموده باید گفت که وقتی غربی ها در آخرین نمونه مثل برجام توافق می کنند و کلا زیر آن می زنند، عقل سلیم حکم می کند که دیگر اعتمادی به آن نکن. 2⃣ آقای تاجزاده؛ حقیقتا اگر آزادی به محاق رفته بود حتما الان به جای توییت کردن پشت میله های زندان آب خنک می خوردید. 3⃣ آقای تاجزاده؛ یکبار هم شده متن کامل سخنان مقام معظم رهبری درباره خودی و غیر خودی را بازخوانی کنید تا اینگونه در تخیلات خود آن را تحریف نکنید و به خورد مردم بیگناه ندهید! ✍ سعید میرزایی