💢 برسی #اهمیت_راهبردی قزاقستان برای سه کشور "روسیه"، "چین" و "ایران"
🔹 قزاقستان کشوری کمجمعیت با وسعیت زیاد است، اما بدلیل سرشار بودن از ذخایر عظیم اورانیوم و نفت و گاز علیرغم محصور بودن در خشکی ولی همسایگی با سه ابرقدرت روسیه،ایران و چین،همواره مورد طمع غربیها بوده است.
🔹 آمریکا و غرب علیرغم فرار خفت بار از افغانستان همواره در پی حضور در آسیای مرکزی به جهت فشار بر روسیه و ایران و چین بوده اند؛ بدلایلی همچون وجود پایگاه فضایی مهم بایکونور که اصلی ترین پایگاه فضایی روسها برای اعزام فضانورد به فضا و همچنین پرتاب ماهواره و فضاپیما و کاوشگر و تحقیقات فضایی است آن هم در شرایطی که غربیها عملا برای اعزام فضانورد وابستگی شدیدی به روسها و پایگاه فضایی بایکونور دارند که در اجاره روسهاست.
🔹 تسلط بر منابع عظیم انرژی دست نخورده دریای خزر بخصوص ذخائر عظیمی گازی که بیش از ۲۶۴تریلیون فوت مکعب است و با ذخائر عظیم نفتی این دریا و با هدف حضور نظامی در دریای کاسپین به شکل روی کار آوردن حکومت های دست نشانده غرب باهدف بازکردن پای پیمان متجاوز ناتو به منطقه راهبردی آسیای مرکزی و قفقاز و ایجاد پایگاههای نظامی باهدف محاصره سه ابرقدرت محوری جهان و پیمان شانگهای یعنی ایران،روسیه و چین و محاصره و فشار بر این ابرقدرت ها و همچنین نتیجه گیری از فشارها باهدف تجزیه این کشورها به قصد غارت آسان منابع عظیم معدنی و زیرزمینی و ثروت های خدادادی کشورهای منطقه در راستای احیای هژمونی غرب برجهان بوده اند.
🔹 و از طرفی به دلیل افول نظامی و سیاسی و اقتصادی غرب در جهان طی دو دهه اخیر و ناتوانی در حمله نظامی و سرشاخ شدن با ۳ قدرت بزرگ شانگهای راهکار را در براندازی نرم از طریق عوامل نفوذی حرفه ای و آموزش دیده به شکل انقلابهای مخملی از طریق سرمایه گذاری در این حوزه دیده اند.
🔹 نمود این اقدامات براندازی دولت اقتدارگرای طرفدار روسیه در اوکراین با توسل به حربه تقلب در انتخابات و با ایجاد شورش به این بهانه و حمایت از آشوبگران آموزش دیده در جهت فشار به دولتهای اقتدارگرای مخالف هژمونی غرب به اسم حمایت از دموکراسی دیده اند، گرجستان، ارمنستان و ازبکستان نیز پیش از حوادث قزاقستان شاهد این دست طراحی ها و آشوب های سازمان براندازانه از سوی غرب بوده اند و این بار پس از ناکامی در قرقیزستان و سرنگونی دولت برخواسته از انقلابهای مخملی قرقیزستان و جمع شدن بساط پایگاه نظامی آمریکا در قرقیزستان این بار روی قزاقستان متمرکز شده اند.
🔹 این اقدامات با هدف بازگشت به این منطقه و بازکردن جا پایی برای خود به جهت رسیدن به اهداف نامشروع، این بار علاوه بر استفاده از ظرفیت سیاسیون خودفروخته و خارج نشین و عقبه داخلی آنها با حضور میدانی تروریستهای تکفیری دست پرورده سازمان های جاسوسی غربی عربی عبری و ترکی، شکست خورده در سوریه و عراق اما با کوله باری از تجربه در ارتکاب به انواع جنایات وحشیانه و رعب آور ضد بشری هستند.
🔹 قزاقستان #اهمیت_ژئوپولوتیک ندارد، اما بشدت به لحاظ امنیتی برای ۳ کشور ایران،روسیه و چین مهم است. زیرا قزاقستان بدلیل اینکه جغرافیای بسته ای دارد و همچنین بری بودن اقلیم و پراکندگی شهرها و کوهستانی بودن به گونه ای که هم اکنون ۴۰درصد مردم این کشور به گاز شهری دسترسی ندارد و سیستم گرمایش منازل و تامین انرژی آنان از طریق سوختهای دیگر مثل ذغال سنگ است و همچنین مشکل در تامینمنابع آبی و مشکل صادرات انرژی این کشور، بشدت استعداد وحشتناکی در ایجاد آشوب و تنش در داخل و پرشدن از ایدئولوژی و صدور ایدئولوژی خطرناک تکفیر و تجزیه طلبی دارد.
🔹 در سالهای اخیر بدلیل حضور ترکیه که در راستای رویای تشکیل ترکستان بزرگ یا توران بزرگ با سرمایه گذاری در این کشور بخصوص خریداری عمده سهام فرودگاه آلماتی، سعی در تحقق اهداف شوم خود که همان اهداف غربیهاست با هدف تحت فشار قرار دادان روسیه و چین داشته است. قزاقستان بدلیل داشتن مرز مشترک با چین بخصوص مناطق مسلمان نشین سین کیانگ و کاشغر و همچنین هم مرز بودن با مناطق اسکان اویغورهای تجزیه طلب تکفیری در چین ،بشدت مستعد آزاد کردن ظرفیت ایدئولوژی برای اویغورهای تجزیه طلب باهدف تحت فشار قرار دادن چین به لحاظ امنیتی در صورت سقوط نظام سیاسی فعلی قزاقستان در راستای تلاش غرب برای تاثیر گذاری بر شرق و بخصوص بر روسیه و چین و ایران خواهد بود.
🔹به هرحال حوادث اخیر قزاقستان کاملا از قبل حساب شده و برنامه ریزی شده از سوی محور غربی عبری عربی و ترکی است بخصوص در روزهای اخیر که بیش از ۱۵ نظامی قزاق توسط تکفیریهای بازگشته از سوریه سربریده شده اند. ترکیه با بازی در زمین غرب نیز اینبار نیز بازنده اصلی خواهد بود همچنانکه در پرونده سوریه و عراق و قره باغ و استان سیونیک و قفقاز بازنده اصلی بود
🛑 انتقامگیری از سپاه پاسداران
به نیابت از آمریکا
✍ محمد ایمانی
🔹تکذیب فضاسازی مسموم سایت انصافنیوز درباره ماجرای هواپیمای اوکراینی، پرونده رویکردهای وطن فروشانه سایت اجارهای را مجددا باز کرد.
این سایت اخیرا ضمن مصاحبه با پدر دو تن از شهدای سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی، ادعا کرده بود پدافند سپاه پاسداران، هواپیما را عمدا و به عنوان سپر انسانی زده است. انصاف نیوز و روزنامه اجارهای شرق همچنین با انتساب نقل قول دروغ به مقامات سپاه مدعی شدند «میگویند اگر این هواپیما نمیافتاد، جنگ سختی همان روز بعد اتفاق میافتاد. آمریکا حمله میکرد و جان ده میلیون نفر به خطر میافتاد» یا «اگر اینها نبودند چه جنگی میشد؟ و اگر این سانحه رخ نمیداد ۱۰ میلیون نفر کشته میشدند و این واقعه باعث شد که این جنگ رخ ندهد»!
این فضاسازی، بلافاصله با استقبال رسانههای ضد انقلاب مثل بیبیسی و صدای آمریکا (به عنوان سفارش دهندگان اصلی) قرار گرفت. هرچند سخنگوی سپاه، رسما ادعای مطروحه را تحریف شده و خلاف واقع دانست، اما مرور سوابق سایت انصافنیوز نشان میدهد که اتفاق فضاسازی مسموم اخیر، صرفا یک خطا نیست. این سایت تابستان ۹۲ تاسیس شد اما یکبار، به مدت هشت ماه توقیف و رفع شد.
سایت اجارهای مذکور، دو ماه قبل هم مصاحبهای را با «مژگان (اورلی) نوی» افسر واحد ۸۲۰۰ اطلاعات ارتش اسرائیل انجام داده و منتشر کرد اما با ایرانی تبار و منتقد معرفی کردن او سعی کرد، به عبارت جعلی «شهروند اسرائیل» مشروعیت بخشد و ضمنا روابط داشتن با رژیم صهیونیستی را توجیه کند. اورلی نوی در مصاحبه ۲۶ ژوئن ۲۰۲۰ با رک مدیا رسانه ژیان قمیشی، اعتراف کرد که با سرویس جاسوسی اسرائیل کار میکند.
انصاف نیوز همچنین پیش از این ضمن مصاحبه با فائزههاشمی، از قول وی از آرزوی ابقای ترامپ در ریاست جمهوری آمریکا دفاع کرد و نوشت انتخاب دوباره ترامپ و تداوم فشارهای تحریمی او شاید میتوانست جمهوری اسلامی را مجبور به تغییر سیاست کند(!)
از دیگر تحرکات قابل تامل سایت آلوده، گفتوگو با کاوه مدنی (معاون سازمان محیط زیست و جاسوس) پس از فرار از کشور بود.
نکته جالب در رویکرد اخیر برای عمدی نشان دادن سرنگونی هواپیمای اوکراینی و تخریب وجهه سپاه این است که انصاف نیوز دو سال قبل در بازخوانی حمله آمریکا به هواپیمای مسافربری ایران بر فراز خلیجفارس در تیر ماه 67، به نقل از مقامات آمریکایی، علت حمله را فشار روانی پرسنل بر ناو وینسنس بهدلیل وضعیت جنگی ذکر میکند. در مقدمه این بازخوانی، نویسنده با اشاره به جنگ نفتکشها و با تاکید خاصی سعی دارد همان گفته مقامات آمریکایی درباره وضعیت جنگی را توجیه کند.
مطابق آنچه که در گزارش خود انصافنیوز آمده، آنچه که مقامات آمریکایی به عنوان وضعیت جنگی(برای شلیک به هواپیما) نامگذاری کردهاند و انصاف نیوز هم سعی در القای آن به مخاطب داشته، دارای فواصل زمانی طولانی (چند ماهه) بوده است. حال آنکه فاصله زمانی بین حمله موشکی به عین الأسد و سقوط هواپیمای اوکراینی، فقط چند ساعت بود. یعنی اگر به استرس و شرایط روحی ناشی از وضعیت جنگی باشد، وضعیت جنگی در مورد هواپیمای اوکراینی به مراتب بسیار قابل پذیرشتر است، که انصاف نیوز سعی در القای خلاف آن دارد.
انصاف نیوز در دو مطلب به فاصله چند سال، شلیک آمریکائیها به هواپیمای مسافربری ایرانی که عمدی بوده را بهدلیل چند حادثه به فاصله زمانی چند ماهه، با گزاره شرایط جنگی توجیه میکند اما حادثه هواپیمای اوکراینی را عمدی جلوه میدهد. چرا؟!
علت را باید در لاشخور صفتی رسانههای اجارهای و عقدهگشایی علیه سپاه پاسداران به نیابت از آمریکاییها جست و جو کرد.
یادآور میشود محاسبه اصلی دولت آمریکا در ترور سردار شهید سلیمانی، انتقال پیام ضعف به ملت- دولت ایران و تشدید دودستگی حاصل از آن بود. اما اتفاقات بعدی، کاملا محاسبات آمریکا را به هم زد.
اولا مراسم تشییع این قهرمان ملی، به فوران همدلی کمنظیر ملت ایران در انزجار از آمریکا و مطالبه انتقام، و همچنین توقف تعهدات برجامی یکطرفه انجامید. ثانیا حمله موشکی سپاه به پایگاه فوقمدرن عینالاسد، بدترین و تحقیرآمیزترین ضربه به آمریکا پس از جنگ جهانی دوم را رقم زد. در واقع با آن حمله موشکی موفق به عینالاس، هیبت نظامی آمریکا فرو ریخت.
به نظر می رسد پادوهای رسانهای و اجارهای آمریکا ماموریت دارند با ناخن کشیدن به زخم سقوط هواپیمای اوکراینی و بازماندگان شهدای این حادثه تلخ، دو شکست راهبردی آمریکا در زمینه ایجاد دودستگی در افکار عمومی ایران و شکست نظامی را جبران کنند و به جای آمریکا، از سپاه پاسداران (مدافعان امنیت ملی) و «شهید سلیمانی» انتقام بگیرند.
💬 کدام بخش از «انتقام سخت» قاتلین حاج قاسم اتفاق افتاده است؟
✍ مهدی جهانتیغی
🔺 درباره جدیدترین اظهارات فرمانده کل سپاه درباره انتقام سخت
🔹 کلید واژه «انتقام سخت» از ابتدای شهادت حاج قاسم، به عنوان اصلی ترین گزاره ایران در مواجهه با حادثه ترور شهید سلیمانی تاکنون مطرح بوده است. در جدیدترین اظهار نظر رسمی درباره «انتقام سخت»، سردار سلامی، فرمانده کل سپاه گفته است: «بخشی از انتقام سخت را گرفتهایم و بخش دیگری از آن هنوز باقی مانده است و مطمئناً همه این را میدانند».
بعد از این اظهارات، اولین سوال مهم این است که کدام بخش از انتقام سخت اتفاق افتاده است؟
🔹از منظر هدفگذاری راهبردی، نقطه پایانی انتقام سخت، اخراج آمریکا از منطقه خاورمیانه است. سنجش اجرایی شدن اخراج حقیقی آمریکا از منطقه علامتی دارد و آن عبارت است از «کاهش ملموس حضور و اثر گذاری نظامی و نفوذ سیاسی آمریکا در خاورمیانه»
🔹 از زمان شهادت حاج قاسم، حضور مسلط نظامی آمریکا در افغانستان به اتمام رسیده، نقش نظامی آمریکا ولو در ظاهر به نقش مستشاری در عراق تنزل یافته است، شیب اثرگذاری آمریکا در پرونده های مهم نظامی منطقه منجمله «یمن» و «سوریه» از بی تمایلی به بی عملی کم سابقه سوق پیدا کرده است. به صورت کلی نیز تصمیم سازان بیشتری در آمریکا در دو سال اخیر بر پر هزینه شدن حضور آمریکا در خلیج فارس و لزوم خروج از این منطقه سخن می گویند.
🔹 اما از اظهارات سردار سلامی بخش غیر راهبردی انتقام سخت را هم می توان بردداشت کرد. این در حالیست که طی روزهای گذشته رهبر معظم انقلاب نیز از تقاص دنیایی قاتلین سردار سلیمانی سخن گفته اند. سردار قاآنی، فرمانده سپاه قدس هم در اظهارتی صریح گفته است، در صورت لزوم، زمینه انتقام از آمریکایی ها را از درون خانه های خودشان و با افرادی از کنار دست خودشان فراهم خواهند کرد.
🔹طی دو سال گذشته هر از گاهی در منابع خارجی از مرگ افرادی خبر داده می شود که یک نقطه اشتراک آنها، نقش آفرینی در ماجرای ترور حاج قاسم بوده است. موضوعی که در داخل ایران هیچ منبع رسمی درباره آن اظهار نمی کند و منابع خارجی نیز به صورت قطره چکانی درباره افراد حذف شده اطلاعاتی را به بیرون درز می دهند.
🔹 روند اخباری که درباره حذف افراد دخیل در ترور سردار سلیمانی در منابع خارجی در حال انتشار است، یک نظم معنادار در درون خود نهفته دارد. این نظم می گوید یک فهرست مشخص درباره افراد دخیل در ترور سردار سلیمانی وجود دارد و از چند ماه قبل ظاهرا اسامی از پایین به بالا در حال خط خوردن هست و اگر این فرضیه درست باشد، هر چه زمان می گذرد اسامی بزرگ تر خواهد شد.
🔰 سفر رئیسی به روسیه و دستان خالی غرب گرایان
✍🏻 فرهاد کوچک زاده
💠 سفر رئیسی به روسیه خیلی به مذاق غربگرایان داخلی خوش نیامده و مدتی است به فضاسازی خبری منفی روی آورده اند. مثلاً فیاض زاهد در آستانه سفر رئیسی به مسکو می نویسد: «جناب رییسی!آنها از زمان پطرکبیر تا امروز سیاست خود را درباره ایران عوض نکردهاند. ولادیمیر پوتین هم وارث همین نگرش استراتژیک است!». این خط خبری تحلیلی در مصاحبه افرادی مانند حسین مرعشی نیز پیگیری شده است.
✅ در نقد این خط رسانه ای چند نکته تحلیلی مد نظر است:
1⃣ - نتیجه تقریبا هیچ مذاکره با غرب باعث شده تا امروز دست غربگرایان داخلی در دفاع از ارتباط با غرب خالی بماند.
2⃣ - دولت جدید با رویکردی نوین سعی کرده است که رویکرد دولت قبل مبنی بر نگاه مطلق به غرب را نفی کرده و سبد سیاست خارجی را متنوع تر و بسیط تر نماید.
3⃣ - این رویکرد باعث شده است که دولت جدید بر اساس نقشه راه تنظیم شده و بر مبنای حفظ منافع ملی، ابتدا عضو سازمان همکاری های شانگهای شد و سپس سوآپ گازی را با ترکمنستان و آذربایجان امضا کرد و اکنون قصد سفر به روسیه و تمدید قرارداد 20 ساله و امضای سند راهبردی را دارد.
4⃣ - در رویکرد نوین، ایجاد روابط گسترده با دیگر قدرت های تاثیرگذار و تعیین کننده در دستور کار دولت جدید دارد.
5⃣ - از سویی تجربه ۴۳ سال گذشته انقلاب نشان داده است که استقلال یکی از پایه های اصلی و نقطه تمایز و برتری نظام و انقلاب اسلامی نسبت به نظام های پیشین و پیرامونی بوده است. لذا در ارتباط با کشورها هیچ وقت رابطه حامی-پیرو را بازی نکرده و سیاستی مستقل را در پیش گرفته است.
👌 و در آخر، این نکته صحیحی است که تعامل سه رقیب راهبردی آمریکاییها یعنی چین، روسیه و ایران به مذاق غرب و غربگرایان خوش نیامده لذا باید منتظر جوسازی مضاعف این جریان در چند روز آینده و همزمان با سفر رئیس جمهور بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
احتمالا شما هم این روزها میشنوید که یه سری افراد هی میگن: «عربستان فقیر نداره»
واقعیت ماجرا رو از زبون خود عربستانیها بشنوید؛ عوامل این مستند، بعد از انتشار آن، بازداشت شدند!
🔴 *تلاش پشت پرده جریان های سیاسی مسئلهدار برای تداوم تجمعات فرهنگیان*
💢به دنبال پیگیریهای مجلس و دولت برای تحقق لایحه رتبه بندی معلمان و در حالی که لایحه تصویب شده و در حال طی کردن مراحل قانونی برای اجراست برخی تشکلهای مسئلهدار فرهنگیان نظیر شورای هماهنگی معلمان و کانون صنفی معلمان دارند با تحریک فرهنگیان و مانور رسانه ای برخی مطالبات ظاهراً صنفی تجمعات را دامنهدار کرده تا به نام معلمان اما به کام سیاسیون اغراض سیاسی را پیش ببرند.
⁉️ حال سوال اینجاست. پس حق دانش آموزان و خانواده های آنها چه می شود که پس از دو سال بلاتکلیفی و اضطراب، مجدداً باید دستخوش سیاسیکاری تشکلهای مسئلهدار قرار گیرد.
🔴"" شش چیزمهم ""
♦️خداوند متعال به حضرت موسی علی نبینا و آله و علیه السلام فرمود :
اي موسي !
♦️من شش چيز را در شش جا قرار دادم؛ ولي مردم در جاي ديگر آنها را جست و جو می کنند و این درحالی است که هرگز آنها را در آنجا نخواهند يافت :
۱ - راحتي و آسایش مطلق را در '' آخرت'' قرار دادم، ولي مردم در '' دنيا '' به دنبال آن ميگردند!
۲ - عزت و شرف را در ''عبادت'' قرار دادم، ولي مردم آن را در
'' پست و مقام '' ميجويند!
۳ - بينيازي را در ''قناعت'' قرار دادم، ولي مردم آن را در ''زيادي مال و ثروت'' جستجو ميكنند!
۴ - رسیدن به بزرگی و مقام را در ''فروتني'' قرار دادم، ولي مردم آن را در'' تكبّر و خودبرتر بيني'' می جویند!
۵ - کسب علم را در ''گرسنگي و تلاش'' قرار دادم، ولي مردم با ''شکم سیر'' دنبال آن ميگردند!
۶ - اجابت دعا را در "" لقمه حلال "" قرار دادم، ولي مردم آن را در ''طلسم و جادو'' جست و جو میکنند!
📚مستدرك الوسائل ،
ج ۱۲ ، ص ۱۷۳ ، باب ۱۰۱
در شیطنت اخیر انصاف نیوز برای جلسه ف.سپاه با یکی ازخانواده شهدای پرواز۷۵۲ از تکنیک #دروغ_بزرگ استفاده شده است.
ادعای۱۰ میلیون کشته دروغ بزرگ گزارش بود.
این جنگ درصورت آغاز چند ساعته تمام خواهد شد وپس از آن اثری از پادگان های آمریکا تا برد موشکهای ایران نخواهد بود.تمام
✍ سید علیرضا آل داود
🔰 تشویشِ معنایی در اذهانِ مدعیانِ روشنفکری...
✍🏻 جواد خسروی
💠 "محمود سریع القلم":«آیندهی کشور در گرو بینالمللی شدن است...» "فاضل میبدی": «تا در تعامل با دنیا به نتیجهی روشن نرسیم وضع اقتصاد همین است...»
🔹 یکی از مفاهیم غالب در جریان روشنفکریِ غربگرا در کشور همانا تعامل بین المللی و تمکین به قواعد حاکم بر نظام بین الملل با ادعای خروج از انزوایِ سیاسی است. پر واضح است که تعامل داشتن و پیوستن به یک ساختار بین المللی و تمکین به قواعد حاکم بر آن، به خودی خود دارای ارزش نبوده و نیست بلکه در راستای تحقق اهداف و تامین منافع ملی هر کشور تعریف میگردد.
🔸چرا که کشورهای موسِّس این ساختار بین المللی چون آمریکا و برخی کشورهای پر ادعای غربی نیز وقتی حضور در برخی معاهدات بینالمللی و پیروی از برخی ساختارهای جهانی را در مسیر منافع خویش ارزیابی نمیکنند با وقاحت تمام از آن خارج شده و ساختار موجود بینالمللی را ندیده میگیرند که برای نمونه؛ خروج آمریکا از برخی معاهدات و دور زدنِ شورای امنیت سازمان ملل در برخی اقدامات جهانی را میتوان در این راستا ارزیابی کرد.
🔹 و اما چگونه است؛ برخی روشنفکران غربمحور، بدون ارایهی تعریف دقیق (که جامع و مانع باشد) از مفاهیمی چون تعامل، بینالمللی شدن و... چشمبسته در پازلِ قدرتهایی ایفای نقش میکنند که به اسمِ جامعه جهانی و ادعایِ دموکراسی، صلح، امنیت، پیشرفت و... اما در حقیقت از یکسو جهان را در چند کشور زیادهخواهِ غربی چون خود خلاصه نموده و از سوی دیگر در عمل حکومتهایِ مردمی را ساقط و از دیکتاتورها حمایت نموده و برپاکنندهی جنگها و خالق و حامیِ جنایتکارانی چون القاعده، داعش و.... و در نهایت عامل عقبماندگی کشورهایِ ثروتمند غرب آسیا در مسیرِ غارت هر چه بیشتر منابع آن کشورها هستند.
🔸براستی؛ عقلانیت حکم میکند در بکارگیری الفاظ و مفاهیم؛ بار معنایی و جایگاه آن در منظومهی اندیشهای خویش را لحاظ کنیم و با تمییز بین ابزار و اهداف و درک راهبردها در مسیر تحققِ آنچه مطلوبِ جامعه است، گام بر داریم.
🔹 برای فهمِ درست این نگاهِ عقلانی توجه به سیرهی امامینِ انقلاب در برخورد با نظام سلطه و استکبار جهانی قابل توجه، بررسی و پیگیری است؛ امامین انقلاب از ابتدای مسیر با درک درست ماهیتِ دشمن و علتِ اصلیِ دشمنی دشمنان در کنار اهداف، شیوهها و میدانهایی که دشمن برای انحراف و نابودی انقلاب طراحی کرده بودند، توطئهها و فتنههای بزرگ و پیچیده (از کودتا ها و جنگ تحمیلی تا فتنههای متنوع از 78، 88، تا 96 و98 و سیاست فشار حداکثری و...) را با صبر راهبردی در کنار تبیین و ایجاد درک درست در بدنهی اجتماعی، بدست خود مردم خنثی نمودند و با همین نگاه انقلابی- عقلانی و بهره گیری از انباشتِ تجربی بود که گام اول انقلاب را پشت سر نهادیم و اینجاست که رهبر معظم انقلاب در طراحی گام دوم نیز، فراخوان مطالعهی تاریخِ قبل و بعد از انقلاب را دادند تا با فهم درستِ تجارب گذشته و برشمردنِ نقاط ضعف و قوتِ مسیری که گذشت، آسیب ها و چالشهای موجود را در راهی که به سوی آینده در پیش داریم، رفع و دفع نماییم. ان شاء الله
بصیر
🔰 سفر رئیسی به روسیه و دستان خالی غرب گرایان ✍🏻 فرهاد کوچک زاده 💠 سفر رئیسی به روسیه خیلی به مذاق
✅سفر رئیسی به روسیه و دستان خالی غربگرایان
✍️ فرهاد کوچک زاده
با دعوت رسمی پوتین از رئیسجمهور کشورمان، رئیسی در روزهای آینده به روسیه سفر خواهد کرد؛ سفری که خیلی به مذاق غربگرایان داخلی خوش نیامده و مدتی است به فضاسازی خبری منفی روی آوردهاند.
👈گزاره خبری:
«فیاض زاهد» در آستانه سفر رئیسی به مسکو مینویسد: «جناب رئیسی! آنها از زمان پطرکبیر تا امروز سیاست خود را درباره ایران عوض نکردهاند. ولادیمیر پوتین هم وارث همین نگرش استراتژیک است! در داستان هستهای ایران، روسیه همچنان این استراتژی را دنبال میکند». این خط خبری تحلیلی در مصاحبه افرادی مانند حسین مرعشی نیز پیگیری شده است.
👈گزارههای تحلیلی:
1️⃣- نتیجه تقریباً هیچ مذاکره تا غرب باعث شده تا امروز دستان غربگرایان داخلی در دفاع از ارتباط با غرب خالی ماند.
2️⃣ دولت جدید با رویکرد نوین سعی کرده است که نوع نگاه دولت قبل مبنی بر نگاه مطلق به غرب را نفی کرده و سبد سیاست خارجی را متنوعتر و بسیطتر نماید
3️⃣این رویکرد باعث شده است که دولت جدید بر اساس نقشه راه تنظیمشده و بر مبنای حفظ منافع ملی، ابتدا عضو سازمان همکاریهای شانگهای شد و سپس سوآپ گازی را با ترکمنستان و آذربایجان امضا کرد و اکنون قصد سفر به روسیه و ترسیم قرارداد راهبردی و ایجاد روابط گسترده با دیگر قدرتهای تأثیرگذار و تعیینکننده را در برنامه آینده خود دارد.
4️⃣ تجربه 40 سال گذشته انقلاب نشان داده است که استقلال یکی از پایههای اصلی و نقطه تمایز و برتری نظام و انقلاب اسلامی به نظامهای پیشین و پیرامونی بوده است و ایران در ارتباط با کشورها هیچوقت رابطه حامی-پیرو را بازی نکرده و سیاستی مستقل را در پیش گرفته است.
👈نکته پایانی
اینکه سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در طول ۴۳ سال گذشته مبتنی بر عزت، حکمت و مصلحت بوده است؛ بنابراین قرار نیست جمهوری اسلامی مستعمره کشوری دیگر شود، بلکه بر اساس نظریه بازی عقلانی درصدد تأمین منافع ملی خود در عرصه منطقه و بینالملل است. از سویی جمهوری اسلامی در شرایطی موضوع نگاه به شرق و تعامل با همسایگان را در اولویت سیاست خارجی خود قرار داده است که در سالهای گذشته سیاست تعامل سازنده و همکاری با غرب هیچ دستاوردی برای کشور نداشته است؛ درحالیکه رئیس دولت قبل تعامل با کدخدا را راهکار حل مشکل میدید، بیتعهدی غربیها باعث شد تا فشار زیادی بر ملت ایران وارد شود. به خاطر همین دستاورد «تقریباً هیچ» است که غربگرایان داخلی با استدلالهای بیاساس برای منصرف کردن دولت جدید از پیگیری سیاست خارجی تعامل با همسایگان و کشورهای بزرگ آسیایی روی آوردهاند؛ و این حرف «کاظم جلالی» سفیر کشورمان در مسکو در این خصوص قابلتأمل است که: «وقتی سه قدرت بزرگ یعنی چین، روسیه و ایران در کنار هم قرار بگیرند، این موضوع حتماً به نفع غرب نیست.» لذا نزدیکی این سه بازیگر مهم آسیایی به هم موجب واکنش منفی غربگرایان شده که نشانههای آن در حال بروز است.
✅حساسیتزدایی از اصول انقلاب
✍️ مهدی سعیدی
رهبر معظم انقلاب در سالگرد حماسه 19 دیماه مردم قم از برنامهریزیهای دشمن پرده برداشته و نسبت به سناريوي «حساسیتزدایی نسبت به اصول و بينات و مباني انقلاب» هشدار دادند و فرمودند: «مردم نسبت به مسائل اساسي انقلاب حسّاساند؛ کسي به اين مباني تعرض بکند، مردم موضع میگیرند. ميخواهند اين حسّاست را بهتدریج کم کنند؛ اين هم باز از راه همين تبليغات وسيعي است که اين روزها در فضاي مجازي، در رسانههاي جمعي بيگانه، به انواع مختلف انجام ميگيرد».
👈نکات تحلیلی:
1️⃣سناريوي "حساسیتزدایی" و "بیاعتبار سازی" بهعنوان جزئي از جنگ نرمِ طراحیشده دشمن، از طريق شگردهايي دنبال میشود: 1- از يکسو تلاش دارد تا با اختلافافکنیها، فعالسازی نفوذيها، تهاجمات نظامي و فرهنگي و تحريم همهجانبه اقتصادي مانع از تحقق عملي اصول شود.
2️⃣- از سوي ديگر تلاش میشود تا پروژه استحاله اصول را رقمزده و با کنار گذاشتن اصول اوليه، اصولي ديگر که خاستگاهي بيرون از گفتمان انقلاب اسلامي دارند را جايگزين کنند؛ و يا اينکه خوانشي متفاوت از اصول ارائه دهند که جهتي بيرون از هدفگذاری اسلام انقلابي داشته باشد.
3️⃣- به فراموشي سپردن اصول و آرمانها ترفند ديگري است که در پروپاگانداي رسانهاي دشمن جاي دارد. بالأخص آنجا که ما بهنوعی با گسست نسلها مواجهيم و مبتني بر اين ترفند نبايد اجازه داد تا اصول انقلاب براي نسل جوان امروز بازخواني شود.
4️⃣- القاء دست نايافتني بودن اصول و آرمانها، حربه ديگر به کار گرفته در سالهاي اخير بوده است؛ با القاء اين فريب که اگر آرمانها دستیافتنی بود، ميبايست در طول اين چهار دهه تحقق عيني مييافت! درحالیکه تحقق کامل آرمانهای بزرگي چون عدالت، بدون شک راهي طولاني است که تحقق آن بهسادگی ممکن نخواهد بود.
5️⃣- القاء ناکارآمد بودن اصول و آرمانهای انقلاب و به قول حکيم انقلاب: «(القاء) اين تصور که اصول انقلاب براي مردم و آينده سودمند نيست!»، شگرد رسانهای ديگر اين جريان است. اين ادعا در حالي مطرح ميگردد که همه دستاوردهاي موفقيتآميز امروز کشور محصول پافشاري بر اصول بوده و اتفاقاً ضعفها و کاستيها آنجايي ظهور يافته است که ما از اصول دست کشيده و يا بهدرستی آن را جامعه عمل نپوشاندهايم.
تقابل با شگردهاي برشمرده نيازمند افراد تيزهوش و تيزبيني دارد که با همه توان در ميدان جهاد تبيين وارد شده و اجازه ندهند تا قلمهاي فاسد، ميدانداران شبکههاي اجتماعي و مديريت و اغواء افکار عمومي شوند.
📝پاسخی به تحریفات جناب تاجزاده
مصطفی تاج زاده یکی از عوامل اصلی بحران و فتنه ۷۸ در توییت خود با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره حساسیت زدایی از اصول انقلاب نوشت : "«حساسیتزدایی از اصول انقلاب جزو برنامههای دشمن است.» درست است اما مگر #استقلال و #آزادی و جمهوری از این اصول نیستند؟ چه کسانی نهشرقی/نهغربی را به #غربستیزی و #شرقگرایی تبدیل نموده؛ آزادی را به محاق برده و جمهور را به اقلیت #خودی و اکثریت #غیرخودی تقسیم کردهاند؟"
✅پاسخ:
1⃣آقای تاجزاده؛ حتما شعار نه شرقی و نه غربی همچنان از شعارهای اصلی انقلاب است. اما اینکه مدعی هستید چه کسی این شعار را به غرب ستیزی و شرق گرایی تبدیل نموده باید گفت که وقتی غربی ها در آخرین نمونه مثل برجام توافق می کنند و کلا زیر آن می زنند، عقل سلیم حکم می کند که دیگر اعتمادی به آن نکن.
2⃣ آقای تاجزاده؛ حقیقتا اگر آزادی به محاق رفته بود حتما الان به جای توییت کردن پشت میله های زندان آب خنک می خوردید.
3⃣ آقای تاجزاده؛ یکبار هم شده متن کامل سخنان مقام معظم رهبری درباره خودی و غیر خودی را بازخوانی کنید تا اینگونه در تخیلات خود آن را تحریف نکنید و به خورد مردم بیگناه ندهید!
✍ سعید میرزایی
#سرطان_اصلاحات
#جریان_تحریف
💬 ماجرای هشدار حاجقاسم به روحانی
🔻حاج قاسم به روحانی گفت دفاع از انقلاب و ملت و نظام و رهبری خط قرمز ما است و فکر نکن همیشه میتوانی تخریب کنی و ما هم سکوت کنیم/ حاج قاسم در دیپلماسی مخالف سازش و وابستگی بود و به دولت قبل میگفت از این طریق به جایی نمیرسید
کیهان در گفتگو با سردار حاجی زاده:
🔹در دولت دوم آقای روحانی جلسهای با او گرفتیم. سردار جعفری فرمانده کل سپاه بود. حاج قاسم سلیمانی بود. بنده بودم. چند نفری به آنجا رفتیم. آن جلسه برای چه بود؟ جلسه خیلی صریح و تند بود. حاج قاسم مخالف دیپلماسی نبود. در واقع نه موافق بود و نه مخالف. ایشان مخالف وابستگی و سازش بود. میگفت: از این طریق به جایی نمیرسید. در آن جلسه حاج قاسم با آقای روحانی خیلی صریح حرف زد.
🔹اگر یادتان باشد رهبری صحبتی میکرد هفته بعد آقای روحانی موضع میگرفت، سپاه را تخریب میکرد، هر روز به خودیها حمله میکرد. در آن جلسه که ما با آقای روحانی داشتیم پیام جلسه این بود و همه این را گفتیم که آقای روحانی ما کمک شما هستیم. آدم نباید خودزنی کند. ما توان و امکانی داریم میخواهیم به دولت شما کمک کنیم.
🔹 دیدید در بحرانهایی که پیش آمد مانند سیل و زلزله و مسائل مختلف واقعاً سپاه پای کار بود. آدم نیروی خودش را نمیزند؛ این چه حرفی است که شما میزنید! بعد هم گفتیم اگر این حرفها را بزنید برای ما قابل تحمل نیست. شما هر روز مخالفتی میکنید. دفاع از انقلاب و ملت و نظام و رهبری خط قرمز ما است فکر نکن همیشه میتوانی این حرف را بزنی ما هم سکوت کنیم.
🔹عین جمله حاج قاسم این بود که گفت: آقای روحانی! میخواهی مسیر احمدینژاد را بروی؟ تو هم میخواهی مثل او بشوی؟ مردم به تو رأی دادهاند و رئیسجمهور شدی بیا دست به دست هم دهیم کمک کنیم کشور را درست کنیم. برای چه خودزنی میکنی؟ برای چه هر روز به خودمان حمله میکنی؟ بیا مشکلات را حل کنیم.
🔹بعضی مواقع در جلسه مواردی را داشتیم که حاج قاسم مخالف صد درصد موضوعی بود، ولی موقعی که معلوم میشد نظر رهبر معظم انقلاب چیز دیگری است از آن لحظه به بعد نظر خود را کنار میگذاشت. این یک ویژگی برجسته حاج قاسم بود. اینکه میگویید بعضیها تفسیر، تعبیر و مصادره میکنند، اخلاق و مدیریت، تیزبینی خوب است و خیلیها هم دارند، ولی قاسم نمیشوند. نقطه برجسته این است که انسان امر، ولی را عمل کند.
🔰 جزیره فارسی، مدفونگاه شیطان
✍🏻علی محمدی
✴️ "آمریکا قدرتمندترین کشور روی کره زمین است، دیگران حتی به ما نزدیک هم نیستند، هزینهای که ما برای نیروی نظامی خود میکنیم از جمع بودجه نظامی هشت کشور بعد از ما بیشتر است، نیروهای نظامی ما بهترین جنگجویان در طول تاریخ جهان هستند."
🔺این بخشی از سخنان اوباما دقیقا ۱۸ ساعت قبل از خار شدن سربازان امریکایی در جزیره فارسی است. سالها قبل هم که آمریکاییها قصد داشتند نفتکش کویتی الرَّخا موسوم به بریجتون را توسط نیروی دریایی اشان اسکورت کنند با سیلی نادر مهدوی و یارانش مواجه شدند.
🔶 لذا امروز جزیره فارسی برای هر کسی ناشناخته باشد،برای آمریکایی ها آشناست. گویا خداوند این جزیره را ساخته تا در آن "مردان نادر" شیطان را خار کنند.واما این خار شدن شیطان، همه ماجرا نیست...
🔺همزمانیِ خارج شدن قلب نیروگاه اراک در دی ماه ۹۴ که نشانه متوقف و معکوس کردن برنامه هسته ای ایران بود، با شهادت دانشمند هسته ای شهید احمدی روشن، پیام کار آمدی راهبرد آمریکایی (" تهدید، تحریم، تسلیم " ) را به جهان منتقل میکرد. و در همین جهت، واشنگتن در حال ادراکسازی و انتقال این پیام بود که امکان رسیدن به پیشرفت منهای ارتباط با واشنگتن امری محال است و هر کشور مبارزی در نهایت باید مثل ایران تن به پذیرش خواستههای واشنگتن بدهند.
🔺 ضمن اینکه خندهها و قدم زدنهای برخی دیپلماتها در خلال مذاکرات هستهای باعث شده بود تا ایران در افکار عمومی منطقه، متهم به سازشکاری با آمریکا یعنی عامل اصلی ناامنی های منطقه بشود.
🎯 در چنین شرایطی سپاه به عنوان اصلی ترین نماد انقلابیگری و مدافع ملت، با دستگیری نظامیان آمریکایی، آن هم اندکی بعد از سخنرانی سالیانه اوباما که در حال رجزخوانی بود، ورق را کاملا برگرداند وضمن تحقیر دشمن، راهبرد و هیمنه واشنگتن را در جزیره فارسی مدفون ساخت.
بمناسبت حماسه ۲۲ دی ۱۳۹۴
#جزیره_فارسی
#کار_خدا
🛑 «قلمفرسایی علیه منافع ملی»
✍️ ناصرکریمی
🔹چندروزیست برخی دست به قلم شده وباقلمفرسایی قصد دارند سفر دکتر رییسی رابه روسیه باحواشی مواجه نمایند. رییس جمهور ایران بنابه دعوت رسمی رییس جمهورفدراسیون روسیه عازم آن کشور خواهد شد در این سفر موضوع قرارداد خرید جنگنده سوخو ۳۵ ، توافقنامه همکاری اقتصادی ۲۰ ساله و برخی ازمسائل مورد علاقه دو کشور به امضاء خواهد رسید.
ازنوع ادعاهای مطرح شده درنوشتارغربگرایان اینطوربنظرمیرسدکه به شدت ازاین سفر عصبانیند وتلاش میکنندباچر خاندن قلم برروی کاغذوصفحات اجتماعی مسائل گذشته های دور روابط ایران وشوروی سابق رادراذهان عمومی تداعی کنندوموجبات نگرانی مردم رااز روابط حسنه ایران وروسیه فراهم نمایند، غافل ازاینکه جمهوری اسلامی درشرایط تحریمی امریکا وغرب، ارتباط وتعامل با روسیه را فرصت مناسبی میداندجهت خنثی سازی تحریمهای ظالمانه غرب،
چه اینکه طی این سالهای گذشته اثرات این ارتباط وتعامل رادریک افق روشن قابل مشاهده است،
دراین ارتباط ذکرچندنکته ضرور ی بنظرمیرسد:
✅روسیه امروزباشوروی سابق قابل مقایسه نمیباشد.
✅حاکمیت شوروی باخداودین مبارزه میکردودین راافیون ملتهامیدانست، دراین راستاتمام مساجد، کلیساها، کنیسه هاومعابدباتغییرکاربری به کارخانه تبدیل شده بودند.
✅حاکمیت روسیه امروزدینداروارتدکس میباشندودین ومذهب درروسیه آزاداست.
✅شوروی سابق بعنوان یک امپراطوری درجهان دارای بلوک بوده وبرخی ازکشورهاراتحت سیطره خوداداره میکرد.
✅روسیه امروزبعنوان یک کشورمستقل وفاقدبلوک بوده وخودموردتحریم غرب میباشد.
✅درپرونده روسیه هیچ مورددخالت نظامی درکشورهای منطقه وجهان مشاهده نمیشود.
✅روسیه علیرغم فشارغرب وامریکا دربرهه های مختلف کنارجمهوری اسلامی ایستاده است، بنظرمیرسدطرفداران رابطه بااستکبارجهانی باید به این مسءله پی برده باشندکه امریکاییهاباکشورانقلابی ایران سرسازگاری نخواهندداشت.
فلذامنافع ملی جمهوری اسلامی ایجاب میکندباتمام واحدهای سیاسی دنیا(البته بجز دوسه کشوری که حالت تخاصمی دارند) ارتباط وتعامل دوسویه وسازنده داشته باشد، گفتنی است دراین چندماهه دولت سیزدهم این رویکردونگاه تقویت شده است وماشاهدهمکاری ومراوده بیشتری بادنیا خواهیم بود ان شاءالله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتقام حتمی است
انیمیشن برگزیده مردمی در پویش قهرمان سایت KHAMENEI.IR درباره انتقام قطعی از ترامپ، پمپئو و قاتلان شهید سلیمانی
💢 آینده گروه تحریک طالبان
🔻 اندیشکده کارنگی در گزارشی به تفصیل وضعیت گروه «تحریک طالبان» پرداخته و نوشته است استقرار طالبان در افغانستان، موجب تقویت آنان شده است. این گروه پیوندهای عمیقی با طالبان، القاعده و شاخه خراسان داعش دارد.
🔻 این گروه در فضای درگیری طالبان و اشغالگران آمریکایی، توسط بخشی از نیروهای جهادی پاکستان در سال ۲٠٠۷ تشکیل شد. گرچه در ابتدا در راستای «جهاد جهانی» القاعده عمل میکرد ولی در مانیفست ۲٠۱۸ اولاً هدفش را تشکیل حکومت اسلامی در اسلامآباد عنوان کرد و ثانیاً عملیات علیه غیرنظامیان را متوقف نمود.
🔻 افزایش اتحاد با طالبان افغانستان، جذب ناراضیان قومی از پشتونها و بلوچها، تشدید شیعهستیزی و ایجاد یک نظام مجازات مذهبی در ولسوالیهای ملاکند، باجور و اوراکزی، چهار اقدام تحریک طالبان برای افزایش جایگاه و مشروعیتش در نیروها و جریانهای جهادی و بنیادگرای پاکستان بوده است.
🔻 برخلاف تصور اسلامآباد، استقرار طالبان در کابل به محدودیت تحریک طالبان نینجامید. پس از تسلط طالبان بر افغانستان، صدها زندانی تحریک طالبان از جمله مولوی فقیر محمد، معاون آن، آزاد شدند. سخنگوی طالبان افغانستان نیز مسأله این گروه را مسأله دولت پاکستان خوانده و ارتباط طالبان و تحریک را انکار کرده است.
🔻 سقوط دولت افغانستان و خروج آمریکا از این کشور از دو منظر موجب کاهش خشونت میان اسلامآباد و تحریک طالبان و ترغیب طرفین به مذاکره شد: اول اینکه آمریکا حساسیت کمتری نسبت به تعامل پاکستان و این گروه دارد و دوم اینکه طالبان افغانستان نیز مشوق مذاکره دو طرف میباشد.
🔻 به نظر میرسد با استقرار طالبان در افغانستان، دولت پاکستان به این نتیجه رسیده که مسیر سیاسی را برای حل مسائلش با گروه تحریک بپیماید. زیرا نمیتواند طالبان افغانستان را برای برخورد با تحریک، چندان تحت فشار قرار دهد و از سوی دیگر گروه تحریک نیز تمایل دارد از ظرفیت سیاسی طالبان برای حل مناقشه با اسلامآباد بهرهبرداری کند.
مشاور روحانی
چه چیزی را انکار میکند؟!
روایت سردار حاجیزاده از محتوای انتقادی برخی سرداران سپاه پاسداران و از جمله سردار سلیمانی با آقای روحانی، با واکنش منفعلانه حسامالدین آشنا مواجه شد.
او که زمان ریاست روحانی، عنوان مشاور را داشته، در توییتی نوشت «گفتوگو میان رؤسای جمهور و فرماندهان نظامی بهصورت فردی یا جمعی مرسوم است؛ اما نقل قول از جلسهای محرمانه و از شخصی دیگر در فقدان او دور از امانتداری است. قاعدتاً جلسات رسمی ضبط شده، اپراتور اشتباه نکرده و چیزی هم پاک نشده است. شما فقط مجازید بگویید که خودتان در آن جلسه چه گفتید!».
اگرچه حسامالدین آشنا با توییت خود سعی کرده در موضع اعتراضی و انتقادی سردار سلیمانی نسبت برخی مواضع روحانی تشکیک و تردید کند، اما حتی مواضع علنی آن شهید بزرگوار نیز از همین عدم رضایت حکایت میکند. چنانکه مهرماه 95 هشدار داد «در خط مقدم جنگ با دشمن، نباید دو صدا بلند شود و کسانی بگویند دشمن نیست، دوست است. خوارج، محصول ترویج همین نگاه بودند. اگر صاحب منصبانی آدرس غلط دادند و در جامعه دوصدایی دشمن درست کردند، مرتکب خیانت شده اند. کوچه دادن به دشمن، بدترین نوع خیانت است. ترویج فهم غلط از دشمن، حساسیت جامعه را از بینبردن و در درون آن تفرقه درست کردن، خیانت است». بیتردید، روحانی مخاطب اول و مصداق کامل این اعتراض سردار سلیمانی بود.
آن شهید والامقام همچنین 9 اسفند 97، از سادهاندیشی درباره برجام برحذر داشت و گفت: «برای دشمن، این برجام، سه ضلعی است نه یک ضلعی. اوباما فکر میکرد به مرور زمان به دو ضلع دیگر میرسد، اما آدم عجولی که آمده، اصرار دارد به سرعت برسد و تصورش این بود که میرسد. اینکه اصرار میکنند بر برجام 2 در منطقه، برای این است که می خواهند این تحرکی را که از ایران اسلامی به جهان اسلام روح و جان داده، بخشکانند. اگر العیاذبالله ما رفتیم و در برجام2 شرکت کردیم، به همین تمام میشود؟ نه، برجام اصلی در داخل ایران است. تلاش آنها به اینجا منتهی نخواهد شد و برجام سه هم خواهند داشت، چون معتقدند چشمه باید خشکانده شود و این چشمه، ایران است.».
همچنین ماجرای گلایه سردار سلیمانی از اعتماد به آمریکاییها در جریان مذاکرات ژنو و غفلت از تجهیز تسلیحاتی داعش در موصل، معروف است که آقای امیرعبداللهیان روایت کرد.
از سوی دیگر نقش انفعال و سوءمدیریت دامنهدار روحانی در تشجیع آمریکا بهقدری انکارناپذیر است که حتی آقای علی مطهری نایبرئیس مجلس دهم و از حامیان جدی آقای روحانی تصریح کرده است: «حوادث آبان 98 که بیشتر ناشی از بیتدبیری دولت بود، این خیال را در سر تندروهای آمریکایی پدید آورد که پایگاه اجتماعی جمهوری اسلامی کاهش یافته و وقت مناسبی برای ترور سردار سلیمانی است. قبل از آن، به خود جرأت این کار را نمیدادند البته با تشییع پرشکوه آن عزیز، واقعیت را دریافتند».
🔹 ماجرای هشدار حاج قاسم به روحانی چه بود؟
🎤 مصاحبه با سردار حاجی زاده
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1400/10/22/2642840/
واشنگتن: اکنون از نظر دیپلماتیک، منزویتر از ایران هستیم
🔹سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: تعیین ضربالاجل یا جدول زمانی برای به نتیجه رسیدن مذاکرات وین ممکن نیست، پیشرفت اندکی در مذاکرات حاصل شده اما به دنبال بازگشت به تبعیت از محدودیتها هستیم.
🔹ما وضعیتی را به ارث بردهایم که در آن ایران در برنامه هستهای خود تاخت و تاز میکند، باید بگویم با ایالات متحده به دلیل مسیری که دولت قبلی در پیش گرفته بود، از نظر دیپلماتیک منزویتر از ایران است.
🔹راب مالی اغلب با شورای همکاری خلیج فارس ملاقات میکند. قبل از شروع دور هفتم او در یک جلسه مجازی با اعضای شورای همکاری خلیجفارس شرکت کرد.
⭕️ چند پرسش و پاسخ کوتاه پیرامون مفهوم #غیرت_دینی که از سوی رهبر انقلاب در دیدار با مردم قم بیان شد
- چرا آقا بیش از ۱۵مرتبه از #غیرت_دینی سخن به میان آوردند؟
+ اهمیت این مفهوم دلیل تأکید ایشان است طبق بیان آقا، عامل نجات کشور در بزنگاهها، تبدیل تهدیدها به فرصتها و پیروزیها غیرت دینی است
- مخاطبشان چه کسانی بودند؟
+ گویندگان، نویسندگان، افراد مؤثر در فضاهای ذهنی و فکری مردم
- غیرت دینی چیست؟
+ احساس مسئولیت نسبت به پاسداری از کیان اسلام و ارزشهای اسلامی و عمل بر اساس این حس مسئولیت
- ابزار #غیرت_دینی چیست؟
+جهاد، امر به معروف، نهی از منکر، تواصی به حق و صبر و...
- لازمه اصلی غیرت دینی چیست؟
+ عقلانیت
- غیرت دینی منهای عقلانیت چیست؟
+ تحجر، سکون و حتی واپسگرایی که اصلا خلاف دین است
- عقلانیت منهای غیرت چیست؟
+ عافیتطلبی، سکوت، سکون و توسری خوری که اصلا خلاف عقلانیت است
آنچه ضدسکون و عامل حرکت ملت ماست #غیرت_دینی مبتنی بر عقلانیت است
از جمله ارزشهای دینی، غیرت نسبت به ناموس و وطن است و ملاحظه اصلی این غیرتورزیها نیز عقلانیت است
جالب اینجاست که #غیرت_دینی، ناموسی و ملی به صورت همزمان و به نام عقلانیت و مبارزه با خشونت، مورد هجمه سنگین دشمن است
امام صادق(ع) فرمودند:«خداوند غیور است و هر غیرتمندی رادوست دارد»
✍جواد نیکی ملکی
📝 #یادداشت_کوتاه | راهبرد غرب در مذاکرات؛ پا روی ترمز دست روی بوق!
🔻 طبق اخبار موثق از مذاکرات، طی یک هفته گذشته هر روز دستِکم یک جلسه در سطح رئیس هیأت با طرفهای اروپایی برگزار شده و موضوعات باقیمانده مطابق پیشنویس جدید به تفصیل مورد بحث قرار گرفته است.
🔹 علاوه بر این و بر خلاف برخی جوسازیهای رسانهای، تبادل پیام در قالب «non-paper» و تنها از طریق «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگکننده گفتوگوها به صورت روزانه و مستمرا در جریان است.
🔸 از آغاز فرآیند جدید مذاکرات، هیأت ایرانی به صورت فشرده در جلسات متعدد در سطوح مختلف شرکت کرده و در تمامی موضوعات باقیمانده با ارائه راهکارهای ابتکاری و سازوکارهای عملیاتی تلاش کرده تا روند گفتگوها با هدف دستیابی به توافق خوب تسریع شود.
🔺با این حال برخی طرف مذاکرات مانند فرانسه سعی در کارشکنی و تلاش برای آشفتگی مذاکرات دارند. اینکه با این رویکرد کارشکنانه «ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه روز سهشنبه از سرعت پایین پیشرفت مذاکرات وین گفت و ایران را متهم کرد نشان از استراتژی غربی ها دارد؛ یعنی پا روی ترمز دست روی بوق .
❌ منبع: نورنیوز
⛔️ بازی جدید آمریکا برای امتیاز گیری در وین
🔹️ ۱۱۰ نماینده مجلس آمریکا با امضاء نامهای از بایدن خواستهاند که بدلیل آنچه آنان بینتیجه بودن گفتگوها در وین خواندهاند میز مذاکرات را ترک کند.
🔹️ انتشار این نامه در شرایطی که طی هفته گذشته همه طرفهای حاضر در مذاکرات وین از پیشرفت نسبی مذاکرات خبر داده اند از بازی جدید آمریکا برای امتیازگیری با استفاده از فشارهای سیاسی و رسانهای خبر میدهد.
🔹️دولتهای غربی بویژه آمریکا از ابتدای دور جدید مذاکرات با تاکید بر کلیدواژه "محدودیت زمان" تلاش کردهاند با وارد کردن فشار روانی به تیم ایران ضمن فرار از پذیرش مسئولیتها و تعهداتشان، اراده سیاسی خود را به ایران تحمیل کنند.
🔹️این روش نخ نما در ایام مذاکرات منتهی به امضاء توافقنامه برجام نیز از سوی آمریکا مورد استفاده قرار گرفت.
🔹️ضلع غربی میز مذاکرات در وین به رهبری آمریکا تلاش میکند که با عبور از ابتکارات ارائه شده از سوی ایران برای ارائه تضامین و ایجاد سازوکارهای قابل اجرا برای راستیآزمایی لغو تحریمها از زیر بار پذیرش تعهدات حداقلی نیز شانه خالی کند.
🔹️ با فرض پذیرش واقعی بودن فشار مجلس نمایندگان آمریکا به رییس جمهور این کشور، مواردی از این دست هیچ ارتباطی به سایر طرفهای مذاکرات نداشته و مشکل داخلی آمریکا محسوب میشود.
🔹️مواضع اعلامی از سوی نمایندگان مجلس آمریکا بیانگر این واقعیت است که در فرض دستیابی طرفین به توافق، دولت این کشور اختیار و توانائی لازم برای عمل به تعهداتش را ندارد و این موضوع اصل مذاکره برای رسیدن به توافق را زیر سوال میبرد.
🔹 پاسخ به کسانی که میگویند ایران عمدا هواپیمای اوکراینی را زد
✍ عمدی زد که هرسال سالگرد محبوبترین سردارش به حاشیه بره؟
عمدی زد که که حمله بیسابقه به پایگاه نظامی آمریکا دیده نشه؟
عمدی زد که بگن جمهوری اسلامی اقتدارش در همین حده؟
عمدی زد که بگن این بود امنیت؟؟ امنیت هم دیگه نداریم!
جمهوری اسلامی عمدی زد که خودشو ببره زیر سوال؟؟
🌹امام سجاد عليه السلام فرمودند:
♦️مَن ثَبَتَ علی وَلایتنا فی غَیبتِهِ قائمنا
أعطاهُ اللهُ أجرَ ألفَ شهیدٍ مثلِ شهداء بدرٍ و أحدٍ ؛
♦️هر که در روزگار غیبت قائم ما، بر ولایت
ما استوار ماند خداوند پاداش هزار شهید به
مانند شهیدان بدر و احد به وی عطا فرماید.
📚 [بحارالانوار، ج۵۲، ص۱۲۵]