🚗 موانع تحول در صنعت خودرو
📝 علی محمدی
⁉️ سئوالی که پس از بیانات رهبر انقلاب در روز یکشنبه (۱۰ بهمنماه) مورد توجه رسانه ها قرار گرفته این است که چرا با وجود نیروی فنی ماهر، بازار مصرف، وجود مواد اولیه در کشور، داشتن نقدینگی و ۱۲۰۰ بنگاه قطعه ساز، در بحث خودرو با مشکلات فعلی مواجهیم؟ خروج خودروسازان از شرایط فعلی نیازمند تغییر در ۴ حوزه است:
1⃣ - حوزه سیاستگذاری: ریشه اصلی آشفتگی این صنعت، وجود ۲۰ نهاد سیاستگذار و متکثر است که بعضاً قوانین و سیاستهای ضد هم مصوب میکنند و علاوه بر هدر رفت منابع، با دخالتهای دستوری، صنعت خودرو را قبضه کردهاند.
2⃣ - حوزه تولید: انحصار شرکتهای خودروسازی، عدم رقابتپذیری و دولتی بودن، ازجمله عوامل مهم در عدم بهبود کیفیت تولید است. البته هزینه بالای تولید و عدم بهرهوری برای کاهش هزینهها (وجود ۲۵ هزار کارگر مازاد در سایپا و ایرانخودرو) نیز باعث هدر رفت منابع این صنعت شده است.
3⃣ - حوزه توزیع: بخش توزیع در صنعت خودروسازی بسیار گسترده و حجیمتر از بخش تولید است. نبود سیستم مناسب برای نظارت و کنترل بر معاملات خودرو در بازار است که سوداگری و تضعیف بخش تولید را حاصل ساخته است.
4⃣ - مشکل چهارم که به خودروسازها ارتباط کمتری دارد ولی برای آنها چالش آفرین شده است، مربوط میشود به تورم بالا و کاهش ارزش ریال در کشور؛ این چالش ریشهای در اقتصاد ایران، خودرو را تبدیل به یک کالای سرمایهای کرده و تقاضای کاذب در جامعه به وجود آورده است، بهطوریکه ثبتنام میلیونی برای خودرو در کشور، نه صرفاً بهواسطه نیاز به آن، بلکه عمدتاً به دلیل حاشیه سودی است که از قِبَل آن عاید خریدار خودرو میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻️ حامی تن فروشی زنان چه کسی بود؟!
🔹ویدیویی تکان دهنده در مورد شهیندخت مولاوردی معاون حسن روحانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃شرط ورود به شبکه های اجتماعی خارجی؟؟!!! ✨
🎥رهبر حکیم انقلاب اسلامی در جلسه ای فرمودند افرادی وارد شبکه های اجتماعی خارجی شوند که تاثیر گذار باشند و تاثیر ناپذیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 #کلیپ | وضعیت اقتصادی ایران در دوران پهلوي از زبان جانشین شاه
🍃🌹🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ۳۲ ساعت در مسکو
🔻روایتی از سفر رئیسجمهور به روسیه. جمعه ۱۵ بهمن، ساعت ۲۲:۱۵، شبکه ۳ سیما.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
⁉️چرا آیت الله رئیسی را تخریب می کنند
🔰دلیل دروغ پردازی های توهین آمیز جریان ضد انقلاب و بخشی از اصلاح طلبها درباره آیت الله رئیسی به بهانه سفر رئیس جمهور به روسیه چیست؟*
🔹️ پس از سفر استراتژیک آیت الله رئیسی به روسیه و استقبال کم سابقه مقامات و محافل سیاسی و علمی روس از ایشان، جریان ضد انقلاب خارجی و غرب گرای داخلی (موسوم به اصلاحات) دروغ پردازی های متعددی را آغاز کردند که آخرین آنها جعل یک کاریکاتور به نام مجله روسی بود در حالی که تنها نسخه این مجله که پس از سفر آیت الله رئیسی منتشر شده فقط تصویری از پوتین را دارد.
🔹️ ساده و کوتاه اینکه دولت روحانی برای همکاری با آمریکا در راستای تحمیل برجام به ایران تقریبا تمام روابط خارجی ایران با روسیه، چین و همسایگان را مختل کرد تا جایگزینی برای سه یا ۴ کشور غربی و آمریکا در راستای تامین نیازهای خارجی ایران وجود نداشته باشد و عملا تاثیر تحریمها و فشار ناشی از آنها، توافق برجام را با هر شرایطی که آمریکا می گوید به ایران تحمیل کند.
🔹️مثال نقد آن دروغ بزرگ روحانی، سخنگوی دولت او و نمایندگان اصلاح طلب نزدیک به علی لاریجانی بود که صراحتا گفتند واردات واکسن کرونا بدون پذیرش FATF و پذیرش دوباره برجامی که ترامپ پاره کرده امکان ندارد! در حالی که روزانه تلفات مردم مظلوم کشور از کرونا به ۷۰۰ نفر رسید! اما آیت الله رئیسی به محض شروع دولت با رایزنی و توافق با چین بیش از ۱۵۰ میلیون واکسن وارد کرد و عملا روزانه جان صد ها هموطن را که گروگان رابطه با غرب بود، نجات داد!
*چه کسی این مرد بزرگ را میشناسد؟*
علاءالدین میرمحمدصادقی
زادهٔ
متولد ۱۳۱۰ در استان اصفهان
زمانی که بختیار تهدید کرد ، فرودگاه ها را میبندد و هواپیمای حامل امام خمینی رحمت الله علیه را با موشک خواهد زد و ایر فرانس هم حاضر نشد هواپیمایی برای امام خمینی رحمت الله علیه اختصاص دهد ، علاءالدین میر محمد صادقی تاجر بزرگ *اصفهانی* وارد دفتر ایر فرانس شد و با یک چک درجا به مبلغ ۲ میلیون دلار هم هواپیما و هم کلیه مسافرانش را بیمه کرد ، تا پرواز انقلاب انجام شود .
#انقلاب_اسلامی
💬 جزئیاتی از ۷ منطقه راهبردی ایران که در دوره پهلوی واگذار شدند!
حراج ایران؛ منش پهلوی
دوره تقریبا ۵ دههای حاکمیت پهلوی پدر و پسر بر ایران از حیث واگذاری مرزهای کشور یک نقطه تمایز با همیشه تاریخ دارد و آن واگذاری نواحی مختلف از سرزمین ایران بدون هیچگونه درگیری است.
آرارات
🔹براساس قرارداد سعدآباد در سال1316، آرارات کوچک که در خلال لشکرکشی ترکها بر ضد کردها به اشغال نظامیان ترک درآمده بود، به دولت ترکیه واگذار شد و در مقابل دولت ترکیه از ادعایش بر ناحیه قطور که اصولا براساس پروتکل ۱۹۱۳ به ایران واگذار شده بود، صرفنظر کرد.
تجزیه سیستان
🔹رضاخان که تصمیم گرفته بود در توافق سعدآباد هزینه رویای ثبات و از بینرفتن مناقشات مرزی در منطقه را بهتنهایی و البته از جیب مردم ایران پرداخت کند، افغانستان را نیز از این بخشش کریمانه بینصیب نگذاشت. مطابق این توافق که درابتدا پنهانی بسته شد و در زمان پیمان سعدآباد آشکار شد، 160فرسخ از خاک ایران شامل مناطق (هشتادان، موسیآباد، شمتیغ و...) در شرق ایران به افغانستان واگذار شد و در مقابل قرار شد ایران و افغانستان بهطور مساوی از آب هیرمند استفاده کنند که این مورد با ساخت سدی روی هیرمند توسط افغانستان زیر پا گذاشته شد و ایران از حقابه خود محروم ماند.
اروندرود و مناطق نفتی بین قصرشیرین و خانقین
🔹رضاخان طی معاهده سعدآباد در سال 1316 مناطق نفتی مورد مناقشه در قصرشیرین و خانقین را به عراق واگذار کرده و حق کشتیرانی در اروندرود بهجز ۵کیلومتر از آبهای مقابل آبادان تا خط تالوگ را نیز از ایران سلب میکند. درواقع مسیر اروند بهکلی به عراق واگذار شد و مرزهای ایران تا حد سواحل شرقی اروند عقب نشست.
اترک
🔹مطابق پیمان آخال سرزمینهای شمالی اترک به روسیه واگذار شد؛ اما روسها با حملات پیاپی به ایران برخی سرزمینهای ایران شامل (سرخس کهنه، قصبه فیروزه، قریه حصار و حاشیه شیخحسینقلی) را اشغال کرده و مرز را 30کیلومتر به جنوب آورده و نهر موسیخانی را بهعنوان رود اترک قلمداد کردند. مطابق قرارداد 1921 دولت شوروی ریاکارانه پذیرفت مرزهای معاهده 1881 را به رسمیت شناخته و سرزمینهای اشغالی را به ایران واگذار کند؛ اما این اتفاق هیچوقت نیفتاد و رضاخان با سکوت مصلحتاندیشانه برای کسب قدرت به اشغال این مناطق رسمیت بخشید و مناطق جنوب اترک را به دولت شوروی هدیه داد.
ییلاق فیروزه
🔹مطابق قرارداد آخال در دوره قاجار نیز قصبه فیروزه بهطور رسمی به روسیه واگذار نشده بود و این مناطق مدتها در اشغال دولت شوروی باقی مانده بود؛ اما در زمان پادشاهی قاجار دولت شوروی براساس قرارداد 1921 متعهد شده بود که مناطق اشغالی در دوره روسیه تزاری ازجمله قصبه فیروزه را به ایران بازگرداند، بااینحال این تعهد هیچوقت اجرایی نشد و رضاشاه که مدتی قبل از کودتا جایگاه رئیسالوزرایی ایران را برعهده گرفته بود این حق را مسکوت میگذارد تا بتواند رضایت شوروی را برای انتقال حکومت کسب کند.
مناطق مرز شمالغرب
🔹در جریان اشغال ایران در جنگجهانی دوم ارتش شوروی با پیشروی در حدود مرزی آذربایجان مناطق (مغان، نمین، باغچهسرا، یدیاولر، دیمان، تازهکند و بهرامتپه) را مورد اشغال قرار داد که تا پایان دوره رضاشاه نیز هیچ تلاشی برای بازگرداندن این سرزمینها به ایران نشد و درنهایت در دوره زاهدی بخشی از این مناطق با قصبه فیروزه معاوضه شد و بخشی نیز برای همیشه از خاک ایران جدا شد.
بحرین
🔹در ۱۴دی سال ۱۳۴۷ محمدرضا پهلوی در گفتوگویی با مجله بیلتز سیاست انگلیس برای جدایی بحرین از ایران را استعماری میخواند؛ اما در قبال استقلال این کشور بهراحتی کوتاه میآید./ فرهیختگان
🛑 به بهانه شهادت مامور ناجا در بید زرد شيراز
مقدمه اول:اگر نگوییم هر روز شاید به جرات بتوان گفت که هر هفته خبری از درگیری مامورین ناجا با اراذل و اوباش و بعضیا حمله اراذل به ماموران در فضای مجازی و توسط کانالهای معتبر مخابره میشود که مامورین بنا به دلایلی از سلاح گرم خود استفاده نکردهاند.
در مقابل هر هفته خبری از اروپا و آمریکا مخابره میشود که پلیس به یک فرد مشکوک ۱۳ گلوله شلیک کرد یا به رگبار بستن فردی با تیغ موکت بری در دست)حتما شما هم برخی فیلمها را دیدهاید ۱۰یا۱۵ پلیس در مقابل یک نفر)
مقدمه دوم: سرانه هر پلیس به ازاء ۱۰۰ هزار نفر در ایران حدود ۷۱ نفر است که ما جزء ۱۰ کشور ضعیف در این زمینه در جهان هستیم همین عدد برای آمریکاییها۲۸۴ برای پاکستان۱۸۱ و برای ترکیه۵۲۴ نفر است پس به این نتیجه میرسیم ما در دنیا از لحاظ آماری و حتی نسبت به همسایگان خود بسیار عقب هستیم.
مقدمه سوم:بارها از مظلومیت پلیس در سالهای اخیر شنیدهایم اغتشاشات۸۸،درگیری با دراویش در خیابان گلستان هفتم در تهران و شهادت جمعی از ماموران ناجا،اعتراضات خوزستان ماموری که ساقی آب بود برای مردم ناجوانمردانه شهید شد،درگیری اراذل در ساری با ماموران در همین هفته و نهایتا مورد اخیر که منجر به شهادت ستوان یکم علی اکبر رنجبر در بید زرد استان فارس شد.
مقدمه چهارم:متاسفانه در سالهای اخیر دانسته یا نادانسته برخی از سلبریتیها شروع کردند به زیر سئوال بردن پلیس کمکم این مطلب به بازیکنان فوتبال هم رسید در ادامه برخی از نمایندگان مجلس هم از قافله عقب نماندند (که حتما شما عزیزان کدهای در رابطه با مطالب فوق دارید)و در این میان به نظر میرسد مسئولین نیروهای مسلح هم خوب دفاع نکردن هم از لحاظ آموزش هم در فضای مجازی و حقیقی، چه میشود که ماموری که باید حافظ جان و مال و ناموس مردم باشد جرات استفاده از سلاح کمری خود را در حالی که میبیند مجرم با قمه یا شمشیر به سمت او میآید تا او را مورد ضربه قرار دهد ندارد ، چگونه میشود کسی نتواند از خود دفاع کند بعد توقع داشته باشیم از مردم دفاع کند.
نتیجه گیری:نه حرکت مامورین غربی در بکارگیری سلاح درست است نه استفاده از سلاح در ایران توسط مامورین بلکه باید در چهارچوب قانون و بدون ترس مامور بتواند از سلاح خود در مواقع نیاز استفاده کند، خطاب این یادداشت به همه مردم و مسئولین است اگر اقتدار پلیسی خدشه دار شود دیگر آنجا جای زندگی نیست.
🖌محمدرضا روستایی
🛑 *گزینه های پیش روی ایران برای تقویت موضع مذاکرات*
جمهوری اسلامی ایران برای پیشبرد اهداف و تامین منافع ملی خود در روند مذاکرات هستهای میتواند با اتخاذ سیاستهای متفاوت در حوزههای دیگر مواضع سیاسی خود را در مقابل طرفهای مذاکره تقویت نمایند. این حوزهها و سیاستها ممکن است در موارد زیر باعث قدرت برای جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات وین باشد:
1️⃣ *حل و فصل مسائل و مشکلات با کشورهای عرب منطقه به ویژه عراق و عربستان*
یکی از مسائل مهم سیاست خارجی ایران تشدید تنش با کشورهای مهم منطقه به ویژه عربستان در ۵ سال گذشته است. ایران برای موفقیت در مذاکرات میتواند تنشزدایی را به دور از حضور و فشار آمریکا عملی سازد. شکست ترامپ امید عربها را به آمریکا از بین برده و فرصت بسیار مناسبی برای ایران است که مسائل و مشکلات دو جانبه خود را با آنها حل و فصل کرده و با تقویت سیاست خارجی خود اجازه ندهد که سیاست خارجی ایران به موضوع برای مذاکرات جدید با آمریکا تبدیل شود.
2️⃣ *مدیریت تنش با رژیم صهیونیستی*
رژیم صهیونیستی نقش برجستهای در سیاست آمریکا دارد، اما تنش آنها با دولت اوباما به شکل دیگر در دولت بایدن ادامه دارد. دولت دموکرات از سیاست رژیم صهیونیستی در قبال ایران و مداخله در امور داخلی آمریکا به شدت ناراضی است. بایدن پاسخ نخست وزیر این رژیم را نمیدهد، این وضعیت میتواند فرصت ارزشمندی برای جمهوری اسلامی ایران باشد ضمن این که نباید باعث مظلوم نمایی این رژیم در غرب شده و موجب فعال شدن نظام لابیگری آن علیه سیاست توافق هستهای شود.
3️⃣ *جلوگیری از شکلگیری اجماع جهانی علیه ایران*
غرب به دنبال امنیتیسازی ایران و افزایش فشارهای بینالمللی علیه جمهوری اسلامی ایران است. تشدید فشارهای بینالمللی از مسیر مقصرنمایی ایران، امنیتیسازی آن و ایجاد اجماع جهانی علیه آن میگذرد. سیاست جمهوری اسلامی ایران باید جلوگیری از مقصر نمایی و امنیتیسازی ایران باشد. تاکید بر شیوههای مسالمتآمیزِ حل و فصل اختلافات و احترام به ارزشها و هنجارهای پذیرفته شده بینالمللی برای متقاعدسازی مخاطبین نسبت به درستی سیاست ایران راهبرد موثر مقابله با امنیتی سازی است.
4️⃣ *توانمندسازی اقتصاد ایران و افزایش تاب آوری جامعه در قبال تحریمها*
هیچ نظام سیاسی بدون حمایت مردمی نمی تواند به شکل پایدار باقی بماند. پایداری نظامهای سیاسی تابعی از رضایت و حمایت مردم از آنهاست. بخش اصلی این رضایت از کارآمدی نظام سیاسی و رفتار متقاعدکننده آن در حوزههای مختلف است. مردم باید متقاعد شوند که جمهوری اسلامی ایران در بحث هستهای منافع ملی را که همسو با مصلحت عمومی است به شکل منطقی و عقلانی پیگیری میکند چنین برداشتی موجب میشود که مردم از نمایندگان خود در مذاکرات حمایت و حاضر به پذیرش پیامدهای منفی عدمتوافق باشند. این وضعیت میتواند قدرت و تابآوری ایران را در مقابل تحریمها افزایش داده و مانع بروز رویدادهای ناگوار در داخل شود. در سطح خارجی نیز گسترش روابط با همه کشورهای منطقه و جهان و جلوگیری از بازگشت تحریمهای سازمان ملل میتواند به افزایش تابآوری اقتصاد ایران در مقابل تحریمهای آمریکا کمک کند.
5️⃣ *مقابله با زمینههای تشدید خروج سرمایه از ایران*
خروج افراد ثروتمند، متخصصان، نخبهها و حتی افراد عادی میتواند ایران را از درون تهی و ظرفیتهای داخلی آن را برای بازسازی قدرت از بین ببرد. مقابله با ریشههای این روند یک امر حیاتی است و میتواند موقعیت ایران را در مذاکرات خارجی تقویت نماید. تبدیل دلیل خروج سرمایه به ورود سرمایه موضع ضعف را به نقطه قوت تبدیل مینماید.
*نکات راهبردی
با تقویت این مواضع قدرت چانهزنی تیم مذاکرهکننده کشورمان در مقابل آمریکا بالا میرود، تیم مذاکرهکننده اروپایی در مقابل آمریکا استقلالی ندارند و به نیابت از آمریکا عمل میکنند، منش آمریکا هم بر این است که در مذاکرات به دنبال قبول کردن حرف حقی نیستند بلکه به دنبال تحمیل باطلی به ایراناند، ضمن اینکه حتی اگر طرف مقابل در مذاکرات حاضر به لغو تحریمها بشوند در عین حال نمیتوان مسائل داخلی کشورمان را با نگاه به غرب و مذاکره حل کرد، زیرا زیرساختهای کشور تخریب شده و در آینده آسیبپذیرتر خواهد شد، بنابراین میتوان با تقویت مواضع داخلی و منطقهای ضمن بالا بردن قدرت چانهزنی افراد مذاکره کنندهی کشورمان در کوتاه مدت، زیرساختهای داخلی را برای بلندمدت مقاوم کرد.
🖌رسول جوکار
💬 روسیه مسیر استراتژیک ریلی ایران را تکمیل میکند
🔹شنیدهها حاکی از این است که در جریان سفر اخیر حجتالاسلام رئیسی رئیس جمهور به روسیه، هیئت همراه ایشان توافقاتی در زمینه سرمایهگذاری روسیه در راه ریلی ایران امضا کردند.
🔻براساس این خبر، روسیه قرار است در تکمیل مسیر ریلی ۱۶۰ کیلومتری رشت آستارا سرمایهگذاری کرده و آن را تکمیل نماید.
🔹برخی برآوردها نشان میدهد تکمیل این مسیر ریلی با توجه به تملک اراضی و ... قریب به ۵۰۰ میلیون دلار هزینه دارد اما پس از اجرای آن درآمد زیادی برای دو کشور خواهد داشت.
🔻کارشناسان معتقدند راه اندازی این مسیر درآمد سالانه ۶ میلیارد دلاری بابت ترانزیت برای ایران خواهد داشت و در طرف مقابل مسیر انتقال کالا به روسیه را نیز سرعت میبخشد.
🔹با تکمیل ۱۶۴ کیلومتر باقی مانده از این مسیر ریلی، زمان انتقال کالا از هند بعنوان یکی از اصلیترین شرکای تجاری روسیه به ۱۷ روز کاهش خواهد یافت.
🔹تبدیل ایران به هاب ترانزیتی علاوه بر درآمدزایی برای کشور نقش موثری در خنثی سازی تحریمها دارد.
🚨روزنامه الاخبار خبر از دیدار محرمانه یک مقام بلندپایه آمریکا (احتمالا رئیس سیا) با یک مقام بلند پایه ایران خبر داد
🔹مشروح خبر اینه که آمریکا اعلام کرده میخواد مذاکره به نتیجه برسه و برای همین حاضره موانع رو حذف کنه که نتیجش شد اخراج دو عضو (احتمالا ریچارد نیفو و آرین طباطبایی) که مواضع سختی علیه ایران داشتن از تیم مذاکره آمریکا
⭕️👈 *جزییات تکمیلی از «کشته شدن رهبر داعش»*
🔸️ برخی منابع در اظهاراتی اعلام کردند، تعدادی آزمایش DNA بر روی اجساد به جا مانده در نتیجه عملیات هلی برن آمریکا در سوریه برای تایید مرگ "عبدالله قرداش"، سرکرده گروه تروریستی داعش در حال انجام است
🔸️ این منابع به شبکه العربیه گفتند، در بین کشته شدگان عملیات ویژه آمریکا در ادلب سوریه، سه زن که گمان میرود همسران عبدالله قرداش، سرکرده گروه تروریستی داعش باشند وجود دارند و هنوز اطلاعات تایید شدهای از کشته شدن خود وی در دست نیست
🔸️ این منابع خاطر نشان کردند، این افراد پس از آنکه یکی از آنها خود را در داخل منزل مورد هدف منفجر کرد، کشته شدند.
🔸️ قرداش یکی از شخصیتهای قدرتمندی است که پس از هلاکت ابوبکر بغدادی در سال ۲۰۱۹ برای سرکردگی وی در این تشکیلات تروریستی بیعت صورت گرفت./ ایسنا
🚨نماینده کنگره مدعی بازگشت آمریکا به برجام شد
«رو خانا» نماینده جمهوریخواه کنگره آمریکا از ایالت کالیفورنیا در توئیتی مدعی شد که به زودی خبرهای شگفت آوری از توافق شنیده می شود.
در توئیت خانا آمده است :
خوشحالم که می بینم دیپلمات های ما پیشرفت خارق العاده ای را تحت رهبری نماینده ویژه آمریکا در امور ایران (رابرت مالی) کسب کرده اند.
توافق هسته ای مسیر ایران به سوی بمب را مسدود کرد.
خروج ترامپ ما را در مسیر جنگ قرار داد و اکنون زمان برای ورود دوباره به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) فرا رسید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا مردم بعد از انقلاب و گذشت چند دهه بی دین شدند؟ یا قبل انقلاب دیندار بودن؟
حجتالاسلام راجی
🔴ذكري كه توفيقات سلب شده را باز ميگرداند
✍استاد فاطمي نيا: ماه رجب ، ماه توبه است. يكي از اذكاري كه اگر به معناي آن توجه كنيم بسيار موثر است ، ذكر " يا مُقيل العَثَرات" است.(اي خدايي كه لغزش ها را اقاله ميكند و ناديده ميگيرد ) ما خدايي داريم كه بسيار مهربان است و گناهان ما را اقاله ميكند ، اقاله ي لغزش ها به اين معناست كه اگر پشيمان شويم و توبه كنيم ، خداوند با ما طوري معامله ميكند مثل اينكه گناهي مرتكب نشده ايم!
گاهي مواقع دراثر گناه ، بعضي توفيقات از انسان سلب ميشود ؛ اگر اين ذكر را با توجه و حضور قلب در قنوت يا سجده خود بگويد، توفيقات باز مي گردد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انقلاب چه فایده ای برای مردم داشته است؟