فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ثانیه زشتی ببینیم!
🔹درسته شما هیچوقت نگران حال ما و مردم منطقه ما نبودید، ولی ما خاورمیانهایها همین الان هم نگران شما هستیم! بورهای چشم آبیِ زیبایِ بیمعرفت!
⭕️ هر چند جنگ های خاورمیانه را هم شما بی شرفا ایجاد کردید
✅ یک نکته تحلیلی در مورد جنگ اوکراین :
🔵بعد از حمله ایران به عین الاسد دنیا فهمید آمریکا طبل تو خالیست
🔴 اگر روسیه جرأت کرد به اوکراین حمله کند یا ژنرال چینی تایوان را تهدید می کند نتیجه حوادث بعد از شهادت سردار سلیمانی است
🔻 جزئیاتی تازه از توافق احتمالی در وین
🔹جدیدترین اطلاعات از توافقِ در حال نگارش در وین نشان میدهد ایران مصمم است به هیچ وجه از خطوط قرمز خود عبور نکند.
🔸توافق احتمالی در قالب یک "تصمیم" کمیسیون مشترک برجام همراه با سه ضمیمه شامل ضمیمه رفع تحریمها، ضمیمه اقدامات هستهای، و ضمیمه برنامه بازاجراست.
🔹از دیگر نکات مهمی که در این توافق وجود دارد رد شدن خواسته مهم امریکایی ها در خصوص زمانهای پایانی در برجام است.
🔸در ضمیمه سوم موارد تازهای نظیر تضمین سیاسی و تضمین ذاتی و راستیآزمایی عملیاتی و حقوقی اقدامات طرف آمریکایی به توافق احتمالی افزوده شده و با توجه به سابقه آمریکا، در ارتباط با استفاده از ساز و کار حل اختلاف (مکانیزم موسوم به ماشه)، تعهدی فردی و جمعی برای مقابله با سوء استفاده از این ساز و کار ایجاد شده است.
🔹از دیگر خطوط قرمز ایران برای رسیدن به توافق این بود که آمریکا حتی بعد از انجام همه تعهداتش هم بلافاصله به برجام بازنگردد و آمریکا تا پیش از انجام تمام تعهدات خود و راستیآزمایی رفع تحریمها از جانب ایران، عضو برجام و کمیسیون مشترک نخواهد شد.
#مذاکرات_وین
11.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ کارشناس آمریکایی: مسئولین کودنی داریم که دشمنانمان مثل چین، روسیه و ایران را به آغوش یکدیگر هل میدهند
🔹ما فکر میکنیم فقط خودمان در دنیا حق داریم درباره منافع امنیتی و موجودیتی نگران باشیم
🔹امپراتوری آمریکا را بر #دروغ بنا گذاشتهایم و این امپراتوری به #آخر_خط رسیده
🔹#ناتو تبدیل به یک #ببر_کاغذی شده و اتفاقات اخیر آغازی بر پایان این سازمان است.
🔴 ریشههای جنگ در اوکراین
✍رضا سراج
🔹اقدامات آمریکا و ناتو برای گسترش به شرق و دور جدید مهار روسیه و همچنین موضوع استقرار سامانههای سپر دفاعی در شرق اروپا، به مخالفتهای روسیه و ناخشنودی کرملین از کاخ سفید شکل تازهای داد. روسها که نظارهگر پیشروی آمریکا و ناتو در حیات خلوت و منطقه خارج نزدیک خود بودند، منافع ملی و توازن استراتژیک مورد نظرشان را در خطر دیدند. از این رو مسکو بناچار وارد یک رویارویی با آمریکا و ناتو گردید.
🔹این رویارویی در وهله اول منجر به بازبینی مجموعه اسناد استراتژیک و تنظیم دکترین نظامی جدید در روسیه شد. روسها در این بازنگری ضمن ارزیابی نظام حاضر در جهان، نظم موجود را چند قطبی معرفی نموده و بر بقاء روسیه به عنوان یک قدرت بزرگ تاکید کردند. مقامات مسکو در بازنگری مذکور، تهدیدات امنیتی خود را مورد بازبینی قرار داده و آنها را به چهار دسته تقسیم نمودند که تقویت نیروهای فرا منطقهای و ناتو در اطراف مرزهای روسیه، مناقشات نظامی در محیط مجاور، تهدید تروریسم و تهدید سلاحهای کشتار جمعی را در بر میگرفت. در این میان ایجاد حساسیت نسبت به تقویت نیروهای فرا منطقهای و ناتو در قفقاز، مهمترین بخش دکترین جدید نظامی روسیه است که به رویارویی این کشور با امریکا و ناتو ابعاد تازهای بخشید.
🔹ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین با اعتماد به آمریکا و اتکاء به ناتو، وارد یک قمار سیاسی و نظامی گردید. وی حماقت بزرگی را مرتکب شد که پیش از آن، ساکاشویلی(۱) رئیس جمهور اسبق گرجستان با راهاندازی جنگ در اوستیای جنوبی انجام داد. زلنسکی با حماقت بزرگ، خیلی زود همانند ساکاشویلی در شطرنج روسی کیش و مات شد.
------‐-----------------------------------------------------------------------------------------
(۱) ساکاشویلی با این انگاره که بینالمللی شدن بحران قفقاز، این امکان را به گرجستان میدهد تا بازی با مدل کوزوو را علیه روسیه آغاز کند؛ به اوستیای جنوبی حمله نظامی کرد. وی با اعتماد به آمریکا، انتظار داشت تا با کشیده شدن پای ایالات متحده و اروپا به این مناقشه، برنده نهایی جنگ باشد و با اقتدار جواز حضور در ناتو را بگیرد. پس از تهاجم اولیه گرجستان به اوستیای جنوبی، روسیه با یک تهاجم همه جانبه زمینی و هوایی، گرجستان را مورد حمله قرار داد و ظرف چند روز جنگ را به دروازههای تفلیس کشانید.
✅ دافعه جنگ سخت؛ جاذبه جنگ نرم!
♦️جنگ سخت (نظامی) عموما نفرت انگیز است و به عنوان #تجاوز محکوم می شود. اما وقتی همین #تجاوزگری به شکل نرم (رسانه ای-فرهنگی) در می آید، نه تنها دافعه ای بر نمی انگیزد، بلکه غالبا از سوی قربانیان استقبال هم می شود.
🔹غرب به مدت دو دهه، سرگرم جنگ نرم و دستکاری پنهان در اوکراین بود. بدون جنگ نرم، امکان نداشت آمریکا موفق به ترتیب دادن کودتای مخملین شود، یا از بازیگر مجموعه کُمدی "خادم ملت"، رئیس دولت بسازد و به قیمت قربانی کردن منافع مردم اوکراین، اقدام به چیدن پایگاه های نظامی و جاسوسی در مرز روسیه کند.
♦️جنگ نرم برای ما و همه ملت های با شعور دنیا موضوعیت دارد و باید درست و دقیق رد یابی شود. رهبر انقلاب، سوم آذر ۱۳۹۵ در این باره فرمودند: «جنگ نرم، خیلی خطرناکتر از جنگ سخت است. در جنگ سخت، جسمها به خاک و خون کشیده میشوند [ولی] روحها پرواز میکنند و می روند به بهشت. در جنگ نرم، اگر خدای ناکرده دشمن غلبه بکند، جسمها پروار میشوند و سالم میمانند، روحها میروند به قعر جهنم؛ لذا این خیلی خطرناکتر است».
🔹ایشان همچنین ۲۸ شهریور ۱۳۹۵ متذکر شدند «یکی از اجزای مهم #قدرت_نرم جمهوری اسلامی، بیاعتمادی مطلق به قدرتهای سلطهگر و در رأس آنها آمریکاست و این بیاعتمادی باید روز به روز گسترش یابد. متأسفانه برخیها حاضر نیستند این بیاعتمادی را قبول کنند و اگرچه به زبان میگویند آمریکا دشمن است اما احساس واقعی بیاعتمادی به آمریکا در آنها وجود ندارد... عقلانیت اقتضاء میکند نسبت به کسانی که دشمنی خود را آشکار کردهاند، بیاعتمادی مطلق داشته باشیم».
♦️مقتدای انقلاب ۲۱ مهر ۱۳۹۴ در دیدار مدیران رسانه ملی هم خاطر نشان کردند: "جنگ نرم برخلاف جنگ سخت، آشکار، قابل فهم و ملموس نیست و حتی در برخی موارد، طرف مقابل، ضربه خود را میزند اما جامعه هدف، دچار خواب آلودگی و عدم احساس حمله است. جنگهای سخت معمولا موجب برانگیخته شدن احساسات مردم و ایجاد وحدت و انسجام ملی میشود در حالیکه جنگ نرم، انگیزههای مقابله را از بین میبرد و زمینهساز ایجاد اختلاف نیز میشود".
🔹فضای رسانه ای و مجازی، یکی از معابر مهم در جنگ نرم و شبیخون دشمن است. بنابراین، همه آنها که نسبت به قلمرو حاکمیت ملی غیرت دارند، باید نسبت به این دست درازی، حساسیت مضاعف نشان دهند. رخوت و کرختی نسبت به عملیات دشمن، علامت شبیخون زدگی و قربانی شدگی است.
🇮🇷
📝 #یادداشت_کوتاه | الزامات جهاد تبیین
🍃🌹🍃
🔻 برای انجام ماموریت #جهاد_تبیین، سیاستها و اصولی باید رعایت شود. یکی از الزامات این جهاد فوری و قطعی در مکتب انقلاب اسلامی، عبارتست از؛ هم راستایی با نقشه راه کلان حرکت انقلاب اسلامی.
🔸 جریان بزرگ "حرکت عمومی معقول و منضبط " در گام دوم نیازمندِ امور زیر است:
1⃣ شناخت صحنه جمهوری اسلامی
2⃣ جهت گیری منطقی مشخص به سمت نقشه راه انقلاب در گام دوم در تحقق دولت اسلامی، جامعه اسلامی و تمدن اسلامی
3⃣ توجه به عوامل امید بخش و نقاط روشن مانند شناخت ظرفیتهای ملی در راه انداختن انقلاب، معجزه تشکیل جمهوری اسلامی و نگهداری آن تاکنون. از نقاط امید بخش، فرسودگی جبهه مقابل و زوال و انحطاط تمدن غربی است، همچنین وعده تخلف ناپذیر خدا و نصرت یاران خدا به سمت دولت، جامعه و تمدن اسلامی؛
4⃣ نگاه درس آموزِ کلان، مستمر و فرآیندی به مسیر انقلاب اسلامی و گم نکردن هدف؛
5⃣ چشم و گوش مردم و مسئولان به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در پیشبرد انقلاب اسلامی باشد.
6⃣ تلاش و جهاد فی سبیل الله در مقابل دشمن بخصوص جهاد فکری و جهاد تبیین؛
7⃣ درس گیری از گذشته تاریخ نسبت به سرنوشت جامعه اسلامی به مثابه چشمانی تیزبین، نگهبانی امین و هدایتگری صاحب فکر با ارادههای محکم بعنوان پشتوانه حرکت عمومی.
✍️ دکتر شعبانی سارویی
الینت نیوز : روسها بهتر است از موشک های فاتح ایران استفاده کنند
🔸️یک پایگاه خبری با مقایسه دقت موشک های ایرانی اصابت کرده به عین الاسد و موشک های اسکندر روسی که به سمت اهداف نظامی اوکراینی شلیک شده اند ، نوشت : روسها باید از ایران تعدادی موشک های فاتح را ایران بگیرند.
🔸️لازم به ذکر است موشک های خانواده فاتح ۱۱۰ ایران که به تدریج طی سالهای اخیر ارتقا یافته است بسیار دقیق تر از اسکندر روسی بوده و قیمت مناسبی نیز در مقایسه با آن دارد .
🔸️به طوری که موشک اسکندر ۳ میلیون دلار قیمت داشته ولی فاتح ایرانی با دقت بالاتر ۱۶۰ هزار دلار .
🔸️در جنگ اخیر مشخص شد روسیه به عنوان دومین قدرت نظامی جهان از برخی جنبه های نظامی ضعف های قابل توجهی دارد از جمله عدم دقت موشک ها و ضعیف بودن در حوزه پهپادی ؛ در حالی که جمهوری اسلامی اتفاقا در زمینه موشک و پهپاد و دقت آنها پیشرفت بسیاری داشته و تولیداتش به مراتب ارزان تر از نمونه های خارجی است.
سردار جوانی ارتباط با نویسنده صهیونیست را تکذیب کرد
🔹در پی انتشار برخی مطالب در شبکههای اجتماعی از کاترین شکدوم، نویسنده صهیونیست، سردار جوانی گفت: ادعای مطرحشده مبنی بر ارتباط این نویسنده با من و سپس معرفی او به رسانهها دروغ محض است.
🔹با صراحت اعلام میکنم اساسا من نه او را میشناسم و نه دیدهام.
🛑 طرح نظام تنظیم مقررات فضای مجازی به زبان عامیانه
این طرح می گوید که اگر پلتفرم های ایرانی بخواهد مجوز بگیرند، پلتفرم های خارجی هم باید مجوز بگیرند؛ اگر نمونه داخلی باید عوارض بدهد، خارجی هم باید عوارض بدهد؛ اگر نمونه ایرانی باید حق السهم بدهد، سرورهای خارجی هم باید حق السهم بدهد. این قانون می گوید از این به بعد هر کس می خواهد از زیرساخت های جمهوری اسلامی ایران استفاده کند، باید قوانین این کشور را رعایت بکند. پُرواضح است که اگر چارچوبی در این زمینه نباشد، هرج و مرج در این فضا حاکم خواهد بود و بیگانگان در آن می تازند و دیکتاتوری خود را در آن اِعمال می کنند و هر کسی را خواستند، حذف یا حمایت می کنند. آیا خفت و ذلت نیست که در داخل کشورِ ما، بیگانگان حکمرانی بکنند و بر فرهنگ و ناموس و شرف و دینِ ما بتازند.
کشورهای اتحادیه اروپایی و حتی ترکیه هم در راستای صیانت فرهنگی از جامعه خود و تقویت حکمرانی سایبری نسبت به پاسخگو کردن پلتفرم های مختلف اقدام کرده اند و در این زمینه هیچ اِغماضی ندارند.
برای نمونه در ترکیه، سال گذشته لایحه نظارت و کنترل فضای مجازی را به مجلس ارائه کرد و پس از تصویب این لایحه، فعالیت افسار گسیخته شبکههای اجتماعی، به شدت در این کشور کنترل میشود. به موجب این قانون، همه شرکتهای خارجی پیام رسان، صوتی و تصویری و شبکه نمایش خانگی، موظف به معرفی یک نماینده و تاسیس دفتر رسمی در ترکیه شده و در صورت عدول از مقررات تنظیم شده، باید پاسخگو باشند. اعمال جریمههای نقدی سنگین، نخستین گام برخورد با شبکههای اجتماعی متخلف بوده و در یکسال گذشته، شبکههای اجتماعی چون، یوتیوب، توئیتر، واتس آپ و اینستاگرام میلیونها لیر جریمه شده اند.
لذا طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی موسوم به طرح صیانت، به دنبال قانونمند کردن و ساماندهی فضای مجازی است و در واقع نسخه بومی شده حکمرانی سایبری است.
✍صادق جوادی