eitaa logo
بصیر
348 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
408 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 طرح صیانت در اتحادیه اروپا 🔻 قانون جدید اتحادیه اروپا برای حذف محتوای مضر از اینترنت ⬅️ به گزارش بی بی سی در شنبه سوم اردیبهشت 1401 ، مقامات اتحادیه اروپا و نمایندگان پارلمان با قانون جدید گسترده‌ای موافقت کرده‌اند که براساس آن شرکت‌های فناوری را ملزم می‌کند تا محتوای مضر را از پلتفرم‌ها و وب سایت‌های خود حذف کنند. 👌 تیری برتون، کمیسر بازار داخلی اتحادیه اروپا گفت که این قانون تضمین خواهد کرد محتواهایی که در خارج از اینترنت از نظر اتحادیه اروپا غیرقانونی است، از این پس در فضای آنلاین هم غیرقانونی است. ✅ به گفته وی این قانون از کاربران محافظت می‌کند و آزادی بیان و فرصت‌ها را برای مشاغل تضمین می‌کند. ⭕️ غول‌های فناوری بارها به دلیل ناتوانی در نظارت بر پلتفرم‌هایشان مورد انتقاد قرار گرفته‌اند. ⭕️ سال گذشته یکی از کارکنان سابق فیس‌بوک افشا کرد که روسای این شرکت اولویت را به سود دهی به جای رفاه کاربران متمرکز کرده‌اند. 🤔 قانون خدمات دیجیتال دومین قانون اتحادیه اروپا است که بر اینترنت حاکم خواهد شد و پیش آن قوانین مربوط به اقدامات ضد رقابتی تصویب شده بود. منبع : BBC 📌 رونوشت به : مجلس انقلابی ،شورای عالی فضای مجازی، هیات رئیسه مجلس ، دولت مردمی و انقلابی، مردم همیشه در صحنه و طرفدار اینترنت ولنگار
25.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عبور از ام‌المصائب! 🔹در حالیکه تا پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم پرداخت به موقع حقوق هم با اما و اگر رو به رو بود در پایان سال ۱۴۰۰ رشد اعتبارات عمرانی رکورد تاریخی زد.
♨️ افشاگری عدالت‌خواهانه یا همسویی با ضدانقلاب 📝 فتح‌الله پریشان 🔰 در روزهای اخیر، به اسم شفافیت و افشاگری، درباره سفر فرزند یک مقام مسئول به ترکیه، اتفاقاتی افتاد که عایدی‌ای جز هزینه سازی برای آبروی کشور و خوشحالی دشمنان و مخالفان ملت ایران در پی نداشت. سخن از این نیست که نباید بر خطاها شورید و راه درست را متذکر شد، بلکه سخن از چگونگی انجام این مهم است. دست یازیدن به امربه‌معروف و نهی از منکر که امری لازم و ضروری است، در سطح ملی و در اندازه مسئولان ارشد کشور، نیاز به الزامات و قواعدی دارد که در دنیا نیز تلاش می‌شود مراعات شود. درباره نقدها و تحلیل‌هایی که صورت گرفت و آفات و پیامدهای یک افشاگری، بدون ملاحظه جوانب امر، مرور برخی نکات خالی از لطف نیست: ✅ شیوه روشنگری افشاگران مدعی عدالت و ارزش‌گرایی، نه‌تنها با تقوای در بیان هم‌خوانی نداشت، بلکه خود، ابزار و بهانه‌ای شد برای اثبات تندخویی بچه‌های به‌اصطلاح ارزشی از سوی جریان‌هایی که زاویه‌ای پرناشدنی با جماعت ارزشی و عدالت‌خواه کشور دارند. ✅ باعث تأسف است که در ایران پسا چهار دهه از انقلاب اسلامی، هنوز هم هزینه تهمت زدن و افشاگری بدون مبنا و سند، بسیار پائین و در حد «هیچ» است! لذا هم بستر تسویه‌حساب سیاسی را فراهم می‌کند و هم آلودگی فرهنگی و تربیت عمومی را رقم می‌زند و هم خیال اتهام زنندگان بدون سند و مدرک راحت است که کسی پی‌جوی هزینه شهرت‌اندوزی‌های آن‌ها نخواهد شد و نشر دهندگان ‌افترا و تهمت می‌توانند ثمره تولید ثروت از فالوئر و توئیت‌هایشان را هم ببینند! ⛔️ شاید در ابتدا باورش سخت بود که یک دانشجوی ارزشی مدعی عدالت‌خواهی، کارش به جایی برسد که همسو با ضدانقلاب، دفاع از دستاوردهای نظام اسلامی را به «ماله‌کشی» تعبیر کند، یا اعتراض رهبر انقلاب به لجن پراکنی‌های ضدانقلاب را صریحاً به سخره بگیرد؛ اما به هر صورت محصول چنین فرایند ناقصی، ظهور و بروز چنین خروجی‌هایی است که باید برای اصلاح آن تدبیر عاجلی صورت گیرد. ✅ نکته پایانی اینکه به نظر می‌رسد راه درست مقابله با انحراف در جنبش‌های عدالت‌خواهی، علاوه بر روشنگری مستمر، نشان دادن الگوهای درست مقابله با فساد از سوی مسئولان و رسانه‌های انقلابی است.
❇️سوال: عدالت خواهی و عدالتخواهان، چه ارتباطی با حجاریان دارند؟!!! 🔹آقایان عدالت‌خواهی که از یک سفر خارجی معمول خانواده یک مسئول نمی‌گذرید؛ آیا ممکن هست در خصوص این دیدارها نیز توضیح دهید؟؟ 🔸با دستمال کثیف می‌خواهید شیشه تمیز کنید؟!
❇️سوال: جناب آقای اشتری؛ آیا ارتباطی بین دیدارهای برخی عدالتخواهان با آقای حجاریان و دفاع شما از ایشون در واردات گندم وجود دارد؟ 🔹جناب آقای اشتری؛ چگونه میشود شما از مطالبه گری و شفافیت واردات ۳ هزار تنی گندم چشم‌پوشی و حتی دفاع می‌کنید اما از یک سفر به ترکیه نمی‌گذرید؟!!! معیارهای عدالت‌خواهی دوگانه است یا جلسات محفلی تعیین کننده؟!!! 🔸با دستمال کثیف می‌خواهید شیشه تمیز کنید؟!/صراط
🔰 از «دولت آوار بردار» تا طرح عدم‌کفایت 🔺جریان سیاسی اصلاحات در دوران چهارساله اول دولت تدبیر و امید، به‌منظور فرار از پاسخگویی، موضوع «دولت آواربردار» را مطرح کرد؛ اما در دوران دولت انقلابی و درحالی‌که کمتر از یک سال از به قدرت رسیدن این دولت می‌گذرد، منتقد شدید دولت فعلی شده و تلاش می‌کند دولت را از هم‌اکنون ناکارآمد جلوه دهد. ⚜گزاره‌های‌خبری: 1️⃣- مرحوم هاشمی رفسنجانی در سالروز تشکیل دولت تدبیر و امید گفته بود: «الحمدلله در یک سال گذشته، با آواربرداری از بخش‌های مختلف کشور، مخصوصاً اصلاح سیاست خارجی بر اساس عزت، حکمت و مصلحت، جوانه‌های امید را در کشور نشان داد. این کلیدواژه در ادامه از طرف شخص روحانی و دیگر اصلاح‌طلبان، بارها و بارها مورد استفاده قرار گرفت، به‌طوری‌که در رقابت‌های انتخاباتی دور دوم دولت روحانی، آن‌ها از این کلیدواژه برای توجیه ناکارآمدی دولت بهره بردند. به‌عنوان نمونه، احمد مازنی (فعال سیاسی اصلاح‌طلب) در همایش حامیان روحانی در شهر دهدشت اظهار داشت: «دولت روحانی در چهار سال نخست مشغول آواربرداری دولت گذشته بود!». 2️⃣- جریان سیاسی اصلاحات که فرصت چهارساله برای پاسخگویی عملکرد دولت سابق در نظر گرفته بودند، از اولین ماه‌های شروع به کار دولت جدید، انتقادات شدیدی بر عملکرد دولت وارد کرده‌اند و انتظار حل تمام مشکلات کشور توسط دولت در کوتاه‌مدت را دارند؛ مسعود پزشکیان با پیشگویی زودهنگام به استقبال دستاوردهای سال جاری دولت رئیسی رفته و می‌گوید: «راه اداره کشور به این سادگی که دولت فکر می‌کند، نیست. تصور من بر این است که در سال جاری، وضعیت اقتصادی و اجتماعی کشور خیلی بدتر از سال قبل خواهد شد!». مصطفی رضاحسینی قطب‌آبادی، نماینده شهر بابک در مجلس نیز گفته است: «طرح عدم‌کفایت رئیس‌جمهور را مکتوب کرده‌ام و روی سیستم بهارستان گذاشته‌ام!». ⚜گزاره‌های‌تحلیلی: 1️⃣- اصلاح‌طلبان که تا دقایق پایانی دولت روحانی، نقد عملکرد دولت را برنمی‌تابیدند، امروز با نگاه سیاسی، شدیدترین انتقادات را به دولت رئیسی ابراز می‌دارند؛ جهت‌گیری این انتقادات، معرفی دولت به‌عنوان «بی‌برنامه»، «غیرکارشناس»، «بی‌تجربه» و درنهایت «ناکارآمد» است تا مجدداً به قدرت بازگردند. 2️⃣- دولت انقلابی در همین چندماهه ابتدایی مسئولیت، گام‌های مهمی همچون کنترل شیوع ویروس کرونا و واکسیناسیون عمومی، عضویت در سازمان همکاری‌های شانگهای، افزایش فروش نفت، سیاست نگاه به شرق، حضور در میدان برای حل مشکلات کشور برداشته است؛ به همین علت، به دور از نگاه سیاسی، باید فرصت بیشتری به دولت داد تا تأثیر این اقدامات در زندگی مردم ملموس شود. 3️⃣- برخی از نیروهای مذهبی به علت دغدغه‌مندی که در خصوص مسائل انقلاب دارند، با جریان غرب‌گرا هم‌صدا شده و درصدد ناکارآمد معرفی کردن دولت هستند، درصورتی‌که توقع حل مشکلات اقتصادی کشور در بازه زمانی هشت‌ماهه، توقع معقولی نیست. جریان انقلابی باید با بصیرت و تحلیل درست، مسیر خود را از نقشه راه اصلاح‌طلبان جدا کند و ضمن نقد سازنده عملکرد دولت، به‌منظور تقویت روحیه خدمت در مسئولین و امیدآفرینی در جامعه، دستاوردها و عملکردهای مثبت را نیز بیان کند. ✍
♦️ افشای جزئیاتی از دیدار الحلبوسی و موساد در امارات به گزارش مطالعات عراق به نقل از المعلومه، صباح العگیلی، کارشناس مسائل امنیتی، در سخنانی از دیدار محمد الحلبوسی، رئیس پارلمان و محمد بن زاید، ولیعهد ابوظبی با مقامات موساد اسرائیل در امارات خبر داد. وی در سخنانی با بیان این موضوع تصریح کرد: محمد الحلبوسی رئیس پارلمان در سفر اخیر خود به امارات با هیئتی از موساد اسرائیل در حضور محمد بن زاید ولیعهد ابوظبی دیدار کرده است و حلبوسی اطلاعات مهم و محرمانه ای را هم به موساد تحویل داده است. وی با بیان اینکه روابط بین الحلبوسی و موساد اسرائیل دیگر پنهان نیست، بلکه تقریباً علنی شده است، خاطرنشان کرد: الحلبوسی نشان دهنده سنگ بنای عادی سازی روابط با اسرائیل است که خانواده بارزانی در این مأموریت با او شریک هستند.
🔰 خیلی از سؤالات شما پاسخهای قانع‌کننده دارد/ مشکل ما این است که شماها با مسئولین مربوطه گفت و شنود ندارید، این باید حل بشود 🔻رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان: مجموع این مطالبی که گفتید، خب حرفهای دل است اینها، انسان دوست میدارد بشنود این حرفها را، حرفهای دلی است. منتها خیلی از این سؤالات پاسخهای قانع‌کننده دارد، خیلی از این انتقادها پاسخهای حل‌کننده‌ی مشکل دارد. این جور نیست که واقعاً این اشکالی که شما حالا به ذهنتان رسیده یا خودتان یا مجموعه‌تان اینجا بیان کردید، این واقعاً یک بن‌بست باشد. نه. خیلی از اینها پاسخ دارد. البته خب در صحبتهای شما پیشنهادهایی هم بود که ممکن است بعضی از آن پیشنهادها واقعاً عملی و امکانپذیر باشد. لکن عمده اشکال و انتقاد بود. درباره خیلی از اشکال و انتقادها، نمیگویم همه‌ آنها ،مشکل ما این است که شماها با مسئولین مربوطه گفت و شنود ندارید. این باید حل بشود. 🔺خب، صحبت حالا نیست، صحبت چهل سال پیش است، من هر هفته میرفتم دانشگاه تهران، هر هفته یک روز بدون استثنا و دانشجوها جمع میشدند، سؤالاتشان را مطرح میکردند، من جواب میدادم. خیلی از گره‌ها باز میشد، خیلی از عقده‌ها حل میشد و یک جاهایی هم بود که اشکال پاسخ نداشت، ما میفهمیدیم که بایستی برویم یک کاری بکنیم مثلاً. این را یک جوری باید درست کرد. من خب سفارش کردم به مسئولین. هم وزرا باید بیایند با شماها صحبت کنند، هم مسئولین دستگاههای مختلف، خیلی از این حرفها قابل توضیح است.
رهبر انقلاب: آمریکا در همه چیز از ۲۰ سال قبل ضعیف‌تر شده است 🔹امروز جهان در آستانه‌ی یک نظم جدید است. یک نظم بین‌المللی جدید در پیش است برای دنیا. در مقابل نظم دوقطبی‌ای که بیست و چند سال پیش بود، آمریکا و شوروی، غرب و شرق، و در مقابل نظم تک‌قطبی‌ای که بوش پدر بیست و چند سال پیش اعلام کرد بعد از خراب شدن دیوار برلین و از بین رفتن دستگاه مارکسیستی دنیا و حکومت‌های سوسیالیستی، بوش گفت امروز دنیا دنیای نظم نوین جهانی، نظم تک‌قطبی آمریکاست. یعنی آمریکا در رأس دنیا قرار دارد. البته اشتباه می‌کرد. 🔹بعد فهمیده بود که روز به روز آمریکا از همان بیست سال قبل، بیست و چند سال قبل روز به روز ضعیف‌تر شده. روز به روز ضعیف‌تر شده. هم در درون خودش، در سیاستهای داخلی‌اش، هم در سیاست‌های خارجی‌اش، هم در اقتصادش، هم در امنیتش در همه‌ی چیزها آمریکا از بیست سال پیش تا امروز ضعیف‌تر شده است.
💬 در صحبتهای امروز از من خواسته شد عنوان انقلابیگری را از مجلس پس بگیرم/ خیلی نماینده‌های این مجلس همین جوانهای دیروز در جایگاه شمایند، انقلابی‌اند/ من مجموعه را میبینم هم در دولت، هم در مجلس و در بعضی از بخشهای دیگر، مجموعه خوب است 🔻 رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان: حالا صحبت مجلس شد و اعتراض به مجلس و درخواست از من که عنوان انقلابیگری را پس بگیرم از این مجلس. خب خیلی نماینده‌های این مجلس همین جوانهای دیروز در جایگاه شمایند. یعنی خیلی‌ از آنها جوانهایی هستند که چند سال قبل از این مثل شما می‌آمدند می‌ایستادند انتقاد میکردند، حرف میزدند، اشکال میکردند. انقلابی‌اند. این جور نیست که انقلابی نباشند. البته من یکایک را که نمیشناسم. مجموعه را می بینم روی مجموعه قضاوت میکنم. مجموعه بد نیست، خوب است، هم در دولت، هم در مجلس و در بعضی از بخشهای دیگر، مجموعه خوب است. حالا ممکن است یک اشکالاتی بر بعضی‌ از آنها وارد باشد.
🔹ایالات متحده ۸۰۰.۷ میلیارد دلار برای ارتش خود در سال ۲۰۲۱ هزینه کرده است. این بیشتر از مجموع ۹ کشور بزرگ بعدی است (و بسیاری از این کشورها متحدان ایالات متحده هستند.) 🔹آمریکا ۳۸ درصد از هزینه‌هایِ نظامیِ جهان را در سال ۲۰۲۱ به خود اختصاص داده است. ✍اسم ایران اصلا در این رتبه‌بندی جا نگرفته، اما رسانه‌‌ها با غرض ورزی طوری نشون میدن که انگار هزینه نظامی ایران بالاترین هزینه‌های دنیاست!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️هر کجا تعریفی از ایران است خودتحقیران ایرانی در آنجا میدرخشدند! 🔻بعد از تحریم های روسیه، کانال های تلوزیونی و مستندسازهای مستقل روسیه، در حال تهیه‌ی گزارش از زندگی در ایرانِ تحت تحریم، هستند 🔺و مردم‌ دنیا که تنها شناختشان از ایران سیاه‌نمایی های معمول امپریالسم رسانه علیه ایران بود از این گزارش ها استقبال زیادی کرده اند
⭕️کار یک بچه دولت روحانی پس از چند سال همسفره شدن با غارتگران اقتصادی و مافیای موبایل و حرام خواری به جایی میرسد که ایران را مورد طعنه و تمسخر قرار میدهد و دستاویزی برای میشود. لقمه حرام خیلی کارها میکند. این همان است که میگفت !
⭕️ زن‌کش‌های پایینی، تفکر بالایی رو متهم می‌کنن به ضدزن بودن و کهنه بودن! دنیای نامرد
💬 مقصر فروش نرفتن واکسن‌های کرونای داخلی کیست؟! 🔹مسئولان وقت وزارت بهداشت دولت روحانی و شخص وزیر سابق بهداشت امروز باید پاسخگو باشند که بر اساس کدام منطق به حدود ۱۴ برند مختلف در داخل کشور مجوز ورود به حوزه تولید واکسن کرونا دادند تا امروز شاهد دپوی حجم انبوهی از واکسن‌های کرونای بی‌مشتری باشیم؟! 🔹این واکسن‌سازان کشورمان می‌گویند وزارت بهداشت نسبت به خرید واکسن‌هایشان بی‌توجه بوده و تعداد زیادی از واکسن‌های تولیدشده آنها، در انبار و در حال انقضاست! 🔹در حالی بر اساس تجربیات قطعی کشورهای مختلف جهان در حوزه واکسن، تمام کشورهای پیشکسوت در ساخت واکسن در جریان پاندمی کرونا به تولید صرفاً یک یا در نهایت دو برند ملی واکسن کرونا اقدام کردند! مثلاً چین صرفاً اقدام به تولید دو برند «سینوفارم» و «سینوواک»، روسیه «اسپوتنیک»، هند صرفا واکسن «باهارات»، آمریکا «فایزر» و ... کرده‌اند!
تایید نشده ❇️در باب محدودیت‌های میرحسین موسوی 🔹روز گذشته خبری را منتشر کردیم که محدودیت فیزیکی مقابل منزل میرحسین موسوی و زهرا رهنورد در منطقه پاستور تهران برطرف شده‌ است و صرفا مراقبت از موسوی با هدف پیشگیری از هرگونه آسیب به وی یا اقدامات خلاف قانون از سوی نامبرده همچنان برقرار است. 🔸در این خصوص بررسی‌ها نشان می‌دهد علت اصلی این تصمیم بروز برخی رفتارهای عجیب از موسوی طی ماه‌های اخیر بود بگونه‌ای که وی بدنبال این بود با فضاسازی دروغین شرایط خود را بسیار بد نشان داده و اینگونه وانمود کند که محدودیت‌های او بیشتر شده است. 🔹این درحالیست که زهرا رهنورد همسر وی چند سال است که برای انجام امور خود از منزل خارج شده و به عنوان نمونه برای دریافت حقوق ماهانه و خرید برخی ملزومات و ... از منزل خارج میشود. اما در تمام این مدت نسبت به آزادی‌هایی که برای او در نظر گرفته شده بود مخالفت کرده و حتی برای خرید مایحتاج روزانه منزل نظیر نان و ... نیز بجای اینکه خود بیرون رود با پرخاش به نیروهای حفاظت دستور خرید می‌داد. 🔸نکته قابل توجه اینکه طی قریب به 3 ماه اخیر و همزمان با طرح این موضوع به برخی از نزدیکان که من قصد دارم مثل مصدق در تاریخ ماندگار شوم، وی اقدامات عجیبی انجام داده و با دروغ سعی در سخت‌تر نشان دادن شرایط می‌شد. به عنوان نمونه او حتی برای تعطیلات عید از منزل بیرون نرفت. اجازه نداد هیچکدام از بستگان و دوستانی که امکان ارتباط با او را داشتند به منزل وی بیایند حتی به فرزندان خود نیز اجازه حضور نمی‌داد. اگر کسی با او تماس میگرفت یا به تلفن جواب نمی‌داد یا سریعا با این ادعا که پس از تماس تلفنی من را اذیت می‌کنند تماس را قطع می‌کرد و ... 🔹بر این اساس و با توجه به اینکه موسوی قصد داشت به این طریق مجددا موضوع حصر را درجامعه مطرح و خود را تبدیل به چهره مردمی مبارز و ... کند در نهادهای عالی کشور موضوع مطرح و تصمیم گرفته شد که هرگونه محدودیت فیزیکی پیرامون وی برداشته شده و تنها بصورت کلی نظیر آنچه برای کروبی در جریان است از خود وی و اقداماتش برای جلوگیری از اقدام دیگر علیه امنیت‌ملی مراقبت شود.
♦️ نظم جدید بین‌المللی؛ نشانه‌ها و ویژگی‌ها 🔹 رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر دیروز در دیدار با جمعی از دانشجویان پیرامون تحولات جاری بین‌المللی از جمله جنگ اوکراین فرمودند: «امروز جهان در آستانه یک نظم جدید بین‌المللی است که این نظم، بعد از دوران نظم دو قطبی جهان، و نظریه نظم جهانِ تک قطبی در حال شکل گیری است که البته در این دوره آمریکا روز به روز ضعیف‌تر شده است.» 🔸 مهمترین نشانه نظم جدید بین‌المللی که در بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی مورد اشاره قرار گرفته، «تزلزل در اردوگاه فاتحین جنگ جهانی دوم» است. برای دهه‌های متمادی، فاتحین جنگ جهانی دوم، علی‌رغم وجود اختلاف نظر در برخی از مسائل، در رابطه با صورت‌بندی کلان نظم جهانی اتفاق نظر داشته و به صورت هماهنگ عمل می‌کردند. 🔸 جنگ روسیه علیه اوکراین و گسیل‌شدن سیل انبوده تسلیحات کشورهای غربی در کنار جانبداری سیاسی از اوکراین، موجب تزلزل بیش از پیش اردوگاه فاتحین جنگ جهانی دوم شده است. در این شرایط، تغییر و تحول در صورت‌بندی نظم بین‌المللی مبتنی بر همکاری و هماهنگی پنج کشور ایالات متحده آمریکا، انگلستان، فرانسه، روسیه و چین اجتناب‌ناپذیر است. 🔸 نظم جدید بین‌المللی از چه ویژگی‌هایی برخوردار خواهد بود؟ آنچه مسلم است، نظام جهانی همچنان «دولت محور» و «آنارشیک» باقی خواهد ماند. لذا تأمین امنیت همانگونه که در بیانات دیروز رهبر معظم انقلاب مورد اشاره قرار گرفت، اصلی‌ترین و مهم‌ترین دغدغه کشورها خواهد بود. 🔸 اتفاق دیگری که از مدت‌ها پیش در حال رخ دادن است و افرادی مانند «جوزف نای» به آن اشاره داشته‌اند، انتقال مرکز ثقل قدرت به ویژه در بعد اقتصادی از غرب به شرق است که موجب تغییر در «توزیع توانمندی» میان کشورها خواهد شد. در حقیقت این نقطه پایانی بر ایده جهان تک‌قطبی بر مبنای قدرت بلامنازع ایالات متحده آمریکا محسوب می‌شود. 🔸 نتیجه اینکه «جنگ اوکراین» و صف‌آرایی فاتحین جنگ جهانی دوم مهمترین نشانه و پایان عصر آمریکامحوری، مهمترین ویژگی نظم جدید بین‌المللی است. ☘️ اندیشکده راهبردی تبیین🌿
🐝 دست دولت انقلابی در لانه زنبورها 🔰 فهرست ابربدهکاران ۱۴ بانک که از سوی بانک مرکزی منتشرشده، ازجنبه‌های مختلفی قابل تحلیل و بررسی است. بررسی ۱۲ بانکی که لیست‌های خود را تحت فشار بانک مرکزی منتشر کرده‌اند نشان می‌دهد که ۶۳۲ هزارمیلیارد تومان به ۳۳۳ نفر(حقیقی و حقوقی) وام داده شده و تنها سهم ۱۳ شرکت بالای جدول بیش از ۳۵۰ هزار میلیارد تومان بوده که این رقم نزدیک به کل بودجه جاری درسال ۹۹ بوده است. 🔰 یکی از اقدامات جدی دولت سیزدهم برخورد با این رویه غیرعادلانه است که برای اولین بار منجر به انتشار لیست ابربدهکاران بانکب گردید که امید است در آینده منجر به شفافیت و اصلاح روند فساد برانگیز گذشته گردد.
⭕️ بنزین ۳۰۰۰ تومانی، ۵۰۰ تومان! ▪️از شاهکار روحانی، تا شاهکار شرق 🔹نهایت انصاف و احترام به شعور مخاطب این است که سوء مدیریت دولت روحانی را تیتر کنند، اما طوری عنوان بندی و پردازش کنند که پای دولت فعلی نوشته شود! 🔹"شرق"، تیتر اصلی خود را به"حراج سوخت" اختصاص داده و ذیل آن نوشت"برخی فرآورده های نفتی ایران، با بهای ارزان تر از نفت خام صادر شده. معاون وزیر نفت تایید می کند که در مقاطعی، قیمت صادرات بنزین فقط ۵۰۰ تومان بوده است". 🔹اما اصل ماجرا که این روزنامه دوست ندارد درست بازگو کند، چیست؟ دولت روحانی و تیم زنگنه در وزارت نفت، خرداد ماه سال گذشته، بنزین را لیتری ۵۰۰ تومن صادر کردند؛ چون، هرگونه ذخیره سازی و ساخت مخزن برای فرآورده‌های نفتی را ممنوع کرده بودند و از سال۹۲،هیچ مخزن نفتی ساخته نشده است 🔹همین تیم، به مدت چهار سال کارت سوخت و سهمیه بندی را حذف کردند که به قاچاق ۱۴۴ هزار میلیاردی ختم شد. سپس با سه برابر کردن قیمت، آن شوک بزرگ و موج سواری دشمن را در آبان ۹۸ به کشور تحمیل کردند؛ 🔹اما همین دولت دو سال بعد، بنزین را ۲۵۰۰ تومان ارزان تر از قیمت داخل کشور به بیگانگان فروخت!
⭕️ بحرانی که برای قالیباف پیش آمد برای رئیسی و اژه‌ای هم پیش خواهد آمد ✍️ محمدصادق کوشکی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران: 🔹آقایان رئیسی و اژه‌ای! 🔹مستحضر باشید بحرانی که برای رئیس مجلس پیش آمد (موسوم به سیسمونی) در مقیاسی سهمگین‌تر (و با هدف نابودی اعتبار، جایگاه و سرمایه اجتماعی‌تان ) برای شما هم پیش خواهد آمد ... 🔹اگر برای ساماندهی و قانونمندی فضای ولنگار مجازی، اقدامی موثر و انقلابی انجام ندهید! 🔹بهترین اقدام تدوین یک لایحه با قید فوریت و با مشارکت کارشناسان حوزه‌های مرتبط جهت حاکم ساختن نظم و قانون بر فضای مجازی و تعیین دقیق سازمان یا نهاد متولی اداره این عرصه است!
🔰 گلوله‌باران کودک شیرخوار در آغوش مادر 🔻قتل‌عام در و را می‌توان یکی از سیاه‌ترین نقاط تاریخ دانست. 🔻جنایتکاران صهیونیستی از عصر روز پنجشنبه ۱۶ سپتامبر ۱۹۸۲ با محاصرهٔ کامل اردوگاه صبرا و شتیلا به آن یورش برده تا صبح روز شنبه به فجیع‌ترین شکل به جنایت‌های خود در این اردوگاه ادامه دادند. 🔻قتل‌عام فلسطینی‌ها به این ترتیب آغاز شد و حتی در شب نیز با روشن کردن محوطهٔ اردوگاه توسط اسرائیلی‌ها ادامه داشت. ❌«غازی خورشید» در کتاب خود «تروریسم صهیونیستی در فلسطین اشغالی» در مورد این قتل‌عام می‌نویسد: ❗️در خیابانی جسد ۵ زن و چند کودک روی تلی از خاک افتاده بود … از جمله یک زن که مثله شده بود و در کنارش سر بریدهٔ دخترکی با نگاهی خشمگینانه به قاتلانش دیده می‌شد. 😔 ❗️زن جوانی را دیدم در حالی که کودک شیرخوارهٔ خود را در آغوش گرفته، گلوله‌ها از بدنش عبور کرده و در بدن کودک شیرخوار او نشسته بود. 😔 🔻مقامات ارتش رژیم صهیونیستی، از جمله ژنرال فرمانده این نیروها در لبنان، بر بالای بام ساختمانی ۷ طبقه در ۲۰۰ متری اردوگاه مستقر شده و از نزدیک بر این فاجعه نظارت می‌کردند. 🔻 که در آن زمان وزیر دفاع رژیم صهیونیستی بود و بعدها به قَصّاب صبرا و شتیلا معروف شد، دستور مستقیم این حمله را داده بود.
💬 افزایش فروش نفت و وصول تمام درآمد ارزی رئیس‌کل بانک‌مرکزی: 🔹در فروردین ماه اوضاع خوبی در حوزه درآمدهای ارزی داشتیم و ۱۱ میلیارد دلار ارز تخصص داده‌ایم. 🔹ما در زمینه فروش نفت به رقم‌های بسیار خوبی رسیده‌ایم و تمامی درآمدهای فروش نفت را وصول می‌کنیم، حتی اگر برجام هم نباشد، تامین ارز در کشور به نحو مناسبی انجام خواهد شد. 🔹مطالبات ما از انگلیس وصول شده است و حتی از آن پول استفاده نیز شده است. 🔹راجع به سایر وجوه مسدودی نیز به مرور زمان اطلاع‌رسانی خواهیم کرد، باید در مجموع گفت که روند کار به خوبی پیش می‌رود.
15.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙کلیپ صوتی 💠 موضوع: هدف آمریکا از اصرار بر باقی ماندن تحریم های سپاه چیست؟ 🎙 کارشناس: دکتر فواد ایزدی
🔰 چرا از کنار آمار حیرت انگیز استقبال مردم از شبهای قدر براحتی رد می شویم؟! 🔹 فرض کنید اگر ۱۰۰ نفر در یکی از پارکهای تهران قرار می‌گذاشتند برای برگزاری یک پارتی عمومی، یا مثلا ۵ نفر با هم قرار می‌گذاشتند که هر کدام در گوشه‌ای از تهران روی سکویی بروند برای ، یا ۱۰۰۰ نفر در مراسم تشییع یک خواننده جمع شوند، یکدفعه چطور اهالی همگی جامعه‌شناس می‌شوند و تمام صفحات مجازی پر می‌شود از تحلیلهای فوق تخصصی که ببینید جامعه به کدامین سو در حرکت است و مسیر گذشته و حال و آینده کشور را بر اساس همان یک رویداد چند نفره تحلیل می‌کردند. 🔹 اما حالا فرض کنید که چند هزار نفر از مردم خودشان را به سختی بیاندازند و سحرگاه برای مراسم شبهای قدر راهی قطعه_شهدا شوند؛ آن هم مراسمی که بدون هرگونه تبلیغ و اطلاع رسانی‌ای برگزار شده... آیا درباره این پدیده و پدیده‌های مشابه بسیار هم اهالی رسانه و جامعه شناسانِ افتخاری و تحلیلگرانِ متخصصِ در همه امور چند خط می‌نویسند؟! 🔹 یا وقتی نتایج نظرسنجی یک مرکز معتبر درباره علاقه اکثریت مردم برای حضور در مراسم منتشر می‌شود، این موضوع هم محور تحلیل‌مان می‌شود یا بی توجه از کنارش رد می‌شویم؟! نمی‌دانم این چه مرضی است که همه‌مان را دچار کرده... که آن ۵ نفر و ۱۰۰ و ۱۰۰۰ نفر به سرعت به چشم‌مان می‌آید و تبدیل می‌شود به مبنای تحلیل ما درباره همه اتفاقات جامعه، اما اینگونه اتفاقات معنادار بزرگ که کم هم نیستند را نمی‌بینیم و از کنارش به سادگی گذر می‌کنیم! ✍ نویسنده: علی صدری نیا
🔴 یواش یواش دارن از لونه هاشون میان بیرون برای ضربه زدن
⭕️ به لطف دولت آقای ، آقای (مخترع و مدیرعامل شرکت جپتک ژاپن و برند خوروسازی ترایک فکتوری ژاپن) برای افزایش کیفیت صنعت خودروسازی به ایران بازگشت. به امید بازگشت همه نخبگان،برای داشتن ایران قوی🇮🇷