eitaa logo
بصیر
363 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
429 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 یکی از کارهای مجلس تبیین رسانه‌ای قوانین است/ وقتی توضیح نمیدهید، عده‌ای فرصت پیدا میکنند علیه آن قانون هیاهو کنند 🔻 رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس: یک توصیه‌ی دیگر ما مسئله‌ی تبیین رسانه‌ای است، حالا شما میگویید رسانه‌ی ملی، خیلی خب رسانه‌ی ملی یک وظیفه‌ای دارد، گاهی میکند، گاهی هم ممکن است نکند، اما خود شما هم وظیفه دارید. شما یک قانونی تنظیم میکنید، روی آن کار میکنید، مطالعه میکنید، با سروصدا و هیاهو تصویب میکنید، اما به مردم توضیح نمیدهید این قانون چیست و چرا تصویب شده. خب وقتی توضیح نمیدهید، یک عده‌ای فرصت پیدا میکنند علیه آن قانون بنا کنند جوسازی و هیاهو کردن تا شما را از تصویب این قانون پشیمان میکنند. بنابراین تبیین رسانه‌ای قوانین هم یکی از کارهایی است که خود شما یعنی مجلس بایستی انجام بدهد. ۱۴۰۱/۳/۴
🔰ارتباط ترور شهید صیادخدایی با مذاکرات هسته‌ای ✍«تریتا پارسی» از مدیران اندیشکده کوئینسی و فعال در شورای ملی ایرانیان آمریکا (نایاک)، در یادداشتی نوشت: «ترور شهید حسن صیادخدایی در تهران بی‌ارتباط با مذاکرات وین نیست». به نظر او ترورهای پیشین در زمانی رخ دادند که ایران و آمریکا در آستانه توافق بوده‌اند. او می‌نویسد که ترور دکتر فخری‌زاده نیز دو ماه قبل از استقرار بایدن در کاخ سفید رخ داد. پس مقصود از آن ترور نیز جلوگیری از احیای توافق هسته‌ای بود. وی اشاره دارد که رژیم صهیونیستی اولین مظنون این ترور است. نویسنده اذعان دارد که اگر هدف از ترورها، کاهش سرعت برنامه هسته‌ای ایران بوده، موفقیتی کسب نکرده است؛ زیرا پس از هر ترور، ایران شتاب بیشتری به فعالیت‌های هسته‌ای داده است؛ اما احتمالاً هدف از ترور، جلوگیری از پیشرفت دیپلماتیک در پرونده هسته‌ای است. به همین دلیل تیم دیپلماتیک اوباما در زمان برجام منتقد این ترورها بود. وی بیان می‌کند که هدف رژیم صهیونیستی از این ترور، جلوگیری از انعطاف تهران و واشنگتن در مسئله حذف سپاه از فهرست «سازمان‌های تروریستی خارجی» وزارت خارجه آمریکاست. به همین دلیل این بار به‌جای دانشمندان هسته‌ای، یک سرهنگ سپاه را هدف قرار دادند. ترور اخیر انگیزه و اراده ایران در پافشاری بر ضرورت حذف سپاه از فهرست مذکور را افزایش می‌دهد؛ زیرا حفظ سپاه در آن فهرست، به دشمنان ایران برای ارتکاب چنین جنایاتی، پشتوانه و مشروعیتی قانونی ایجاد می‌کند.
🔰 فرصت‌های سفر به عمان ✍ فرهاد کوچک‌زاده 🔺پنجمین سفر حجت‌الاسلام رئیسی به دعوت رسمی «هیثم بن‌طارق آل‌سعید» سلطان عمان در هفته جاری صورت گرفت. 💠 گزاره‌های‌خبری: 1️⃣- دکتر رئیسی روز گذشته و پس از بازگشت از سفر رسمی یک‌روزه به عمان، با اشاره به امضای ۱۳ سند همکاری میان دو کشور اظهار داشت: «با وجود افزایش حدود دو برابری حجم تجارت میان دو کشور، از رقم ۷۰۰ میلیون دلار به ۱, ۳ میلیارد دلار، این سطح از تعاملات تجاری همچنان با ظرفیت‌های متنوع موجود در دو کشور فاصله دارد و باید برای افزایش آن تلاش کرد». 2️⃣- دربار سلطنتی عمان با صدور بیانیه‌ای در خصوص سفر رئیس‌جمهور کشورمان به مسقط، اعلام کرد: «حسن هم‌جواری و روابط حسنه بین عمان و جمهوری اسلامی ایران در چارچوب توجه ویژه «سلطان هیثم بن طارق» و جناب آقای دکتر «ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، به توسعه در زمینه‌های مختلف که در خدمت منافع دو کشور دوست باشد، مجسم است». 💠گزاره‌های‌تحلیلی: 1️⃣- هرچند کشور عمان به لحاظ جایگاه بین‌المللی، جایگاهی بی‌طرف و صلح‌جو همچون کشور سوئیس معرفی می‌شود، اما واقعیت آن است که این کشور در انزوای جغرافیایی و مذهبی و رقابت با امارات و برخی از کشورهای عربی منطقه است و برای افزایش توان تأثیرگذاری، به دنبال متحد قدرتمند منطقه‌ای است. به همین دلیل تلاش می‌کند که رابطه خوبی با ایران داشته باشد و طی سال‌های گذشته نیز روابط سیاسی دو کشور در جایگاه خوبی قرار داشته است. 2️⃣- برخی از تجار و افراد منفعت‌طلب داخلی که بعضاً منافعی در دبی دارند، مایل نیستند که عمان در تجارت با ایران، جانشین دبی شود. بااین‌وجود، این کشور ظرفیت‌های بالایی برای فعال شدن تجارت جهانی ایران و کاهش تحریم‌های پولی و بانکی دارد. 3️⃣- اخبار دریافتی از سفر رئیس‌جمهور به عمان، موضوعات اسناد امضاشده و بیانیه دربار سلطنتی عمان، حاکی از آن است که این سفر بیشتر یک سفر اقتصادی بوده است. افزایش حجم مبادلات اقتصادی و تجاری، دسترسی به یمن و شرق آفریقا ازجمله زمینه‌های همکاری میان در کشور می‌تواند باشد. البته موضوع صادرات گاز ایران به عمان نیز می‌تواند موضوع مهم در ادامه روابط اقتصادی دو کشور باشد که هم قراردادهایی از گذشته در این حوزه میان دو کشور به امضا رسیده و هم علاوه بر تأمین نیاز عمانی‌ها، آن‌ها به یک آلترناتیو دیگر در برای خط دلفین قطر دست می‌یابند.
💬 ماجرای دروغین فردی که ۳۰ ساعت زیر آوار بود 🔹شب گذشته صداوسیما گزارشی پخش کرد که در آن فردی مدعی شد پس از ۳۰ساعت از زیر آوار در آمده؛ سپس تصویری از این فرد منتشر شده که نشان می‌دهد او قبلا در حال کمک‌رسانی به مردم در ماجرای حادثه آبادان بوده است. 🔹دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفته گزارشگر صداوسیما به محض اطلاع برای تهیه گزارش در بیمارستان با فرد مصدوم مصاحبه می‌کند که فرد مدعی می‌شود که ۳۰ ساعت در زیر آوار بوده و با کمک کارکنان آتش‌نشانی بیرون کشیده شده است. 🔹در اظهارت بعدی مشخص می‌شود این فرد از نیروهای مردمی حاضر در محل بوده و برای کمک به داخل حفره ایجاد شده می‌رود و وقتی احساس خطر می‌کند با فریاد درخواست کمک کرده و نیروهای امدادگر نیز برحسب وظیفه او را بیرون می‌آورند.
💬 ماجرای دروغین فردی که ۳۰ ساعت زیر آوار بود 🔹شب گذشته صداوسیما گزارشی پخش کرد که در آن فردی مدعی شد پس از ۳۰ساعت از زیر آوار در آمده؛ سپس تصویری از این فرد منتشر شده که نشان می‌دهد او قبلا در حال کمک‌رسانی به مردم در ماجرای حادثه آبادان بوده است. 🔹دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفته گزارشگر صداوسیما به محض اطلاع برای تهیه گزارش در بیمارستان با فرد مصدوم مصاحبه می‌کند که فرد مدعی می‌شود که ۳۰ ساعت در زیر آوار بوده و با کمک کارکنان آتش‌نشانی بیرون کشیده شده است. 🔹در اظهارت بعدی مشخص می‌شود این فرد از نیروهای مردمی حاضر در محل بوده و برای کمک به داخل حفره ایجاد شده می‌رود و وقتی احساس خطر می‌کند با فریاد درخواست کمک کرده و نیروهای امدادگر نیز برحسب وظیفه او را بیرون می‌آورند.
🔴ایران استراتژی خود را به محک گذاشت ⏪«ایران واقعیت‌های جنگ اوکراین را می‌بیند و می‌آموزد». 🔺تارنمای نشریه دفاعی منطقه‌ای موسوم به ۱۹۴۵ که در زمینه تحلیل مسائل سیاسی و نظامی فعالیت می‌کند، در گزارشی با عنوان «آنچه ایران از حملات موشکی روسیه به اوکراین می‌آموزد «نوشت: ایران از نزدیک رویدادهای اوکراین را با تمرکز بر فناوری موشکی و جنگ زیر نظر دارد. روسیه در جریان تهاجم مداوم خود به اوکراین، نزدیک به دو هزار موشک بالستیک و کروز پرتاب کرده است. گستره و مقیاس این حجم از حمله موشکی در تاریخچه جنگ‌های قرن بیست و یکم بی‌سابقه است. 🔺ایران شاهد عدم تفوق کامل روسیه در ارائه برتری هوایی بر اوکراین بوده و اتکای متعاقب ارتش آن به زرادخانه موشکی خود را برای حفظ دست بالاتر بر دشمن مشاهده کرده است. 🔻در سال‌های اخیر، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به توسعه قوای موشکی خود به‌عنوان ابزاری حیاتی برای بازدارندگی در مقابل دشمنان جمهوری اسلامی ایران توجه ویژه‌ای داشته است. جنگ اوکراین محاسن این استراتژی را اثبات کرده است.
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💯با دیدن این کلیپ نگاهتون به کلی تغییر خواهد کرد... ⭕️آیا نیروهای نظامی و امنیتی ایران ضعیف عمل می کنند که هر چند وقت یکبار شاهد ترور و حمله به نقاط مختلف کشور هستیم؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️فیلمی که باید به صورت سلطنت‌طلبان کوبید 🔻حامد الجبوری وزیر امور خارجه صدام: 🔻پیش از جنگ می دانستیم قرار است با ایران وارد درگیری نظامی شویم. 🔻در جلساتی که وزیر امور خارجه اسبق انگلیس، شاپور بختیار و یک ژنرال فراری ایرانی حضور داشتند سعی می‌کردند جنگ در ایران را شبیه یک تفریح جلوه دهند.
دستور «اوجی» برای بررسی تخلف احتمالی منشی دفترش 🔹درپی انتشار توئیتی از سوی رئیس دانشگاه صداوسیما درباره رفتار نامناسب منشی دفتر «جواد اوجی»، وزیر نفت دستور داده است که پس از بررسی‌های لازم، در صورت اثبات بروز تخلف از سوی منشی دفترش، برخورد لازم انجام و فرد مذکور برکنار شود. 🔸پیشتر رئیس دانشگاه صداوسیما نوشته بود که منشی دفتر وزیر نفت با دفتر وی تماس گرفته و با لحنی ناشایست تهدید کرده که چنین و چنان خواهد کرد. 🔸رئیس دانشگاه صداوسیما در ادامه خطاب به وزیر نفت پرسیده بود که آیا فردی که چنین بی‌پروا درخواست‌های خلاف قانون را پیگیری می‌کند صلاحیت حضور در دفتر شما را دارد؟
🔰 | مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس | ۱۴۰۱/۰۳/۰۴ ✅توکّل و اخلاص و مجاهدت همراه با از خودگذشتگی، راه کسب پیروزی: 🔰مسئله‌ی فتح خرّمشهر در واقع نماد تغییر یک معادله‌ی تلخ به یک معادله‌ی شیرین بود که ملّت ایران نجات پیدا کرد. 💠این نجات ملی ناشی از چی بود؟ عامل چند چیز بود: 🔹جهاد 🔸از خودگذشتگی 🔹عزم راسخ 🔸ابتکار عمل 🔺روح همه‌ی اینها هم اخلاص، اخلاص للّه و توکل علی‌اللّه بود. 📍اگر این ایمان و این جهاد و امثال اینها وجود داشته باشد، مسئله فقط این نیست که خدا شما را خواهد آمرزید، نه؛ پیروزی [یعنی] آن چیزی را که دنبالش هستید، خدای متعال به شما هدیه خواهد داد. 🏷نکاتی درباره‌ی جایگاه و نقش مهم مجلس شورای اسلامی ✅مجلس شورای اسلامی یکی از ارکان اصلی مدیریت کشور است. 📍مدیریت کشور کار دشواری است، بخصوص این دشواری افزایش پیدا میکند در برخی از اوضاع و احوالی که در دنیا پیش می‌آید، مثل همین اوضاع و احوال امروز. مثلاً: 👈رقابتهای خصمانه‌ی قدرتها با هم 👈وجود تحرّکات نظامی در یک نقطه‌ی حساس دنیا 👈 تهدیدهای فزاینده‌ی نظامی 👈بیماری‌های فراگیر 👈تهدیدهای غذایی در سطح جهان 🔻ایران اسلامی علاوه‌ی بر کشورهای دیگر یک مسئله‌ی دیگر هم دارد و آن این است که ما یک سخن نو را در مباحثات جهانی وارد کردیم: مردم‌سالاری دینی، مردم‌سالاری اسلامی 🔺بنابراین مدیریت کشور مدیریت آسانی نیست... هرکسی که نقشی در این مدیریت دارد باید بداند که چه کار بزرگ و مهمی را دارد انجام میدهد: 1️⃣اوّلاً از توانایی‌های خودمان آگاهی داشته باشیم. 2️⃣ ثانیاً آسیب‌‌پذیری‌های خودمان را درست بشناسیم. ❌علاوه‌ی بر اینها بایستی سعی کنیم خطا نکنیم، اشتباه نکنیم. دشمن بیش از آنکه به توانایی‌های خودش امیدوار باشد، به خطاهای ما امیدوار است. اگر غفلت کردید، دشمن دُور زد شما را، از پهلو به شما حمله کرد، هیچ کار نمیتوانید بکنید. 💠درباره انقلابی ماندن و شاخص‌های نماینده‌ی انقلابی: 📌ما گفتیم «مجلس انقلابی»! یک عدّه‌ای خوششان نیامد... حقیقت همین بود که این مجلس با شعارهای انقلاب تشکیل شد؛ مردم نگاه کردند، گزینه‌هایی را انتخاب کردند که حرکتشان، جهت‌گیری‌شان، شعارشان، حرفشان، حرف انقلاب بود. ❇️ شعارهای انقلاب به نفع کشور است؛ بر خلاف کسانی که میخواهند وانمود کنند که انقلاب برای کشور دردسر است، نه بعکس، انقلاب و شعارهای انقلابی و آرمانهای انقلابی درمان دردهای کشور است. ☑️البته نکته‌ی اساسی انقلابی ماندن است 🔘مشکل‌تر از انقلابی بودن و گرایش انقلابی داشتن، انقلابی ماندن است؛ چه فرد، چه جمع. ✅شاخص‌های نماینده‌ی انقلابی: 🔹ساده‌زیستی؛ اسیر تجمّلات و اعیان‌منشی نشدن 🔸امانتداری 🔹مسئولیّت‌پذیری 🔸مردمی بودن 🔹دنبال حلّ مشکلات اساسی کشور بودن 🔸اجتناب جدّی از تبعیض و فساد 🔹همکاری صمیمانه با دیگر دست‌اندرکاران مدیریّت کشور 🔸همراهی با عامه‌ی مردم بدون عوام‌زدگی و جَوزدگی 🔹پایبندی به قانون اساسی ❌یکی از چیزهایی که نشانه‌ی نماینده‌ی انقلابی نیست، عبارت است از نطقهای اعتراضی پُرشورِ میان‌برنامه. اینکه یک نفر بِایستد آنجا بنا کند اعتراض کردن، این اصلاً علامت انقلابی بودن نیست. 💠چند توصیه در زمینه‌‌ی قانونگذاری و انجام وظایف مجلس: 🔹وضع قانون با نگاه جامع و بلند مدت 🔸قانونگذاری منطبق با این سیاستهای کلّی نظام 🔹جلوگیری از افزایش و تراکم طرح‌ها 🔸اصلاح مسئله بودجه و اضافه نکردن به کسری بودجه 🔹تقویت بنیه‌ی کارشناسی مجلس 🔸تنظیم برنامه‌ی هفتم توسعه با رویکرد مسئله‌محور 🔹تبیین رسانه‌ای قوانین 🔸تداوم حرکت چابک و فعّال دیوان محاسبات 🔹دخالت نکردن در انتصابها و توجه به مسئله‌ی تفکیک قوا 🔸مراقبت از آبروی افراد 🔹بیشتر شدن تضرع و توسل با بیشتر شدن مسئولیت ☘️ پروردگارا! به حقّ محمّد و آل محمّد، ما را با وظایف خودمان آشنا کن؛ ما را به وظایف خودمان عامل کن. پروردگارا! روح مطهّر امام بزرگوار را و ارواح مطهّر شهدای عزیز را و روح مطهّر این شهید اخیر پریروز را که اهل میانه بود (رضوان اللّه تعالی علیه)، با پیغمبر محشور کن و درجات آنها را روزبه‌روز عالی‌تر بفرما.
گوشت هستن در ولایات فخیمه‌ی بریتانیای کبیر. اون‌قدر دزدی گوشت از فروش‌گاه‌ها - به دلیل عدم توان مالی- زیاد شده که مجبور شدن گیرنده‌های GPS روش بذارن تا ملتی که دزدی می‌کنن رو پیدا کنن. در صورت خرید هم غیرفعال‌ش می‌کنن. از نظر من این واقعه دلیل فروپاشی و شکست یک نظام حکومتی نیست. بالاخره هر دولت و حکومتی با روزهای خوب و بد و مشکلات و فرصت‌های مختلفی دست و پنجه نرم می‌کنه. ولی من می‌دونم، شما هم می‌دونید که اگر این تصویر مربوط به ایران بود الان چه روضه‌ها و نوحه‌ها و تحلیل‌ها که روانه‌ی بازار می‌شد :)) با کلیدواژه‌ی "حکم‌رانی" البته. همون‌طور که با فیلم اون بچه‌ی درون سطل آشغال شد. خلاصه این "حکم‌رانی" هم دیگه خیابونی شده از بس ملت بدون این‌که بدونن چیه ازش استفاده و در موردش اظهار نظر کردن
🔰تصمیمِ سختِ رییسِ جمهور! 🔶جایگاه عمان در سیاست خارجی ایران و سفر اخیر رئیس‌جمهور به این کشور باعث شد تا علی‌رغم جهت‌گیری دولت در اصلاحات اقتصادی، جریانی این‌گونه القا نماید که دولت فعلی نیز با تعدیل برخی خطوط قرمز، عمده تمرکز خود را بر رفع تحریم‌ها قرار داده است. در یک شمای کلی پیرامون میزان وابستگی دو متغیر تحریم و رشد اقتصادی، دو دیدگاه وجود دارد؛ یک رویکرد عنوان می‌کند، رشد اقتصادی با تحریم امکان‌پذیر نیست و دیگری بیان می‌دارد که با اصلاح نظامات اقتصادی، می‌توان اثرات تحریم‌ها را کاهش داد و به رشد اقتصادی مناسب رسید؛ رئیس‌جمهور اخیراً از این اصلاحات با عنوان تصمیم سخت یاد کرد؛ 1⃣- خصوصی‌سازی: آنچه باعث تشدید اثرات تحریم می‌َشود، دولتی بودن اقتصاد ایران است و راه‌حل آن خصوصی‌سازی است. خصوصی‌سازی یک فرایند اجرایی، حقوقی، مالی و به نفع بازار است. خصوصی‌سازی خلأ سرمایه‌گذاری را جبران می‌کند و نظام تولید را تقویت می‌کند. هرچند تجربه خصوصی‌سازی در کشور ما، تجربه تلخی است، اما این به معنای متوقف کردن این روند نیست، بلکه باید نحوه اجرا را اصلاح کرد. خصوصی‌سازی یعنی اجبار دولت به حرکت به سمت نقش اصلی خود (ناظر، هدایت‌گر و حمایت‌کننده) در اقتصاد و مهیا نمودن فضای رقابت سالم برای بنگاه‌ها. 2⃣- بهره‌وری: اتلاف منابع و نهاده‌های تولید باعث هدر رفت سرمایه و افزایش هزینه‌های تولید شده است. ۷۰ درصد درآمد دولت در یک ساختار ناکارآمد و حکمرانی معیوب تبدیل به حقوق، اسراف و فساد می‌شود‌. تخصیص غیرعلمی و به‌دوراز نظارتِ ارز ترجیحی نیز از همین شکل بود که توسط دولت اصلاح شد. ناگفته نماند که بخشی از چرخه معیوب بهره‌وری در کشورمان متأثر از عدم واردات تکنولوژی برتر به جهت تأثیر تحریم‌ها است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی قابل جبران است. 3⃣- نظارت و کنترل: اصلاح بخش‌های اقتصادی بدون اجرای دقیق نظارت و کنترل دولت، یا با بن‌بست مواجه خواهد شد و یا شکل دیگری از فساد را ایجاد خواهد کرد. در شرایط تحریم که منابع به‌سختی تأمین می‌شود، بدون نظارت و کنترل دقیق بر نحوه تخصیص آن، فساد تشدید و تولید زمین‌گیر می‌شود. ✅ «ریچارد نفیو» متخصص حوزه تحریم‌ها و طراح تحریم‌های ایران در کتاب هنر تحریم‌ها می‌نویسد: «تحریم‌ها در یک دوره می‌تواند شوک اقتصادی ایجاد کند و بعدازآن، اقتصاد کشور هدف، خود را با تحریم‌ها تطبیق می‌دهد. میزان طولانی بودن این دوره به استحکام نظام اقتصادی آن کشور و جهت‌گیری حکمرانی دولت آن در نوع مواجهه با تحریم‌ها بستگی دارد». ✍🏻 علی محمدی