فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا برخی از #مسئولین در جمهوری اسلامی دیر محاکمه میشن؟؟!
🔺چرا #رهبر اوضاع کشور را درست نمیکند؟!
🔺چرا #جمهوری_اسلامی مسئولان ناکارآمد را عزل نمیکند؟!
🔺ایران قدرت برخورد با برخی از مسئولان را ندارد؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعوای مختار با ترانه علیدوستی!
واقعا چرا باید بریم پیش غریبه ها از مملکتمون بد بگیم
🔰چرا مردم به گرانیها اعتراض نکردند؟
🎤«عباس سلیمینمین» مدیر موسسه مطالعات تاریخ ایران در گفتوگویی در تشریح ضرورت توجه حاکمیت به نظر مردم گفته است: «حاکمیتهایی که قدرتشان را از خارج دارند، نظر مردم برایشان مهم نیست. این امر درباره حکومت پهلوی صدق میکند؛ یعنی مردم در رسیدن به قدرت آنها هیچ سهمی نداشتند و بههنگام بحران سرنگونی هم مورد حمایت افکار عمومی قرار نگرفتند؛ اما ازآنجاییکه اساس و پایهگذاری جمهوریاسلامی بر پایه حضور و تأثیرگذاری مردم است، به نقش و نظر مردم اهمیت میدهد؛ اما متاًسفانه بنا به دلیلهایی، مدتی است درباره اهمیت دادن به مردم غفلت شده است؛ یعنی حجم مشکلات و مسائل موجب کمتوجهی به مردم شده است که چنین حالتی حتماً تبعات ناگواری میتواند در پی داشته باشد. آقای روحانی که در دوره دوم مسئولیت، با اینکه قیمت بنزین را در حد معقول بالا برد، اما چون رابطه خوبی با مردم نداشت و اعتماد عموم مخدوش شده بود، این تصمیم با اینکه نمیشود گفت بَد بود، وقایع تلخ و آزاردهندهای را به وجود آورد؛ چون پایگاه اجتماعی دولت بسیار تضعیف شده بود. حالا این روزها دولت رئیسی تصمیمهایی در حوزه اقتصاد گرفته تا تحرکی در زمینه معیشتی ایجاد کند. بهواسطه سرمایه اجتماعی دولت و با وجود گرانی چند قلم کالا، مردم واکنش تندی نداشتند. اگر دولتها نتوانند اعتماد عامه مردم را جلب کنند، هیچ اقدام اساسیای را نمیتوانند به سرانجام برسانند. البته سعیشان را بکنند تا فشارها فوق طاقت جامعه نباشد که به نظر من در این زمینه دولت آقای رئیسی باید بیشتر دقت کند».
⛔️ گروگان گیریِ وحدت!
♨️ سیدحسن خمینی در جلسۀ ستاد بزرگداشت سالگرد ارتحال امام راحل(ره) : "مراسم بزرگداشت امام، باید مظهر وحدتِ کشور باشد و باشکوه برگزار شود."
‼️ خوب است ایشان ضمن ارائۀ دقیقِ برداشتش از "مفهوم وحدت"، نسبت به مواضع خود و دوستانش در سال 1389 ، یعنی یک سال پس از فتنۀ 88 و بعد از وارد شدنِ آن همه خسارت به کشور و نظام، نیز شفاف سازی کند!
سردار فضلی فرمانده وقت قرارگاه شهید فهمیده می گوید؛ "در آن سال(1389) جای شگفتی بود که آقایان معزز دفتر حضرت امام(ره) انگیزهای برای برگزاری سالگرد نداشتند و پیگیر مراسم نبودند! چون همهساله از سه چهار ماه قبل برنامهریزیهای لازم صورت میگرفت؛ اما آنسال، خبری نبود...
در همین حین جلسهای در جماران برگزار شد، من هم رفتم در جلسه، ارائه گزارشها شروع شد و هرکسی صحبتی کرد، برآورد من از آن صحبتها این بود که انگار برادران ستاد، انگیزهای برای برگزاری مراسم ندارند. حرف شان هم این بود که مردم استقبال نمیکنند و مهمان خارجی هم نداریم!"
⁉️ با این تفاسیر؛ آیا حضرت امام(ره) و مراسم سالگردشان در آن زمان نمی توانست محور وحدت قرار گیرد و ایشان و هم حزبی هایشان خود را ملزم به حفظ و رعایت حرمت امام(ره) کنند؟!
⁉️ امام(ره) مظهر وحدت است، اما چرا دیر موقع و درست در زمانی که مردم از عملکرد هم حزبی های ایشان عصبانی هستند، بدان اِقرار می شود؟!
✍️ محمد اسداللهی
✅بهانه گیری آمریکایی ها در مذاکرات وین
✍مصطفی قربانی
🔺بعد از آخرین دور مذاکرات احیای برجام میان جمهوری اسلامی ایران و کشورهای ۴+۱ بود که این موضوع در دستور کار جبهه رسانهای طرف مقابل قرار گرفت که درباره تمام موضوعها توافق حاصل شده و تنها نقطه اختلاف، قرار داشتن سپاه در لیست گروههای تروریستی وزارت خارجه آمریکا موسوم به FTO است.
✅ نکات مهم :
1⃣ منطق و سیاست قطعی جمهوری اسلامی ایران در احیای #برجام، مبتنی بر امکان انتفاع اقتصادی است و اگر هماکنون زیر بار توافقی نمیرود که در آن تضمینهای لازم را دریافت نکرده باشد، به همین دلیل منطقی برمیگردد.
2⃣ بحث سپاه تنها موضوع اختلافی نیست، بلکه آمریکا هنوز حاضر به دادن تضمینهای قطعی به ایران بابت رفع تمامی تحریمها آنهم بهصورت مؤثر نشده است. بااینحال، جمهوری اسلامی همواره از رسیدن به یک توافق اثربخش استقبال میکند و به همین دلیل، هیچگاه میز مذاکره را ترک نکرده و نمیکند.
3⃣ دست گذاشتن بر روی سپاه از سوی آمریکا، بهانهای بیش نیست؛ زیرا سیاست قطعی آمریکا در احیای برجام، عدم انتفاع اقتصادی ایران است. این موضوع باید با ظرافت و دقت تبیین شود. درواقع اگر بحث سپاه هم نبود، آمریکا بهانه دیگری را علم میکرد. بااینحال، تأکید آنها بر سپاه بهمنظور انجام عملیات روانی علیه سپاه است.
4⃣ درنهایت، مقصر اصلی عدم احیای برجام، آمریکا است که درصدد است تا بهگونهای توافق کند تا ایران نتواند از مزایای احیای برجام بهرهمند شود و در این راستا، هیچ فرد، نهاد و دستگاهی در داخل نباید مورد سرزنش و انتقاد قرار گیرد.
💬 دلیل افزایش فراخوانهای اعتراضی در کشور چیست؟
🔹 طی یکماه اخیر و پس از تجمعات محدود در خصوص «گرانی ماکارونی و شایعه گرانی نان»، «حذفارز ترجیحی» و «حادثه متروپل آبادان»، عناصر معاند راهبرد جدیدی درخصوص تجمعات اتخاذ کردهاند که در این برنامه با هر بهانه و دستاویزی اقدام به انتشار فراخوان کرده و تجمعاتی را شکل میدهند.
🔹 گروههای معاند معتقدند که تابآوری اجتماعی در کشور به شدت پایین آمده و مردم با هر موضوعی ناراضی شده و این میتواند جرقه اعتراضات سراسری باشد.
🔹 مطابق آمار در بازه زمانی ۳۱ اردیبهشت تا ۶ خرداد، بالغ بر ۳۷ نوع اعتراض (شامل تجمع، تحصن و اعتصاب) گزارش شده است که ۲۸ اعتراض در قالب تجمع و ۹ اعتراض در قالب اعتصاب رخ داده است. به نظر می رسد راهبرد اغتشاشات لکهای با تحریک جامعه در موضوعات اجتماعی بطور ویژه در دستور کار معاندین قرار دارد.
❇️یک_خبر_یک_تحلیل
🔻خبر: در شرایط متلاطم منطقهای و بینالمللی که تهدیدات نظامی و سختافزاری هنوز به قوت خود باقی است و هرروز ابعاد جدید و پیچیدهای به خود میگیرد، برخورداری ایران از فناوری پیشرفته و کاربردی در زمینه طراحی، ساخت، تولید انبوه و صادرات پهپادها، یک مزیت استراتژیک بهویژه در دو عرصه نظامی و اقتصادی برای کشور محسوب میشود
🔸گزارههای خبری:
1⃣ در هفتههای اخیر با سفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشورمان به تاجیکستان، ایران برای نخستین بار و بهصورت رسمی اقدام به افتتاح خط تولید پهپاد عملیاتی ابابیل-2 در تاجیکستان نمود. این پهپاد که در دسته پهپادهای سبک کشورمان قرار دارد، ابتدا با مأموریت مراقبت و شناسایی تولید شده بود، بعدها مأموریت انتحاری نیز برای آن تعریف شد و هماکنون در قالب این مأموریت در اختیار نیروهای مسلح قرار دارد.
2⃣ همزمان با افتتاح خط تولید پهپاد در تاجیکستان، شبکه تلویزیونی آی ۲۴ رژیم صهیونیستی با پخش گزارشی تأکید کرد: «ایران در پی بهبود روابط خود نهتنها با تاجیکستان، بلکه با همه آسیای میانه است. درواقع ایران بیشازپیش در حال تمرکز روی شرق است. کل این بخشی از نگاه نوین رهبر عالی ایران به شرق است.
3⃣ اهمیت افتتاح کارخانه تولید پهپاد ایرانی در تاجیکستان بهاندازهای مهم است که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در دیدار با رئیسجمهور تاجیکستان که به ایران سفر کرده بود، با اشاره به سفر اخیر سرلشکر باقری به تاجیکستان و افتتاح کارخانه تولید پهپاد، اینگونه همکاریها را بسیار مهم ارزیابی و خاطرنشان کردند: «پهپاد امروز عامل مهمی در امنیت کشورها است».
🔹گزارههای تحلیلی:
1⃣ افتتاح خط تولید پهپاد ایرانی در تاجیکستان نشان داد که جمهوری اسلامی حتی باوجود تحریمها و بدون اینکه معطل رفع آنها باشد، در جهت تأمین منافع اقتصادی و استراتژیکی، بهصورت رسمی و جدی روند صادرات سلاح ازجمله پهپاد که یک محصول راهبردی دفاعی است را آغاز کرده است.
2⃣ در نظام بینالملل هیچ نیازی بهاندازه نیازها و ضرورتهای امنیتی، یک کشور را محتاج، تابع و متحد کشورهای قدرتمندتر نمیکند. اینکه تاجیکستان نیاز امنیتی خود را در چهارچوب همکاری نظامی- امنیتی به ارتباط با جمهوری اسلامی ایران پیوند زده، ملازم پذیرش منافع بینالمللی ایران بهعنوان قدرتی فرامنطقهای، در عرصه مهم آسیای مرکزی و درنتیجه تسهیل روند تأمین منافع ایران در این منطقه حساس است. براساس اصل «تسری» در نظام بینالملل، آغاز قدرتورزی یک بازیگر در یک بخش و حوزه خاص بهسرعت به سایر بخشها و حوزهها سرایت مییابد. مثلاً قابلتصور نیست که کشوری به دلایل حیاتی و امنیتی، خود را در زمینه تولید پهپاد نیازمند کشور توانمندتر بداند؛ اما از لوازم و احتیاجات تحقق آن در سایر بخشها ازجمله حملونقل، انرژی، خدمات، روابط بانکی و ... سر باز بزند.
✍حمید خوشآیند
💠 چرا اسرائیل نگران است ؟
✍ علیرضا تقوی نیا
🔸️وزیر امور خارجه اسرائیل در اظهار نظری کم سابقه مدعی شده است که رژیم متبوعش جنگ را به داخل ایران خواهد کشانید .
🔸️این اظهارنظر از این جهت اهمیت دارد که یک مقام دیپلماتیک آن را بیان کرده است.
🔸️در واکنش نیز رسانه منتسب به شورای عالی امنیت ملی ایران علاوه بر تاکید نسبت به تغییر معادله قدرت در منطقه، از رخدادهای احتمالی غیر قابل پیش بینی سخن گفته است .
🔸️ شرایط و قرائن نشان می دهد به بن بست رسیدن مذاکرات احیای برجام، دوطرف را به سمت زورآزمایی سوق داده است.
🔸️اما به نظر می رسد اسراییل که نیروهای متحد ایران را در مرزهای ۳ سمت خود می بیند بیش از پیش نگران است زیرا با استفاده از جنگ و نبردهای متعدد و متعارف نتوانست این تهدیدات را مرتفع کند .
🔸️در نتیجه تنها امید تل آویو به تجهیزات نامتعارفی است که در زادخانه ها دارد تا بتواند از طریق آن برای خود علیه دشمنانش ایجاد وحشت کرده و تولید بازدارندگی نماید.
🔸️اما ترامپ ۴ سال پیش با امید به تسلیم کامل ایران از برجام خارج شد و جمهوری اسلامی نیز متعاقبا به بازنگری در فعالیت های اتمی روی آورد و امروز به اذعان کارشناسان و صاحب نظران، حداقلِ مواد برای ساخت یک بمب اتم را در به دست آورده و به زودی با نصب سانتریفیوژ های جدید و توسعه کمی و کیفی غنی سازی هسته ای ، اورانیوم بیشتری را تجزیه خواهد کرد .
🔸️این شرایط برای اسراییل قابل تحمل نیست زیرا این رژیم مولفه ها و عناصر لازم برای تشکیل یک کشور را ندارد و دارای ضعف های ساختاری متعدد و شکاف های اجتماعی فراوان است و بقایش منوط به انحصار اتمی ارزیابی می گردد.
🔸️در نتیجه از نظر سران اسرائیل اگر جمهوری اسلامی ایران که یک دشمن موجودیتی برای این رژیم به شمار میرود دارای قابلیت ساخت سلاح اتمی شود دیگر کار آنان تمام می شود زیرا بازدارندگی هسته ای شان از دست خواهد رفت .
🔸️البته ایران واقعا قصد ساخت بالفعل بمب اتمی را ندارد اما صرف داشتن مواد غنی شده در غنای بالا و میزان زیاد ، خود نوعی توازن قدرت با دشمنان اتمی را برای تهران به ارمغان خواهد آورد .
🔸️ به دلایل فوق به نظر می رسد اسرائیل از موضع ضعف و استیصال ممکن است دست به اقداماتی خطرناک بزند لکن نکته ای که باید به التفات داشت اینست که فاصله اسرائیل تا تاسیسات اتمی ایران ۲۰۰۰ کیلومتر است و فاصله موشک های ایرانی با تاسیسات اتمی ، شیمیایی و پالایشگاهی آنها تنها ۱۵۰ کیلومتر .
🔸️ به عبارت بهتر هواگردهای اسراییل برای ضربه نطنز باید ۲۰۰۰ کیلومتر را بپیمایند ( به غیر از مسیر بازگشت ) که حدود نیمی از آن در آسمان ایران خواهد بود اما موشک های نقطه زن و با کلاهک های سنگین ایرانی مستقر در سوریه و لبنان تنها ۳۰ ثانیه تا اصابت به اهداف حیاتی و راهبردی رژیم صهیونیستی زمان نیاز دارند.
🔸️در نتیجه باید گفت جنگ با ایران یک خودکشی برای رژیم صهیونیستی محسوب میشود اما این رژیم می داند که دیگر نمی تواند روی حمله آمریکا به ایران حساب باز کند و بقایش در خطر است .
📌در نهایت به نظر می رسد حکایت این روزهای اسرائیل حکایت فردی است که در باتلاق گیر کرده و ناخودآگاه دست و پا می زند و هرچه تلاش میکند بیشتر در آن فرو می رود .
🔴 روز آزمون مهم برای رسانه ها و سلبریتی ها
✍ محمد ایمانی
⏪یک سال قبل، آمار قربانیان روزانه کرونا در کشور، بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر در نوسان بود و سپس این رقم کابوس وار، تا ۷۰۹ در تابستان افزایش یافت. انباشته شدن بیمارستان ها از بیماران اورژانسی، صف های اعصاب خرد کن تزریق واکسن و کمیابی آن، سفر برخی ایرانیان به کشورهای دیگر برای واکسیناسیون، و رفتار لاشخور گونه رسانه های بیگانه از یادمان نرفته که امید را نشانه گرفته بودند و عنوان اصلی گزارش های شبانه روز شان، طعنه زنی درباره قتل عام کرونا در ایران بود.
◾️یادمان نرفته که برخی سلبریتی ها همان زمان چه جنگ اعصابی به راه انداخته بودند و به اسم نگرانی برای مردم، چه فریاد های جانسوزی می کشیدند. می گفتند غربی ها فایزر می زنند و ما زرزر می کنیم(!)
◾️در حالی که برای دارو و واکسن هم تحریم بودیم و ادعا می شد بدون برجام و FATF نمی شود واکسن وارد کرد، دولت رئیسی اولویت خود را جان مردم قرار داد و توانست ظرف یک سال، با تزریق قریب ۱۵۰ میلیون دور واکسن، تعطیلی آزار دهنده کسب و کار ها را متوقف کند. امروز هم -پس از دو سال و صد روز- به مدد پروردگار اعلام شد تعداد فوتی های کرونا به صفر رسیده و این در حالی است که کرونا در بسیاری از کشورهای غربی، همچنان تلفات قابل توجهی می گیرد.
◾️یک معیار آزمایش صداقت و شرافت رسانه ها یا سلبریتی های مذکور، این است که امروز، از آنها -ولو در حد چند خط خبر و توییت- ابراز خوشحالی و تبریک درباره موفقیت بزرگ دولت و ملت ایران ببینیم و گرنه حق داریم آنها را سربازان اجاره ای دشمن ملت ایران بدانیم؛
◾️همان هایی که اکبر گنجی اصلاح طلب خارج نشین، درباره هویت شان نوشت:
💢«ما کارمندان دولتهای راست افراطی، از طریق کروناهراسی، ایران و ایرانیان را نابود خواهیم کرد. ما کارمند رسمی بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، بوریس جانسون، نتانیاهو و سعودی هستیم.
💢وظیفه ما #وحشتافکنی پیرامون شیوع کرونا در ایران است تا با فرو پاشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به #خشونت_جمعی بکشانیم. گمان باطل نکنید که ما مخالف سیاسی، مدافع حقوق بشر، فمینیست و... هستیم.
💢ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریمهای تاریخ نتوانست با ایران انجام دهد، ما موظفیم با کروناهراسی انجام دهیم».