eitaa logo
بصیر
343 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.2هزار ویدیو
400 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
ایران از نقطه گریز عبور کرد 🔸️رسانه های صهیونیستی خبر داده اند که سران تل آویو دستور کاهش عملیات علیه تاسیسات اتمی ایران را داده اند زیرا این کشور از نقطه گریز هسته ای عبور کرده و مواد لازم برای حداقل یک بمب اتمی را ذخیره کرده است . 🔸️این رسانه ها همچنین افزوده اند که تلاش این رژیم از این پس بیشتر معطوف به ضربه زدن به قابلیت های تسلیحاتی ایران و ترور دانشمندان اتمی آن خواهد شد . 🔸️اعترافات بالا نشان میدهد ایران به صورت بالقوه یک کشور اتمی شده و در واقع از لحاظ نظامی مصونیت پیدا کرده است زیرا برنامه اتمی این کشور دیگر قابل کنترل محدودسازی از سوی کشورهای غربی نیست و عملا مواد رادیواکتیوی شکافت پذیر مورد نیاز برای تولید سلاح اتمی را در اختیار دارد و ساخت یا عدم ساخت تسلیحات هسته ای تنها به اراده رهبر جمهوری اسلامی بستگی دارد . 🔸️نکته قابل توجه دیگری که نگارنده لازم می داند بدان بپردازد ، شروع غنی سازی در تاسیسات زیر زمینی و دارای مصونیت فوردو آنهم توسط سانتریفیوژ های IR6 است . 🔸️تاسیسات فوردو حدود ۶۰ متر زیر کوه قرار داده شده و در برابر حملات هوایی به شدت مقاومت دارد و اگرچه حجم غنی سازی این مرکز در اندازه نطنز نیست لکن فعالیت آن موجب جلوگیری از حمله به تاسیسات نطنز می شود زیرا با فرض از بین رفتن آن مرکز ، برنامه غنی سازی ایران همچنان برقرار خواهد ماند . 🔸️عمده حساسیت غربی ها رو مجتمع فوردو نیز به همین علت بود زیرا این مرکز زیر زمینی بوده و قابل دسترسی برای تسلیحات آنان نیست . 🔸️در نتیجه ادعای حمله به تاسیسات اتمی ایران از سوی اسرائیل دیگر موضوعیت ندارد زیرا اولا جمهوری اسلامی مواد لازم برای تولید یک بمب اتمی را ساخته و آن را به مراکز امن خود منتقل کرده و ثانیا با فعال کردن مرکز فوردو ، دیگر حتی از بین بردن کامل مجتمع غنی سازی نطنز ارزش راهبردی برای اسرائیل نخواهد داشت زیرا برنامه غنی سازی اتمی ایران همچنان در مرکز فوردو استمرار می یابد . 🔸️نکته دیگری ذهن تحلیلگران غربی را آشفته ساخته برنامه فضایی ایران است که به تهران این امکان را میدهد تا در صورت نیاز موشک های قاره پیما تولید کند و با التفات به داشتن قابلیت ساخت سلاح اتمی به نوعی بازدارندگی اتمی راهبردی خواهد رسید. 🔸️البته مجددا تاکید می گردد که ایران قصد تولید بالفعل سلاح اتمی را ندارد اما صرف داشتن مواد غنی شده سطح بالا در میزان گسترده ، نوعی مصونیت و توازن وحشت برای این کشور ایجاد می کند و سایه جنگ نظامی را برای همیشه برطرف خواهد کرد .
🔰وحشت امریکا از حضور پهپادهای ایرانی در ارتش روسیه 📌«جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید شب گذشته در سخنرانی خود اعلام کرد: «ایران قصد دارد صدها فروند پهپاد را برای ارتش روسیه ارسال کند. سالیوان مدعی شد برخی از این پهپادها احتمالاً قادر به حمل سلاح خواهند بود و آموزش نیروهای روسی برای کاربری این پهپادها نیز به‌زودی آغاز خواهد شد». در ماه‌های گذشته بسیاری از منابع خبری وابسته به رژیم صهیونیستی و کشورهای غربی با انتشار تصاویری از ثبت پروازهای تجاری از خاک ایران به روسیه، مدعی بودند ایران در حال ارسال برخی تسلیحات و تجهیزات بومی خود برای ارتش روسیه و کمک به این کشور در جنگ اوکراین است.درصورتی‌که این اخبار و ادعاها صحت داشته باشد و ارتش روسیه رسماً دریافت این پهپاد و استفاده آن‌ها در میدان نبرد را اعلام کند، انواع پهپادهای شناسایی و رزمی ایرانی از خانواده شاهد ومهاجر می‌توانند ضعف بزرگ روس‌ها در زمینه پوشش دائم منطقه نبرد و شناسایی دقیق توپخانه تسلیحاتی غرب در جبهه اوکراین که به‌نوعی موی دماغ قوای روسی شده است را پوشش دهند. همچنین استفاده احتمالی از پهپادهای انتحاری ایرانی که درگذشته در رزمایش‌های داخل کشورمان و همچنین الگو گیری برخی کشورهای مقاومت نظیر یمن در نمونه‌های ساخت خودشان وحمله به تأسیسات نظامی و نفتی در خاک سعودی، دقت و کارایی بالای خود را به اثبات رسانده‌اند. سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به ادعای سالیوان مبنی بر فروش فناوری‌های نوین ایرانی به روسیه گفته است، همکاری ایران و روسیه در حوزه فناوری‌های نوین به قبل از جنگ اوکراین برمی‌گردد
✴️ نگاهی بر عملکرد دولت در کنترل نقدینگی ✍🏻 علی محمدی 🔰 از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم، کنترل نقدینگی به عنوان یکی از مهم‌ترین راهکارها و سیاست‌های مهار تورم در افق میان‌مدت و بلندمدت در دستور کار قرار گرفت. با اجرای این سیاست، رشد پایه پولی از حدود 42 درصد در تیر ۱۴۰۰ به 31/5 درصد در فروردین ۱۴۰۱  کاهش یافت. نرخ رشد نقدینگی هم از 40.6 درصد در پایان سال ۱۳۹۹ به 36.3 درصد در اسفند ۱۴۰۰, و برای اولین بار در ۱۶ ماه اخیر به سطح 35/6 درصد در فروردین امسال رسید. تفسیر این امار می‌گوید که دولت سیزدهم، برای اولین بار در چند دهه اخیر در ابتدای سال جاری در قالب تنخواه از بانک مرکزی استقراض نداشته است و میزان خلق پول بانک‌ها در سه ماهه نخست امسال برای اولین بار در سالیان اخیر، کاهشی شده است. این عملکرد قطعا در ماه‌های آینده تاثیرات خود را بر تورم و بازارخواهد گذاشت. اما ذکر چند نکته مهم حائز اهمیت است: 1⃣_به لحاظ مباحث فنی در علم اقتصاد، تورم دو ریشه دارد: یکی اضافه تقاضا و دیگری کاهش عرضه (تولید). جنس تورم در کشور ما بیشتر از نوع دوم یعنی کاهش عرضه می‌باشد. از همین منظر رهبر انقلاب نیز در سال‌های اخیر تاکید بر تولید دارند. لذا همه بخش و سیاست‌های اقتصادی باید در خدمت تولید باشند تا موضوع تورم به صورت ریشه حل شود و این مستلزم اصلاح واقعی نظام‌های اقتصادی است. 2⃣_کاهش عرضه( تولید) به دلایل مختلف شکل می‌گیرد. یکی از این علل خلق نقدینگی بی‌کیفیت یا ایجاد اعتبار نامولد است که محصول بی انضباطی بانکی و بودجه‌ای دولت می‌باشد. از یک طرف دولت بدلیل عدم تعادل در نظام بودجه ریزی دچار کسری بودجه می‌شود و این کسری را از طریق استقراض از بانک مرکزی یا بانک‌های تابعه تامین می‌کند. آمارها در ماه‌های گذشته بیان می‌کند که آنچه سبب کنترل رشد نقدینگی شده، افزایش درآمدهای ارزی دولت بوده که ماحصل فعال سازی ظرفیت های منطقه ای و بین‌المللی می‌باشد. این اقدام دولت در جای خود بسیار خوب و قابل ملاحظه می‌باشد اما زمانی تاثیر مداوم دارد که خاموش کردن یکی از موتورهای ایجاد تورم در اقتصاد، از طریق اصلاح نظام بودجه ریزی باشد. لذا دولت باید از این فرصت کسب درآمدها استفاده کند و با انضباط مالی، به سمت کاهش مصارف، افزایش کارآمدی و بهره وری و ساماندهی نظام بودجه‌ریزی حرکت نماید. اما از طرف دیگر عامل مهمتر در خلق نقدینگی، نظام بانکداری (بالاخص بانک‌های خصوصی) است. میانگین سهم بانک‌ها از ایجاد نقدینگی در دو دهه اخیر ۶۰ درصد می‌باشد. در سال۱۴۰۰ اگر بانک‌ها خلق نقدینگی نامولد نداشتند، رشد این شاخص اقتصادی فقط ۱۳ درصد بود. از این منظر به صورت فوری، اصلاح و ساماندهی بانک‌ها باید در دستور کار قرار گیرد. 🔚بنابراین مهار اساسی و ریشه‌ای خلق نقدینگی به عنوان یکی از دلایل تورم در کشور از طریق انضباط نظام بانکی و بودجه‌ای باید باشد.
━━━🔹🍃🌺🍃🔹━━━ مجموعه چرا روسها به سراغ های ایرانی آمدند 💯 روســیه مشتـــری پهــپاد ایــرانی
📮 ⭕️ عبدالله گنجی، مدیر مسئول روزنامه همشهری با اشاره تصویر بالا: 🔹عبارت " حجاب اجباری و اختیاری"هر دو جعل است.حجاب یعنی حجب و حیا و پوشش ابزار آن است."حجاب شرعی"و "پوشش غربی"درست است.مریم(ع)را در سه تصویر ببینید.همزمان با زن غربی در این صد سال عرفی شد.پس فقط مساله لذت نیست سراغ اساس خواهند آمد صد سال بعد تصویر خدیجه یا زهرا(س)چگونه خواهد بود؟
⛔️ناجی بحران‌زده / هدف بایدن از سفر به منطقه چیست؟ ✍فرزانه شهیدی 🔹درباره اهداف سفر بایدن به منطقه شش نکته قابل ذکر است: 👈مقابله با تهدید ایران: مشاور امنیت ملی کاخ سفید هدف از سفر بایدن به منطقه را یکپارچگی و همکاری عمیق‌تر میان کشورهای منطقه در برابر تهدید ایران، از جمله تهدید موشکی و پهپادی این کشور عنوان کرده است. 👈 پیگیری توافق ابراهیم: هدف دیگر بررسی امکان پیوستن عربستان به توافق ابراهیم (پروژه امضای صلح بین امارات متحده عربی و بحرین با رژیم صهیونیستی در کاخ سفید در اوت 2020) است. 👈 تشکیل ناتوی عربی: هر چند برخی ها امکان ناتوی عربی را منتفی می دانند ولی این موضوع ممکن است در این سفر مطرح گردد. 👈 کمک به وضعیت حاد رژیم صهیونیستی: برخی ناظران معتقدند تل‌آویو به دلیل تشدید اختلاف‌های داخلی و نزاع بر سر تشکیل دولت، در مسیر فروپاشی قرار دارد و بایدن برای جلوگیری از این فروپاشی تلاش خواهد کرد. 👈 مسئله انرژی: بایدن امیدوار است در این سفر از ظرفیت تولید نفت عربستان استفاده کند و عرضه و تولید نفت را افزایش دهد تا شاید بتواند تا حدودی قیمت‌ها را مدیریت کند. 👈 مذکرات هسته‌ای: هر چند سفر ربطی به مذاکرات ندارد ولی پیش بینی می شود بایدن سعی کند در ملاقات خود با سران ریاض به آنان اطمینان دهد که مذاکرات هسته‌ای به هر نتیجه‌ای برسد برای متحدانش، به ویژه عربستان و سرزمین‌های اشغالی خطری در برندارد و به اصطلاح اوضاع تحت کنترل است.
🔰 اقتصاد حجاب⁉️ ✍🏻 سید امین فروغی‌نیک 🔻 در روزهای اخیر، مباحث پیرامون حجاب به دلیل برخی اتفاقات، دوباره نقل محافل خاص و عام شده است. در این میان، یکی از مسائلی که کمتر بدان پرداخته می‌شود، نگاه به مقوله حجاب از منظر اقتصادی است. یکی از وظایف اساسی حکومت اسلامی در قبال مومنین و مسلمین، آن است که بستر دینداری و فروعات آن از جمله حجاب را فراهم سازد. پرسش اصلی این است که آیا در سالیان اخیر، دولت‌های مستقر و سایر متولیان امر توانسته‌اند در بعد اقتصادی، زمینه حفظ و ترویج حجاب را فراهم سازند؟ ⏪ در گام اول باید دید چادر و سایر ملزومات حجاب در بازار ارزانتر و سهل الوصول‌تر است یا لباس‌های نامناسب، بدن نما و ضد حجاب؟ به جرات می‌توان گفت در حال حاضر یک زن محجبه برای خرید چادر یا مانتوی مناسب، حداقل باید دو تا سه برابر یک مانتوی کوتاه، بدن نما و نامناسب هزینه کند! به عبارت دیگر، هزینه‌های مالی حجاب داشتن به مراتب بیشتر از شُل‌حجابی یا بی‌حجابی است! همچنین، از حیث سهولت دسترسی و خرید باید گفت که دسترسی به لباس‌های‌ پوشیده سخت‌تر و تنوع آنها کمتر است چرا که تعداد فروشگاه‌های‌ عرضه‌کننده محصولات حجاب بسیار کمتر از فروشگاه‌هایی است که لباس‌های نامناسب می‌فروشند. بر این اساس، اگر کسی در مقام نهی از منکر، فردی را از پوشیدن لباس نامناسبی نهی کند و مخاطب بگوید «بجای این لباس، چه لباسی را پیشنهاد می‌دهید؟» قطعا در مقام امر به معروف و پیشنهاد لباس جایگزین، با مشکل مواجه می‌شود. ⏪ از سوی دیگر، تولید‌کنندگان محصولات حجاب نیز همواره برای بقا می‌جنگند و روز به روز از تعدادشان کاسته می‌شود و کمتر دیده شده مورد حمایت یکی از ٢۶ نهاد متولی حجاب و عفاف قرار گیرند. در حالی که کشور ما از نظر سرانه مصرف پارچه چادر مشکی، رتبه اول دنیا را داراست، اما همچنان بخش عمده چادر مصرفی خود را از کشورهای شرق آسیا وارد می‌کند. جالب آنکه با استناد به سخنان فعالان این صنعت، واردات چادر مشکی در انحصار چند نفر بوده و همین مافیای واردات است که مانع از افزایش تولید چادر در داخل کشور می‌شود!!! ⏪ واقعیت آن است که علیرغم تاکیدات مقامات و دلسوزان نظام و تبلیغ و ترویج فرهنگ حجاب و عفاف توسط نهادهای متعدد، آنچه در عمل می‌بینیم آن است که تولید محصولات حجاب توسط تولیدکنندگان پارچه و پوشاک و رعایت حجاب توسط بانوان ایرانی، روز به روز گران‌تر و سخت‌تر شده است. آن هم در روزگاری که بسیاری از خانواده‌ها به لحاظ اقتصادی و معیشتی، در تنگنا قرار دارند. خلاصه آنکه نهادهای حاکمیتی وظیفه دارند در کنار تبلیغ، فرهنگ‌سازی و حمایت قانونی، بستری فراهم سازند تا رعایت حجاب برای خانواده‌ها ارزان و آسان باشد.
⭕️ ابتکار عمل دولت در حل معضلات محیط زیستی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚜️⭕️ سرهنگ آمریکایی‌: 🔻روس‌ها در فناوری پهپادی از قافله عقب مانده‌اند/پهپادهای ایرانی دقت بالایی داشته و می‌توانند سرنوشت جنگ را دگرگون کنند/اوکراین از پهپادهای ترکیه استفاده می‌کند اما این پهپادها چندان رادارگریز نیستند و سرنگون می‌شوند... کاوش مدیا
💠 دلایل خرید پهپادهای ایرانی از سوی روسیه علیرضا تقوی نیا در گفتگو با روزنامه فرهیختگان : 🔸️به‌ اعتقاد بنده جمهوری اسلامی ایران جزء قدرت‌های اول پهپادی دنیاست و قدرتش در این زمینه پیشرفته‌تر از روس‌هاست، به همین دلیل کشور تاجیکستان که خود روزگاری یکی از اقمار اتحاد جماهیر شوروی بوده، به‌جای آنکه از کشور روسیه پهپاد خریداری کند به سراغ ایران می‌آید. این اقدام تاجیکستانی‌ها نشان می‌دهد ایران به لحاظ قدرت پهپادی جزء دو یا سه کشور اول دنیاست. روس‌ها نیز در جنگ اوکراین به‌دلیل عدم بهره‌گیری مناسب از قدرت پهپادی هم به لحاظ کمی هم به لحاظ کیفی، آسیبی جدی دیدند و به‌دنبال جبران این آسیب رفتند و به سراغ ایران آمدند. 🔸️ آمریکا به‌دنبال این است چهره یک متجاوز از روس‌ها بسازد تا از این طریق کشورهای دنیا را علیه روس‌ها بشوراند و در این مسیر نیز آمریکا می‌خواهد در دنیا ایران را کمک‌کننده به روسیه متجاوز معرفی کند. 🔸️من فکر می‌کنم آمریکایی‌ها به‌دنبال تحقیر روس‌ها نیز هستند و آنها در تلاشند با برجسته‌سازی ماجرای خرید پهپاد از ایران بگویند، روسیه که ادعای ابرقدرت نظامی در جهان دارد مجبور شده است از جمهوری اسلامی ایران تسلیحات نظامی بخرد. همچنین یکی‌ دیگر از اهداف برجسته‌سازی خرید پهپادی روس‌ها از ایران برمی‌گردد به سفر بایدن به منطقه و طرح یکپارچه‌سازی سیستم موشکی که آمریکایی‌ها به‌دنبال پیاده‌سازی آن در خاورمیانه هستند، آمریکایی‌ها در تلاشند با بزرگ‌نمایی خطر پهپادی ایران در منطقه، منویات خود در رابطه با این طرح را به سران کشورهای عربی منطقه تحمیل کنند. 🔸️براساس کدام قطعنامه شورای امنیت فروش تسلیحات به روسیه ممنوع است؟ براساس حقوق بین‌الملل نیز اگر ایران بخواهد به روسیه سلاح بفروشد، این اقدام ایران قانونی است. 🔸️خرید سلاح مساله‌ای عادی است، در دنیا هر کشوری که دارای ضعف است سعی می‌کند با خرید سلاح ضعف‌هایش را جبران کند، نکته‌ای که لازم است به آن توجه شود این است که روس‌ها معمولا چون خودشان ابرقدرت حوزه نظامی هستند، تسلیحات از کشورهای دیگر خریداری نمی‌‌کنند و در این زمینه کاملا خودکفا هستند، من به یاد ندارم روس‌ها سلاح خاصی از کشوری خریداری کرده باشند ولی چون قدرت جمهوری اسلامی ایران از روس‌ها در زمینه پهپادی بالاتر است آنها در عرصه پهپادی احساس نیاز کرده و به سراغ ایران آمدند. 🔸️پیش از این نیز ما به کشور ونزوئلا سلاح فروخته‌ایم و همان‌طور که گفتم مساله فروش سلاح امری عادی‌ است، نکته‌ حائز اهمیت این است، ما قبلا به کشورهایی سلاح می‌فروختیم که به لحاظ نظامی از ایران ضعیف‌تر بودند، اما الان به کشوری سلاح فروخته‌ایم که ابرقدرت جهانی است و وارث اتحاد جماهیر شوروی است، درواقع قدرت پهپادی ایران به اندازه‌ای بالا بوده است که روس‌ها در عرصه نظامی را قانع کرده تا برای جبران ضعف نظامی‌شان در جنگ اوکراین، از ایران پهپاد بخرند.
حجابش کامل نبود، اما دلش با حاج قاسم بود! دوقطبی باحجاب انقلابی و بدحجاب ضدانقلاب فتنه این‌روزهاست که دشمن برای آن برنامه‌ریزی کرده!
مقاله واشنگتن پست: سفر بایدن به سعودی اقتدار اخلاقی ما را زیر سوال میبرد. در دنیای عجیبی زندگی میکنیم. لیبرالهای امریکایی، همکاری با سعودی را ضربه به وجهه اخلاقی امریکا میدانند. ولی از روشنفکر به ظاهر چپ تا لیبرال و اصلاح‌طلب ایرانی، از همکاری با تلویزیون سعودی ارتزاق میکنند.
اردشیر زاهدی داماد شاه بود و بیست سال سفیر ایران در آمریکا بود. چقدر زیباست که پیش از مردنش به ارزش، فداکاری و شهامت سردار سلیمانی پی برد و از او بعنوان فرزند راستین ایران زمین یاد کرد.
✍️آیاتی و روایاتی عبرت آموز از قرآن و نهج البلاغه در سالگرد بعید می دانم آیات و روایات زیر نیاز به تفسیر و توضیح خاصی داشته باشند. کافی است این توصیه ها و دستورات قرآن و نهج البلاغه را نه فقط برای ۱۴۰۰ سال قبل، بلکه راه حلی برای مسائل امروزمان هم بدانیم. 🔰عدم به اظهار دوستی و لبخند دشمن 🔸امیرالمؤمنین(ع): «فَإِنَّ الْعَدُوَّ رُبَّمَا قَارَبَ لِيَتَغَفَّلَ فَخُذْ بِالْحَزْمِ وَ اتَّهِمْ فِي ذَلِكَ حُسْنَ الظَّنِّ؛ گاه دشمن نزديك می شود تا غافلگير كند؛ پس دورانديش باش و خوشبينى خود را متّهم كن.» (نهج البلاغه؛ نامه۵۳) 🔰 🔸«وَ لَنْ تَرْضى عَنْكَ الْيَهُودُ وَ لا النَّصارى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ؛ هرگز (دشمنان) يهود و نصارى از تو راضى نخواهند شد، (تا به طور كامل، تسليم خواسته هاى آنها شوى، و) از آيين آنان پيروى كنى.»(بقره/۱۲۰) 🔰چه کسانی در اشتیاق دارند؟ 🔸«فَتَرَى الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسارِعُونَ فِيهِمْ؛ پس را مى بينى كه در (دوستى با آنان)، بر يكديگر پيشى مى گيرند.» (مائده: ۵۲) 🔰، اصلی ترین عامل برای اظهار دوستی و مذاکره با دشمن 🔸(ادامه آیه قبل) «يَقُولُونَ نَخْشى أَنْ تُصِيبَنا دائِرَةٌ؛ (مریض دلان) مى گويند: مى ترسيم حادثه اى براى ما اتفاق بيفتد (و نياز به كمك آنها داشته باشيم!)» (مائده: ۵۲) 🔰فرصت دادن ولیّ مسلمین به مردم و خواصّ، برای پی بردن به اشتباهشان در اعتماد به دشمن 🔸امیرالمؤمنین (ع): «فَإِنَّمَا فَعَلْتُ ذَلِكَ لِيَتَبَيَّنَ الْجَاهِلُ وَ يَتَثَبَّتَ الْعَالِمُ؛ من اين كار (پذیرش اجباری حکمیّت و تعیین مدّت زمانی برای آن) را كردم تا نادان خطاى خود را (در اعتماد به دشمن) بشناسد، و دانا بر عقيده خود استوار بماند.» (نهج البلاغه؛ خطبه۱۲۵) 🔰درصورت انجام توافق، متن پیمان نباید باشد 🔸امیرالمؤمنین(ع): «وَ لَا تَعْقِدْ عَقْداً تُجَوِّزُ فِيهِ الْعِلَلَ وَ لَا تُعَوِّلَنَّ عَلَى لَحْنِ قَوْلٍ بَعْدَ التَّأْكِيدِ وَ التَّوْثِقَةِ؛ هرگز (با دشمن) پيمانى را مبند كه در تعبيرات آن جاى گفتگو و بهانه جویی باقى بماند، و بعد از تأكيد و عبارات محكم، عبارات سست و قابل توجيه بكار مبر (كه اثر آن را خنثى مي كند).» (نهج البلاغه؛ نامه۵۳) 🔰 همیشگی دشمن 🔸«كَيْفَ وَ إِنْ يَظْهَرُوا عَلَيْكُمْ لا يَرْقُبُوا فِيكُمْ إِلاًّ وَ لا ذِمَّةً يُرْضُونَكُمْ بِأَفْواهِهِمْ وَ تَأْبى قُلُوبُهُمْ وَ أَكْثَرُهُمْ فاسِقُونَ؛ چگونه (پيمان مشركان ارزش دارد)، در حالى كه اگر بر شما غالب شوند، نه ملاحظه خويشاوندى با شما را مى كنند، و نه پيمان را؟! شما را با زبان خود خشنود مى كنند، ولى دلهايشان ابا دارد؛ و بيشتر آنها فرمانبردار نيستند!» (توبه: ۸) 🔸«وَ إِنْ نَكَثُوا أَيْمانَهُمْ مِنْ بَعْدِ عَهْدِهِمْ وَ طَعَنُوا فِي دِينِكُمْ فَقاتِلُوا أَئِمَّةَ الْكُفْرِ إِنَّهُمْ لا أَيْمانَ لَهُمْ لَعَلَّهُمْ يَنْتَهُونَ؛ و اگر پيمان هاى خود را پس از عهد خويش بشكنند، و آيين شما را مورد طعن قرار دهند، با پيشوايان كفر پيكار كنيد؛ كه آنها پای بند هیچ پيمانى نیستند؛ شايد (با شدّت عمل) دست بردارند!» (توبه: ۱۲) 🔰با بدعهدی دشمن چه باید کرد؟ 🔸«فَمَا اسْتَقامُوا لَكُمْ فَاسْتَقِيمُوا لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُتَّقِينَ؛ تا زمانى كه در برابر شما (به پیمانشان) وفادار باشند، شما نيز وفادارى كنيد، كه خداوند پرهيزگاران را دوست دارد!» (توبه: ۷) 🔸«وَ إِمَّا تَخافَنَّ مِنْ قَوْمٍ خِيانَةً فَانْبِذْ إِلَيْهِمْ عَلى سَواءٍ إِنَّ اللَّهَ لا يُحِبُّ الْخائِنِينَ؛ و هرگاه (با ظهور نشانه هايى،) از خيانت گروهى بيم داشته باشى (كه عهد خود را شكسته، حمله غافلگيرانه كنند)، بطور عادلانه به آنها اعلام كن كه پيمانشان لغو شده است؛ زيرا خداوند، خائنان را دوست نمى دارد!» (انفال: ۵۸)
🔴 سهم 25 درصدی ایران از صادرات خرمای جهان 🔹خرما از محصولات نسبتاً پرمصرف است که تولید آن غالباً در چند کشور از جمله ایران، مصر، عربستان و عراق متداول است، به‌طوری که مصر، ایران و عربستان سه کشور اصلی تولید خرما در جهان محسوب می‌شوند. 🔹این در شرایطی است که بر اساس آمار منتشر شده از سوی فائو در سال زراعی ۲۰۲۱ -۲۰۲۰حجم تولید جهانی خرما به ۹.۴۵ میلیون تن رسیده است و در این میان ایران با تولید حدود یک میلیون و ۳۰۰هزار تن در جایگاه دوم قرار دارد و پیش‌بینی می‌شود امسال حجم تولید ۲۰ درصد افزایش یابد.
جو بایدن: سپاه پاسداران حتی به قیمت شکست در فهرست گروه‌های تروریستی آمریکا می‌ماند ‌🔺 جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا که به اسرائیل سفر کرده در مصاحبه اختصاصی با شبکه تلویزیونی کانال ۱۲ اسرائیل به صراحت گفته که نام سپاه پاسداران حتی اگر به شکست برجام منجر شود، «از فهرست گرو‌ه‌های تروریستی آمریکا حذف نخواهد شد.» بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا روز چهارشنبه همزمان با استقبال گرم دولت اسرائیل وارد این کشور شد و در سخنانی، روابط نزدیک دو کشور را ستود.