💬 چرا برخی از حضور میدانی مسئولان در سیل عصبانی شدند؟
🔹بعد از سیل امامزاده داوود، در همان ساعات اولیه مسئولان مختلف عازم منطقه شد. این حضورها برای مشاهده میدانی اوضاع و پیگیری سریع بهمنظور گسیل امکانات و حل مشکلات بود.
🔹واکنش مردم منطقه به حضور مسئولان در وسط حادثه، مثبت بود اما پیگیری میدانی مشکلات مردم به مذاق برخی اصلاحطلبان خوش نیامد و تخریبها شروع شد. آنها حضور مسئولان را نمایش نامیدند.
🔹اما افکار عمومی هنوز نحوه مدیریت دولت مطبوع این جریان را در سیل سالهای ۹۷ و ۹۸ فراموش نکرده است. اواخر سال ۹۷ خوزستانیها درگیر سیل شدند. روزها گذشت و دولت اقدامی نکرد. تا اینکه خبر آمد «رفیع» به طور کامل زیر آب رفت. فرمانده کل سپاه دستور ارسال تمام تجهیزات سپاه به خوزستان را صادر کرده بود اما دولت همچنان نظارهگر بود.
🔹اکنون رقیب این جریان سیاسی با مدیرانی پای کار در صحنه حاضر شدند. حالا مردم بهجای آنکه رئیسجمهور و مدیران را فقط از تلویزیون ببینند، آنها را وسط میدان و درکنار خود میبینند. این تصویری است که برای اصلاحطلبان دردناک است.
💬 چرا خرید نان افزایش یافت؟
🔹افزایش تقاضا برای خرید نان در ماههای اخیر صف نانواییها را طولانی کرد. در حالی که مسئولان امر نسبت به این موضوع اظهار بیاطلاعی میکنند، اما کارشناسان روند صعودی نرخ سایر اقلام را علت این موضوع برمیشمارند. از سوی دیگر شنیده میشود تعدادی از نانواییها هم اقدام به توزیع آرد خارج از شبکه میکنند که این موضوع نیز باعث کاهش عرضه شده است
🔹بسیاری از مردم به دلیل ارزان بودن نانهای سنتی ناچار به خرید نان هستند. این در حالی است که پیش از این نانهای فانتزی بخشی از نیاز خانوارها را تأمین میکردند و اگر خانوادهای به نان خارج از ساعت کاری نانوایان سنتی احتیاج داشت از این واحدها تأمین نیاز میکرد. اما بعد از افزایش نرخ گندم و افزایش قیمت نان فانتزی، بخشی از نیاز مردم که با این نانها تأمین میشد به سمت نانهای سنتی سرازیر شد
🔹از سوی دیگر، اقلامی نظیر برنج، ماکارونی، روغن و … چنان جهشی داشتند که برخی شهروندان نان را جایگزین این اقلام کردهاند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روغن ۱۵ درصد ارزان شد
🔹دبیر اتحادیه بنکداران موادغذایی میگوید بهدلیل کاهش ۳۰ درصدی قیمت جهانی روغن خام، قیمت روغن خوراکی در بازارهای کشور ۱۰ تا ۱۵ درصد ارزان شده و انتظار میرود که این کاهش قیمت بیشتر شود.
🔴️۹.۵میلیون مترمکعب به ذخایر آبی تهران اضافه شد
🔹شرکت آب منطقهای تهران: سیلابهای اخیر حدود ۹.۵ میلیون متر مکعب به ذخایر آبی استان تهران اضافه کرده است.
از ۵ مرداد تا ۸ مردادماه حدود ۲۳.۳ میلیمتر بارش در سطح استان به وقوع پیوسته است.
این رقم نسبت به زمان مشابه سال گذشته و متوسط بلند مدت با افزایش چشمگیری مواجه بوده است.
🔴 پاسخی به ادعای جناب نصیری
🔻 آقای مهدی نصیری در کانال تلگرامی خود سخنی از امیرالمؤمنین(ع) را نقل کرده که در آن حضرت خطاب به خوارج می فرمایند: «ما آغازگر هیچ جنگی با شما نخواهیم بود، مگر آنکه شما جنگی را آغاز کنید.»
و سپس بیانات رهبرانقلاب خطاب به پوتین که پیش دستی روسیه در شروع جنگ اوکراین را تأیید فرموده اند را در تضاد با این فرمایش امیرالمؤمنین(ع) دانسته اند.
🔹 آقای نصیری! جمله ای که شما به آن استناد جسته اید، مربوط به روش برخورد با مخالفان داخلی حکومت است که تا وقتی دست به سلاح نبردند و تهدیدات امنیتی ایجاد نکردند، حکومت اسلامی با آنها مدارا می کند؛ اما نحوه مواجهه با دشمن خارجی بگونه دیگری است. بعید است شما، که ظاهراً با قرآن و نهج البلاغه آشنا هستید، این جمله معروف امیرالمؤمنین(ع) در خطبه 27 نهج البلاغه خطاب به کوفیان را نشنیده باشید:
🔸«وَ قُلْتُ لَكُمُ اغْزُوهُمْ قَبْلَ أَنْ يَغْزُوكُمْ فَوَاللَّهِ مَا غُزِيَ قَوْمٌ قَطُّ فِي عُقْرِ دَارِهِمْ إِلَّا ذَلُّوا؛ و به شما گفتم به دشمن حمله کنید قبل از آنکه آنان به شما حمله کنند؛ پس به خدا سوگند هیچ قومی نیست که در درون خانه¬اش مورد تهاجم دشمن واقع شدند، مگر آنکه آن قوم ذلیل شدند.» (نهج البلاغه؛ خطبه ۲۷)
🔹 آقای نصیری! هیچ حکومت عاقلی(چه مسلمان و چه غیرمسلمان) اجازه نمی دهد دشمن خارجی اش تا نزدیکی مرزهای کشورش نفوذ کند و پایگاه بزند و آنگاه منتظر حمله دشمن بماند، و او هیچ اقدامی نکند.
🌸 الحمدلله که مدیریت کلان کشور در دست حکیم عاقل و زیرکی مثل آیت الله خامنه ای است، نه ساده اندیشانی همچون شما.
♦️ مقاله بورل و هشدار گروسی: سرنوشت برجام؟!
🔹 جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مقالهای منتشر شده در فایننشالتایمز، متنی که تاکنون در مذاکرات هستهای تولید شده را بهترین متن برای توافق توصیف کرد و از پایان زمان برای مصالحهای مهم سخن گفت. همچنین رافائل گروسی، دبیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی از تداوم خاموشی برخی دوربینهای فراپادمانی ابراز نگرانی نمود.
🔸 این دو موضعگیری را باید در پازل گستردهتر دولتهای اروپایی و آمریکا ارزیابی نمود که قصد دارند دو هدف را دنبال نمایند. هدف اول، وادارسازی ایران به پذیرش متن کنونی و احیای برجام است. در غیر این صورت، هدف دوم که برتری در «بازی سرزنش» و مقصر معرفی نمودن ایران در افکار عمومی داخلی و جهانی است.
🔸 چنین مواضعی نشانگر نیازمندی و حساسیت جدی اروپا به مهار برنامه هستهای ایران برای حفظ معماری عدم اشاعه است. درباره آمریکا نیز گرچه مسائلی مانند اقتصاد داخلی، نبرد اوکراین و مهار چین را در اولویت میداند ولی بینیاز از توافق هستهای نیست. بهویژه که دستان دولت بایدن برای دستاوردسازی در سیاست خارجی چندان پُر نیست.
🔸 آیا مذاکرات به پایان رسیده است؟ به نظر نمیرسد اینگونه باشد ولی ظرفیت طرفهای مذاکره برای ارائه امتیاز و چانهزنی، نسبت به قبل بسیار محدودتر شده است. دولت بایدن به دلیل اینکه نتوانسته گفتگوها را به مسائل منطقهای تعمیم بدهد و همچنین با توجه به مخالفتهای داخلی جمهوریخواهان، تمایلی به امتیاز بیشتر به ایران ندارد.
✅ فضای انجماد کنونی، در صورتی که ارادهای برای رفع انسداد نباشد، احتمالاً تا انتخابات میاندورهای کنگره ادامه یابد.
ایران و آمریکا پس از مرگ برجام چه خواهند کرد ؟
🔸️تقریبا بر همگان روشن گشته که مذاکرات احیای برجام به نتیجه نخواهد رسید و ۲ طرف ماجرا باید به دنبال پی گیری پلنB خود باشند .
🔸️به نظر می رسد آمریکا به هیچ وجه تحول جدیدی در خصوص اقداماتش علیه ایران انجام نخواهد داد و برای مثال به سمت گزینه نظامی نمی رود و صرفا به قول خودش افزایش فشار تحریمی را در دستور کار قرار می دهد.
🔸️ایران نیز برخلاف کلیپی که این روزها منتشر شده به دنبال ساخت بمب اتمی نمی رود اما غنی سازی اورانیوم را سرعت می بخشد .
🔸️ایران اکنون به اندازه تولید یک بمب اتم اورانیوم غنی شده در اختیار دارد و مترصد آنست که تا می تواند ذخیره مواد غنی شده خود را برای روز مبادا افزایش دهد .
🔸️به اعتقاد نگارنده حداقل تا ۲ سال آینده جمهوری اسلامی به صورت بالفعل تولید سلاح هسته ای را دنبال نخواهد کرد مگر در صورتی که مورد تعرض مستقیم نظامی قرار گیرد که چنین چیزی در دوره دموکرات ها کاملا دور از تصور است.
🔸️اگر جمهوری خواهان تندرو (مثلا ترامپ) در انتخابات ۲۰۲۴ پیروز شوند و خطر تهدیدات نظامی افزایش یابد آنگاه می توان تغییر راهبرد در برنامه هسته ای از جانب تهران را انتظار داشت .
🔸️دوباره تاکید می شود ایران واقعا به دنبال تولید بالفعل سلاح اتمی نیست اما خطر تهدیدات نظامی ممکن است نقشه راه این کشور را دگرگون نماید.
🔸️جمهوری اسلامی به عنوان حکومتی دینی که یک فقیه و مجتهد شیعه در راس آن قرار گرفته و استنباط های فقهی رهبرش ابتدا بر مبنای نص قرآن است، همواره آیه "موازنه وحشت" (وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍۢ وَمِن رِّبَاطِ ٱلْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِۦ عَدُوَّ ٱللَّهِ وَعَدُوَّكُمْ ؛ ای مؤمنان در مقام مبارزه با آن کافران خود را مهیا کنید و تا آن حد که بتوانید از آذوقه و تسلیحات و آلات جنگی و اسبان سواری زین کرده برای تهدید و ترسانیدن دشمنان خدا و دشمنان خودتان فراهم سازید) و همچنین آیه "مقابله به مثل" (فَمَنِ اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ فَاعْتَدُوا عَلَيْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ ؛ پس هر کس به شما تجاوز کرد، همانند آن بر او تعدی و تجاوز کنید) را در پستوهای ذهن خود دارد و در صورت صلاح دید اصول موازنه قوا و توانایی برای مقابله به مثل ( ولو اتمی ) را بر اساس دستورات قرآن اجرایی خواهد کرد .
🔸️در نتیجه به باور نگارنده نه جنگی در پیش خواهد بود و نه توافقی ، بلکه شرایط کنونی ادامه خواهد یافت .
🔸️البته هیچ بعید نیست شرق مدیترانه در آینده شاهد درگیری نظامی میان اضلاع محور مقاومت و رژیم صهیونیستی باشد و بن بست بین غرب و ایران بدینوسیله شکسته شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ادعای جنجالی سرتیم اسبق حفاظت بنیانگذار انقلاب اسلامی:
«امام خمینی(ره) ترور شده است.»
🔴 «حمیدرضا نقاشیان» محافظ ویژه امام خمینی(ره) و سربازجوی گروه فرقان و از مسئولان امنیتی دهه اول انقلاب در ادعایی جنجالی پس از ۳۳ سال از درگذشت بنیانگذار جمهوری اسلامی، ادعا کرد ایشان ترور شده و به شهادت رسیده است.
حمیدرضا نقاشیان:
🔻امام(ره) با مشکل قلبی به بیمارستان رفت، ولی در بیمارستان خونریزی معده کرد.
🔻داروهای امام(ره) به واسطه ۳ ۴ رابط که ارتباطات آنها به دست آمد، از داروخانهای در انگلستان تهیه میشد که پیش از بیماری امام(ره) آن داروخانه وجود نداشت و پس از شهادت ایشان نیز تعطیل شد.
🔻در اینباره در وزارت اطلاعات پروندهای موجود است اما هاشمی رفسنجانی مانع انتشار خبر شد.
⏪ دفتر سید حسن خمینی در موسسه نشر آثار امام طی بیانیه ای این مطالب را رد کرده است.
💠 سیل و آنچه که همچنان بر آب است
✍ حسین حسینی نژاد
🔻خسارتهای سیل اخیر و آمار کشتهشدگان ناشی از سیلابها نشان میدهد که مدیریت بحران در کشور باوجود تلاشهای مؤثر در بعد از وقایع، نتوانسته آنطور که انتظار میرود در جلوگیری از خسارت و صدمات سیلاب موفق عمل کند. اگرچه بررسی فنی و دقیق این موضوع در این مقال نمیگنجد؛ اما در این خصوص میتوان گفت:
۱- متأسفانه ما مکرر غافلگیر میشویم؛ حتی اگر پیشتر سامانههای هواشناسی در خصوص وضعیت پیشرو و وقوع سیلاب در وضعیت هشدار قرمز داده باشد، باز هم غافلگیر میشویم. بهواقع باورپذیری و اعتماد ما در خصوص هشدارها در سطح پایینی است؛ ازاینرو از یک سوراخ برای چندمین بار گزیده میشویم و در گلولای سیلاب فرو میرویم.
۲- باید بپذیریم که مدیریت سیل مسئلهای پیچیده و چندلایه است که کنترل و مهار آن نیازمند همکاری مشترک میان سازمانهای مختلف است تا بدانیم خطر سیل در کجا ممکن است رخ دهد، چه اقداماتی را برای کاهش این خطر باید انجام دهیم و در صورت وقوع آنچه واکنش و برنامهای باید انجام شود، مسئلهای که نیازمند دکترین و نگاه کلان حاکمیتی است. ۳- در حوادث اخیر ناشی از بارشهای شدید تابستانی در کشور، علیرغم همه کاستیها در سامانههای هشداردهنده، کمتر کسی از احتمال وقوع سیل و آبگرفتگی در نقاط مختلف کشور بیاطلاع ماند؛ حداقل با قاطعیت میتوان گفت سازمانهای متولی این هشدار را دریافت کرده بودند؛ بااینحال آنچه که دیده شد گویای آن است که در همچنان بر پاشنه گذشته میچرخد و هماهنگیها موکول به دقایق آخر و به شکل آنی انجام میشود.
۴- مدیریت آنی نقطه مقابل مدیریت زیرساختی و آیندهنگر است. در نگاه زیربنایی مسائلی همچون دادن فضای تنفسی بیشتر به رودخانههای منقبض، ممانعت از ساختوساز در بستر رودخانهها، عدم دستکاری در مسیر طبیعی آب، کاهش توسعه دشتهای سیلابی و دادن وزن برابر به عوامل محیطی و اقتصادی در طرحهای توسعهای و ... مور توجه قرار میگیرد.
بهطورکلی سیلاب بهعنوان یکی از شدیدترین بلاها در بین ۱۵ نوع از بلایای طبیعی شناخته شده است که وقوع آن همواره کموبیش با خسارات و ضایعات جانی و مالی همراه بوده است؛ بااینحال خسارتهای ناشی از سیلابهای اخیر نشان داد که علیرغم همه پیشرفتهای صورت گرفته در مهار بلایای طبیعی، نسبت به تحولات پرسرعت طبیعت، دچار عقبماندگی زیادی هستیم؛ موضوعی که نیازمند بازبینی و تقویت سازوکارها و ساختارهای مدیریت بحران است.
✅ لزوم توجه به معیشت نیروهای مسلح
🔻امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش روز پنجشنبه (۶ مرداد) در جمع دانشجویان دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش با اشاره به اقدامات صورت گرفته در دوره پنجساله فرماندهیاش، اظهار داشت: «بنده در شهریورماه سال ۱۳۹۶ قولهایی را داده بودم؛ ازجمله اینکه ظرف مدت پنج سال دغدغه معیشت کارکنان را در ذهن رهبر معظم انقلاب اسلامی و خانوادههای ارتشی مرتفع کنم که متأسفانه در این رابطه موفق نشدم. بر خود لازم میدانم از رهبر معظم انقلاب و کارکنان و خانوادههای محترم و صبور ارتشی عذرخواهی کنم».
🔺گزارههای خبری: یکی از تأکیدات و دغدغههای مقام معظم رهبری در خصوص نیروهای مسلح که در احکام مسئولین نظامی منعکس است، موضوع معیشت قوای مسلح است؛ ۱- ایشان در حکم فرمانده کل ارتش (۳۰ مرداد ۱۳۹۶)، یکی از سرخطهای تحول را تأمین نیازهای معیشتی کارکنان عنوان میکنند: «انتظار میرود در دوران فرماندهی شما با رویکرد تحولی و انقلابی، ارتقاء توان و آمادگیهای رزمی و تعالی معنوی و بصیرتی و تأمین نیازهای معیشتی و همافزایی با سایر نیروهای مسلح، شتاب گیرد». ۲- معظم له در حکم فرمانده نیروی انتظامی (۱۸ اسفند ۱۳۹۳) نیز اینگونه دغدغه معیشت نظامیان را مطرح میکنند: «لازم است اقدامات شایسته در خصوص ارتقاء فضای اسلامی و انقلابی ناجا، صیانت از کارکنان خدوم و توجه جدی به معیشت آنان و ... دنبال شود». ۳- رهبر معظم انقلاب در حکم فرمانده نیروی دریایی سپاه در ۱ شهریورماه ۱۳۹۷ نیز به این امر تأکید میکنند: «بهرهگیری از کارکنان متدین و انقلابی، ارتقاء آموزش و مهارتها... و توجه به نیازهای معیشتی ... مورد انتظار است».
گزارههای تحلیلی: ۲- نظامیان بهعنوان نیروی خط مقدم دفاع و مبارزه با دشمن و حتی بهعنوان نیروی صف اول حرکت در مسیر پیشرفت با کارویژه حفظ امنیت بهعنوان مؤلفه پیشنیاز پیشرفت، در طول تاریخ موردتوجه بودهاند. امیرالمؤمنین علی علیهالسلام در نامه به مالک اشتر، فرماندار حضرت در مصر، تأکید میکنند: «برگزیدهترین فرماندهان سپاه تو کسی است که از همه بیشتر به سربازان کمک رساند و از امکانات مالی خود بیشتر در اختیارشان گذارده باشد تا در نبرد با دشمن، سربازان اسلام تنها به یک چیز بیندیشند. همانا مهربانی تو نسبت به سربازان، دلهایشان را به سوی تو میکشاند». ۲- با توجه به تمرکز دشمنان بر مشکلات اقتصادی؛ لزوم توجه به معیشت مردم و نیروهای مسلح یکی از دغدغههای جدی رهبر معظم انقلاب و فرمانده کل قوا بوده و هست. ایشان در ۳۰ فروردین ۱۳۹۶ در دیدار فرماندهان و کارکنان ارتش میفرمایند: «امروز تقویت اقتصادی در کشور، یک نقطه کلیدی و دارای اولویت است؛ بنده روی معیشت مردم، معیشت کارکنان دستگاههای مختلف و روی معیشت کارکنان نیروهای مسلّح تکیه میکنم؛ ما وقتی حرفهای دشمنانمان را مطالعه میکنیم، میبینیم که آنها اتفاقاً روی همین نکته تکیه دارند تا بلکه بتوانند از نقطهضعف اقتصادی و کمبودهای اقتصادی برای تخریب، برای اخلال استفاده کنند».
نکته پایانی: باوجود پراسترس، سخت و شبانهروزی بودن نظامیگری و ضرورت توجه ویژه به سربازان این عرصه، همچنان شاهد پایین بودن میانگین حقوق و مزایای نیروهای مسلح به نسبت میانگین حقوق و پاداشهای کشوری و بر زمین ماندن دستورات و تأکیدات رهبر معظم انقلاب در این حوزه هستیم؛ لذا مسئولین محترم در دولت و مجلس میبایست در این خصوص چارهای بیندیشند تا مطالبه بهحق نظامیان که جان خویش را برای دفاع از کشور بر کف دست گرفتهاند، در سکوت نجیبانهشان فراموش نشود.
🛑 محاسبات کرملین در نبرد گازی با اروپا
🔹اندیشکده کارنگی در مقالهای به بررسی اقدام روسیه درباره کاهش ظرفیت انتقال خط لوله نورداستریم ۱ پرداخته و آن را بخشی از یک راهبرد کلان برای فشار بر اروپا دانسته است. آنها باید میان سرمای زمستان و پذیرش مطالبات مسکو درباره اوکراین، یکی را برگزینند. در این مقاله آمده است اروپا میتواند تابستان را بدون روسیه طی کند؛ بهشرط آنکه به منابع گاز مایع در خاورمیانه دست یابد؛ که البته قیمت آن در مقایسه با گاز روسیه، بیشتر است؛ اما در زمستان حتماً به گاز روسیه برای مصرف خانگی و صنایع نیازمند است؛ زیرا خطوط انتقال گاز مایع، ظرفیت اندکی دارند و امکان ذخیرهسازی آن برای زمستان وجود ندارد. چرا مسکو نورداستریم ۱ را متوقف نمیکند؟ اولاً توقف آن، زمینه شکایات حقوقی مشتریان را فراهم میکند. ثانیاً درآمدهای ارزی مسکو ناشی از فروش گاز به اروپا و ثالثاً اینکه تداوم فروش گاز، بخشی از دیپلماسی عمومی مسکو محسوب میشود تا مردم اروپا این پیام را دریافت کنند که مقصر کاهش منابع، دولتهای آنها هستند. اروپا بدون گاز روسیه، وادار به جیرهبندی انرژی و تعطیلی برخی صنایع در زمستان خواهد شد. روسیه نیز تا پیش از تکمیل خط لوله «قدرت سیبری ۲» برای انتقال گاز به چین، به درآمد فروش به اروپا نیاز دارد. گرچه چرخش اروپا بهسوی گاز مایع و انرژیهای تجدیدپذیر از اوایل دهه ۲۰۱۰، اهمیت این مشتریان را برای مسکو کاهش داده است. ممکن است روسیه بخشی از توافق صلح احتمالی را به تمدید بلندمدت قراردادهای فروش گاز و بخشودگی شکایات و خسارات اختصاص دهد تا بدین ترتیب حداقل برخی از زیانهای وارده ناشی از تحریم انرژی را جبران سازد.
حجاب و چند ملاحظه ....
🔻مقام معظم رهبری در دیدار با ائمه جمعه سراسر کشور به یکی از موضوعاتی که به آن پرداختند، موضوع حجاب و زن است که این روزها در مورد آن در فضای مجازی و حقیقی بحث های زیادی صورت می گیرد.
1⃣ایشان در بخشی از سخنان خود فرمودند: «وقتی چند سال قبل در یک جمع یک نفر از من پرسید که شما در قضیهی زن در مقابل غرب چه دفاعی دارید؟ من گفتم من دفاع ندارم، من حمله دارم! آنها باید دفاع کنند، آنها باید جواب بدهند. زن را تبدیل به کالا کردند. دفاع؟ من دفاع نمی کنم. ما مدعی هستیم در قضیه زن».
✅از طرفی، این روزها هم شاهد هستیم که رسانه های معاند خارجی و بعضی دنباله روهای آنها در داخل کشور، هجوم گسترده ای علیه موضوع حجاب انجام داده اند.
🔹با این نکته ای که مقام معظم رهبری فرموده اند باید بیش از پیش به این موضوع توجه کنیم که کار ما در جهاد تبیین و فعالیت در رسانه ها، فضای مجازی، سخنرانی ها و ... ، فقط رفع شبهات و پاسخ به حمله غربی ها نیست، بلکه در موضوع زن و حجاب این ما هستیم که دست برتر را داریم و آنقدر شاهد مثال و ذکر مصادیق برای از بین رفتن جایگاه زن و تبدیل آن به کالا در تمدن غرب وجود دارد که می توان به همه جهانیان یادآوری کرد.
🔹در هر صورت باید تمدن غرب را در این زمینه محاکمه کرد و درس عبرتی برای تاریخ بشریت به یادگار گذاشت. اگر غربی ها به طور پی در پی درگیر شوند و خود را در مقابل افکار عمومی ببینند، آنگاه مانند حال، تا این اندازه فرصت شبهه پراکنی و حمله به فرهنگ و اخلاق ما را ندارند.
🔹 ضروری است که در صدا و سیما و همچنین در عرصه سینما نیز برای این موضوع تدبیر ویژه ای اندیشیده شود.
2⃣مسأله زن و حجاب به یکی از نقاط اصلی درگیری تمدن اسلامی با تمدن غرب تبدیل شده است.
🔹 مقام معظم رهبری نیز فرمودند: «حقیقت مسئله این است که زنِ باشرف و بااستعداد ایرانی یکی از بزرگترین ضربهها را به تمدن غرب زده. اینها دلشان پُر است».
🔹در حقیقت، از حضور در مسائل علمی گرفته تا کسب موفقیت در عرصه های گوناگون اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و ...، حضور زن ایرانی با حجاب اسلامی در میدان های مختلف، آن هم در بالاترین سطوح، به تعبیر مقام معظم رهبری «باطلکننده یک زحمت و تلاش دویست سیصد ساله غرب است. نمی توانند تحمل کنند، عصبانی می شوند، خودشان را به در و دیوار می زنند تا بتوانند یک کاری بکنند. آن وقت می چسبند به قضیه حجاب، می چسبند به یک مورد و بنا می کنند تبلیغات کردن».
3⃣ رهبر انقلاب در بخشی از بیانات خود با اشاره به سخنان برخی ائمه جمعه در زمینه حجاب خطاب به آنها فرمودند: «باید متین، منطقی و دور از احساسات بیمورد برخورد کرد. حالا احساسات چیز خوبی است، چیز بدی نیست، اما اِعمال احساسات جا دارد. بالاخره شما در این جور موارد، آن منطق استعماری غربی را که آتشبیار معرکه است و دست او مشغول کار است، افشا کنید».
🔻در اینجا باید به دو نکته توجه کرد؛ اول اینکه قطعاً برخی ولنگاری ها در سطح جامعه در مورد حجاب، دردآور است؛ اما ائمه جمعه در ضمن بیان این موضوع و تنبه به مردم، باید به لوازم تک تک کلماتی که در این زمینه اظهار می کنند، توجه داشته باشند تا بهانه به دست رسانه های معاند و مغرضان داخلی ندهند. اصل اولیه، تبیین منطقی و متین موضوع برای آحاد جامعه است.
🔻دوم اینکه، برخی حق ندارند که از این سخنان سوءاستفاده کرده و بگویند که مقام معظم رهبری مخالف برخورد قانونی با افراد هنجارشکن است و به تبیین منطقی و متین موضوع نظر دارند؛ زیرا تبیین، فرهنگ سازی و آموزش و همچنین برخورد قانونی با افراد متخلف و هنجار شکن، هر یک بخشی از وظایفی هستند که باید در مورد موضوع حجاب صورت گیرد و هیچ کدام را نباید و نمی توان جای دیگری قرار داد. البته این موضوع اختصاصی به حجاب هم ندارد و در موضوعات دیگر جامعه نیز صادق است.
🔹علاوه بر این، ایشان در سال 96 در دیدار با مداحان اهل بیت علیهم السلام فرمودند: « ... ما که نگفتیم اگر کسی در خانه خودش در مقابل نامحرم روسریاش را برداشت، ما او را تعقیب می کنیم؛ [خیر] ما او را تعقیب نمی کنیم، در خانهی خودش است، کار شخصی می کند. آن کاری که در ملأ انجام می گیرد، درخیابان انجام می گیرد، یک کار عمومی است، یک کار اجتماعی است، یک تعلیم عمومی است؛ این [خطا]، برای حکومتی که به نام اسلام بر سرِ کار آمده است تکلیف ایجاد می کند. حرام کوچک و بزرگ ندارد؛ آنچه حرام شرعی است نبایستی بهصورت آشکار در کشور انجام بگیرد… شارع مقدس بر حکومت اسلامی تکلیف کرده است که مانع از رواج حرام الهی در جامعه بشود...».
🔴 توئیت یک فعال رسانهای عراق درباره حوادث اخیر این کشور
🔻#مازن_الزیدی یک فعال رسانهای عراق درباره حوادث اخیر این کشور نوشت:
🔸آنچه رخ میدهد درگیری میان چارچوب هماهنگی شیعی و جریان #صدر نیست.
🔸همچنین درگیری بین نوری المالکی و صدر هم نیست.
🔸این حوادث رویارویی بین مشروعیت قانون اساسی و بین گروهی است که تصور می کند که نماینده ملت است، با وجود اینکه تنها در انتخابات تنها ۸۵۰ هزار رای به دست آورده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این فیلم پاسخ به کسانیه که میگن؛
⁉️چرا امامزاده داود(ع) جلوی ورود سیل به حرمش را نگرفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ سلام فرمانده آمریکا را هم به خشم آورد
🔹نشریه «هیوستون کرونیکل» که تیتر هجمهبرانگیزِ «ویدئویی که کودکان مدرسهای در هیوستون را به چهره تبلیغات ایرانی تبدیل کرد» را برای گزارش خود انتخاب کرده، اجرای سلام فرمانده در آمریکا را زمینهسازی برای اعلام طرفداری از جمهوری اسلامی ایران در آمریکا دانسته و خواستار برخورد با آن شده است.
🔹نویسندهی این گزارش همچنین به سراغ برخی از مقامات محلی در شهر هیوستون رفته تا نظر آنها را دربارهی اجرای این سرود در آمریکا بپرسد اما اکثر مصاحبهشوندگان با اشاره به مفاهیمی که در «سلام فرمانده» وجود دارد، آن را یک اثر مذهبی معرفی کردهاند که با استقبال مسلمانان در سراسر جهان روبرو شده است.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
🔰سبک جدید ایران در رزمهای هوایی
🗞روزنامه آمریکایی نیویورکتایمز ادعا کرده که تهران فروش فناوریهای پهپادی به کشورهایی در خارج از منطقه خاورمیانه را افزایش داده است. به اعتقاد نویسنده این گزارش، تحریمها باعث شد تا ایران مدل جنگهای کلاسیک را تغییر داده و بهجای اتکا به ناوگان جنگندههای گرانقیمت باقدرت عملیاتی پایین، سبک جدیدی در رزمهای هوایی را پدید آورد. این قدرت ایران را صاحب آسمان در منطقه کرده است.
✅ پیشنهادات ایران
🔻« روزنامه ایران» تیتر یک امروز خود را به «ارائه پیشنهادهای ایران برای جمع بندی سریع مذاکرات» اختصاص داده است؛ خبری که دیشب علی باقری مذاکره کننده ارشد کشورمان در توییتر اعلام کرد.
🔹روزنامه دولتی ایران در این باره نوشته است: «احتمال ازسرگیری قریبالوقوع مذاکرات رفع تحریمها خبری است که روز گذشته یعقوب رضازاده، یکی از اعضای هیأت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به نقل از مذاکرهکننده ارشد ایران اعلام کرد.» ...
کمی پس از اعلام این خبر رئیس هیأت مذاکره کننده کشورمان از ارائه آخرین پیشنهادهای تهران درباره مذاکرات رفع تحریم ها خبر داد.
🔸علی باقری نوشت: «ما ایدههای پیشنهادی شکلی و محتوایی خود را بهمنظور هموار ساختن مسیر برای جمعبندی سریع مذاکرات وین، که با هدف اصلاح یک شرایط پیچیده خسارتبار ناشی از خروج یک جانبه و غیرقانونی امریکا آغار شده، به طرفهای مقابل ارائه دادیم».
باقری افزود: «ما بهصورت نزدیک با شرکای برجامی خود، بهویژه هماهنگکننده، بهمنظور ارائه فرصتی دیگر به امریکا برای نشاندادن حسن نیت و مسئولیتپذیری خود کار میکنیم.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
واقعاً شما خودتو بذار جای سیل از کجا باید بری؟
۶۸سال پیش اینجور سیلی #امامزاده_داوود اومده وچون آمار دقیقی نبوده،گفته میشه: بیش از دوهزار نفر فوت شدند😔
حتماً راهکار اساسی برای خروج آب باید بشه
🇮🇷
📝#گزارش_کوتاه| چرا عراق آرام نمیگیرد؟
🍃🌹🍃
🔻«روزنامه وطن امروز» در گزارشی که تیتر یک کرده به عراق و تحولاتش پرداخته و با این سوال که «چرا عراق آرام نمیگیرد؟» نوشته: «برخی تحلیلگران عراقی طی ۲ روز اخیر در گفتوگو با رسانههای این کشور به بررسی تحرکات اخیر هواداران جریان #صدر در منطقه سبز بغداد پرداخته و هر یک از دیدگاه خود آن را تحلیل و تفسیر کردند.
🔸 «صلاح عبدالرزاق» تحلیلگر عراقی درباره ورود طرفداران صدر به پارلمان عراق گفت: هیچگونه انتقال مسالمتآمیز قدرت با هجوم به پارلمان یا دیگر نهادها به دست نمیآید، این در حالی است که چارچوب هماهنگی همه ابزارهای مسالمتآمیز را به کار گرفته است.
🔹وی به سخنرانی عمار حکیم همزمان با رویدادهای منطقه سبز بغداد اشاره کرد و گفت: سخنان رهبر جریان حکمت ملی عراق که در آن بر دفع فتنه تأکید شده است، ملیگرایانه بود.
🔺 عبدالرزاق همچنین به اتهامات مطرح شده جریان صدر علیه دستگاه قضایی عراق اشاره کرد و افزود: متهم کردن دستگاه قضایی عراق به سیاسی کردن پروندهها، اقدام بسیار خطرناکی است.»
📍الزامات توافق خوب!
🔹رویدادهای خبری جهانی همچنان با قلب واقعیت و روایتسازیهای تازه درباره احیای برجام در جریان است. آخرینِ این روایتسازیها با دمخروس تناقض رفتاری مسئول سیاست خارجی اروپا و سخنگوی آمریکا رو شد؛ یک روز پس از آنکه جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد که پیشنویسی برای احیای برجام به ایران و آمریکا تحویل داده است، ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در یک نشست خبری گفت که این پیشنویس از اواخر ماه مارس روی میز بوده و به اعتقاد وی رسیدن به این متن، نشانه «توافق خوب» است. پسازاین اظهارنظر، بار دیگر مسئول سیاست خارجه اروپا به صحنه آمده و در نشریه فایننشال تایمز نوشت که، مذاکرات برای احیای برجام دیگر به پایان رسیده؛ زیرا دیگر هیچیک از طرفین حاضر به عدول از موضع چند ماه گذشته خود نیستند! وی در ادامه بهگونهای بحث را جلو برد که گویی این ایران است که کارشکنی و مانعسازی در مسیر نتیجه دادن مذاکرات مینماید. همین خط کافی بود که در داخل، جریانهای سیاسی متمایل به «مذاکره به هر قیمت»، جریان انقلابی را مانع نتیجهدهی مذاکرات در اواخر دولت گذشته و شرایط کنونی قلمداد کنند!
🔹️نکات تحلیلی:
1️⃣ به نظر میرسد خود این اظهارات بهظاهر متعارض اروپایی و آمریکایی جزئی از بازی و با هدف معنادهی تازه از تحرک دیپلماتیک کشورهای غربی است. آنها به تصمیمگیری نهایی پیرامون توافق با ایران رسیده و با اعمال فشار از بیرون، تمایل دارند هر چه سریعتر یک توافق نیمبند را برای تهران فاکتور نمایند.
2️⃣ برخلاف روایتسازی غربیها، از پایان دور ششمِ گفتگوها در وین تا آخرین طرح مذاکره در دوحه، مسئله ایران اساساً فرم پیشنویس نبوده است؛ آنچه برای تهران مهم است، محتوای مذاکره و چگونگی اجرای آن است. از نگاه ایران چه محتوای پیشنویس طرح مذاکره مجدد و چه اصل آن اگر فاقد سه اصل لغو تحریمها، راستیآزمایی آن و تضمین انتفاع اقتصادی ملت ایران از برجام نباشد، وارد شدن در چرخه بازی مجددی است که دستاوردی نخواهد داشت.
نکته پایانی: ایران همانطور که در شکلگیری اساس مذاکره و برجام، جدی بوده، همچنان مذاکره را مفید میداند؛ اما بهشرط آنکه مانع سیاسی در اراده آمریکایی برای مذاکره نتیجهبخش برداشته شود و شروط ایران پذیرفته شود. مذاکرهکنندگان دولت سیزدهم برخلاف تیم قبلی که «هر توافقی را بهتر از بیتوافقی» میدانست، «توافق بد را از بیتوافقی» بدتر میداند؛ زیرا در توافق بد تعهداتی ایجاد میشود که عدم اجرای آن دست ما را در برابر رقیب خواهد بست.
📍 دلالتهایی برای صحنه سیاسی عراق
🔹هواداران جریان صدر امروز برای دومین روز متوالی به تحصن خود در پارلمان عراق ادامه دادند. درباره رویدادهای روزهای اخیر چند نکته حائز اهمیت است:
🔸همچنان که پیش از این و در تحلیلهای متعدد مطرح شده بود، عراق روزهای ناآرامی پیش رو دارد و توافق گروههای شیعی چندان در دسترس نیست. معرفی السودانی با توجه به نزدیکی به نوری المالکی و نیز عدم هماهنگیهای حداقلی گروههای شیعه با مقتدی صدر نتوانست طرحی برای خروج از وضعیت فعلی باشد.
🔸فارغ از رفتارهای آشوبگرانه هواداران مقتدی که قابل پیشبینی بود، به نظر میرسد انتشار تصاویر المالکی با اسلحه و نیز فراخوان چارچوب هماهنگی گروههای شیعه برای تجمع هواداران از جمله اقدامات نادرست در فضای ملتهب فعلی عراق باشد.
🔸در شرایط کنونی احتمالاً ایده تغییر محل برگزاری جلسه پارلمان چندان قابل اجرا نباشد و با توجه دستور الحلبوسی برای تعلیق جلسات و نیز عدم برخورد (خواسته/ناخواسته) دولت الکاظمی با هواداران مقتدی، راهکار باقیمانده گفتگو با جریان صدر است. گفتگویی که در آن چارچوب هماهنگی باید آماده ارائه امتیازات قابل توجهی به مقتدی باشد.
🔸دور از ذهن نیست که وضعیت فعلی باعث تزاید گفتمانی شود که برآیند آن بازخیزی استبداد و افول همین میزان از دموکراسی در عراق باشد. هم در سطح ساختار و هم در سطح کارگزار چندان ظرفیت بنبستشکنی و انسدادزدایی از نظام سیاسی عراق وجود ندارد. افزایش حملات به دادگاه عالی فدرال عراق و نیز تردید در امکان نقشآفرینی مؤثر مرجعیت برای بهبود شرایط قابل اشاره است.
جمع بندی: به هر روی واقعیت صحنه سیاسی عراق فعلاً شکافهای فزاینده و تکثر بدون ظرفیت اجماعسازی است. احتمالاً عراق مصداق این عبارت باشد که: «جوامع از تاریخ خود جدا نمیشوند».
🔰 بهانهای برای حمله به دولت!
✍ فرهاد کوچکزاده
🔹در پی حادثه خسارتبار سیل در بسیاری از نقاط کشور، همچون رویه دولت مردمی آقای رئیسی، مسئولین امر با حضور میدانی در مناطق سیلزده، ضمن اطلاع میدانی از وضعیت هموطنان و همدردی با آنان، تصمیمات مهم اجرایی برای کاهش آلام مردم و جلوگیری از خسارتهای بعدی گرفته شد. بااینحال این اقدام حسنه و انجاموظیفه توسط مسئولین، به مذاق بخش تندروی جریان اصلاحات خوش نیامد و با جنگ رسانهای، حضور مسئولین در مناطق سیلزده، بهانحاءمختلف زیر سؤال برده شد.
گزارههای خبری:
1️⃣روزنامه آرمان امروز با تیتر «پوپولیسم و بهرهگیری برخیها از فاجعه سیل»، نوشت: «سؤال اين است که بعد از حادثه سيل امامزاده داوود، آيا حضور علیرضا زاکاني و جمعي از نمايندگان مجلس که انتقادات عمومي را برانگيخته، از روي وظيفه بوده يا بيشتر يادگاري گرفتن عکسها و بهرهبرداري سياسي از حادثه بازنمايي ميشود؟!».
2️⃣ فاضل میبدی (عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم) نیز همصدا با این جریان تندرو، حضور نمایندگان مجلس در مناطق سیلزده را با هدف بهرهبرداری سیاسی توصیف کرد و آن را مورد هجمه قرار داد. او گفته است: «اینکه مسئولان مثلاً با حضور در محل سیل با کتوشلوار، درون گلولای فرو روند و دوربین حضور اینها را از زوایای مختلف عکس بگیرد، مشکلی از مردم حل نمیکند و بهتر است بهجای این کار در دفتر کارشان بروند و فکری برای درمان و چارهای برای جلوگیری از این حوادث بیندیشند».
3️⃣ سایت اعتماد آنلاین با انتشار عکس وزیر اقتصاد در مناطق سیلزده، نوشت: «بازدید میدانی از سیل به وزیر اقتصاد چه ربطی دارد؟ شوآف بس است».
گزارههای تحلیلی:
1️⃣ قطر، امارات، عربستان، کویت، عمان، بحرین و ایران در روزهای اخیر شاهد بارش شدید باران و جاری شدن سیل در برخی مناطق و شهرها بودند. نکته مهم آنکه در هیچ جای دنیا بهاندازه ایران ظرفیت بالای کمک مؤمنانه و داوطلبانه دیده نمیشود، موضوعی که زیباییهای آن باید به نمایش گذاشته شود و در قیدوبند جنگ رسانهای گم نشود.
2️⃣نقد غیرمنصفانه از مسئولین، با هدف بهرهبرداری سیاسی، بهسادگی از اظهارات فوق قابلبرداشت است. ازیکطرف به شهردار گیر میدهند که چرا چکمه به پا نکرده است، درحالیکه شهردار بهعنوان یک مدیر در صحنه حاضر شده است و قرار نیست کارگری کند، از طرف دیگر به وزیر اقتصاد که چکمهپوش بهعنوان نماینده رئیسجمهور برای بررسی وضعیت حضور دارد؛ اصل حضورش را زیر سؤال میبرند و آن را شواف مینامند!
3️⃣ در شرایط بحرانی مهمترین وظیفه مسئولین، حضور میدانی و مدیریت بحران بعد از فهم درست شرایط است. در دولت سابق زمان وقوع سیل، استاندار گلستان در کشور حضور نداشت و به علت غیبت طولانی، معاون اول رئیسجمهور او را برکنار کرد. در سیل خوزستان زمانی که رئیس سازمان بازرسی کل کشور به خوزستان سفر کرد تا بتواند برای حل مشکل مردم ورود جدی داشته باشد، نکته قابلتوجه عدم حضور استاندار در خوزستان بود و موارد اینچنینی که در دولت سابق فراوان دیده شد!
4️⃣مهمترین مسئله در موضوع اخبار حضور مسئولین در سیل را باید در «جنگ روایتها» علیه جریان انقلابی تحلیل کرد، زیرا اصل حضور مسئول، وظیفه بود؛ اما اطلاعرسانی بهصورت مثبت و دقیق صورت نگرفت؛ زیرا بهجای آنکه فیلمهایی از چرایی، اهمیت حضور و اقدامات صورت گرفته از سوی مسئولین انتشار داده شود، صرفاً به انعکاس چند عکس در رسانهها اکتفا شد و بهانه حمله به این حرکت تحسینبرانگیز حضور در میان آسیب دیدگان که در پیام اخیر رهبر معظم انقلاب نیز بدان اشاره شد، توسط جریان رقیب به حاشیه کشیده شد.
#تحلیل_نجباء
عراق و دوراهی تفاهم یا بحران؛
✍چهار پیام تظاهرات بغداد به جریان صدر
🔻امروز عراق شاهد تظاهرات گسترده بخشی از طرفداران گروههای شیعه در کمال آرامش و بدون تنش بود که دلالتها و پیامهایی را با خود داشت:
1⃣گروههای شیعه عراقی نشان دادند که برخلاف ادعاهای جریان صدر، طرفدارانی غیرنظامی دارند که حاضرند برای دفاع از ساختار سیاسی و حاکمیت عراق با وجود همه انتقادها موجود به آن به میدان بیایند.
◾️ به تعبیر دیگر خواسته طرفداران صدر به عنوان بخشی از جامعه عراقی باید از طریق رایزنی و گفتوگو پیگیری شود و نه هیچ راهکار دیگری! خط قرمزی که تجمع امروز بغداد رسم کرد از این قرار بود: "هرگونه اقدام به کودتا و یکجانبهگرایی ممنوع است."
2⃣ شعارها، دستنوشتهها و پلاکاردها دلالت برآن دارد که این بخش از جامعه عراق بر جایگاه مرجعیت دینی نجف تاکید داشته و آن را فصل الخطاب خود میداند. به گونهای که مانند بحران داعش، نگاه همه طیفهای دربرگیرنده چارچوب هماهنگی شیعیان به بیت حضرت آیتالله سیستانی است.
3⃣خواسته بخش وسیعی از جامعه عراق کنار رفتن مصطفی الکاظمی نخستوزیر پیشبرد امور عراق است. تظاهرات امروز بار دیگر پرده از این واقعثت برداشت که نارضایتیها از الکاظمی به حد غیرقابل اغماض رسیده و احتمال استمرار حضور او در الخضراء نزدیک به صفر است.
4⃣تظاهرکنندگان، هماهنگی و همکاری بسیار بالایی را با رهبران سیاسی، از خود نشان دادند. تاکید نوری المالکی و شیخ قیس الخزعلی بر عدم ورود به منطقه الخضراء که طرفداران جریان صدر در آن حضور دارند تماما رعایت شد و این تظاهرات برخلاف ادعای محمد صالح العراقی، شخصیت نزدیک به سید مقتدی بدون هیچ درگیری با نیروهای امنیتی پایان یافت.
👈باید دید جریان صدر به رهبری سید مقتدی چه تصمیمی خواهد گرفت؛ جریانهای مختلف سیاسی عراق از کرد و اهل سنت گرفته تا شیعیان، مخالفت خود را با بیانیه دو روز پیش مقتدی صدر مبنی بر لزوم تغییر نظام ابراز داشتند.
👈آیا این جریان به فراخوانهای مختلف برای آغاز یک گفتوگوی فراگیر ملی تن خواهد داد یا همچنان بر راهبرد بحرانزای کنونی اصرار میورزد؟ زمان همهچیز را مشخص خواهد کرد!
🔴 #مقتدی_صدر از طرفدارانش و مردم بغداد خواسته بود که امروز نمازجمعه وحدت بخوانند
اما وقتی نمايندهاش پیام سراسر اهانت، تفرقهانگیز، تخریب حشدالشعبی و بیت مرجعيت شیعی را قرائت کرد، به خوبی نقشه شوم و فتنه انگیزانهاش برملا شد.
مقتدی صدر در پازل طرف غربی، عبری، عربی بازی میکند و هدفش ایجاد انشقاق بیشتر به جهت شعلهور کردن آتش اختلافات سیاسی در عراق است.
🔹قبلا گفتیم و مجددا يادآور میشویم؛ عراق حداقل تا ۲سال آینده آبستن حوادثی است که هدفش تضعیف جبهه مقاومت است و عروسک خیمه شب بازش هم مقتدی صدر است.
🔴گاندی: اگر هندوستان بخواهد یک کشور پیروز گردد، بایستی از امام حسین(ع) پیروی کند
🔹مهاتما گاندی رهبر سیاسی معنوی هندیها: من زندگی امام حسین علیه السلام، آن شهید بزرگ اسلام را به دقت خواندهام و توجه کافی به صفحات کربلا نموندهام بر من روشن شده است که اگر هندوستان بخواهد یک کشور پیروز گردد، بایستی از امام حسین(ع) پیروی کند
💬 بایدن: ایمن الظواهری را کشتیم
🔹رئیس جمهور آمریکا: ما سرکرده سازمان تروریستی القاعده را در عملیاتی پهپادی در کابل کشتیم. او عمیقاً در برنامهریزی حمله ۱۱ سپتامبر شرکت داشت و برای چندین دهه مغز متفکر حملات به آمریکاییها بود. الظواهری ردپایی از قتل و خشونت علیه شهروندان آمریکایی پشت سرش داشت.
🔹اکنون عدالت برقرار شده و این سرکرده تروریستها دیگر وجود ندارد. مهم نیست کجا پنهان میشوید؛ اگر تهدیدی برای مردم ما باشید، ایالات متحده شما را پیدا کرده و ازبین خواهد برد
فرزندآوری_دکتربانکی پور.m4a
13.39M
🇮🇷
🔊 حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
🍃🌹🍃
🎙 سخنران: دکتر امیرحسین بانکی پور - « کارشناس مسائل اجتماعی»