eitaa logo
بصیر
364 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
416 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 همسر شهید، اسیر شهید نیست‼ ✍ 🔹 ۳۵ سال است فرزند شهیدم اما اعتراف می‌کنم؛ وقتی لاله‌ای غرق در خون خود می‌شود، آنکه از همه بیشتر رنج می‌کشد و از همه بیشتر محکوم به صبر است، نه فرزند شهید است و نه حتی والدین شهید! آری! ادب باید کرد در برابر همه‌ی همسران شهدا! خواه مثل مادر من، قدم در وادی پیری گذاشته باشند و خواه هم‌رده‌ی همسر شهید حججی باشند! شهید که شهید شده و روزی از سرچشمه‌ی نور می‌خورد لیکن بار امانت شهادت شهید، می‌ماند روی دوش همسر او! 🔸بگذار رک بگویم؛ اصلا خوب تا نکرده‌ایم با همسران شهدا! عمدتا در قبال شهدا، سخن از مادر و پدر شهید یا دختر و پسر شهید می‌گوییم و غفلت می‌کنیم از همسران شهدا! سهمی هم اگر مختص‌شان کنیم، غالبا‌ زخم‌زبان است و طعنه و کنایه! از چرت‌ترین پرسش‌ها تا پرت‌ترین فضولی‌ها! که چرا این را پوشیدی و آن را نه! که چرا اینجا رفتی و آنجا نه! و از همه بدتر، این سئوالات واقعا روی اعصاب؛ «چرا ازدواج مجدد نمی‌کنی؟!» یا «چرا ازدواج مجدد کرده‌ای؟!» 🔹به نام خدا! به تو چه! به من چه! به شما چه! والله همسر شهید شدن، گناه نیست که عالم و آدم، وکیل‌وصی این بانوان محترمه شده‌اند! بی‌تعارف بنویسم؛ خدا قبل از آنکه گریبان ما را ناظر بر خون شهدا بگیرد، معطوف بر همسران شهدا خواهد گرفت که خواسته یا ناخواسته، حق زندگی را سلب کرده‌ایم از این شیرزنان! اولا همسر شهید فقط «همسر شهید» نیست! او نیز مثل هر زن دیگری، حق بهره‌برداری از زندگی شخصی خود را دارد! که کوه برود! که سینما برود! که مسافرت برود! که وقت بگذارد برای خودش! جوری جامعه در تقابل با این زنان مظلومه، گارد گرفته‌اند کأنه همسر شهید، اسیر شهید است! نخیر! پدر من وقتی زنده بود، مادرم را به اسیری نیاورده بود و بعد از شهادتش نیز! و این مهم درباره‌ی همه‌ی شهدا و همه‌ی همسران شهدا صادق است! 🔸ثانیا کسانی که همسران شهدا را شماتت می‌کنند که «چرا ازدواج نمی‌کنی؟!» یا «چرا ازدواج کرده‌ای؟!» یا «چرا زود ازدواج کرده‌ای؟!» بی‌بهره‌ترین افراد از راه و رسم شهادتند! بگذریم که توصیه‌ی دین مبین به بوده! ما اما حق دخالت نداریم! حق ما همان تکلیف ماست و تکلیف ما خضوع است و فروتنی! 💢اینکه پدر و مادر حججی- شهیدی که چهره است!- ازدواج مجدد عروس‌شان را تبریک گفتند و بی‌هیچ هراسی از لومه‌ی لوامین، آن را رسانه‌ای هم کردند، استعاره از اوج شناخت و نهایت معرفت والدین شهدا دارد به فلسفه‌ی و فرامین تمدن‌سازش! این وسط، جز «تبریک» تکلیف دیگری روی دوش ما نیست!
🔴 رهبر انقلاب درباره به «انقلابی‌ها» چه گفتند؟ محسن مهدیان فعال رسانه ای در کانال تلگرامی اش نوشت : 🔹🔸مدتی پیش جمعی از فعالان رسانه های انقلاب خدمت رهبر انقلاب رسیدند. همه جلسه و گفت وگوها، یک طرف و یک توصیه گرم و دلسوزانه و پدرانه هم یک طرف. تا چند روز پیش که کتاب فتنه تغلب دستم رسید. مقدمه کتاب که سخنان منتشر نشده رهبری است را به جد توصیه می کنم خوانده و دست به دست کنید. تعابیر عجیبی است که شاید کمتر از رهبر انقلاب شنیده باشید. ♦ رهبری انقلاب در ان جلسه فرمودند: «خیلی وقت ها شماها مسوولین را نقد می کنید، اما…» و در حالیکه دستشان را به سینه شان می زدند ادامه دادند: «اما این نقدها به قلب نظام اصابت می کند...» ♦‌ روشن بود منظورشان چه نقدی است، اما توضیح دادند که نقد لازمست اما نباید با بی اعتنایی به اصل نظام و انقلاب باشد. سال ۸۵ در جمع کارگردانان و تهیه کنندگان فرمودند: «هرتلنگاری به این نظام مثل مشت به من است. یعنی من احساسم نسبت به این نظام این است که هرگوشه نظام را شما یک تلنگر بزنید مثل اینکه یک مشت به من بزنید..» ♦ و در سال ۹۶ در جمع دیگری فرمودند: «اینکه من گفتم کانه سیلی به من می زنید، بحث نقد نیست. بحث سر عیب جوئی های غیرمنصفانه است... نقد چیز خوبی است… اما بعضی ها بی انصافی می کنند نسبت به این نظام.» این حرف ها مهمترین مخاطبش انقلابیون اند. بخشی از جریان متدین و دلسوز و عدالتخواهی که اهل نقد کردن و بیان اشکالات است اما یک ملاحظه را درنظر نمی گیرد و آن هم اینکه نقد باید چند ویژگی داشته باشد. جالب اینکه خود رهبری در همین مقدمه این ویژگی ها برمی شمارد. اول اینکه جایگاه انقلاب را درک کنیم. رهبری در مقدمه این متن یک جمله طوفانی دارند که کمتر شنیده ایم. سالها باید دراین باره گفت و نوشت و تحقیق کرد. می فرماید: «جمهوری اسلامی مظهر ولایت اهل بیت و مظهر توحید الهی است.» ♦ با این تبیین از انقلاب اسلامی یعنی جهت درست است و اتفاق بزرگی در عالم افتاده است؛ اما اشکالات نظام از ماست. اشکالات را ببینیم اما نباید این حاشیه بر متن غلبه کند. رهبری می فرمایند دروغ نگوئیم و مصلحت اندیشی نکنیم؛ خطا را ببینیم و بگوئیم اما وزن خطا را در نسبت به اصل این انقلاب در نظر بگیریم. ♦خلاصه کلام اینکه روش نقدمان چنان نباشد که مردم را نسبت به اصل انقلاب بدبین کنیم. معیار چیست؟ به اثر نقدمان توجه کنیم. اگر خروجی این باشد که مردم نسبت به اصل انقلاب دچار یاس شوند، یعنی به قلب انقلاب می زنیم. حرف تمام است.
🔴بدعت فسادانگیز و بی سابقه‌ در بودجه ۹۸/ دولت بودجه چند دوازدهم بنویسد بهتر است 📣اسماعیلی، کارشناس اقتصادی و استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی: 🔹ردیف بودجه 70 میلیارد تومانی نهاد ریاست جمهوری برای کمکهای بلاعوض 🔹 اگر برای کارهای دانش بنیان و تحقیقاتی از رئیس جمهور کمک بخواهند وزارت علوم چنین ردیفی دارد حتی اگر برای برگزاری هیئت یا مراسم مذهبی نیز از ریاست جمهوری کمک بخواهند در بودجه وزرات فرهنگ چنین ردیفهایی دیده شده است بنابراین در نظر گرفتن بودجه جدای از آن برای نهاد ریاست جمهوری مبهم است. 🔹بودجه سال 97 که بودجه 98 نسبت به آن کاهش چشمگیر نیز داشته است کفاف امور دفاعی کشور را نمی‌داد و بخشی از کمبود بودجه از صندوق توسعه ملی جبران شد اما برای سال 98 به جای افزایش کاهش چشمگیر پیدا کرده است. 🔹وجود یک بدعت خطرناک، فساد انگیزی و بی سابقه‌ در بودجه 98 که وجود «یک»هایی است که در برخی از ردیفهای بودجه وجود دارد. در لایحه بودجه سال 98 برخی از ردیفهای بودجه در جلو اعتبار اختصاص داده شده عدد یک درج شده است. 🔹توجیه سازمان برنامه و بودجه این است که کمبود منابع درآمدی و عدم ارزیابی دقیق از درآمد حاصل شده بعضی از ردیفهایی که مستحق بودجه در صورت تأمین منابع هستند عدد یک گذاشتیم که در صورت حاصل شدن منابع بودجه به آنها اختصاص یابد.
🔳 ایران هراسی در آستانه نشست ورشو‼️ 🔴 واکنش ایران به ادعاهایی مبنی بر دستگیری یک تبعه آلمانی - افغانستانی به اتهام جاسوسی برای ایران سخنگوی وزارت خارجه: 🔹هر گونه ارتباط این فرد ادعایی با جمهوری اسلامی ایران را رد میکنم،از شنیدن این خبر در بحبوحه اتهام‌زنی‌های امنیتی ناروا و طراحی‌شده توسط آنانی که بدنبال تخریب روابط ایران و اروپا در این مقطع مهم و حساس هستند، تعجب نمی‌کنیم. 🔹بارها گفته‌ایم روابط کهن و دیرینه ایران و بسیاری از کشورهای اروپایی بویژه اعضای اروپایی برجام، دشمنان و معاندینی دارد که از هر کوشش، اتهام و ادعایی برای تیره‌کردن این روابط فروگذار نمی‌کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزگار خوش دوران پهلوی 👆 ⁉️آیا می دانستید ❌برخلاف برخی ادعاها و رویاپردازی ها و برخلاف اطلاعات نادرستی که برخی کانال های تلگرامی به نسل امروزی منتقل می کنند، در دوران پهلوی گاهی اجناس به حدی گران می شد که مردم از خرید مایحتاج اولیه زندگی مثل میوه هم عاجز می شدند؟!! 🌀در آن دوران جمعیت کشور حدود ۳۰ میلیون نفر بود و ایران تحریم نبود و فروش نفت به روزی ۶ میلیون بشکه هم رسید ⬅️این یعنی درآمد نفتی ایران به ازای هر ایرانی، چندین برابر امروز بود که جمعیت ۸۰ میلیون و فروش نفت روزی ۲ تا ۳ میلیون بشکه است... ❗️با این وجود گاهی وضع زندگی مردم آنچنان مشکل می شد که عموم مردم از خرید میوه هم عاجز میشدند... ✅امروز با وجود تحریم های چهل ساله، طبق آمارهای بانک جهانی، توان خرید مردم نسبت به دوران پهلوی بین ۲ تا ۳ برابر رشد کرده... 📚منبع: http://yon.ir/aGLci #چهل_سال_افتخار #انتشار_پیشرفت‌ها ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـ عضویـت🇮🇷👇 http://eitaa.com/joinchat/1058340876Cdd6c8bd44e
♦ سرگذشت و CFT# چه می‌شود؟! پاسخ: 🔸️ یکی دو ماهی از جدال تأمل برانگیز دولت و مجلس با شورای نگهبان قانون اساسی بر سر ایرادات جدی شورا بر بندهایی از این دو لایحه می‌گذرد. حال مخاطبان سوال می‌کنند که بالاخره این داستان تکراری(مانند برجام نا فرجام) چه می‌شود؟! 🔸اول: در هر دو لایحه از طرف هيئت نظارت مجمع تشخیص مصلحت، ایراداتی گرفته شد. 🔹دوم: شورای نگهبان نیز در هر دو لایحه ایراداتی را عنوان و به مجلس بازگرداند و مجلس توانست ایرادات شورای نگهبان در پالرمو رو بر طرف کند، اما ایرادات جدی شورا در CFT رو نتوانست تغییر بده و به همون شکل دوباره به رای گذاشته و تایید شد و لذا باید جهت دریافت تایید، به مجمع ارسال بشود 🔹 لايحه : با توجه به اینکه این لایحه توسط هیئت عالی نظارت مجمع با چند ایراد مواجه شد، باید در صحن مجمع، بررسی و به رای گذاشته بشود جلسه بررسی پالرمو در مجمع فرداقراربودبررسی شود، اما باتوجه به شرایط بررسي دقیق تری که لحاظ شده(کمیسیون های تخصصی)، به احتمال بسیار قوی فردا تعیین تکليف نخواهد شد و به هفته های بعد موکول خواهد شد. 🔸لایحه : 🔹 شورای نگهبان قانون اساسی در این لایحه 22 ایراد گرفت و لذا طبق قانون، لایحه مجددا به صحن مجلس جهت رای‌گیری بازگشت و متأسفانه هنوز هم پس از چند هفته، همچنان مجلس (لاریجانی)، از ارسال این لایحه به مجمع تشخیص مصلحت نظام خودداری کرده که این گمانه زنی رو افزایش داده👈 مجلس منتظر نتیجه بررسی در مجمع هست. این درحالی است که این اقدام خلاف قانون مجلس باعث تعجب کارشناسان و صاحب‌نظران شده و این اقدام موجب ایجاد ابهام جدی شده است.
🔻آیت‌الله‌العظمی مکارم‌شیرازی در دیدار دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: 🔹فضای‌مجازی برخی از افراد کم‌مایه را صاحب تریبون کرده است ➖ سابقا تریبونها در اختیار امامان جمعه و خطبای مساجد بود، اما این فضای مجازی برای همه و برای افراد بی‌مایه تریبون درست کرده است، به طور مثال این فردی که اخیرا خلع لباس شده بیش از یک میلیون پیگیرکننده و مخاطب داشته و متاسفانه اجازه نداده اند سالم‌سازی درستی در فضای‌مجازی ایجاد شود. ➖ دولت برای حل مشکل فضای مجازی علاقه‌مند است، اما دل نمی‌سوزاند و در این شرایط که دیگران کوتاه می‌آیند، مراکزی مانند شورای عالی انقلاب فرهنگی باید جور آن‌ها را نیز متحمل شوند.
👆👆👆👆 ♦سلبریتی‌ها چه کسانی هستند ؟ 🔹 پرویز پرستویی که مثلا فرهیخته سلبریتی‌ها تشریف داره عکس یک کودک سوری که توی سرما یخ زده رو از کانال‌های ضدانقلاب برداشته و به عنوان کودک ایرانی به خورد ۴ میلیون فالوورش داده همه جای دنیا چنین افرادی که با انتشار اخبار کذب آرامش روانی جامعه را بهم میریزند و استاد سیاه‌نمایی هستند رو مجازات سنگینی می‌کنند.
♦ شنیده شده وقتی دوچرخه را بر ماهواره و فضا پیما ترجیح داد جناب از ایشان برای بازدید از دستاوردهای فضایی کشور دعوت کرده است. اما ایشان از بازدید امتناع کرده .کاش صحت نداشته باشد وگرنه معنی اش این است که طرف تعمد دارد در جهل بماند اما نقد کند.
✅ وقتی می گویم کشور دارد دست اشرار می افتد و می خواهند تشکیل بدهند حرف بی سند نمی زنم! ◀️این خانم آغا!!! که می بینید مجید توکلی نام دارد. او از عناصر میدانی فتنه 88 بود که در حال فرار از کشور با لباس زنانه دستگیر شد. حالا شهرداری از او دعوت کرده به عنوان عضو اتاق فکر با آنها همکاری کند! 👈باید هوشیار بود و در انتخابات 98 و 1400 زباله ها را از کشور جارو کرد..
🔹خطرات جنگ شناختی در حالی که مردم ایران اسلامی خود را برای یک جشن ملی در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی آماده می‌کنند، دشمنان با به راه انداختن جنگ شناختی و ادراکی درصددند فعالیت‌های براندازانه خود را به نتیجه برسانند. در گذشته دشمن روی جنگ روانی متمرکز بود و اکنون با گسترده شدن فعالیت مردم در شبکه‌های اجتماعی و افزایش دسترسی به اطلاعات، بُعد عمیق‌تری از جنگ به اجرا در آمده است که دارای ویژگی‌ها و تاکتیک‌های ذیل است: 1ـ در جنگ شناختی (Cognitive warfare) اعتقادات، نگرش‌ها و رفتار نخبگان و عامه جامعه هدف قرار می‌گیرد. به عبارت دقیق‌تر، در جنگ‌ شناختی مدیریت ادراک صورت می‌گیرد که ترکیبی از طرح‌ریزی، عملیات امنیتی، پوشش و فریب و عملیات روانی است و به تغییر و دستکاری شناخت جامعه نسبت به نظام سیاسی منجر می‌شود. 2ـ از بین بردن سرمایه‌های اجتماعی و معنوی نظام که سال‌ها با نظام همراه و همدل بوده‌اند، یکی از ویژگی‌های این جنگ است؛ برای این منظور دشمن با مستندسازی‌های پیچیده و حیله‌های رسانه‌ای زیرساخت‌های فکری و مذهبی نظام را زیر سؤال برده و اعتقادات گذشته مخاطبان را با تردید روبه‌رو می‌کند. 3ـ پیروزی در جنگ شناختی سبب می‌شود دشمن در کوتاه‌مدت توانایی اثرگذاری بر رفتارهای جامعه را به دست آورد و رفتارهای آنان را در امور سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و حتی دیپلماتیک به سمت مورد نظر خود سوق دهد. 4ـ تغییر باورهای نظام اسلامی یکی از کارویژه‌های اصلی جنگ ادراک است که در آن باور به اسلام، باور به کارآمدی نظام اسلامی و باور به امکان تداوم نظام اسلامی هدف قرار می‌گیرد و حتی با روش‌های پیچیده درصدد بر می‌آید دوستان انقلاب را نسبت به آینده ناامید و مأیوس کند! حمله به منبع ادراک به کمک اسلحه اطلاعات اساس جنگ شناختی را تشکیل می‌دهد و راهکار مقابله با آن نیز دفاع از منبع ادراک با کمک اسلحه اطلاعات است؛ در چنین وضعیتی، سانسور و سکوت نمی‌تواند به حل مسائل و مشکلات کمک کند؛ بلکه اصل متقاعدسازی و اقناع مخاطبان را باید در دستور کار قرار دهیم. اکنون یک بار دیگر سخنان مدافعان برجام، سینه‌چاکان CFT و حامیان مذاکره موشکی را به منزله بهره‌های جنگ شناختی مطالعه کرده و تأمل کنید چگونه مردم را علیه منافع خودشان بسیج کردند!