eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
408 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💢تسخیر آسمان 🔹طبق اعلام پرتال معروف اسپیس، کشور ایران پس از شوروی (۱۹۵۷)، ایالات‌متحده آمریکا (۱۹۵۸)، فرانسه (۱۹۶۵)، ژاپن (۱۹۷۰)، چین (۱۹۷۰)، بریتانیا (۱۹۷۱)، هند (۱۹۸۰) و رژیم اشغالگر قدس (۱۹۸۸)، نهمین کشور دنیاست که توانسته به‌صورت مستقل، ماهواره پرتاب کند. 🔸این در حالی است که نگاه حسن روحانی این بود که «فضا به درد هیچ‌کس نمی‌خورد!» لذا پر بیراه نیست که بگوییم نگاه او به صنعت فضایی کشور تأمین‌کننده نظر غربی‌ها هم بود؛ چرا که بارها اعلام کرده بودند: «اگر برجام را می‌خواهید موضوع فضایی را تعطیل کنید!» بنابراین، دولت روحانی که همه توانش را متمرکز برجام کرده بود، با اتخاذ این سیاست در طول هشت سال ضربه مهلکی به صنعت فضایی کشور وارد کرد. ‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید: https://basirat.ir/fa/news/341328/
🔴 بحران انرژی و استفاده از هیزم در بلژیک تلفات گرفت! 🔸طی چند وقت اخیر ۶۰ نفر در بلژیک بعلت مسمومیت با گاز منواکسید کربن جانشون را از دست دادند که نسبت به آمار ۳۰ نفری کل سال گذشته فاجعه است علت استفاده از هیزم و بخاریهای قدیمی نفتی و شومینه های روباز اعلام شده است.
✔️چرا قطر مانع از حضور یک شبکه تروریستی در جام‌جهانی شد؟ 🔰روایتی ناگفته از «باند گانگستری نوید» در اطراف اردوی تیم ملی فوتبال! 🔺اواخر هفته گذشته مقامات وزارت امور خارجه قطر اعلام کردند که تعدادی از افسران هندی را به ظن جاسوسی برای رژیم موقت صهیونیستی در دوحه دستگیر کرده‌اند، این خبر در ابتدا توسط شبکه المیادین منتشر شد. دو روز پس از این افشاگری بالاخره مقامات صهیونیست مجبور به تائید خبر شدند، روزنامه صهیونیستی جروزالم پست بابیان تعداد دستگیری‌ها نوشت که هشت افسر سابق نیروی دریایی هند به دلیل جاسوسی برای صهیونیست‌ها در قطر دستگیر شدند. 🔺خبر دستگیری چند جاسوس صهیونیست در آستانه برگزاری جام جهانی فوتبال جالب توجه است. در ماه‌های منتهی به جام جهانی چندین سرویس خرابکار از فرصت پیش‌آمده استفاده کرده و با تأسیس شرکت‌های پوششی در دوحه سعی دارند از نزدیک تحولات منطقه را رصد کنند، ازجمله آن‌ها شرکت آمریکایی Global Risk Advisors متشکل از کارمندان سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (CIA) به سرپرستی جاسوس پیشین یعنی کوین چالکر است که از مدتی قبل با پوشش دفتر ارزیابی اقتصادی در دوحه چتر جاسوسی باز کرده است. 🔺با وجود آنکه کشورهای حاشیه خلیج فارس بارانداز گروهک‌های تروریستی چون سنتکام هستند؛ اما ازدحام ترانزیتی پیش‌آمده در قطر فرصتی مناسب برای اقدامات خرابکارانه توسط تروریست‌ها در روزهای آینده است. ازجمله سوژه‌های قابل‌تأمل برای این شبکه‌های پیچیده جاسوسی و خرابکار تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران است! 🔺اما این گروه‌های خرابکار تحت چه پوششی در اطراف تیم ملی کشورمان خیمه زده‌اند؟ مدتی قبل باراک راوید خبرنگار صهیونیست وبگاه عبری «واللا» و سایت آمریکایی «آکسیوس» در توییتی فاش کرد که شبکه سعودی موسوم به «اینترنشنال» که به مواضع ضد ایرانی‌اش شناخته‌ شده است را ابزاردست موساد است. این خبرنگار صهیونیست این ماجرا را باهدف نشان دادن دست برتری موساد در جنگ روانی افشا کرده بود. 🔺گروهک موساد سابقه‌ای طولانی در شخصیت‌سازی برای تروریست‌ها دارد، در آستانه اغتشاشات اخیر این گروهک تروریستی به آموزش مزدور در صحرای نقب با شبیه‌سازی از بیابان‌های ایران پرداخته بود؛ جام جهانی فوتبال محفلی مناسب برای این شبکه شرور بود تا جاسوس خبرنگاران را در اطراف اردوی تیم ملی فوتبال سازمان‌دهی کند؛ اما در لحظه آخر این پروژه با یک چالش بزرگ روبرو شد. دولت قطر اعلام کرد که شبکه اینرنشنال نمی‌تواند جاسوس تحت عنوان خبرنگار به جام‌جهانی بفرستد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻عبدالحمید: اربعین برای امام حسین (ع) رو قبول نداریم و برای پدرمون هم سیاه نمیپوشیم و بیشتر از ۳ روز عزاداری نمی‌کنیم! اهل‌سنت هم نباید برن اربعین و مجالس عزای امام حسین! و اصلا این وحدت ایجاد نمیکنه! 🔹‌ عبدالحمید: ممنون از همه که چهلم کشتگان بلوچستان رو تسلیت گفتید! این وحدت ایجاد میکنه! 🔺آیا معنای این تضاد، دشمنی با اهل‌بیت، دنیاپرستی و قدرت طلبی نیست؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه ورود عبدالحمید به مصلا بصورت مسلح و به همراه تیم اسکورتش زاهدان ۲۰ آبان ۱۴۰۱ سند دیگری از ساده زیستی عبدالحمید :
👆روایت یکی از بازداشتی های فتنه ۸۸ از دروغگویی رسانه‌های خارجی ♦️بعد جنبش سبز توی زندان چند تا رادیوی موج کوتاه داشتیم که باهاش رادیو فردا رو می‌گرفتیم و اخبار رو به دست میاوردیم. ♦️یک روزی رادیو فردا داشت می‌گفت یک بنده خدایی در حال مرگ است و وزارت اطلاعات کلیه‌اش را تخلیه کرده! آن بنده خدا در همان حال در حال بازی فوتبال در هواخوری بود!
💢دولت سیزدهم و مبارزه با فساد ✍🏻علی کارگر 🔹مقابله و برخورد با فساد و همچنین جلوگیری از وقوع فساد، همواره از طرف همه اقشار جامعه مورد مطالبه جدی قرار دارد و دولت‌های مختلف در این مسیر افت‌وخیزهای زیادی داشته‌اند. احساس وجود فساد در جامعه ایران بسیار زیاد است و روند مبارزه با فساد نتوانسته است رضایت مردم را به همراه داشته باشد. در این خصوص چند محور قابل توجه است. 🔸۱ ـ فساد در کشور ما بسیار بزرگنمایی می‌شود؛ نتیجه بزرگنمایی همواره نارضایتی مردم است زیرا قاضی وقتی که بر اساس بینات و دلایل روشن قضاوت می‌کند برخوردی کمتر از انتظار با مفسدین اقتصادی دارد و افکار عمومی حکم قاضی را دلیلی برای تعلل و کوتاهی قوه قضائیه در برخورد با فساد می‌دانند. 🔹۲ ـ رسانه‌های ما وقوع فساد را مستند یا غیر مستند به صورت بزرگ تیتر می‌زنند ولی برخورد با فساد را مورد توجه قرار نمی‌دهند. این سیاست رسانه‌ای که صرفا برای جذب مخاطب بیشتر صورت می‌گیرد باعث می‌شود چیزی که مردم می‌شنوند همواره وقوع فساد باشد نه برخورد با فساد. 🔸۳ ـ دولت سیزدهم در راستای پیشگیری و مقابله با فساد در ابتدای دولت خود و در تاریخ ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ ، اصول ۱۲گانه‌ای را به اعضای دولت و دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرده است که عبارتند از: شفاف‌سازی، مدیریت تعارض منافع، فرهنگ‌سازی و نظارت همگانی، متناسب‌سازی ساختار و تشکیلات دولت و... . 🔹۴ ـ رفتار دولت سیزدهم در عملیاتی‌سازی اصول مورد اشاره نسبی است و در برخی محورها موفقیت بیشتری داشته و برخی دیکر موفقیت کمتری داشته است. عملکرد دولت سیزدهم در اصلاح هدفمندسازی یارانه‌ها در کاهش فساد در جامعه نقش بسزایی داشته است و یا در سهولت فرآیندها، شایسته‌گزینی، دولت الکترونیک، نظارت همگانی اقدامات قابل ذکر و برجسته‌ای انجام داده است ولی در عین حال در سایر محورها انتظار جامعه بیش از اقدامات دولت است. 🔸۵ ـ به رغم آنکه دولت اقدامات خوبی را در این زمینه انجام داده و یا در حال انجام است اما گزارش اقدامات انجام شده آنچنان که باید به مردم داده نشده است و ضعف دستگاه اطلاع‌رسانی دولت در این حوزه نیز قابل مشاهده است. 🔹سخن پایانی آنکه دولت سیزهم مبارزه با فساد را مبدأ فساد شروع کرده و در حال جمع‌آوری بسترهای فساد در جامعه می‌باشد. اصلاح ساختار توزیع ارز ترجیحی و درگاه یکپارچه خدمات دولت را می‌توان دو اقدام بزرگ دولت در این راستا ارزیابی کرد. از این جهت دولت سیزدهم را پیشگام مقابله با فساد در مقایسه با دولت‌های گذشته ارزیابی کرد.
۷۲ ساعت پیش؟! بارها در همین کانال و بخصوص در یادداشتی با عنوان «آمریکا و ناآرامی ها» بر این موضوع تاکید شد که نسبت آمریکایی ها و حوادث اخیر چگونه و با چه هدفی طراحی شده است. آمریکایی ها از یکسو اعلام می کنند که فعلا اولویت آن ها تداوم مذاکرات هسته ای نیست و بر مسائل داخلی ایران متمرکز هستند. از دیگر سو با ارسال پیام های متعدد از ایران می خواهند که به ادامه مذاکرات شتاب بخشیده شود. در آخرین مورد وزیر خارجه ایران امروز ۲۵ آبان رسما اعلام کرد که آمریکا به واسطه برخی وزرای خارجه به ما پیام‌هایی داده اند که برای برجام شتاب و عجله دارند، اما راب مالی ریاکارانه در مصاحبه با رسانه ها می‌گوید برجام در اولویت ما نیست. به طور مستمر با طرف آمریکایی به تبادل پیام می‌پردازیم که آخرینِ آن در کمتر از ۷۲ ساعت گذشته بوده است. واقعیت ماجرا اما این است که آمریکایی ها در پی آن هستند تا با حمایت از ناآرامی ها در درون کشور و به پیش بردن موضوع بی ثبات سازی سیاسی در ایران، محصول آن را در پروژه های سیاست خارجی مخصوصا مذاکرات هسته ای دریافت کنند. قضیه نیز بسیار روشن است آمریکایی ها می خواهند ایران را از خطوط قرمز باقی مانده مد نظر خود کوتاه بیاید و هر چه سریع تر توافق هسته ای را امضاء نمایند. وقتی ماهیت برنامه جدید آمریکا در قبال ایران چنین موضوعی است طبیعتا ایران نباید از منافع ملی که فی الواقع مربوط به مردم است عقب بنشیند. کدام ایرانی می پسندد که توافقی امضا شود که منافع اقتصادی آن ها را تضمین نکند. از آن طرف گروه های سیاسی و عموم مردم باید دقت کنند که در نقطه نهایی مذاکرات هسته ای قرار گرفته ایم؛ به گونه ای عمل نکنیم که موضع تیم مذاکره کننده در مرحله فینال دچار ضعف و یا شکست شود. همیشه اینگونه بوده که سرنوشت پروژه های سیاست خارجی، در عرصه سیاست داخلی معین می شود.
💢سخنران‌ها محرک آشوب زاهدان 🔹حجت‌الاسلام حاج ‌علی ‌اکبری رئیس هیئت اعزامی رهبر معظم انقلاب به سیستان و بلوچستان در تحلیل حوادث سیستان گفت: در حوادث اخیر استان کسانی که با توئیت زدن و سخنرانی‌های تحریک‌کننده آب به آسیاب دشمن ریخته‌اند باید پاسخگو باشند؛ آنها حتماً در خون‌های بی‌گناهی که به زمین ریخته شد سهیم هستند. همین جور انسان عین حرف‌های دشمن را بگیرد و در باب زنان و مباحث مختلف بیان کند؟ دشمن می‌خواهد از بانوان ما با یک مشت عناصر معلوم‌الحال، خارج‌نشینان، سلطنت‌طلبان فرسوده و منافقان کودک‌کش و آواره و بی‌هویت انتقام بگیرد؛ آن وقت شما در سخنرانی‌ها با حرف‌های مبهم و یکی به میخ و یکی به نعل زدن، طرح مباحث تحریک‌کننده و زیر سؤال بردن نظام آسیب بزنید؟! 🔸البته این موضوعات مختص حوادث اخیر نیست چرا که پیش از این هم هر جا فرصت کرده‌اند نیش زده‌اند و ابهام‌آفرینی و تولید بی‌اعتمادی و دلسردی کرده‌اند. این همه زحمات و خدماتی که نظام مظلوم ما در طول ۴۳ سال انجام داده یک بار از زبان اینها بیان نشده و در این حوزه لال هستند اما زمانی که بخواهند اشکالات را مطرح‌ کنند زبان‌شان دراز است.
🔻تورم در انگلیس به بالاترین حد در ۴۱ سال گذشته رسید 🔹مرکز آمار ملی انگلیس روز چهارشنبه با انتشار گزارشی اعلام کرد که شاخص تورم در این کشور در نتیجه افزایش افسارگسیخته هزینه‌های انرژی به بالاترین حد از سال ۱۹۸۱ میلادی رسیده است. 🔹داده‌های آماری نشان می‌دهد شاخص نرخ مشتری (CPI) از ۱۰.۱ درصد در ماه «سپتامبر» به ۱۱.۱ درصد در ماه «اکتبر» رسیده که ۱ درصد نسبت به ماه قبل از آن بیشتر است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نهایت امر همین هم خواهد شد... حتما این کلیپ رو تا انتها ببینید!😄 ┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
🇮🇷 📝 ماجرای ممنوعیت ورود مزدوران اینترنشنال به قطر چیست؟ 🍃🌹🍃 🔻طی هفته‌های اخیر تعدادی از هیئات نظامی، سیاسی و امنیتی قطر به تهران آمده و با مسئولین جمهوری اسلامی ایران در خصوص نحوه اجرای بهتر جام جهانی گفتگو کردند و توافقات زیر انجام شد: 1⃣ لیست تمامی مزدورانی که در پوشش خبرنگار اینترنشنال قصد حضور در قطر برای ساماندهی اغتشاشات علیه ایران و فضاسازی رسانه‌ای علیه تیم ملی داشتند به طرف قطری داده و درخواست شد از ورود آنان جلوگیری شود که بر مبنای این توافق امنیتی، طرف قطری علاوه بر اینکه آیدی کارت های آنان را باطل و ورود آنان به قطر را ممنوع اعلام کرد، اجازه فعالیت به این شبه رسانه تروریستی را نیز نداد. 2⃣ همچنین دیگر خواسته ایران ممانعت از حضور و فعالیت عناصر وابسته به نفاق در قطر و در اطراف تیم ملی بود. ✅ مطابق این خواسته طرف قطری اخیرا اعلام کرد هواپیمایی که از سمت آلبانی به سمت این کشور آمده بود را دیپورت کرده و عناصر نفاق مجبور به بازگشت به مقر خودشان شدند. 3⃣ در سومین اقدام نیز مقامات قطری اعلام کردند که از بیش از ۱۵ هزار دوربین امنیتی شهری کار گذاشته شده برای شناسایی و برخورد با هر عاملی که قصد بر هم زدن نظم مسابقات و همچنین اقدام علیه ایران داشته باشد استفاده خواهند کرد. در این خصوص حتی گفته شده است که اگر کسی قصد داشته باشد پرچم جعلی منتسب به ایران یا گروهک‌های تجزیه‌طلب و ... را نیز وارد ورزشگاه ها کند، وی را شناسایی و با او برخورد می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 موشک خیبرشکن مجهز به هوش مصنوعی 🍃🌹🍃 🔹متخصص صنعت موشکی کشور: در صورت حمله رژیم صهیونیستی به کشور، موشک‌ها ۱۲ دقیقه بعد در اسرائیل فرود خواهند آمد. ✅ در عملیات در سیلی اول ۱۳ فروند موشک شلیک شد که در صورت حمله آمریکا به کشور ۴۰۰ فروند موشک به صورت هم‌زمان آماده شلیک بود.
⭕️ تو دنیایی که روسیه ابرقدرت دارای حق وتو رو مثل آب خوردن از جام جهانی حذف کردن نه تنها نتونستن به ایران بگن بالا چشمت ابرو، بلکه حتی شبکه ضد ایرانی رو هم به جام جهانی راه ندادن پیدا کنید ابرقدرت رو 😂
🇮🇷 🖼 پاسخ به صفحه توییتری وزارت خارجه رژیم‌صهیونیستی؛ آزادی برازنده زنان خودتان نیست؟
✔️«پرویز برومند» بازداشت شد 🔹«پرویز برومند» فوتبالیست سابق شب گذشته در حال آسیب به اموال عمومی بازداشت شد. 🔹حضور او در اغتشاشات به صورت تصادفی و ناآگاهانه نبوده و در جریان اغتشاشات شب گذشته در حالی که مشغول تخریب اموال عمومی و فحاشی بوده، دستگیر شده است. 🔹برومند از مدتی پیش در صفحات خود در شبکه‌های اجتماعی به دنبال تهییج افکار عمومی و دعوت به آشوب‌های خیابانی بود
♦️ تأثیر دیدار بایدن و جین‌پینگ بر روابط آمریکا و چین 🔹 اندیشکده شورای روابط خارجی در یادداشتی اشاره کرده است که دیدار اخیر روسای جمهوری آمریکا و چین در حاشیه نشست گروه ۲۰ در اندونزی، روابط دو کشور را در مسیر جدید قرار نمی‌دهد یا اجماعی در خصوص مسائل چالش‌برانگیز ایجاد نمی‌کند اما می‌تواند منجر به درک مشترک جهت جلوگیری از سوق پیدا کردن رقابت آمریکا و چین به درگیری کامل شود. 🔸 در این یادداشت آمده است دو طرف در خصوص تایوان به بیان مواضع و استدلالات مخالف یکدیگر پرداختند و دلیلی وجود ندارد که این دیدار تنش‌ها را کاهش دهد. فشار چین به تایوان احتمالاً در ماه‌ها و سال‌های آینده بدون توجه به سایر تحولات در روابط آمریکا و چین افزایش می‌یابد. 🔸 جالب‌ترین موضع‌گیری در ارتباط با جنگ اوکراین ابراز شد. در بیانیه آمریکا پس از دیدار بایدن و جین‌پینگ آمده است که «دو رهبر بر توافق خود مبنی بر اینکه جنگ هسته‌ای نباید اتفاق بیفتد و نمی‌تواند پیروز داشته باشد تأکید مجدد کردند». همچنین در بیانیه به تأکید دو طرف بر مخالفت با استفاده یا تهدید به استفاده از تسلیحات هسته‌ای در اوکراین اشاره شده است. چین می‌توانست پیام محکمی به پوتین ارسال کند مبنی بر اینکه استفاده روسیه از سلاح هسته‌ای در اوکراین غیر قابل قبول خواهد بود اما به نظر می‌رسد چین آماده سرزنش پوتین و فاصله‌گرفتن از روسیه نیست. 🔸 طبق یادداشت شورای روابط خارجی، آمریکا امیدوار است چین از اهرم‌های خود برای جلوگیری از افزایش تنش‌ها توسط کره شمالی استفاده کند. عدم اشاره به کره شمالی در بیانیه چین نشان می‌دهد که پکن قصدی برای کنترل کره شمالی ندارد. 🔸 چین در واکنش به سفر تابستان گذشته نانسی پلوسی به تایوان، مذاکرات دوجانبه در برخی موضوعات را متوقف کرد اما این کشور نشان داده است که آماده از سرگیری مذاکرات است تا تمایل خود برای بهبود روابط را نشان دهد. بایدن و جین‌پینگ توافق کردند که خطوط ارتباطی، باز باقی بماند و نخستین قدم، سفر وزیر خارجه آمریکا به چین خواهد بود.
💬 تاجر صهیونیستی، از سرمایه‌گذاری سیاسی تا خرید عادی‌سازی 🔹«عیدان عوفر» میلیاردر اسرائیلی که دیشب نفتکش او در سواحل عمان هدف حمله پهپادی قرار گرفت، مردی با سرمایه‌گذاری‌های سیاسی و تاثیراتی خاص بر وضعیت رژیم صهیونیستی است. 🔹«تایمز اسرائیل» سال ۲۰۱۹ نوشت او کارکنانی از شرکت اطلاعاتی Black Cube را استخدام کرد تا اتهاماتی را علیه «یائیر لاپید» مطرح کنند. گمانه‌زنی‌هایی نیز از ارتباط عوفر با نتانیاهو وجود دارد که با سکوت کابینه لاپید در قبال حمله به کشتی عوفر تقویت شده است. 🔹عوفر در پوشش روابط تجاری، بارها سعی کرد عادی‌سازی روابط با کابینه تل‌آویو را از کشورهای عربی بخرد. او سال ۲۰۱۰ سفرهای خود به منطقه کردستان عراق را در ظاهر برای مقاصد تجاری و در اصل، برای تبلیغ عادی‌سازی اربیل و بغداد با تل‌آویو آغاز کرد و تا سال‌های اخیر ادامه داد.
🔷تصاویر_دلخراش دیشب چند کیلومتری اصفهان با کوکتل مولوتوف به قطار باری حمله کردند لکوموتیران و کمکش به این روز افتادند داعش ورژن ۲۰۲۲
🔻آقا و خانم ِ معروف ِ بی‌صرفه؛ 🔸عزیز دهه‌هشتادیِ براندازشده؛ 🔹اعتصاب‌های منتهی‌ به انقلاب اسلامی سال۵۷ این شکلی بود. 🔺نه اینکه مثل شعبان‌بی‌مخ‌ها بروید؛ دکان‌دارها را تهدید کنید و به‌زور مغازه‌ها را ببندید. 👌 هم که شده کمی !
🌄 کدوم ماده ی افیونی این حجم از توهم رو ایجاد میکنه؟!🤯😂
بصیر
نکته مهم: تاریخ این عکس پس از حوادث ۸۸ است. قبل از ۸۸ احمدینژاد همیشه یک کاپشن بهاری میپوشید و پس از ۸۸ کت شلواری شد. در ۸۸، علی کریمی جو زده در بازی با کره به هر دوتا دستش دستبند سبز بست تا صدای ملت باشد!!! با این وجود در این عکس، هم دست میدهد، هم لبخند میزند، و هم سر خم میکند.
📝چند روز پیش در یکی از گروه‌های مخالف نظام و رهبری، مطلب زیر را گذاشتم و آخرش نوشتم؛ اریک اسکات (نظریه‌پرداز فرانسوی) 🍃🌹🍃 🔻«زندگی یک مبارزه است، کل زندگی عبارتست از یک مبارزه‌ی بلند مدت، مبارزه با عوامل طبیعی، مبارزه با موانع اجتماعی، مبارزه با درون خود انسان که مبارزه‌ی با نفس است. دائم انسان در حال مبارزه است. بدن انسان هم در حال مبارزه است. جسم انسان هم دائم دارد با عوامل مضر مبارزه می‌کند، قدرت این مبارزه وقتی در جسم باشد، جسم سالم است. در انسان، این مبارزه باید صحیح، منطقی، در جهت درست، با رفتارهای صحیح و با ابزارهای درست باشد. این مبارزه گاهی یک استراحت و یک باراندازی لازم دارد. این یک سفر و یک حرکت است. این نقطه‌ی استراحت، داخل خانواده است.» اریک اسکات (نظریه‌پرداز فرانسوی) 🔸 بعد از یکی دو ساعت، این پست ریپلای شد و حجم عظیمی از پیام‌های تعریف و تمجید از این مطلب پشت سر هم آمد. 🔹خلاصه‌ی همه‌ی پیام‌ها این بود که غرب به خاطر وجود اینجور دانشمندان و نظریه‌پردازانی در این سطح از روشنفکری و منطق و نگاه به انسان و زندگی بشر، به تمدن رسیده‌اند. کاش مسئولین بی‌لیاقت حکومت ذره‌ای از اینجور نگاه‌ها داشتند و در حکمرانی کشور اعمال می‌کردند تا ملت در آسایش و آرامش روحی زندگی کنند و.... 🔺اما وقتی آخرِ همه‌ی این مطالب و نظرها، نوشتم این متن از مغز متفکر مسلمین جهان و بشریت عصر حاضر، رهبر جمهوری اسلامی ایران هست و بعد از اینکه کلیپش رو هم در گروه گذاشتم، و نوشتم همچین نظریه‌پردازی (اریک اسکات) در دنیا وجود خارجی نداره، سکوت عجیبی حاکم شد. دیگه کسی اظهار نظری نکرد. ✍حسن رزمی
هدایت شده از خبرگزاری فارس
در پی حمله تروریستی دو راکب موتورسوار به سمت مدافعان امنیت دو نفر در اصفهان به شهادت رسیدند و دو نفر نیز مجروح شدند. @Farsna
هدایت شده از  صراط
⭕️ دین و زندگی یا زندگی دینی 🔹وقوع چنین صحنه‌ای در تنها حکومت دینی جهان، نشانه تغییر نوع نگرش به دین و تحول در معنای دینداری در برخی افراد جامعه است. (از زندگی برای دینداری به زندگی با دین حداقلی رسیده‌اند) 🔹 روحانی این تصویر در حال انجام وظیفه شغلی برای گذران زندگی است. اما لباسی که برتن دارد با وضعیت کلاس ناهمخوان است! فلسفه این لباس پاسداری از دین و احکام الهی است. در حالی که در مقابل این روحانی حکم شریعت زیرپا نهاده شده و ایشان همچنان مشغول وظیفه شغلی است و رسالت لباسش را فراموش کرده است! 🔹 مسئولیت حفظ مقررات دانشگاه در کلاس بر عهده استاد است و او می‌تواند (اگر بخواهد) دانشجویان را ملزم به رعایت قوانین حاکم بر مراکز آموزش عالی کند اما این استاد محترم از این ابزار قانونی هم برای انجام وظیفه شرعی خود استفاده نکرده و ... 🔹 سکولاریسم یعنی اصالت با زندگی است و البته در کنار زندگی می توان به دیانت حداقلی هم معتقد بود و به تعبیر قرآن کریم: نومن ببعض و نکفر ببعض! 🔹روحانیت اصیل شیعه همیشه الگوی زندگی دینی و زیستن برای حفاظت از دین و ترویج آن بوده است: از شیخ فضل‌الله نوری و مدرس و حضرت امام و شهیدان سعیدی و غفاری گرفته تا شهیدان آرمان علی‌وردی و محمد مویدی! 🔹این روزها خواهد گذشت و فردا در پیشگاه خدای متعال، کسانی سربلند خواهند بود که حفظ زندگی روزمره را بر پاسداری از دیانت ترجیح نداده و برای حفظ و ترویج دین، زیسته باشند! ❇️ امام حسین (ع): الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم، یحوطونه ما درَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون» ✍دکتر کوشکی
🔴 فاجعه ایذه نشانه خشم سرویسهای اسرايیلی و سعودی از شکست فراخوان های سه روز اخیر رضا عربعلی، تحلیلگر سیاسی غرب آسیا و اندیشکده بنیان: 🔸فاجعه تروریستی ایذه و به رگبار بستن مردم بی گناه و مامور پلیس و شهید و مجروح شدن چندین نفر یک انتحار ناشی از خشم است. 🔸حادثه تروریستی شاهچراغ نیز درست پس از شکست جریان ضد ایرانی دعوت به آشوب و اغتشاش رخ داد و اینبار نیز بعد از شکست مطلق فراخوانهای سنگین سه روز اخیر یک عملیات تروریستی مذبوحانه اتفاق افتاد 🔸رد پای گروهک های تجزیه طلب تکفیری در ترورهای مسلحانه کور، و رد پای گروهک نفاق در تهدید های خیابانی به اعتصاب و... قابل ملاحظه است. 🔸بدون تردید بستر اصلی ایجاد این نا آرامی ها جمعیت بسیار محدودی از عناصر فریبخورده و البته عناصر سازماندهی شده است که دیگر با استدلالهای رسانه ای نمی شود آنها را قانع کرد و سوراخ کردن کشتی توسط معدودی عنصر آشوب ساز نمی تواند با مماشات ادامه پیدا کند.
🔴این همه خشم از کجاست؟! 👈حتما شما هم به افرادی برخوردید که الزاما دشمنی ندارند اما بسیار خشمگین اند. در اغتشاشات هم شرکت نکردند، ولی عصبانی اند. از سبعیت اغتشاشات نیز اعلام برائت کردند اما برآشفته از مسوولین اند. سوال اینست که این جریان چطور به این نقطه خشم و غضب رسیده است و مواجهه با این افراد به چه نحوی است؟ 🔹پاسخ اینست که خشم این جماعت منحصر به این ایام نیست. این خشم میوه سالها عملیات رسانه ای شیطانی است. اما طی کدام فرآیند؟ چطور یک آدم منتقد و معترض تبدیل به یک انسان خشمگین و عصبی می شود؟ 🔸سوال دقیقتر؛ آیا میشود یک نفر را به نقطه جنون رساند یا افسرده کرد؟ بله. کافیست "گذشته" و "آینده" او به گروگان رود. القای اینکه گذشته اش به تباهی رفته و آینده اش در بن بست است. رسانه های ضدانقلاب در یک جمله تنها برای همین دو گزاره ذهنی، آرایش گرفته اند؛ با دو مرحله. 1⃣یکم. نطقه جوش: فرض کنید شب و روز با اخبار سیاه بمباران ذهنی شوید. فقط تلخی؛ اخبار ریز و درشت از آسیب ها. راست و دروغ. بااهمیت و بی ارتباط به نیاز و زندگی شما. با این همه چه تصویری از اوضاع پیدا می کنید؟ روشن است. سلامت روح و جسم فرد نابود می شود. این گزاره ها را حتما در کامنت اخبار منفی زیاد دیده اید: "هر دم از این باغ بری میرسد"، " همه چی مون به همه چی مون میاد"، "تا بوده همین بوده"، "هر روز بدتر از دیروز" و... این جملات نغمه مشترک کسانی است که در محاصره اخبار سیاه اسیر شدند. 🔹بنابراین در گام اول کاری می کنند که جز سیاهی نبینید و طبیعی است که سیاهی امروز را به پای چهل سال مسیر طی شده بدانید. 🔸یعنی نه تنها اخبار خوب را به جهت محاصره رسانه ای نمی بینید و بلکه اگر هم با اخبار خوب مواجه شوید به جهت حساسیت اخبار بد، ذهن تان ناخواسته آنها را فیلتر می کند چراکه ترس بیشتر برانگیخته می کند تا خوشی. 👈همین؟ خیر. گام دوم مهمترست. 2⃣دوم. نقطه خشم. گام دوم تیر خلاص به مخاطب است وقتی که به او می گویند این سیاهی ها صرفا ناشی از خصومت حکومت با آنهاست. اینجاست که پروژه هیولاسازی با استقرای ناقص رقم می خورد. اینجاست که مخاطب احساس می کند آن راه طی شده سیاه که امروزش را ویران کرده است، ثمره یک حاکمیت اهریمنی است. اینجاست که امیدش برای اصلاح از بین می رود و آینده را در بن بست کامل می بیند. 👈نقطه جوش و خشم اینجا بهم میرسند. ✅اما چه باید کرد؟ ⭕️متاسفانه برخی از مسوولین در تصوری ساده لوحانه خیال می کنند این فرآیند طبیعی در رسانه است و گریزی نیست. حال آنکه چنین نیست و در یک جمله باید گفت هیچ کشوری این یله سازی ناشیانه را تحمل نمی کند. چراکه این فرآیند، خارج از پیام رسانی به معنای متعارف است و با ابزار جنگ شناختی و شبکه ای، ناخودآگاه مخاطب را درگیر می کند و نه خودآگاه؛ توضیحش بماند. 🔹امان از این سادگی بی امان. 🔸اما نقش من و شما. در عصر شبکه باید همه ما شبکه ارتباطی مان را کشف کنیم و نقش یک رسانه فعال را در این شبکه بازی کنیم. این شبکه هر اندازه و به هر ابعادی باشد مهم نیست؛ دوست و فامیل و غیره. مهم انتقال پیام به مخاطبینی است که اگر من و شما برای آنها قدمی برنداریم ممکن است هیچ صدای حقی به آنها نرسد. 🔹چه کنیم؟ 🔸دقیقا نقطه مقابل دوگام دشمن در سه اقدام؛ 1⃣یکم. پمپاز خبر خوب. مخاطب امروز ما با بسیاری از توفیقات و قله های فخرآور آشنا نیست. محاصره هراس انگیز از اخبار بد را بشکنید. 2⃣دوم. علت یابی دقیق مشکلات. بسیاری تصور می کنند مشکلات امروز صرفا ناشی از خصومت نظام است. سهم دشمن خارجی و سهم تصمیمات غلط و سهم موانع فرهنگی و نهادی و البته سهم بی تدبیری ها و ناشایستگی ها باید دقیق شود. سهم بافته ها و بزرگنمایی رسانه ای نیز. 3⃣سوم. مطالبه تغییر. ما نیازمند تغییر و اصلاحیم. این پیام باید منتقل شود که کسی وضع موجود را بی نقص نمی داند اما مهم اینست که در مسیر اصلاحیم و در حرکتیم. ✅این سه گام باعث میشود مخاطب معترض ولو عصبانی هم آرامش بگیرد و امیدوار. 👈خلاصه اینکه؛ همه مسوولیم. همه رسانه ایم. همه پیامیم. فراموش نکنیم تا آخرین نفری که در حلقه ذهنی تروریست های وطنی گرفتار است این فتنه ادامه دارد.
بالا؛ توئیتر یک برانداز وقتی واقعیت ماجرارو نقل میکنه پائین؛ توئیتر همان برانداز بعد از ابلاغ فرمان «کار خودشونه»