eitaa logo
بصیر
388 دنبال‌کننده
9.7هزار عکس
7هزار ویدیو
493 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 ۸ دستاورد محقق شده برای ملت ایران در دو ماه اخیر 🔹دستیابی دانشمندان ایرانی به ژن‌درمانی برای درمان سرطان خون 🔹ثبت اولین تصویر تلسکوپ تمام ایرانی با کیفیت بیشتر از هابل 🔹افتتاح ۱۵۴ کیلومتر خط راه‌آهن زاهدان-خاش 🔹بومی سازی تجهیزات رسوب زدایی لوله‌های چاه نفت 🔹راه‌اندازی اولین پالایشگاه نفت فراسرزمینی در ونزوئلا باظرفیت تولید ۱۰۰ هزار بشکه در روز 🔹بهره‌برداری از ۶ نیروگاه برق با ظرفیت ۱۰۲۶ مگاوات 🔹پرتاب موشک ماهواره بر قائم ۱۰۰ 🔹رونمایی از موشک صیاد B۴ و دستیابی به رتبه دوم جهانی در پدافند برد بلند
در انگلیس چه خبر است؟
💬 حمله مسلحانه به یکی از کارکنان سپاه در اصفهان معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان: 🔹در ساعات ابتدایی صبح امروز هفتم آذرماه در یک اقدام مسلحانه در شهر اصفهان یکی از همکاران رده های سپاه به نام رضا داستانی با سلاح گرم مورد اصابت چند گلوله قرار گرفت. 🔹فرد مذکور بلافاصله به بیمارستان منتقل شد و مورد عمل جراحی قرار گرفت که متاسفانه تلاش پزشکان موثر واقع نشد و ایشان به شهادت رسید.
11.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 به نفع حکومت است، که حجاب را آزاد کند‼️🤔 🍃🌹🍃 ❌ بدون تعصب گوش کنید 🎙
🔴 جمعی از فرماندهان و مسئولان نیروی دریایی ارتش ظهر امروز با رهبر انقلاب دیدار کردند 🔹 رهبر انقلاب: تقویت ارتباط نیروهای مسلح با دولت و سایر قوا به تفاهم و همکاری و پیشرفت کارها کمک خواهد کرد. 🔹با وجود سوابق دریانوردی ایرانیان و سواحل طولانی دریایی در شمال و جنوب ایران، فرهنگ استفاده از فرصت‌های دریا در کشور مورد غفلت واقع شده و باید به فرهنگ عمومیِ مردم تبدیل شود. 🔹در چند سال گذشته بحث توسعه سواحل مکران مطرح شد و دولت‌ها هم از آن استقبال کردند اما پیشرفت جدی در این موضوع نیازمند فرهنگ‌سازی است. 🔹با استفاده از تولیدات هنری و معرفی ظرفیت‌های پیشرفت دریاپایه کشور چه در بخش نظامی و چه در بخش عمرانی، شوق مردم به استفاده از این فرصت افزایش خواهد یافت.
11.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ افسر پیشین اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی در مصاحبه با شبکه ۱۴ : 📍چیزی به‌نام «ملت ایران» وجود ندارد/پشت سر من پرچم اهواز قرار دارد/باید همه اقلیت‌های خواهان استقلال را مسلح کرد، آموزش و پول داد/این همان چیزی است که کشور را تجزیه خواهد کرد/سقوط ایران دقیقاً همان چیزی است که به نفع بازی ماست...
🇮🇷 📝 | ترس تل‌آویو از انتقام ایران در پی شهادت «داوود جعفری» 🍃🌹🍃 🔻فرماندهی ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی از ترس تلاش ایران برای انتقام از شهادت سرهنگ «داوود جعفری» در حمله هفته پیش رژیم صهیونیستی به سوریه، تدابیر شدیدی را بر سران ارشد سرویس‌های امنیتی و جاسوسی خود اعمال کرده است. 🔺هفته پیش سرهنگ داوود جعفری از مستشاران هوافضای سپاه در سوریه، در انفجار یک بمب کنار جاده‌ای در حوالی دمشق به شهادت رسید.
📸 همه‌مان وظیفه داریم به همدیگر کمک کنیم، برای یک هدف مقدس؛ برای خدایی که می‌بیند... شهید محسن فخری‌زاده ۱ فروردین ۱۳۴۰ - ۷ آذر ۱۳۹۹
🔻کابینه‌ای «دیوانه» در حال شکل‌گیری است 🔹یائیر لاپید، نخست وزیر پیشبرد امور رژیم صهیونیستی که دوره‌اش با روی کار آمدن کابینه آتی این رژیم به پایان می‌رسد، انتخاب آوی ماعوز را «دیوانگی» دانست. 🔹حزب لیکود به رهبری نتانیاهو توافقی با حزب دینی «نوعم» امضا کرد که بر اساس آن، آوی ماعوز رهبر این حزب به عنوان معاون وزیر در دفتر نخست وزیری منصوب می شود. 🔹ماعوز همچنین مکلف به تشکیل نهادی موسوم به «هیئت هویت یهودی» شد که ریاست آن برعهده خواهد داشت. یائیر لاپید در توئیتى نوشت: 🔹هر روز که می‌گذارد روشن می شود که به جای کابینه‌ای کاملا راست گرا یک دولت کاملا دیوانه درحال تشکیل است.
👆دختر شیخ علی تهرانی (خواهرزاده آیت الله خامنه‌ای) بازداشت شد / وی و برادرش که ساکن اروپاست، تحت تاثیر رفتار و گفتار پدرشان دشمنی عجیبی با انقلاب اسلامی دارند / این دشمنی هم از سالیان پیش برقرار است اما این روزها این ۲ نفر تبدیل به سوژه خوبی برای تبلیغات شبکه هایی مانند سعودی نشنال و بی‌بی‌سی شده اند. ♦️اما اتفاقا این برخورد نشان می دهد که در ایران همه در برابر قانون برابرند و حتی نسبت خونی و فامیلی با عالی ترین مقامات کشور هم هیچ مصونیتی محسوب نمی شود. https://gaame2e.ir
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺واقعیت صوت جعلی منتسب به رهبری 🔻اخیراً کلیپی جعلی منتسب به رهبر انقلاب در فضای مجازی بازنشر می شود که مدعی فرمان رهبر انقلاب برای س.رکوب مردم توسط نیروهای مس.لح شده است. . ⚠️فقط ببینید چه جوری مخاطب رو دارن فریب میدن!فرمایشات حضرت آقا را بریده بریده کنار هم گذاشته اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخگویی 🎥چرا اعلام علت سقوط هواپیمای اوکراینی ۴۸ ساعت طول کشید؟ 🔹سردار حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه در دانشگاه شهید رجایی: هنوز عده‌ای در خصوص علت سقوط هواپیمای اوکراینی ابهام دارند. اینکه ظرف ۴۸ ساعت این تعداد از نیروهای مسلح را توجیه و همراه بکنیم که چی شده و چه اتفاقی افتاده؛ ما ساعت اول فهمیدیم چی شده ولی بقیه ستادها و مجموعه ها قبول نکردند؛ آمدند و بررسی کردند موقعی که خودشان به جمع‌بندی رسیدند پذیرفتند. ۴۸ ساعت هم زمان زیادی نبود.