🔹بعد از لغو سخنرانی لاریجانی در کرج برادری توئیت کردکه تلاش کنیم روحانی را هم لغو کنیم
احساس اولیه انجام تکلیف و دل خنک شدگی است.
اما با نگاه عمیق این سئوال باید مطرح شود که #لاریجانی ضرر کردیا سرمایه اجتماعی یافت؟برد کرد یا باخت؟میوه خواهد چید یا تیغ؟
#مردم_سالاری
#تکلیف_اجتماعی
FATF و INSTEX.pdf
670.2K
🔺اسلاید آموزشی و تحلیلی FATF و INSTEX
#جهت استفاده اساتید محترم
🔴 علی مطهری نایب رییس مجلس:
🔹جایگاه امروز ایران در جهان با قبل انقلاب قابل مقایسه نیست. قبل انقلاب، کسی ایران را حساب نمیکرد
🔸با حجاب اختیاری مخالفم چون در نهایت به برهنگی منجر میشود
🔹متن کامل برجام را دیدم اما بعضی جاهایش را متوجه نشدم و به حرفهای ظریف و صالحی اعتماد کردم
🔸شهید مطهری نسبت تفسیرهای مارکسیستی موسوی خوئینی ها از قرآن نگران بود
🔹دوست دارم در مبارزه با اسراییل شهید شوم
🔸سعید جلیلی انسان خوش ذاتی است و شخصیت خوبی دارد
🔹فائزه هاشمی کمی هیجانی عمل میکند اما خانم متدینی است و با نیت خیر میخواهد متجددها را جذب کند و سوپاپ اطمینان است!!
🔸حسن خمینی زود وارد سیاست شد و بهتر بود بیشتر درس میخواند
📈جدول بدهیهای آمریکا🇺🇸
💵بدهی دولت فدرال آمریکا حدود 22 تریلیون دلار معادل 440 سال درآمد نفت ایران.
💵جمع بدهی دولت و شرکتها و مردم آمریکا حدود 72 تریلیون دلار معادل 1440 سال درآمد نفت ایران.
💵بدهی دانشجویان آمریکا حدود 1.6 تریلیون دلار معادل 32 سال درآمد نفت ایران.
💵سرانه بدهی هر آمریکایی حدود 220 هزار دلار معادل 2 و نیم میلیارد تومان.
💵بدهی خارجی آمریکا بیش از 6185 میلیارد دلار معادل 124 سال درآمد نفت ایران.
💵افزایش بدهی سالانه دولت فدرال آمریکا ا الی 2 تریلیون دلار معادل 20 الی 40 سال درآمد نفت ایران.
💵هزینه دخالت نظامی آمریکا در منطقه خاورمیانه 7 تریلیون دلار معادل 140 سال درآمد نفت ایران.
💵باید تمام دلارهای چاپ شده و موجود در جهان را هم جزو بدهی های آمریکا محسوب کرد.
🔢در محاسبات درآمد سالانه نفت ایران 50 میلیارد دلار فرض شده است.
🖥بدهیهای آمریکا به نقل از سایت رسمی بدهیهای لحظهای آمریکا استخراج شده است.
www.usdebtclock.org
چهل سال انقلاب؛ چندگزارش مستند
🔹نسخه انقلاب در کفایت و بنبستشکنی، معجزه میکند. پیروزی انقلاب، معجزه نمایان است، همچنان که بقا و گسترش نفوذ آن به رغم نقشههای دشمن، هر کدام معجزهای قابل مشاهده است. اگر در موضوع اقتصاد و عدالت اجتماعی هنوز لنگ میزنیم، علت در عمل نکردن به این نسخه است. درباره هویت و کارکرد انقلاب، چند گزارش مستند از میان هزاران روایت مشابه، سزاوار بازخوانی است.
♦️ ایران یا آمریکا؛ کدام طرف به قول مایک پمپئو «چهل سال است شکست میخورد»؟ طبق گزارشهای متعدد محافل غربی، ایران به هشتمین قدرت نظامی، سیزدهمین قدرت سیاسی و هجدهمین قدرت اقتصادی دنیا تبدیل شده است. روزنامه واشنگتن تایمز آبان 94 نوشت «نفوذ آمریکا در خاورمیانه به خاطر طراحی و نفوذ ایران رو به نابودی است».
🔹شاول شای معاون پیشین شورای امنیت ملی رژیم صهیونیستی دی ماه 96 در اسرائیل هیوم نوشت «سال 2016 به واسطه پیروزیهای چشمگیر ایران و متحدانش در عراق و سوریه و یمن و لبنان، یکی از پرموفقیتترین سالها در تاریخ حکومت اسلامی بود». مدتی بعد، امریکن اینترست گزارش داد «ایران در سال 2016 میلادی، به عنوان هفتمین قدرت برتر دنیا در زمره 8 قدرت بزرگ قرار گرفت».
♦️دقیقا در همین دوره پرتلاطم بود که «هرتسل هالوی» فرمانده رکن اطلاعات در ستاد کل ارتش اسرائیل به مدیران مجموعه خود گفت «از ابتدای انقلاب 1979، ما 3 برابر رشد علمی داشتهایم اما رشد علمی و فنی ایران 20 برابر شده. آنها به برتری فنی نزدیک میشوند. جنگ واقعی در آینده نیست؛ همین امروز جریان دارد. برداشتن فاصله 30 سال پیش ایران با ما، برای ما بسیار پرهزینه خواهد بود. جنگ امروز، جنگ ذهنهاست و تبلیغات طرف مقابل میتواند روحیه اسرائیلیها را درهم بشکند».
🔹امام خمینی در پیام به مهاجرین جنگ تحمیلی: «... همه میدانند که تحمل هشت سال فشار و سختی فقط برای اسلام عزیز بوده، لذا مسئولین باید در دفاع از اسلام محکمتر از همیشه با تمام توان در مقابل جهانخواران بایستند... آنها اگر بتوانند با نیروی نظامی، اگر نشد، با نشر فرهنگ مبتذل خود و بیگانه کردن ملت از اسلام و فرهنگ ملی خویش و اگر هیچ کدام نشد، ایادی خودفروخته خود از منافقین و لیبرالها و بیدینها را که کشتن روحانیون و افراد بیگناه برایشان چون آب خوردن است، در مراکز ادارات نفوذ میدهند که شاید به مقاصد شوم خود برسند. و نفوذیها بارها اعلام کردهاند که حرف خود را از دهان سادهاندیشان موجّه میزنند...
♦️نمیشود سالی سه چهار بار حرم امام رفت اما خلاف نسخه امام و رهبری عمل کرد.بعضی مسئولان از نام انقلاب و امام برای معتبر کردن خود بهره میجویند اما با عمل خود میگویند نباید به نسخه امام و انقلاب عمل کرد چون خسارتآمیز است.
🔹حل مشکلات اقتصادی و عبور از تحریمها شدنی است مشروط بر اینکه مسئولان به نسخه انقلاب برگردند. برخی طیفها، کرامت متبلور در انقلاب را به اقتصاد محض فروکاستند. به نام معیشت، باورهای انقلابی را زدند، اما هم به آخرت برخی از مردم خسارت زدند و هم معیشت عمومی را در تنگنا گذاشتند؛ امتیازاتی که به دشمن دادند، بماند. آخرش هم ناجوانمردانه، قصور و تقصیر و جفای خود را پای انقلاب و نظام نوشتند و گفتند باید نظام را تعدیل و غربپذیر کنیم تا هزینه ندهیم!
♦️دوگانه «موشک و پوشک» یا «موشک و خودرو» که محافل طعنهزن روی آن انگشت میگذارند، اتفاق دوگانه درسآموزی است. هر وقت همت و روحیه انقلابی وارد حوزه مدیریت اقتصادی شد و رانتطلبی و زراندوزی رخت بربست، بساط ناکارآمدی و ناراضیتراشی نیز جمع میشود. هر مدیریتی که مانند حوزه موشکی شهید داد یا زیست انقلابی را تمرین کرد، میتواند طعم پیشرفت و خودکفایی را بچشاند.
🔹هر وقت مدیران اقتصادی ما، شهیدانه زیستن را برنامه خود کردند، پیشرفت حاصل خواهد شد. اگر وزارت خارجه و اقتصاد و ارشاد و ارتباطات و صمت و نفت ما، روحیه امثال شهید مزرجی را به جان خریدند، حتما خط دشمن میشکند...
🔸متن یادداشت روز کیهان را اینجا بخوانید:
http://kayhan.ir/fa/news/154010
🔴رونمایی شرق از موافقان و مخالفان لوایح استعماری و ضدامنیت ملی FATF در مجمع تشخیص
🔴روزنامه شرق:محسن رضایی مخالف FATF است
طبق گزارش شرق ارگان رسانه ای جریانات تندروی غربگرا لوایح استعماری FATF به نظر اکثریت نزدیک به 50نفره اعضای مجمع تشخیص مصحلت نظام گره خورده است که محسن رضایی دبیر مجمع، آیتالله احمد جنتی، سعید جلیلی، محمود احمدینژاد، پرویز داوودی، احمد وحیدی، محمدباقر قالیباف، محمدحسین صفارهرندی، سرلشکر فیروزآبادی، آیتالله موحدیکرمانی؛ در صف مخالفان تصویب این لوایح استعماری و ضدامنیت ملی هستند.
مسیر جاده انقلاب در چهل سالگی.docx
21.2K
در چله انقلاب اسلامی یکی از مهمترین مسائلی که باید مورد کنکاش و تأمل قرار گیرد این است که اکنون در کجای مسیر انقلاب اسلامی هستیم؟
🔹پرهیز از بسترسازی برای ضد انقلاب
مشاهده شده است هر از چند گاهی در برخی از شهرستانها طومارهایی برای استقلال شهرستانها و تبدیل آنها به استان یا جدایی یک شهرستان از استان به امضا میرسد. در چنین شرایطی باید توجه داشت، چالشهای تقسیمات ارضی یکی از زمینههایی است که ضد انقلاب درصدد فرصتآفرینی برای تبدیل آن به نافرمانی مدنی و ایجاد آشوب است. اتفاقات کازرون این تجربه را در استان فارس به وجود آورده است که در صورت بیاعتنایی به مطالبات میتواند مستعد یک چالش امنیتی شود؛ از این رو در این زمینه متولیان حوزه امنیتی، باید زمینه ایجاد آرامش عمومی را فراهم کنند و از تصمیمات تحریکآمیز در این برهه از زمان بپرهیزند.
🔹استاد رحیمپور ازغدی:
در این ۴۰ سال ما هرچی فتنه و مشکل داشتیم، از توی حکومت شروع شده، نه از مردم❗
یه عده تو حکومت اسباب براندازی حکومترو فراهم میکنن، مردم هر ۱۰ سال یک بار میان تو خیابون و نظامرو نگه میدارن.
🔴 بدون شروط اینستکس اروپا هم میتوان کار کرد ؛ زمینه کاهش قیمت ارز فراهم میشود
🔻دژپسند؛ وزیر اقتصاد:
🔹بانک مرکزی بدون سرکوب ارز و با ساختارها و سیاستهای ارزی به دنبال متعادل کردن آن است. امیدواریم شرایط بهتر شود.
🔹اکنون در ثبات ارزی بهسر میبریم که زمینه کاهش هم فراهم خواهد شد. نمیگویم شرایط گل و بلبل است اما میتوانیم پایداری را در مقیاس خوب و تداوم دهیم.
🔹شرطهایی که برای اجرایی کردن کانال مالی ایران و اروپا (اینستکس) گذاشتند و کارهایی که از ما خواستند میتوانیم بدون آن شرطها هم انجام دهیم. این مباحث قبلا هم بوده و چیز جدیدی نیست و طرح آن غیرضروری است.
🔴اینجا خاموشی به معنای انفعال نیست‼
🔹عربستان و بازیابی موازنه در سوریه
🔻برای کسانی که پرونده بحران سوریه را زیر نظر داشته و رویدادها و روندهای آن را رصد میکنند، انفعال کلامی عربستان محل تامل است. البته این خموشی سیاسی، به معنای انفعال در عمل نیست. قطعا دیپلماسی پنهان عربستان فعال است. اما سوال این است؛ با وجود تغییر رفتار عربستان در سوریه، آیا منطق این رفتار نیز تغییر کرده است؟
🔸وقتی ریاض احساس کرد که امکان جهتدهی به اعتراضات در سوریه برایش وجود دارد، با سرعت به مداخله پرداخت و شد آنچه شد. هدفگذاری این مداخله، در چارچوب منطق موازنه صورت گرفت. عربستان در رقابت با ایران و محور اخوانی و در تقابل با انقلاب مصر و تونس، ناچار بود تا به بازیابی موازنه قوای از دست رفته بپردازد. لذا در پی تضعیف اسد برآمد تا ایران را تضعیف کند و از سوی دیگر، در تلاش بود تا در آینده سوریه سهیم شود تا مبادا به دلیل مداخلات ترکیه و قطر، با یک سوریهی تماماً تحت تسلط اخوانیها روبر شود. بر این اساس، عربستان هرچه در توان داشت برای اسقاط اسد به میان آورد.
🔸اکنون اما عربستان از اسقاط اسد ناامید شده است. لذا تلاش معناداری برای نابودی او نداشته و متناسب با وضعیت جدید عمل میکند. بر این اساس، ریاض باز هم در پی برقراری موازنه در مقابل محور مقاومت (ایران) و محور اخوان (ترکیه) است. در واقع ریاض با پذیرش نسبی استمرار حضور اسد در قدرت، در پی تضعیف رابطه دمشق با ایران است و از سوی دیگر، نسبت به حضور و نفوذ ترکیه در سوریه جدید واهمه دارد. اشاره سیدحسن نصرالله در گفتگو با المیادین نسبت به نگرانی امارات و عربستان از نقش ترکیه در سوریه، در این چارچوب است.
🔳 واقعیت این است که اگرچه رفتار عربستان در سوریه دچار تغییر شده اما منطق رفتاری آن، همچنان مبتنی بر موازنهسازی در مقابل ایران و ترکیه است. با این تفاوت که در شرایط کنونی، اهمیت تقابل و رویارویی با ترکیه، برای ریاض بیشتر از قبل شده است.
♦ اندیشکده تبیین
⁉️ متن شایعه: 👇👇👇
"دوران افول و عقب ماندگی ملتها زمانی شروع شد که ; جای اندیشیدن را "تقلید" , جای تلاش و کوشش را "بلند کردن دستها بسوی آسمان" , جای فکر کردن به آرزوهای بزرگ را "قناعت" و جای اراده برای رفتن و رسیدن را "قسمت" گرفت ...."
✅ پاسخ شایعه: 👇👇👇👇👇
1⃣ تقلید از فقها نه تنها خلاف عقل نیست، بلکه از باب رجوع غیر متخصص به متخصص مى باشد که حکمی عقلی است.
اگر کسى که صاحب تخصص نیست و باید تقلید کند، تقلید نکند واعمالى را انجام دهد، مانند بیمارى است که خودسر دارو مصرف کند.
http://www.pasokhgoo.ir/node/1391
2⃣ اسلام تصریح دارد که انسان باید تمام تلاش خود را بکارگیرد و در کنار آن باید از خداوند یاری بگیرد تا گمان نکند که دعایش همه چیز است و نیز گمان نکند که همه چیز مرتبط با خود اوست که طغیان کند و منحرف شود :
* "اینان که تمام تلاش و کوشش خود را کردهاند و بعد مضطر شدهاند، نباید احساس ناامیدی کنند، بلکه باید تلاششان را ادامه دهند و به درگاه خداوند متعال دعا کنند تا خداوند آسیب را از آنان دور کند و آنان را جانشینان خود در زمین قرار دهد."
(سوره مبارکه نمل آیه 62)
3⃣ قناعت حالتی است كه باعث اكتفا كردن به قدر حاجت و ضرورت میشود.
ضرورت گاه برنامه ریزی ها و افکار با افق های بلند را می طلبد. اما آرزو خیال پردازی و ساختن حقیقتها بر پایه رویاهاست.
* حضرت علی (علیه السلام) در قسمتی از وصیت نامه ی خودشان به حضرت حسن (علیه السلام) می فرمایند:
« از تکیه نمودن بر آرزوها بپرهیزید که همانا سرمایه احمقان است و مانع خیر دنیا و آخرت می باشد». (نهج البلاغه نامه 31)
* و یا در جای دیگری از این کتاب می فرمایند: « من بیش از هر چیزی برای شما از دو چیز هراس دارم: یکی پیروی از هوای نفس و دیگری آرزوهای طولانی». (همان، خطبه 28)
* و در خطبه دیگر ی می فرمایند: « و بدانید آرزو باعث فراموشکاری و غفلت عقل می گردد و ذکر خداوندی را به فراموشی می اندازد؛ پس آرزو را تکذیب کنید که موجب فریب است و صاحب آرزو فریب خورده می باشد» . (همان، خطبه 86)
4⃣ تقدیر خداوند در عرض اختیار و تلاش انسان نیست، بلكه در همان جا كه تلاش است، تقدیر نیز هست و این 2 رابطه ای در طول یکدیگردارند.
🔴 رهبری و هدایت هیچ کشوری به اندازه ایران مشکل و دشوار نیست... چرا؟!
⭕️ درکل دنیا، کدام کشور را سراغ دارید که علیه آن؛
✔ تحریم های اقتصادی همه جانبه
✔ فعالیت ۲۶۰ شبکه ماهواره ای معاند
✔ تلاش شبانه روزی ده ها گروهک تروریستی برای خرابکاری و ترور
✔ فعالیت هزاران سایت اینترنتی و کانالها و شبکه های مجازی
✔ تلاش فرقه های انحرافی برای ایجاد شکاف اعتقادی در مردم
✔ شبیخون عظیم فرهنگی_اعتقادی
✔ کارشکنی مسئولین #لیبرال در طول ۴۰ سال
✔ تلاش فرقه های ضاله و وابسته ، برای نفوذ در مسئولین نظام
✔ تلاش استعمار برای نفوذ دادن فراماسونها و وابستگان فکری خود به ارکان اداره کشور
✔ ۴دهه کمک مالی به بازماندگان رژیم سابق برای بازگرداندن آنها
✔ ایجاد جنگهای نیابتی در منطقه برای احاطه و تسلط بر قدرت ایران
✔ فشارهای سیاسی سازمانهای بین المللی تحت نفوذ صهیونیستها
✔ تروریسم دولتی رژیم صهیونیستی
✔ طراحی و پشتیبانی مالی آشوبهای خیابانی
✔ ایجاد گروه های تروریستی تا دندان مسلح در منطقه برای مهار و تضعیف جبهه مقاومت
همه و همه، توسط مخالفین #جمهوری_اسلامی برنامه ریزی میشود
🔹🔹قطعا در بین تمام کشورها، موردی یافت نمیشود که انبوه هجمه ها به این وسعت علیهش صورت بگیرد، جز #ایران
💠بنابراین رهبری و هدایت هیچ کشوری به اندازه رهبری ایران سخت و دشوار نیست
✅واقع بین باشیم و قدرشناس
🔴 مهجوریت نهج البلاغه و زندگی معمولی مسئولان!!
✔ تا الان فکر می کردم با حقوق 1 یک میلیون و هشتصد و نهایت با اضافه کار و... 2 میلیون، زندگی معمولی دارم و خدا را هزاران مرتبه شکر می کنم!
💥 اما وقتی حرفهای یک مسئول را از تلویزیون شنیدیم که گفت 19 میلیون در ماه حقوق می گیرد و بعد می گوید ماشین لکسوس دارد که یه زمانی 200 میلیون خریده و حالا می گوید زندگی معمولی دارد و ثروتمند نیست! تازه متوجه شدم که معنای زندگی معمولی یعنی چه و تازه فهمیدم کسی که حقوق ماهانه 19 تا 20 میلیون می گیرد و ماشین چند صد میلیونی سوار می شود هنوز ثروتمند نیست!!
🔹 اما من باز هم خدا را شکر می کنم که معنای جدیدی از "ثروتمند" و "زندگی معمولی" را قبل از مردن فهمیدیم!
🔹از خدا می خواهم یه کار سر راهمان بگذارد تا حقوق 20 میلیونی بگیریم و برای مستضعفان 1 میلیون بگیر و کمتر از 1 میلیون، کار کنیم!
🔸قربون غربت مولا برم که هنوز هم غریب است؛ اگر سیره امیرالمومنین حاکم بشود چه ها شود؟! آنجا که در نامه ای به عثمان بن حنیف استاندار بصره نوشت: " اگر می خواستم، می توانستم از عسل پاک و از مغز گندم و بافته های ابریشم برای خود غذا و لباس فراهم آورم، ولی هیهات که هوای نفس بر من چیره شود و حرص و طمع مرا وادار کند که طعام های لذیذ برگزینم، در حالی که در حجاز یا یمامه (منطقه ای در جنوب جزیرة العرب) کسی باشد که به قرص نانی نیازمند باشد یا هرگز شکمی سیر نخورد، یا من سیر بخوابم و پیرامونم شکم هایی که از گرسنگی به پشت چسبیده اند و جگرهای سوخته دارند، وجود داشته باشد"(نامه 45 نهج البلاغه)
#رفیق_دوست
#سعیدی_کیا
#اشرافیت
علی صالحی زاده
🔴حجاب اجباری مطرح میشود تا خدمات انقلاب به زنان دیده نشود!
✔️ امید به زندگی زنان 54 بوده و امروز 78 است
- 3500 پزشک زن داشتیم الان 60 هزار پزشک زن و 30 هزار پزشک متخصص داریم
- داستان نویس زن کمتر از 10 نفر بودند و امروز 4 هزار نویسنده داستانی داریم
- ۱.۴ درصد اساتید دانشگاه زن بودند و امروز ۲۴ درصد
- دانشآموختگان زن ۶ درصد بودند و امروز ۴۴ درصد
- ۳۵ درصد باسواد بودند الان ۹۰ درصد باسوادند
- از ۷ رشته به ۴۰ رشته ورزشی زنان رسیدیم
- ورزشگاه اختصاصی زنان ۳۰ برابر شده
- از ۶ مسابقه خارجی به ۱۲۰۰۰ مسابقه خارجی رسیدیم
- درصد کارکنان زن عالی رتبه از ۱۱ به ۴۲ درصد رسیده
- سازمانهای غیردولتی زنان از ۱۰ به ۲۰۰۰ رسیده
- الان ۸.۵ درصد قضات زن هستند (از ۳۰ نفر به ۱۰۰۰ نفر رسیده)
- ۳۵ هزار زن مربی و ۱۶ هزار داور زن داریم
- از هر ۱۰۰۰۰ زن ۳۰۰ نفر در وضع حمل فوت میشد که الان به ۱۹ رسیده
- کارگردان زن نداشتیم الان بیش از ۲۰ کارگردان زن سینما و تئاتر داریم
- از ۳۹ زن وکیل به بیش از ۲۵۰۰۰ زن وکیل رسیدیم
- از ۱۰۰ پلیس زن به ۷۲۰۰ پلیس زن رسیدیم...
# محمدعلی الفت پور
🔴 غذای لاکچری نمیخورم!
🔻 برای وزیر محترم نیرو در یکی از گران قیمت ترین رستوران های شهر #همدان تدارک ناهار دیده شده بود.
اما وزیر محترم متواضعانه با توجه به وضعیت معیشتی مردم در این شرایط، در این رستوران حضور پیدا نکرد و با حضور در منزل یکی از اهالی محل جهت اقامه نماز، بعد از صرف چای و پذیرایی مختصر جهت ادامه ماموریت به استانداری همدان رفت.
از این منش مردمی وزیر محترم نیرو جناب آقای مهندس اردکانیان صمیمانه سپاسگزاریم.
👌کار خوب شایسته ستایش است.
ای جانم فدای مادران شهید
مادرانی که بیش از یک شهید تقدیم اسلام و ایران کرده اند
🌹 تعداد مادران چند شهیدی:
دو شهیدی: ۸۱۸۷ مادر
سه شهیدی: ۶۳۱ مادر
چهار شهیدی: ۸۲ مادر
پنج شهیدی: ۲۱ مادر
شش شهیدی: ۵ مادر
هفت شهیدی: ۲ مادر
هشت شهیدی: ۲ مادر
نه شهیدی: ۱ مادر
همه نحله های اپوزیسیون چه در شبکه های اجتماعی و چه تولیدات ماهوارهای از نظر سوژه، ایجاد شبهه و موضوع برای تاثیر گذاری آنقدر تاخته اند که به ته دیگ رسیده اند و در آستانه "خود خلع سلاحی "هستند، دیدار علنی با تحریم کنندگان ملت شاخصی از بی سوژه گی است
#علينژاد
#باطبی
#پمپئو
آخرین تصمیم اتاقهای فکرشان تلاش جهت بهم ریختن سامانه ذهنی ملت نسبت به قرائتهای حاکمیت از تاریخ و پدیدهای گذشته است
#دفاع_مقدس
#منتظری
#انقلاب
#بازرگان
#ساختار_حاکمیت
#پهلوی_ها
#امام_موسی_صدر
#فساد
#فقاهت
و....
« دکتر عید الله گنجی »
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز:
🔹یک توصیه اینکه راهپیمایی را مظهر اختلافات قرار ندهید. وقتی پای انقلاب وسط است، اختلاف سلیقهها رنگ میبازد.
🔹گاهی در ۲۲ بهمن دیده میشود که مثلاً جنابعالی چون از فلان آقا یا فلان رئیس خوشتان نمیآید و میبینید آمده راهپیمایی، بنا میکنید علیه او تظاهرات و شعار دادن؛ این غلط است. جای تسویه حساب، ۲۲ بهمن نیست.
️ 🔹شعارهای خودتان را بدهید و کار خود را بکنید اما راهپیمایی را مظهر اختلاف و درگیری قرار ندهید، بگذارید همینجور باعظمت باقی بماند. ۹۷/۱۱/۱۹
✍سید یاسر جبرائیلی :
🔳 #زنگنه کدام پازل را تکمیل میکند؟
🔺#ریچارد_نفیو معمار تحریمهای ایران در وزارت خزانه داری آمریکا: "وقتی یک كشور اعتراف میكند كه مشكل تحریم دارد، تقریباً نيمي از كار انجام شده است. اساساً این نوع اعتراف دشواریهای خاصی برای هر دولت دارد چرا كه به دشمنانش نشان میدهد كه آسيبپذیريیهایی كه آنها به دنبالش بودند تا از آن بهرهبرداری كنند كاملا نمود پيدا كردهاند"(هنر تحریمها، ترجمه مرکز پژوهشهای مجلس، ص ۷۲).
🔹بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت دولت تدبیر و امید طی یک نشست خبری فوقالعاده: "۲ میلیارد دلار از عراق بابت گاز و برق طلب داریم همان را هم نمی دهند. هیچکس حاضر نیست خودش رو فدای ما بکنه. هر کشوری فقط به فکر خودشه. بارها با اروپاییها تماس گرفتیم، اما جواب تلفن ما را نمیدهند" (۱۶ بهمن ۹۷).
🔹۷۲ نفر از نمایندگان مجلس طی نامهای به سران قوا: "زنگنه نه تنها اهتمام عملی برای مقابله با تحریمها ازخود بروز نداده است بلکه تقریبا همه روزنههای موجود جهت بیاثر کردن تحریمها را خواسته یا ناخواسته مسدود کرده است" (۹ بهمن ۹۷).
🔹توافق عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی با طرف عراقی برای ایجاد نظام تسویه غیر دلاری در تجارت دوجانبه(۱۷ بهمن ۹۷)
🔴 پاسخ ظریف به یک سوال مهم
🔺پاسخ ظریف به این سوال که اگر اروپاییها اجرای اینستکس را به مواردی مانند تصویب لوایح مربوط به FATF و تحدید برنامه موشکی منوط کنند، ایران چه واکنشی نشان میدهد؟
🔹 ایران گزینههای متعددی از جمله خروج از برجام را در اختیار خواهد داشت.
🔹اینستکس به معنای واقعی کلمه ساز و کار مالی نیست
🔹این ساز و کار میتواند شیوهای هوشمندانه برای دور زدن تحریمها باشد، اما باید دید چطور اجرا میشود.
🔹اروپاییها باید به تمام تعهدات خود از جمله در زمینه فروش نفت و بازگشت عواید آن عمل کنند.