🔴نبض جهاد تبیین چگونه میزند؟!
🔹در ماه های اخیر، جهاد تبیین از پرکاربردترین - و به عبارت بهتر- پرکاربردترین کلیدواژه رهبر انقلاب بوده و کمتر سخنرانی و دیداری از ایشان را میتوان یافت که به این موضوع اشاره ای نشده باشد؛ تکرار و تاکید چندباره ایشان بر این قضیه، بیانگر آن است که آنچنان که باید و شاید، مقصود از جهاد تبیین محقق نشده است؛ لذا به نظر میرسد ارزیابیِ مسیری که در این مدت در مقوله جهاد تبیین پیموده شده است، امری ضروری و اجتناب ناپذیر میباشد؛ در این یادداشت میکوشیم با ارائه یک دسته بندی از انواع مواجهه هایی که با «جهاد تبیین» صورت گرفته است، مسیر ارزیابی را هموارتر کنیم، بخوانید!
1️⃣برخی از همان ابتدا که جهاد تبیین بر سر زبان ها افتاده و روشن شده بود که شکست تحریم منوط به شکست تحریف است، بر طبل انکار کوبیده و نظیر واکنشی که نسبت به «تهاجم فرهنگی» در دهه ۷۰ داشتند و آن را توهم توطئه میدانستند، در مورد اخیر نیز چنین راهبردی را در پیش گرفتند؛ البته در این مورد واکنش آنان هوشمندانه تر و حساب شده تر بود؛ مثلا مدعی بودند «به جای صرف وقت و هزینه برای تبیین، به حل مشکلات کشور بپردازید!» این افراد تمایل نداشته و ندارند که قبول کنند حل تدریجی مشکلات کشور -که هم اکنون در جریان است- زیر سایه سنگین تبلیغات منفی، محو و نابود میشود!
2️⃣برخی دیگر که از ابتدا به کارهای فرهنگی مشغول بودند، پس از مطرح شدن جهاد تبیین و به گونه ای که گویی اتفاق خاصی رخ نداده است، همان کارهای روزمره و متعارف پیشین را به اسم جهاد تبیین، روانه بازار مصرف کردند و به این شیوه مدعی بودند در حال عمل به فریضه جهاد تبیین هستند!
3️⃣گروهی دیگر با مطرح شدن جهاد تبیین، فعالیت هایی را شروع کردند که عنوان جهاد تبیین را یدک میکشید ولی در کمال ناباوری آن چه در صحنه عمل رخ میداد، خلاف آن چیزی بود که در ساحت ادعا مطرح میشد؛ این گروه خود به دو دسته تقسیم میشدند؛ برخی از روی بی اطلاعی و عدم آگاهی دست به چنین اقداماتی میزدند و دسته دیگر اتفاقا از روی آگاهیِ کامل، مرتکب چنین اقداماتی میشدند؛ به عنوان مثال انتشار گسترده عکس های کشف حجاب در فلان نقطه از کشور و القای فراوانی افراد بی حجاب که با تابلوی مبارزه با بی حجابی صورت میگرفت، چه نسبتی با جهاد تبیین میتواند داشته باشد؟ یا مثلا بزرگنمایی از اختلافات جزئی و طبیعی بین دوستداران انقلاب و غفلت از دشمن اصلی، چه جایگاهی در پازل جهاد تبیین خواهد داشت؟!!
4️⃣گروهی هم بودند که:
اولا اقدامات آن ها برخاسته از بینش صحیح و متقنی است که آنان را از آفات حرکت در این مسیر مصون داشته است؛
ثانیا تلاش آنان در راستای جهاد تبیین، تلاش عادی و معمولی نبوده و حقیقتا مجاهدانه پا به این عرصه گذاشته اند؛
ثالثا اختلافات ناچیز در جبهه خودی، آنان را از توجه به دشمن اصلی - که همان استکبار جهانی است- بازنداشته است؛
رابعا مطالب اساسی مورد نیاز جامعه را بی آلایش و با زبان عامه فهم ارائه میدهند؛
✅به زعم نگارنده به میزانی که کمیت و کیفیت گروه چهارم ارتقاء یابد، میتوان امیدوار بود که تا حد قابل قبولی به فرمان جهاد تبیین جامه عمل پوشانده شده است؛ حال به نظر شما چند درصد شخصیت ها و رسانه ها در دسته چهارم قرار دارند؟!
🔴 اینکه کشوری از منابع عظیم گاز بهرهمند باشد، بهمعنای آماده به مصرف بودن منابع نیست.
ساده عرض کنم:
🔹 فرق است بین دارایی و نقدینگی.
⬅️ ممکن است فردی، سرمایهی عظیم چند هزار میلیارد تومانی داشته باشد اما نقدینگی وی در حد چند صد میلیون تومان باشد.
اگر نقدینگی بیشتری بخواهد، زمان لازم است تا بخشی از سرمایهاش را تبدیل به پول کند.
🔹 از زمانی که توافق منحوس اقلیمی پاریس در زمان دولت محبوب این فرد امضا شد، از سویی بهدلیل عدم توسعهی نیروگاههای برق در تابستان با خاموشیهای گسترده مواجه بودیم و از سوی دیگر، ذخیرهی سالیانهی گاز انجام نشد برای زمستان که بابت آن، زنگنه از مجلس تذکر هم گرفت اما توجهی نکرد.
💠 اینکه دولت، تابستان امسال را بدون خاموشی مشترکان مسکونی مدیریت کرد و در زمستان مجبور است برای عدم قطع گاز خانگی، به تعطیلی ادارات و مراکز آموزشی رو کند؛ حاصل باتلاق مدیریتی شاهمهرهی از انگلیس برگشتهی شما است که ۸ سال، ممکلت را به سبک قجری و پالانی زمین زد.
✴️ حال پاسخ دهید:
در چند سال اخیر، چشمتان این مشکلات را نمیدید یا زبانتان بسته بود که بود و نبودتان یکی بود؟!
✍️ مهندس شکوهیانراد
🔴 مسئولان کوتاهی و ناتوانی های خودرا با تحریف مکتب قاسم سلیمانی توجیه نکنند
🔹دوستانی که میخواهند سردار سلیمانی را مصادره کنند تا در امر دین کوتاهی کنند، سردار سلیمانی کسی نبود که سیره و سبکی به جز ولی فقیه داشته باشند، ایشان هم اگر الان در بین ما بودند،شما را وادار میکردند که حکم ولی خدا مبنی بر واجب شرعی بودن پوشش زنان در جامعه رعایت شود
🔹محبت و عطوفتی که سردار به دختران کم حجاب داشتند، را ولی فقیه هم نسبت به دختران کم حجاب دارند و در تمام این مدت چه از نوجوانانی که در اغتشاشات بودند، و چه کسانی که فریب خورده اند، به نوعی در تمام سخنرانی ها حمایت کرده اند، مثل استفاده از عبارات اینها فرزندان خود ما هستند، باید اینها را وادار به تفکر کنید، اما در آخرین سخنرانی به صراحت اشاره فرمودند رعایت حجاب واجب شرعی است. حال شما نمیتوانید این اوضاع را مدیریت کنید، دیگر چرا شروع به تحریف مکتب سلیمانی به نفع کم کاری خود در اطاعت از ولی فقیه واجرای قانون کشور میکنید.
رویترز : ایران به بالاترین سطح فروش نفت خود رسید
🔸️خبرگزاری رویترز نوشت : صادرات نفت ایران بدون وجود توافق هسته ای ، انتهای سال ۲۰۲۲ به بالاترین سطح خود رسید.
🔸️این گزارش ادعا می کند که در دسامبر ۲۰۲۲ (آذر ۱۴۰۱)، ایران روزانه ۱/۱۳۷ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است .
🔸️به نظر می رسد ایران با عطف به اطمینان از عدم احیای برجام ، در حال تطبیق خود با شرایط پسابرجام است .
🔸️البته این نکته را نیز باید ذکر کرد که متغیرهای مختلفی در اقتصاد ایران دخیلند و صادرات نفت تنها یکی از آنهاست ؛ برای مثال افزایش های اخیر نرخ ارز ارتباط مستقیمی با اغتشاشات چند ماه اخیر داشت که درخواست خرید دلار و یورو را ۷ برابر افزایش داد و براساس اطلاعات دقیق ، تنها در عرض ۶ ماه اخیر ، حدود ۱۰ میلیارد دلار خروجی سرمایه از کشور گزارش شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دعوت زیبای مجری توانمند و ولایتمدار آقای مجید یراق بافان برای رهبر عزیزمان جهت آغاز سخنرانی...
آن خیل شهیدان همه شاگرد شمایند ...
✅ حجم پرشدگی سدهای کشور به ۴۰ درصد رسید
وزیر نیرو :
🔹بارشها در بخشهای قابل توجهی از کشور خوب بود و امیدواریم تداوم داشته باشد، البته پیشبینیها نیز در این بخش خوب است، اما در حوزههایی نسبت به شرایط عادی و نرمال به ویژه در استان تهران، البرز، قزوین، همدان و برخی استانهای شرق کشور فاصله داریم و انتظار میرود با بارشهای پیش رو جبران شود.
🔹حجم پرشدگی سدها ۴۰ درصد است، این عدد تا ۳۵ درصد هم رسید، اما اکنون وضعیت بهتر است. روان آبها با توجه به برودت هوا کم است که در ماههای آینده روان آبها بیشتر خواهد شد و حجم پرشدگی سدها نیز بهبود مییابد.
🔹در شرایط کنونی وضعیت تامین آب و برق پایدار است و نگرانی در این دو بخش وجود ندارد و همه تلاش خود را برای تامین پایدار آب و برق خواهیم کرد.
🔴 نوبت انتقام ماست/ این فرصت را از دست ندهید!
🔹یادداشت شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان در واکنش به خطونشان دولتهای آمریکا، انگلیس، آلمان و فرانسه به اعدام ابَرجاسوس انگلیسی: علیرضا اکبری از سال ۸۲ تا ۸۹ یعنی ۷ سال به جاسوسی برای سازمان اطلاعاتی انگلیس مشغول بوده و بسیاری از اطلاعات راهبردی و طبقهبندی شده از مراکز حساس کشورمان را به سیستم اطلاعاتی دشمن فروخته است.
🔹او در بازجوییها و برخوردهای فنی و کارشناسانه وزارت اطلاعات گزارشها و اطلاعات فراوانی از کانون اطلاعاتی و امنیتی انگلیس، فرانسه، آلمان و موساد و سیا را در اختیار سربازان گمنام قرار داده.
🔹این اطلاعات شامل برخی از سرنخهای MI6 در کشورهای دیگر و شمار قابل توجهی از سرپلهای داخلی انگلیس در ایران است.
🔹شنیدههای قابل اعتماد حاکی از آن است که بازداشت این جاسوس بهگونهای صورت گرفته که سیستم اطلاعاتی انگلیس تا مدتها از بازداشتش بیخبر بوده و در این فاصله و تحت مدیریت مسئولان پرونده اکبری، اطلاعات گمراهکنندهای از جانب جاسوس بازداشت شده به سرویس اطلاعاتی انگلیس منتقل میشده و سرویس یاد شده با این تصور که اطلاعات منتقل شده واقعیت دارد، دست به اقداماتی زده که برای دولت انگلیس خسارات قابل توجهی داشته.
🔹اکنون نوبت انتقام ما رسیده و انتظار آن است که وزارت اطلاعات برخی از اطلاعات مربوط به سرنخها، سرپُلها و عوامل سرویسهای اطلاعاتی انگلیس و موساد را که در بازجوییهای فنی و کارشناسانه از جاسوس مورد اشاره به دست آورده، منتشر کند.
🔹این حرکت ضمن آن که دروغپراکنیهای حریف را خنثی میکند، ضربه هولناکی بر پیکره سیستم جاسوسی انگلیس و بخش اطلاعات و جاسوسی خارجی آن MI6 خواهد بود. ضربهای که جرثومههای فساد در انگلیس و رژیم صهیونیستی و... را نقره داغ میکند.
🔹لطفاً در افشای اطلاعات بهدست آمده و یا حداقل در افشای بخشهای رسواکننده دشمن کوتاهی نکنید. از اطلاعات کسبشده باید بهموقع استفاده شود وگرنه با مرور زمان و عبور از موقعیت موثر، به کاغذ پارههایی تبدیل میشوند که به درد کارخانههای مقوا و کارتنسازی میخورند!
🔹و بالاخره درباره چگونگی نفوذ این جاسوس به مراکز حساس و راهبردی نظام نیز پرسشهایی هست که نباید به سادگی از کنار آن گذشت.
ارتش ایران در کانال پاناما چه می خواهد ؟
🔸️خبر حضور نیروی دریایی ارتش ایران در کانال پاناما که توسط فرمانده این نیروی راهبردی اعلام شد ، واکنش های زیادی را برانگیخته است .
🔸️در این خصوص ذکر نکاتی لازم می نماید ؛
1️⃣ ساخت کانال پاناما در سال ۱۹۰۴ توسط آمریکایی ها آغاز شد و در سال ۱۹۱۵ پایان یافت.
البته قبلا فرانسوی ها کار را شروع کردند اما در اتمام آن ناتوان بودند.
2️⃣ این کانال ۲ اقیانوس اطلس و آرام را به هم پیوند می دهد و روزانه به طور متوسط حدود ۵۰ کشتی سنگین اعم از نفتکش و تجاری از آن عبور می نمایند و یکی از مهمترین آبراه های دنیا برای آمریکا به شمار می رود.
3️⃣ این کانال از اساس برای منافع آمریکا احداث شد و کنترل آن نیز تا سال ۱۹۷۷ به طور کامل در اختیار ایالات متحده بود اما با توافق کارتر- توریخوس ، پانامایی ها توانستند کنترل آن را بر عهده گیرند.
4️⃣ حضور نیروی دریایی ارتش ایران از لحاظ راهبردی این پیام را مخابره می کند که نقش و جایگاه نظامی جمهوری اسلامی ایران منحصر به منطقه غرب آسیا و خلیج فارس و دریای عمان نیست و این کشور در حال گذار از بازیگر منطقه ای به یک قدرت بزرگ و با گستره عملیاتی جهانی است.
5️⃣ ایران سعی دارد با اینکار در حیات خلوت آمریکا حضور یابد و علاوه بر ماموریت های شناسایی و رصد ، حضور خود را در نقاط حساس و تاثیرگذار دنیا تثبیت نماید و از آن طی سالهای آتی در معادلات بین المللی بهره ببرد .
6️⃣ از لحاظ فنی و نظامی داشتن شناورهایی که بتوانند از خلیج فارس و دریای عمان تا اقیانوس اطلس و آرام (که تلاطمات بسیاری دارد ) طی مسافت کنند (آنهم در شرایط تحریم تجهیزاتی)، بسیار حائز اهمیت بوده و حاکی از قدرت فنی مهندسان ایرانی است.
7️⃣ از لحاظ ژئوپلیتیکی، صرف حضور در تنگه های مهم دنیا ، قدرت تاثیرگذاری ایران بر معادلات بین المللی را گوشزد می کند و سطح و جایگاه جمهوری اسلامی را در جهان بالا خواهد برد و ایضا پرستیژ سیاسی این کشور را به نحو محسوسی ارتقا می دهد .
🔸️آلفرد ماهان استراتژیست معروف آمریکایی، نقش و جایگاه قدرت دریایی را در معادلات جهانی و تحصیل منافع ملی کشورها مورد بررسی قرار داده بود و جمهوری اسلامی نیز در سالهای اخیر استراتژی دریایی خود را بر گسترش کمی ، کیفی در نقاط راهبردی دنیا اعلام کرده است.
8️⃣ شاید این سوال پیش بیاید که با توجه به قدرت نظامی آمریکا ، در شرایط تنش، شناور نظامی ایران چه کاری می توانند انجام دهند ؟
🔸️ پاسخ اینست که این شناورها به پشتوانه قدرت نظامی ، موشکی ، منطقه ای (و همچنین غنی سازی ۶۰ درصدی ) نظام در این آبراه حساس حاضر خواهند بود و هرگونه تعرض به این کشتی های جنگی ، با واکنش متقابل در خلیج فارس، دریای عمان و احتمالا اقیانوس هند پاسخ داده می شود.
🔸️چون مبرهن است که جمهوری اسلامی از لحاظ تسلیحات متعارف و موازنه قوا در منطقه خلیج فارس، وضعیت عملیاتی به مراتب بهتری از آمریکا و متحدانش دارد .
9️⃣ البته با توجه به این که از لحاظ حقوق بین الملل ، حضور در آبهای آزاد برای کشورها مانعی ندارد ، اقدام ایران با مانع حقوقی مواجه نمی گردد اما از جنبه سیاسی، نوعی دهن کجی و قدرت نمایی به ایالات متحده ارزیابی می شود و با افزایش قدرت جمهوری اسلامی ایران طی دهه های آتی ، بعید نیست نقش و جایگاه نیروی دریایی ارتش از شناسایی و رصد در این آبراهه، شامل موارد دیگری نیز گردد.
🔟 با توجه به نزدیکی جغرافیایی ونزوئلا به تنگه پاناما و همچنین روابط نزدیک دفاعی تهران-کارآکاس ، شناورهای ایرانی برای امور پشتیبانی و لجستیک از یک پایگاه قابل اطمینان در آن کشور برخوردار خواهند بود و همین امر یک مزیت استراتژیک برای نیروی دریایی ارتش ایران است.
تقوی نیا
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 صفر تا صد زیرساخت طرح مالیات بر عایدی سرمایه
❄️🌹❄️
🎙میثم ظهوریان- پژوهشگر سیاستگذاری عمومی
🇮🇷
📝 انگلیسیها فکر می کردند کل اطلاعاتی که اکبری به آنها میدهد درست است!
❄️🌹❄️
🔻حسین شریعتمداری در بخشی از یادداشت امروزش در کیهان نوشته:
🔹شنیدههای قابل اعتماد حاکی از آن است که بازداشت این جاسوس از سوی عزیزان وزارت اطلاعات بهگونهای صورت گرفته که سیستم اطلاعاتی انگلیس تا مدتها از بازداشت وی بیخبر بوده است و در این فاصله و تحت مدیریت مسئولان پرونده علیرضا اکبری، اطلاعات گمراهکنندهای از جانب جاسوس بازداشت شده به سرویس اطلاعاتی انگلیس منتقل میشده و سرویس یاد شده با این تصور که اطلاعات منتقل شده واقعیت دارد، دست به اقداماتی زده است که برای دولت انگلیس خسارات قابل توجهی داشته است.
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠صوتی کمتر شنیده شده از امام خمینی (ره) و پاسخ جالب ایشان در پاسخ به یک سؤال مهم!
💢به وقت صرفهجویی
✍🏻حسين عباسيان
🔹با از راه رسیدن سامانههای بارشی و موج سرمای شدید، دمای هوا در ۲۷ استان کشورمان به محدوده صفر درجه رسید؛ برودت و یخبندانی که موجب افزایش مصرف گاز در کشور شده است تا جایی که رکورد مصرف گاز در کشور شکسته شده و به ۸۵۰ میلیون مترمکعب در روز هم رسیده است.
🔸آن هم در شرایطی که ترکمنستان سوآپ گازیاش را کم کرده چرا که در این کشور هم سرما به شدت اوج گرفته و با مشکلاتی مواجه شدهاند.
🔰گزارههای خبری:
🔹۱ ـ وزیر نفت با اشاره به سرمای شدید هوا در کشور که در سالهای اخیر بیسابقه بوده است، گفت: پنجشنبهای که گذشت که شاید سردترین شب امسال بود، مصرف در بخش خانگی از ۶۸۵ میلیون مترمکعب در روز گذشت وی اظهار کرد: این مقدار گاز معادل حدود ۴ میلیون بشکه نفت خام است.
🔸۲ ـ مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز تأکید کرد: در حال حاضر ۸۵۰ میلیون مترمکعب در روز گاز در کشور تولید میشود و طی ۲۴ ساعت گذشته مصرف بخش خانگی و تجاری به ۷۰۰ میلیون مترمکعب در روز رسیده است. چند عامل در بروز شرایط کنونی دخیل هستند، یکی موضوع تداوم همین وضع است یعنی اگر یک روز رقم مصرف ۷۰۰ میلیون مترمکعب باشد مشکل نداریم اما اگر روز بعد هم مصرف در همین محدوده باشد مشکل خواهیم داشت، تداوم و فشار نقطهای هم مهم است. در کل اگر مصرف از عدد ۶۵۰ میلیون مترمکعب بالاتر برود وارد شرایط بحرانی گاز شدهایم.
🔰گزاره تحلیلی:
🔹قطع گاز مصرفی تعداد قابل توجهی از صنایع، فعالیت تمام پالایشگاههای کشور با حداکثر ظرفیت جهت حفظ سطح ۸ فشار گاز در مناطق مختلف و تأمین گاز مورد نیاز برای تولید برق در نیروگاهها، اعمال محدودیت برای دستگاههای دولتی در مصرف گاز و تدبیر میزان فعالیت ادارات، قطع گاز ادارات و سازمان دولتی پرمصرف، اصلاح فوری تعرفهها علیه مشترکان پرمصرف و همزمان با آن سیاست تشویقی برای کممصرفان گاز (کاهش مصرف تا ۳۰ درصد نسبت به مدت ماه مشابه در سال قبل= دریافت خدمات رایگان)؛ همه این موارد سلسله تصمیمهایی است که در یک کلام نشان میدهد؛ مسئولان عزمشان برای تداوم گازرسانی به همه مناطق کشور و حتی حفظ فشار گاز، کاملا جزم است تا جایی که به رغم آگاهی از بازتاب وسیع و حتی تبعات احتمالی، ابایی از قطع گاز فلان اداره یا صنایع نام آشنا هم ندارند. این رویکردی قابل تقدیر است که با همراهی مردم تکمیل خواهد شد.
🔅نکته پایانی؛ میزان مصرف گاز در بخش خانگی در تابستان ۲۰۰ میلیون مترمکعب بوده که در زمستان به دلیل مصرف زیاد به بالای ۶۰۰ میلیون مترمکعب در روز میرسد. در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد انرژی کشور به وسیله گاز تأمین میشود. رشد مصرف گاز در کشور در زمینههایی همچون مصارف خانگی سالانه ۶ درصد، بخشهای عمده ۵ درصد و در بخش نیروگاهی ۴ درصد برآورد میشود. رشد شدت مصرف انرژی در کشور نسبت به مصرف جهانی بیش از دو برابر است. بنابراین در ادامه رویکرد قابل تقدیر مسئولان، ضروری است؟؟؟ پویشهای «هر خانه یک اتاق گرم» و «یک بخاری در هر منزل» پوشیدن لباس گرم و مناسب فصل، بستن دریچههای کولر و... در بین عموم مردم اجرایی و نهادینه شود تا با کمترین مشکل، این روزهای سرد همراه با رکوردشکنی در مصرف را پشت سر بگذاریم و همگان در سراسر کشور؛ چه آنهایی که ساکنان شهرهای بزرگ و کوچک هستند و چه ساکنان مناطق دورافتاده که بیش از دیگران در معرض افت فشار و قطعی گاز هستند بتوانند از نعمت گاز برخوردار بمانند. انشاءالله
📝به قول شاعر: دوست آن باشد که گیرد دست دوست/ در پریشان حالی و درماندگی