👇 یادداشتی از سید یاسر جبرائیلی
🔴 کره جنوبی اگر راه پهلوی را میرفت، اکنون ویرانه بود
🔹اخیرا اندیشکده آمریکایی شورای آتلانتیک، در مقالهای که برای هر انسان آگاهی سوگیریهای غیرعلمی آن هویداست، اقتصاد ایران در دوره پهلوی را مشابه اقتصاد کره جنوبی در آن دوره دانسته و نتیجه گرفته است که در دوره جمهوری اسلامی، کره پیش رفت و ایران عقب ماند.
🔹این ادبیات مقایسه ایران و کره جنوبی، که در طول ۴۰ سال گذشته علیه انقلاب اسلامی به کار گرفته شده، و متاسفانه جا افتاده، ناشی از کمکاری ما و حتی بیاعتناییمان به تاریخ اقتصاد سیاسی کره جنوبی است. غربیها نه در ایران بلکه در کل جهان، پیشرفت کره جنوبی را حاصل دوستی با آمریکا و پیروی از مکتب اقتصاد بازار تبلیغ کردهاند، که در حالی که واقعیت دقیقا عکس این است. امروز هم کارشان به جایی رسیده که عملکرد پهلوی را شبیه عملکرد دولت وقت کره میخوانند و میگویند "کره در دهه ۱۹۷۰ همانند ایران تلاش میکرد قدرت صنعتی شود"، اما نمیگویند کره با توان بومی صنعت ایجاد کرد، و پهلوی نفت فروخت و کارخانه وارد کرد!
🔸چندی است که روی چگونگی پیشرفت کره جنوبی متمرکز شدهام و نکات جالبی عایدم شده است. از جمله اینکه برنامههای ۵ ساله توسعه کره در دوره ژنرال پارک چانگ هی- که پدر پیشرفت این کشور است- به فارسی که هیچ، حتی به انگلیسی هم ترجمه نشده است و آنچه درباره پیشرفت این کشور گفته میشود، صرفا روایت مغشوش غرب است. معدودند کتابهایی انگلیسی که توسط خود کرهایها نوشته شده و واقعیات پیشرفت کشورشان در دوره پارک را روایت کرده باشند.
🔹یکی از کتابهای خوبی که در این زمینه نوشته شده، کار خوب خانم کیم هیونگ آ. با عنوان Korea's Development Under Park Chung Hee است. این کتاب محصول مطالعات کتابخانهای و همچنین مصاحبههای نویسنده با سیاستگذاران اصلی کره جنوبی در دوره پارک است. خانم کیم ویژگیهای دولت پارک را اینگونه جمعبندی کرده است:
- نفرت پارک از تکیه کره به کمک آمریکا
-مدل کرهای صنعتی شدن با هدایت دولت
-استراتژی پیشرفت سریع پارک
-نقش ویژه نخبگان حاکم و اراده سیاسی آنها برای پیشرفت
-برنامه هستهای پارک
- توسعه صنایع سنگین و شیمیایی در دهه ۱۹۷۰
🔹امشب در فصل هشتم این کتاب نکته جالبی دیدم که حیفم آمد آن را با شما به اشتراک نگذارم. از اوایل دهه ۱۹۷۰ پیرو تهدیدهای نظامی خارجی، پارک تصمیم به ایجاد کارخانههای اسلحهسازی میگیرد. اما برای تاسیس این کارخانهها سرمایه هنگفتی نیاز است. به هیئت برنامهریزی اقتصادی(EPB) ماموریت اخذ وام از منابع خارجی برای این منظور داده میشود، اما پس از ۱۵ ماه مذاکره با آمریکا، اروپا و ژاپن، دهم نوامبر ۱۹۷۱ هیئت اعلام میکند که کسی به کره وام نمیدهد. در این میان طرحی توسط یکی از مدیران دولتی ارائه میشود که این کارخانهها با استفاده از منابع و فناوریهای موجود در کره و بر مبنای یک تقسیم کار ملی با حمایت دولتی ایجاد شود. طرح آقای "او ونچ اول" روی میز پارک گذاشته میشود و رئیس جمهور میپذیرد. ایجاد صنایع سنگین و شیمیایی کره به عنوان اولین گام در توسعه صنایع نظامی این کشور آغاز میشود و با جزئیاتی که در کتاب تشریح شده، طرح به موفقیت میرسد. پیتر بی وون در مقاله خود با عنوان "صنعت دفاعی و تحول اقتصادی کره در دوره پارک"، نشان داده است که این زیرساختهای صنعتی که برای دفاع ایجاد شدند و فناوریهایی که در این مسیر حاصل شد، چگونه به سایر صنایع سرریز کرده و اقتصاد کره را متحول ساخت.
🔹امیدوارم نخبگان ما این کتاب و نظایر آن را مطالعه کنند تا با توجه به نقش ویژه "نخبگان حاکم" در پیشرفت یک کشور، تجربه تحریف شده کشورهایی نظیر کره که آمریکاییها روایت میکنند، ما را درباره مسیر پیشرفت به بیراهه نبرد.
🔴رقص عربی آری! دیــن عربی! خیــــر!!
✔️وقتی که صحبت از دین است و نماز است و دعا و عبادت، آن رگ آریائیشان گل می کند که مگر ما آریایی نیستیم؟ پس چرا باید به زبان اعراب با خدا سخن بگوئیم؟ چرا باید به زبان عربی نماز بخوانیم؟ چرا باید قبله مان با قبله اعراب یکی باشد؟ مگر ما ایرانی نیستیم؟ مگر دین اجدادمان کوروش و داریوش چه اشکالی داشت که دین اعراب را به ما تحمیل کرده اند؟ اصلا خدای ما الله نیست! اهورا مزداست! و دهها چرا و مگر و اگر دیگر که در یک آن برایت ردیف می کنند! اما...
♦️اما نکته جالب اینجاست که وقتی پای رقص و بزم و آوازه خوانی به میان می آید همه شان می شوند کشته مرده نانسی و هیفا و زبان عربی که در این مورد خاص برایشان چه زیبا می شود و چه فصیح و چه بلیغ!همه شان به دنبال فراگیری رقص عربی هستند تا در مجالس عروسی...
♦️اینان همان هایی هستند که تبریک کریسمس و ولنتاین و مناسبت های غربی را روشنفکری می دانند و تبریک عید غدیر و مبعث و نیمه شعبان را بیگانه پرستی...
♦️لخت شدن گلشیفته فراهانی را مظهر آزادگی و انتقاد و آزادی خواهی می نامند و چادری شدن الهام چرخنده را جوگیری و ریاکاری و چاپلوسی!
♦️سجده بر مقبره کوروش را یکتاپرستی می نامند و بوسه بر ضریح مبارک حضرت عباس علیه السلام را بت پرستی!
♦️زدن نارنجک و... به در و دیوار مردم در چهارشنبه سوری را جشن ایرانی، باستانی می نامند و مراسم هیئات عزاداری را سلب آسایش از مردم
راهپیمایی آن ور آبی ها را آزادی بیان می نامند و راهپیمایی این طرف را اجتماع ساندیس خورها!
♦️در سرمای زمستان با ساپورت در خیابان احساس سرما نمی کنند اما اگر در تابستان روسری بر سر داشته باشند از گرما هلاک می شوند!
♦️همان هایی که از فقر و بیچارگی کودکان ایرانی می نالند ولی کوچکترین احساسی به نابودی کودکان فلسطینی ندارند!
💥و این ها همان جماعت همیشــــه بهانه گیر هستند...
آیت الله جوادی آملی:
🔻عدهای منتظر بودند #امام (ره) از دنیا برود تا زمینه را تغییر دهند. حتی نزدیکان و دلسوزان هم میترسیدند که بعد از امام (ره)، چه خواهد شد؟ اما باز هم خداوند بر #مردم مستضعف منت گذاشته و امامی برای آنها قرار داد.
🔻بر اساس آنچه از ایشان سراغ دارم، زندگی ایشان در عالم اسلام، نمونه است؛ والله العلی العظیم در عالم اسلام نظیری برای #مقام_معظم_رهبری، سراغ ندارم.
🔻از علم، تقوا، فراست، دوراندیشی، تدبیر، حلم، سماحت، صبر، شجاعت که اگر یکی از آنها در هر فردی باشد، او را در عالم ممتاز میکند و مجموع اینها در رهبری وجود دارد.
🔻اگر بیش از این بگویم، متهم به اغراق گویی میشوم، اما اگر میشد که آنچه از ایشان میدانم را بگویم، متوجه میشدید که این سخنان، اغراق نیست.
🔻حتی دشمنان ناچار به اعتراف نسبت به عظمت چنین #رهبری هستند؛ البته خداوند هم هر نعمتی را به هر کسی نمیدهد؛ لیاقت مردم سبب شده تا چنین رهبری نصیبشان شود.
۹۷/۱۲/۴
🔴نشریات ناراحت !
✔️چرا برخی روزنامه ها زورشان آمد افتتاح ۴ فاز مهم پارس جنوبی آن هم با وجود تحریم های شدید را عکس و تیتر اصلی خود کنند؟
🔹پریروز فازهای ۱۳، ۲۲، ۲۳ و ۲۴ میدان گازی پارس جنوبی با حضور رئیس جمهور افتتاح شد. با بهرهبرداری از این مراحل، روزانه ۱۱۳ میلیون متر مکعب گاز غنی، ۱۰۰ میلیون متر مکعب گاز متان، ۱۵۰ هزار بشکه میعانات گازی و ۸۰۰ تن گوگرد گرانول به ظرفیت تولید اضافه میشود.
♦️همچنین سالانه ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تن گاز مایع و ۲ میلیون تن اتان به عنوان خوراک اصلی صنایع پتروشیمی تولید میشود. این پروژه ها با وجود تحریم ها، از سوی قرارگاه سازندگي خاتم الانبيا (ص) به بهره برداری رسید و گام مهم خودکفایی به ویژه در زمینه تولید بنزین به شمار می رود.
🔹شاید تصور شود روزنامه های سانسور کننده، با سپاه پاسداران مشکل دارند. این حرف غلط نیست اما مشکل روزنامه های زنجیره ای فراتر از این حرف هاست.
♦️آنها ماموریت بیچاره نمایی مردم ایران را دارند و بنابراین، از هر کاری که این ادعا را مخدوش کند، نفرت دارند. آنها درست مثل خود آمریکا، از موفقیت های ملت ایران ناراحت می شوند. بیچاره ها!
#محمد_ایمانی
*سلام*
در سالی که گذشت،
💔 چه روزها که دلمان می خواست تا ابد تمام نشوند
و چه روزها که هر ثانیه اش
یک سال زمان میبرد!
💔 چه فکرها که آرام مان کرد و چه فکرها که روحمان را ذره ذره فرسود!
💔 چه لبخندها که بی اختیار بر لبانمان نقش بست و چه اشک ها که بی اراده از چشمانمان سرازیر شد!
💔 چه آدم ها که دلمان را گرم کردند و چه آدم ها که دلمان را شکستند!
💔 چه چیزها که فکرش را هم نمی کردیم و شد و چه چیزها که فکرمان را پر کرد و نشد!
💔 چه آدم ها که شناختیم و چه آدم ها که فهمیدیم هیچگاه نمیشناختیم شان!
💔 و چه ...
💜 اما امیدواریم که رهآورد سال نو، *آرامشی* باشد از جنس خدا!
آرامشی که هیچگاه تمام نمی شود!
💠💠💠💠💠💠💠
*زندگی* یک مسابقه نیست،
بلکه سفری است که هر قدم از مسیر آن راباید لمس کرد!
چشید! و لذت برد
🙏 زندگیتان پر از شادی و زیبایی و حضور گرم خدا!
🙏💜🙏💜🙏💜
*عید* نزدیک است!
باید برای یک تحول آماده شویم!
یک *تحـول عظیــم*
یک *انقـــلاب روحی*
یک *حـال خـوب*
یک *معجزه الهی*
🙏 امیدوارم
در این شلوغی آخر سال
در این هیاهوی روزگار
خدا ما را یاری کند
تا
💐 دستی به زندگی مان بکشیم!
💐 مشکلات مان کم
💐 و خوشی هایمان زیاد
💐 و لبخندمان پایدار شود
💐 و برای *معجزه بهار*
آماده شویم.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
💜 این روزها با هم مهربان باشیم.
🔴 عقل و تفکر چیز خوبی است!
✔️عباس عبدی از نیروهای اصلاح طلب و از نیروهای پشیمان تسخیر لانه جاسوسی گفت: ماهوارهها حتی پلاک خودروها را میخوانند، ما دعوا میکنیم که با پیوستن به #FATF اطلاعاتمان لو میرود!
💥جناب عبدی اولاً تواناییِ خوانشِ پلاک خودروها توسط ماهوارهها چه ربطی به اطلاعات بانکی و مالی کشور دارد و درثانی اگر میشود کنترل کرد پس چرا اینقدر غربیها اصرار دارند که ما حتماً باید به آن بپیوندیم؟!
🔴نقش فداییان اسلام در ملی شدن صنعت نفت
✔️تاریخ نشان داده است که هیچ انقلاب وحرکت سیاسی، بدون فداکاری واقدام ایثارگرانه، به نتیجه نمی رسد و برای این که یک حرکت استمرار یابد و به هدف اصلی برسد، باید از موانعی بگذرد که رفع این موانع، بدون شجاعت و چشم بستن از دنیا، امکان پذیز نیست.
♦️در جریان نهضت ملی شدن صنعت نفت که با اقدام آیت الله کاشانی و با حمایت دکتر مصدق و چند تن از نمایندگان مجلس جرقه های آن زده شد، موانع بسیاری وجود داشت.
♦️یکی از موانع بسیار بزرگی که بر سر راه نهضت ملی شدن صنعت نفت قرار داشت و هر گونه اقدام در این مورد را سرکوب می کرد و ترس و دلهره شدیدی بین طرفداران نهضت انداخته بود، نخست وزیر وقت، رزم آرا بود، وی از مزدوران و هواداران سیاست انگلیس در ایران و فردی بسیار مستبد بود، رزم آرا چنان سختگیر و تابع انگلیس بود که حتی اشرف - خواهر شاه – از او می ترسید و نمی توانست روی حرف وی چیزی بگوید.
♦️وکلای جبهه ملی که اغلب از طرفداران نهضت ملی شدن نفت بودند هم از قدرت رزم آرا ترسناک بودند و سقوط رزم آرا را به علت حمایت شدید انگلیس از وی، غیر ممکن می دانستند و به کلی تز «ملی شدن صنعت نفت» را شکست خورده می دانستند.
♦️در این وضعیت، یک روحیه ایثار و فداکاری نیاز بود که در بین اعضای جبهه ملی وجود نداشت؛ اما جمعیتی فداکار به نام فداییان اسلام در میدان بودند که گره های کور تنها با از خود گذشتگی آنها باز می شد.
♦️جمعیت فداییان اسلام که از بدو تشکیل بارها وبارها نشان داده بودند که برای سربلندی اسلام و ملت مسلمان، حتی از جان خود نیز می گذرند، مدیریت کنترل بحران رزم آرا را به دست گرفتند.
♦️فداییان اسلام که در صراحت لهجه و شجاعت، شناخته شده بودند، به رزم آرا تذکر دادند که از مقاومت درمقابل نهضت ملی شدن نفت دست برداشته، به صفوف ملت بپیوندد. وقتی رزم آرا نصیحت فداییان را گوش نکرد، تذکر شدیدی به وی ابلاغ شد که اگر از مسیر حرکت انقلاب کنار نرود، به حکم دفاع از مال، جان، ناموس و دین مسلمین، با اسلحه به مقابله با او خواهند رفت.
♦️رزم آرا که به پشتیبانی و حمایت دربار وانگلیس پشت گرم بود و مستبدانه در مقابل هر گونه اقدامی برخورد می کرد وبرای خود آرزوهای بلندی را ترسیم می کرد، در مقابل تهدید فداییان اسلام هیچ گونه نرمشی نشان نداد و همچنان بر طبل مخالفت با ملی شدن صنعت نفت می کوبید.
♦️جمعیت فداییان اسلام برای برداشتن این مستبد مزدور از مسیر نهضت مردم، برنامه ریزی دقیقی انجام دادند و قرار شد جوانی پارسا و فداکار به نام استاد خلیل طهماسبی که در آن زمان 26 سال داشت، این لکه ننگ را از صحنه روزگار پاک کرده، نفت را به ملی شدن نزدیک تر سازد.
♦️سرانجام در 16 اسفند 1329 در یک مراسم ختم، در مسجد شاه سابق و در بین خیل جمعیت، رزم آرا به قتل رسید و شور و شادی در بین مردم و نمایندگان برپا شد و سرعت و حرکت ملی شدن صنعت نفت، شتاب شدیدی گرفت و می توان به جرات گفت که قتل رزم آرا، نهضت ملی شدن صنعت نفت را زنده کرد و جان دوباره ای به این نهضت داد.
♦️پس از قتل رزم آرا و نخست وزیری خلیل فهیمی، دیگر هیچ یک از نمایندگان وابسته انگلیس نتوانستند در مقابل ملی شدن صنعت نفت که خواسته مردم بود، از خود مقاومت نشان دهند. از این رو، لایحة ملی شدن صنعت نفت برای تصویب به مجلس تقدیم شد و تنها یک روز بعد از قتل رزم آرا، یعنی در 17 اسفند 1329 کمسیون نفت اصل ملی شدن صنعت نفت را در کشور با اکثریت آرا تصویب کرد و گزارش کمیسیون در 24 اسفند 1329 به تصویب مجلس شورا و در 29 اسفند به تصویب مجلس سنا رسید و صنعت نفت درست 50 سال پس از تأسیس آن، ملی اعلام شد.
🌹سید مجتبی نواب صفوی و دیگر یاران جمعیت فداییان اسلام با فداکاری های فراوان در عرصه جهاد برضد استبداد و استکبار، موجب سربلندی و عزت ملت ایران و مسلمانان جهان شدند.
🔴فائزه هاشمی: اگر پدرم زنده بود؛ #FATF معطل نمیماند
⬅️اگر پدرم بود، شاهد این همه بیسر و سامانی در امور اجرایی نبودیم. درست است که بابا قدرت اجرایی نداشت اما نفوذ، تاثیر و اقتداری داشت که برخی کارها انجام میشد.
⬅️اگر او بود احتمالا #FATF در مجمع تصویب میشد و شاید به مجمع هم نمیکشید و پیش از آن تصویب میشد؛ نمونهاش 《برجام》 که در دوران حیات او #تصویب شد.
✍خوبه خودش هم #اعتراف کرده که باباش موقعی که زنده بوده چه قلههایی رو فتح کرده؛
✍فائزه خانم ؛بابات که با #برجام مردم رو مورد عنایت قرار داد ، خدا رو شکر که #زودتر_غرق_شد تا دیگه نتونه با #FATF مردم رو له کنه. ( #اعتراف #از_چاله_به_چاه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر این توصیفات آشناست... توصیف بنی صدر از زبان مرحوم هاشمی رفسنجانی
🔺نهاد ایرانی متناظر با اینستکس ثبت شد
🔹رئیس کل بانک مرکزی: ساز و کار تجارت و تامین مالی ایران و اروپا (STFI) به عنوان نهاد ایرانی متناظر با اینستکش اروپایی به ثبت رسید
🔹با ثبت این شرکت که در آخرین روز کاری سال جاری انجام شد، انتظار میرود این نهاد با همکاری همتای اروپایی خود بتواند در تسهیل تجارت میان ایران و اروپا ایفای نقش نموده و در رفع محدودیتهای ناشی تحریم های آمریکا موثر باشد
🔹انتظار مردم و فعالان اقتصادی ایران، عملیاتی شدن هر چه سریع تر این مکانیزم است و ثبت نهاد متناظر ایرانی گام مهمی است که طرف ایرانی به منظور تسریع در این فرایند برداشته است.
🔴 شفافیت فروش نفت منافع چه کسانی را به خطر میاندازد؟/ تلاش "ب.ز" برای شکست راهکار ضدتحریمی
🔵 در حالی که از چند ماه پیش موضوع عرضه نفت در بورس به عنوان یکی از بهترین راهکارهای عملیاتی برای دور زدن تحریمهای نفتی مطرح است، به نظر میرسد وزیر نفت اینبار قصد دارد خود یک تنه جلوی بورس نفت بایستد.
📎 mshrgh.ir/945265
🔺نهاد ایرانی متناظر با اینستکس ثبت شد
🔹رئیس کل بانک مرکزی: ساز و کار تجارت و تامین مالی ایران و اروپا (STFI) به عنوان نهاد ایرانی متناظر با اینستکش اروپایی به ثبت رسید
🔹با ثبت این شرکت که در آخرین روز کاری سال جاری انجام شد، انتظار میرود این نهاد با همکاری همتای اروپایی خود بتواند در تسهیل تجارت میان ایران و اروپا ایفای نقش نموده و در رفع محدودیتهای ناشی تحریم های آمریکا موثر باشد
🔹انتظار مردم و فعالان اقتصادی ایران، عملیاتی شدن هر چه سریع تر این مکانیزم است و ثبت نهاد متناظر ایرانی گام مهمی است که طرف ایرانی به منظور تسریع در این فرایند برداشته است.
#گام_دوم_انقلاب #امیدواری
🔴«ناامیدی» - سلاحِ روانیِ کُشتار جمعی
♦️چند سال پیش آلن گرینسپن (Alan Greenspan) - رئیس سابق بانک مرکزی آمریکا - در گفتوگویی با شبکهء CNN گفت که سعی میکند تا حتیالامکان از ظاهر شدن در برابر دوربینهای تلویزیون پرهیز کند و از پذیرفتن مصاحبهها امتناع ورزد. خبرنگار دلیلش را از او پرسید. او پاسخ داد که حساسیت شغلیاش به صورتی است که اگر روزی سرما خورده باشد و چهرهاش کمی ژولیدهتر و رنگ و رویش کمی بیحالتر از معمول باشد و یا لبخندی بر گوشهء لبش نباشد٬ برداشت افکار عمومی این خواهد بود که وضعیت اقتصادی کشور رو به افول است و انگیزهء تجارت و سرمایهگذاری در جامعه کاهش مییابد و بلافاصله چند درصد بر بازار سهام و شاخصهای بورس تاثیر منفی میگذارد.
♦️آلن گرینسپن مانند سایر سیاستمداران و اقتصاددانان خبره و کارکشتهء جهان به خوبی میداند که «امیدواری» نه «محصول» یک اقتصاد پویا و با صلابت است که خود از «عوامل» لازم و «علل» اصلی آن است. یا به عبارتی٬ امنیت روانی و روحیهء مثبت و انگیزهء سازندگی و علاقمندی به کار و خلاقیت و حس امیدواری در سطح جامعه است که پیشنیاز حل مشکلات اقتصادی و سیاسی و قدم برداشتن در مسیر ییشرفت و توسعه است٬ نه برعکس.
♦️حال در شرایطی که در کشورهای غربی چنین اهمیتی برای «امنیت روانی» جوامع خودشان قائلند و با چنان حساسیتی از روحیه «امیدواری»شان حفاظت میکنند که حتی «لبخند» نزدن کارشناسان اقتصادی در برابر دوربینهای تلویزیون را امری مضر و مُخرب میدانند٬ امروز بیشترین هجمههای رسانهای و سیاسی جریانهای افراطیشان بر علیه همین «امنیت روانی» و روحیه «امیدواری» در جامعه ایران است.
♦️از زمانی که دونالد ترامپ سکان دولت آمریکا را بدست گرفته٬ نه تحریم اقتصادی قابل ملاحظهای بر ایران تحمیل کرده و نه ائتلاف بینالمللی علیه ایران تشکیل داده و نه نهادهای بینالمللی و ساز و کارهای آنها را بر علیه ایران فعال کرده و نه هیچ عملیات نظامی علیه منافع ایران انجام داده است. اما با قرار دادن جامعهء ایران در یک فشار شدید روانی و احساس مدام ناامنی و اضطراب و بیثباتی٬ چرخههای اقتصادی کشور را تا حد زیادی بیجان و بیرمق نموده است.
♦️تهدید به خروج از برجام هر ۹۰ روز یک بار٬ وضع محدودیتهای سنگین ویزا و منع سفر برای شهروندان ایرانی به آمریکا٬ انتصاب شخصیتهای جنگطلب و افراطی و ضدایرانی در پستهای کلیدی امنیتی و نظامی٬ استفاده از زبانی تحقیرآمیز و حساسیتبرانگیز در مورد ایرانیان - مانند بکار بردن اصطلاح «ملت تروریست» (Terrorist nation) یا «خلیج عربی» - از جمله سیاستهایی هستند که دولت کنونی آمریکا برای تزریق ناامیدی و تضعیف روحیهء ملی و ایجاد حس ناامنی و بیثباتی در جامعهء ایران در پیش گرفته است.
♦️در راستای همین جنگ روانی٬ روزی نیست که رهبران و فعالان سیاسی اپوزیسیون برانداز خارج از کشور و «کارشناسان» اتاق فکرهای ضدایرانی (مانند Washington institute و FDD) و «تحلیلگران» رسانهها و شبکههای اجتماعی فارسی زبان٬ خبر از «سقوط» قریبالوقوع نظام سیاسی کشور و «فروپاشی» ناگزیر ساختارهای اقتصادی و «انحطاط» فرهنگی و اخلاقی جامعهء ایران برنامه تولید نکنند و ننویسند و سخن نرانند.
♦️پیام سیستماتیک آنها به مردم داخل کشور در تمام اخبار و مقالات و تحلیلهایشان این است که «روی پُلی که در حال ویرانی است٬ خانه نمیسازند!»
♦️در داخل کشور نیز برخی اصولگرایان برای اثبات «بیکفایتی» رقیب سیاسی خود و برخی اصلاحطلبان برای «امتیازگیری» از کانونهای قدرت به منظور تحقق بخشیدن به مطالبات پایگاه اجتماعی خود و جامعهء آکادمیک برای «آسیبشناسی» / نقد معضلات اجتماعی و جامعهء هنری برای به تصویر کشیدن «رنج» مردم٬ بعضاً با همین آتش «ناامیدی» بازی میکنند و به حس بیثباتی و ناامنی در جامعه دامن میزنند.
♦️امروز همهء جناحها و جریانهای داخل کشور باید به این توافق برسند که «ناامیدی» را از زرادخانهء سیاسی خود حذف کنند و با یکدیگر وارد یک گفتوگوی واقعی و مذاکرهء سازنده بشوند و مشکلات کشور را با همکاری و همدلی و احترام به نظرات و سلیقهها و مطالبات یکدیگر حل کنن
د.
♦️«ناامیدی» یک سلاح کُشتار جمعی است که تر و خشک را با هم میسوزاند: انگیزهء اصلاح در درون را میخشکاند٬ قدرت مقاومت در برابر جنگطلبان خارجی را محو مینماید٬ رغبت برای مبارزه با فساد و بیعدالتی را میسوزاند٬ حرکت در مسیر توسعه و سازندگی را متوقف میسازد٬ و عزم ملی برای رشد و شکوفایی را پژمرده میکند: همان چیزی که امروز ترامپها و بولتونها و نتانیاهوها و بنسلمانها و انشعابات فارسیزبانشان به دنبالش هستند.
واکنش وزارت کشاورزی به پیاز ۹ هزار تومانی
به نقل از روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی حسین اصغری مدیر کل دفتر محصولات جالیزی وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد : بارندگی های روز ها ی اخیر در استانهای خوزستان و جنوب کرمان برداشت محصولاتی چون پیاز و سیب زمین و خیار را با مشکل مواجه ساخته و پیش بینی می شود طی هفته آینده و با از سر گیری برداشت و حمل قیمت ها متعادل و کاهش شود.
وی افزود: هر ساله در ایا م نو روز با کمبود شدید وسایل نقلیه باری و محدودیت های ترافیکی وسایل باری سنگین در جاده های پر تردد کشور مواجه هستیم که این موضوع خود تاثیر منفی بربازارعرضه محصولات سبزی و سیفی که عمدتا فساد پذیر هستند بر جای می گذارد.
وی گفت : میزان تولید سیب زمینی در کشور 5 میلیون در سال هست همچنین تولید پیاز به 2/2 میلیون تن ، گوجه فرنگی 6میلیون تن و خیار 3 میلیون در سال می رسد که نسبت به سال گذشته رشد یافته است.
🔻پاسخ قرارگاه خاتم الانبیاء(ص)به اتهام صدرالساداتی
«سیدمهدی صدرالساداتی» در مناظرهای که اخیرا برگزار شده بود به سپاه اتهام زده بود که با سد سازی تالاب هورالعظیم را خشک کرده است. بخش هایی از پاسخ قرارگاه خاتمالانبیا(ص)بدین شرح است:
🔹نظر به هجمهها و جوسازیهای جنابعالی در فضای مجازی در خصوص اقدامات قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) خوب است بدانید، شما که سپاه و قرارگاه را مسبب تشدید ریزگردها میدانید اگر با یک جستجوی ساده در فضای وب و یا با مشورت با یک کارشناس، در خصوص منشأ ریزگردهای کشور کسب اطلاع میکردید، میدانستید که منشأ عمده این ریزگردها خارج از مرزهای کشور است و آنچه داخلی است به دلیل کمبود بارشهای سالهای اخیر و رشد بیابانزایی بوده است.
🔹اگر اندکی با محیط پیمانکاری و کارفرمایی جامعه آشنا بودید میدانستید که قرارگاه خاتم کارفرمای پروژههای در دست اجرای خود نیست بلکه صرفاً پیمانکار پروژههایی است که از طریق وزارتخانهها، نهادها و ارگانهای دولتی به او واگذار میشود.
🔹شما که سخنان ابلهانه ترامپ را در مقصر دانستن سپاه در خشکسالیهای اخیر، سند گفتههای خود میکنید باید بدانید که قرارگاه در طول ۲۹ سال آبادانی کشور از خروج سالانه ۷میلیارد مترمکعب آب از کشور جلوگیری کرده و خود انصاف دهید آیا کسانی که با چنین امر مهمی مخالفند دشمن مردم و توسعه ایران اسلامی هستند یا دوست؟
🔹اگر شما نمیدانید، نخلداران و باغداران خوزستان و بخصوص شهرهای آبادان و خرمشهر به خوبی میدانند که در بحران آب و خشکسالی اوایل سال ۹۷ که اشک از دیدگان و خون در دلها جاری ساخته بود، متخصصان و کارکنان قرارگاه با تلاش شبانهروزی در عرض ۴۵ روز بر روی رودخانه «مارِد» بند انحرافی ایجاد کردند و از نفوذ آب شور دریا به داخل رودخانه بهمنشیر جلوگیری کردند.
🔹جناب صدرالساداتی جنابعالی در لباس علم و تقوا قرار دارید و حرفهای عوامانه زدن و نادیده گرفتن افتخارات فرزندان انقلاب، درخور و شایسته شما نیست.
⚡ حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی بهمناسبت آغاز سال ۱۳۹۸، سال جدید را سال «رونق تولید» نامگذاری کردند.
📝 متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
🔻 بسم الله الرّحمن الرّحیم
یا مقلّب القلوب و الابصار یا مدبّر اللّیل و النّهار یا محوّل الحول و الاحوال حوّل حالنا الی احسن الحال.
🔹️ خدا را شکرگزارم که مقدّر فرمود امسال هم عید نوروز را که با میلاد مسعود امیر مؤمنان و مولای متّقیان همزمان شده است، به ملّت عزیز ایران تبریک عرض کنم؛ عیدتان مبارک هممیهنان عزیز! امیدوارم همهی شما با سعادت، با سلامت جسمی، با دل شاد و با توفیقات روزافزون مادّی و معنوی انشاءالله این سال جدید را بگذرانید. تبریک ویژه عرض میکنم به خانوادهی معظّم شهیدان و به جانبازان عزیز و خانوادههای آنها، و درود فراوان میفرستم به روح مطهّر امام بزرگوار و ارواح مطهّر شهیدان.
🔸️ سال پُرماجرایی را گذراندیم. در این سالی که گذشت، ملّت ایران به معنی واقعی خوش درخشید. دشمنان نقشهها کشیده بودند، نقشهها داشتند برای ملّت ایران. صلابت ملّت و بصیرت ملّت و همّت جوانان، نقشههای دشمنان را خنثی کرد. در مقابلِ تحریمهای شدید و به قول خودشان بیسابقهی آمریکا و اروپا، ملّت ایران، هم در عرصهی سیاسی، هم در عرصهی اقتصادی یک واکنش محکم و مقتدرانهای از خود نشان داد.
🔹️ در عرصهی سیاسی، مظهر این واکنش راهپیمایی عظیم بیستودوّم بهمن و موضعگیریهای مردم در طول ماههای این سال بود. مظهر موضعگیریِ تقابل اقتصادی، [عبارت است از] افزایش ابتکارات علمی و فنّی، افزایش چشمگیر شرکتهای دانشبنیان، افزایش تولیدات زیربنائی و اساسی داخلی که از جمله همین چند روز قبل از این، افتتاح فازهای متعدّد گاز جنوب کشور و قبل از آن، افتتاح پالایشگاه بزرگ بندرعبّاس و از این قبیل کارهایی که انجام گرفته، بود. بنابراین ملّت در مقابل دشمنیِ دشمنان و خباثت دشمنان توانست قدرت خود، هیبت خود، و عظمت خود را نشان بدهد و آبروی ملّت ما و آبروی انقلاب ما و آبروی نظام جمهوری اسلامی ما بحمدالله افزایش پیدا کرد.
🔸️ مشکل اساسی کشور، همچنان مشکل اقتصادی است؛ بخصوص در این ماههای اخیر، مشکلات معیشتی مردم زیاد شد. بخشی از اینها مربوط است به مدیریّتهای نارسا در زمینهی مسائل اقتصادی که اینها حتماً بایستی جبران بشود. برنامههایی وجود دارد، تدابیری اندیشیده شده که انشاءالله این تدابیر در طول سال جاری، سالی که امروز از این لحظه شروع میشود -سال ۹۸- بایستی به ثمر بنشیند و مردم آثار آن را احساس بکنند. آنچه من عرض میکنم، این است که مسئلهی فوری کشور و مسئلهی جدّی کشور و اولویّت کشور فعلاً مسئلهی «اقتصاد» است. در مسئلهی اقتصاد مسائلی که داریم زیاد است: بحث کاهش ارزش پول ملّی یک مسئلهی مهم است، بحث قدرت خرید مردم همین جور، بحث مشکل کارخانهجات و کمکاری و احیاناً تعطیل بعضی از کارخانهجات از این قبیل است. اینها مشکلات است. آنچه من مطالعه کردم و از نظر کارشناسها استفاده کردم، کلید این همه، عبارت است از «توسعهی تولید ملّی».
🔹️ سال ۹۷ را ما سال «حمایت از کالای ایرانی» اعلام کردیم. نمیتوانم بگویم که این شعار به طور کامل عملی شد، امّا میتوانم بگویم این شعار به صورت وسیعی مورد توجّه قرار گرفت و در بسیاری از موارد، این شعار از سوی مردم مورد استقبال قرار گرفت و عمل شد و همین قطعاً تأثیر خواهد داشت. امسال مسئلهی «تولید» مطرح است. میخواهم مسئلهی تولید را به عنوان محور فعّالیّت قرار بدهم. مقصود خود از تولید را انشاءالله در سخنرانی روز اوّل سال توضیح خواهم داد که منظور از تولید چیست. تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم میتواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم میتواند استغناء کشور از بیگانگان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتّی میتواند مشکل ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئلهی تولید به نظر من مسئلهی محوری امسال است؛ لذا من شعار را امسال این قرار دادم: «#رونق_تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیدا کند. از اوّل سال تا آخر سال انشاءالله این معنا به صورت چشمگیری در کشور محسوس باشد. اگر این [طور] شد، امیدواریم که انشاءالله حلّ مشکل اقتصادی راه بیفتد.
🔺️ سلام و صلوات و درود قلبی خودم را به پیشگاه ولیّعصر (ارواحنا فداه) عرض میکنم و دعای آن بزرگوار را برای شما ملّت عزیز مسئلت میکنم و سعادت ملّت ایران و همهی ملّتهایی که نوروز را گرامی میدارند، از خدای متعال مسئلت میکنم.
والسّلام علیکم و رحمةالله و برکاته
🔴 الزامات رونق تولید
1⃣ امید، نگاه به داخل و باور" ما می توانیم "
2⃣حمایت حداکثری دولت از تولیدکننده و هدایت تسهیلات بانکی به خرید کالای ایرانی
3⃣ خرید کالای ایرانی و حذف بهانه های کلیشه ای
4⃣ درک شرایط جنگ اقتصادی توسط تولید کننده
5⃣ عزم جهادی کارگران و ارتقای کیفیت کالای ایرانی
6⃣ توجه به واحدهای تولیدی کوچک و بومی
7⃣ بازاریابی صادراتی و تقویت دیپلماسی اقتصادی
8⃣ بازنگری در قوانین منسوخ مربوط به سرمایه گذاری
9⃣ مشتری مداری؛ تقویت خدمات پس ازفروش؛ حذف سوداگری
🔟 سیاست گذاری بلندمدت در تعرفه گذاری عاقلانه و هوشمندانه کالای وارداتی
🔴 #شهادت یکی از پرسنل اورژانس
🔹 بامداد امروز یکی از پرسنل اورژانس خاش به دست افراد ناشناس به شهادت رسید.
🔹چند نفر از اشرار مسلح با مراجعه به پایگاه اورژانس، در چند کیومتری پایگاه اعلام تصادف کاذب می کنند و شهید عبدالعادی شهدادزهی نیز در حال حرکت به سمت آمبولانس برای انجام ماموریت، با شلیک گلوله دچار مجروحیت می شود و در اثر خونریزی شدید به شهادت میرسد.
تقیزاده که بود و چه گفت؟
🔹سید حسن تقی زاده (۱۲۵۷ - ۱۳۴۸)، از جمله رجال مشروطه خواه بود که فراز و فرودهای زیادی در زندگی شخصی و سیاسی او وجود دارد. تقی زاده از جمله شخصیتهایی بود که شدیدا شیفته غرب بود و می گفت که باید از ناخن پا تا موی سر غربی شد.
رهبرانقلاب دربارهی او اینگونه گفتهاند:
🔸 «[در جریان روشنفکری] آمدند گفتند ما اگر بخواهيم آدم بشويم، اگر ايرانى بخواهد كسى بشود و به جائى برسد بايد لباس ايرانىگرى و اسلامىگرى را از تنش بكند و برود تو پوست اروپائيها و فرنگيها. اين جملهاى كه از تقىزاده معروف است كه گفته بود ايرانى بايد جسما و روحا و ظاهرا و باطنا فرنگىمأب بشود، اين مخصوص تقىزاده نبود، اين طرز فكر همهشان بود، حتى آن كسانى كه روى متون فارسى كار مىكردند، با يک بىايمانى، با يک بىاعتنائى نسبت به خود اين كتابها برخورد مىكردند كه واقعا گريهآور است.» ۵۹/۲/۲۷
#تقی_زاده_های_امروز
🔴 #تقی_زاده_های_امروز
🔻 رهبرمعظم انقلاب:
🔸 آنهایی که پشت سند ۲۰:۳۰ میایستند «تقیزادههای» امروزند که میخواهند سبک زندگی اسلامی به سبک زندگی غربی تبدیل شود.
🔹 جوانهای مومن ما و مردم انقلابی نخواهند گذاشت حرف آنها به کرسی بنشیند.
📦 چرا تولید باید رونق بگیرد؟ 🇮🇷
۱- مصرفکننده ایرانی میل به خرید کالای ایرانی پیدا کند.
۲- برای جوان ایرانی شغل ایجاد شود.
۳- مانع از بیکاری کارگر ایرانی گردد.
۴- قاچاق کالا کاهش یابد.
۵- درآمد دولت افزایش و زمینه بیشتر برای فعالیت عمرانی در کشور فراهم آید.
۶- مانع از خروج ارز از کشور گردد.
۷- وارادت کالاهای مصرفی را کاهش یابد.
۸- آسیبهای اجتماعی ناشی از بیکاری (همچون فقر، طلاق، اعتیاد و ... ) را کاهش یابد.
۹- رفاه خانوار ایرانی، بهبود و سطح معیشت جامعه ارتقاء یابد.
۱۰- تحریمهای دشمن بیاثر گردد.
۱۱- از تاثیرات مخرب فرهنگی برخی کالاهای وارداتی بکاهد.
۱۲- رونق پایدار به اقتصاد ملی آید و موجب خروج واقعی از رکود گردد.
۱۳- با تقویت صنایع داخلی موجب ارتقاء کیفیت محصولات شده و بازارهای صادراتی آن را گسترش دهد.
۱۴- به افزایش عدالت و کاهش فاصله طبقاتی کمک نماید.
۱۵- ارزش پول را تقویت کرده و وابستگی اقتصاد ملی را به ارزهای خارجی و نوسانات ناشی از قیمت آن و تحولات خارجی کم کند.
سال ۱۳۹۸؛ سال #رونق_تولید
🔹استراتژی سال ۹۸ رهبر انقلاب
کمیل خجسته تحلیلگر مسایل سیاسی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت:
نودوهفت سال ایجاد همدلی و انسجام در مقابل فشار دشمن و حل مشکلات داخلی اقتصادی بود. کشور از دل آشوبهای دی ۹۶ خارج شده بود و اهل فن در جریان طراحی خارجی آشوبهای موسوم به #تابستان_داغ بودند. رهبری برای حل آن دو، دست دولت را با تشکیل شورای هماهنگی اقتصاد که همه قوا ذیل آن قرار میگرفتند قدرتمند کرد و اجازه نداد موازی سازی با دولت شکل بگیرد و از طرف دیگر تلاش کرد تا شکاف در بین ملت رخ ندهد.
اما اقدامات رهبری در چندماه منتهی به ۹۸ نشان میدهد استراتژی کشور ناظر به شرایط و نقشه های دشمن دچار تغییر شده است.
بنای استراتژی ۹۸
استراتژی ۹۸ ذیل بیانیه #گام_دوم قرار گرفته است. این را میتوان از اشارات مستقیم رهبری هم دریافت کرد. آنجا که به آیت الله شب زنده دار درباره گام دوم سفارش کردند، در دیدار مردم آذربایجان و در همین حرم رضوی به آن اشاره کردند یا اینکه حکم رییس جدید قوه قضاییه را مبتنی بر خواست گام دوم اعلام کردند.
گام دوم #لولای_حرکتی سالهای پیش رو است. تغییر تمرکز کشور از جریان خودجوش مومن انقلابی بر جریان مدیر مومن انقلابی.
چرا؟ به هفت توصیه نهایی در گام دوم توجه کنید. تحقق هر هفت بند آن به حکومت برمیگردد. حتی در بند دوم آنکه مربوط به اخلاق است و ظاهرش به حیطه فردی بر میگردد نوشته شده که "معنویت بدون همراهی حکومتها توفیق چندانی نخواهد داشت." بماند بندهای دیگر گام دوم مانند استقلال و اقتصاد و… که مستقیم به حکمرانی برمیگردد.
این نگاه در پیام نوروزی هم نمایان است. آنجا که میفرمایند "مشکل اساسی کشور همچنان اقتصاد و معیشت مردم است و کشور برنامه برای حل آن دارد اما بروز مشکلات، ناشی از #نارساییهای_مدیریتی و اجرای آن است."
و حتی خطاب اصلی سخنرانی حرم رضوی مسولان فعلی کشور میشوند. چه آنجا که تذکرات پنهانی از دو قوه درباره کم کاریها علنی میشود و چه آنجا که برای تحقق رونق تولید به #مدیریت_واردات اشاره میشود و چه آنجا که شرط شکوفایی اقتصاد مدیریت مجاهدانه و عالمانه دانسته میشود.
گام دوم چگونه محقق میشود؟
شرط تحقق گام دوم انقلاب، غلبه انقلابیگری عاقلانه مومنانه بر بوروکراسی لَخت و تقی زاده وار است. رونق تولید یک موضوع کاملاً حاکمیتی است و شرط تحقق آن را رهبری با توجه به تجربه خود 3انقلاب اسلامی در گام اول بیان کرده اند. آنجا که جوانان مجاهد اهل نماز شب و دعای کمیل، استقلال سیاسی و امنیتی کشور را فراهم کردند.
سال ۹۸ "سال سخت" نیست برای نگاه مومن انقلابی، "سال فرصت" کنده شدن ارکان حاکمیتی کشور از نفت تنبل پرور است.
🌀 مجید شاکری، پژوهشگر اقتصادی طی یادداشتی مطرح کرد؛
➖ چرا باید به سال 98 امیدوار بود؟
https://rahbordemoaser.ir/fa/news/7091
#پمپئو :این احتمال وجود دارد که ترامپ از سوی خداوند برای کمک به نجات یهودیان از تهدید ایران به زمین فرستاده شده باشد.
حالا بهتر فهمیدیم #احمق_های_درجه_یک که رهبری ذکر کردند یعنی چه