#اسلام_آمریکایی
🔴 #بوسیدن بس است‼️
🔻ترامپ: ملک سلمان از بوسیدن دست همسرم دست نمیکشید
🔹دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا فاش کرد در سفر خود به عربستان مجبور شده برای توقف بوسیدن دست ملانیا همسرش توسط ملک سلمان وارد عمل شود.
🔹به گزارش #زمانه؛ مجله نیوزویک به نقل از دونالد ترامپ که در جمع شماری از قانونگذاران و حامیان مالی بالاتر از ده هزار دلار به برنامه انتخاباتیاش سخنرانی میکرد، نوشت: وقتی در مه 2017 به عربستان سفر کردم دستیارانم به ملانیا گفته بودند ممکن است ملک سلمان حاضر به دست دادن با او نباشد.
🔹او در این رابطه افزود: وقتی به آنجا رسیدیم پادشاه عربستان در پایین پلکان هواپیما منتظر ما بود با او دست دست دادم، بعد از من ملانیا دست خود را به سوی ملک سلمان دراز کرد، او دستش را گرفت و ۳ بار آن را بوسید بعد از آن من به او گفتم جناب پادشاه بس است ۳ بار بوسیدن کافی است .
روح حاکم بر #نامه_زیباکلام_به_خاتمی این است که اگر اصلاح طلبی بخواهد بخشی از حاکمیت یا هماهنگ با سیاست های کلی حاکمیت باشد پشیزی ارزش ندارد اصلاح طلبی باید به صورتی باشد که نظام را در تراز استانداردهای مد نظر غرب نشان دهد.اصلاح طلبی یعنی نبود اسلام در عرصه سیاسی ،اجتماعی و تمام
🔴آنچه راجع به #سودان باید بدانیم ...
🔸سودان کشوری در شمال آفریقا با پایتختیِ خارطوم است که بیش از ۹۷ درصد از مردم این کشور مسلماناند؛ این کشور بزرگترین کشور آفریقا و بزرگترین کشور جهان عرب بود تا اینکه در سال ۲۰۱۱ #سودان_جنوبی در پی برگزاری یک همهپرسی از این کشور جدا شد...
🔹 هرچند #عمر_البشیر رییس جمهور سودان طی چند سال گذشته با تغییر در مبانی سیاست خارجی خود وارد مذاکره با #آمریکا شد و نگاهش به حکام عربی تبدیل به خوش بینی مفرط شد اما باید جدایی سودان جنوبی را سرآغاز مشکلات امروز عمر البشیر دانست...
🔸 سودان جنوبی که اکنون به عنوان یک کشور در سازمان ملل پذیرفته شده، اساساً براساس طرح اسراییلیها شکل گرفت؛ مناطق جنوبی سودان سرشار از منابع انرژی و بالاخص #نفت است و یکی از دلایلی که عمرالبشیر نیز نتوانست به وعده های خود در تحقق شعارهای اقتصادی جامه عمل بپوشاند، فقدان همین منابع انرژی و فروش آنها به عنوان منابع پولی بود....
🔹 یکی دیگر از طرح های #اسراییل و آمریکا در جهت جدایی جنوب از سودان، دسترسی این منطقه به #دریای_سرخ و مناطق شمال آفریقا است که این کریدور به عنوان منطقه ای برای تامین انرژی سرزمین های اشغالی میتواند نقش حیاتی داشته باشد....
🔸 بنظر میرسد باید سقوط عمرالبشیر را براساس یک طرح بلند مدت امریکایی-اسراییلی برای تصرف سواحل دریای استراتژیک سرخ دانست؛ همانطور که یکی از دلایلِ راه اندازیِ جنگ سعودی در برابر #یمن را (بعنوان استراتژیک ترین کشور موثر بر دریای سرخ) باید همین دانست...
#قاسم_زاده
🔴مجلس سبز پوش یا سبزپوشان مجلسی! مسئله این است!
✔️هرچی فکر میکنم فقط یک دلیل برای سبز پوشیدن نمایندگان به ذهنم میرسه!
که اونم مصادره ی محبوبیت سپاه در این ایام سیل و ویرانی در نقاط مختلف کشوره که مردم با گوشت و پوست خودشون فداکاری نیروهای مسلح رو لمس میکنند و نمیتونم قبول کنم مجلسی که بابت دفع خطر داعش یک تشکر خشک و خالی از سپاه نکرد چطور حالا بخاطر یک اقدام بی اثر تبلیغاتی آمریکا، سینه چاک سبز پوشان شده؟
🔹مگر اینکه بهانه ای شد تا با انداختن «موشی در داخل دیگ و " اَنَا شَریکٌ " گویان»، خود را در ایثار پاسداران در این روزها سهیم کنند!
🔹البته از نمایندگان انقلابی انتظار میرود اسیر این شو های "فراموشیآور" در این زمانه ی "بصیرت لازم" نشوند.
🔴 نتیجه بیتوجهی عمرالبشیر به هشدار رهبرانقلاب
حکومت عمرالبشیر در سودان از همان اوایل جنگ یمن، با دلارهای نفتی و امتیازهای وسوسهکننده اقتصادی سعودی ها، در جنایت و کشتار مردم مظلوم یمن مشارکت داشت
اما عمر البشیر از داخل کشور با مخالف های شدیدی برای پایان دادن به مشارکت در عملیات نظامی علیه یمن مواجه بود و به همین علت حدود ۴ ماه پیش از عربستان درخواست کرد که اجازه دهد سودان نیروهایش را از جنگ علیه یمن خارج کند.
اما نتیجه چه شد؟ عربستان با همان پولها، این بار خود عمرالبشیر را از طریق کودتا، سرنگون و زندانی کرد.
چند سال پیش که عمرالبشیر برای شرکت در اجلاس عدم تعهد به تهران آمده بود، به دیدار آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب رفت.
رهبرانقلاب در آن دیدار به وی هشدار داده بودند که:
" در قبال طراحیهای بدخواهان ملتهای اسلامی هوشیار باشید. مراقب باشید در شناخت و تحلیل اوضاع دچار اشتباه نشوید"
اگر عمرالبشیر به هشدار آیت الله خامنه ای توجه داشت...
🔴اصرار عجیب غربگرایان برای تحمیل FATF/ چرا دولت اصرار دارد سپاه را تروریست بداند؟
⚠️پس از اقدام آمریکا، اصرار بر FATF چیزی جز خیانت نیست
🔹پس از اقدام آمریکا مبنی بر قرار دادن سپاه در لیست تروریسم، بسیاری از مقامات کشور بحث FATF را منتفی دانستند.
🔹از سوی دیگر اما عدهای از غربگرایان همچنان به تحمیل خواستههای استعماری FATF اصرار دارند. در آخرین مورد لعیا جنیدی معاون حقوقی رئیس جمهور اعلام کرده است که تحریم سپاه و تصویب FATF ارتباطی با هم ندارند.
🔹استدلال این دسته آن است که ما نیازی به تایید لیست آمریکا و تعریف غرب از تروریسم نداریم و لیست سازمان ملل مبنای عمل خواهد بود. این لیست فقط گروههای داعش، النصره، القاعده و طالبان را مشمول تروریسم میداند.
🔹اما این همه واقعیت نیست. لوییس، دبیر اجرایی FATF در مصاحبه خود با بی بی سی در پاسخ به این سوال که: «بعضی از گروهها هستند که بعضی کشورها تروریستی میدانند اما بعضی کشورهای دیگر خیر، درباره آنها چه اتفاقی میافتد؟» میگوید: «به عنوان مثال ما از کشورها میخواهیم هرگونه تامین مالی تروریسم را اقدامی مجرمانه معرفی کنند و در مورد ایران چیزی که منتظر آن هستیم و امیداریم انجام دهد، آن است که استثنائاهایی که برای گروههای مشخصی در نظر گرفته است را بردارد».
🔹این سخنان دیوید لوییس نشان می دهد که مبنای FATF برای تروریسم، فقط لیست سازمان ملل نبوده و لیست «تعداد دیگری از کشورها» هم برای FATF ملاک و شاخص ارزیابی خواهد بود و ایران «باید همه استثناها را کنار بگذارد» و گروه هایی که توسط «تعداد دیگری از کشورها» به عنوان تروریسم شناخته شده اند را تروریستی بداند.
🔻با این وصف، اصرار غربگرایان بر تحمیل FATF چیزی جز این معنا نمیدهد که در صورت خواست غربیها، باید حاج قاسم سلیمانی را کتبسته تحویل آمریکا دهیم؛ همانطور که پمپئو در آخرین اظهارنظر خود به صراحت گفت: «قاسم سلیمانی یک تروریست است».
بحرانسازی برای حفظ قدرت!
«وضعیت حادّ» و «انفجار مشکلات» دو کلیدواژهای است که «مرتضی مبلّغ» از فعالان سیاسی اصلاحطلب در مصاحبه خود با روزنامه «آرمان امروز» درباره وضعیت کشور به کار برده و در ادامه افزوده است: «شرایط جامعه، قطبی و دچار تضاد شده و اگر این تضادها از طریق تعامل سازنده و گفتوگو حلوفصل نشود، شرایط دشوارتر میشود و این احتمال وجود دارد که جامعه از همه عبور کند و اگر چنین شود، معلوم نیست چه بر سر کشور میآید.» ارائه چنین تصاویر سیاه، ناامیدانه و از هم گسیخته از جامعه ایران موضوعی است که مدتی است برخی از چهرههای سیاسی اصلاحطلب آغاز کردهاند! موضوعی که پیشتر از زبان افرادی، مانند سعید حجاریان، علی ربیعی، حمیدرضا جلاییپور و... نیز شنیده بودیم؛ اما به واقع وضعیت اینگونه است؟ پاسخ به وضوح منفی است، واکنش ستودنی جامعه در برابر سیل و کمک و همراهی مردم در استانهای گوناگون با وجود تفاوتهای قومیتی، مذهبی و جغرافیایی، واکنش مردم به تروریستی خواندن سپاه با وحدت مثالزدنی، نتایج نظرسنجیهای معتبر که نشان میدهد مردم به درستی ریشه مشکلات اقتصادی را در کنار فشارهای خارجی در ضعفها و ناکارآمدیها میدانند نه ساختار کلان نظام، به خوبی نشان میدهد با وجود این فضاسازیها، جامعه ما در هیچ حوزهای اعم از سیاسی، اجتماعی و اقتصادی دچار فضای قطبی شده یا رادیکالی نیست! اما با این تفاسیر این سؤال مطرح میشود که چرا اصلاحطلبان تا این حد بر این مسئله تأکید دارند و تلاش میکنند کشور را در آستانه بحران نشان دهند؟! پاسخ مشخص است؛ فرار از عملکرد دولت مورد حمایت اصلاحطلبان! این جریان که همواره تداوم و حضور خود را به بحرانی نشان دادن شرایط گره زده، به دنبال آن است که این بار نیز به جای پاسخگویی درباره عملکرد فهرستهای انتخاباتی و دولت مورد حمایتش فضا را به سمت و سویی دیگر ببرد و شرایط را برای ادامه حضور خود در قدرت فراهم آورد.
هدایت شده از خط هدایت( امید به آینده)
💧آب شرب یک سال اصفهان یکروزه به دریای شور میریزد
حاجی، نماینده مردم شاهین شهر در مجلس:
🔹در حال حاضر بالغ بر ۳ هزار مترمکعب آب شیرین در هر ثانیه از کشور وارد دریای شور میشود؛ بهعبارتی در یک شبانهروز بالغ بر ۲۶۷ میلیون مترمکعب.
🔹این در حالی است که میزان آبی که قرار بود از پروژه بهشتآباد وارد اصفهان شود سالیانه ۲۶۰ میلیون مترمکعب بود، آب شیرین یکساله اصفهان در یک شبانهروز وارد دریای شور میشود.