🇮🇷
📝 یک #دستور_مهم
🍃🌹🍃
🔻یکی از #دستورات_اولیاء_الهی که همواره به شاگردان خود توصیه می نمودند، بیداری در بین الطلوعین بود است.
🔸️همه عرفا و بزرگان می فرمودند و می فرمایند که ما هرچه داریم از #سَحَر، #نمازشب و #بین الطلوعین است.
🌃 بین الطلوعین فاصله زمانی میان اذان صبح تا طلوع آفتاب است.
🔸️علامه حسن زاده آملی ره می فرمودند: در بین الطلوعین آثار و فواید بیشماری است که اگر کسی در این وقت بیدار نباشد، این برکات اصلا شامل حالش نمی شود.
بیانات_رهبر_انقلاب_در_دیدار_مسئولان_نظام،_سفرای_کشورهای_اسلامی.pdf
1.57M
🇮🇷
📑 #جزوه | متن کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب اسلامی حضرت امام خامنهای مدظلهالعالی دیدار مسئولان نظام، سفرای کشورهای اسلامی و میهمانان کنفرانس وحدت. ۱۴۰۲/۷/۱۱
19.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این 68 نفر را بشناسید!
دو ماه قبل وقتی روسیه بیانیه مشترکی را با کشورهای شورای همکاری خلیج فارس امضا و ادعای غلطی را درباره جزایر ایرانی مطرح کرد، بلافاصله 68 سفیر و دیپلمات سابق بیانیه تندی منتشر کردند و به شدت موضع گیری کردند. با اینکه روسیه بلافاصله موضع خود را اصلاح کرد اما غربگرایان ایرانی دست بردار نبودند و تا مدتها حرف خود را تکرار میکردند.
اما چند روز قبل امریکا شبیه همان بیانیه علیه جزایر ایرانی را امضا کرد و هنوز عذرخواهی هم نکرده ولی مشخص نیست 68 سفیر و دیپلمات ایرانی کجا هستند؟ چرا ساکتند و چرا این بار احساس خطر برای منافع ملی نمی کنند؟
در قسمت جدید برنامه حافظه تاریخی ایرانی این 68 نفر را به همراه عکس، معرفی کرده ایم تا نام شان در حافظه تاریخی ملت ثبت شود.
🔹برای پایین آوردن حجم فیلم کیفیت آن کم شده اما اگر خواستید فیلم را با کیفیت اصلی ببینید از اینجا اقدام کنید.
✳️ دائم الذکر مثل حاج قاسم!
🔻 هویت اصلی سلوک در مکتب سلیمانی، «برای خدا بودن» است. در این سلوک، اگر «خود» را برای خدا قرار دهیم، «کار» ما نیز برای خدا خواهد بود. در منطق سلوک سلیمانی که در مکتب خمینی (ره) پروریده شد، وقتی کار برای خدا شد، همهچیز رنگ «عبادت» به خود میگیرد و همهجا معبد سالک خواهد شد و این است که دنیا مَتجر دوستان خدا و مسجد اولیای الهی میشود. در سلوک وحیانی، کار برای خدا یعنی «ذکر»، و هرگاه سالک همهی کارها را برای خدا انجام دهد؛ یعنی «دائم الذکر».
📚 از کتاب «سلوک در مکتب سلیمانی»
📖 صفحات ۴۴ تا ۶۶
👤 محمدجواد رودگر
#⃣ #جان_فدا #حاج_قاسم
پ.ن: عکس مربوط است به دستنوشته حاج قاسم سلیمانی به یکی از دوستانش
⭕️جاسوس خبرنگار روزی نامه شرق #مریم_لطفی میخواست این دختر را جایگزین #مهسا_امينی کند.
تصورشان این است که جوانان ایرانی دوباره تحمیق میشوند و جنبش هرزگان ززآ را بازسازی میکنند.
دلار مست کننده است!
#آرمیتا_گراوند بخاطر بیماری در مترو غش کرد و به بیمارستان نیروی هوایی منتقل شد.
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺کارشناش ترکیهای: پوتین پنج دقیقه اردوغان را بیرون در نگه داشت تا با او دیدار کند اما برای نماز [آیتالله]رئیسی رئیس جمهور ایران چندین دقیقه در همان اتاق منتظر ماند
یکم:سردیس حاج قاسم حدود٣سال است در ورزشگاه نقش جهان نصب است ربطی به این بازی نداشت
دوم:الاتحاد در حضور سردیس تمرین و اعتراضی نداشته است
سوم:منع بین المللی برای نصب قهرمانان ملی نیست
تحلیل:حامیان ثروتمند مالی باشگاه الاتحاد احتمالا همان حامیان مالی داعش هستند.احساس حقارت کردند
@dr_a_ganji
🇮🇷
📝 نکات مهم بیانات رهبر انقلاب اسلامی حضرت امام خامنهای مدظلهالعالی درباره رژیم غاصب اسراییل در جشن میلاد پیامبر اکرم
🍃🌹🍃
1⃣ اگر کشورهای اسلامی متحد شوند امریکا نمیتواند در امور آنها دخالت کند.
2⃣ رژیم صهیونیستی به دلیل عدم تحقق رویای نیل تا فرات از همه کشورهای اسلامی کینه دارد.
3⃣ دولتهایی که قمار عادّیسازی با رژیم صهیونیستی را انجام دادهاند ضرر خواهند کرد.
4⃣ امروز نهضت فلسطینی از همیشه سرحالتر است و اسراییل به دست مقاومت و مردم فلسطین ریشه کن خواهد شد.
🔹سعودیها به کجا میروند؟!
#سعدالله_زارعی
با کنار هم قرار دادن پارهای خبرها، درمییابیم که مثلث آمریکا، رژیم اسرائیل و دولت سعودی دستاندرکار فعالسازی دوباره ماشین عادیسازی عربی - اسرائیلی است و به نظر میآید مقدمات آن
تا حد زیادی طی شده است. حرفهای ضد و نقیض مقامات سعودی هم ضمن آنکه نگرانی آنان را از واکنش مسلمانان نشان میدهد، این احتمال را قوت میبخشد که برای ورود به این چرخه متقاعد شدهاند. این در حالی است که هیچکدام از آنچه که از سوی عربستان بهعنوان شرط یا پیششرط عادیسازی با رژیم جنایتکار مطرح شده بود، تحقق پیدا نکرده است. ظاهراً از سوی سعودی سه شرط مطرح شده بود؛ یکی روابط راهبردی نظامی میان عربستان و آمریکا، دیگری موافقت و همراهی آمریکا و رژیم صهیونیستی با هستهای شدن عربستان و سوم پذیرش طرح دو دولتی از سوی رژیم اسرائیل درخصوص این موضوع نکتههایی وجود دارد:
۱- عادیسازی با رژیم جنایتکار و غاصب اسرائیل از سوی کشورهای عربی یا غیربومی مسلمان قطعاً خیانتی بزرگ به جهان اسلام است؛ چرا که موقعیت آنان را در برابر دشمنانشان به خطر میاندازد. از اینرو باید گفت عادیسازی با دشمن اسلام یک امر قابل تجزیه نیست بهگونهای که هر جزء جهان اسلام بگوید براساس نگرشها و مصالح خود در این خصوص تصمیم میگیرد. هرکس با دشمن ارتباط میگیرد و بهخصوص با او عادیسازی میکند به همه مسلمانان ضربه زده است و از اینروی باید در انتظار واکنش شدید مسلمانان در هر نقطهای باشد. دولت سعودی اگر با رژیم غاصب عادیسازی کرد، روابط عادی خود با مسلمانان را به خطر انداخته است و نباید گمان کند دست زدن به چنین اقدامی کمهزینه خواهد بود. به دلیل جایگاه خاص دو شهر ویژه مکه و مدینه و وجود کعبه، عربستان وضع متفاوتی از کشورهایی مثل بحرین، امارات و مراکش دارد و عقوبتی که در انتظار آن است با بقیه متفاوت میباشد.
۲ - فلسطین قابل تقسیم و تجزیه هم نیست. فلسطین یک سرزمین است با حدود ۲۸ هزار کیلومتر مربع مساحت و قابل تفکیک به دو بخش یهودی و فلسطینی نیست. از اینرو جهان اسلام زیربار طرح دو دولتی و سپردن سرزمینهای ۱۹۴۸ به رژیم صهیونیستی نمیرود. تجربه هم نشان داده که هر تنزلی، تنزلهای پیدرپی را به دنبال میآورد، کما اینکه هر تنزلکنندهای به تنزلهای بیشتر ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/274196
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 خلبانان شیعه و سنی در یک جنگنده، مردانی برای وحدت
🍃🌹🍃
#هفته_وحدت
💢پیامها و ملاحظات لغو یک بازی
🔰لغو بازی الاتحاد عربستان و سپاهان ایران به دلیل ترک ورزشگاه از سوی تیم عربستان کافی بود تا موج گستردهای از اخبار و تحلیلها حول و حوش این رخداد ایجاد شود. در این میان، آنچه از اهمیت بالایی برخوردار است، حفظ همبستگی اجتماعی و صیانت از منافع ملی کشور در برابر برخی پروژههایی است که منشأ سیاسی و عملیات روانی دارد.
🔻از این منظر در نظر گرفتن چند نکته درخور اعتناست:
🔸۱ـ واقعیت این است که با وجود برخی شعارها و ادعاها، ورزش خواسته یا ناخواسته با مسائل سیاسی پیوند خورده است. در این زمینه آثار جنگ روسیه و اوکراین را به راحتی میتوان در مسابقات جهانی ورزشی مشاهده کرد. حال در شرایطی که برخی میکوشند ناکامیهای سیاسی خود را در عرصه ورزش جبران کنند، باید مقهور این طراحیها نشد و در دام دوقطبیسازیهای اجتماعی مخاطرهآمیز نیفتاد. وحدت ملی در اینجا اولویت دارد.
🔹۲ـ برخی میپرسند مگر ایران و عربستان در اسفند ۱۴۰۱ به توافق دست نیافتتد؛ پس چرا از نو روابط بین آنها با بهانههای سیاسی در یک میدان ورزشی دچار تنش شد؟ در پاسخ باید گفت، اتفاق رخ داده در اصفهان، به معنای این نیست که مسیر از سرگیری ارتباطات بین این دو کشور دچار توقف یا برگشت به عقب خواهد شد. این گونه رخدادها و نظیر آن در سایر عرصهها اولین و آخرین اتفاق نخواهد بود. طی سالهای گذشته انبوهی از مسائل و چالشهای حل ناشده بین عربستان و ایران پدید آمده و کماکان پابرجاست.
🔸۳ـ توافق اعلام شده بین پادشاهی عربستان و جمهوری اسلامی ایران در سال گذشته، توافقی برای از سرگیری روابط بود و نه توافق و تفاهم بر سر موضوعات و مسائل اختلافی؛ بنابراین باید در نظر داشته باشیم که همچنان بین ایران و عربستان درباره برخی از موضوعات مهم سیاسی منطقه اختلاف نظر و رأی وجود دارد؛ به گونهای که هنوز مذاکره یا توافق بر سر آنها نیز آغاز نشده یا آنکه مذاکرات ایجاد شده به نتیجه نرسیده است.
🔹۴ـ هر چند دولتهای عربستان و ایران در حال اجرای طراحی فرآیند برقراری مجدد روابط سیاسی هستند و هنوز برای ارزیابی این روابط نسبت به منافع ملی زمان بیشتری نیاز هست، اما تا همینجا این رویداد بر روابط دوجانبه و سایر پروژههای منطقهای و دنیای اسلام آثار مثبتی ایجاد کرده است. جمهوری اسلامی ایران لازم است با در نظر گرفتن منافع ملی و مصالح اسلامی تنظیم روابط با کشورهای همسایه و مسلمان را با لحاظ سه شاخصه «حکمت»، «عزت» و «مصلحت» پیش ببرد.
✍🏻عزیز غضنفری