تکذیب ادعاهای عجیب در مورد سرافراز
یک مقام آگاه در سازمان اطلاعات سپاه:
🔹 هیچگونه پروندهای در سازمان اطلاعات سپاه در زمینه ارتباطات نامتعارف بین سرافراز و شهرزاد میرقلیخان مطرح نبوده و طرح ادعاهایی از این دست صحت ندارد.
🔸شهرزاد میرقلی خان اخیرا با انتشار ویدئویی مدعی شده بود سازمان اطلاعات سپاه، وی را تهدید به انتشار فیلمی از رابطه غیراخلاقیاش با محمد سرافراز کرده است.
fna.ir/d9laj4
سرافراز:زندگی و مواضع شخصی خانم میرقلی خان ارتباطی به من ندارد
رئیس سابق سازمان صداوسیما:
🔹زندگی شخصی خانم میرقلی خان مربوط به خودشان است و از زندگی گذشتهاش در حد آنچه در کتابشان نوشتهاند، مطلع هستم.
🔹مواضعی که ایشان در این خصوص و سایر موارد اعلام میکنند، ارتباطی به من ندارد.
🔹ایشان با توصیه وزارت اطلاعات به کار در شبکه press tv مشغول شدند و طی دوران حضور در سازمان خدمات مفیدی ارائه کردند.
🔹هیچ مدرکی دال بر ناصالح بودن و جاسوس بودن ایشان نه به رئیس سازمان و نه به رئیس مرکز حراست سازمان ارائه نشد و تمام تلاش من برای احقاق حق بود.
🔹من فردی مستقل هستم و سودای قدرت طلبی که دعوای اصلی سیاستمداران است ندارم و کاندdیاست جمهوری نه از طرف خودم و نه از طرف هیچ جریان سیاسی دیگر نیستم.
fna.ir/d9lal5
⭕️ یک مقام آگاه در سازمان اطلاعات سپاه هم وجود هرگونه ارتباط نامتعارف بین شهرزاد میرقلیخان و محمد سرافراز را تکذیب کرد.
🔹این مقام آگاه در گفتوگو با فارس، با اشاره به سوابق شخصی و خانوادگی سرافراز، وی را از خانواده شهدا و دارای سلامت اخلاقی دانست و گفت هیچگونه پروندهای در سازمان اطلاعات سپاه در زمینه ارتباطات نامتعارف بین سرافراز و شهرزاد میرقلیخان مطرح نبوده و طرح ادعاهایی از این دست صحت ندارد.
🔹شهرزاد میرقلی خان اخیرا با انتشار ویدئویی مدعی شده بود سازمان اطلاعات سپاه، وی را تهدید به انتشار فیلمی از رابطه غیراخلاقیاش با محمد سرافراز کرده است.
🔹به گزارش فارس شهرزاد میرقلی خان که ادعا میکرد مدتها در زندان آمریکا بوده پس از برگشت به ایران به عنوان بازرس ویژه رئیس سازمان صداوسیما در زمان سرافراز شروع به فعالیت کرد که این فعالیت با حواشی متعددی روبرو بود.
🔹میرقلی خان سپس به عمان رفت و اخیرا با انتشار چند ویدیو ادعاهای عجیب و غریبی را مطرح کرده که هنوز از انگیزههای وی اطلاعی در دست نیست.
🔹محمد سرافراز هم به تازگی مدعی شده به دلیل مبارزه با فساد از صداوسیما برکنار شده است. وی برای این ادعا سندی ارائه نکرده و صرفا اتهاماتی را متوجه برخی افراد حقیقی و حقوقی کرده است.
🔴 ظرفیت فکری جناب #آشنا بالا رفت؟!
👆واکنش #آشنا مشاور رئیس جمهور به اقدامات متقابل ایران به خروج آمریکا از فرجام
🔻#رهبر_معظم_انقلاب در آغاز مذاکرات هستهای و وقتی جناب آشنا با نگاه در آینه برجام فریب چهره بزک شده دشمنان خورده بودند، فرمودند:
«من #اعتماد ندارم، خوشبین نیستم به مذاکره، لکن میخواهند مذاکره کنند، بکنند؛ ما هم به اذنالله ضرری نمیکنیم. یک تجربهای در اختیار ملّت ایران است، این تجربه #ظرفیت_فکری ملّت ما را بالا خواهد برد. » ۱۳۹۲/۰۸/۱۲
✍ #محمد_صادق_سلطانزاده
⭕️ روحانی سال ۹۲: آمریکاییها کدخدا هستند، باکدخدا بستن راحت تر است .
روحانی سال ۹۸: مشکل اروپا این است که آمریکا را کدخدا میداند.
آیاشورای نگهبان مقصر ورود اصلاح طلبان ضعیف به مجلس است؟
جریان ها و شخصیت های سیاسی و حتی فرهنگی،اقتصادی کشورهای مختلف که توان رسانه ای قدرتمندی دارند از تاکتیک فرار به جلو بسیار استفاده می کنند. در کشورما نیز جریان های سیاسی در این زمینه ید طولایی دارند،زمان انتخابات شانه به زیر همه مشکلات می زنند و می گویند که قائلند همه آنها را برطرف نمایند اما هنگامی که فصل پاسخگویی فرا می رسد علت حل نشدن مشکلات را چوب لای چرخ،رد صلاحیت گسترده، نهادهای انتصابی ،بودجه کم و هزاران دلیل و استدلال بی ربط را برجسته می کنند تا نگویند نتوانستیم و عذر می خواهیم،تا نگویند ببخشید نیروی این کار را نداشتیم و یا توانایی تشخیص این مشکلات را نداشتیم.
اصلاح طلبان از سال 76 تا 84 به صورت پیوسته این تاکتیک را به کار می بردند و از سال 92 تا کنون نیز متوسل به این حربه کهنه شده اند و همواره از روز اول پذیرش مسئولیت در دولت ها و مجلس ها این تاکتیک را به کار می گیرند ؛ عباس عبدی یکی از تئورسین های اصلاح طلبان به همفکران خود آموزش می دهد که" توان ما با وجود این حد از حذف استصوابی نیروها در حد همین نیروهایی است که وجود دارد! "
این در شرایطی است که:
اولا: همین نیروهای اصلاح طلب که ضعیف خوانده می شود توسط فردی مثل عارف هدایت و سرپرستی می شوند ،عارف فردی است که چهار سال معاون اول رئیس جمهور ، و چهار سال وزیر پست، تلگراف و تلفن کابینه، اولین رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی و معاون رئیس جمهور و اکنون عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و عضومجمع تشخیص مصلحت نظام می باشد.
ثانیا، لیست امید ائتلافی وابسته به اصلاحطلبان ایران بود که برای انتخابات دهمین دورهٔ مجلس شورای اسلامی و انتخابات پنجمین دورهٔ مجلس خبرگان رهبری ،شورای شهر فهرست انتخاباتی ارائه کردند .این لیست توسط شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان که جمعی از نخبگان اصلاح طلب که از اساتید دانشگاه ،نمایندگان ادوار،مسوولین و وزرای سابق بود ارائه شد.
ثالثا: نواب رئیس مجلس برادران پزشکیان و مطهری هردو از اعضای لیست امید می باشند.
رابعا: اصلاح طلبان هنگامی که برنامه های خود را در معرض عموم برای انتخاب شدن گذاشته بودند پیمان با مردم بسته بودند که: ما متعهد میشویم با تصویب الزامات قانونی و اصلاح ساختار بانکی موضوع وصول وامهای معوق و متنوع سازی دسترسی به روشهای تأمین مالی نظیر بانکهای خارجی، بورس و... را فراهم آوریم. ضمن حمایت از تلاشهای سترگ دولت یازدهم بویژه دستگاه دیپلماسی کشور در برداشتن سایه سنگین تحریمها و گشایش فضای ارتباطات بین المللی، ما رشد و رونق اقتصادی را بدون استفاده از سرمایه گذاری خارجی مسیری کند، ناپایدار و محدود میدانیم. مجلس دهم؛ را با رفع موانع سرمایهگذاری و ارتباطات؛ مجلسی تسهیلکننده ارتباطات و تبادلات و سرمایهگذاری بینالمللی خواهیم کرد.
نگاهی به بیانیه ها وسوگندهای پر طمطراق اصلاح طلبان برای به دست گرفتن مجلس و بانگ های پیروزیشان و خلف وعده در شرایط فعلی ،حاکی از آن است که آن ها با تاکتیک فرار به جلو نمی خواهند بپذیرند که توانایی عمل به وعده هایشان را ندارند،
البته از جهت دیگر بیان این جمله که شورای نگهبان مقصر ورود اصلاح طلبان ضعیف به مجلس است نیز درست است زیرا اگر قانون این اجازه را به شورای نگهبان داده بود که علاوه بر صلاحیت سنجی در انتخابات مجلس وارد بحث توانایی سنجی نیز می شد،شاید وضعیت کشوربهتر از این بود و نه تنها اصلاح طلبان ضعیف بلکه برخی از نمایندگان مستقل و اصولگر نیز وارد مجلس نمی شدند..
🔴 چرا پاسخ جدید ایران در خصوص کاهش برخی تعهدات برجامی، نه #متناسب است، نه #به_موقع ، و نه #قاطع؟
🔰چرا متناسب با اقدامات آمریکا نیست؟
چون با خروج آمریکا از برجام و اقدامات تحریمیِ بعدیش، ایران #بخش_اعظم از #عواید_اندک و کوتاهمدت برجام را از دست داد اما پاسخ امروز ایران، بخش اندکی از عواید بزرگ برجام برای آمریکا را محدود میکند. کدام عواید؟👇
🔹 ایران سقف ذخیرهسازی اورانیوم غنی شده(۳۰۰kg)و آب سنگین(۱۳۰تن) را برداشت درحالی که اولا بسیاری از محدودیتهای برجامی ایران غیرقابل بازگشتند (ذخایر غنی شده قبلی، بخشهایی از راکتور آبسنگین اراک و…) ثانیا محدودیتهای اصلی کماکان پابرجا هستند(نظارتهای فراپروتکلی، غنیسازی صنعتی و…)
🔹 اندک عواید ایران ازبرجام چه بود؟ تعلیقِ اعمالِ محدودیتهای پلکانی بر #فروش_نفت_ایران که همزمان باخروج آمریکا از برجام مجددا اعمال شد تعهد اروپا به جبران عدم حضور آمریکا دربرجام درقالب #اینستکس که وعدهای توخالی بود ضمنا محدودیت در #مراودات_مالی و انتقال ارز نیز کماکان جاریست
🔰 چرا اقدام ایران به موقع نبود؟
همزمان با تصمیم ترامپ و خروج آمریکا از برجام(۱سال پیش)، شرایط بینالمللی برای پذیرش اقدام متقابل ایران در سطحی بالاتر از اکنون فراهم بود و اقدام متقابل ومتناسب ایران میتوانست منجر به #تغییر_رفتار طرفهای مقابل شود بدون آنکه ایران متهم به بدعهدی شود
🔹اما در آن مقطع، سخنرانی نسنجیده یا…رئیس جمهور درخصوص پایبندیِ صددرصدی ایران به برجام(۴+۱) درحالی که طرفِ اصلی(#کدخدا) ازبرجام خارج شده و اندک عواید برجام از بین رفته بود؛ ایران را وارد #بازی_مشترک_اروپا_و_آمریکا با عنوان #اینستکس کرد؛ بازییی که نتیجهاش ازهمان اول مشخص بود
🔹فرصتهای پیاپی که به اروپا برای طراحی، ساخت و اجرای اینستکس داده میشد و با #تهدیدهای_بیاعتبار_دیپلماتهای_ایرانی همراه بود؛ عملا #هدیهی_زمان به آمریکا بود تا اولا هم از فشار خروج یکطرفهاش از برجام خارج شود؛ ثانیا به #بازسازی_هوشمندتر و #تقویت_سامانهی_تحریمها علیه ایران بپردازد
🔰 چرا اقدام امروز قاطعانه نیست؟
1️⃣ تناسبی با اقدامات خصمانه آمریکا ندارد
2️⃣ به موقع نیست
3️⃣ پس از گذشت ۱سال از خروج آمریکا و بازیِ سرکاریِ اروپا(اینستکس) برای گام بعدیِ اقدامات ایران، مجددا فرصت ۲ماه #تنفس به طرف مقابل اعطاشده
4️⃣ تهدیدهای دیپلماتهای ایرانی طی سالهای گذشته کماعتبار شده
💢 در انتها ذکر ۳نکته ضروریست:
1️⃣ اقدام اخیر، گامی روبه جلو برای دولت محسوب میشود؛ دولتی که نهایتِ مقابلهاش باآمریکا به ۳اقدامِ اخم در رسانه، فشار ایمیلی وپرتاب خودکار خلاصه میشد؛ بالاخره متقاعد شده تا واکنشی عملی صورت دهد
2️⃣ ابهام غرب پیرامون گامهای بعدی ایران میتواند به نفع ماباشد
3️⃣ دولت ایران باید دورهای کامل از واکنشها و اقدامات گامبهگام، کمفاصله، متناسب و قاطع علیه اقدامات خصمانهی آمریکا صورت دهد تا شاهد #تغییر_رفتار آمریکا و جبران بخشی از مافات باشیم در این مسیر، دولت باید قویا ازبیان #تهدید_بدون_اقدام وترجیح منافع انتخاباتی برمنافع ملی پرهیزکند.
🌐استراتژی کاهش تعهدات و افزایش قدرت ایران
آمریکائیها ضرب المثلی دارند که می گوید؛ ترسوها قبل از مرگشان چندین بار می میرند
Cowards die many times before their death و برای
همین منظور استراتژی
سیاسی و نظامی آمریکا بر این مبنا طرح ریزی شده است که با ترس و ارعاب دیگران را از مسیر خود بر می دارد تا هزینه جنگ بر آنها تحمیل نشود.
در روزهای گذشته آمریکائیها محکم تر بر طبل جنگ می کوبند؛ اعزام ناو گروه امریکا به منطقه اگر چه نتوانست جمهوری اسلامی را به عقب نشینی وادار کند بلکه باعث شد که شورای عالی امنیت ملی پیام مقتدرانه ای را به آمریکا مبنی بر «کاهش تعهدات» برجامی بفرستد؛ موضع مستحکم مردم و مسئولین کشورمان در برابر زیاده خواهی آمریکا و عدم تعهد در برابر برجام نشان از آن دارد که :
1.تشدید تحریم ها و تهدیدهای آمریکا نه تنها نتوانسته است گسل های سیاسی در داخل کشور در طرفداری از مذاکره و رابطه با آمریکا ایجاد کند بلکه باعث انسجام و همبستگی ملی شده است و رسانه های آمریکایی بارها اذعان داشته اند که بعد از برجام اعتماد ایرانیان نسبت به آمریکا کاهش یافته است.
2.اگربرجام توانست که قلب راکتور ایران را با بتون متوقف کند ، بدعهدی آمریکا همچنین باعث شد زبان حامیان رابطه و مذاکره با آمریکا کوتاه شود و سرمایه عظیم آنها که در طول 40 سال گذشته در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی رخنه کرده بود از دست برود.
3.حرکت پیش برنده و تقابل با آمریکا هرچند که با تاخیر انجام شد اما نشان داد که صبر راهبردی ایران در مسائل بین المللی تا جایی است که منافع و حیثیت ملی خدشه دار نشود و چنانچه آمریکا بخواهد از این مساله سوء استفاده کند، ابزارهای کافی برای دستیابی به منافع ملی را دارا می باشیم.
4.آمریکا در طول سالیان گذشته در این خیال بوده است که با بازی های دیپلماتیک می تواند قدرت ملی ایران را تحقیر و دچار سایش کند،اما نه تنها این اتفاق نیافتاده است بلکه رسانه های آمریکایی در حال اعتراف به افزایش حمایت مردم از نظام هستند؛ پایگاه آمریکایی نشنال اینترست در تحلیلی در این زمینه نوشته است: ایران ظرف چهار دهه گذشته تحریم های بی سابقه ای را تحمل کرده و تسلیم نشدنی باقی مانده است. اجبار ایران برای تغییر رفتار با استفاده از فشار خارجی به شدت به غرور ایرانی ها لطمه می زند و تنها منجر به افزایش حمایت مردم از حکومت ایران می شود.
یکی از نقاط قدرت جمهوری اسلامی ایران افزایش قدرت نیروهای نیابتی طرفدار انقلاب اسلامی در کشورهای مختلف و حتی کشورهایی است که داعیه ضد ایرانی دارند، آمریکا که در جنگ های مختلف در منطقه نتوانسته است آنها را مرعوب تجهیزات پیشرفته نظامی خود کند ، در آینده نیز نخواهد توانست آنها را متقاعد کند که در حمایت از ایران پیشقدم مبارزه نشوند.
استراتژی کاهش تعهدات زمینه امید به وعده های آمریکا را از بین خواهد برد و از ا ین پس مسئولان کشورمان با تکیه بر نیروها و توان داخلی می توانند با سرعت بیشتری در مسیر حل مشکلات گام بردارند.
#خواندنی
🔴 دو پیش بینی که محقق شد‼️
✍ #محمد_صادق_سلطانزاده_بشرویه
🔹 پس از واکنش حداقلی ایران به عدم اجرای تعهدات طرف اروپایی در برجام، ترامپ امروز رسماً از هدف فشارحداکثری بر مردم ایران و آرزوی انتخاباتی اش رونمایی کرد و گفت: "من چشمانتظار روزی هستم که بالاخره با سران ایران برای تدوین توافقی #دیدار کنم."
🔻 این روزها بعد از عدم اجرای تعهدات اینستکسی اروپا و بیان ادعای آرزو و چشم انتظاری احمق درجه یک(ترامپ)، چشیدن شهد توصیه های سال گذشته رهبر انقلاب خطاب به جناب روحانی و هیات دولت طعم شیرین تری دارد و در حقیقت تجلی #حکیم بودن رهبر انقلاب و تحقق دو پیش بینی معظم له است!
1⃣ پیش بینی #بازی اروپایی ها:
" اروپا جایی نیست که ما بتوانیم برای مسائل گوناگون خودمان از جمله همین مسئلهی برجام و مسائل اقتصادی و مانند اینها به آنها امید ببندیم؛ نه، اینها کاری نخواهند کرد؛....به هرچه وعده میدهند، با تردید نگاه کنید. الان هم که دارند #بازی درمیآورند. به نظر من در این قضایای مربوط به برجام و تحریم ها دارند #شوخی میکنند؛"
2⃣ پیش بینی آرزوی دیدار انتخاباتی ترامپ:
" آمریکاییها احتیاج دارند به مذاکرهی با جمهوری اسلامی. دولتهای آمریکا -هم آن دولت قبلی، هم این دولت، هم دولت اسبق- همه احتیاج دارند نمایش بدهند که ما جایی مثل جمهوری اسلامی را کشاندیم پای میز مذاکره؛ این چیزی است که #نیاز دارند."
اروپایی ها سالانه ۶میلیارد یورو به ترکیه نقدی پرداخت می کنند که سد راه آوارگان سوریه به اروپا شود.سیل آوارگان کابوس اروپاست
چرا ایران در قبال هشت میلیارد یورو که صرف مهاجران به ایران می کند چنیین مطالبه ای از اروپا نداشته باشد؟
ایران باید برای تامین هزینه نیروی انسانی ومالی خود در مبارزه با مواد مخدر وهزینه سه میلیون مهاجر با اروپا وارد گفتگو شود.اگر نمی پذیرند راه ترانزیت و مهاجرت را باز کند.پایبندی ما به اخلاق آنان را جری کرده است.
✅ ترجمه ابزار قدرت به ابزار فشار
تزریق نیروی جدید به جبهه جنگ محاسباتی
مهدی محمدی: از یک منظر راهبردی، مساله اصلی برای ایران اکنون انجام دادن این یا آن اقدام خاص در واکنش به فشارهای آمریکا نیست، بلکه مساله اصلی این است: ایران در حال در پیش گرفتن یک استراتژی جدید برای هزینهمند کردن رفتار آمریکا، از طریق تبدیل اهرمها و ابزارهای قدرت خود به ابزارهای فشار به آمریکاست.
اینکه ایران به سمت این استراتژی حرکت کرده و تصمیم گرفته مولفههای قدرت ملی، منطقهای و فرامنطقهای خود را در چارچوب یک راهبرد یکپارچه به ابزارهای فشار، تولید هزینه و بازدارنده در مقابل آمریکا تبدیل کند، خبر بسیار بدی برای واشنگتن است. ایران دارای طیف بسیار متنوعی از ابزارهای قدرت نظامی، اطلاعاتی - امنیتی، ژئوپلیتیک، سیاسی، اقتصادی، روانی - رسانهای و سایبری است که در طول زمان با اهداف گوناگون توسعه داده شده است. این ابزارها لزوما در هدفگذاری اولیه خود، اهرمهایی برای ضربه زدن به آمریکا یا تحمیل هزینه به آن نبوده است اما در بازنگری راهبردی جدیدی که به نظر میرسد در حال انجام است، اهداف و ماهیت این برنامهها به گونهای در حال تغییر و بازسازماندهی است که به کار وارد آوردن ضربه با حداکثر شدت ممکن به آسیبپذیرترین جنبههای حضور منطقهای و فرامنطقهای آمریکا و متحدان آن بیاید.
دولت آمریکا ظاهرا دچار این سوءتفاهم شده که ایران قادر به ارائه پاسخ به فشارهای فزاینده آن – که به گفته خودشان اخیرا از فاز «غیرقابل تحمل» خارج و وارد فاز «بیسابقه» شده- نیست. در واقع اشتباه محاسباتی آمریکاییها این است که از صبر راهبردی ایران برداشت ضعف کردهاند و تصور میکنند ایران قادر نیست مولفههای قدرت خود را به منظور تحمیل هزینه به آمریکا به کار بگیرد.
به چند دلیل، ظاهرا زمان آن رسیده است که این اشتباه محاسباتی تصحیح شود.
اولا: ایران اساسا فشارهای آمریکا را به میزانی که آمریکا خود آن را جدی گرفته، جدی نگرفته است. درست است که آمریکا با تمام توان خود در حال فشار آوردن به ایران است اما این فشارها تاکنون قادر به محقق کردن هیچ یک از اهداف اعلامی آمریکا نبوده، بلکه آمریکا را از آنها دورتر هم کرده است. به عنوان مثال، اگر فرض کنیم ایجاد آشوب سراسری در ایران یا نشاندن ایران پای میز مذاکره منطقهای و موشکی یکی از اهداف اصلی استراتژی جدید فشار آمریکا بوده، امروز فاصله واشنگتن با این اهداف از هر زمان دیگری در گذشته بیشتر است. از این جنبه، این فشارها، در واقع بیش از آنکه ایران را به مسیر مدنظر آمریکا بکشاند، ضعفها، ناتوانیها و توهمات آمریکا را برای همگان از جمله مردم ایران - که هدف اصلی همه این فشارها هستند - آشکار کرده است.
ثانیا: دولت آمریکا خدمت بسیار بزرگی به ایران کرده و آن این است که هم مردم و هم مسؤولان را به این جمعبندی قطعی رسانده که هیچ الگوی مذاکراتی در مقابل آمریکا حتی ارزش بررسی ندارد و به همین دلیل اکنون نوعی اجماع ملی برای ایستادگی در مقابل آمریکا و ارائه پاسخهای بازدارنده به آن شکل گرفته است. ایران در حالی تصمیم به هزینهمندکردن رفتار آمریکا گرفته که مردم و نظام از هر وقت دیگری در گذشته در این باره یکپارچهتر و مصممترند. پاسخ دادن به آمریکا در چنین شرایطی نه فقط به خلق دوقطبیهای مضر نمیانجامد، بلکه یکپارچکی ملی را نیز بیشتر میکند.
ثالثا: آمریکا با رفتار کم و بیش دیوانهوار خود علیه ایران، نوعی اجماع بینالمللی علیه خود خلق کرده که هرگونه اقدام ایران در پاسخ به فشارهای خود را منطقی و مشروع میکند. صبر راهبردی ایران امکانی فراهم آورده که اکنون میتوان با کمترین هزینه بینالمللی به اقدام راهبردی علیه آمریکا دست زد.
مجموعه اخبار درباره احتمال تجدیدنظر کلی یا جزئی درباره برخی تعهدات برجامی ایران ـ و دیگر اقداماتی که ممکن است در آینده در پاسخ به فشارهای آمریکا انجام شودـ را باید از این منظر نگریست.
این اقدامات به تدریج و نحو کاملا محاسبهشده و هوشمندانه به آمریکا نشان خواهد داد که پروژههای فشار آن، نه تنها به نتیجهای که مدنظر داشته منجر نشده بلکه باعث شده ایران در مسیر جدیدی قرار بگیرد که حاصل آن افزایش انفجاری فشارها بر آمریکا در نقاطی است که به هیچ وجه آن را محاسبه نکرده است.
همانطور که آمریکا محاسبات مردم و مسؤولان در ایران را هدف گرفته، استراتژی درست آن است که ایران هم محاسبات آمریکا و اسرائیل را هدف بگیرد. اراده برای تزریق نیروی جدید به این جنگ محاسباتی، بسیاری از تحولات را در آینده رقم خواهد زد.
🔴 تحلیل عکسالعمل اروپا در برابر اولتیماتوم برجامی
🔻 در پاسخ به تعیین ضربالاجل ایران، حداقل ۴ عکسالعمل از سوی اروپا متصوّر بوده است:
▪️الف. عدم پذیرش ضربالاجل و واکنش شدید
▪️ب. ادامه مذاکرات با پیشنهادات جدید و امتیازات حداقلی
▪️ج. سکوت و اجازه ورود ایران به گام دوم
▪️د. رویکرد تلفیقی: محکومیت ظاهری، وقتکشی با ایران و همراهی با آمریکا
🗓 اما نکات گفتنی در این زمینه:
🔻۱. قبل از هر چیز باید توجه کرد که ورود ایران به #گام_دوم و آغاز غنیسازی بالای ۳.۶۷ و راهاندازی مجدد رآکتور اراک به معنای #خروج_عملی ایران از برجام است هرچند نام برجام همچنان باقیبماند. در واقع در کنار به صفر رسیدن منافع اقتصادی برجام، بعد سیاسی آن نیز عملا به پایان خواهد رسید.
🔻۲. به نظر میرسد گزینه چهارم یعنی محکومیت ظاهری، وقتکشی با ایران و همراهی با آمریکا، قویترین احتمال برای رویکرد اروپا در مقابل تصمیم ایران باشد.
🔻۳. اروپا برای فرار از فشار آمریکا و رویارویی روزانه سیاسی با این کشور، ضمن محکومیت شدید تصمیم ایران، در کنار هیاهوهای ظاهری، اما اجازه میدهد تا ضربالاجل دو ماهه به پایان رسیده و ایران وارد گام دوم شود. سپس با همراهی آمریکا تلاش میکند تا یک #اجماعسازی جهانی علیه ایران شکل بگیرد و در سایه این اجماعسازی و فشار مضاعف، ایران را به مذاکرات مجدد و یک #توافق_جامع و مطلوب آمریکا وادار نماید. به نظر میرسد اروپا چندان هم از تصمیم جدید ایران ناخشنود نیست.
🔻۴. با توجه به نوع عملکرد بسیار ظالمانه آمریکا در موضوع برجام؛ #اجماعسازی علیه ایران به راحتی ممکن نخواهد بود. در این چند سال اخیر آمریکا تا حدقابل توجهی سیاست تحریمی خود را هم از لحاظ تنوع و دامنه و هم از منظر کشورهای هدف گسترش داده است. ابزار ظالمانه تحریم با این شکل تجاوزکارانه و بیمحابای فعلی؛ فرسوده خواهد شد و در چند سال آینده به ضدخود تبدیل میشود.
🔻۵. محور اصلی در توافق جدید، #منطقه است. وضعیت فعلی منطقه به هیچ وجه برای طرفهای اروپایی، آمریکایی و عبری _ عربی قابل تحمل نیست.
#تبیین
🔴 چرا ناو لینکلن به خلیج فارس آمد؟
✍ #محمد_صادق_سلطانزاده
1⃣ ایجاد موازنه و ادعای اقدام پیشگیرانه
2⃣ ارسال پالس قدرت به ایران در مقابل طرح گزینه بستن تنگه هرمز
3⃣ تثبیت انگاره ساختگی"ایران جنگ طلب است" و دوشیدن گاوهای شیرده منطقه
4⃣ تثبیت امنیت اسرائیل در آستانه پروژه معامله قرن
5⃣ ایجاد اختلال ادراکی در برخی مرعوبین داخلی جهت ارسال پالس مذاکره با ترامپ از داخل
6⃣ معتبر سازی گزینه کذایی جنگ برای ساده اندیشان با تهدیدنمایی و جنگ روانی (تکنیک غرق مصنوعی)
7⃣ التهاب رسانه ای و غیرعادی نشان دادن شرایط برای تکمیل پازل جنگ اقتصادی
8⃣ ایران هراسی و به چالش کشیدن هژمونی ایران در منطقه با لاف های چندتنی بولتونی
9⃣ قدرت نمایی و نمایش هژمونی آمریکا به مدعیان ابرقدرتی
🔟 رفتار واکنشی آمریکا و نمایش مشروعیت حضور سنتکام در منطقه
#جنگ_نخواهد_شد
#مذاکره_نخواهیم_کرد