🔴چرا رهبرانقلاب ورود نمی کنند؟
عده ای وقتی مشکلات کشور را می بینند و متوجه می شوند که مسئولین کم کاری می کنند، یک سوال برایشان ایجاد می شود؛
"چرا رهبری شخصا ورود نمی کنند؟!"
چرا گوش مسوول مربوطه را نمی گیرند؟ چرا بصورت مستقیم ورود نمی کنند؟ یا مدیر کارآمد انتخاب نمی کنند؟
برخی حتا در یک خیال پردازی فانتزی و احتمالن(!) به مزاح می گویند، شرایط کشور خیلی حساس است و لازمست رهبری انقلاب یک دوره از خیر انتخابات و مردم سالاری گذشته و به کارآمدی فکر کنند و خودشان راسا یک نفر منجی اجرائی را منصوب کنند.
این سوال 3 پاسخ دارد که که بخش سوم به این فهم، اهمیت بیشتری دارد.
پاسخ اول حقوقی است. نظام حاکمیتی ما بر این منوال قرار گرفته است که رهبرانقلاب در موضوعات جزئی ورود نکنند و نقش رهبری کلان و هدایت های راهبردی کشور را ایفا کنند. منطق این نظام مدیریتی همه مکانی و همه زمانی است؛ عبور کنیم.
پاسخ دوم همانست که رهبری بارها فرمودند و آن اینکه دهها برابر آنچه در علن به مسئولین تذکر می دهند در خفا به صورت صریح تر و روشنتر و کرارا مطالبه کرده اند.
اما سوال کننده محترم احتراما فراتر از این پاسخ ها انتظار دارد.
واقعیت اینست که فهم نادرستی از رهبری امت داریم. رهبری قلب یک جامعه است ولی بدون رگ ها و مویرگ ها این خون به بدن سریان نمی یابد. تحقق اراده رهبری در پیوند و تطبیق یافتن با اراده دیگران است. به عبارت روشنتر تحقق یک امر به همجهت شدن مجموعه اراده هاست نه اراده یک نفر. اساسن فرق نظام دیکتاتوری با مردم سالاری همینجاست. در نظام مردم سالار حتا خیر خواهی برای مردم هم بزور اعمال نمی شود؛ چه انکه مردم را بزور بهشت نمی فرستند. دیکتاتوری ولو خیرخواهانه اش مذموم است.
همین مردم باید بخواهند، همین مردم باید تصمیم بگیرند و انتخاب کنند. این مسئولین از میان همین مردم انتخاب شدند. با همین مسئولین کار مردم باید پیش رود. با همین مدیران چرخ کشور باید بچرخد و کار انقلاب پیش رود. به گردش کار مذاکرات توجه کنید. رهبری از ابتدا به نتیجه مذاکرات بدبین بودند. واقع بینانه اش نیز همین بود. اما اجازه دادند مردم و مسئولین تجربه کنند. چرا؟ چون همین مسئولین باید اقتصادمقاومتی را پیش ببرند. همین مردم باید فرهنگ تولید و کار را پذیرا باشند. همین ملت باید از مذاکره با دشمن دل بکند. تحقق استقلال اقتصادی و سیاسی به خواست مردم و مسئولین است و خواست حقیقی، نتیجه رشد علمی و تجربه هاست.
ورود رهبری به اجرا یعنی تزریق بی اعتمادی به سیستم اجرائی و این نیز خلاف تمکین و احترام به انتخاب مردمست.
فراموش نکنیم که کارآمدی حقیقی وقتی محقق می شود که بدست مردم و مسئولین انجام شود. معنای حقیقی کارآمدی، کارموفقِ برآمده از مردمست نه صرفا کار موفق.
اینکه گفته می شود مردمسالاری تنها پای صندوق رای نیست همینجاست؛ مردم سالاری در تاروپود این انقلاب است.
رهبری هدایت می کند، راه را روشن می سازد، در خفا و علن مطالبه می کند، نظارت و بازخواست می کند. اما درنهایت این من و شما و مائیم که انتخاب می کنیم. سرنوشت ما بدست خودمان است. در همین منظومه است که جامعه رشد می کند؛ هم انتخاب مردم و هم تصمیم مسئولین.
البته طبیعی است که انچه مربوط به حوزه اختیارات مستقیم رهبری است و اصل انقلاب را تحت الشعاع قرار می دهد در کوتاه مدت متوقف به این و آن نیست؛ هرچند در بلند مدت بازهم این مردمند که خرد و کلان حیات جمعی شان را می سازند.
✍ #محسن_مهدیان
__________________
۳۰ خرداد ۱۳۹۷
🔴 کنایه سنگین ولایتی به امضاء کنندگان نامه مذاکره با ترامپ:
🔹مذاکره با ترامپ معنایی جز تسلیم ندارد؛ اینها بدانند که اگر تاریخ مصرف آنها تمام شود گرینکارت خودشان و فرزندانشان توسط آمریکا باطل میشود!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۳۰ خرداد ۱۳۹۷
#حرف_آخر fatf
⛔ لزومی ندارد معاهداتی که میدانیم مشکل دارد بهخاطر جهات مثبت تصویب کنیم
🔻رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی:
🔹️موارد پیشنهادی برای تصویب بهعنوان قانون، نباید خلاف مصالح کشور باشند. البته در مجلس که عمداً این صورت نمیگیرد.
🔹️این معاهدات بینالمللی که در زبان لاتین، به آن کنوانسیون گفته میشود، در اصل در یک نقطهای پختوپز میشود. کشورهای عضو این کنوانسیونها هیچ تأثیری در ایجاد اینها ندارند.
🔹️قدرتهای بزرگ بر اساس منافع و مصالح خود، این معاهدات را آماده میکنند، دولتهای همسو یا مرعوب یا همراه آنها هم این کنوانسیونها را در کشورهایشان تصویب میکنند. بعد اگر یک دولت مستقلی مثل جمهوری اسلامی پیدا شود که آن را نپذیرد، سرش میریزند که آقا ۱۵۰ کشور این معاهده را قبول کردهاند، شما چطور قبول نمیکنید؟
🔹️بعضی از این معاهدات مواد مفیدی دارند؛ عیبی ندارد.
🔹️راهحل مسئله این است که مجلس خودش قانون بگذارد، مثلاً یک قانون مبارزه با پولشویی، یک قانون مبارزه با تروریسم.
🔹هیچ لزومی ندارد ما چیزهایی که نمیدانیم به کجا ختم میشود و حتی میدانیم که مشکلاتی دارد، بهخاطر آن جهات مثبت قبول کنیم. ۹۷/۳/۳۰
____________________
۳۰ خرداد ۱۳۹۷
🇮🇷 مطالبه از دولت یا حکومت؟
وضعیت نابسامان بازار شرایط سختی برای مردم رقم زده است، اما برخی عناصر دولتی و حامیان سیاسی آنها زیرکانه به جای پاسخگویی آدرس غلط می دهند و از پاسخگویی شانه خالی می کنند. مردم نیز وقتی دست به اعتراض می زنند، ضد انقلاب خارج نشین با همراهی عناصر خود در داخل، مسیر اعتراضات را به سمت مقابله با نظام می کشانند. این در حالی است که مطالبه اصلی باید به سمت دولت و مجلسی باشد که با رای اعتماد به این وزرا و عدم نظارت جدی بر عملکرد آنان، عملا مردم را در مواجهه با مشکلات اقتصادی تنها گذاشتند.
نمایندگان مجلس در شهرهای خود باید از سوی موکلان خویش مورد سوال و بازخواست قرار گیرند که برای برون رفت از مشکلات امروز چه می کنند؟
قاسم حبیب زاده
۳۰ خرداد ۱۳۹۷
✅چرا عربستان و امارات به دنبال الحديده هستند?
✅چه نیروهائی و با چه اهدافی در این عملیات شرکت کرده اند?
جواب سوالات لینک زیر👇👇👇👇👇
https://goo.gl/jx7wr4
۳۰ خرداد ۱۳۹۷
۳۱ خرداد ۱۳۹۷
🔴رقم نقدینگی از حجم اقتصاد کشور بالاتر رفت!
در شرایطی که کارشناسان طی پنج سال اخیر همواره نسبت به رشد بیرویه نقدینگی هشدار میدادند، بیتوجهی دولت محترم به این موضوع باعث شد تا با عبور رقم نقدینگی از یک تریلیون و 500 هزار میلیارد تومان، شاهد بزرگتر شدن نقدینگی از حجم اقتصاد کشور باشیم.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۳۱ خرداد ۱۳۹۷
#تذکر_صریح
🔴او اجرا نکرده؛ شما چه کار کردید؟
حضرت آیتالله خامنهای در دیدار روز گذشته با نمایندگان مجلس:
🔹«رئیس محترم مجلس چندی پیش گفتند که فلان قانون را دو سال است که فلان دستگاه اجرا نکرده؛ سؤال بنده این است که خب در این دو سال شما که مجلس هستید، چهکار کردید؟
🔹[اگر] او اجرا نکرد، شما باید دنبال بکنید؛ چرا اجرا نشود؟
🔹 اینهمه شما خرج میکنید وقت و عمر و پول و امکانات و مانند اینها را برای اینکه این قانون تصویب بشود؛ حالا این قانون بعد از اینهمه مقدّمات، تصویب شده، آن مسئول اجرا نمیکند! خب باید یک فکری برایش بکنید».
___________________
۳۱ خرداد ۱۳۹۷
#چرا_ارز_گران_شد
🔴واکنش وزیر کشور به نامه برخی سیاسیون: برخی فکر مذاکره بیقید و شرط دارند!!
🔻عبدالرضا رحمانیفضلی:
🔹️رئیسجمهور آمریکا میخواهد به شیوه خود دنیا را مدیریت کند و یقینا دچار سختی و مشکل میشویم و مردم باید این موضوع را بفهمند.
🔹️آمریکا از حقوق بشر خارج شد و امروز دیگر نمیتواند مدعی حقوقبشر شوند
🔹️ما چیزی بیشتر از استقلالطلبی نمیخواهیم و در برابر هرچیزی غیر از این، عکسالعمل خواهیم داشت.
🔹️آمریکا و کشورهای دیگر جرأت نمیکنند علیه ایران اقدام نظامی یا روشهای سخت اعمال کنند چون ابعاد قضیه را میدانند. آنها امکان دارد شروعکننده باشند اما خاتمهدهنده نخواهند بود.
🔹️یکی از دلایل افزایش قیمت ارز در حال حاضر کمبود ارز در بازار است. مردم باید به دولت اعتماد داشته باشند
🔹️آمریکاییها بهدنبال معامله هستند، آنها اهل محاسبه و معامله هستند.
🔹️امروز چرا اروپاییها در مقابل آمریکاییها ایستادند و از ما حمایت میکنند؟ این مسئله برای این است که تجربه، پختگی و منافع آنها در منطقه بیش از هیئت حاکم بر آمریکاست و این هزینهها دامن آنها را هم میگیرد.
🔹️هیچ معامله و کوتاهی و اهمالی در دفاع از منافع خود نخواهیم داشت. برخی فکر مذاکره بیقید و شرط دارند، اما بر چه اساسی؟ شاید برخی از روی دلسوزی حرف بزنند اما با کدام منطق میتوان با کشوری که به تعهدات خود پایبند نیست، مذاکره کرد.
____________________
۳۱ خرداد ۱۳۹۷
☘ شکنجه خاموش...
🔻ویلیام مایر افسر ارشد روانشناسی ارتش وقت آمریکا پس از تحقیقات بر روی زندانیان جنگ کره دریافت با اینکه زندانیان مذکور از کلیه امکانات رفاهی مناسب برخوردار بودند و ازطرفی زندان دارای حصار خیلی سفت و سختی نیز نبود دو رفتار آنها با رفتار زندانیان سایر زندانها فرق داشت:
🔹اولا آنها رابطه خوبی با زندانبانان خود داشتند!
🔹ثانیاً هر ازگاهی شب می خوابیدند ولی صبحبه دلایل مختلف هرگز از خواب بیدار نمی شدند!
مایر با دقت نظر و تحقیقات گسترده دریافت که زندانبانان به زندانیانی که بدترین و فجیع ترین خاطره خود را در جمع زندانیان تعریف کنند و یا از هم سلولی های خود جاسوسی نمایند سیگار و دیگر امکانات جایزه می دهند لذا نتیجه اش این می شد که در یک بازه زمانی زندانیان فقط اخبار منفی دریافت میکردند و این عامل مهمی در خودکشی و دیگر بیماری های روحی آنان بود که بعدها به #شکنجه_خاموش موسوم شد.
🔻 اکنون به نظر می رسد رسانه های خارجی و پادوهای داخلی شان عامدانه و برخی کنشگران سیاسی داخلی تحت تاثیر رقابت های سیاسی ناخواسته درحال بهره برداری از این تاکتیک موثر برعلیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند که دائما بر طبل «ما نمی توانیم» « نمی شود» « با امریکا مذاکره کنیم»« کامیون داران اعتصاب کردند»« مردم محل تجمع ندارند» «تحریم ها موثرند» و صدها تیتر از این دست می کوبند.
اما در این گیر و دار و پروپاگاندای رسانه ای باید به تیزهوشی و تیز بینی مقام معظم رهبری( مدظله العالی) بنازیم که از هر تریبونی با نگاهی آرمانگرایانه و با تکیه بر واقعیات ضمن بیان هنرمندانه نقاط قوت و ضعف، روح امید را در دل مردم می دمد...
✍ #وحید_محبی
۳۱ خرداد ۱۳۹۷
⭕️ به نام خانواده به کام.....
👤 عبدالله گنجی
در بین کسانی که برای مشاهده بازی ایران و اسپانیا وارد ورزشگاه آزادی شدند خانواده هم بود.اما با اندکی تامل این سئوال پیش می آید که مگر خانواده ها تلویزیون ندارند که باید از تلویزیون ورزشگاه آزادی استفاده کنند؟ اگر قرار است به اسم خانواده از صفحه نمایش، بازی را ببینیم این خانواده در منزل راحت تر است یا ورزشگاه؟
🔹شاید طراحان مراسم، واژه خانواده را برای موجه نشان دادن اختلاط استفاده کردند و به مقصود هم رسیدند.
🔹آنچه بیشتر به چشم می آمد-باعرض پوزش از معدود خانواده ها-بیشتر دوستی ها جنسیتی بود که پوستین خانواده پوشیده بودند تا از محیط موجه "حضور خانواده ها"بهره ببرند.خانم ابتکار هم نماینده ناظر دولت بود تا هم همراهی و تایید را نشان دهد هم روشنفکریش را ثابت کند.
🔹در آنسوی ماجرا دوربین های بی بی سی در تمام دوران مسابقات ماموریت داشتند در خیابانهای روسیه بگردند تا خانمی ایرانی بدون حجاب و شلوارکی پیدا کنند و برای ایرانیان مخابره کنند که ببینید اینجا نه تنها می شود با اختلاط محض به ورزشگاه آمد بلکه می توان شلوار هم نپوشید و لابد بر این باورند که زنان ایرانی هم بهآن صحنه ها غبطه خوردند که توفیق جلوه گری و عریانی نیافتند.
۱ تیر ۱۳۹۷
⭕ در زمین شیطان
با حملهی آمریکا به افغانستان، عدهای از سیاسیون و جریانهای سیاسی، با این تحلیل اشتباه که بعد از افغانستان، نوبت حملهی آمریکا به ایران است، در موضع #ترس و #انفعال قرار گرفتند. در چنین شرایطی بود که ۱۳۵ نفر از نمایندگان #مجلس_ششم، در نامهای خطاب به رهبر انقلاب نوشتند: «با این حال و روز کشور، فرصت چندانی باقی نمانده است... اگر جام زهری باید نوشید قبل از آنکه کیان نظام و مهمتر از آن، استقلال و تمامیت ارضی کشور در مخاطره قرار گیرد باید نوشیده شود.» حالا ۱۶ سال از آن روزها میگذرد و برخلاف تصور این افراد، آمریکا تا به امروز، جرأت حمله کردن به ایران را به خود نداده است.
🔴 ۱۶ سال بعد از آن روزها، عدهای دیگر از فعالین سیاسی از موضع #ترس و #انفعال، باز هم دست به نگارش نامهای خطاب به مسئولان نظام زده و درحالیکه آمریکا در رفتاری خلاف همهی قواعد و قوانین بینالمللی، بهصورت یکجانبه از #برجام خارج شده است، خواهان «#مذاکره_مستقیم و بدون هیچ پیش شرطی» با آمریکا شدهاند.
👈 میگویند ترس برادر مرگ است و #شیطان هم دقیقا یکی از راهکارهایش برای تسلط بر انسان، همین ترس است. ۴۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی میگذرد، ۱۶ سال هم از نامهی مرعوبانهی نمایندگان مجلس ششم میگذرد، در این دوران رؤسای جمهور زیادی در آمریکا آمده و ایران را تهدید و ترساندهاند، حالا اما آنها رفته و این ایران است که نه تنها هر روز بر #اقتدارش افزوده شده و همچنان پابرجاست، بلکه توانسته است سیاستهای آمریکا در منطقه را با #شکست مواجه کرده و آن را از عراق و سوریه و لبنان و... خارج کند.
🔰 واقعیت قضیه همان است که #رابرت_فورد، آخرین سفیر واشنگتن در دمشق ساعتی پس از شلیک موشکهای #سپاه به مقرهای #داعش، در گفتوگو با روزنامهی سعودی الشرقالاوسط آن را بیان کرد: "آمریکاییها بزودی خواهند فهمید که توان نظامی ایستادن مقابل ایران را ندارند. جمهوری اسلامی آمریکاییها را مجبور خواهد کرد که از سوریه #عقبنشینی کنند؛ همانگونه که از بیروت در سال ۱۹۸۳ و از عراق در سالهای اخیر عقبنشینی کردند... #ترامپ نمیداند که بازی تمام شده است و بسیار دیر کرده است."
۱ تیر ۱۳۹۷