🔴طوفان الاقصی اولین مرحله فروپاشی اسرائیل است
♦️فرمانده کل سپاه:امروز رژیم صهیونیستی بنابر اذعان همگان نه تنها متحمل شکست بلکه تحقیر شده است و حماس به تنهایی و بدون اتکا به قدرت دیگری ، آنان را دچار شکست بزرگی کرده است.
♦️صهیونیستها دیگر هر تلاشی در ادامه انجام دهند تحقیر این رژیم را ترمیم نخواهد کرد ؛ هیمنه پوشالی اسرائیل با عملیات حماس فروپاشید و واقعیت ناتوان آن برای همگان آشکار شد.
♦️بمباران ساختمانها در هیچ منطقی نشان قدرت نیست؛ امروز هویت جعلی رژیم صهیونیستی فرو ریخته و جز یک پوسته توخالی چیز دیگری از آن باقی نمانده است.
♦️جنگ غزه اولین مرحله از فروپاشی زودرس رژیم جعلی صهیونیستی است، سال گذشته تمام جبهه استکبار به میدان آمده بود تا انقلاب اسلامی را با شکست مواجه کند و به فضل الهی توفیقی نیافتند اما امسال تمامی آنها هم نمی توانند سرپوشی بر شکست بزرگ و تحقیرآمیز صهیونیست ها بگذارند.
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️آشفتهگوییهای امین حیایی در شب قتل داریوش مهرجویی
🔺از دست دادن یک استاد، یک دوست، یک همکار میتواند بیاندازه ناراحت کننده باشد؛ آناندازه که از شنیدن خبر تلخ قتلش چنان بهتزده شوی که بگویی: همه به گردنشان حق داریم، هرکس در سینما کار میکند به گردن این آدم حق دارد!!!
🔺ولی قرار نیست با همان فرمان به پرت و پلاگوییهایت ادامه دهی و این اتفاق تلخ یا خودکشی کیومرث پوراحمد و از آن چرندتر بیماری سرطان آتیلا پسیانی را به مملکت نسبت دهی!
🔺شما که داور یک مسابقه استعدادیابی بودی، بدنیست سطح مطالعاتت را کمی بالا ببری و ببینی بر اساس آخرین آمار جهانی در فهرست سازمان جهانی بهداشت (WHO)، رتبه ایران در خودکشی ۱۲۸، در سرطان ۱۱۳ و برای قتل عمد بعد از لیست بلند بالایی از کشورهای اروپایی و آمریکایی، در رتبه ۱۲۱ کشورهای جهان قرار دارد!
🔺بله این مملکت، همین مملکت که در آن زندگی میکنید و کار میکنید و نصفشبی بعد از شنیدن خبر وحشتناک قتل همکارتان، حواستان هست که باید در حین مصاحبه به آن لگد بزنید! جزو امنترین و سالمترین و آرامترین کشورهای جهان است.
📝 نرجس احمدی
❓سوال
⁉️برنامه دولت برای کاهش تورم تا پایان سال چیست ؟ 🤔
تورم در ایران ریشه در عرضه، یعنی رکود در تولید دارد. از این منظر دولت باید در دو بخش تقویت بنگاه های تولیدی و سیاست های پولی_مالی برنامه هایی تدوین نماید.
در اردیبهشت ماه بود که دولت از برنامه ده بندی خود برای مهار تورم خبر داد.
از این ده بند ، ۵ مورد در زمینه سیاست های پولی_ مالی شامل کنترل ناترازی بودجه، ناترازی بانکها، کاهش بدهی های دولت، کاهش ناترازی ارزی، مدیریت نقدینگی و انضباط پولی است.
۵ برنامه نیز در زمینه رفع موانع تولید و تقویت بنگاه ها می باشد که شامل هدایت اعتبار به فعالیتهای تولیدی، پیش بینی پذیری و رفع موانع تولید، بهبود ناترازی انرژی، عرضه دارایی های مازاد دولت، بهبود دیپلماسی اقتصادی و رشد سرمایه گذاری خارجی است.
از این برنامه های در دست اجرای دولت، برخی همچون کنترل نقدينگي حقیقی، منجر به موفقیت شده، برخی مثل کنترل ناترازی بانک ها، اقدامات تاثیرگذاری در دست اجرا است و برخی نیز نیاز به تلاش بیشتر دارد و دولت در آنها در ابتدای راه است.
موارد بالا صرفا برنامه های دولت هستند و موفقیت در آنها به عوامل متعدد داخلی و خارجی بر می گردد.
مهمترین عامل تورم در دهه نود، نرخ ارز و شوک های ارزی بوده است. از این منظر دولت باید بیشترین تمرکز خود را بر تقویت ناترازی ارزی، کنترل نرخ ارز و بهبود نظام ارزی کشور قرار دهد.
نویسنده:علی محمدی
حمله زمینی صهیونیست ها صد درصد منتفی نیست اما بشدت منفعل شده اند.چرا؟
-درگیری های اخیر کرانه باختری که باعث شهادت حدود ۴٠ نفر و ٣٠٠مجروح شد ۶٠درصد از ١۴لشگر صهیونیست ها را درگیر کرده است
-اوکراین در اولویت آمریکا
-افکار عمومی جهان با فلسطینیان
-تهدیدات حزب الله
-تهدیدات حشدالشعبی نسبت به پایگاه های آمریکا در منطقه
-تهدیدات نسبت به سرنوشت اسرای اسرائیل و فشار خانواده ها
علل شروع نبرد اخیر مقاومت:
دلیل ثابت، همیشگی و مشروع:
آزادی سرزمین مادری
دلایل زمانی:
-اهانت مکرر به مسجدالاقصی
-بن بست در تبادل اسرا
-پیشگیری از سازش بزرگترهای عرب
-به حاشیه رفتن مردم فلسطین در مذاکرات و جایگاه٣٠درصدی حکومت خودگردان
-طاقت فرسا شدن محاصره غزه
#طوفان_الاقصى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحلیل سه استاد دانشگاه تهران از محاسبه اشتباه اسرائیل از توان مقاومت فلسطین
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
💢میانه قهر و آشتی
🔹در حالی که مرحله نامنویسی نهایی انتخابات ۱۴۰۲ از پنجشنبه ۲۷ مهرماه آغاز خواهد شد، برخی جریانهای سیاسی هنوز تکلیف خود را در قبال انتخابات مشخص نکردهاند. جریان اصلاحطلب که در ادوار انتخابات گذشته یک سوی رقابت سیاسی بوده است، در این دوره دچار چندگانگی است و آسیب دیده از رشد افراطگرایی در درون اردوگاهش ناتوان از جمع مشخص برای مواجهه با انتخابات است و میانه قهر و آشتی گیر کرده است!
🔸از یک سو عضو مشهور حزب کارگزاران معتقد است: «ما اگر انتخابات را کنار بگذاریم چه باید بکنیم؟ یا باید از کار سیاست کنارهگیری کنیم یا باید به یک شیوهای حرف خودمان را بزنیم. اگر بخواهیم متوسل به تظاهرات و خیابان شویم که این کار سیاسی نمیشود. حالا یک وقت تظاهرات موردی پیش میآید، اتفاقی میافتد و مردم به هیجان میافتند که بحث آن جداست؛ ولی یک جریان سیاسی که نمیتواند بگوید که من میخواهم همه کار سیاسی خود را با تظاهرات و در خیابان انجام دهم!»
🔹از آن سو، عضو دیگری از این اردوگاه معتقد است: «فهم حداقلی از سیاست به ما میگوید نباید به مسائل قطبی نگاه کنیم. میخواهم بگویم حرفهایی از جنس اینکه آن سوی عدم شرکت در انتخابات، خیابان است، بیمعناست. از انتخابات تا خیابان، منازل زیادی وجود دارد... من دو قطبی «صندوق یا خیابان» را مغالطهآمیز میدانم زیرا سیاستورزی منحصر در این دو مقوله نیست.»
🔸حقیقت آن است که مهمترین تجلیگاه حیات احزاب و گروههای سیاسی «انتخابات» است. در معرکه انتخابات است که اندوختههای احزاب و فلسفه وجودیشان به نمایش گذاشته میشود و وزنکشی ایشان صورت میگیرد. احزاب سیاسی اگر برای انتخابات حرفی برای گفتن ندارند، طبیعی است که در مواقف دیگر سیاسی نیز حرفی برای گفتن در حوزه عمومی ندارند. اینجاست که یا باید مرگ سیاسی خود را اعلام کنند یا راههای غیرقانونی و مسیر نافرمانی مدنی و آشوب و بلوا و براندازی را پیشه کار خود قرار دهند! در این میان راه سومی وجود ندارد و تلاشهای تئوریسین جریان رادیکال نیز ره به جایی نخواهد برد.
🔹سیاستهای خیابانی و فریب هواداران و کشاندن آنان به خیابان و ایجاد بلوا و آشوب برای امتیازگیری، رویکرد منسوخی است که حداقل در سال گذشته برای چندمین بار تکرار و بیاثری آن در جمهوری اسلامی آشکار شد. بنابراین، این گونه است که اگر عقلای این جریان همچنان میداندار بوده و افراطیون و خشونتطلبان را به حاشیه برانند، امکان بازیگری برای این جریان در انتخابات پیشرو فراهم است؛ اما اگر کار برعکس شود و فتنهافکنان میداندار شوند، پیشاپیش ناکامی خود را در انتخابات اعلام کردهاند.
✍🏻مهدی سعیدی
✳️ افزایش ۵۲ درصدی حملات سایبری به اسرائیل
🔹شرکت امنیتی چک پوینت اعلام کرد روز به روز بر شمار حملات سایبری علیه اهداف اسرائیلی افزوده میشود به نحوی که امروز در مقایسه به اولین روز آن ۱۸ درصد بر حجم این حملات افزوده شده است.
🔹 بخشهای رسمی و امنیتی به شکل خاصی مورد حمله قرار میگیرند، درحالی که حجم حملات در مقایسه با هفتههای قبل از آغاز عملیات ۵۲ درصد افزایش را نشان میدهد.
✅زمانی که ناوشکن آمریکایی نیوجرسی در سال ۱۹۸۳ وارد سواحل لبنان شد...
جوزف ابوخلیل در روزنامه فالانژیست "کار" نوشت: کجاست خدای مستضعفین در مقابل عظمت نیوجرسی؟
اندک زمانی بعد، عماد مغنیه «نابغه ی مقاومت اسلامی» با منفجر کردن مقر تفنگداران دریایی آمریکا و کشتن ۲۴۱ کماندوهای آمریکایی پاسخ داد و روی بدن آنها امضا کرد: «پروردگار مظلومان اینجاست، پس عظمت نیوجرسی کجاست.؟
🔺 رهبر انقلاب در دیدار با نخبگان و استعدادهای برتر علمی:
✔️امروز واکنش در برابر قضیه غزه مسئولیتِ همگانی است/ نخبگان و عالمانِ حوزه و دانشگاه بیتفاوت نباشند
🔹 علم مسئولیتآور است. مثل همهی داراییهای دیگر. دارایی فکری، دارایی مالی، دارایی قدرت؛ اینها همه مسئولیتآور است. علم هم از جملهی همین داراییهای ارزشمند است. علم دارید، این علم شما را مسئول میکند. یعنی باید هم از علمتان به نفع مردم استفاده کنید، هم از اعتباری که این علم به شما داده به نفع مردم استفاده کنید. هم خود آن دانش در خدمت به مردم باید قرار بگیرد.
🔹 خدای متعال این تعهد را از علما گرفته، از دانشمندان گرفته که در این زمینه تحمل نکنند. پرخوری ستمگر و گرسنگی ستمدیده را تحمل نباید بکنند. عکسالعمل باید نشان بدهیم. واکنش نشان بدهیم.
🔹 امروز در قضیهی غزه، این واکنش بر دوش همهی ما وجود دارد. باید واکنش نشان بدهیم. عدهای گرسنهاند، عدهای زیر بمباراناند، عدهای دارند صد تا صد تا به شهادت میرسند. عالم، چه عالم دانشگاه، چه عالم حوزه باید تلاش کند حق را بشناسد، در کنار حق بایستد. نگاه کردن بیتفاوت برای عالم و دانشمند جایز نیست. ۱۴۰۲/۷/۲۵