🔶 اخبار کوتاه یکشنبه 27 خرداد
◄ 🔹 گوئلام فائوری، مدیر بخش غیر نظامی ایرباس به روزنامه آلمانی «هامبورگر آبند بلات» گفته است: «در حالی که ما هنوز در انتظار جزئیات تحریمهای جدید هستیم، اما بعید است که بتوانیم 97 هواپیمای باقی مانده از سفارشهای ایران را تحویل دهیم.» به نوشته این گزارش، ایرباس از تحریمهای آمریکا متأثر میشود؛ زیرا در همه جتهای این تولیدکننده اروپایی هواپیما، قطعات آمریکایی استفاده میشود. پیش از این شرکت آمریکایی بوئینگ نیز اعلام کرده بود هیچ هواپیمایی به ایران تحویل نخواهد داد.
◄🔹 ایلدریم، نخستوزیر ترکیه در پاسخ خبرنگاری درباره اجازه آنکارا به آمریکا برای استفاده از پایگاه هوایی اینجرلیک در حمله احتمالی به ایران گفت: برای حمله به یک کشور، هرگز از پایگاههای ما استفاده نخواهد شد. همچنین، از زمان پیمان «قصر شیرین» (Şirin Kasir)، یعنی ۶۰۰ سال پیش تا کنون هیچ جنگی میان ایران و ترکیه روی نداده است. تصور قرار گرفتن در صف مقابل همسایهمان در یک جنگ احتمالی، محال بوده و امکان ندارد.
◄ 🔹 دولت آلمان اعلام کرد، دفتر ویژهای ایجاد کرده است که هدف از آن دادن مشاوره به شرکتهایی است که از بازگشت تحریمهای آمریکا علیه ایران نگرانی دارند. وزارت دارایی این کشور با اعلام این خبر گفت: شرکتها میتوانند پرسشهای خود درباره همکاری با ایران را با دفتر مذکور در میان بگذارند. این وزارتخانه تأکید کرد، برلین همچنان به تعهدات خود درباره برجام پایبند خواهد بود.
◄ 🔹 طهماسب مظاهری، رئیس کل اسبق بانک مرکزی قبول اشتباهات از سوی تیم اقتصادی دولت را تنها راه مدیریت گرانیهای اخیر دانست و گفت: تیم اقتصادی دولت باید قبول کند تصمیماتشان قابل تجدیدنظر است.
💥 مشکل این جماعت حل شدنی نیست که نیست!!
✅ یک دونده فلسطینی در حساب شخصی خود در توئیترپیام حمایت از تیم مراکش را منتشر می کند .جناب فیلسوف مصطفی کواکبیان که اتفاقا هم دکترای علوم سیاسی دارد ،هم استاد دانشگاه است ، هم دبیرکل یک حزب سیاسیی است ، هم مسئولیت یک روزنامه سراسری را دارد وهم نماینده مجلس شورای اسلامی است؛ نظر شخصی یک فرد فلسطینی را (که اتفافا اعلام کرده از تیم ملی ایران هم حمایت می کند ) به حساب فدراسیون فوتبال فلسطین گذاشته و در توئیتر خود نوشت: "هرچند فدراسیون فوتبال فلسطین به نادرستی از مراکش و عربستان و مصر حمایت کرد اما خداوند بزرگ سرنوشت مسابقات را به گونه ای دیگر رقم زد ،پیروزی غرور آفرین یوزپلنگان ایرانی را با تمام وجود تبریک می گویم."
↩️ ودونده فلسطینی محمد القادی (القاضی) هم در توییترش در پاسخ به کواکبیان نوشت: " دروغهایت را توئیت نکن تا بین ایرانیها و فلسطینی ها مشکل ایجاد کنی! و ما همیشه برای هم دوست خواهیم ماند."
☑️ میزان ورشته تحصیلی و سوابق علمی وسیاسی جناب کواکبیان را به این دلیل ذکر نمودم که بدانیم ایشان فرد بیسواد ودور از اخبار واطلاعات روز نیست که یک خبری را بشنود ومانند بقیه مردم عادی وعوام جامعه وبدون اطلاع از صحت وسقم آن خبر، به آن عکس العمل نشان داده و آن را منتشرکند.
مشکل این جماعت با آرمانهای امام خمینی (ره) ورهبرمعظم انقلاب اسلامی مبنی بر حمایت از محور مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی وفلسطین مظلوم است . به همین دلیل هرنوع شایعه پراکنی وانتشار هر خبری که به جایگاه ومحبوبیت ملت مظلوم فلسطین در نزد ملت ایران لطمه بزند را رسالت خود می دانند. مشکل این جماعت درکنار جهل و... با اصول وآرمانهای اصلی انقلاب اسلامی است واین مشکل هم تا این جماعت هستند وتا انقلاب اسلامی پایبند به اصول وآرمانهای الهی خویش است حل شدنی نیست. بقیه مسائل هرچه که باشد بهانه است.
✍《 #اقتصادی 》
«امیرآبادی»، نماینده مجلس:
▫️اخیراً دو سند به دست ما رسیده که نشان میدهد ثبت سفارشهایی برای واردات خاک برای بستر خواب #گربه و #سطل_آشغال از آلمان با دلار ۴۲۰۰ تومانی صورت گرفته است!
▫️با توجه به وضعیت دلار و مشکلات ارزی ورود چنین کالاهایی توهین به ملت است و نشان مدهد که برخی انگیزهای برای رفع مشکلات مردم ندارند و مسائل دیگر را دنبال میکنند.
🔴 واکاوی پیامدهای پذیرش شرایط FATF و عضویت در کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم :
🔻 موافقان تصویب کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم (CTF) عنوان میکنند چنانچه با عضویت ایران در کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم خطری متوجه نظام اسلامی شود طبق بند ۲۷ کنوانسیون میتوان یک سال بعد از اعلام عضویت از آن خارج شد.
🔴 #پاسخ:
#اولا زمان یکساله زمان گریز و اعمال توطئهها علیه عضو متقاضی خروج از کنوانسیون است؛
#ثانیا هزینه خروج از FATF برای کشوری مانند جمهوری اسلامی ایران که در نوک پیکان توطئههای طراحی شده دشمن قرار دارد به مراتب سنگینتر و سختتر خواهد بود کما اینکه علیرغم صراحت ماده ۱۰ معاهده منع گسترش سلاحهای هستهای (NPT) مبنی بر این که هرگاه منافع و امنیت ملی کشوری با عضویت در این معاهده در معرض خطر قرار گیرد آن کشور میتواند از NPT خارج شود، لیکن جمهوری اسلامی ایران علیرغم اتهام ساختگی انحراف هسته ای و صدور پیدرپی قطعنامهها توسط شورای امنیت و اعمال شدیدترین تحریمها تصمیم به خروج از انپیتی نگرفت.
_________________
#اعلام_برائت
«محتشمی»عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات:
🔹مذاکره با آمریکا در چارچوب برجام تن دادن به زیاده خواهیهای آمریکا محسوب میشود.
🔹نامه جمعی از اصلاح طلبان برای مذاکره با آمریکا مورد تائید ما نیست.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴وحدت در #زمانه تقابل با دشمن!
🔻در طول چهار دهه عمر انقلاب اسلامي، روزي نبوده که استکبار جهاني براي ضربه زدن به جمهوري اسلامي و ناکام گذاشتن ملت ايران برنامهاي نداشته باشد. تحريک تجزيهطلبان، طرحريزي کودتا، تجهيز تروريستها، هدايت گروهکهاي برانداز، پشتيباني از گروههاي سياسي معاند، جاسوسي و نفوذ، بلواي منافقين، تجاوز مستقيم به خاک کشور و... از جمله اقداماتي است که همگي طی کمتر از دو سال پس از پيروزي انقلاب اسلامي به طور همزمان اجرا شد، اما بينتيجه ماند و در نهايت حمله نظامي رژيم بعثي عراق در دستور کار استکبار قرار گرفت!
🔹 پس از پايان جنگ تحميلي نيز حربههاي مختلف جنگ نرم و نيمهسخت اعم از تهاجم فرهنگي، ناتوی فرهنگي، تحريم اقتصادي، تهديد نظامي، نفوذ و براندازي، کودتاي رنگي به کار گرفته شده، اما يکي پس از ديگري ناکام ماندهاند! آخرين حربه دشمن در اين روزها را ميتوان #جنگ_هوشمندانه_ترکیبی ناميد. جنگ هوشمندانه بر مبناي به کارگيري توامان ابزارهاي جنگ نرم و نيمهسخت طرحريزي ميشود و تلاش دارد با تنوع فشارها، مسئولان کشور را دچار اشتباه محاسباتي کرده و به انفعال، تغيير رفتار يا فروپاشي سوق دهد. در اين جنگ ابزار فشار اقتصادي، فشار رواني و فشار عملي و آشوبافکني، سه ضلع مثلثي است که به طور همزمان کليد خورده است که هر يک با اهداف مشخصي دنبال میشود.
1⃣ #فشار_اقتصادی: هدف از فشار اقتصادي به ستوه آوردن ملت از طريق ابزارهاي اقتصادي است. اين بعد از جنگ که در کلام رهبر معظم انقلاب اسلامي با عنوان «جنگ تمامعيار اقتصادي» ياد شده است، مدتهاست که کليد خورده و با ابزارهايي چون؛ تحريمهاي بيسابقه، جلوگيري از همکاري اقتصادي ديگر کشورها و شرکتهاي صنعتيـ تجاري، کاهش ارزش پول ملي و... دنبال ميشود.
2⃣ #فشار_رواني : رر بعد دوم، یعنی فشار روانی، دلسرد کردن ملت هدفگذاري شده است. به واقع، با سناريوهاي رسانهاي و جنگ رواني تلاش دارند به نحوي القا کنند که دستاوردهاي جمهوري اسلامي نه تنها نقاط قوت نيستند؛ بلکه به عاملي براي چالش و ضربهپذيري کشور تبديل شدهاند که ضروري است مسئولان نظام براي حفظ حيات و امنيت کشور، از آن دست بکشند! به واقع با فريب افکار عمومي ابزار قدرت کشور را به مثابه نقطه آسيب ما تصويرسازي میکنند! به همين دلیل است که مدتهاست تلاش ميشود دستيابي به فناوري هستهاي، توان موشکي، موفقيتهاي منطقهاي و نظایر آن که به عواملي مؤثر در پيشرفت و توانمندسازي کشور بدل شده را اقداماتي غیر مفيد و پردردسر معرفي کنند که آرامش و امنيت کشور در گرو دست کشيدن از آنها خواهد بود!
3⃣ #فشار_عملي : بعد سوم و تکميلکننده جورچین دشمن فشار عملي و ناامنسازي داخلي از طريق ايجاد آشوب و بلوا در کشور است که گام اول آن در ديماه سال گذشته برداشته شد. در اين مسير نقشه دشمن بهرهبرداري از مطالبات مردمي است که خود را در قالب اعتراضاتي نشان دهد. در چنين مواردي عوامل نفوذي وارد شده و اجتماعات آرام مردم را به حرکت ضدّ امنيتي و آشوبگرانه تبدیل ميکنند!
🔹 براي مواجهه با اين سناريوي چندجانبه دشمن بايد ضمن داشتن برخی ملاحظات به نکاتی توجه کرد که مهمترين آن حفظ وحدت ملي است! بیشک از جامعه منسجم و متحدی که در آن همه توان نيروي انساني به جاي آنکه صرف منازعات و درگيريهاي داخلي شود، صرف هوشمندي براي مقابله با تهاجم دشمن میشود، ميتوان انتظار داشت که بر مشکلات فائق آيد و ترفندهاي دشمن را ابتر بگذارد.
موضوع بسیار مهمی که در آخرين بيانات رهبر انقلاب در خطبههاي نماز عيد فطر به همه اقشار جامعه توصيه و تأکيد شد: " يک مسئله مهمّ مسئله وحدتِ آحاد مردمـ وحدت ملّي و وحدت اجتماعي مردمـ است."
✍ #مهدی_سعیدی
هدایت شده از خط هدایت( امید به آینده)
ناصر سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: ۵۰ نفر مجموعاً ۳.۸ میلیون قطعه سکه خریدهاند.
🔸وی این خبر را امروز در جمع خبرنگاران گفت و افزود: ٧ میلیون و ٦٠٠ هزار ثبت نام سکه داشتیم که ۵۰ نفر، ۵۰ درصد این سکه ها را خریداری کردند و هر سکه ای یکمیلیون سود دارد.
🔸سراج افزود: حدود ٥ هزار خودرو مدل بالا و گران قیمت وارد کشور شد که از این تعداد حدود ٤ هزار خودرو ترخیص و وارد بازار شده است و هزار خودرو همچنان در گمرک است که امیدواریم در این خصوص نیز تصمیم گیری شود.
🔴 چرا نام این پنجاه نفر مفسد فی الارض اعلام نمی شود؟
منبع : خبر سری
🔴 ایران و سازمان همکاری شانگهای؛ عضویت یا عدم عضویت؟
🔹 هفتهی گذشته، اجلاس سالانهی سازمان همکاری شانگهای در چین برگزار شد و جمهوری اسلامی ایران نیز در بالاترین سطح، در آن شرکت کرد. عضویت دائم ایران در این سازمان، امسال نیز مانند سالهای پیش، یکی از مهمترین مباحث حول اجلاس بود.
🔸ایران از سال 2008 درخواست خود را برای عضویت دائم در سازمان ارائه داده که تاکنون از سوی همهی اعضا مورد توافق قرار نگرفته است. عضویت ایران، بهعنوان باتجربهترین کشور غرب آسیا در حوزهی مبارزه با تروریسم، میتواند توانمندی سازمان را در این حوزه چند پله ارتقا دهد.
🔻 اصلیترین منافع و مزایای عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای، عبارتاند از:
1⃣ ارتقای همکاریهای امنیتی: بدون شک همکاریهای امنیتی و اطلاعاتی با کشورهای عضو سازمان، میتواند مبارزه با تروریسم و افراطگرایی را از سوی ایران، تسهیل نماید.
2⃣ ارتقای همکاریهای اقتصادی، عمرانی و زیستمحیطی: علاوه بر حوزههای امنیتی و دفاعی، این حوزهها نیز در اساسنامهی سازمان مورد تأکید قرار گرفتهاند.
3⃣ ارتقای دیپلماسی چندجانبه: عضویت دائم ایران در یک سازمان چندجانبهی مهم بینالمللی، امکاناتی جدید را در اختیار این کشور در حوزهی دیپلماسی قرار میدهد.
4⃣ مقابله با یکجانبهگرایی ایالاتمتحده: عضویت در سازمان همکاری شانگهای، میتواند گامی در راستای مقابله با یکجانبهگرایی و تلاش ایالاتمتحده جهت ایجاد جهانی تکقطبی باشد.
#تبیین
____________________
🚨اقدام ارزشمند دروازهبان مصر در جام_جهانی که قوانین FIFA را تغییر داد ..
💠 " الشناوی " سنگربان مصریها پس از آنکه در دیدار با اروگوئه بعنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد، جایزه در نظر گرفته شده را بخاطر درج تبلیغ یک شرکت مشروبات_الکلی روی آن، نپذیرفت
💠 این اقدام باعث شد تا فیفا قانون جدیدی را وضع کند تا جایی که برای بازیکنان مسلمان جایزهای را در نظر گیرد که مخالفتی با قوانین_شرعی و اسلامی آنها نداشته باشد.
🔴چرا رهبرانقلاب ورود نمی کنند؟
عده ای وقتی مشکلات کشور را می بینند و متوجه می شوند که مسئولین کم کاری می کنند، یک سوال برایشان ایجاد می شود؛
"چرا رهبری شخصا ورود نمی کنند؟!"
چرا گوش مسوول مربوطه را نمی گیرند؟ چرا بصورت مستقیم ورود نمی کنند؟ یا مدیر کارآمد انتخاب نمی کنند؟
برخی حتا در یک خیال پردازی فانتزی و احتمالن(!) به مزاح می گویند، شرایط کشور خیلی حساس است و لازمست رهبری انقلاب یک دوره از خیر انتخابات و مردم سالاری گذشته و به کارآمدی فکر کنند و خودشان راسا یک نفر منجی اجرائی را منصوب کنند.
این سوال 3 پاسخ دارد که که بخش سوم به این فهم، اهمیت بیشتری دارد.
پاسخ اول حقوقی است. نظام حاکمیتی ما بر این منوال قرار گرفته است که رهبرانقلاب در موضوعات جزئی ورود نکنند و نقش رهبری کلان و هدایت های راهبردی کشور را ایفا کنند. منطق این نظام مدیریتی همه مکانی و همه زمانی است؛ عبور کنیم.
پاسخ دوم همانست که رهبری بارها فرمودند و آن اینکه دهها برابر آنچه در علن به مسئولین تذکر می دهند در خفا به صورت صریح تر و روشنتر و کرارا مطالبه کرده اند.
اما سوال کننده محترم احتراما فراتر از این پاسخ ها انتظار دارد.
واقعیت اینست که فهم نادرستی از رهبری امت داریم. رهبری قلب یک جامعه است ولی بدون رگ ها و مویرگ ها این خون به بدن سریان نمی یابد. تحقق اراده رهبری در پیوند و تطبیق یافتن با اراده دیگران است. به عبارت روشنتر تحقق یک امر به همجهت شدن مجموعه اراده هاست نه اراده یک نفر. اساسن فرق نظام دیکتاتوری با مردم سالاری همینجاست. در نظام مردم سالار حتا خیر خواهی برای مردم هم بزور اعمال نمی شود؛ چه انکه مردم را بزور بهشت نمی فرستند. دیکتاتوری ولو خیرخواهانه اش مذموم است.
همین مردم باید بخواهند، همین مردم باید تصمیم بگیرند و انتخاب کنند. این مسئولین از میان همین مردم انتخاب شدند. با همین مسئولین کار مردم باید پیش رود. با همین مدیران چرخ کشور باید بچرخد و کار انقلاب پیش رود. به گردش کار مذاکرات توجه کنید. رهبری از ابتدا به نتیجه مذاکرات بدبین بودند. واقع بینانه اش نیز همین بود. اما اجازه دادند مردم و مسئولین تجربه کنند. چرا؟ چون همین مسئولین باید اقتصادمقاومتی را پیش ببرند. همین مردم باید فرهنگ تولید و کار را پذیرا باشند. همین ملت باید از مذاکره با دشمن دل بکند. تحقق استقلال اقتصادی و سیاسی به خواست مردم و مسئولین است و خواست حقیقی، نتیجه رشد علمی و تجربه هاست.
ورود رهبری به اجرا یعنی تزریق بی اعتمادی به سیستم اجرائی و این نیز خلاف تمکین و احترام به انتخاب مردمست.
فراموش نکنیم که کارآمدی حقیقی وقتی محقق می شود که بدست مردم و مسئولین انجام شود. معنای حقیقی کارآمدی، کارموفقِ برآمده از مردمست نه صرفا کار موفق.
اینکه گفته می شود مردمسالاری تنها پای صندوق رای نیست همینجاست؛ مردم سالاری در تاروپود این انقلاب است.
رهبری هدایت می کند، راه را روشن می سازد، در خفا و علن مطالبه می کند، نظارت و بازخواست می کند. اما درنهایت این من و شما و مائیم که انتخاب می کنیم. سرنوشت ما بدست خودمان است. در همین منظومه است که جامعه رشد می کند؛ هم انتخاب مردم و هم تصمیم مسئولین.
البته طبیعی است که انچه مربوط به حوزه اختیارات مستقیم رهبری است و اصل انقلاب را تحت الشعاع قرار می دهد در کوتاه مدت متوقف به این و آن نیست؛ هرچند در بلند مدت بازهم این مردمند که خرد و کلان حیات جمعی شان را می سازند.
✍ #محسن_مهدیان
__________________
🔴 کنایه سنگین ولایتی به امضاء کنندگان نامه مذاکره با ترامپ:
🔹مذاکره با ترامپ معنایی جز تسلیم ندارد؛ اینها بدانند که اگر تاریخ مصرف آنها تمام شود گرینکارت خودشان و فرزندانشان توسط آمریکا باطل میشود!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#حرف_آخر fatf
⛔ لزومی ندارد معاهداتی که میدانیم مشکل دارد بهخاطر جهات مثبت تصویب کنیم
🔻رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی:
🔹️موارد پیشنهادی برای تصویب بهعنوان قانون، نباید خلاف مصالح کشور باشند. البته در مجلس که عمداً این صورت نمیگیرد.
🔹️این معاهدات بینالمللی که در زبان لاتین، به آن کنوانسیون گفته میشود، در اصل در یک نقطهای پختوپز میشود. کشورهای عضو این کنوانسیونها هیچ تأثیری در ایجاد اینها ندارند.
🔹️قدرتهای بزرگ بر اساس منافع و مصالح خود، این معاهدات را آماده میکنند، دولتهای همسو یا مرعوب یا همراه آنها هم این کنوانسیونها را در کشورهایشان تصویب میکنند. بعد اگر یک دولت مستقلی مثل جمهوری اسلامی پیدا شود که آن را نپذیرد، سرش میریزند که آقا ۱۵۰ کشور این معاهده را قبول کردهاند، شما چطور قبول نمیکنید؟
🔹️بعضی از این معاهدات مواد مفیدی دارند؛ عیبی ندارد.
🔹️راهحل مسئله این است که مجلس خودش قانون بگذارد، مثلاً یک قانون مبارزه با پولشویی، یک قانون مبارزه با تروریسم.
🔹هیچ لزومی ندارد ما چیزهایی که نمیدانیم به کجا ختم میشود و حتی میدانیم که مشکلاتی دارد، بهخاطر آن جهات مثبت قبول کنیم. ۹۷/۳/۳۰
____________________
🇮🇷 مطالبه از دولت یا حکومت؟
وضعیت نابسامان بازار شرایط سختی برای مردم رقم زده است، اما برخی عناصر دولتی و حامیان سیاسی آنها زیرکانه به جای پاسخگویی آدرس غلط می دهند و از پاسخگویی شانه خالی می کنند. مردم نیز وقتی دست به اعتراض می زنند، ضد انقلاب خارج نشین با همراهی عناصر خود در داخل، مسیر اعتراضات را به سمت مقابله با نظام می کشانند. این در حالی است که مطالبه اصلی باید به سمت دولت و مجلسی باشد که با رای اعتماد به این وزرا و عدم نظارت جدی بر عملکرد آنان، عملا مردم را در مواجهه با مشکلات اقتصادی تنها گذاشتند.
نمایندگان مجلس در شهرهای خود باید از سوی موکلان خویش مورد سوال و بازخواست قرار گیرند که برای برون رفت از مشکلات امروز چه می کنند؟
قاسم حبیب زاده
✅چرا عربستان و امارات به دنبال الحديده هستند?
✅چه نیروهائی و با چه اهدافی در این عملیات شرکت کرده اند?
جواب سوالات لینک زیر👇👇👇👇👇
https://goo.gl/jx7wr4
🔴رقم نقدینگی از حجم اقتصاد کشور بالاتر رفت!
در شرایطی که کارشناسان طی پنج سال اخیر همواره نسبت به رشد بیرویه نقدینگی هشدار میدادند، بیتوجهی دولت محترم به این موضوع باعث شد تا با عبور رقم نقدینگی از یک تریلیون و 500 هزار میلیارد تومان، شاهد بزرگتر شدن نقدینگی از حجم اقتصاد کشور باشیم.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#تذکر_صریح
🔴او اجرا نکرده؛ شما چه کار کردید؟
حضرت آیتالله خامنهای در دیدار روز گذشته با نمایندگان مجلس:
🔹«رئیس محترم مجلس چندی پیش گفتند که فلان قانون را دو سال است که فلان دستگاه اجرا نکرده؛ سؤال بنده این است که خب در این دو سال شما که مجلس هستید، چهکار کردید؟
🔹[اگر] او اجرا نکرد، شما باید دنبال بکنید؛ چرا اجرا نشود؟
🔹 اینهمه شما خرج میکنید وقت و عمر و پول و امکانات و مانند اینها را برای اینکه این قانون تصویب بشود؛ حالا این قانون بعد از اینهمه مقدّمات، تصویب شده، آن مسئول اجرا نمیکند! خب باید یک فکری برایش بکنید».
___________________
#چرا_ارز_گران_شد
🔴واکنش وزیر کشور به نامه برخی سیاسیون: برخی فکر مذاکره بیقید و شرط دارند!!
🔻عبدالرضا رحمانیفضلی:
🔹️رئیسجمهور آمریکا میخواهد به شیوه خود دنیا را مدیریت کند و یقینا دچار سختی و مشکل میشویم و مردم باید این موضوع را بفهمند.
🔹️آمریکا از حقوق بشر خارج شد و امروز دیگر نمیتواند مدعی حقوقبشر شوند
🔹️ما چیزی بیشتر از استقلالطلبی نمیخواهیم و در برابر هرچیزی غیر از این، عکسالعمل خواهیم داشت.
🔹️آمریکا و کشورهای دیگر جرأت نمیکنند علیه ایران اقدام نظامی یا روشهای سخت اعمال کنند چون ابعاد قضیه را میدانند. آنها امکان دارد شروعکننده باشند اما خاتمهدهنده نخواهند بود.
🔹️یکی از دلایل افزایش قیمت ارز در حال حاضر کمبود ارز در بازار است. مردم باید به دولت اعتماد داشته باشند
🔹️آمریکاییها بهدنبال معامله هستند، آنها اهل محاسبه و معامله هستند.
🔹️امروز چرا اروپاییها در مقابل آمریکاییها ایستادند و از ما حمایت میکنند؟ این مسئله برای این است که تجربه، پختگی و منافع آنها در منطقه بیش از هیئت حاکم بر آمریکاست و این هزینهها دامن آنها را هم میگیرد.
🔹️هیچ معامله و کوتاهی و اهمالی در دفاع از منافع خود نخواهیم داشت. برخی فکر مذاکره بیقید و شرط دارند، اما بر چه اساسی؟ شاید برخی از روی دلسوزی حرف بزنند اما با کدام منطق میتوان با کشوری که به تعهدات خود پایبند نیست، مذاکره کرد.
____________________
☘ شکنجه خاموش...
🔻ویلیام مایر افسر ارشد روانشناسی ارتش وقت آمریکا پس از تحقیقات بر روی زندانیان جنگ کره دریافت با اینکه زندانیان مذکور از کلیه امکانات رفاهی مناسب برخوردار بودند و ازطرفی زندان دارای حصار خیلی سفت و سختی نیز نبود دو رفتار آنها با رفتار زندانیان سایر زندانها فرق داشت:
🔹اولا آنها رابطه خوبی با زندانبانان خود داشتند!
🔹ثانیاً هر ازگاهی شب می خوابیدند ولی صبحبه دلایل مختلف هرگز از خواب بیدار نمی شدند!
مایر با دقت نظر و تحقیقات گسترده دریافت که زندانبانان به زندانیانی که بدترین و فجیع ترین خاطره خود را در جمع زندانیان تعریف کنند و یا از هم سلولی های خود جاسوسی نمایند سیگار و دیگر امکانات جایزه می دهند لذا نتیجه اش این می شد که در یک بازه زمانی زندانیان فقط اخبار منفی دریافت میکردند و این عامل مهمی در خودکشی و دیگر بیماری های روحی آنان بود که بعدها به #شکنجه_خاموش موسوم شد.
🔻 اکنون به نظر می رسد رسانه های خارجی و پادوهای داخلی شان عامدانه و برخی کنشگران سیاسی داخلی تحت تاثیر رقابت های سیاسی ناخواسته درحال بهره برداری از این تاکتیک موثر برعلیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند که دائما بر طبل «ما نمی توانیم» « نمی شود» « با امریکا مذاکره کنیم»« کامیون داران اعتصاب کردند»« مردم محل تجمع ندارند» «تحریم ها موثرند» و صدها تیتر از این دست می کوبند.
اما در این گیر و دار و پروپاگاندای رسانه ای باید به تیزهوشی و تیز بینی مقام معظم رهبری( مدظله العالی) بنازیم که از هر تریبونی با نگاهی آرمانگرایانه و با تکیه بر واقعیات ضمن بیان هنرمندانه نقاط قوت و ضعف، روح امید را در دل مردم می دمد...
✍ #وحید_محبی
⭕️ به نام خانواده به کام.....
👤 عبدالله گنجی
در بین کسانی که برای مشاهده بازی ایران و اسپانیا وارد ورزشگاه آزادی شدند خانواده هم بود.اما با اندکی تامل این سئوال پیش می آید که مگر خانواده ها تلویزیون ندارند که باید از تلویزیون ورزشگاه آزادی استفاده کنند؟ اگر قرار است به اسم خانواده از صفحه نمایش، بازی را ببینیم این خانواده در منزل راحت تر است یا ورزشگاه؟
🔹شاید طراحان مراسم، واژه خانواده را برای موجه نشان دادن اختلاط استفاده کردند و به مقصود هم رسیدند.
🔹آنچه بیشتر به چشم می آمد-باعرض پوزش از معدود خانواده ها-بیشتر دوستی ها جنسیتی بود که پوستین خانواده پوشیده بودند تا از محیط موجه "حضور خانواده ها"بهره ببرند.خانم ابتکار هم نماینده ناظر دولت بود تا هم همراهی و تایید را نشان دهد هم روشنفکریش را ثابت کند.
🔹در آنسوی ماجرا دوربین های بی بی سی در تمام دوران مسابقات ماموریت داشتند در خیابانهای روسیه بگردند تا خانمی ایرانی بدون حجاب و شلوارکی پیدا کنند و برای ایرانیان مخابره کنند که ببینید اینجا نه تنها می شود با اختلاط محض به ورزشگاه آمد بلکه می توان شلوار هم نپوشید و لابد بر این باورند که زنان ایرانی هم بهآن صحنه ها غبطه خوردند که توفیق جلوه گری و عریانی نیافتند.
⭕ در زمین شیطان
با حملهی آمریکا به افغانستان، عدهای از سیاسیون و جریانهای سیاسی، با این تحلیل اشتباه که بعد از افغانستان، نوبت حملهی آمریکا به ایران است، در موضع #ترس و #انفعال قرار گرفتند. در چنین شرایطی بود که ۱۳۵ نفر از نمایندگان #مجلس_ششم، در نامهای خطاب به رهبر انقلاب نوشتند: «با این حال و روز کشور، فرصت چندانی باقی نمانده است... اگر جام زهری باید نوشید قبل از آنکه کیان نظام و مهمتر از آن، استقلال و تمامیت ارضی کشور در مخاطره قرار گیرد باید نوشیده شود.» حالا ۱۶ سال از آن روزها میگذرد و برخلاف تصور این افراد، آمریکا تا به امروز، جرأت حمله کردن به ایران را به خود نداده است.
🔴 ۱۶ سال بعد از آن روزها، عدهای دیگر از فعالین سیاسی از موضع #ترس و #انفعال، باز هم دست به نگارش نامهای خطاب به مسئولان نظام زده و درحالیکه آمریکا در رفتاری خلاف همهی قواعد و قوانین بینالمللی، بهصورت یکجانبه از #برجام خارج شده است، خواهان «#مذاکره_مستقیم و بدون هیچ پیش شرطی» با آمریکا شدهاند.
👈 میگویند ترس برادر مرگ است و #شیطان هم دقیقا یکی از راهکارهایش برای تسلط بر انسان، همین ترس است. ۴۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی میگذرد، ۱۶ سال هم از نامهی مرعوبانهی نمایندگان مجلس ششم میگذرد، در این دوران رؤسای جمهور زیادی در آمریکا آمده و ایران را تهدید و ترساندهاند، حالا اما آنها رفته و این ایران است که نه تنها هر روز بر #اقتدارش افزوده شده و همچنان پابرجاست، بلکه توانسته است سیاستهای آمریکا در منطقه را با #شکست مواجه کرده و آن را از عراق و سوریه و لبنان و... خارج کند.
🔰 واقعیت قضیه همان است که #رابرت_فورد، آخرین سفیر واشنگتن در دمشق ساعتی پس از شلیک موشکهای #سپاه به مقرهای #داعش، در گفتوگو با روزنامهی سعودی الشرقالاوسط آن را بیان کرد: "آمریکاییها بزودی خواهند فهمید که توان نظامی ایستادن مقابل ایران را ندارند. جمهوری اسلامی آمریکاییها را مجبور خواهد کرد که از سوریه #عقبنشینی کنند؛ همانگونه که از بیروت در سال ۱۹۸۳ و از عراق در سالهای اخیر عقبنشینی کردند... #ترامپ نمیداند که بازی تمام شده است و بسیار دیر کرده است."
آدرس غلط !
وضعیت نابسامان اقتصادی طبعا اعتراضات و مطالباتی را به همراه خواهد داشت و مخاطب این مطالبات باید دولت و مجلس باشند، اما به نظر می رسد عناصری در دولت و حامیان سیاسی آن تلاش می کنند مخاطب اعتراضات را نظام و حکومت جلوه دهند و در این راه غول های رسانه ای خارجی و برخی رسانه های داخلی یاور آنها هستند، فعالیت چشم گیر آنها در فضای سایبری نیز بسیار پر حجم است.
البته دست روشنگران و هادیان هم در این فضا باز است، و طبعا هر گروهی که بیشتر تلاش کند، بهره بیشتری می برد.
قاسم حبیب زاده🇮🇷
هدایت شده از دکتر موسی نجفی
🔰سند تاریخی ارزشمند از تلاش و سیاست یکی از علمای شیعه در برابر تخریب کامل قبور مطهر بقیع
(دستخط ملک عبدالعزیز پادشاه عربستان به آیت الله شیخ عبدالرحیم صاحب فصول)
✅ هشتم شوال سالروز تخریب قبور مطهر ائمه بقیع است۰ بیش از نود و پنج سال قبل که وهابیت با نوعی تفکر بدوی و وحشیانه به سراغ قبور بقیع آمد، مرحوم آیت الله شیخ عبدالرحیم صاحب فصول با تیزبینی متوجه شد که علیرغم هماهنگی بین حکومت آل سعود با روسای دینی فرقه وهابیت و تقسیم وظایف بین آن دو در داخل عربستان ، تفاوت مشی و اختلاف سیاسی نیز بین عبدالعزیز به عنوان پادشاه با روسای مذهبی وهابی دیده میشود ، فلذا برای جلوگیری از محو کامل محل قبور و نشانه گذاری برای حفظ آنها در وضع حداقلی ، تلاش سیاستمدارانه در خور تحسینی را شروع نمود۰ مرحوم صاحب فصول بعد از مذاکره با پادشاه توانست دستخطی تاریخی که به نحوی نوعی سند اعتراف به احترام به اماکن مقدسه است از موسس آل سعود اخذ کند . به متن سند توجه نمایید :
✅متن عربی نامه:
من عبدالعزیز بن عبدالرحمن آل فیصل الی حضرة الفاضل المحترم الشیخ عبدالرحیم صاحب الفصول. السلام علیکم و رحمة الله و برکاته. فاننا نؤکد لکم ان القبة النبویة لم یمسّها أحد بسوء، و لم یخطر ببالنا قط أن نمسّها بسوء و انّ للرسول صلّی الله علیه و سلم حرمة لدینا لا تدانیها حرمة. أما مسائل القبور و ما یتعلق بها من البناء فنحن کما أخبرناکم متّبعون لامبتدعون و نحن مستعدون للنزول علی حکم علماء المسلمین من جمیع المذاهب. و أما عدا ذلک فننظر فیه فسنأمر بتنظیف القبور و تسویة ما لم یسوّ منها التسویة الشرعیة مع اقامة سور علیها لحفظها من الدنس. و نحن نؤکد لکم أیضا انّا لانمنع أحدا من زیارة القبور ما دام الزائر یتبع فی زیارته الطریقة الشرعیة و الاداب الدینیه و قد أمرنا بتحریر هذا لتنشروه علی الملاء . هذا ما لزم بیانه و الله یحفظکم. محل مهر
✅ترجمه فارسی سند:
از عبدالعزیز پسر عبدالرحمن آل فیصل بسوی حضرت فاضل محترم الشیخ عبدالرحیم صاحب الفصول. سلام بر شما و رحمت خدا و برکات او. و بعد تأکید میکنیم برای شما که قبه پیغمبری را احدی به بدی دست نخواهد زند و هرگز چنین چیزی به خاطر ما خطور نکرده است که کسی به بدی به آن دست بزنند (یعنی تخریب نخواهد شد). و برای پیغمبر حرمتی قائل هستیم که قابل مقایسه با هیچ حرمتی نیست. اما مسائل قبور بقیع و آنچه از بنا متعلق به آن است، ما چنان چه به شما خبر دادیم، تابع شریعت اسلامیم، نه اهل بدعت، ما آمادهایم که از نظر شخصی مذهبی خود صرف نظر نموده، اوامر علمای مسلمین را از هر مذهب که باشد محترم بشماریم. اما راجع به مذاکرات دیگر به زودی نظریه خود را برای شما بیان میکنیم. پس بزودی امر میکنیم که قبور بقیع را نظیف نموده و صاف کنند، مطابق آنچه در شرع جایز است، با کشیدن دیواری در اطراف آن که از پلیدی حفظ شود و باز برای شما تأکید میکنیم که ما منع نمی کنیم هیچ کس را از زیارت قبور بقیع. تا وقتی که زائرین طریق شرعیه و آداب دینیه را در زیارت پیروی کنند. ما دستور دادیم تا این نوشته شده در میان مردم انتشار یابد. این چیزی است که بیان آن لازم بود. خداوند شما را حفظ کند.
https://eitaa.com/drmousanajafi
🔻سردار سلامی جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:
🔹وقتی اسرائیل پایگاه تیفور سوریه را زد، شاید هفتهها خواب از چشم سران اسرائیل ربوده شده بود، آنقدر که آمریکا هم پیام داد که هرگونه واکنشی علیه اسرائیل به عنوان یک عکسالعمل علیه آمریکاست.
🔹میخواستند یک بازدارندگی روانی ایجاد کنند اما وقتی در مقابل آن جولان به آتش کشیده شد و به آنها هم گفتیم اگر واکنش نشان دهید تل آویو ویران میشود؛ هم آمریکاییها و هم صهیونیستها خفه شدند و هیچ غلطی نکردند.
🔹تمام ذخایر انرژی خلیج فارس تحت سیطره امنیتی ماست و تمام مؤلفههای استراتژیک دشمن تحت اختیار ماست.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
☘ آشنایی با اصطلاحات سیاسی
🔴 واکاوی مفهوم #آتش_به_اختیار :
مقصود از مفهوم آتش به اختیار که رهبری طرح فرمودند این است که وقتی تساهل فرهنگی و اجتماعی در غرب که باعث بی هویتی مغرب زمین شده است به شکل موریانه ای وارد جوامع اسلامی از جمله ایران اسلامی بشود تا نسل جوان را بی هویت و بی غیرت سازند و از طرف دیگر، متولیان فرهنگی میان مسایل اصلی و فرعی تشخیص ندهند و نهادهای فرهنگی را گرفتار امور فرعی کنند و نتوانند امور اصلی فرهنگی را مدیریت کنند نوبت به آتش به اختیار می رسد یعنی جوانان انقلابی و پیرو خط امام با مدیریت گروهی و هسته های فرهنگی به صورت خودجوش به نقد فرهنگ غرب بپردازند و از فرهنگ اصیل اسلامی دفاع کنند و آن را تبیین کنند و شبهات فرهنگی را پاسخ دهند.
پس آتش به اختیار زاییده دو عامل یعنی هجوم حداکثری دشمن فرهنگی و ضعف مدیریت فرهنگی نهادها است. اینگونه فعالیتهای فرهنگی باید خودجوش، جهادی و همراه با منطق و اخلاق و رعایت قانون باشد و از قوانین حاکمیت تخطی نشود.
رهبرمعظم انقلاب در خطبه عیدفطر سال۹۶ در تبیین مفهوم «آتش به اختیار» فرمودند: #آتش_به_اختیار به معنای «کار فرهنگیِ خودجوش و تمیز» است و به معنای بی قانونی و فحاشی و طلبکار کردن مدعیان پوچ اندیش و مدیون کردن جریان انقلابی کشور نیست
🔴 تحلیل انتخابات آتی ترکیه
انتخابات چند روز آینده ترکیه (۲۴ژوئن ۲۰۱۸)در حالی برگزار خواهد شد که برای اولین بار انتخابات مجلس و ریاست جمهوری هر دو در یک روز برگزار خواهد شد. دراین انتخابات از جمعیت ۸۱ میلیونی این کشور ۵۶/۳۴ میلیون نفر می توانند پای صندوق های رای حاضر باشند. انتخابات ترکیه همواره بدلیل تاثیرش بر منطقه غرب آسیا و معادلات آن، از مهمترین رویدادهای این منطقه به شمار آمده است.
🔻در مورد این انتخابات چند نکته حائز اهمیت است:
1⃣وضعیت رو به افول اقتصاد این کشور و هم چنین لشگرکشی به کشورهای همسایه همچون سوریه و عراق می تواند از مهمترین دلایل به جلو افتادن این انتخابات از ۳ نوامبر به ۲۴ ژوئن ۲۰۱۸ و همچنین اهمیت فراوان این دوره از انتخابات شود.
2⃣این انتخابات در حالی برگزار می شود که بعد از کودتای نافرجام سال ۲۰۱۶ این کشور نسبت به قبل تمام شاخص های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی این کشور رو به وخامت و افول گذاشته و بسیاری از تحلیلگران پیش بینی می کنند که باتوجه به این شرایط انتخابات به مرحله دومکشیده شود و اردوغان به سختی پیروز این انتخابات شود.
3⃣ در بین نامزدهای دیگر ریاست جمهوری این کشور، محرم ایجه و خانم مرآل آکشنر که معروف به مارگات تاچر این کشور است هم از اقبال مردمی خوبی برخوردار هستند و حتی در این میان آکشنر قول پرداخت یارانه ۵۰۰ لیره ای را هم به جوانان این کشور داده است.
۴-بسیاری از تحلیلگران بر این عقیده هستند که که با اختیارات خاصی که از طرف پارلمان بعد از کودتا به اردوغان داده شد عملا وجوه دموکراسی در این کشور نادیده گرفته شده و با از دست رفتن قدرت قوه های مقننه و قضاییه هرچند سخت و با از دست رفتن بسیاری از صندلی های پارلمان، اما اردوغان پیروز انتخابات خواهد شد.
✍ #محمد_جلالی_فرد
____________________
🔴اسپوتنیک: به رغم توانمندی بسیار بالای نظامی اسرائیل ولی عمق استراتژیک سرزمین های اشغالی به آنها اجازه نمی دهد یک جنگ تمام عیار و یا طولانی مدت بر علیه ایران و همپیمانانش راه بیاندازند و به همین دلیل از جنگ سرد و حملات به قول معروف بزن در رویی برای مقابله با ایران و همپیمانانش استفاده می کنند.
🔹ایده مرکزی برونرفت از وضع موجود اقتصادی
سرمقاله روزنامه جوان -عبدالله گنجی
شاید پدیده نادری باشد که بزرگترین ظرفیت اقتصادی ایران، بزرگترین تهدید آن نیز محسوب میشود. پول حلّال بسیاری از مشکلات کشور است، اما امروز پول (نقدینگی) مهمترین آسیب را به اقتصاد کشور و سفره مردم وارد کرده است. دولتها با منابع مالی بیشتر رضایت عمومی ملت را بهتر کسب میکنند، اما اکنون با پول بیشتر موجبات نارضایتی ملت را فراهم کردهایم. بیش از یک و نیم تریلیون نقدینگی مانند سیل سونامیگونه به هر طرف هجوم میآورد و ویران میکند، به ارز حمله کرد، جلوگیری کردید، سراغ طلا رفت، سپس به سوی مسکن و خودرو و نهایتاً از بورس سر بیرون آورد. به راستی چرا دولت نمیتواند از این پول به عنوان یک فرصت بهره ببرد؟ نقدینگی به تحریم گره خورده است؟ تحریم عامل نقدینگی است؟ کی تأیید میکند؟ در ترکیه سرمایه خارجی اقتصاد را به هم میریزد، در ایران سرمایه داخلی. ترکها پول را از خارج طلب میکنند، اما ما پول را داریم ولی این پول مانند سرطان به جان کشور افتاده است. چه خوب است همه نخبگان اقتصادی دولت و کشور «هدایت نقدینگی» را مسئله اول اقتصاد کشور قرار دهند زیرا با کنترل قهری دولت در بازار صرفاً مسئله جمع میشود، اما حل نمیشود. از مسئله ارز که عامل خارجی نیز در آن دخیل است اگر بگذریم بقیه محورهای تورمزا داخلی است و دولت نمیگوید برای آن چه کرده و چه میکند و چرا خروجی آن مشهود نیست؟ پیشگیری از رشد نقدینگی و بهکارگیری نقدینگی موجود در مسیر حل مشکلات کشور دو مقولهای است که ظاهراً توفیقی در حل آن مشاهده نمیشود. هدایت نقدینگی به سمت اقتصاد مولد مهمترین هنر دولتهاست. اما چه مشکلی در این زمینه وجود دارد که دولت از تحقق این مهم عاجز است؟ آن را به نخبگان و مردم بگوید. صاحبان نقدینگی که تضمینشدهترین راه رشد سرمایه خود را سپردهگذاری و دریافت سود از بانک میدانند، چطور میتوانند نقدینگی خود را به سمت تولید ببرند؟ مانع آنان چیست؟ و اگر این پولها در بانکها قرار گرفت چرا بانکها نتوانستند آن را هدایت کنند و پرداخت سود از یک سو و عدم درآمد از سوی دیگر آنان را در معرض اتهام اختلاس و ورشکستگی قرار داد. اگر تبدیل این تهدید به فرصت به عنوان ایده مرکزی حل مسائل اقتصادی کشور قرار گیرد و همه همت و توان اقتصاددانان کشور اینجا متمرکز شود، هم از تهدید اقتصاد کشور جلوگیری میشود و هم بسیاری از مشکلات از طریق این سرمایه بزرگ حل خواهد شد. اقتصاددانان معتقدند تولید انگیزه، تضمین، تشویق و ترغیب به صورت عینی میتواند صاحبان سرمایه نقدینگی را مجاب کند تا آن را به مسیر اصولی هدایت نمایند. دولت نمیتواند به جای پیشفروش سکه، مسئله زمین یا ورود تکنولوژی را برای این افراد حل کند؟ نمیتواند آمایش سرزمینی نیازمندیهای مولد کشور را در اختیار صاحبان نقدینگی قرار دهد و با تخفیفهای ویژه در زمین، موافقت اصولی، برداشت از معادن، کاهش سود بانکی و... همراهی نشان دهد؟ آرامش نسبی قیمتها تنها دستاورد داخلی دولت مستقر بود که مورد تأیید مقام معظم رهبری هم قرار گرفت و گویی این دستاورد نیز همزمان با برجام از بین رفت و آنان که مسئولان وقت کشور را در سال ۹۱ و ۹۲ به دلیل التهابات ارزی و مسکن و طلا به سخره میگرفتند، امروز خود جا پای همان مدیران گذاشتهاند. دولت از حیثیت خود در این زمینه دفاع کند.
خوشبختانه روابط قوا نیز در سطح مطلوبی است و جلسات مکرر دارند. موانع احتمالی بر سر راه دولت به این جلسات و یا حتی به شورای عالی امنیت ملی برده و حل شود. مگر نه این است که اقتصاد راهحل علمی دارد؟ راهحل علمی کنترل و هدایت نقدینگی معلوم است، اما چرا به سامان نمیرسد و به صورت معما خودنمایی میکند؟ خوب است دولت در این زمینه با مردم حرف بزند، کمک بخواهد و سیاستها و مشوقهای خود را رسماً اعلام و «قرارگاه هدایت نقدینگی» ایجاد نماید. این قرارگاه میتواند همان قرارگاه «پدافند اقتصادی» در مقابل «قرارگاه جنگ وزارت خزانهداری امریکا» باشد که البته باید از همه ظرفیتهای بیرون دولت نیز در این قرارگاه استفاده کرد.