فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ واقعا عجیبه که رهبری داره کارهای دولت رئیسی رو بیان میکنه!
👆در یه دقیقه، ٢۰ عملکرد برجسته دولت را برشمردن...
📲📱ما مریدان حضرت آقا اقلاً نشر بدیم.
⛔️ در کار انعکاس رسانه ای عملکرد دولت انقلابی، واقعا ضعیف عمل شده...
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 #شبهات_انتخاباتی (۵) | شفافیت وعده انتخاباتی مجلس یازدهم بود؛ چرا تصویب نشد؟
🍃🌹🍃
🔻مجلس طرح شفافیت را در خرداد ۱۴۰۱ تصویب و برای بررسی به شورای نگهبان فرستاد. شورای نگهبان نیز در ۲۶ آذر ۱۴۰۱ رسماً اعلام کرد، اشکالات شورای نگهبان بر این طرح رفع و تنها دو اشکال مجمع تشخیص مصلحت نظام باقی مانده است که باید توسط مجمع تعیین تکلیف شود.
🔸اما مجمع تشخیص مصلحت نظام، به مدت ۸ ماه اعلام نظر در این خصوص را به تأخیر انداخت و درحالی که در این مدت به جز دو مورد هیچ اشکال دیگری به طرح وارد نکرده بود، ناگهان در شهریور ۱۴۰۲، مجمع با نقض نظر قبلی خود، ایرادات جدیدی بر طرح وارد کرد.
🔹این موضوع همچنان توسط مجلس در حال پیگیری است و انشاءالله قطعاً تصویب خواهد شد. با این حال، مجلس که شفافترین قوه کشور محسوب میشود، برای شفافیت بیشتر و عمل به وعده خود در شفافیت آراء، به صورت داوطلبانه این طرح را اجرا کرده و اکنون ۲۲۰ تن از نمایندگان به صورت داوطلبانه در حال اجرای قانون هستند و آراء آنها به صورت روزانه در سایت رسمی مجلس به آدرس parliran.ir منتشر میشود.
🔺پس تا تصویب نهایی مجلس شفافیت را مطابق وعده خود در حال اجرا دارد و ان شاءالله توسط مجلس نیز این مسئله تبدیل به قانون میشود.
#انتخابات | #مشارکت_حداکثری
🔷دومین نامه حسن روحانی به شورای نگهبان: دلایل ردصلاحیتم را به مردم اعلام کنید
🔹حسن روحانی صبح امروز دومین نامه خود برای اعلام دلایل ردصلاحیتش در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری را به شورای نگهبان ارسال کرد.
🔹️روحانی دو هفته پیش اولین نامه خود را ارسال کرد و خواستار اعلام دلایل شورای نگهبان شد که با توجه به عدم دریافت پاسخ امروز دومین نامه را ارسال کرد و از شورای نگهبان خواست تا دلایل ردصلاحیت خود را با مردم در میان بگذارند.
📌پ ن 👇
🔹طبق قانون شورای نگهبان حق ندارد دلایل رد صلاحیت اشخاص را رسانه ای کند اما به خود نامزد انتخابات اعلان کرده و آن هم به صورت مکتوب. چرا روحانی دلایل رد صلاحیت خودش را رسانه ای نمی کند؟
#فتنه
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدتها بود پای چنین منبر لذتبخشی ننشسته بودم ... چقدر خوب بود، چقدر حالِ دل رو خوب کرد
بشنوید و کیف کنید❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️صوت سید محمد خاتمی در رد تقلب انتخابات ۸۸ برای اولین بار منتشر شد...
-------------------------------------
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
📍"ممکن است به انتقاد بسنده نکنیم"
اعتراف خطرناک حجاریان؛ باهنر درست گفته بود!
🔸سعید حجاریان، تئوریسین طرح تحریمی "مشارکت مشروط" در قبال انتخابات و بانی اصلی تحریم انتخابات که جبهه اصلاحات را نیز به اطاعت از خود واداشت؛ به تازگی در اظهاراتی انتخاباتی پیرامون پساتحریم انتخابات گفته است: اگر زورمان رسید و توانستیم با اصول و برنامه وارد انتخابات شویم، سیاستورزی انتخاباتی میکنیم در غیر این صورت بهصورت تماموقت از صدر تا ذیل، یعنی از بانیان از حذف اراده مردم تا خروجیهای استصواب را نقد فنی و کارشناسی میکنیم. اما ممکن است به نقد کارشناسی هم بسنده نشود. من قبلتر گفتهام میان انتخابات و خیابان منازل زیادی است از جمله نافرمانی مدنی. شکلهای خفیف نافرمانی مدنی میتواند حکومت را سر عقل بیاورد، چون لزوما تصمیمهای سیاستی فعلی برآمده از عقل نیستند.
🔸به گزارش اعتمادآنلاین، او همچنین اظهار میکند: در تهران لیست دادن صحیح نبود و جبهه اصلاحات هم کار درستی انجام داد و اطلاعیهای در این رابطه صادر کرد. درباره رای دادن یا ندادن هم معتقدم این کار جنبه شخصی دارد و به صلاحدید افراد بستگی دارد، ولی طبعا اگر شخصی واجد صلاحیت باشد، میتواند بر رای دادن یا رای ندادن مردم تاثیر بگذارد. مثلا تصمیم من برای این انتخابات رای ندادن است حالا اگر چهار نفر من را قبول دارند، به این ترتیب ۵ نفر از مشارکتکنندگان کم میشود! ببینید! واقعیت این است رای دادن در انتخابات امسال تفاوت زیادی با رای ندادن ندارد؛ مثل این است که یک تکه کاغذ را داخل جیبهای یک شلوار شش جیب جابهجا کنیم.
🔺سبب خوشوقتی است که آقای حجاریان؛ از پس چندین سال کتمان و عملیات فریب و ضد اطلاعات و غیره اما اینهمه کتوم بودن را طاقت نیاورد و به تحلیل مشرق اذعان کرد که بانیان تحریم از پس تحریم انتخابات به نافرمانی مدنی یا همان "گزینه خیابان" میاندیشند.
🔺تحلیلی که بعدها محمدرضا باهنر نیز به آن اشاره کرد اما حجاریان با ادبیاتی شداد و غلاظ به انکار مسئله پرداخت!
🔺دقت شود که حجاریان همچنانکه به تحریم انتخابات صفت مشارکت مشروط را اطلاق کرد؛ اکنون نیز برای گزینه خیابان از عبارت "نافرمانی مدنی" استفاده میکند. و گرنه کیست که نداند نافرمانی مدنی به رفتارهای در پستو اطلاق نمیشود. لذا نمیتوان خشونت خیابانی را در پشت عبارتهایی مثل نافرمانی مدنی پنهان کرد.
🔺اعتراف مهم حجاریان ثابت میکند که چرا مقام معظم رهبری درباره مخالفان انتخابات با شدت صحبت کردند و آنها را "مخالف اسلام و نظام" لقب دادند.
🔺این اعتراف همچنین نشان میدهد که چرا برخورد تبیینی_امنیتی در قبال تحریم انتخابات و بانیان آن یک ضرورت است؟ ضرورتی که البته در تأخیر قرار دارد.
🔺و اما ماجرای دستمال و شلوار شش جیب!
آقای حجاریان باید بداند که وضعیت اصلاحطلبان هرگز بدتر از سال ۹۲ نیست که هیچ نامزدی در انتخابات نداشتند فلذا از نامزد نزدیک یعنی شیخ حسن روحانی حمایت کردند.
🔺پر واضح است که اکنون به سمت آن سیاست درست نمیروند چون قصد خیابان و عبور از انتقاد کردهاند.
🔺درباره کنایه دستمال و شلوار شش جیب هم حجاریان باید این پاسخ را بشنود که نظامیان قدیمی همواره یک دستمال در یکی از جیبهای شلوار نظامی خود نگه میداشتند !!!!!!!
🔺پس حتی در بدترین و سختترین حالتها نیز نمیتوان و نباید از صندوق رأی عبور کرد زیرا همانطور که حجاریان هم بالاخره اذعان کرده است؛ در پسا تحریم انتخابات هیچ چیزی جز "گزینه خیابان" وجود ندارد.
🔺گفتنیست، به تازگی ۱۱۰ تن از اصلاحطلبان نجیب در بیانیهای سرگشاده؛ تئوری تحریم انتخابات را نقد کرده و بر لزوم مشارکت حداکثری مردم در انتخابات تأکید کردهاند.
#انتخابات
#من_رای_میدهم
✨ عملیات شناختی یعنی
🔹زمانی گاز نداشتیم، شاه خوشپوش داشتیم، با امریکا رفیق بودیم، اما درصف نفت میایستادیم و لبخند میزدیم
🔹حالا ۲۵ میلیون خانواده گاز شهری داریم، در خانه با لباس تابستان میخوابیم، خودرو گازسوز را با ۶ هزار تومان شارژ می کنیم؛
🔻اما حس خوشبختی نداریم!
قبل: همه فدای عیاشی و خوشگذرانی یک نفر
الان: یک نفر فدای همه!
#دکتر_سیداحمد_غفاری
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 شما سوار یه اتوبوسی میشی، میشینی کنار یکی، بو سیگارش اذیتت میکنه!
🔻میری اونور تر کنار یکی دیگه میشینی، دهنش بو سیر میده!
🔹میری اونورتر میشینی میبینی یکی بچش خرابکاری کرده!
🔸درسته تحمل این وضع سخته... اما شما نمیتونی از اتوبوس بری بیرون چون اصل اتوبوس سالمه!
✅ چون راننده اتوبوس سالمه!
🔹شما برای رسیدن به مقصد نیاز به اتوبوس سالم و راننده سالم داری. درسته؟
🔸جمهوری اسلامی و رهبری این نظام مصداق اتوبوس سالم و راننده سالم هست. اگه این اتوبوس رو ترک کنید اتوبوسهای دیگه شما رو به مقصد نمیرسونن.
سوار کدام اتوبوس میخواهید بشید؟
اتوبوس سلطنت طلبا؟
اتوبوس سازمان منافقین و مسعود رجوی؟
اتوبوس تجزیه طلبا؟
اتوبوس غربپرستا؟
اتوبوس آمریکا؟
اتوبوس انگلیس؟
🔺پس باید بود، صحنه را ترک نکرد و البته خلاف هر مسافری رو هشدار داد و جلوگیری کرد... ولی مراقب بود اتوبوس را خراب نکنیم 👌🏻👌🏻
📚 برگرفته از بیانات استاد قرائتی
🌹 انتخابات🌹
🗳پاسخهای زیبای انتخاباتی از منظر قرآن کریم
✅ ۱- چرا رای بدهیم؟
- جواب: "ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم"(رعد، ۱۱)
خدا سرنوشت قومی را تغییر نمیدهد مگر زمانی که خودشان تصمیم بگیرند که سرنوشتشان را تغییر دهند
✅ ۲- من وقتی نمیدانم به چه کسی رای بدهم باید چکار کنم؟
جواب: "فاسئلوا اهل الذکر ان کنتم لا تعلمون" (نحل، ۴۳)
از اهلش بپرسید
✅ ۳- اگر پرسیدم و دیدم هر کسی از پیش خودش اخباری میدهد و تحلیلی میکند آن وقت چه کنم؟
جواب: نگاه کن به شخصی که خبر میدهد که آیا عادل است یا فاسق
قرآن میفرماید: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن جَاءَكُمْ فَاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَيَّنُوا أَن تُصِيبُوا قَوْمًا بِجَهَالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلَىٰ مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِينَ (حجرات، ۶)
ﺍﻱ ﺍﻫﻞ ﺍﻳﻤﺎﻥ ! ﺍﮔﺮ ﻓﺎﺳﻘﻲ ﺧﺒﺮﻱ ﺑﺮﺍﻳﺘﺎﻥ ﺁﻭﺭﺩ ، ﺧﺒﺮﺵ ﺭﺍ ﺑﺮﺭﺳﻲ ﻭ ﺗﺤﻘﻴﻖ ﻛﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﻣﺒﺎﺩﺍ ﺍﺯ ﺭﻭﻱ ﻧﺎﺁﮔﺎﻫﻲ ، ﮔﺮﻭﻫﻲ ﺭﺍ ﺁﺳﻴﺐ ﻭ ﮔﺰﻧﺪ ﺭﺳﺎﻧﻴﺪ ﻭ ﺑﺮ ﻛﺮﺩﻩ ﺧﻮﺩ ﭘﺸﻴﻤﺎﻥ ﺷﻮﻳﺪ.
✅ ۴- اگر در جامعه موقع تبلیغات موجی ایجاد شد چه کنم؟
جواب: "و لا تتبعان سبیل الذین لا یعلمون" (یونس، ۸)
راه کسانی را که علم ندارند پیروی نکن
✅ ۵- چگونه افراد اصلح را تشخیص دهیم؟
جواب: به دنبال کسانی که از چاپلوسی و تعریف و تمجید لذت میبرند نروید.
قرآن میفرماید : "یحبون ان یحمدوا بما لم یفعلوا" (آل عمران، ۱۸۸)
دوست دارند به خاطر کارهایی که در حیطه وظایف آنها بوده و انجام ندادهاند مورد ستایش قرار گیرند.
✅ ۶- به چه کسی رای بدهیم؟
"أَعِزَّةٍ عَلَى الْكافِرِينَ يُجاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَ لا يَخافُونَ لَوْمَةَ لائِمٍ "(مائده، ۵۴)
جواب: به کسی رای بدهیم که آنان نسبت به مؤمنان نرم و فروتن و در برابر كافران سرسخت و قاطعند، در راه خدا جهاد مىكنند و از ملامت هيچ ملامتكنندهاى نمىهراسند.
⁉️ حضور مردم در انتخابات و رأی دادن به یک کاندیدا چه تأثیری میتواند در حل مشکلات اقتصادی و معیشتی کشور داشته باشد؟
👈 پیشنهاد میشود برای یک لحظه به جواب این سؤالها فکر کنید:
• آیا مطلوب است که مجلس با تصویب لایحه رتبهبندی معلمان و حقوق سربازان و وام ازدواج و... در تقویت معشیت مردم کمک کننده باشد یا موانع بیشتر بتراشد؟
• تقویت خدمات درمانی با خصوصی شدن صورت گیرد یا با دولتی بودن؟
• مجلس دولت را به تأمین بودجه از طریق نفت سوق میدهد یا تاکید بر رونق تولید در صادرات میکند؟
• مجلس با نظارت بر عملکرد دولت با اعطای حقوق نجومی به مدیران برخورد و پیگیری میکند یا استقبال نیز میکند؟
• قوانین و لوایحی به دنبال حمایت از تولیدکننده داخلی توسط مجلس به دولت ابلاغ میشود یا با رقابت با کالای خارجی او را تنها میگذارد؟
پاسخ به هر کدام از این سؤالات بر زندگی شخصی شما تأثیر گذاشته و زندگی شما را متحول میکند، قابل توجه است که اختیار تمام این موضوعات با مجلس شورای اسلامی است.
سیاستهای دولتها کاملاً متفاوت و گاه متضاد است و تأثیر سیاست دولتها بسیار واضح خود را در زندگی مردم نشان میدهد بهعنوانمثال به گزارش بانک جهانی آمار فقر از ابتدای انقلاب تا سال ۹۲ از ۴۲ درصد به ۸.۱ درصد رسید و متأسفانه با روی کار آمدن دولت یازدهم و بعد دوازدهم این عدد بهشدت افزایش پیدا کرد که تأثیر رأی را کاملاً نشان میدهد.
#انتخاب_مردم
⁉️پرسش:
دفعات قبل بهخاطر شما آمدیم و دولت و مجلس انقلابی انتخاب کردیم اما هیچ تغییری ایجاد نشد!
حال به چه امیدی باید در انتخابات شرکت کنیم؟
📌پاسخ:
📚این مکالمات ابتدا ناشی از القای حس ناامیدی رسانه ای است. همیشه از آنها منبع خبری مورد استفاده را بپرسید تا پیش بینی کنید هر آنچه قرار است بشنوید!
یعنی بسیاری از مردم اصلا نمیدانند دقیقا از چه چیزی ناامیدند و دقیقا چه چیزی باید تغییر کند یا دقیقا چه کسی بیاید چه چیزی درست میشود؟
هر وقت در مقام پاسخ قرار گیرند به فکر فرو رفته و از موضع خود عقب می نشینند.
📚فارغ از افراد و انتقادات، واقعا مسیر و مصوبات مجلس ها و دولت ها کاملا در ۴۰سال اخیر متفاوت بوده است.
🔻اینکه وزیر مسکن روحانی به مسکن سازی توهین میکند و ۸سال قدم از قدم برنمیدارد با وزرای مسکن احمدی نژاد و رییسی که زمین رایگان و مسکن ارزان به مردم می دهد فرق ندارد؟!
🔺واقعا یارانه دولت احمدی نژاد و رییسی قدرت خرید برابری با یارانه روحانی داشت؟
🔻واقعا نرخ و دغدغه اشتغال دولت احمدی نژاد و رییسی با روحانی یکسان بود؟
تحقق ۲میلیون شغل طی ۲سال و شکستن رکورد نرخ بیکاری در شصت سال اخیر با عملکرد قبل تفاوتی ندارد؟
🔺واقعا سیاست خارجی این ۳دولت یکسان بود؟
معطل کردن و گره زدن ۸ساله کشور به برجام با عملکرد سیاست خارجی دولت سیزدهم از پیوستن به بریکس و شانگهای تا خروج از لیست سیاه FATF و.. یکسان است؟
🔻واقعا وضعیت بودجه به ویژه عملکرد بودجههای عمرانی به یک نحو نگارش میشد؟
نرخ رشد اقتصادی ۸درصدی کشور پس از سالها نرخ رشد منفی معنای عملکرد مشابهی در اقتصاد کلان کشور نشان میدهد؟
🔺واقعا شرایط تخصیص و توزیع تسهیلات بانکی یکسان بود؟
گسترش تسهیلات و منابع قرضالحسنه بانکی مثل گذشته بوده است؟
🔻صنایع کشور مثل خودروسازی که در دولت احمدی نژاد نزدیک ۲میلیون خودرو تولید و مصرف میشد و عموم مردم صاحب خودرو شدند با روحانی که به زیر ۷۰۰هزار خودرو و آن هم گرانی عجیب رسید یکی بود؟
۲برابر شدن تولید خودرو در دولت سیزدهم و رسیدن به ۱.۵میلیون تولید خودرو در کشور چطور؟
🔺رتبهبندی فرهنگیان و افزایش ۵۷درصدی دستمزد کارگران در کدام دولت اتفاق افتاد؟
📚در مجلس های مختلف قوانین ازدواج و جمعیت و .. یکسانی تصویب شد؟
این وام های فرزنداوری و سهمیه قرعه کشی خودرو و وام حمایتی مسکن و .. در کدام مجلس تصویب شد؟
📚یا مثلا شهرداری قالیباف و زاکانی با شهرداری نجفی و حناچی یکی بود؟
حتی یک بزرگراه و ایستگاه مترو در زمان آنها افتتاح نشد!
⚠️پس تغییر صورت گرفته و کاملا هم فرق می کند
⛔️اما بحث دوم این است که وضعیت ما نسبت به وضعیت بقیه دنیا چطور است؟
آیا اصلا کشور ما نسبت به کشورهای دیگر، کشور گرانی است؟
نسبت فقرای ما بیشتر از نسبت فقرای سایر کشورهاست؟
مردم بقیه دنیا کمتر کار میکنند و بیشتر درآمد دارند؟
در برابر بزرگترین تحریم تاریخ بشریت قرار دارند؟ مقاومت اقتصاد این کشورها در برابر تحریم حتی نه مثل تحریم های جهانی چند ده ساله بلکه در برابر جنگ دو کشور در یکجای دیگر دنیا که یکسال است خواب راحت را از چشمان آنها گرفته است قابل مقایسه با اقتدار اقتصادی جمهوری اسلامی است؟
الان تظاهرات و تورم بی سابقه آلمان و فرانسه و آمریکا و سایر کشورهای اروپایی که در شدیدترین سانسور های خبری اتفاق می افتد ناشی از همین نارضایتی هاست.
🇮🇷🇮🇷به جرات می توان ادعا کرد حتی اگر با ارفاق نگوییم جزو بهترین اقتصادها و رفاه نسبی بالا در جهان هستیم ولی از بقیه کشورهایی که برای ما مثال میزنند، وضعیت بدتری هم نداریم.
🔑تازه همین دستاورد هم با وجود لیبرالیسم افسارگسیخته رخنه کرده در اقتصاد ایران و به برکت اقدامات انقلابی در عرصه اقتصاد بوده است.
⚠️همه این جوالدوز به دیگران هم نباید باعث این شود که سوزن بد رای دادن و رای دادنهای فامیلی و قومی و قبیلهای و رفاقتی و شام و ناهاری به جای انتخاب نمایندگان شایسته و فرهیخته را به خودمان نزنیم!
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 لطفاً ابتدا فیلمها را مشاهده کنید.
🍃🌹🍃
🔻قال علی بن الحسین (علیهالسلام): «لو أنّ عبدا زَنجیا تعصّب لنا أهل البیت، لوجَبَ علی الناسِ موازرتُه».
🔸امام سجاد (علیهالسلام) فرمودند: «حتی اگر برده ای زَنجی (نام قبیلهای سياه پوست ساکن آفريقا که در آن زمان به دور از تمدن بودند) سربند دفاع از ما اهل بیت(ع) را ببندد (یعنی به دفاع از ما برخیزد) بر مردم واجب است او را یاری دهند».
✅ امروز نظام جمهوری اسلامی، رهبر جبهه مقاومت اسلامی، علمدار مکتب تشیع، باعث سربلندی و مایه مباهات و افتخار شیعیان در جهان اسلام و حتی در میان آزادگان جهان است؛ فلذا بر اساس فرمایش امام زینالعابدین (علیهالسلام) دفاع از آن بر همه ارادتمندان به اهلبیت رسولالله(صلیاللهعلیهوآله) واجب است.
❇️ شرکت در #انتخابات مهمترین و بهترین ابزار برای دفاع از نظام جمهوری اسلامی است.
🔺برخلاف تصور عمومی، بیشترین رأی خاموش در انتخاباتهای اخیر مربوط به متدینین و مستضعفین بوده است!
#انتخابات_مجلس | #مشارکت_حداکثری
🔺در اقدامی هماهنگ تمام پیجها و مجموعههای معاند در حال حمله به حسینیه معلی هستند. این نوع اتفاق و اقدام همهجانبه و دائمی برای تخریب یک برنامه معارفی بینظیر و کمسابقه است.
🔹 تیترهایی که توسط آن قصد تخریب برنامه معلی را دارند بسیار جالب است:« یکی از شادترین اقشارها هیئتیها هستند»«زکزاکی در صداوسیما عمامهگذاری کرد» «رهبری با کف زدن و شادی در هیئت.ها مشکلی ندارد» و....
🔸همراه با شبکه های ضد انقلاب, جریانی مشکوک در داخل کشور هم قصد انشقاق و تفرقه در بین جامعه مذهبی ایران را دارد و با کوبیدن بر طبل اختلافها درحال تخریب موفقترین برنامه مذهبی سالهای اخیر است.
⁉️ آیا رای ندادن نشانه اعتراض به حاکمیت است؟
آیا در طول تاریخ، در یک انتخابات، صدای آراء خاموش و آراء نداده شده، شنیده شده است؟! مثلا در انتخابات آمریکا، سال ۱۹۹۶ مشارکت بسیار پایین بود. تقریبا ۴۹ درصد مردم آمریکا رأی دادند و از بین ۴۹ درصد حدود ۲۵ درصد به کلینتون رأی دادند؛ یعنی در واقع ۷۴ درصد مردم آمریکا به کلینتون رأی نداده بودند. یعنی عملا کلینتون رئیسجمهور اقلیت بود. در مقابل، انتخابات مربوط به انتخاب اوباما و انتخابات مربوط به انتخاب بایدن، جزء بالاترین مشارکتها بود. حال سوال اینجاست که آیا کلینتون کمتر از بایدن رئیسجمهور آمریکا بود؟! در عمل افرادی که رأی ندادند، تاثیری در رئیسجمهور نداشتند.
مردم برای تغییر، میتوانند پای صندوق بیایند و شرایط را آن طور که میخواهند تغییر دهند. پس اینکه کسی بگوید من رأی نمیدهم که صدایم شنیده شود، درست نیست!
#شبهات #انتخابات
یه لحظه تصور کنید این چهار نفر تبلیغ #کوروش_کمپانی کرده بودن،همون براندازان و سلبریتی ها چه به سرمون نمیاوردن!!
اونا وقیح تر از این حرفان!😏
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 وضعیت جوانان در «دوران شیرین #پهلوی» که «همهچی خوب بود»
🍃🌹🍃
🔻«بر اساس آمار پزشکی قانونی تنها در یک روز از مرداد، ۳۹ نفر در تهران خودکشی کردند که بیش از نیمی از آنها جوانان بودند.»
❌«تنها در روز سوم مهر در تهران، ۹ دختر و پسر جوان دست به خودکشی زدند.»
📚روزنامه اطلاعات | ۱ آبان ۱۳۵۵
#روشنگری | #پهلوی_بدون_روتوش
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 مجلس انقلابی
🍃🌹🍃
🔹پاسخ #حکیم_انقلاب به دانشجویی که گفته بود: «معظّمٌله در نشست تصویری با نمایندگان یازدهمین دورهی مجلس شورای اسلامی در ۱۳۹۹/۴/۲۲، این مجلس را یکی از انقلابیترین مجالس دوران انقلاب نامیده بودند.» و خواستار پس گرفتن این تعریف بود. فرمودند: «صحبت مجلس شد و اعتراض به مجلس و درخواست از من که عنوان انقلابیگری را از این مجلس پس بگیرم. خب [نمایندگان] این مجلس، خیلیهایشان همین جوانهای دیروز در جایگاه شما هستند؛ یعنی خیلیشان جوانهایی هستند که چند سال قبل از این مثل شما میآمدند میایستادند، انتقاد میکردند، حرف میزدند، اشکال میکردند؛ انقلابیاند، این جور نیست که انقلابی نباشند. من البتّه یکایک را که نمیشناسم، [بلکه] روی مجموعه قضاوت میکنم؛ مجموعه بد نیست، خوب است؛ هم در دولت، هم در مجلس و در بعضی از بخشهای دیگر، مجموعه خوب است. حالا ممکن است بر بعضیها یک اشکالاتی وارد باشد.
🌺 بیانات رهبر انقلاب اسلامی #امامخامنهای مدظلهالعالی در دیدار جمعی از دانشجویان، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۱
#روشنگری | #انتخابات_مجلس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆زنگ عبرت
👆رستوران علی دائی!
😏با کمال وقاحت میگن تو رستوران علی دایی فقط قیمت یه نیمرو ۱۷۰ هزار تومنه!!!
♦️بقیه مسائل به کنار، این رستوران نشون میده علی دایی اسطوره جنگِ #فقر و #غناست. منتها تو این داستان به جای رستم این افراسیابه که اسطوره است، و داره توی رستوران علی دایی یه بشقاب «میکس مزه» ۱/۵۰۰/۰۰۰ تومانی میزنه!!!
❌همینا دم از فقرا میزنن و همیشه هم به جمهوری اسلامی لگد میزنن،اما آقایون مسئول صداشونم در نمیاد!