📣 #خط_ویژه
🔹 چرا باید #رأی بدم؟!
توی این ۴۵ سال قدرت خرید مردم روز به روز ضعیفتر شده...
🔸 برگرفته از کتاب #یک_صندوق_شبهه
20.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ حسن روحانی و ظریف برای چه در انتخابات گذشته از قدیری ابیانه شکایت کردند؟
👆 افشای ماهیت حسن روحانی
⚖️ دفاعیات قدیری ابیانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 باورم نمیشه عطاءالله مهاجرانی (از مخالفین سرسخت) داره یه همچین چیزایی در شبکه BBC میگه؟!!
🍃🌹🍃
✅ این ۴ دقیقه رو از دست ندید! 👌👌
#انتخاب_مردم | #مشارکت_حداکثری
❇️ مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا : دوران تسلط غرب بر جهان «پایان یافته است».
👈 بورل با انتشار یک یادداشت در صفحه اینترنتی دفتر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، خواستار توجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا به مقتضیات کنونی جهان و تغییرات در دستورکار «ژئوپلیتیکی» این اتحادیه شده است.
🔹او در این یادداشت به سخنرانی هفته گذشته خود در کنفرانس امنیتی مونیخ اشاره کرد و نوشت که «من چهار وظیفه اصلی در دستور کار ژئوپلیتیک اتحادیه اروپا را ارائه کردم: حمایت بیشتر و سریعتر از اوکراین. پایان دادن به فاجعه انسانی در غزه و اجرای راه حل دو دولتی، بهبود روابط خود (اتحادیه اروپا) با "جهان جنوب " و تقویت دفاع و امنیت».
👈 مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بخش مربوط به بهبود روابط اتحادیه اروپا و کشورهای عضو آن با «جهان جنوب»، به روابط با کشورهایی که جزوی از جهان غرب نیستند، اشاره کرد.
🔺او با اذعان به اینکه دوران تسلط غرب بر جهان دیگر تمام شده است، خواستار تحرک اتحادیه اروپا برای وفق دادن خود با واقعیات جدید به منظور حفظ امنیت خود شده است.
🔺به گفته بورل، «اگر تنشهای ژئوپلیتیک جهانی کنونی در مسیر "غرب علیه بقیه" ادامه یابد، خطرات آینده اروپا تاریک خواهد بود.
🔺 دوران سلطه غرب به طور قطعی به پایان رسیده است. در حالی که این از نظر تئوری درک شده است، (اما) ما همه نتایج عملی را از این واقعیت جدید کسب نکردهایم».
دادههای آنلاین درباره میزان مشارکت در انتخابات چه میگویند؟
🔹با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات مجلس بحث درباره میزان مشارکت ،افزایش یافته است. یکی از روشهای بررسی این موضوع رجوع به دادههای آنلاین است. هرچند از طریق بررسی داده های آنلاین میزان مشارکت در انتخابات را نمیتوان تخمین زد، اما تغییر حساسیت مردم به انتخابات را میتوان بررسی کرد.
🔸دادههای توئیتر نشان میدهد که موضوع انتخابات در توئیتر از سه هفته پیش کمی بیشتر مورد توجه قرار گرفته است که این امر نیز در سایه هشتگهایی که توسط جریان انقلابی ترند شد و رقابتهای میان آنها قابل تحلیل است. ذکر این نکته مهم است که حساسیت به انتخابات در توئیتر در این سه هفته اخیر چندان تغییری نکرده است و انتشار لیستهای انتخاباتی تغییر محسوسی در آن محیط که عمدتا سیاسیتر است، ایجاد نکرده است.
🔹اما دادههای تلگرام و گوگل وضعیت متفاوتی را نشان میدهد. روندی که در جستجوهای گوگل و پستهای تلگرامی مشاهده میشود بیانگر افزایش جستجوها راجع به انتخابات و افزایش مطالب کانالهای تلگرامی در این خصوص است. در تلگرام از زمان انتشار لیستهای انتخاباتی، افزایش محسوس مطالب کانالهای تلگرامی راجع به انتخابات مشاهده میشود.
🔸دادههای گوگل از این حیث ارزش توجه بیشتری دارد چون بیانگر جستجوهای مردم است. این جستجوها راجع به انتخابات از هفته پیش ناگهان شدت بیشتری گرفته است.
🔹اگر فرض کنیم میان جستجو راجع به انتخابات و مشارکت در انتخابات همبستگی وجود دارد، بر اساس دادههای گوگل میتوان گفت که استانهای کهگیلویه و بویر احمد، خراسان جنوبی، ایلام، چهارمحال و بختیاری و قم بیشترین میزان مشارکت را خواهد داشت. در سوی دیگر نیز البرز، تهران و اصفهان کمترین جستجو راجع به انتخابات را داشتهاند و احتمالا انگیزه کمتری برای مشارکت در این استانها باشد.
🔸ذکر این نکته ضرورت دارد که افزایش جستجوها راجع به انتخابات لزوما بهمعنای افزایش مشارکت نیست؛ چرا که تلاش برای آگاهی از لیستهای انتخاباتی توسط کسانی که از گذشته قصد شرکت در انتخابات داشتند، خود میتواند منجر به افزایش جستجو در گوگل شود. با اینحال این دادهها را بهمعنای افزایش حساسیت بخشی از مردم به موضوع انتخابات میتوان تفسیر کرد.
🔵 تقلای اهرم دار برای ماندن
🗓دهم ژانویه(۲۰ دی) محمد شیاع سودانی، نخست وزیر عراق گفته بود که بغداد خواهان خروج سریع نیروهای نظامی تحت رهبری آمریکا از خاک این کشور است. او گفته بود عراق خودش می تواند با گروههای تروریستی از جمله داعش مقابله کند.
▫️اخیراً هم سابرینا سینگ، معاون سخنگوی پنتاگون در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی در خصوص این که آیا در کمیسیون عالی نظامی آمریکا و عراق که برگزار شده بود صحبت از پایان حضور نظامی آمریکا در عراق و خروج نیروهای نظامیاش از خاک این کشور شده است؟ پاسخ داد: «خیر.»
◽️بهرحال آمریکا همیشه برای حضور در منطقه از جمله در کشورهایی مثل عراق و سوریه بهانه هایی همچون مبارزه با تروریسم و ... را دارد و البته برای جا خوش کردن در کشورهای دیگر، اهرمهایی دارد که عمدتاً مالی و اقتصادی می باشد که شامل دلار، درآمدهای نفتی و سوئیفت است و از این بابت مقامات عراقی نگران هستند. از جمله این اهرمها، پولهایی است که بغداد آنها را در بانک فدرال آمریکا از درآمدهای حاصل از فروش نفت خود سپردهگذاری میکند؛ رویهای که از زمان تهاجم عراق به کویت در سال 1990 در ذیل الزامات فصل هفتم سازمان ملل متحد تا امروز اجرا میشود.
◽️افزودن شرکتها و بانکهای عراقی به لیست تحریمی خزانهداری آمریکا نیز از جمله دیگر اهرمهاست. از آنجا که اقتصاد عراق «شکننده» و «کاملا به میزان ۹۴ درصد از درآمد ناخالص ملی، متکی به درآمدهای نفتی است،» این اهرمهای فشار «قوی و اثرگذار» خواهند بود و چه بسا یک شبه ارزش پول ملی این کشور به یکباره سقوط کند که برای حاکمیت عراق خطرناک می باشد.
✅اما دلایلی که باعث می شود آمریکا نمیخواهد نیروهایش بطور کامل از عراق خارج شود این موارد است:
◽️اگر واشنگتن نیروهایش را از عراق خارج کند، توانایی حمایت از سربازانش در سوریه را نخواهد داشت. بیشک خروج از عراق با خروج از سوریه همراه خواهد بود، زیرا حفظ حضور نظامی و تدارکات در سوریه بدون استفاده از خاک عراق ممکن نیست. از سوی دیگر بعد از خروج از افغانستان، خروج از عراق نیز میتواند یک آبروریزی و ضعف بزرگ دیگری را برای آمریکا به دنبال داشته باشد و این برای آمریکا مخرب است.
📌بهرحال نیروهای مقاومت از جمله حشد الشعبی و کتائب حزب الله اعلام نموده اند تا خروج کامل آمریکاییها از عراق به حملات و فشارهای خود بر پایگاههای نظامی آنها ادامه خواهند داد.
◽️البته وزارت خارجه عراق هم چندی پیش، از توافق با آمریکا برای تدوین جدول زمانی جهت پایان تدریجی حضور مستشاران ائتلاف خارجی در خاک عراق و پایان ماموریت نظامی آنها خبر داد که باید دید با توجه به سابقه بدعهدی آمریکاییها این امر تحقق می یابد یا خیر.
✍ محسن صیاد قنبری
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
تازهترین نظرسنجی صداوسیما دربارهٔ میزان مشارکت در انتخابات مجلس
🔹در نظرسنجی صداوسیما که دیروز در سراسر کشور انجام شده، ۴۱.۵ درصد از شرکتکنندگان گفتهاند که قطعاً در انتخابات شرکت خواهند کرد؛ ۲۹.۵ هنوز تصمیم نگرفتهاند و ۲۹ درصد هم اعلام کردهاند که در انتخابات شرکت نمیکنند.
🔹۱۶.۳ درصد از مرددان اعلام کردهاند که احتمالاً رأی میدهند؛ ۹.۱ درصد هنوز تصمیم نگرفتهاند و ۴.۱ درصد هم گفتهاند که احتمالاً شرکت نمیکنند.
🔹با احتساب مرددان، ۷۱ درصد احتمال مشارکت بالقوه در انتخابات وجود دارد و البته طبیعی است که این برآورد بهصورت کامل محقق نشود.
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 صحبتهای جالب لیدر اعتراضات سال ۸۸ که بازداشت شد و سپس به فرانسه فرار کرد
🍃🌹🍃
🔻حمزه غالبی رئیس ستاد جوانان میرحسین موسوی در انتخابات ۸۸ بود؛ او هم روزی سرسختانه مبارزه میکرد، برای تصوراتی مثل: تقلب انتخاباتی، خفقان و نداشتن آزادی، دیکتاتوری و سرکوبگری لباسشخصیها، کشتن نداآقاسلطان توسط عوامل نظام، احساس فلاکت ایرانی و...
🔺وی پس از دستگیری و محکومیت به حبس، هنگام مرخصی از کشور فرار کرده و حالا پس از مدتی زندگی در کشور فرانسه (مهد بهاصطلاح آزادی غربی) برای شما از تغییرات تصورات خویش روایت میکند...
#انتخاب_مردم | #دعوت | #انتخابات
🔴ادعاهای آذرپیک رد و او مجرم شناخته شد
⏪صبا آذرپیک به حبس و ممنوعیت فعالیت در فضای مجازی محکوم شد
🔹صبا آذرپیک به علت نشر اکاذیب، افترا، هتک حیثیت و تهدید مجموعا به سه سال حبس تعزیری و دو سال ممنوعیت از فعالیت در شبکه های اجتماعی و همچنین جزای نقدی محکوم شد.
🔹بر اساس حکم صادره دادگاه بدوی، در صورت تکرار رفتارهای مجرمانه از سوی آذرپیک، یک سوم دیگر به مدت حبس اضافه خواهد شد.
🔹لازم به ذکر است شاکیان این پروندهها عبارتند از زهرا شیخی نماینده مجلس شورای اسلامی، علیرضا رزم حسینی وزیر صمت دولت حسن روحانی، و سید محسن دهنوی عضو هیات رئیسه مجلس یازدهم که نامبردگان در ماههای اخیر به دلیل اتهامات آذرپیک از او شکایت کرده بودند و دادگاه پس از بررسی مستندات و موارد ادعایی آذرپیک، او را مجرم شناخت.
🔴 صداقت قابل تحسین یکی از نامزدهای انتخابات
✍حجاب هم حکم خداست، هم خواست مردم. نامزدی که به خاطر وسوسه مُشتی لیبرال خودفروخته از حجاب که حکم خدا است کوتاه میآید از حق بندگان خدا حتما کوتاه خواهد آمد.
راهکار:
«و باید از شما باشند گروهی که دعوت به خیر کنند، امر به معروف کنند و نهی از منکر نمایند.» آل عمران، ۱۰۴