💢ناکارآمدی؛ نتیجه تنشزایی
🔹رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیرشان با اعضای مجلس خبرگان، درباره مجلس شورای اسلامی فرمودند: «تشکیل هر مجلس جدیدی، برای کشور یک سرمایه با ارزش و مورد استفاده است؛ باید این را قدر دانست... حادثه شیرینی است، لکن این حادثه شیرین را میشود تلخ کرد... آن چیزی که میتواند شیرینی مجلس جدید را نابود کند، سخنان اختلافانگیز و دعوا راه انداختنها و ستیزهگریهای دشمنپسند است؛ شیرینی مجلس جدید را اینجور چیزها از بین میبرد. باید خیلی مراقبت کرد.»
🔸توجه به این نکته رهبر معظم انقلاب، آن هم قبل از شروع رسمی فعالیت نمایندگان مجلس دوازدهم، نقش مهمی در کارآمدی این دور از مجلس خواهد داشت.
🔹چنانکه در آیه ۲ سوره حشر خردمندان جامعه را با عبارت «فاعتبروا یا اولواالالباب» به پندگیری دعوت میکند؛ لذا نمایندگان ملت که بر حسب قاعده از خردمندان جامعه بوده و نقش تصمیمسازی در جامعه را خواهند داشت، باید این آیه را پیش روی خود قرار دهند.
🔸تجربه پیش روی ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی حکایت از آن دارد که مسیر پر فراز و نشیبی در سالهای پس از انقلاب طی شده است. بنابراین، با نگاهی به تجربه ادوار گوناگون مجلس و بررسی تنشها در ادوار مختلف میتوان پندهای مفیدی را برداشت کرد.
🔹برای نمونه در مجلس ششم، اتفاقاتی از قبیل تحریم انتخابات، استعفای نمایندگان، اعتصاب در مجلس و... تنشهایی بود که از لحاظ حاکمیتی، امنیتی و حتی اقتصادی، برای کشور هزینهزایی میکرد. فضای تفرقه و جنجالهای درون مجلس که در پی اصلاح قانون مطبوعات، اتفاقات کوی دانشگاه را در جامعه رقم زد. نمونه دیگر مصاحبه یکی از نمایندگان با روزنامه ایتالیایی «لارپوبلیکا» به انتقاد از برنامه صلحآمیز هستهای بود که اظهارات دروغین وی سالهاست باعث وارد آمدن فشارهای زیاد بینالمللی و اقتصادی از سوی آمریکا و دیگر کشورهای غربی بر کشورمان شده است. همگی نتیجه تنشزاییها در این دور از مجلس بود.
🔸اختلاف بین اصولگرایان و اصولگرایان رهروان ولایت در مجلس نهم و اختلاف دولت و مجلس در دور هشتم و نهم مجلس نمونهای از اثر تنشهای مجلس بر التهاب جامعه است. در آن زمان با وجود اقدامات مثبت دولت، اما آنجا که تنش بین دولت و مجلس ایجاد میشود، خصوصاً در دو سال پایانی دولت، کارآمدیها به حاشیه میرود. لذا با وجود بیان نقاط قوت دولت نهم و دهم، اما از دو سال پایانی دولت دهم خاطره خوبی از کارآمدی در ذهنها به جا نمانده و همه این موارد مؤیدی بر آن است که تنشها میتواند کارآمدی را به حاشیه براند. در دور دوازدهم مجلس شورای اسلامی انتظار ملت بر آن است که خدمت، کار و تلاش برای حل مشکلات مردم سرلوحه اقدامات نمایندگان باشد و از تنشزایی پرهیز شود. البته وجود تضارب آرا و نیز بیان نظرات منطقی و کارشناسی شده و به دور از اتهام و تیکهپراکنی، خللی در اتحاد و همدلی ایجاد نمیکند.
✅بعد از تحقیق جامع و آنالیز فیلم کامل حمله به یک روحانی توسط یک خانم بد حجاب
دوازده حقیقت را بخوانید 👇
◀️۱-اون خانم پوشش درستی نداشته و نهی از منکر کار درستی بوده
◀️۲-اون خانم نمیخواسته بچه شیر بده چون مادر نوزاد نبوده بلکه خاله او بوده
◀️۳-اون روحانی و چند نفر دیگه ، چند بار محترمانه تذکر دادند ولی ایشون اعتنا نکرده
◀️۴-اون روحانی اصلا عکس و فیلم نگرفته (در خوشبینانه ترین حالت اون خانم شک کرده )
◀️۵-اون خانم حق نداشته به صرف شک و توهم اونجور وحشیانه حمله کنه و فحاشی کنه (حتی اگر اون روحانی عکس هم گرفته بود قانونا و شرعا اون خانم حق فحاشی نداشت)
◀️۶-اون خانم حق چک کردن گوشی روحانی رو نداشته، نهایتا میتوانسته به حراست شکایت کنه
◀️۷-اون روحانی گوشی رو در میاره که به دیگران نشون بده که عکس نگرفته که همکار اون خانم گوشی رو میدزده
◀️۸-فیلم دوربین مدار بسته اصلا صدا نداره و معلومه صدا رو بعدا روی فیلم گذاشتند
◀️۹-صدای اون خانم اونقدر واضح و بلنده که امکان نداره بدون میکروفون ضبط شده باشه پس از قبل برنامه ریزی شده بوده
◀️۱۰-فیلم توسط عوامل درمانگاه در اختیار ایران اینتر نشنال قرار گرفته ،معلومه که این سناریو تولید شده برای تشویش جامعه
◀️۱۱-جمعیت حاضر در درمانگاه تحت تاثیر قالتاق بازی اون خانم قرار گرفته و به گمان مقصر بودن روحانی ، از او دفاع نکردند
◀️۱۲-سناریوی فاصله اندازی بین مردم و روحانیت سالهاست که شروع شده والان شدت گرفته ،انشالله که این حمله هم به شکست دشمن منجر خواهد شد
#احمد_صابری_تولایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید دستغیب:
امام صادق علیهالسلام میفرمایند بروید سر قبر پدر و مادرتان.
آنجا محل استجابت دعاست.
حداقل پنجشنبه و جمعه اموات رو فراموش نکنیم🌹
🔰 مختصات رای تهران ١۴٠٢
✍عبدالله گنجی
🔺رأی تهران در اکثریت ادوار انتخابات ۴۵ سال گذشته زیر ۵۰ درصد بوده است و سال ۱۳۹۸ پایینترین رأی و ۱۴۰۲ همان تکرار شده است؛ بنابراین حوادث ۱۴۰۱ تأثیری در کاهش رأی تهران نداشته و از سوی دیگر افزایشی هم نداشته است.
۱- از ویژگیهای رأی این است که نفر اول تهران سرلیست نبوده است، اما به عنوان نفر اول تهران پایینترین رأی را در ۴۵ سال گذشته آورده است. قبل آن پایینترین رأی سر لیست در مجلس هشتم است که ۸۴۰ هزار نفر میباشد. با اینکه میزان مشارکت تهران در ۱۴۰۲ همان میزان ۱۳۹۸ است و همان جریانی که ۱۳۹۸ رأی آورد امروز هم رأی آورده، اما سال ۱۳۹۸ نفر اول یک میلیون و ۲۶۵ هزار رأی و اکنون (با همان سقف مشارکت و پیروزی همان جناح) نفر اول حدود ۶۰۰ هزار رأی آورده است. علت چیست؟! وقتی سقف رأی تهران ثابت بوده و سقف رأی اصولگرایان در تهران نیز در ۲۵ سال گذشته ثابت است چرا نفر اول نزول کرده است؟ علت دقیقاً به ثبات سقف رأی اصولگرایان و عدم تمرکز بر لیست واحد برمیگردد. اگر اصولگرایان بر یک لیست تمرکز داشتند (مانند ادوار گذشته) و تمرکز رأی بر همان لیست بود تفاوت چندانی نداشت، اما تکثر لیست باعث رشد سقف رأی در تهران نشده و صرفاً همدیگر را تراشیدهاند و از سبد هم کسب کردهاند.
۲- در جغرافیای جریان انقلاب، برای اولین بار شیخوخیت یا ریش سفیدی به پدر خواندگی معنادهی شد و جوانترها شبکههای اجتماعی را جایگزین شیخوخیت کردند و این چنین حرکتهای فردی-هیئتی-موسمی جایگزین تشکیلات شد و آینده جریان با توجه به سقف رأی و سبد ثابت تهران را مبهم کرد.
۳- هر ساله خصوصاً به بهانه سالگرد رحلت آیتالله مصباح از لندن تا تهران دهها اکانت و رسانه رسمی مینویسند که مصباح یزدی به رأی مردم اعتقادی نداشت. حال آنکه از علمای تراز اول انقلاب ایشان از معدود افرادی بودند که خود را در معرض انتخاب مردم گذاشت، هم پیروز شد و هم شکست خورد و تمکین کرد و به تحزب هم روی آورد و اکنون سه نفر اول تهران شاگردان و ارادتمندان ویژه ایشان هستند؛ لذا نمیشود او و شاگردان به رأی مردم بیاعتنا باشند، اما محل اعتنای مردم باشند. دیگر شاگردان ایشان در سنقر پیروز و در تهران (دهقانی) یا رفسنجان (جلالی) شکست خوردند و به رأی مردم تمکین کردند و این روند و تحولات خط بطلانی بر آن ادعاست.
۴- آنان که اصرار بر حضورشان در یک لیست داشتند کمترین رأی را در تهران آوردند و هر کدام در تکثر لیستها بیشتر بودند (مثل نفر اول) بیشتر رأی آوردند؛ بنابراین آنان که اصرار داشتند در لیستهای متعدد نباشند تحلیلشان از جهتگیری رأی اشتباه بود و عمدتاً حذف یا به دور دوم رفتند.
رأی قالیباف هم از ضد تبلیغات متأثر بود و هم از حضور در تک لیست. وقتی اعضای اختصاصی منتسب به ایشان رأی نیاوردند، اما خودش جزو نفرات اول میشود نشانگر این است که رأی ایشان محصول تک رأیهاست نه رأی لیستی؛ بنابراین میتوان این تک رأیها را عمدتاً رأی غیر ایدئولوژیک دانست که همچنان کارنامه قالیباف در ذهنشان هست و ریزش رأی او عمدتاً رأی ایدئولوژیک بود.
۵- عمده رأی تهرانیها رأی سلبی بود. یعنی رأی آورندگان عمده تمرکز تبلیغات بر «نه به فلانی» بود و حرف ایجابی برجستهای نداشتند. برای مدرنترین و سیاسیترین شهر ایران اینگونه رأی دادن تأملبرانگیز است. امید است ابعاد ایجابی در فردای شروع به کار مجلس خود را نشان دهد.
۶- انتخابات خبرگان این دوره تهران متمایز از همه ادوار آن بود. نبود چهرههای ملی روحانیت در هر دو لیست اولویت تهران کاملاً مشهود است. حضور امثال مرحوم مهدوی کنی، هاشمی رفسنجانی، امامی کاشانی، جنتی و... بی تأثیر نبود، اما شاید برخی حساب حسن روحانی را نیز در این تراز لحاظ کنند و چنین تحلیل نمایند که نبود ایشان نیز مؤثر بود. اما سنجشی که برای نگارنده محل اعتنا بود نشان میدهد که ۱۰ درصد تهران با رد صلاحیت روحانی مخالف بودند. نکته دیگر اینکه همیشه مشارکت در خبرگان تهران کمتر از انتخابات همزمان دیگر بوده است و این امر طبیعی است، زیرا رقابت و تولید هیجان ناشی از آن در حیطه علما وجود ندارد. علاوه بر آن حساسیت دوره قبل با قطببندی هاشمی این دوره نبود.
۷- رأی اصلاح طلبان در تهران برخلاف اصولگرایان که سبد ثابت دارند سیال است و به مثابه صفر-سیل است یا سبدشان پرتر از اصولگرایان میشود یا کلاً خالی میماند. در سال ۱۳۹۸ با سرلیستی مجید انصاری و اکنون با محوریت علی مطهری نفر اول زیر ۱۰۰ هزار رأی بود. اما طیف سکولار دموکراسیخواه متوجه انسداد در پایگاه رأی بودند و تلاش کردند ثبت نام نکنند تا هم از مردم شکست نخورند هم مانند همیشه طلبکار باقی بمانند.
12.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️ذوق رهبر انقلاب از جمعخوانی گروه قاریان نوجوان در محفل انس با قرآن کریم
مأموریت انتحاری عبدی
و فراموشکاری روزنامه اعتماد
🔹روزنامه اعتماد که فهرست ۱۶۵ نفره در انتخابات ارائه کرده بود، ادعا کرد انتخابات مجلس، مثل مسابقات محلی بود و نه ملی. عباس عبدی (محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان)، در این روزنامه نوشت:
🔻«هنگامی که شما مسابقه را در اندازه یک ناحیه برگزار میکنید، انتظار نداشته باشید که مردم نواحی دیگر برای قهرمانی ناحیه شما دست بزنند. شما هنگامی برای مردم شهر یا کشور خود مورد محبوب هستید که در مسابقهای استانی یا ملی شرکت کرده و قهرمان شده باشید.
🔻رقابت موجب ارتقای سطح تواناییهای طرفین رقابت است و اگر رقیب حذف شود، طرف باقیمانده در بازی یکسویه نیز تضعیف میشود. از خلال رقابت است که ظرفیتهای افراد و گروههای سیاسی ارتقا مییابد.
🔻خلاصه جایی میرسد که باید با خودِ خودتان رقابت کنید و تمام شهر و محلات آن را علیه خود بشورانید. این فلسفه و تقدیرِ سیاستِ حذف و آنچه امروز مشهور شده «خالصسازی» است».
🔹درباره این تحلیل گفتنی است:
🔻اولا بیش از ۱۵ هزار نامزد در انتخابات رقابت کردند که در نوع خود بیسابقه بود.
🔻ثانیا گردانندگان روزنامه اعتماد فراموش کردهاند که این روزنامه دو روز قبل از انتخابات، تیتر اول خود را به عنوان «نه به تندروی/ معرفی نامزدهای توسعه گرا» اختصاص داد که شامل ۱۶۵ نامزد بود. اعتماد که نمیخواسته خود را دست بیندازد؟
🔻ثالثا آقای محبوب حضرتی برادر آقای الیاس حضرتی مدیر روزنامه اعتماد، جزو فهرست انتخاباتی در تهران بود و در گود رقابت در کنار آقای علی مطهری، خانم داداندیش (همسر آقای واعظی وزیر و رئیس دفتر روحانی) و چند وزیر و استاندار دولت مدعی اعتدال و اصلاحات حضور داشتند. اما آقای محبوب حضرتي برادر مدیر روزنامه اعتماد توانست ۱۸۶۶۵ رأی کسب کند و نفر نود و نئهم شود. نفر اول آن فهرست هم با ۱۰۳۵۱۲ رأی، نفر شصت و چهارم شد.
🔻همین طور است حضور آقای نوبخت سخنگوی دولت سابق در انتخابات رشت و خیلیهای دیگر. اگر این همه، نشانه انتخابات رقابتی و آزاد نیست، پس چه چیزی انتخابات آزاد و رقابتی است؟
🔻رابعا در دروغ بافی افراطیون مدعی اصلاحات همین بس که پس از کله پا کردن بهزاد نبوی از ریاست جبهه اصلاحات (و قبل از او، عارف و موسوی لاری)، با دیکتاتورمآبی تمام، تحریم انتخابات و ممنوعیت نامزدی در انتخابات را چند ماه مانده به ثبتنام، به احزاب اصلاحطلب و اعضای آن حقنه کردند که در این میان، چهار پنج حزب سر باز زدند و آن را تیر خلاص به موجودیت خود دانستند.
🔻پدرخوانده های جبهه اصلاحات اگر دنبال انتخابات رقابتی بودند و از طرف آمریکا و اسرائیل و انگلیس برای تحریم و تخریب انتخابات برنامه نداشتند، چرا تشویق به نامزدی نکردند تا در صورت رد صلاحیت ادعائی، بهانهای برای زیر سؤال بردن انتخابات داشته باشند؟
پاسخ فقط یک چیز است؛ آنها مامور بودند و معذور! و بیچون و چرا، با حیثت خود انتحار کردند تا برنامه بیگانگان پیش برود؛ حماقت از این بزرگتر؟!
🔻خامسا ۴۵ نفر از نامزدهای اصلاحطلب در مرحله اول انتخابات به مجلس راه یافتند که ممکن است در مرحله دوم به بیش از ۶۰ نفر برسد. اگر انتخابات، آزاد و رقابتی نبود و بنا بر خالصسازی ادعایی بود، چگونه آن ۱۶۵ نفر تایید شدند و این عده با کنار زدن رقبای خود به مجلس راه یافتند؟
🔻سادسا، خاتمی به عنوان راس طیف افراطیون تحریمی، دو سال قبل در انتخابات شورای شهر تهران از فهرست «لیست جمهور» حمایت کرد اما نفر اول آن فهرست نتوانست حتی ۳۹ هزار رای کسب کند.
🔹نویسنده این تحلیل باید به جای آسمان ریسمان کردن، توضیح دهد که امثال وی چگونه از اطلاعات فروشی دو دهه قبل به بیگانگان، به ماموریت تخریب و تحریم انتخابات رسیدند و پذیرفتند نقش مهرههای انتحاری را بازی کنند؟!
✍ #محمد_ایمانی
✅ پاسخ به سئوال مخاطبان
💢آیا این وضعیت در دولت سیزدهم عجیب نیست؟ چرا دولت نتوانسته است ارزش پول ملی را کنترل کند؟
🔺اگر عدد اول با آخر را مقایسه بکنیم اوضاع خیلی بغرنج است. اما اگر دلایل جهانی و داخلی آن را بدانیم تا حدی قابل هضم خواهد شد:
🔺دولت با کنترل نرخ دلار از سال ۱۴۰۰ تا خرداد ۱۴۰۱ تلاش کرد نبض بازار را دست بگیرد. اما جنگ روسیه و اوکراین موجب افزایش تورم در بسیاری از کشورها شد.به طوری که برخی کشورهای اروپایی که سابقه تجربه تورم چند درصدی را نداشتند به یکباره گریبانگیر تورم شدند.
در ایران هم این اثرات ناشی از جنگ ، دولت را مجبور به اجرای اصلاح یارانه برخی کالاها از جمله: روغن، لبنیات، نان و آرد و... کرد.
در همان زمان تعدادی از کارشناسان اقتصادی پیش بینی کردند که با این کار دولت تورم سه رقمی خواهد شد.اما دولت تلاش کرد با افزایش یارانه مردم از اثرات آن بکاهد.
🔺در ادامه ، اغتشاشات مهر سال ۱۴۰۱ موجب افزایش قیمت دلار شد.
🔺در ماه های اخیر و بعد از جنگ غزه ، دوباره فضای دلاری کشور متلاطم شد و برخی رسانه های داخلی هم با پمپاژ این گزاره که ایران در آستانه جنگ قرار دارد، موجبات افزایش قیمت دلار را فراهم کردند.
🔺البته در این میان نباید از وجود دست های پشت پرده برای زمین زدن این دولت و عدم تکرار آن در سال ۱۴۰۴ غافل بود.
🔺البته همه اینهایی که گفته شد، دلیل نمی شود که دولت تدبیر لازم را در مهار قیمت دلار نداشته باشد و باید افسار دلار را دست بگیرد .
🔺دلار زدایی یکی از این راه هاست.
✍ سعید میرزایی
#مطالبه_گری
🔻نشریه معتبر آمریکایی: ایران برنامههای واشنگتن در منطقه را بر هم زده
🔹نشریه «فارن افرز» در گزارشی به موضوع خلاءقدرت در خاورمیانه و ناتوانی آمریکا در مدیریت اوضاع پرداخت و اعتراف کرد که ایران با برهم زدن برنامهها، موجب شکست رویکردهای منطقهای کاخ سفید میشود.
🔹جنگ سال ۲۰۰۶ اسرائیل با حزب الله نشان داد که مبانی جنگ حداقل در خاورمیانه در حال دگرگونی است؛ زیرا نبرد بین ارتشها جای خود را به مقابله فرسایشی با بازیگران غیردولتی داد.
🔹پنج ماه جنگ بین اسرائیل و حماس برخی افسانههای بزرگ را نابود کرد؛ باورهایی همچون این موضوع که آرمان فلسطین مرده است و یا اتحاد در حال ظهور میان اسرائیل و کشورهای حوزه خلیج فارس به عنوان وزنهای علیه ایران عمل میکند.
🔹امروزه اسرائیل و ائتلافی به رهبری ایالات متحده در پنج مکان - غزه، عراق، لبنان، سوریه و یمن- با نیروهای نزدیک به ایران میجنگند ولی کشورهای حوزه خلیج فارس روند تنشزدایی خود با ایران را تشدید کردهاند.
🔰 ادا و ادب انگلیسی
🔸بی بی سی فارسی ضمن انتشار ویدئویی از سفیر انگلیس می گوید: "سفارت بریتانیا در تهران مراسم چهارشنبهسوری را برگزار کرد. سفیر و کارکنان سفارت، از روی آتش میپرند و قاشقزنی میکنند. سیمون شرکلیف میگوید فرهنگ و رسوم یک ملت بسیار مهم است و انتخاب مردم همیشه قابل احترام است. آقای شرکلیف معمولا آداب و رسوم رایج در ایران را برگزار میکند."
🔸انگلیسی ها آن قدر مبادی آداب هستند که در هند، به گاوها ادای احترام می کردند، چون مورد پرستش هندی ها بود. اما همان انگلیسی ها، به مدت ۱۵۰ سال، دار و ندار ملت هند را چاپیدند. این، ادب انگلیسی است.
🔸بی بی سی می گوید سفیر انگلیس به آداب و انتخاب ملت ایران احترام می گذارد، اما نمی گوید که همین انگلیس؛
🔻کودتا ترتیب داد و دیکتاتور سفّاکی به نام رضاخان را بر حکومت گماشت.
🔻ایران را دو بار اشغال کرد و با غارت تمام منابع غذایی، قحطی و قتل عام چند میلیون نفری را سر سفره ملت ایران آورد.
🔻گماشته خود (رضاخان) را پس از ۱۶ سال کنار گذاشت و پسر بی کفایت تر و جنایتکار او را به سلطنت گماشت.
🔻یک دهه بعد، هنگامی که ملت ایران خواستند نفت را ملی کنند، کودتای آژاکس را با کمک آمریکا علیه دولت مصدق ترتیب داد و اختناق پهلوی را برای ۳۷ سال دیگر تمدید کرد.
🔻انقلاب اسلامی، انتخاب ملت ایران بود؛ اما انگلیس از همان روز اول به کارشکنی و توطئه پرداخت.
🔻دولت تاچر در جنگ تحمیلی، به شکل همه جانبه از تجاوزگری و جنایات صدام پشتیبانی کرد.
🔻سال ۱۳۸۸ در حالی که ۸۵ درصد مردم (۴۰ میلیون نفر) در انتخابات شرکت کرده بودند، نزاعی را مبتنی بر دروغ تقلب ترتیب داد که هدف آن، فراتر از تضییع رای اکثریت (۲۴/۵ میلیون نفری)، از هم گسیختن وحدت ملی، جنگ داخلی و ویرانی ایران بود
🔻در برجام متعهد شد تحریم ها را بر دارد؛ اما آقای طریف اعلام کرد بیست ماه پس از اجرای برجام نمی توانیم حتی یک حساب بانکی در لندن باز کنیم. تحریم های ضد انسانی -حتی در حد دارو ادامه داد.
🔻تیرماه ۱۳۹۸، نفتکش ایرانی را در جبل الطارق توقیف کرد و مادام که نفتکش انگلیسی از سوی ایران توقیف نشد، دست از شرارت و یاغیگری بر نداشت.
🔻در تمام این سال ها، میزبان گروه های متعدد تروریستی شده که ملت ایران را در مناطق مختلف کشور به خاک و خون کشیده اند.
🔹خلاصه این که انگلیسی ها در ادای احترام در آوردن نسبت به ملت ها، خیلی مبادی آداب هستند.
✍محمد ایمانی
✅ #بی_حیایی، #کشف_حجاب، #سلیطه_ها؛ چه باید کرد!؟
🔹طی سه دهه گذشته و در جریان یک جنگ فرهنگی همه جانبه نظام سلطه علیه ملت ایران، یک جریان اجتماعی #ارزش_گریز شکل گرفت. مدتی بعد با ادامه #عملیات_شناختی دشمن، این جریان دچار دگردیسی شده، از هنجار گریزی به سمت ارزش ستیزی تغییر ماهیت داد.
🔹 بخشی از این جریان اکنون پیاده نظام جریان ضدمردمی خارج از مرزها ست و با هدایت و انگشت اشاره اتاق عملیاتی آن علیه کشور و ملت پاچه گیری کرده و عملیات تخریبی انجام می دهد. راهبرد اتاق فکر صهیونیسم بین الملل اکنون این است که با به میدان کشاندن این #جریان_ستیزه_جو و بی حیا، آنها را به مقابله سیاسی و میدانی با ج.ا وا داشته و انرژی کشور را درگیر آن کند!
🔹اینجاست که کار برای نظام سخت شده است؛ هم باید به گونه ای رفتار کند که در #پازل_طراحی_شده درگیری اجتماعی با این جریان قرار نگیرد و هم مانع از شکسته شدن هنجارها و ارزشهای دینی و ملی بشود.
🔹️ در بخش اول مشکلی نیست اما مشکل اصلی اینجاست که به دلیل بی عرضگی، بی تفاوتی و بی غیرتی برخی از مدیران حاکمیت، عملا عرصه برای اقدامات تخریبی این جریان هنجار شکن باز شده است و هنجارهای ارزشی جامعه به سرعت در حال فروپاشی اجتماعی است. کار دقیقا در این نقطه گره خورده است و باعث شده تا جریان طرفدار نظامات ارزشی جامعه به شدت دچار دلخوری و دلشکستگی شود. بدترین قسمت داستان سیستم قضایی و انتظامی کشور است که عملا این پازل را تکمیل کرده و روز به روز اقتدار ارزشی کشور را خدشه دار می کند!
✍ دکتر یاری