eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
410 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️هنری رالینز، خواننده آمریکاییه که کل دنیا رو گشته، ازش میپرسن که خطرناک‌ترین جای دنیا کجاست؟ میگه بغداد، قاهره و کالیفرنیا... ⭕️بعدش هم که ازش میپرسن با دیدن کدوم کشور به آینده بشریت امیدوار شدی، جواب میده: !
661_36573586619032.pdf
1.2M
📝 نشریه الکترونیکی پرونده‌ای که القای فساد سیستمی را باطل کرد.
1_3781075883.pdf
4.76M
ارزشمند (۳۰ روز ۳۰ آیه) همراه با تفسیر رهبر عظیم الشان انقلاب برای هر آیه.
🔴 تفاوت احساس و ادراک در جنگ شناختی ✍ سید علیرضا آل‌‌داود احساس و ادراک دو مفهوم مرتبط اما مجزا در روانشناسی هستند. احساس به تجربه ی خام و اولیه ی محرک های حسی اشاره دارد. این تجربه شامل دریافت اطلاعات از طریق حواس پنجگانه (بینایی، شنوایی، بویایی، چشایی و لامسه) می باشد. به عبارت دیگر، احساس انعکاس مستقیم محرک های محیطی بر اندام های حسی و پردازش اولیه ی آن ها در مغز است. ادراک فرایندی پیچیده تر است که شامل تفسیر و سازماندهی اطلاعات حسی، بر اساس تجارب، دانش، افکار و هیجانات فرد می باشد. به بیان دیگر، ادراک معنایی است که ما به اطلاعات حسی خود می دهیم. برای مثال: احساس: دیدن یک سیب قرمز ادراک: تشخیص سیب به عنوان یک میوه، درک رنگ، شکل و اندازه ی آن، و تداعی طعم و بوی آن تفاوت های کلیدی بین احساس و ادراک: مرحله: احساس اولین مرحله در پردازش اطلاعات حسی است، در حالی که ادراک مرحله ی بعد از احساس و شامل تفسیر اطلاعات حسی می باشد. سادگی: احساس یک تجربه ی ساده و خام است، در حالی که ادراک یک فرایند پیچیده و ذهنی است. نقش تجربه: تجربه ی فرد نقشی اساسی در ادراک ایفا می کند، اما در احساس نقش کمتری دارد. آگاهی: احساس به طور مستقیم در آگاهی فرد رخ می دهد، اما ادراک می تواند به طور آگاهانه یا ناآگاهانه اتفاق بیفتد. مثال های دیگر: احساس: شنیدن صدای زنگ ادراک: تشخیص صدای زنگ به عنوان زنگ در خانه یا زنگ تلفن احساس: گرمای خورشید روی پوست ادراک: احساس گرما و تشخیص منبع آن (خورشید) آل داود می نویسد: در نهایت، احساس و ادراک دو فرایند به هم پیوسته هستند. احساس اطلاعات خام را برای ادراک فراهم می کند، و ادراک به اطلاعات حسی معنا می دهد.
‏بعضی وقتها به ذهنم می رسد برخی پروژه های فساد محصول نفوذ با هدف تصویرسازی از نظام ج.ا و بخشی از پازل مبارزه با آن است تا منفعت فردی-اقتصادی صرف. ‏از روش‌های انجام، متدهای درز اطلاعات، روش‌های برملا شدن، زمان اعلان، کیس های متهم و موج بعد آن می توان به این تحلیل رسید.
9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟣رهبری راهبردی امام خامنه ای در اعتراف دشمنان ✅ بخش مهمی از ارزیابی واقعی توفیقات و تحولات منطقه ای شگرف برآمده از انقلاب اسلامی و فتوحات محور مقاومت و اقتدار جهانی ایران که ناشی از رهبری حکیمانه امام خامنه ای است را باید در لابه‌لای اعترافات دشمنان قسم خورده اسلام و ایران جستجو نمود نه از زبان و قلم مسموم عناصر غرب گدایی که ماموریت اصلی‌شان سیاه‌نمایی ایران و انقلاب است؛ درهمین زمینه، سخنان اخیر "تامیر پاردو" رئیس پیشین سازمان اطلاعاتی و امنیتی "موساد"، در "موسسه مطالعات امنیت ملی" رژیم صهیونیستی درتاریخ (۱۷/ ۱۲ ۱۴۰۲ ) بسیار تامل برانگیز است؛ "اعترافات پاردو"به جهت اشراف وی بر پشت پرده رویدادهای منطقه و تحولات درون و بیرون سرزمینهای اشغالی، "منحصربه‌ فرد" می باشد و باید مورد دقت و کنکاش جهادگران عرصه تبیین قرار گیرد؛ این سخنان که کانال کاوش مدیا آن را ترجمه دقیق نموده حاوی نکات مهمی است: 1⃣ اسرائیل کشوری فاقد راهبرد است؛ 2⃣ اشتباهات اسرائیل ادامه دار است؛ 3⃣ ایران یک کشور در آستانه هسته ای است که از "بی‌خردی اسرائیل"بیشترین بهره ها را برده 4⃣ "هیچ خطری" ایران را تهدید نمیکند! خطر متوجه ما است 5⃣ دستاوردهای ایران محدود به زمینه هسته ای نمیباشد و این کشور نشان داده که "باهوش" است؛ پاردو در ادامه به سر سلسله "توفیقات عظیم" سه دهه گذشته ایران و جبهه مقاومت و "اصلیترین نقطه قوت" ام القرای جهان اسلام اشاره کرده؛ تصریح میکند: 6⃣ ایران دارای "رهبری راهبردی" است که توانسته دسترسی این کشور را به شرق دریای میترانه به نحو "حیرت انگیزی" میسر نماید. 🖌میراحمدرضا حاجتی
همسرش چند روز پیش‌ به دست حکومت روسیه کشته شد، ولی هم خودش در انتخابات روسیه شرکت کرد هم از هوادارانش خواست در انتخابات شرکت کنند! هر جور مقایسه کنیم کثیف‌ترین اپوزیسیون دنیا مال ایرانه
13.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
احساس وظیفه کردم که پاسخ حاج آقای صدیقی رو منتشر کنم. قطعا قضاوت نهایی با دادگاه و مقام قضایی هست. اما نباید از دادگاهِ افکار عمومی گذشت.
💠 اینکه امروز با کسانی مواجهه می شوید که به هیچ اصل و قاعده ای معتقد نیستند؛ ♦️علی رغم برخورداری از امکانات رفاهی مناسب ناسپاس هستند و کفران نعمت می کنند؛ ♦️علی دوام بر طبل ناامیدی می کوبند؛ ♦️دچار حس خود تحقیری اند؛ ♦️به همه چیز شک دارند؛ ♦️طرفدار سکولاریسم هستند؛ ♦️غرب و پهلوی را تطهیر و بزک می کنند و آنجا را بهشت و ایران را جهنم می پندارند:؛ ♦️توهم دانایی دارند؛ ♦️به اسلام و تعالیم الهی بی توجه یا مخالفت می کنند؛ ♦️دستاوردهای انقلاب اسلامی را نمی دانند و ناچیز می شمرند؛ ♦️نهادهای انقلابی و افراد خادم و متعهد را تمسخر می کنند؛ ♦️ بعضا دین ستیز، وطن ستیز، خانواده ستیز، پوچ گرا و شهوت پرست هستند؛ ♦️انتخابات را صوری و فرمایشی می دانند ونظام را با دیکتاتوری می پندارند و.... 🔳بخاطر این است که در فضای جنگ شناختی دشمن اسیر و ارتباطی با شبکه های جبهه حق ندارند. ۱۰ فرمان دشمن برای تحقق اهداف جنگ ترکیبی شناختی در ایران که افرادی با مختصات بالا ایجاد می کند از این قرار است: 🔴فرماني كه رسانه‌هاي دشمن روي آن متمركز هستند و همه روزه از سوي آلبانی نشینان، اصلاح طلبان، ارتش رسانه‌اي انگلیس در داخل کشور و خارج، واشنگتن، پاريس و ۸۲۰۰ تل‌آويو و ... روي آن كار مي‌شود، و روزانه هزاران خبر فیک و تحلیل مغرضانه را روانه رسانه هایی با مخاطب خالی الذهن و متوهم ایرانی می کند. 1⃣ پيشرفت‌هاي ايران را مخفي كنيد. 2⃣ به مشكلات و نارسايي‌ها و موضوعات یاس آور ضريب بدهيد. 3⃣ پيشرفت‌ كشورهايي كه خصم ايران درجهان و منطقه هستند بزرگ كنيد. 4⃣ اگر حکومت ايران رفت به سمت مبارزه با فساد، آن‌را به همه مسئولين نظام تسري دهيد و روي اين مسئله مدام تمركز كنيد، حتی اگر با فساد برخورد کرد آنرا وارونه جلوه دهید. 5⃣ مردم را از بهتر شدن اوضاع نااميد كنيد. 6⃣ هر اعتراض و شورشي به هر دليل رخ داد به دنبال كشته‌سازي باشيد. 7⃣ از هر بهانه‌اي براي مسخره كردن آخوندها و نهادهای انقلابی استفاده كنيد. 8⃣ دنبال ترويج و تبليغ آدم ناكارآمد و بي‌عرضه در انتخابات باشيد، تا ثابت شود نظام ناكارآمد است. 9⃣ فساد مسئول منتخب مردم را به حساب نظام بگذاريد . نگذاريد مردم بفهمند اگر اشكالي هست بالاخره خودشان رأي دادند. 🔟 به چهره قهرمانان ، پاكان و پهلوانان عرصه سياست وخدمت به كشور لجن بپاشيد نگذاريد آنها به عنوان اسوه به جامعه معرفي شوند. 🔻فضای مجازی رهاشده و پلتفرم‌های آمریکایی صهیونیستی بستر اجرای راهبردهاب بالا دشمن است. 🔻 دشمنان داخلی و خارجی آینده نظام و ملت بزرگ ایران اسلامی را بویژه در تمدن سازی را با تحقق اهداف بالا تحت الشعاع قرار دهند و با موانع زیادی مواجهه می کنند.
📌قابل توجه مسئولان جمهوری اسلامی ایران❗️ جنگ روایت‌ها ♨️ روس ها برای دانش آموزان کلاس یازدهم (۱۷ ساله‌ها) در سال تحصیلی جدید، کتابی نوشته‌اند که جنگ روسیه و اوکراین را تشریح می‌کند. ببینید روایت رسمی از یک واقعه مهم، آن هم در سطح مدارس تا چه اندازه در روسیه جدی گرفته می‌شود. ⁉️آیا در ایران هم برای فتنه‌های مختلف و دشمن شناسی اینچنین تدبیر می‌شود یا اینکه کسانی که بیشترین بهره را از بیت المال و نظام می‌برند و توسط همین نظام مسئولیت گرفته یا مشهور شده‌اند، با انواع و اقسام برنامه‌ها در حال سیاه نمایی، شبهه افکنی، قبح شکنی و قانون شکنی هستند؟! 🔷 چرا در کتب درسی ایران ابعاد دقیق انقلاب اسلامی مثل: علل انقلاب، دشمن شناسی و علل دشمنی ها، غرب شناسی، سواد رسانه ای، انقلاب و ظهور و....به صورت حرفه ای و اثر گذار تحلیل و تشریح نمی شود‼️ چرا جریان نفوذ در تدوین کتب درسی دانشگاهی و مدارس همچنان یکه تاز است؟   ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️خال‌زنی حاج محمود کریمی در جنگ شناختی 📌رفقا به رسانه نبازیم...
🔴لگد ظریف به جسد جریان دوم خرداد؛ جریان اصلاحات در حلقه سخت خود اعتباری ندارد؛ مردم که جای خود ♦️انتقادات صریح ظریف از اصلاح‌طلبان و تندرو خواندن آنها باعث شده تا این جریان سیاسی، چند روز اخیر را صرف تکذیب ادعاهای او کنند. ♦️حجم گسترده انتقادات و هجمه‌ها از سوی اصلاح‌طلبان باعث شد تا جواد ظریف با انتشار یادداشتی در شبکه اجتماعی ایکس، از اظهارات اولیه خود عقب نشینی کرده و بنویسد: همواره مخالف تندروی از سوی هر گروه و جناحی بوده و اشاره‌ام به اندک تندروانی از اصلاح‌طلبان بوده است که در همان زمان هم رفتارشان مورد تایید اکثریت اصلاح‌طلبان و رهبران آن نبوده است. ولی متاسفانه رفتار آنها به پای کلیت اصلاح‌طلبان نوشته شده و می‌شود. ♦️هر چند ظریف در یادداشت توضیحی خود به صورت تلویحی از اصلاح طلبان عذرخواهی کرده، اما آنچه را که اظهارات او عیان کرده این مساله است که جریان اصلاحات در حلقه سخت سیاستمدارانش هم اعتباری ندارد، هر چند که انتخابات و وقایع چندسال گذشته نشان داد در نزد مردم نیز هیچ اعتباری برای آنان نمانده است.