11.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📱رهبر انقلاب در منزل شهید رئیسی: آقای آلهاشم، آقای امیرعبداللهیان، پاسدار رئیسجمهور، استاندار و گروه پروازی هم به برکت شهید رئیسی اوج گرفتند
✏️ آن کسانی هم که با ایشان در این حادثه بودند، واقعاً کسانی بودند که موقعیّت مردمی داشتند، مثل آقای آلهاشم؛ آنها هم اوج گرفتند. آقای [امیر]عبداللّهیان، آن پاسدار ایشان، استاندار و آن گروه پروازی هم به برکت این مرد پرواز کردند، اینها هم اوج گرفتند، اینها هم در چشم مردم عزیز شدند، شیرین شدند.
☝ برشی از نماهنگ "خداوند ابراهیم را دوست داشت"؛ بیانات منتشرنشده رهبر انقلاب در منزل شهید رئیسی
📥 مشاهده نسخه کامل نماهنگ در سایت | آپارات
🔵 آقای رئیسی دست مریزاد
◽️دولت سیزدهم در شرایطی آغاز به کار نمود که برجام لافرجام دولت گذشته هیچگونه تاثیری بر سفره و معیشت مردم نداشت و از سوی دیگر آمریکا و اروپا تحریمهای شدیدی بر ضد ایران اعمال نمودند بنابراین شهید رئیسی سعی نمود دیپلماسی فعالتری را در عرصه منطقه و جهان با اولویت کشورهای همسایه در پیش بگیرد. بطور کلی دولت در این راستا چهار گام اساسی را برداشت:
⬅️توسعه دیپلماسی اقتصادی
⬅️توسعه روابط منطقهای
⬅️ پیوستن به پیمانهای بزرگی همچون شانگهای ، بریکس و افزایش همکاری با سازمانهایی همچون اکو و اتحادیه اقتصادی اوراسیا
⬅️هماهنگی و پیوند دیپلماسی با میدان
◽️ یکی از کارهای برجسته دیپلماسی سیزدهم احیاء، تعامل و ارتقاء روابط با کشورهایی همچون روسیه، تاجیکستان، ترکمنستان،هند،پاکستان، جمهوری آذربایجان، عربستان سعودی ، امارات متحده عربی و ... بوده است که در دراز مدت باعث کم اثر شدن تحریمهای آمریکا و غرب بر ضد ایران خواهد شد که یک نمونه آن افزایش صادرات تقریباً دو میلیون بشکه ای نفت در روز بوده است در حالیکه که این مقدار فروش در دولت دوازدهم حداکثر به سیصد هزار بشکه در روز می رسید.
◽️اقدامات ذیل حاصل تلاش دستگاه سیاست خارجه دولت سیزدهم بوده است که برابری می کند با چهار سال عمر یک دولت
👈توافق ایران و عربستان با میانجیگری چین
👈توافق ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی
👈امضای بیست سند همکاری در ادامه قرار داد ۲۵ ساله ایران و چین در سفر آقای رئیسی به چین
👈موافقتنامه تجارت آزاد ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا
👈امضای سند همکاری ۲۰ ساله بین ایران و ونزوئلا
👈عضویت دائم ایران در پیمان شانگهای
👈تفاهم نامه همکاری فرهنگی اجتماعی بین ایران، عراق، یمن، فلسطین، سوریه و لبنان
👈امضای قرارداد سه جانبه سوآپ گاز بین ایران، ترکمنستان و آذربایجان از خاک ایران
👈امضای تفاهم نامه همکاری های سیاسی و اقتصادی با سوریه در سفر وزیر خارجه ایران به دمشق
👈امضای ۱۴ تفاهم نامه با قطر در سفر شهید رئیسی به دوحه (سرمایه گذاری مشترک و توسعه زیرساخت ها)
👈امضای ۲۰ توافقنامه سند همکاری بین ایران و کشورهای غرب آفریقا
👈امضای سند تفاهم همکاری های اقتصادی- گمرکی بین ایران و تایلند
👈امضای یاداشت تفاهم همکاری علمی ایران و عراق
👈امضای یادداشت تفاهم همکاری های حمل و نقل هوایی بین ایران و امارات
👈امضای هشت سند و یادداشت تفاهم همکاری با ترکیه در سفر اردوغان به ایران
👈امضای چهار سند همکاری اقتصادی- سیاسی بین ایران و روسیه
👈امضای سند همکاری امنیتی با عراق
👈امضای سند همکاری ایران و کوبا
👈امضای سند همکاری سیاسی - اقتصادی ایران و مجارستان
👈امضای ۱۷ سند همکاری و یک بیانیه مشترک میان ایران و ازبکستان
👈امضای ۹ یادداشت تفاهم و سند همکاری بین ایران و قزاقستان
👈امضای ۱۷ سند همکاری بین ایران و تاجیکستان
👈امضای تفاهم نامه همکاری های اقتصادی و نفتی با ونزوئلا
👈امضای ۱۲ سند همکاری بین ایران و عمان
👈امضای ۹ یادداشت تفاهم و بیانیه مشترک بین ایران و ترکمنستان
▪️اینها تنها بخشی از اقدامات صورت گرفته در دستگاه دیپلماسی سیزدهم بوده است 👆
👈نکته بعدی که در بالا هم به آن اشاره کردیم هماهنگی و پیوند دستگاه دیپلماسی با میدان بوده است که منجر به اقتدار و بازدارندگی هرچه بیشتر ایران اسلامی در سطح منطقه و بینالملل گردید که نمونه آن را میتوان در حمایت دولت سیزدهم از عملیات طوفان الاقصی و دفاع از مردم مظلوم غزه و همچنین در عملیات وعده صادق دید.
◽️بوجود آمدن نظم نوین در منطقه و نزدیکتر شدن سه قدرت ایران، روسیه و چین در مقابل جبهه غربی را هم می توان به دستاوردهای سیاست خارجی دولت سیزدهم اضافه نمود.
◽️البته داستان عملکرد سیاست خارجه این دولت مفصل است. یادداشت طولانی شد و زبانم قاصر. به همین مقدار بسنده می کنم فقط می توانم بگویم دست مریزاد آقای رییسی. از شما و آقای امیرعبداللهیان مچکریم. شما بلد بودن زبان دنیا را ترجمه کردید👏👏
📝 #محسن_صیاد_قنبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چه تعداد از مردم در تشییع شهدا شرکت کردند؟
🔹رحیمپور ازغدی: بیش از یک میلیون نفر در تبریز، یک میلیون نفر در قم، سه-چهار میلیون در تهران، سه میلیون نفر در مشهد و یک میلیون نفر در بیرجند در تشییع پیکر رئیسجمهور و همراهان شرکت کردند.
🔴 #شایعه
سد قیز قلعه سی که رئیسی برای افتتاح اون رفته بود و بالگردش سقوط کرد، قبلاً زمان روحانی افتتاح شده بود!!
🔴 توضیح وزارت نیرو در خصوص این ادعا:
🔹پیشرفت پروژه سد قیزقلعهسی از سال ۱۳۸۵ تا پایان دولت دوازدهم کمتر از ۸۰ درصد بود به نحویکه قابلیت بهرهبرداری به هیچ وجه امکانپذیر نبود و امکان تنظیم آب از سد برای شبکههای آبیاری و زهکشی پایین دست وجود نداشت.
🔹 با توجه به اهمیت سد و شبکههای آبیاری قیزقلعهسی برای توسعه شمال غرب کشور و برنامه قوه مجریه به منظور تکمیل طرحهای نیمهتمام، این پروژه در فهرست طرحهای اولویتدار دولت سیزدهم قرار گرفت.
🔹در این راستا، طی کمتر از ۳ سال فعالیت دولت سیزدهم اقداماتی نظیر تکمیل سازه بدنه سد (بتنریزی و خاکریزی)، نصب تجهیزات هیدرومکانیکال و ابزار دقیق، حفاری و تزریق پرده آببند، جاده و تونلهای دسترسی، ساخت ساختمانهای بهرهبرداری، تکمیل پانلهای بتنی و تکمیل تاج سد و محوطهسازی تا پیشرفت ۱۰۰ درصد و تکمیل عملیات اجرایی به پیش رفت و پروژه در اردیبهشت ۱۴۰۳ مهیا بهرهبرداری و تزریق آب به شبکههای آبیاری و زهکشی پایین دست شد.
🔹 اعتبارات تامین شده برای ساخت سد و شبکههای آبیاری قیزقلعهسی در دولت سیزدهم بیش از ۲ برابر کل اعتبار تخصیص یافته در ۱۵ سال قبل بود.
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆زنگ عبرت
👆هم ببین هم برای دیگران بفرستید
تا برخی افراد گول این اشخاص را دیگه نخورند
😏آخه از الان دارن دوباره دون می ریزند.
12.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆این کلیپ باید تا روز انتخابات و هر روز مورد بازبینی قرار بگیرد تا کسانی که این روزها مشغول جلساتشان شدهاند تا مجددا به قدرت برسند و حکومت باندهای زور و قدرت بر مردم را برپا کنند، مجال بازگشت نیابند.
#شهید_جمهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 تمسخر و اهانت احمدینژاد علیه رهبری و ولی فقیه مسلمین، رهبری که احمدینژاد روزی وی را عادلترین، شجاعترین و پاکترین رهبر جهان میدانست.
بنظر شما نام این تناقض چیست؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 پاسخ ساده شهید رئیسی به ماجرای اعدامها ...
▪️◾️▪️
#سیدالشهدای_خدمت | #شهید_جمهور
🔰زنگنه با این کارنامه رویش میشود نسخه هم بپیچد؟!
🔻زنگنه وزیر پیشین نفت، از فقدان تعاملات جهانی انتقاد کرده و آن را عاملی برای عدم توسعه کشور خواند.
بیژن زنگنه، در مجمع عمومی انجمن بهرهوری گفت: «بعد از انقلاب نوعی غربستیزی حتی در بین نخبگان ما وجود دارد و هرچه هم تولید میکنیم، میگوییم از مشابه خارجی آن بهتر است که این در موارد زیادی نادرست است»
🔹زنگنه با اشاره به «ناراحتی یکی از وزرای ژاپن از کاهش ورشکستگی در شرکتهای ژاپنی» گفت: «الان در مواردی دولت و قوه قضائیه ما شرکتهای ورشکسته را با زور و دستور به چرخه حیات برمیگردانند و اصلاً قیمت تمامشده مهم نیست و تنها کارگران باید حقوقشان را بگیرند. اما آن وزیر ژاپنی از این ناراحت بود که رقابت، بین شرکتهای ژاپنی کم شده است.»
♦️زنگنه با تاکید بر اینکه تحریم، دشمن شماره یک بهرهوری است، ادامه داد: «اقتصادی که بر رانت بنیان نهاده شده، ربطی به بهرهوری ندارد. »
وی گفت: «معتقدم بنزین را وقتی باید گران کرد که خودرو خیلی ارزان شود. ما خودرو را خیلی به مردم گران میفروشیم. بگذاریم خودرو رقابتی شود تا مردم بتوانند بهترین خودرو را بخرند. من همیشه مخالف افزایش قیمت بنزین بودم، چون مردم تحمل ندارند»
🔹درباره سخنان آقای زنگنه چند نکته گفتنی است:
🔻اولا دوره طولانی تعامل خارجی ایشان در مسند وزارت، به دو بار کلاهبرداری شرکت فرانسوی توتال و نقض عهد این شرکت در کنار پرونده فساد و رشوه شرکت استات اویل و همچنین پرونده فساد و خسارت کرسنت منتهی شده است. بعید است در دنیا وزیری به اندازه ایشان این میزان سابقه کارکرد منفی و خسارتبار داشته باشد و در عین حال از موضع نقد و طلبکاری و نکتهدانی حرف بزند.
🔻ثانیا آقای زنگنه از تئوریسینهای دولت برجام با همه ادعاها و هیاهوهاست که با وجود تعطیلی ۹۵ درصد برنامه هستهای، دو برابر شدن شمار تحریمها را به ارث گذاشت و صادرات نفت را به زیر ۳۰۰ هزار بشکه رساند. بیژن زنگنه ۲۸ خرداد ۹۸ در مجلس گفته بود: «امروز، هیچ نفتی نمیتوانیم بفروشیم، حتی اگر بفروشیم، پولش را نمیتوانیم بیاوریم».
🔻ثالثا وضعیت اتکای محض به دشمنی به نام آمریکا در دولت برجام به حدی افراطی و ضد منطق تعامل بود که حتی آقای ظریف در آخرین گزارش برجامی به مجلس اعلام کرد: «اگر با خوشخیالی، دوستان دوران سختی را در سراب طمع سرازیر شدن شرکتهای غربی از خود نرنجانده بودیم، دوستانمان سرخورده نمیشدند و در دوران سختی، رهایمان نمیکردند».
🔻رابعا آقای زنگنه مدیر ارشد دولت اصلی که با سوءمدیریت و ترک فعل، بالغ بر هشت هزار کارخانه را به تعطیلی یا رکود شدید کشاندند و حالا ایشان با اعتماد به نفس، از بهرهوری و تولید و نظر مقام ژاپنی و.. حرف میزند!
🔻خامسا در حالی که شرکتهای غربی دولت روحانی را فریب داده و دست آنها را در پوست گردو گذاشتند، فناوران داخلی توانستند در همان دوره پالایشگاه عظیم ستاره خلیجفارس را بسازند. اما آقای زنگنه باز هم خیال میکند مرغ همسایه غاز است.
🔻سادسا در موضوع بنزین، آقای زنگنه قیمت را به شکل نمایشی (در خدمت برجام) ثابت نگه داشت و سپس دولت در اثر انواع ناترازیهای پدید آمده، ناگهان قیمت را سه برابر کرد و آن شوک را که دستاویز آشوبافکنی دشمنان شد، به جامعه داد.
✍ کیهان
☑️ دو برداشت ناقص از تشییع میلیونی شهید رییسی
✍️مهدی جهان تیغی
◾️«تشییع رئیس جمهور شهید، احیای سرمایه اجتماعی جمهوری اسلامی بود.» این گزاره به بنا به دلایلی غلط، یا حداقل چندان کامل نیست. گرچه ممکن است افراد یا گروههایی بر اثر تحول روحی یا تازه آگاه شدن از شخصیت و یا اقدامات دولت آیت الله رئیسی در مراسم تشیع رئیس جمهور شهید شرکت کرده باشند؛ یا حتی گفته شود که حضور میلیونی اخیر مردم در تهران، قم، تبریز و مشهد از برخی صحنههای مناسبتهای اجتماعی و سیاسی جمهوری اسلامی در ظاهر بزرگتر به نظر میرسد ولی همهی اینها جدا از سرمایه واقعی و بالفعل جمهوری اسلامی نیست.
1️⃣ جمهوری اسلامی یک سرمایه بالقوهی میلیونها نفری دارد، که بنا به شرایطی تبدیل به سرمایه بالفعل در صحنه و خیابانها میشود. یکی از آن شرایط خاص در مراسمات تشییع میلیونی شهیدانی همچون حاج قاسم سلیمانی و شهید رییسی دیده شد. مردم این شهدا را مظهر شعارهای انقلاب میدانند و هر چقدر افرادی به این مظاهر نزدیکتر بودند، مراسم تشییع آنها شلوغتر بوده است. اما یکی دیگر از صحنههایی که سرمایه بالفعل جمهوری اسلامی را به نمایش میگذارد، مراسمات میلیونی عزاداریهای ایام محرم است. دلیل آن نیز مشخص است! اکثریت قاطع مردم ایران، جمهوری اسلامی را مهمترین پاسدار عزاداری امام حسین و ادامه خط عاشورا میدانند و دشمنانش را نیز دشمن امام حسین و عزاداریها میپندارند. یکی دیگر از آن صحنهها و شرایط خاص بالفعل شدن سرمایه اجتماعی جمهوری اسلامی، زمانی هست که ایران مورد تهدید مستقیم و ملموس دشمن خارجی قرار میگیرد. چون اکثریت قاطع مردم، جمهوری اسلامی را مهمترین دلیل حفظ ایران و جلوگیری از تجزیه آن میدانند و همچنین مخالفان جمهوری اسلامی را دست اندرکاران مستقیم و یا زمینهسازان غیر مستقیم تجزیه ایران عنوان میکنند.
2️⃣ برخی به درستی میگویند که خون شهید، سبب چنین تحول و خلق چنین امواج بزرگی در جامعه میشود. اما این جمله نیز گزاره کاملی نیست. چراکه در طول تاریخ، علما و خدمتگذاران بزرگی در حوادث بزرگ و حتی غمانگیزتری در خود ایران به شهادت رسیدند، ولی جامعه چنین واکنشهایی را از خود بروز نداده است. بنابراین بخش مهمی از این حضور میلیونی ماحصل مردم این دوره از تاریخ ایران است. مردمان این دوره از تاریخ را نیز انقلاب اسلامی شکل و پرورش داده است. وقتی از این منظر به قضایا نگاه میکنیم کم لطفی ست که به اکثریت تشییع کنندگان شهید رئیسی به دیده افراد متحول شده یا سرمایه مجددا احیا شده جمهوری اسلامی بنگریم. دقیق تر آنکه جمعیت میلیونی تشییع کننده آیت الله رئیسی مظهر معرفت و زنده بودن جامعه ایرانی در دوره جدید تاریخ این کشور و صدالبته نشانه دهندهی مردمی بودن ریشهی جمهوری اسلامی و قوت آن هست.
هدایت شده از بصیرت
💢اعتراف به قدرت دیپلماسی دولت سیزدهم!
🔹روزنامه «شرق» با نگاهی به ترکیب و تعداد میهمانان خارجی که در مراسم یادبود سیدابراهیم رئیسی شرکت کردند، نوشت: «باید شاهد صفحه جدیدی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران باشیم. خاصه آنکه در بین میهمانان، انتظاری برای حضور مقامات برخی کشورها وجود نداشت، اما حضور آنان که برای اولین بار روی داد، حکایت از آن دارد که سیاست خارجی ایران مشخصاً به نقطهای رسیده که گزاره انزوای دیپلماتیک ایران را غیرواقعی جلوه میدهد.»
🔸این روزنامه اصلاحطلب در عین حال تأکید کرد: «این مسئله به واسطه عملکرد دولت سیزدهم و تحرکات شهید حسین امیرعبداللهیان بوده است.»
🔹گفتنی است، کیفیت و حجم همدردی کشورها با ایران، چیزی بسیار فراتر از پروتکلهای جاری در آداب کنسولی بوده است؛ به گونهای که میتوان گفت، مهمترین معنای فرامتنی این حضور و همدردی بینالمللی، زوال افسانه انزوای ایران و نادیده گرفتنش در معادلات جهانی است.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa