فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️ اونچنان رونق اقتصادی ایجاد میکنم...
‼️اونچنان با آرامش بنزین را گران میکنیم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🔴 سعید لیلاز، اقتصاددان اصلاحطلب از عملکرد اقتصادی دولت رییسی میگوید!! #حتما_ببینید
✖️عملکردی که توسط بسیاری سانسور شد و حتی رهبر انقلاب از این سانسور همهجانبه گلایه کردند و گفتند دلم برای رییسی سوخت.
نقشه جلیلی هراسی
کجا طراحی شده است؟
🔻انگلیس و آمریکا، نگران انتخابات ایران هستند؛ این که روند قدرتمند شدن ایران در دولت آیت الله رئیسی، ادامه می یابد؟ یا می شود با دستکاری در افکار عمومی به واسطه نیروهای نیابتی، دوباره ایران را به موقعیت ضعف و التماس برگرداند؟
🔹نشریه آمریکایی المانیتور در این زمینه هماهنگ با غربگرایان نوشته است: "ترس از جلیلی سرنوشت انتخابات ایران را رقم میزند؟ پیشتازی پزشکیان نشان دهنده فشار برای تغییرات اساسی در رابطه با اقتصاد و روابط با بقیه جهان است".
🔻روزنامه انگلیسی گاردین هم به تازگی با حمله به دکتر جلیلی نوشته است: یک تندروی جهادی قصد ریاست بر ایران را دارد.
🔹این روزنامه دو هفته قبل، به قلم «پاتریک وینتور» دبیر سرویس دیپلماتیک خود، ضمن انتشار مطلبی جهتدار به نفع نامزد مدعیان اعتدال و اصلاحات، او را «گزینهای برای اعمال تغییراتی هر چند جزئی در ایران» معرفی کرده بود.
🔻گادین همان روزنامه ای است که ژانویه 2024 (اواخر دیماه سال گذشته) در تحلیلی به قلم «سایمون تیسدال» سردبیر خارجی بخش خارجی خود، تحلیلی با این عنوان قابل توجه را منتشر کرد:
«The US isn’t the biggest power in the Middle East any more. Iran is».
🔹گاردین در این یادداشت با اشاره به پیروزیهای چند سال اخیر ایران در دو حوزه میدان و دیپلماسی نوشته بود: "آمریکا دیگر، بزرگترین قدرت در خاورمیانه نیست، ایران است. جایگاه قدرت برتر در منطقه، اکنون در اختیار ایران است".
🔻آمریکا و انگلیسی که حقوق ایران را در برجام پایمال کردند، دوست دارند دولتی در ایران سر کار بیاید که بشود دوباره به ملت ایران زور گفت و باج های بیشتری مطالبه کرد. امتیازاتی که به امنیت و اقتدار ملی ایران بر می گردد.
.
کجای نقد طیب نیا
قابل تقطیع است ؟!
🔹آقای ظریف در واکنش به انتشار سخنان انتقادی آقای طیب نیا، ماجرا را به "ضبط دزدانه" و "تقطیع سخنان" ربط داده است. اما کجای این سخنان طیب نیا سر کلاس درس، محرمانه یا قابل تقطیع است:
🔻"ایشان (پزشکیان) فردا رییس جمهور بشود، ظریف را می خواهد به عنوان وزیر خارجه معرفی کند؛ حتما مجلس رای نخواهد داد. بگذریم از اینکه من، ظریف رو ضعیف ترین وزیر خارجه بعد از انقلاب می دانم.
🔻قوی ترین کارشناس، هر چیزی جای خودش را دارد. قوی ترین کارشناس، ضعیف ترین وزیر خارجه! دوره آقای ظریف روابط خارجی ما افتضاح بود خصوصا روابط منطقه ای!
🔻ایشان اصلا آدم اجرایی نیست. قائم مقامش هم یک آدم خیلی ضعیفی را گذاشته بود".
🔹ضمنا آقای ظریف درباره انتشار فایل های صوتی خودش نیز همین ادعاها را مطرح کرده بود اما در یک مورد سعید لیلاز فاش کرد که درز دادن آن فایل، اقدامی عمدی برای پالس دادن به دولت آمریکا و جلب حمایت انتخاباتی در سال ۱۴۰۰ بود!
♦️آیا انتشار فایل صوتی آقای طیب نیا نمی تواند از همین جنس درز دادن ها و ناشی از اختلافات شدید در درون ستاد ائتلافی مدعیان اعتدال و اصلاحات باشد؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حاج قاسم سلیمانی: حقیقت آرامآرام، با صبر خودش را دارد نشان میدهد...
15.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ وزیر نفت به ادعاهای پزشکیان در مناظره انتخابات:
- میگویند ایران #نفت را به چین با تخفیف بالا میفروشد و پولش را نمیگیرد، این حرف واقعیت ندارد.
- رقم تخفیف نفت کمتر از ۵ دلاره و ایران به ۱۷ کشور دنیا حتی اروپا نفت صادر میکند، اما به دروغ میگویند آمریکا تحریم را شل کرده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرلشکر سلامی: راه صادراتِ نفت ما باز شد چون هرکسی کشتی ما را گرفت کشتی او را گرفتیم، هرکسی کشتی ما را زد کشتی او را زدیم
پرچم ایران امروز بر بلندای کشتیهای تجاری و نفتکش ما در اهتزاز است و خطوط کشتیرانی ما از خطوط هر قدرت و کشور دیگری در جهان امنتر است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر محمد جواد لاریجانی از پشت پرده اصرار اصلاحطلبان برای اجرای FATF میگوید؟ آنها نمیخواهند ایران تحریمها را دور بزند.
🔻 آیا پزشکیان مناظره ی امشب را باخت؟
🔹 پاسخ را در توئیت آذری جهرمی بیابید که به مجری مناظره اعتراض کرد!
🔹 میخواهند شکست را بیندازند گردن صدا و سیما....
🔻 امشب مناظره ی ششم ریاست جمهوری و دومین مناظره دو نفره بعد از ۱۵ سال برگزار شد. پزشکیان شب قبل را آرام شروع کرد اما طوفانی تمام کرد به طوری که جلیلی نسبتاً با چالشهایی رو به رو شد.
امشب ماجرا متفاوت بود و پزشکیان از دقایق اول با حمله ای تند شروع کرد.
در این حمله پزشکیان میخواست صریح باشد اما نتوانست مرز صراحت و ادب را رعایت کند.
بارها جلیلی را تو و این، خطاب کرد و در حرفش پرید.
🔻 دقایق میانی مناظره نشان داد که پزشکیان برای پنهان کردن برنامه نداشتنش و عدم پاسخ به سوال مجری قصد دارد هوشمندانه جلیلی را به چالش بکشد. استراتژی او چنین بود:
سوال از طرف مقابل درباره ی اینکه برنامه داری یا نه؟ همزمان پرسش سوال دیگری مبنی بر اینکه: آیا این برنامه عقلانی و علمی است یا نه....
بحثی فرسایشی که در تلاش بود هم طرف مقابل را مشغول کند و هم نداشتن برنامه توسط پزشکیان را به حاشیه ببرد.
🔻 از اتفاقات ترسناک مناظره امشب میتوان به این موارد اشاره کرد:
پزشکیان علاوه بر این که تاکید کرد برنامه ندارم وقتی به بحث اجرای برنامه هفتم (که بارها میگفت قصد اجرایش را دارد) رسید گفت: قول نمیدهم اجرایش کنم.
مسئله ای که این پیام را به مخاطب القا میکرد که نه برنامه دارم و نه قصد اجرای برنامه ی موجود را دارم.
پزشکیان همچنان بر این مانور داد که حتما مشکلات را بررسی خواهم کرد تا این سوال در اذهان ایجاد شود که او پس از ریاست جمهوری تازه قصد بررسی دارد؟ او همچنین تلاش کرد دولت روحانی و اعضای ستادش را گردن نگیرد و با مانور دادن روی خاتمی خود را تداوم او القا کند.
🔻 پزشکیان چندین بار به دولت شهید رئیسی نیز حمله کرد و اگرچه در ابتدای مناظره از بابت اشتباه کلامی درباره شهید رئیسی عذرخواهی کرد و خود را دوستدار او معرفی کرد اما اگر بخواهیم به اخلاق نمره بدهیم، او امشب بیشتر شبیه مهرعلیزاده بود تا مسعود پزشکیان ...
در طرف مقابل سعید جلیلی به دلیل آنکه مناظره به مجادله تبدیل شد از پاسخ به چند سوال مجری جا ماند. اما وقتی مسئله ی ساخت مسکن مطرح شد؛ توضیح داد که منابع باید از کجا تامین شود و سپس به پزشکیان گفت: همین نشان میدهد شما حتی برنامه هفتم را هم مطالعه نکرده اید.
این مسئله از این جهت مهم است که ناخواسته به مخاطب این پیام را مخابره میکرد که جلیلی دارد به پزشکیان درس حکمرانی میدهد و پزشکیان چندان درک درستی از حکمرانی ندارد.
🔻 ترسناک ترین قسمت از مناظره ی امشب شاید آنجایی باشد که مجری دو سوال از پزشکیان پرسید و گفت: شما قبلا چنین گفتهاید (در مخالفت با افزایش یارانه و واردات خودرو) و پزشکیان در پاسخ گفت: من اینها را نگفته ام.
موضوعی که نشان میداد هیچ بعید نیست در آینده او چیزهایی بگوید و مسئولیتش را بر عهده نگیرد...
در میانه ی مناظره اعضای ستاد پزشکیان از جمله آذری جهرمی توئیت هایی هماهنگ با این عنوان منتشر کردند که مجری مناظره سوالات هدفمند و جهت دار از او پرسیده است!
مسئله ای که نشان میداد از نگاه آنها پزشکیان بازنده مناظره است. حالا آنها کوشیده اند این تقصیر را گردن مجری بیندازند....
🔻 در پایان مناظره بر خلاف شب گذشته پزشکیان با جلیلی دست نداد و سالن را ترک کرد.
مسئله ای که نشان میداد احتمالا پزشکیان هم به مانند درکی که اعضای ستادش از مناظره داشتند حس مثبت و پیروزی از آن دریافت نکرده است....
در کل پیروز مناظره ی امشب را می توان همان طور که حسام الدین آشنا گفت سعید جلیلی دانست. پیروزی او هم به این شکل نبود که بتواند آرا خود را حفظ کند. بلکه جلیلی اگرچه جلیلیِ مناظره ی چهارم نبود اما طوری ظاهر شد که اگر واقعا مردم بخواهند بر اساس مناظره ی امشب نظر دهند باید رئیس جمهور مردم ایران باشد.
#آقای_تحلیلگر
28.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴سخنرانی دکتر جبرائیلی به زبان ترکی در اردبیل
🔸رئیسی در راه خدمت به مردم آذربایجان شهید شد. مردم غیور این منطقه به دشمنان رئیسی رای نخواهند داد
🔸پول هزینههای تبلیغاتی آقای پزشکیان را چه کسانی میدهند؟ فردا آقای پزشکیان نماینده مردم خواهد بود یا نماینده سرمایهداران؟
🔸تیم آقای پزشکیان عوامل قحطیاند. برق کم داریم چون اردکانیان گفت نیروگاه نمیسازم. بنزین کم داریم چون زنگنه گفت پالایشگاهسازی کثافتکاری است. مسکن کم داریم چون آخوندی گفت افتخارم این است که یک مسکن نساختهام.
🔸آقای ظریف! دوران کاسبی با تحریم تمام شد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مشروح بیانات امروز رهبر انقلاب دربارۀ مرحلۀ دوم انتخابات ریاستجمهوری
🔰معنادهی و روایت سازی واقعی از ۶۰درصدی که در انتخابات مشارکت نکردند چیست؟
🔹اصل اینکه افزایش یا کاهش مشارکت در انتخابات مجلس یا ریاست جمهوری را که هر کدام یک جزء نظام سیاسی و نه کل آن است ، به افزایش و یا کاهش سرمایه ملی و مقبولیت عمومی نظام سیاسی تعبیر شود ، درست نیست . چرا ؟
🔹برای اینکه کاهش و افزایش مشارکت مردم بازتاب رضایت یا عدم رضایت مردم از روند اداره کشور است نه لزوما بازتاب رضایت و عدم رضایت از فلسفه سیاسی و اصل حقانیت و مردمی بودن نظام سیاسی است.
🔹چطور می شود گفت در انتخاباتی که مثلا" در سال ۱۳۸۲ با مشارکت ۵۱ درصد برگزار شده است را نشان کاهش محبوبیت نظامی بدانیم که در انتخابات شش سال پس از آن مشارکت ۸۵ درصدی را شاهد بوده است؟ مگر محبوبیت نظام سیاسی ظرف شش سال دچار تحولی در حد ۳۴ درصد می شود. بنابراین اصلا" انتخابات هایی که برای یک جزء نظام برگزار می شود ، چه افزایش داشته باشد و چه کاهش ، شاخص ارزیابی نظر مردم در باره نظام سیاسی نیست .
🔹یک مثال دیگر ، مشارکت مردم در انتخابات مجلس خبرگان رهبری نوعا" با مشارکت بسیار کمتر از انتخابات مجلس شورای اسلامی همراه می شود و حال آنکه در دوره های اخیر این دو انتخابات در یک روز برگزار شده است . خب عدد مشارکت در کدامیک ، عدد مقبولیت نظام سیاسی است؟
🔹هکذا مشارکت مردم در انتخابات شوراها بسیار کمتر از مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری است . خب کدام عدد ترجمه محبوبیت نظام سیاسی است ؟
🔹مشارکت مردم ارتباط مستقیمی با دغدغه مردم دارد. در مورد خبرگان با همه اهمیتش ، مردم دغدغه پیدا نمی کنند چون موضوع آن دغدغه روزانه شهروندان نیست . هکذا شورای شهر به دلیل محدود بودن حوزه عمل آن در مقایسه با مجلس شورای اسلامی خیلی محل توجه مردم نیستند. این ها ربط روشنی با مقبولیت یا عدم مقبولیت نظام سیاسی ندارد.
🔹اما همین موضوع میزان مشارکت مردم از منظری دیگر :
دشمن با تبلیغات سیاسی که متاسفانه توسط بعضی جریانات سیاسی و حتی بعض زیادی از ما همراهی شده است ، کاهش نسبی مشارکت مردم در دو انتخابات سه سال اخیر را دلیل کاهش مقبولیت و در نتیجه کاهش مشروعیت نظام سیاسی مذهبی ایران معرفی کرده است و بر این اساس باطل طمع هایی به امنیت و افق و اقتدار جمهوری اسلامی پیدا کرده است.
🔹رهبر انقلاب فرمودند: ممکن است یک تعدادی باشند که از یک مسئول خوششان نیاید یا یک تعداد افراد باشند از اصل نظام خوششان نیاید؛ نه اینکه ما چنین کسانی نداریم، چرا هستند در کشور، آزادانه حرف هم میزنند، حرفهایشان هم میشنویم، میدانیم هم چه میگویند، یعنی اینطور نیست که پنهان باشند از چشمها و دیده نشوند. میدانیم کسانی هستند، میشناسیم، با اصل این نظام و اصل تشکیلات اسلامی حکومت خیلی موافقتی ندارند، خب بله اینها هستند لکن این که ما هر کسی رأی نداد را ملحق به اینها بکنیم این خیلی خطای بزرگی است. این خطا را نباید کسانی مرتکب بشوند. نه، مشکل دارد، گرفتاری دارد، کار دارد، حوصله ندارد، وقت نمیکند، انواع و اقسام موانع برای این کار وجود دارد.
🔹باید به گونه ای هنرمندانه عدم ربط دو موضوع مقبولیت دستگاه اجرایی کشور که در دوره های مختلف تابعی از رضایت و عدم رضایت مردم از روند اجرایی مقطعی که به انتخابات منتهی گردیده است می باشد و نوسان پیدا می کند را از مقبولیت و مشروعیت نظام سیاسی که امری بالنسبه پایدار است ، جدا کنیم .
📝#دکتر_سعدالله_زارعی
#انتخابات۱۴۰۳
#انقلابیون
دلایل عدم حضور قالیباف در تجمع مصلی
✍ جواد آقایی، فعال رسانه در رشته توئیتی نوشت:
امروز میتینگ حمایتی جلیلی در پایتخت برگزار میشود و به چند دلیل قالیباف نباید به این برنامه در مصلی برود:
۱- پزشکیان در مناظره دیشب گفت کل دولت(منظورش حاکمیت بود) دنبال جلیلی است و نباید بهانه بیش از این به بازنده احتمالی انتخابات داد.
۲- قالیباف الان فقط رییس مجلس نیست، یکی از اعضاء سران قواست که در نبود رییس جمهور، کشور را اداره میکنند.
۳- قالیباف بیانیه حمایتی خود از جلیلی را هم قبل از تائید شورای نگهبان داد که رسما از صحنه انتخابات خارج نشده بود و اگر بعد از تایید، آن بیانیه حمایتی را میداد، خطا بود.
۴- قالیباف رییس مجلس است ، چه جلیلی رئیس جمهور شود چه پزشکیان، باید از هفته آینده بر دولت نظارت کند، رفتن به تجمع انتخاباتی یکی از این دو شخصیت، اعتبار ریاست مجلس را در جامعه و مجلس به خطر می اندازد.
۵- با فعالیتهای مهدی محمدی، سعید احدیان، و سید محمود رضوی(سه مشاور رئیس مجلس) در حمایت از جلیلی و فعالان اصلی ستاد قالیباف برای همه روشن است که رای قالیباف و نزدیکان او به جلیلی است، چسبندگی بیش از این به مصلحت قوه مقننه نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت عالی این جوان رو ببینید که چجوری توی تریبون آزاد وعده دروغ رفع فیلتر تیم آقای پزشکیان را به چالش می کشد!
چرا دروغ می گید به مردم؟
🔻 اگر تحت هیچ عنوان تمایلی به رای دادن به سعید جلیلی ندارید و اگر نظر شما در خصوصی مسعود پزشکیان قطعی است یک بار این متن را بخوانید
🔹 سخنی با آنها که رایشان مسعود پزشکیان است و نظر قطعیشان نه به جلیلی است.
یک بار از زاویه ی نگاه من ببینید.
🔻 دوستان عزیز نه میخواهم بگویم پزشکیان تجزیه طلب است. نه میخواهم بگویم دولت سوم روحانی ست و نه میخواهم بگویم بنزین را ۲۵ هزار تومان میکند و نه میخواهم بگویم اطرافیان بدی دارد. مسئله مهمتر از این حرف هاست.
حقیقتی که در ۴ روز اخیر عیان شده است.
وقتی از 4 سال آینده صحبت میکنیم از روزهایی حرف میزنیم که در آن هرکسی رئیس جمهور شود (جلیلی یا پزشکیان) قطعا باید در آن برنامه هفتم توسعه را اجرا کند.
فرقی نیست که اطرافیان روحانی دورش باشند و یا افرادی چون رسایی و ثابتی با او وارد پاستور شوند. بنابراین هرکس رای بیاورد باید این برنامه را اجرا کند.
🔻 برای اجرای این برنامه تا اینجای کار چند نکته در خصوص مسعود پزشکیان وجود دارد؛
1️⃣ مسعود پزشکیان در مناظره اول با کسالت حاضر شد و گفت که پزشک ۲ روز استراحت اجباری برایش تجویز کرده است. او بعد از سفر به چند شهر این چنین دچار کسالت شده در حالی که رقیبش ۱۰ سال جوان تر است و کل کشور را در این چند روز گشته و همچنان سفرهای استانی اش ادامه دارد...
2️⃣ پزشکیان در مناظره بارها اسم ها (از جمله عبدالحمید اسماعیل زهی) را فراموش کرده و دیگران کمک کردهاند به یاد بیاورد.
دو مورد فوق اگر نشان از کسالت پزشکیان نباشد حداقل نشان از کهولت سن فردی ست که تا کنون تجربه کار سنگین ریاست جمهوری نداشته و قطعا در بلند مدت برای خودش مردم و کشور چالش هایی پدید خواهد آورد.
3️⃣ مسعود پزشکیان در خصوص سوال مجری برنامه گفته بود: نکته ای که تو گفتی را در جمع دانشجوها گفتم و حکومت داری فرق دارد و کاری دیگر خواهم کرد.
این مسئله با ادعای آقای پزشکیان که میگفت با شما صادق خواهم بود، در تناقض است. چرا که او صراحتا دارد میگوید ممکن است قولی دهم اما در نهایت کار دیگری بکنم...
4️⃣ مسعود پزشکیان چندین بار مواردی را که مجری از صحبت های گذشته ی او گفت انکار کرد و این یعنی یا او نمیداند در گذشته چه گفته (حافظه اش یاری نمیکند) یا به نفعش نیست که به یاد بیاورد.
مورد فوق یعنی صداقت یا سلامت ایشان محل بحث است.
5️⃣ پزشکیان در سه هفته اخیر بارها گفت برنامه ندارم چون باید همان برنامه هفتم را اجرا کنم اما در مناظره ی اخر در پاسخ به اینکه بخش مسکن سازی که در برنامه آمده را اجرا میکنی یا نه، واضح و صریح گفت که توان اجرایش را نخواهد داشت.
مسئله ای که با صداقت ایشان در تناقض است و نشان میدهد که او در نهایت بعید نیست کشور را با نتوانستم، قول نداده بودم، نگذاشتند، رو به رو کند.....
6️⃣ مسعود پزشکیان هنگام حضور در جمع فعالان به اطرافیانش میگوید: کاش متنی مینوشتید، نمی دانم آنجا چه بگویم.
این حرف نشان میدهد ایشان باید منتظر بماند تا کسی برای پیشبرد فعالیت ها به او چیزی بگوید و از خود چیزی ندارد و ترجمه ی دیگر این مهم این است که او ممکن است بدون آنکه بداند، توسط اطرافیان کنترل شود....
پزشکیان بارها گفته نمی دانم، برنامه ندارم و برنامه هفتم را (حداقل در حوزه مسکن) هرگز اجرا نمی کنم.
🔻 دوره ی ریاست جمهوری با در نظر گرفتن موارد فوق (اگر کهولت سن آقای پزشکیان را اذیت نکند) بیشتر شبیه به یک دوره ی کارآموزی خواهد بود تا یک دوره ی خدمت.
در ۴ روز اخیر پزشکیان بیشتر چیزی شبیه به همتی-مهرعلیزاده بوده تا پزشکیان !
ما در نهایت قرار است کسی را انتخاب کنیم که برنامه هفتم را اجرا کند.
اگر میخواهید برای جمعه تصمیم بگیرید یک بار به موارد فوق فکر کنید....
#آقای_تحلیلگر
🔻 نظرسنجی ها درباره انتخابات چه میگویند؟
ایسپا در نظرسنجی اخیر خود فاصله دو کاندیدا را 49 و 43 درصد نشان داده است.
مسعود پزشکیان 49 و سعید جلیلی 43 درصد
آیا این نتیجه قطعی است؟
در پاسخ باید گفت: این انتخابات تا اینجا بی حد شگفتی ساز بوده است.
پس هیچ بعید نیست این نتیجه در ساعات پیش رو و چه بسا روز انتخابات تغییر کند.
و این فقط به تلاش های ساعات پیش روی هواداران کاندیداها بستگی دارد....
هدایت شده از جهادگران تبیین بسیج
نتیجه آرای ایرانیان خارج از کشور در دور اول انتخابات
🔹بیش از ۹۷هزار نفر از مردم ایران در سایر کشورهای دنیا در جمعه گذشته در انتخابات شرکت کردند.
🔹ایرانیان در برخی از کشورها مورد آزار افراد ضدمیهنی قرار گرفتند که بهطور ویژه در فضای مجازی بازتاب داشت.
#انتخابات_۱۴۰۳
فضایی که اصلاح طلبان از روز شانزده تیر ترسیم می کنند ورود ایران به دروازه بهشت یا جهنم است
ماشالله چقدر رئیس جمهور در ایران اختیارات دارد
چقدر فرق می کند کی باشد.
اصلاح طلبان عبارات:"تدارکاتچی"، هیچ کاره"،"",دستهای پنهان"، دولت موازی"، یکه سالاری علیه مردم سالاری"'قدرت بخش انتصابی"...همه را یکشبه فراموش کردند،؟ هرچی امثال تاجزاده، حجاریان و علویتبار بافتند، پنبه شد؟
#اصالت_قدرت چه ها نمی کند
اشتباه اصولگرایان در بسیج اجتماعی برای رای این است که گمان می کنند اگر فلان آیت الله خوش نام یا مداح یا واعظ فراخوان بزنند، رشد دهنده رای است.نمی دانند مردمی که این جنس افرادی را قبول دارند، کلا رای دهنده هستند و فراخوان لازم ندارند.
اشتباه اصلاح طلبان توهم از تأثیر گذاری اسطوره های تصنعی است که برای برخی آدمهای خود ساخته اند.گمان می کنند ملت ایران سراپا مشغول دیدن قامت این افراد هستند. دور اول متوجه شدند خبری نیست.
🔰منطق یا احساسات؛ کدام پیروز است؟!
✍ محسن صیاد قنبری
▫️#انتخابات در هر زمانی همیشه شور و هیجان خودش را به همراه داشته و دارد. اما باید توجه داشت، یکی از نکات مهم در انتخاب یک نامزد به عنوان اصلح، داشتن دیدگاه منطقی و عقلانی به آن فرد است.
▫️منکر هیجانات و احساسات در #انتخابات نیستیم و این یک امر بدیهی و طبیعی است و باید هم اینطور باشد چراکه ایام انتخابات ایام شادی و نشاط است و آن را مذموم نمیدانیم اما به شرط آنکه همراه با دیدگاه عقل و منطق باشد. #انتخابات هر چهار سال یکبار برگزار می شود و اگر بعد از انتخاب #رئیس_جمهور، بخاطر عملکردش ناراضی و پشیمان بشویم دیگر اعتراض، محلی از اعراب ندارد و نمیتوان شرایط را تغییر داد. ▫️از سوی دیگر به گفتهها و وعدههای نامزدهای انتخاباتی نیز باید توجه داشت و همچنین نوع صحبت کردن و برخورد اخلاقی آنها با رقبایشان، که اگر این موارد، غیر منطقی و از روی احساسات باشد طبیعتاً نمیتواند ملاک درستی برای #انتخاب باشد.
▫️وعده هایی مانند #حجاب، #فیلترینگ، #مذاکره با آمریکا و ... که #رییس_جمهور خود نمی تواند تنها تصمیم گیرنده باشد و اعمال سلیقه نماید بلکه سازوکار قانونی برای این موارد پیش بینی و تعریف شده است.
▫️پس بیاییم به دور از هرگونه احساسات و هیجانات کاذب و با مطالعه دقیق سوابق اجرایی نامزدهای انتخاباتی و نیز برنامه هایی را که برای اداره نمودن کشور و حل مشکلات جامعه با توجه به اختیارات قانونی یک #رئیس_جمهور دارند ، اصلح را تعیین و انتخاب نماییم.
▫️عرصه انتخابات پیش رو، تقابل منطق و احساسات است. پس حقایق را ببینیم و درست انتخاب نماییم.
مهم / این رشته توئیت سید محمود رضوی(چهره نزدیک به قالیباف) را یک بار حامیان قالیباف بخوانند
از من میپرسند چرا به #سعيد_جلیلی رای میدهی؟
فرق خودتان و اطرافیان ایشان را متوجه نمیشوی؟!
نمیدانی بیش از ۸۰ درصد تخریب آقای #قاليباف توسط طرفداران ایشان انجام شد؟
میگویم؛
همه اینها را میدانم، بیشتر هم میدانم، حتی میدانم سبد رای آقای قالیباف برای ستاد ایشان عار است!
اما چیزهای مهمتری هم هست؛
مهم نیست به بیانیه وحدت آقای قالیباف بی محلی کردند، مهم است که دکتر قالیباف، بیانیه محکمی در حمایت از دکتر جلیلی داده است.
مهم نیست که برخی از اطرافیان ایشان ما را #انقلابی نمیدانند، مهم است ما،خود و آنها را در کشتی جبهه انقلاب میدانیم و مشترکات داریم.
مهم نیست اطرافیان آنها بعد از انتخابات با ما چه خواهند کرد، مهم است که کشور به عقب بازنگردد و کسی سفرهی مردم را گروگان نگیرد
مهم نیست برخی در ستاد ایشان گفتند رای تقلیدی نیست،مهم است که ما مرجعیت سیاسی برای بزرگانی همچون آیت الله جاودان، آیت الله میرباقری و آقای پناهیان قائلیم
حتما بین حقیر،مهدی محمدی،سید جواد شوشتری،سعید احدیان،سعید آجرلو با محسن منصوری،امیرحسین ثابتی،حسن روزی طلب،علی نادری و … تفاوت های فاحش در انقلابیگری وجود دارد، اما اشتراکات ما در انقلاب، راه امام و شهدا و تبعیت از رهبری آنقدر زیاد است که پشت هم باشیم تا مجدد به عقب بازنگردیم
این حرفها را قبول ندارید؟
فکر کنید؛
امروز در ۲گزینه موجود
آیا امام انقلاب به گزینه ای غیر از تنها گزینه جبهه انقلاب رای میدهند؟!
محال است که آن بزرگوار رای سفید دهند، پس تعلل چرا؟!
جبهه انقلاب تا ادامه راه #شهید_جمهور یک قدم فاصله دارد.
تعلل جایز نیست،
#سعيد_جلیلی رای فردای ماست
🗳 نظرسنجی و افکارسنجی دور دوم انتخابات
📅۱۴تیرماه۱۴۰۳
✍محسن فینی زاده
🔎این پیش بینی حاصل حوزه #بیگ_دیتا و #نظرسنجی_حضوری و میدانی در سراسر کشور است که با الگوی جدید، چند وجهی و با بهره گیری از هوش مصنوعی و سرمایه انسانی نخبه توسط تیم های شرکت های خصوصی و تخصصی انجامگرفته است.
📖شیب تغییر نمودار و اختلاف کم سبد رای نامزد ها به صورتی است که در زمان کوتاه باقی مانده، نتیجه می تواند تغییر کند.
📖شایعات، موجهای رسانه ای و اجتماعی میتواند بر نتیجه انتخابات اثر جدی داشته باشد.
📖موضوعات مانند #بنزین۲۵هزارتومانی یا #دامادپزشکیان درکاهش سهم پزشکیان نقش جدی داشته اما فراگیر نشده است.
📖 از آرای قالیباف در دور اول حدود نیمی به سبد جلیلی، ۳۰درصد به رای سفید و۲۰درصد به پزشکیان رسیده است.
📖احتمال افزایش مشارکت در انتخابات وجود دارد اما به احتمال زیاد میزان درصد افزایش تک رقمی خواهد بود.
📖افزایش مشارکت و همچنین آرای سفید دور قبل که به سبد هر کدام کاندیدا اضافه شود، می تواند اثرگذار باشد.
جهادگران تبیین