eitaa logo
بصیر
364 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
412 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 الگوی سیاسی حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سید هاشم الحیدری: ⭕️ ما نه در مورد سقیفه بازخواست می‌شویم و نه در مورد کربلا. بدان کجای تاریخ قرار گرفتی امروز یک گزینه بیشتر نداریم...
🔴 | درست ببینیم❗️ 🔻بعد از انتخاب آیت‌الله خامنه‌ای به رهبری جمهوری اسلامی ایران، آقای هاشمی رفسنجانی در دو دورۀ متوالی به‌عنوان رئیس جمهور، منتخب ملت می‌شود. قطعاً زاویۀ نگاه آقای هاشمی به مسائل مختلفِ حکمرانی و نوع مدیریت او، با رهبر انقلاب تفاوت‌‌های جدی داشت، اما چون هدف رهبری حرکت انقلاب اسلامی به سمت اهداف خود است، بایستی آقای هاشمی مدیریت و از تمام ظرفیت او برای پیشرفت کشور استفاده شود. 🔹وقتی از سال ۷۶ در دو دورۀ متوالی آقای خاتمی به عنوان رئیس جمهور، منتخب ملت می‌شود، باز روش رهبر انقلاب در مواجهه با او همان روش قبل است. مدیریت، همکاری، کمک به‌منظور پیشرفت کشور. اوضاع آقای خاتمی برای همه روشن است و نیاز به توضیح ندارد. این روش رهبر انقلاب در دوره‌های بعدی نیز ادامه می‌یابد، در دو دورۀ آقای احمدی‌نژاد، در دو دورۀ آقای روحانی، در یک دورۀ ناتمام شهید رئیسی و اکنون در دورۀ مسئولیت آقای پزشکیان. روش رهبر انقلاب اختصاصی به رئیس‌جمهور و دولت ندارد، بلکه در مواجهه با تمام مسئولین به همین شکل بوده. 🔹آقای علی لاریجانی کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری می‌شود، اما به دلایلی صلاحیت او برای این مسئولیت از طرف شورای نگهبان احراز نمی‌شود، در عین حال شایعات و تهمت‌هایی نیز پیرامون او مطرح می‌شود، رهبری ورود کرده و تذکر می‌دهند که آن شایعات و تهمت‌ها بیخود است و او مظلوم واقع شده. همان که بسیاری از ما از او خوش‌مان نمی‌آمد را رهبری به‌عنوان مشاور خود انتخاب می‌کند. آقای صادق لاریجانی به نشانۀ اعتراض به رأی شورای نگهبان از این شورا استعفا داد، اما رهبری او را به ریاست یکی از حساس‌ترین نهادهای کشور می‌گمارد، چرا؟ چرا رهبری علی لاریجانی را کنار نگذاشت؟ چرا رهبری صادق لاریجانی را رها نکرد؟ چرا رهبری به مجلس در یک دوره عنوان مجلس انقلابی می‌دهد و از آن عنوان هم سخت دفاع می‌کند؟ و چرا... چون او حرکت کلی انقلاب را می‌بیند. چون پیشرفت همه جانبۀ کشور در یک فرآیند عمومی با مشارکت دولت (به معنای عامش) و ملت است. چون او آدم‌ها را سیاه و سفید نمی‌بیند، به آدم‌ها و مسائل، صفر و صدی نگاه نمی‌کند. جذب حداکثری و دفع حداقلی روش مدیریتی اوست. 🔹همان عراقچی‌ای که عده‌ای او را «ظریفِ دیگر» می‌خواندند، با سفر به بیروت، در میان بمباران‌های رژیم صهیونی، برای جمهوری اسلامی، آبرو خرید، همان قالیبافی که عده‌ای ظالمانه به او برچسب غیرانقلابی، سوءاستفاده‌چی، تکنوکرات و... می‌‌زدند با سفر به لبنان برای کشور آبرو خرید، همان لاریجانی که عده‌ای او را خائن و فلان و فلان می‌خواندند امروز با سفر به سوریه و لبنان برای کشور آبرو خرید. 🔹خب حالا یعنی انتقاد نکنیم؟ ایرادها را نبینیم، انحراف‌ها و اشتباهاه‌ها و کوتاهی‌ها را نبینیم؟ هیچی نگوییم؟ خفه شویم؟ نه! همۀ اینها را ببینیم ولی نه صفر و صدی. اشتباه‌ها را نقد کنیم اما آدم‌ها را لِه نکنیم. مگر رهبری نقد نمی‌کند؟ تذکر خصوصی و عمومی نمی‌دهد؟ مطالبه نمی‌کند؟ چرا همۀ این‌ها را انجام می‌دهد، اما به روش صحیح.
🔺در دوران ریاستش بر مجلس مخالفش بودم؛ از عدم احراز صلاحیتش خوشحال شدم؛ اشتباهاتی هم داشت؛ مدتی کنار گذاشته شد؛ اما همچنان سرباز رهبری ماند و حالا هم جانش را کف دست گرفته و در آسمان پر موشک سوریه و لبنان به دنبال اهداف جمهوری اسلامی است. بعد طرف با صد من ادعای انقلابیگری اگر با او مخالفتی شود علیه نظام شورش میکند و لشکر سایبری اش را به خط مینماید. آدم ها را در شرایط سخت بشناسید!
🔰 دولت رئیسی چگونه کشور را از خاموشی نجات داد؟ 🔸دستاوردهای دولت شهید رئیسی در حوزه انرژی و افزایش ظرفیت تولید برق کشور به نحوی بود که نرخ رشد تولید برق ایران در سه سال اخیر در رتبه هفتم جهان و اول منطقه غرب آسیا قرار دارد. 🔸به گزارش رجانیوز، افزایش سالانه ۲۵/۵ درصدی بار مصرفی بر شبکه توزیع برق کشور باعث شد تا طبق قانون، دولت‌ها موظف شوند تا به‌صورت سالانه و یا دوره‌ای ظرفیت تولید برق کشور را افزایش دهند و نیروگاه‌های جدیدی را احداث کنند. با اینکه در برنامه ششم توسعه مکرراً به موضوع توسعه ظرفیت‌های شبکه برق کشور اشاره شده و دولت روحانی مکلف به افزایش ۲۵ هزار مگاوات شبکه برق کشور در سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ بود، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که دولت تدبیر و امید، ظرفیت شبکه برق کشور را در این مدت تنها حدود ۱۱ هزار مگاوات افزایش داده است. همچنین مقایسه مجموع ظرفیت نصب ‌شده شبکه نیروگاهی در دولت‌های مختلف نشان می‌دهد که دولت روحانی رکورد کمترین توسعه ظرفیت تولید برق کشور را بعد از دوران دفاع مقدس به ثبت رسانده است. 🔸آنچه در برنامه دولت سیزدهم پیش‌بینی‌شده بود، آن بود که نیروگاه‌های حرارتی ۲۵ هزار مگاوات افزایش ظرفیت برق داشته باشند؛ اما دولت ۴ سال خود را پشت سر نگذاشت و طی سه سال در بخش تولید برق حرارتی نزدیک به ۹هزار مگاوات افزایش ظرفیت داشت که شامل ۴۸ واحد نیروگاهی به ظرفیت ۶هزار و ۹۵۰ مگاوات به مدار آمده است و ۲ هزار مگاوات ارتقا و رفع محدودیت نیروگاهی وجود داشته است. همچنین ۴۱۴ مگاوات واحدهای کوچک و تولید پراکنده بوده‌اند که در مجموع ۹ هزار و ۳۶۴ مگاوات افزایش ظرفیت داشته است. 🔸به دنبال رکوردزنی ساخت ۶۰۰۰ مگاوات نیروگاه در کشور در یک سال، برای اولین‌بار ساخت یک نیروگاه توسط سازنده داخلی در کمتر از ۶ ماه به سرانجام رسید و رکورد بین‌المللی جدیدی در این زمینه ثبت شد و این دستاوردی دیگر برای دولت شهید رئیسی به شمار می‌رود، چرا که به‌طور عادی ساخت نیروگاه‌های برق بین ۱۲ تا ۱۴ ماه زمان می‌برد.
پیکر شهید سنوار در مجلس بزم و شراب یزیدیان صهیونیست ✍شهید مطهری چه خوش گفت که: یزید اون موقع مُرد ، شمر ۱۴۰۰ سال پیش مُرد، یزید زمانت رو بشناس. شمر زمانه رو بشناس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ حساب شده و دقیق علی لاریجانی به خبرنگار ضدایرانی MTV لبنان را ببینید.