8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر رامین کامران پژوهشگر
از دانشگاه سوربن فرانسه
مذاکره با آمریکا خیانت است
ایران به قدرت هستهای نیاز دارد!
🟡 آمریکا میخواهد به زمان
شاه برگردد تا هر کار میخواهد
در مورد ایران بکند
مذاکره تسلیم بی قید و شرط
است و اگر تسلیم شدید تازه
اول کار خواهد بود
و شما را تکه تکه میکنند
این ویدئو مهم را
حتما ببینید و در نشر آن
کوتاهی نکنید خیلی جالبه
نشرحداکثری
وزیر خارجه ترکیه که یک عنصر امنیتی است تلاش می کند اسد را یک عنصر بی ضرر برای صهیونیست ها یا همسو با آن معرفی کند.
با این وصف غرب نباید این حجم از تحریم بار سوریه میکرد و نباید راه ورودی حزب الله و ایران از سوریه بود و نباید دفتر جنبش های فلسطینی در سوریه می بود و...
دقیقا هدف از این سخنان دور کردن اذهان از نقش صهیونیست ها در حوادث اخیر منجر به سقوط نظام سوریه است.او دنبال کور کردن نزدیکی معارضین به صهیونیست ها در این ماجراست است.
@dr_a_ganji
🔰 رهبر انقلاب: با اتفاق سوریه و جنایتهای رژیم صهیونیستی و آمریکا خیال کردند قضیه مقاومت تمام شد! اینها سخت در اشتباهند/ غزه و لبنان باز هم ایستادند/ آن کسی که ریشهکن خواهد شد اسرائیل است
🔸در منطقه، با این حرکتی که در سوریه انجام گرفت و با جنایتهایی که رژیم صهیونیستی و آمریکا دارند انجام میدهند و کمکهایی که بعضی دیگر به اینها میکنند، خیال کردند که قضیه مقاومت تمام شد.
🔸اینها سخت در اشتباهند. روح سیدحسن نصرالله زنده است؛ روح سنوار زنده است. شهادت اینها را از عرصه وجود بیرون نبرد. جسم اینها رفت، روحشان باقی است، فکرشان باقی است. راهشان ادامه دارد. شما ببینید روزانه به غزه دارد حمله میشود و شهید میگیرند. ایستادند، باز هم ایستادند. باز هم مقاومت میکنند. لبنان مقاومت میکند.
🔸البته رژیم صهیونیستی به خیال خودش دارد خودش را از طریق سوریه آماده میکند که نیروهای حزبالله را به خیال خود محاصره کند و ریشهکن کند. اما آن کسی که ریشهکن خواهد شد اسرائیل است.
در کنار مجاهدان فلسطین و حزبالله میایستیم و هرچه بتوانیم کمک میکنیم
🔸ما در کنار مبارزین فلسطین ایستادهایم، در کنار مبارزان مجاهد فیسبیلاللّه حزباللّه ایستادهایم و از اینها حمایت میکنیم هرچه بتوانیم به اینها کمک میکنیم.
🔸امیدواریم انشاءاللّه اینها ببینند آن روزی را که دشمن خبیثشان در زیر پاهای آنها لگدمال میشود. ۱۴۰۳/۹/۲۷
کرانه باختری فلسطین توسط جهاد اسلامی سنی، در حال مشتعل شدن است.
حزب الله سوریه در حال تجهیز شدن است.
حزب الله عربستان،اردن در حال شکل گیری است.
حشد عراق به مانند حزب الله لبنان در حال نبرد با استعمار خارجی آمریکایی و استبداد جریانات داخلی است اما ریشه دار تر از تهدیدات شیعیان ضد مقاومتی است.
زینبییون پاکستان با نزدیک شدن به بدنه حاکمیت به عنوان جریان رسمی پاکستانی، سازمان خوبی پیدا کرده است.
فاطمییون افغانستان مانند حزب الله لبنان در مسیر تجربه مدیریتی به موازات فعالیت جهادی قرار گرفته است.
انصارالله یمن یک دولت مقاومت شده است البته با تهدیداتی از سوی القاعده یمن اما این جریان اصیل مردمی، هدیه الهی است برای منطقه ما...
حسینییون آذربایجان ساختارهایش و انسجامش تقویت شده است.
حماس و جهاد در غزه بازسازی تشکیلاتی شده اند.
حزب الله لبنان با رویکردی جدید بعد از سید شهید، استوار و هوشمندانه تر تصمیمات و رفتارهای سیاسی و نظامی بر اساس شرایط داخلی لبنان می گیرد.
کویت، شمال آفریقا، عمان و... هم در گسترش جغرافیای مقاومت سهم خود را پرداخت می کنند.
آیا با تروریست عثمانی، می توان خود را به جای جریان اصیل اخوانی جا زد و اهل سنت منطقه را در مقابل شیعه مقاومتی قرار داد؟
جریان استعمارساز وهابی با هزینه های نجومی سعودی ، نتوانست هویت شیعه را در میان اهل سنت تخریب کند حال جریان پوسیده نوعثمانی گری با توهمات دفاع از اهل سنت چگونه می تواند بدنه اخوانی منطقه را مخالف جبهه مقاومت هدایت کند؟؟؟
حاج قاسم با تکیه بر دکترین"امتی" امام ره و آقا جریان جبهه مقاومت را با دو بال شیعیان و سنی های جهان اسلام تشکیل داده است. با دکترین های قومی_فرقه ای وهابیت و عثمانی گری نه می توان بر مقدرات جهان اسلام مسلط شد و نه می توان بر قلوب مسلمانان نفوذ ایمانی کرد...
✍ پوریا طیبی
سخنان جدید کوشکی، غضنفری و ایزدی را میتوان ظهور و بروز گرایشی از درون جناح راست دانست که انقلابیگری را با خوانش رادیکال در مقابل عقلانیت انقلابی و نهادهای رسمی و انقلابی قرار میدهد.
اظهارات ایزدی در کنار نوشته جدید کوشکی و سخنرانی غضنفری موج جدید سوپرانقلابی گری محسوب می شود. ایزدی با بیان اینکه جوانان ایرانی در دفاع از جمهوری اسلامی داوطلب میشوند، این امر را به پای باورهای مذهبی و هویت اسلامی آنها میگذارد. به گفته او، در صورتی که حکومت دیگر اسلامی نباشد، این انگیزهها برای جوانان تغییر خواهد کرد و دیگر آنها به دفاع از حکومت نخواهند پرداخت. این اظهارات ایزدی اما با نقدهایی روبهرو شده است. بسیاری از منتقدان معتقدند که چنین دیدگاهی به نوعی بازی با احساسات مذهبی است. جملات فواد ایزدی درباره نسبت لایحه عفاف و حجاب و جریان انقلابی، یک بدسلیقگی محض در معرفی بچههای انقلاب بود. اول اینکه آنها را طلبکار از حاکمیت نشان میداد. حال آنکه چه نسل جنگ عراق و چه نسل مدافعان حرم هیچ طلبی از جامعه و حکومت نداشتند و به جای حرف زدن و بها طلب کردن، از خود گذشتند که نوشته مثل مایی کجا از پس توصیف بزرگی آنان برآید. دوم آنکه، رزمندگان هم مدافع دین و انقلاب بودند و هم مدافع وطن.
این نگرش نهتنها نادرست است، بلکه میتواند بر وحدت و انسجام میان مردم و مسئولین آسیب وارد کند. به نظر میرسد آقای ایزدی در نگاه خود به موضوعات اجتماعی و انقلابی، تحلیل سیاسی را به جای واقعیتهای انسانی و ارزشی جایگزین کرده است. نباید فراموش کنیم که انقلاب اسلامی ایران بهویژه در دوران جنگ، برای بسیاری از جوانان بهعنوان یک آرمان والا و اعتقادی بزرگتر از هر گونه امتیاز و پاداش بوده است. حال اینکه این نسلها را بهعنوان طلبکار از حکومت معرفی کنیم، نهتنها به نادرستی پرداختهایم، بلکه باعث تفرقه و آسیب به هویت واقعی آنان خواهیم شد.
این جملات بیتردید اظهاراتی هستند که نیاز به بازنگری و تحلیل دقیق دارند. آیا بهتر از این میشود جوانهای مذهبی را از چشم جامعه انداخت؟ برای افرادی که به انقلاب و ارزشهای آن ایمان دارند، صحبت از اینکه حکومت دیگر خیلی اسلامی نیست و بر اساس این تصور، فداکاریهایشان کاهش یابد، نهتنها تصویر غلطی از معنای فداکاری و جهاد ارائه میدهد، بلکه دلسردی و بیاعتمادی به جوانان مذهبی را تشویق میکند.
اظهارات ایزدی بهطور تلویحی این پیام را میدهد که این جوانان تنها برای حفظ پوشش زنان یا بهاصطلاح حجاب به میدان میروند، نه برای حفظ تمامیت ارضی و منافع ملی کشور. این نگاه به شدت سطحی و محدود است و در واقع این پرسش را مطرح میکند که آیا کشور، سرزمین و هویت ملی ایران برای جوانان مذهبی اینقدر بیارزش است که باید تنها به بهانه حجاب برای دفاع از کشور و انقلاب فداکاری کنند؟ نگاه او نهتنها به بیاحترامی به جانفشانیهای جوانان مذهبی و انقلابی منجر میشود، بلکه تصویر نادرستی از انگیزههای این نسل به دست میدهد.
نظرات آقایان کوشکی، ایزدی و غضنفری در روزهای اخیر بهگونهای است که میتوان آنها را مانیفست سوپر انقلابیگری دانست. آقای کوشکی، در توصیف وضعیت دولت، آن را به تحریرالشام شبیه میسازد و دو قوه دیگر را با ارتش سوریه مقایسه میکند. این مقایسه بهطور تلویحی، نشاندهنده نگاه تند به وضعیت کنونی و برخی از نهادهای حاکمیتی است که بهگونهای آرمانی و افراطی تصور میشوند. اما در این میان، آقای ایزدی بدترین نوع توصیف را از رابطه میان بچههای انقلابی و حکومت ارائه میدهد. سوپرانقلابیگری بهطور خلاصه به دنبال تصاحب انقلابیگری است. این جریان میخواهد انقلابیگری را بهعنوان یک ایدئولوژی افراطی و انحصاری خود مصادره کرده و از آن برای مشروعیت بخشی به نظرات تند و یکجانبهگرایانه استفاده کند.این نوع تفکر، نهتنها فاصله بین نسلهای مختلف انقلاب را بیشتر میکند، بلکه هدفش ایجاد یک فضای رادیکال و مغایر با واقعیتهای اجتماعی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قابل توجه برخی دوستان عزیز
🎥آیتالله خامنهای : از تطبیق علائم ظهور به شدت پرهیز کنید.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠واقعه بسیار شگفت و عجیب پیرامون آیت الله محمد تقی آملی(ره) { استادِ علامه حسن زاده (ره) }
و آیت الله قاضی (ره)
بیژن عبدالکریمی استاد فلسفه:
⏪ بسیار جالب است، افکار عمومی در ایران را به سمتی هدایت میکنند که مردم روسری از سر بردارند و علیه حکومت دینی بایستند.
▪️همانها در سوریه افکار عمومی را به سمت گرایش به ریشهای بلند سلفی هدایت میکنند تا علیه حکومت سکولار بجنگند و یک حکومت سلفی با قوانین اسلامی و سفت و سخت بیاورند.
▪️بیاید کمی خودمان را از فریبهای بزرگ رهایی بدهیم، بشار از آل سعود دیکتاتورتر است یا از آل خلیفه؟ آزادیهای سیاسی و اجتماعیاش از عربستان سعودی کمتر است؟ هرآنچه غرب کوشید تا بن سلمان در عربستان اجرا کند، سالها قبل در سوریه وجود داشت، نه دین اجباری بود، نه حجاب. مشروب هم سرو میشد، که البته اکنون اعضای تحریرالشام در حال حمله به فروشگاههای مشروبات الکلی هستند در حلب و باقی شهرهای در دستشان. بین دختر و پسر هم دیوار نبود و...
▪️بروید فیلمهای سوریه که قبل ۲۰۱۰ در یوتیوب بارگذاری شدهاند را ببینید، کشوری زیبا، توریستی، فعال و پویا، که کنسرتهای خارجی که الان در عربستان مد شده، در آنجا برگزار میشد... هیچ شباهتی به کشورهای عربی دیگر نداشت، از همه هم سکولارتر بود
♦️اما اما و اما، برای اسرائیل یک تهدید بود و غرب این را نمیپذیرد. بحث نه بر سر دین شماست، نه دیکتاتور بودن یا نبودن حکومت شما و نه حتی سکولار یا مذهبی بودن آن... هرکدام از اینها به مقتضای نیاز آنها میتواند برای ما مردم این منطقه زیبا یا زشت جلوه کند.
▪️ما مردم خاورمیانه کی میخواهیم به خود بیاییم و دست از بازیچه سیاستهای غرب و شرق شدن برداریم، خدا میداند. هر روز سازی میزنند و ما هم به هر سازشان آنگونه که میخواهند میرقصیم.
11.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 معارض سوری:
ما میخواستیم پرچم ایران را پایین بیاوریم تا پرچم اسرائیل به جای آن در سوریه برافراشته شود اما وقتی میبینم اسرائیل تمام توان دفاعی کشورم را هدف قرار داده، به عنوان کسی که سالها برای صلح بین سوریه و اسرائیل تلاش کرده احساس میکنم از پشت خنجر خوردهام...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 ژنرال بازنشسته صهیونیست: ما در بلندمدت با مشکل بزرگتری مواجه خواهیم شد؛ ما نتوانستیم حزبالله و حماس را شکست دهیم، همانطور که نتوانستیم بر ایرانیها پیروز شویم
🍃🌹
اسحاق بریک:
🔸ما اکنون یک مشکل اساسی دیگری (علاوه بر مقاومت) داریم و آن هم اردن است؛ ایرانیها چشم به اردن دوختهاند؛ کافی است اردنیها را تحریک کنند آن موقع است که پادشاه اردن سقوط خواهد کرد و همه یک کشور دستشان میافتد؛ آنها برای این کار تنها به ۵ سال زمان نیاز دارند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زاکانی: هر کیلومتر مترو برای ما ۳ هزار میلیارد تومان هزینه دارد
🔹ترافیک تهران موقعی حل میشود که دوسوم حملونقل مردم از طریق ناوگان عمومی انجام شود. ظرف ۳ سال ظرفیت واگنهای مترو را ۲ برابر میکنیم.
🔹تلاش میکنیم ظرفیت حملونقل را جوری بالا ببریم که در روی زمین با اتوبوس، تاکسی، ون، موتور و تراموا تحول چشمگیری داشته باشیم.
حقیقتا این همه تردیدافکنی و سست کردن اعتبار جمهوری اسلامی نزد مخاطب، اگر کار رسانهی صهیونیستی نیست، پس چیست؟!
چرا سیستم قضایی کشور باید به یک فرد این همه فرصت #لجنپاشی بدهد؟!
#در_وادی_انحراف
#رائفی_پور