eitaa logo
بصیر
361 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
432 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⁩ برای سالروز فوت آیت الله منتظری سیاه پوش شده و چندین گزارش پخش کرد.توقع هست سخنان و مواضع آن مرحوم در حمایت از ⁧⁩ باند تروریستی قبل و بعد از انقلاب اسلامی را نیز بازگو نماید،باندی که بیش از سی نفر را ترور کرد و آیت‌الله منتظری در حمایت از آن مقابل امام ایستاد ‏⁧
🔵 استعفای رئیس جمهور و بهترین گزینه ✔️حدود یکسال و نیم مانده به پایان دوره ریاست جمهوری آقای روحانی، استعفای وی به موضوعی نسبتا پردامنه در بین برخی نخبگان و سیاستمداران تبدیل شده است. استعفای آقای روحانی از سوی سه جریان با سه هدف متفاوت مورد توجه قرار گرفته است. 1️⃣نخستین جریان علاقمند به استعفای آقای روحانی، دشمنان انقلاب اسلامی به سرکردگی آمریکاست. 🔻این جریان بدنبال بی‌ثبات کردن ایران یا حداقل بی‌ثبات نشان دادن آن است و استعفای رئیس جمهور یا هر چالش سطح بالا بین مجلس با دولت یا یک جریان سیاسی داخلی با دولت میتواند این خواسته را محقق کند. 🔻استعفای دولت ایران پس از استعفای دولت های لبنان و عراق، پازل آمریکا در منطقه را نیز تکمیل می کند. 2️⃣ دومین جریان علاقمند به استعفای آقای روحانی، بخشی از جریان اصلاحات است. 🔻این جریان بیشتر با هدف رها کردن خودش از زیر بار مسئولیت ناشی از حمایت روحانی و همچنین تقویت گزاره "نمی گذارند" و نوعی "مظلوم نمایی" برای روحانی این خط را دنبال می‌کند. 3️⃣ و سومین جریان هم بخشی از نیروهای انقلابی هستند که بدلیل ناکارآمدی مفرط دولت و با هدف نجات کشور از دست آن، بدنبال استعفای روحانی است. 🔻صرف نظر از اینکه اساسا آقای روحانی حاضر به استعفا می‌شود یا اینکه ترجیح می‌دهد در قدرت بماند و ضمناً آینده سیاسی خود را حتی المقدور صیانت نماید، عنایت به اهداف سه جریان فوق‌الذکر و غلبه خواست دشمن در این میان و تبعات ناشی از استعفای احتمالی رئیس جمهور کافی است تا به نامطلوب و خسارت بار بودن این گزینه واقف شویم. 💢بهترین گزینه برای تامین منافع کشور باقی ماندن همین دولت است تا یا در زمان باقی مانده از سوی یک مجلس واقع بین و کارآمد و برخوردار از عقلانیت انقلابی بکارگرفته شود و از این حالت رخوت و کم تحرکی خارج شود و یا برای دوره‌ای طولانی پنبه تفکر غیر انقلابی و دلبسته به غرب زده شود.
🔻 سه نکته از ‏یادداشت ‌تحلیلی رئیس شورای روابط خارجی آمریکا با عنوان "خاورمیانه پسا آمریکا": 1⃣ آمریکا خواهان تغییر حکومت ایران است ولی ۴۰ سال گذشته ثابت کرده ایران در مقابل فشارها مقاوم است. 2⃣ ایران جواب جنگ اقتصادی ‎ را خواهد داد. 3⃣ آمریکا اعتقادی به دیپلماسی ندارد.
🔴 مذهبی‌ ها تانگو نمی‌رقصند‼️ 🔻خروج آمریکا از برجام و امید بستن به سه کشور اروپایی موجب شد تا همچنان اقتصاد کشورمان با گره خوردن به زلف غرب شرطی بماند. " نشریه فرانسوی «لوموند» در شماره اخیر خود نوشته است: دولت فرانسه به این نتیجه رسیده که تلاش‌ها برای وساطت میان واشنگتن و تهران با شکست روبه‌رو شده است. پاریس از کارت‌های لازم برای اثرگذاری بر دو طرف برخوردار نبود. رئیس‌جمهور فرانسه در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد به «حسن روحانی» گفته است «برای رقص تانگو، دو نفر لازم است.» و پاسخ شنیده است که «مذهبی‌ها تانگو نمی‌رقصند.»" 🔹 نوشته‌های نشریه لوموند نشان می‌دهد، اروپایی‌ها بعد از خروج آمریکا از برجام به جای انجام تعهدات خودشان، به عنوان پلیس خوب به دنبال ایفای نقش میانجی‌گری هستند! ؛ اما واقعیت این است که اروپا در درجه اول همراه با سیاست‌های آمریکاست و در درجه دوم حتی اگر بخواهد هم توانی برای مقابله با کاخ سفید ندارد. 🔹رهبر معظم انقلاب در این زمینه تأکید می‌کنند: «این سه کشور نشان داده‌اند که در حسّاس‌ترین موارد با آمریکا همراهی می‌کنند و دنبال آمریکا حرکت می‌کنند. حرکت زشت وزیر خارجه‌ فرانسه در جریان مذاکرات را همه یادشان هست؛ در بازی «پلیس بد و پلیس خوب» می‌گفتند او نقش «پلیس بد» را ایفا می‌کند؛ البتّه قطعاً با هماهنگی آمریکایی‌ها بود.»
دعای زیباکلام برای روحانی؟ ✍️ آقای زیباکلام گفته "دعا کنیم خداوند، روحانی را از تندروها نگیرد. لقب«گلگیر» رابه آقای روحانی اعطاء می کنم چون همه گِل و لایِ سیاست‌ها و تصمیمات نادرست بخش‌هایِ دیگر به ایشان پرتاب می‌شود. خداوند ایشان را برای نظام حفظ کند تا کماکان همه مصیبت‌هابرسرش ریخته شود". ♦️به سبک استدلال زیباکلام باید پرسید او و دیگر حامیان روحانی، دعا می کنند خداوند روحانی را از آنها بگیرد تا پاسخگوی عملکرد وی نباشند؛ یا بر عکس، خداوند روحانی را از غربگراها نگیرد که راحت بتوانند همه دروغ و فریب ها و ناکارآمدی ها را گردن او بیندازند؟ 🔹روحانی که ناگهان از آسمان نیفتاده، همینی هست که بوده. گیریم که امثال زیباکلام، سال 92 روحانی را نمی شناخته اند؛ سال 96 هم او را نشناخته بودند که در ستاد انتخاباتی وی فعال بودند؟! ♦️ثالثا اگر روحانی گلگیراست، زیباکلام به طریق اولی گلگیر در گلگیر است که از رای به روحانی حمایت کرده؛ همان گونه که طیف متبوع وی با این حساب، به واسطه حمایت از امثال هاشمی و خاتمی، سرگرم گلگیری بوده اند! 🔹معتقدم با وجود انگیزه ناسالم و فریبکارانه امثال زیباکلام، رفتار آنها در طول این سالها به علل مختلف عملا در سبد نظام ریخته است؛ ولو قصد خلاف آن را داشته اند. ♦️اما آن انگیزه ناسالم چیست؟ زیباکلام 12 خرداد 92 در توجیه حمایت از مرحوم هاشمی به روزنامه بهار گفت "هاشمي به اپوزيسيون تبديل مي شود، حاکميت هم اين را مي بيند و مي گويد آشيخ اکبر بايد تکليفت را معلوم کني؛ از شما بهره برداري مي کنند و هل مي دهند تا چهره اي بسازند که در مقابل نظام قرار بگيري. نهضت آزادي و سازمان مجاهدين انقلاب پشت سر کسي می روند که شنل اپوزيسيون به تن کند". 🔹زیباکلام افزوده بود "مهم نيست هاشمي چه مي کند. او يا مي تواند پا به پاي ما باشد يا نه. اگر حذف شد هيچ اتفاقي نمي افتد، اپوزيسيون يک شخصيت ديگر را درون نظام پيدا مي کند". محمد ایمانی
بیانیه گام دوم.pdf
10.28M
👆👆👆👆👆 #جدید 🔺درسنامه ی اسلایدی بیانیه گام دوم انقلاب برای بهره برداری سخنرانان ، اساتید و مربیان 🖌 #امیرحمزه_مهرابی
🔴 دولت ایرانی مطلوب غرب ‼️ 🔻هیلاری کلینتون در کتاب "انتخاب های سخت": ما دنبال این بودیم در ایران دولتی بر سر کار بیاید که نفت خام بفروشد و کالا وارد کند! دولتی وابسته که تولید و اشتغال را نابود کند، مطلوب غرب است!
📸حقوق دریافتی رئیس بنیاد مستضعفان اعلام شد پرویز فتاح: 🔹در حال حاضر حقوق ناخالص بنده ۸ میلیون و ۴۸۲ هزار تومان است که با احتساب کسورات و مبلغ وام، حساب خالص دریافتی بنده ۶ میلیون و ۸۲۰ هزار تومان است. 🔹بنده هیچ قصدی برای انتخابات ریاست جمهوری ندارم و قصدم خدمت در بنیاد است و اگر سفرهای استانی را انجام می‌دهم بر اساس نیاز بنیاد بوده و هیچ برنامه‌ای در این خصوص ندارم. @Farsna
🌐 عبدالله گنجی : ‏شورای عالی انقلاب فرهنگی10 مناسبت به تقویم رسمی اضافه نمود یکی از موارد: ‏4مرداد سالروز استقرار سلسله صفویه و نقش آن در گسترش مذهب تشیع به نام روز بزرگداشت ⁧⁩ اردبیلی" ‏بین فوت ایشان(سال735) تا ظهور صفویه(سال907هجری)172 سال فاصله است.در شیعه بودن ایشان هم اختلاف نظراست. فاصله زیاد زمانی بعلاوه اینکه شیخ صفی الدین اردبیلی فقط عارف بود و رگه هایی از پیوند ایشان و سیاست(حکومت)وجود ندارد.صرفا پیوند ژنتیک با بنیان گذاران صفویه آن هم با بیش از شش نسل فاصله چنین تصمیمی را نباید تجویز می کرد.
🔴 I پشت پرده یک سناریوی مشکوک 🖌 🔻 و " کاسبی با خون " سناریویی نخ نما و مضحکی است که در کارنامه اپوزسیون داخلی و دشمنان خارجی بار‌ها تکرار شده است. دشمن که پس از آشوب‌های ناشی از افزایش قیمت بنزین نتوانست در قالب اغتشاشات خیابانی به اهداف خود برسد، اکنون به دنبال اجرای سناریوی کشته سازی با هدف اغتشاش روانی در ساحت اذهان است. به اختصار به برخی پیامد و اهداف این توطئه می‌توان اشاره نمود: 1⃣ اعتمادزدایی از افکار عمومی و ایجاد حس بدبینی و نفرت 2⃣ تزریق هیجانات کاذب به جامعه و روشن نگه داشتن داشتن خاکستر اغتشاشات برای تکرار شورشگری 3⃣ مشروعیت زدایی و اعتبارزدایی از حاکمیت و نظام اسلامی 4⃣ ایجاد جو بدبینی نسبت به نهاد‌های انتظامی و امنیتی 5⃣ کاهش سرمایه اجتماعی نظام در آستانه انتخابات مجلس جهت تأثیرگذاری بر مشارکت حداکثری 6⃣ تلاش برای خلأ قدرت و تکرار سناریوی لبنان و عراق جهت امنیت زدایی 7⃣ تهیه خوراک‌های حقوق بشری برای تداوم فشار سیاسی علیه جمهوری اسلامی ایران 8⃣ نمایش تصویری ملتهب از داخل ایران و موج سواری رسانه‌ای تحت عنوان پیامد‌های راهبرد فشارحداکثری آمریکا ✅ : متن کامل یادداشت فوق مشتمل بر تصاویر و سابقه ی سناریوی کشته سازی را میتوانید در لینک زیر مطالعه فرمایید 🆔 basirat.ir/fa/news/319171