eitaa logo
بصیر
348 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.3هزار ویدیو
407 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
دوستی با مردم و سخت گیری با متخلفان شرایط حاکم بر وضعیت اقتصادی کشور ، اقشا ر‌ مختلفی از مردم را عصبانی کرده است البته این عصبانیت متوجه مسئولان در دستگاه های مختلف اداره کشور است ، اما وقتی مسئولان در میان مردم حاضر نمی شوند و منفعلانه با مشکلات موجود برخورد می کنند ، حاکمیت و نظام مخاطب معترضان وضع موجود قرار می گیرد . اگر مسئولان در ادارات مختلف قبل از بروز مشکل یا حداقل هنگام بروز آن در میان مردم حاضر شده و نسبت به آگاه سازی مردم در مورد مشکل ایجاد شده اقدام کرده و در عمل هم ثابت کنند که در حال تلاش برای حل مشکل هستند ، نه تنها اعتراض مردم حالت غیر مسالمت آمیز پیدا نمی کند بلکه مردم در حل مشکل همراهی نیز خواهند نمود. نکته دیگر اینکه در شرایط سخت اقتصادی ، دستگاه های مختلف باید با درک وضعیت مردم از برخی امور که منجر به نارضایتی بخش هایی از آنان می شود پرهیز نمایند . به طور مثال مامورین انتظامی و مامورین شهرداری بنا به اقتضای ماموریت خود ناگزیر از اعمال قانون در حوزه های مربوطه هستند ، اولا نوع برخورد آنها تاثیر غیر قابل انکاری در جلب رضایت مردم یا به عکس در عصبانی کردن آنها دارد و در ثانی برخی اعمال مقررات (مانند توقیف موتور سیکلت ها یا برخورد با سد معابر دستفروشان) میتواند در زمان های دیگری صورت گیرد. تدبیر شرط عقل و شرط دوستی با مردم است. از آن طرف متخلفانی هستند که مجازات آنها مرهمی بر زخم مردم است چرا که بخشی از رنج و مرارت مردم بخاطر فساد آنهاست، مجازات اخلالگران اقتصادی در راستای دوستی با مردم است و به عکس نظر وزیر اطلاعات نه تنها آرامش فعالان اقتصادی را برهم نخواهد زد، بلکه باعث سلامت حوزه اقتصادی شده و امنیت این حوزه را تامین خواهد کرد.
🔴 نبرد اصلی در فضای مجازی است ◀️ نقش حساس فضای مجازی در مقابله با نبرد اقتصادی دشمن 🔻 دولت آمریکا در پیشبرد نبرد اقتصادی علیه ایران، بیشتر از تحریم و بسته های تحریمی، بر روی شبکه های اجتماعی سرمایه گذاری کرده است! چرا که به علت دسترسی سریع و آسان و کم هزینه، بستر مناسبی برای و و و دروغ پردازی در بین افکار عمومی است. آمریکا نبرد اقتصادی را به فضای مجازی و شبکه های اجتماعی کشانیده است. اما تاسف برانگیز است که تنها تعداد معدودی از بچه های آتش به اختیار جبهه انقلابی در این نبرد نا برابر دیده میشوند که با دستان خالی و تحمل هزاران مشقت و فشار از سوی جریان نفوذ و عناصر آلوده امنیتی ، شبانه روزی به عملیات روانی علیه دشمن و پاسخ به شبهات و هجمه ها در فضای مجازی مشغولند... نمیدانم از انبوه قرارگاه ها و نهادهای مسئول با بودجه های نجومی در حوزه رسانه و فضای مجازی چه گزارشاتی از عملکرد پوچ آنها بروی میز مقامات عالیرتبه میرود ، اما حقیقتا اینجا وسط معرکه جنگ در فضای مجازی هیچ اثری از آنها دیده نمیشود و فقط تعدادی معدود از بچه های انقلاب آتش به اختیار میجنگند دولت هم ضمن حمایت عملی از پیام رسان های داخلی باید بودجه و امکانات کافی برای فعالان مجازی واقعی در شبکه های اجتماعی جهت مقابله با جنگ نرمِ اقتصادی اختصاص دهد. تنها دست بوسی و خم شدن صرف در مقابل به اصطلاح مخالفان و منتقدان کاری از پیش نمی برد.
✅خروج سه میلیون و 500 هزار سکه از کشور با هدایت عربستان! عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از خروج خروج سه میلیون و 500 هزار سکه از کشور و انتقال آن با سلیمانیه عراق خبر داد. جواد کریمی قدوسی نماینده مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گویی افزود: در 2 ماه گذشته سه میلیون و 500 هزار سکه از کشور جمع آوری شده و به سلیمانیه عراق ارسال شد. وی با بیان اینکه سعودی‌ها برای جنگ اقتصادی علیه ایران در سلیمانیه عراق قرارگاه زدند، گفت: سعودیها 13 نفر را مامور کردند که در بازار تهران هر چه سکه و دلار آوردند، خریداری کنید. این افراد ماموریت داشتند که هر چه سکه و دلار در بازار تهران بوده را حتی 20 درصد بالاتر از قیمت هم خریداری کنند. وی افزود: سپاه سه نفر از این افراد را دستگیر کرده است.
✅آیا آمریکا از تحریم ایران موفق رسيدن به اهداف خود می شود? ✅فرض های آمریکا برای تحریم ایران چیست? جواب سوالات لینک زیر👇👇👇👇👇 https://goo.gl/RnyZuh
🔴بی‌بی‌سی/ مهدوی آزاد، تحلیلگر سیاسی: واقعیت تلخ این است که دولت پس از عقب نشینی‌های مکرر در حوزه‌های سیاسی و اجتماعی، حالا در حال واگذاری عرصه سیاست خارجی به گفتمان پاسداران است. نفس این که روحانی با آن شعارهای معروف در دیپلماسی به وادی تهدید افتاده نشان می دهد که گفتمان در حال چیرگی است.
🔴مذاکره با اروپا چه شروطی داشت؟🔴 🔷مذاکره با اروپا باید در چارچوب شروط تعیین شده از سوی رهبر معظم انقلاب انجام شود. نباید داستان عبور از خطوط قرمز در برجام تکرار شود. ♦شروط رهبر انقلاب در مذاکره با اروپا 1⃣ثابت کنند بی‌صداقتی و بدعهدی ندارند 2⃣جبران دو سال سکوت در مقابل آمریکا 3⃣عدم طرح موضوع موشکی در مذاکرات 4⃣صدور قطعنامه علیه نقض مکرر برجام 5⃣عدم طرح موضوع منطقه‌ای در مذاکرات 6⃣مقابله اروپا با تحریم‌های آمریکا علیه ایران 7⃣ارائه تضمین کامل برای فروش نفت ایران 8⃣تضمین خرید نفت از ایران پس از تحریم 9⃣تضمین تجارت از سوی بانک‌های اروپا 🔷رهبر انقلاب پس از تعیین چارچوب مذاکره با اروپا فرمودند : «ما با این سه کشور دعوا نداریم، اما اعتماد نداریم به آن‌ها؛ آن هم متکی است به سابقه‌شان. اگر اروپایی‌ها در پاسخگویی به مطالبات ما تعلل کردند، حق ایران برای آغاز فعالیت‌های هسته‌ای مخفوظ است. وقتی دیدیم برجام فایده‌ای ندارد، یکی از راه‌هایش این است که برویم سراغ بازیافت فعالیت‌های تعطیل‌شده.» « رضا سراج »
🔴تقلید صدای رئیس جمهور راست بود؟ 🔻روزنامه جوان نوشت: 🔹سال گذشته، جواد کریمی قدوسی، نماینده مردم مشهد در مجلس مدعی شد که حسین فریدون برادر حسن روحانی به علت تقلید صدای رئیس جمهور در دستگاه قضایی پرونده دارد. او در گفت‌وگویی اعلام کرد که «حسین فریدون با تقلید صدای روحانی طی تماس‌هایی با مراکز اقتصادی در راستای ترخیص کالا‌های غیرمجاز اقدام کرده و از آن‌ها خواسته تا جلوی واردات این کالا‌ها را نگیرند. 🔹پس از این افشاگری، فریدون از کریمی قدوسی شکایت کرد و این نماینده دو بار به دادگاه رفت. 🔹در روز‌های اخیر خبر رسیده که قاضی پرونده پس از مشاهده مستندات اعلام کرده که شکایت وارد نیست و قرار منع تعقیب برای این نماینده مجلس صادر می‌کند. 🔹همین قرار منع تعقیب یعنی که ادعای کریمی قدوسی راست بوده و او دروغی نگفته است. البته وکیل فریدون به این حکم اعتراض کرده، بدون آنکه سخنان کریمی قدوسی را تکذیب کند.
«مطهری»، نایب رئیس مجلس: 🔹اگر صادرات نفت ایران را به صفر برسانند تنگه هرمز را می‌بندیم. 🔹آمریکایی‌ها آمادگی جنگ جدید در خلیج فارس را ندارند، از این رو سخن آقای رئیس جمهور تهدید خوبی بود که آثار مثبتی خواهد داشت و عامل بازدارنده ای برای ممانعت از صادرات نفت ایران خواهد بود.
🔴 دلار تورمی و پایان هژمونی آمریکا... 🔻اصولا از نگاه نظامی شناخت دشمن و توانایی ها و امکانات او یکی از اساسی ترین مباحث برای مقابله با اقدامات او است. همین مبنا را می توان در سایر موضوعات دید. در نگاه اول شاید تصور شود که برتری نظامی آمریکا در سطح جهان با داشتن حدود نیمی از توان نظامی موجود روی زمین، زرادخانه های انبوه هسته ای، قدرت فناوری نظامی و انواع توانایی های هوشمند نظامی است، که این همه ماجرا نیست! چرا که مهم تر از این توان هزینه ایجاد آن است. دلیل قدرت یافتن آمریکا به خصوص از سال ۱۹۷۱ به این سو است. دلار آمریکا که در ابتدا بعد از جنگ جهانی دوم با پشتوانه بزرگترین ذخیره طلای دنیا در آمریکا، منتشر می شد، از این سال به بعد توسط نیکسون به عنوان یک ارز جهانی و ورق پاره که خودش صاحب ارزش است ارتباطش با طلا قطع شد. لذا آمریکا هرچقدر که می خواست دلار چاپ کرد و می کند و با یک کاغذ پاره ای که هیچ ارزش واقعی ندارد ربای جهانی را رقم می زند. یعنی دلار بی ارزش غیرواقعی را می دهد و جنس واقعی را وارد چرخه مصرف می کند. با این اقدام حجم انبوهی از بدهی ملی در آمریکا رقم خورده و از طرفی بین سال ۱۹۷۱تا ۲۰۰۱ این روند، تورم ۲۰۰۰ درصدی را ایجاد کرده است. اما کماکان آمریکا ادامه حیات می دهد چون هنوز دلار تورمی آقایی می کند. در این میان با توجه به این راهبرد زیبا که «برای نابودی دشمن باید به استراتژی او حمله کرد نه خود او»، حمله ما به دشمن اصلی که آمریکا است تنها از طریق حمله به دلار و خوار و ذلیل کردن آن محقق می شود. ✍ (کارشناس )
سئوالاتی که محسن غرویان باید درباره "صنعت توریست" پاسخ دهد 🔰حمید رسایی: آقای محسن غرویان از روحانيون تجديدنظر طلب قم که همواره نظراتش در رسانه های برانداز اصلاح طلب و رسانه های بیگانه بازتاب می یابد، اخیرا گفته است: "توریست ها از نظر شرعی و فقهی، جبری در اجرای موازین دینی ما ندارند، آنها می‌توانند خودشان حجاب را اختیار کنند و از نظر مذهبی اجباری برای آنها وجود ندارد. به نظر من اگر این مسئله فرهنگ‌سازی شود و مردم بتوانند این مسئله را هضم کنند، قابل انجام است، همانطور که ما به کشورهای دیگر می‌رویم و طبق قوانین خودمان عمل می‌کنیم، باید به توریست‌ها هم اجازه داده شود در کشور ما طبق قوانین خودشان عمل کنند... برای عملی کردن این مباحث باید همواره آنها را در جامعه مطرح کنیم. باید بدانیم که نمی‌توانیم احکام فقهی خود را بر توریست‌ها الزام کنیم. صاحب نظران باید در این خصوص به صورت منطقی سخن بگویند تا به مرحله تصمیم و قانون برسد." طبعا در پاسخ به کسی که به عنوان استاد حوزه، چنین سطحی طرح موضوع و مشکل گشایی می کند، توقع پاسخ هایی مبتنى بر بدیهی ترین اصول دینی بی فایده است که اگر فایده داشت، امثال او اینقدر سطحی استدلال نمی کردند. بنابر این با طرح چند سئوال قابل فهم (البته ان شالله) که پاسخ های آقای غرویان را حتما به دنبال خواهد داشت، اميدوارم وی به لوازم این نوع اظهارنظرهای سطحی بيشتر پی ببرد. نکات قابل تاملی که ایشان در این گفتگو بیان کرده، موارد زیر است: توریست ها از نظر شرعی، جبری در اجرای موازين ما ندارند. مردم باید ابن تفاوت فرهنگی را هضم کنند تا توریست آزاد باشد. ما در کشورهای دیگر مطابق ضوابط و فرهنگ خودمان عمل می کنیم، آنها هم باید در داخل کشور بر اساس فرهنگ و قوانين خودشان عمل کنند. نمی توانیم احکام فقهی خودمان را بر توریست ها الزام کنیم. بر این اساس از جناب غرویان سئوال می کنم: ۱. مطابق قوانين توریست ها، شرب الکل در کوچه و خیابان نه تنها قبیح نیست که لازمه زندگی امروزی است... ۲. مطابق قوانين توریست ها، هر مرد یا زنی اختیار دارد با هر پوششی که می پسندد در انظار عمومی ظاهرا شود، حتی بدون هرگونه لباسی و به صورت کاملاً عریان... ۳. مطابق قوانين توریست ها، هر مرد و زنی می توانند در انظار عمومی، به هر شکل که بخواهند با یکدیگر مشغول شوند و هر عملی که دوست دارند انجام دهند حتی...! ۴. مطابق قوانين توریست ها، حتی دو جنس موافق می توانند با یکدیگر ازدواج کنند تا جایی که در برخی کشورها، کلیسا ملزم به خواندن خطبه عقد آنهاست چیزی که نه در حيوانات بلکه در گیاهان هم رایج نیست... آنچه به عنوان نمونه یادآوری شد، در بین همه توریست ها به طور یکسان حاکم نیست ولی در بسیاری از کشورها بویژه توریست های غربی امری مجاز و بلکه رایج است. خب جناب غرویان! نظرتان چیست؟ اکثریت توریست ها در انجام هر یک از این اقدامات در کشور خودشان آزادند، طبعا مطابق نظر مشعشع شما وقتی وارد کشور ما می شوند نه تنها در حجاب که در تمام این امور، حق دارند مطابق قوانين و فرهنگ خودشان عمل کنند همانطور که ما هیچ یک از این رفتارهای شنیع را مطابق احکام و قوانين خودمان در داخل و خارج از کشور انجام نمی دهیم. حالا در همه ایران نه اما اگر قرار بر اجرای آزمایشی اين ایده شما شد، قبول می کنید محدوده ای کوچک در برابر منزل شخصی تان در قم به عنوان محدوده آزمایشی (پایلوت) برای این کار مشخص شود تا برخی توریست ها بدون مزاحمت، آزادانه بتوانند مطابق قوانين، آداب و سنن خودشان رفتار توریستی کنند؟ باور کنید اگر حضرتعالی که این مسائل را از نزدیک می بینید، توانستید آن را "هضم" کنید، احتمالا دیگر افراد محله، شهر و کشور هم هضم خواهند کرد. پ ن: شاید افاضه کنید که این موارد شامل حکمی که داده ام نمی شود، پاسخ اين است که توریست ها خواهند گفت به همان دلیلی که حکم حجاب استثنا شد، ابن موارد هم باید استثنا شود...
🔴جنگ هووها در حرم سرای رسانه...‼️ 🔻در دوران قاجار که حرمسراهای شاهی پر رونق بوده است، بین زنان قبله عالم! رقابتی سخت بوده برای سوگلی شدن و پیشی گرفتن از رقیبان برای بردن دل شاه و کسب قدرت بیشتر در دربار! رسانه ملی این روزها در حرمسرای رسانه ای دنیا کاری سخت و پیچیده دارد برای بردن دل مخاطب و اثرگذاری!با هووهایی سرسخت، جذاب و دلربا! شبکه های اجتماعی و شهروند خبرنگارهایی که سریع تر از رسانه ملی و بدون ملاحظات عرفی و قانونی خبر مخابره می کنند، ماهواره هایی که سریال های رنگارنگ شان هنرمندانه با جاذبه های جنسی آراسته شده، شبکه پخش فیلم و سریال خانوادگی که رقیب جدی سریال های سیما شده و انواع و اقسام انیمیشن های روز دنیا و کنسول های بازی که کودکان و نوجوانان را از نشستن پای شبکه نهال و پویا و امید منصرف کند! رسانه ملی آیا برای رقابت با این هووهای سرسخت برنامه ای دارد؟
🔴 کفه سنگین یاس و ناامیدی در شبکه های اجتماعی! ✍حمیدخوشایند 🔻 در اینکه فضای اقتصادی کشور و معیشت مردم به خصوص طبقات پایین وضعیت مطلوبی ندارد هیچ شک و شبهه ای نیست. چیزی است که مردم آن را می بینند و لمس می کنند. اما نکته قابل تاملی که وجود دارد این است که تصویری که از اوضاع اقتصادی، سیاسی و اجتماعی در شبکه های اجتماعی به تصویر کشیده می شود به مراتب عمیق تر و بدتر از فضای حقیقی و واقعی است. باید قبول کنیم شبکه های اجتماعی با تمام محاسن و مزایایی که دارند، اما در شرایط کنونی که کشور درگیر یک تهاجم اقتصادی پیچیده است، در موارد متعدد و بر اثر برخی بی تدبیری ها و رهاسازی فضای مجازی توسط متولیان آن، نقش مخربی ایفا می کنند و با تولید محتوای مایوس کننده و سیاه نمایی، فضای امید را از جامعه سلب می کنند. کافیست فقط برای ساعتی پای شبکه های اجتماعی بشنیم. آن وقت است که می بینیم در این ترازو کفه یاس و ناامیدی بر امید و امیدواری بشدت سنگینی می کند. جالب است که عده ای از این نقش مخرب و فضاسازی منفی روانی و وحشت آفرینی با عنوان روشنگری و آگاهسازی نام می برند!!
✍یکی رفته زیر توییت ترامپ نوشته: آقای ترامپ! به ما کمک کن. توی خوزستان آب نداریم. یه آمریکایی هم زیر پستش نوشته: شبیه مردم ما در شهر Flint میشیگان که هنوز آب خوردن ندارن 🔻مشکل مردم آبادان و خرمشهر با طرح قرار گاه خاتم رفع شد ولی مردمFlint آمریکا سه ساله آب ندارن، آب بطری میخورن سرب رفته توی بدنشون چند نفر کشته شدن و هزاران نفر بیمار
📌چرا دشمن با سپاه بد است ؟ چون 0⃣ سیل میاد امداد و نجات با سپاه ست 1⃣ زلزله میاد زیرساخت سازیش با سپاه ست! 2⃣ محرومیت زدایی باشه، سپاه و بسیج دانشجویی اونجا اند! 3⃣ پل سازی و جاده سازی باشه،کار سپاه است! 4⃣ پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس کار سپاه است! 5⃣ ساخت فازهای پارس جنوبی کار سپاه ست 6⃣ بنزین کشور را خودکفا میشه کار سپاه ست ! 7⃣ هرچی تو این چند سال روحانی با ذکر علی برکت الله افتتاح کرده، ساخت سپاه ست ! 8⃣ شهرکهای موشکی کار سپاه ست! 9⃣ خط لوله آب شیرین خرمشهر کار سپاه ست! 🔟 دستگیری متجاوزان آمریکایی و انگلیسی کار سپاهست! ⏸امنیت در سطح طراز جهانی کار سپاه است! 2⃣1⃣دفاع مقدس، قائله کردستان،دفع شر سازمان منافقین مبارزه با گروهک ریگی در سیستان کار سپاه ست! 3⃣1⃣اون جایی که باید خون هدیه میشد،مردان سپاه امثال حججی ها خون دادند،جایی که پای آبرو بود، آبرو دادند! 4⃣1⃣کشاندن جنگ در خارج از مرزها،کار سپاه ست! 5⃣1⃣اضمحلال داعش 7 تریلیون دلاری،کار سپاه ست! ،رسیدن به مرزهای اسرائیل،کار سپاه ست! 6⃣1⃣دستگیری جاسوس در تیم مذاکره کننده و نفوذی های محیط زیستی کار سپاه ست! 7⃣1⃣،ایجاد توان دریایی راهبردی و ایجاد امنیت در خلیج فارس اینا همه خدمات سپاه است.. 🌹🌳☘🌴🌙⭐️خودشون منتی ندارند ،ولی ما ها هم نمک نشناس نباشیم!
⚡️تلقی عمومی این است که خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده این ایام ناشی از کم‌آبی است. اما صرفا پانزده درصد برق کشور در نیروگاه‌های آبی تولید می‌شود و ذخیره آب پشت سدها نسبت به سال گذشته صرفا بیست درصد کاهش داشته است، لذا کم آبی نمی‌تواند دلیل این خاموشی‌های گسترده و سراسری باشد. واقعیت این است که نرخ رشد ظرفیت نیروگاهی کشور در دولت آقای روحانی نسبت به دولت سابق، چهل و دو درصد کاهش یافته و این کم‌کاری صرفا ناشی از اهمال یا ضعف مدیریتی نیست. دولت آقای روحانی در موافقتنامه پاریس تعهد داده است که سوزاندن سوخت‌های فسیلی را دوازده درصد کاهش دهد. باید توجه داشت که نیروگاه‌های حرارتی که هشتاد و پنج درصد برق کشور را تامین می‌کنند، از سوخت فسیلی استفاده می‌کنند. طبیعی است که وقتی دولت در توافقنامه اقلیمی پاریس تعهد داده است سوزاندن سوخت‌های فسیلی را دوازده درصد کاهش دهد، نه‌تنها باید از افزایش ظرفیت نیروگاهی کشور خودداری کند، بلکه باید طرح‌هایی را نیز برای کاهش سطح کنونی استفاده از سوخت‌های فسیلی اجرا کند. این قلم همچنان که قائل است و در جای دیگر مبسوط به این بحث پرداخته که کارکرد رژیم‌های بین‌المللی نظیر سازمان تجارت جهانی تثبیت و نهادینه کردن وضع موجود اقتصاد جهانی به نفع کشورهای پیشرفته است، معتقد است موافقتنامه پاریس نیز کارکرد مشابهی دارد. اگر گرم شدن زمین ناشی از سوزاندن سوخت‌های فسیلی باشد، این کشورهای پیشرفته هستند که از زمان اختراع ماشین بخار در سال هزار و ششصد و نود میلادی تاکنون، اصلی‌ترین و بیشترین مصرف‌کننده این سوخت‌ها بوده‌اند و قطار پیشرفت خود را به نقطه کنونی رسانده‌اند اما حال که خود صاحب فناوری‌های نوین چون هسته‌ای شده‌اند و در کمال وقاحت دیگران را از رسیدن به این فناوری‌ها بازمی‌دارند، سخن از ضرورت کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی می‌گویند تا مبادا مسیر پیشرفتی که آنها طی کرده‌اند، توسط ملت‌های دیگر نیز طی شود. اگر بناست مصرف سوخت فسیلی در جهان کنترل شود، باید محاسبه شود که از سال هزار و ششصد و نود تاکنون هر کشور چقدر سوخت فسیلی مصرف کرده و بر اساس آن، سهم هر کشور در کاهش مصرف تعیین شود که اگر اینگونه شد، کشورهای غربی باید حداقل دو قرن هیچ سوخت فسیلی مصرف نکنند.جالب اینکه آمریکا که بیش از نُه برابر ایران گاز گلخانه‌ای تولید می‌کند، از موافقتنامه پاریس خارج شده است. ♦️مقاله مبسوط و مستندی در این باره نوشته‌ام که می‌توانید در گزارش تیتر نخست روزنامه وطن امروز در شماره امروز مطالعه فرمایید. www.vatanemrooz.ir/newspaper/page/2482/1/195186/0 @jebraily
🔴 جلسه مشاوران خاتمی در نیاوران ♦️گزیده محورهای مهم: هاشمی که مُرد ارتباط با حاکمیت برایمان سخت شده. ناطق نمی تواند نقش هاشمی را ایفا کند. 🔺 باید به حاکمیت بگوییم روحانی را حفظ کند چراکه بدون روحانی ما نیز غرق خواهیم شد. 🔺 روحانی باید از ظرفیت اصولگرایان و نیروهای آماده به خدمت بسیج برای گذر از بحران اقتصادی استفاده کند. 🔺 برای بازسازی تا انتخابات۹۸ فرصت بسیار کمی داریم و از همین الان باید برای باخت برنامه ریزی کنیم. 🔺 باید این نکته را به اروپایی ها بفهمانیم که در صورت ادامه وضع موجود، دیگر روی ظرفیت ما در داخل حساب نکنند و آماده بازگشت انقلابی ها به قدرت باشند. 🔺 حنای اصلاحات و اعتدال با سفره خالی نزد مردم رنگی ندارد. 🔺 نباید بگذاریم شعار مرگ بر گرانی در دوران ما در حافظه تاریخی مردم بماند مانند سالهای ۷۴ و ۷۵ 🔺 خاتمی گفت از روحانی عبور کنیم ولی منظور او نمایش عبور از روحانی نزد افکارعمومی بود و روحانی هنوز برگ برنده ما در داخل است. «نشریه عبرتهای عاشورا»
15.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم | چرا در سوریه می‌جنگیم؟ (1) 🆔 @basirat_fa
🔴 جلسه مشاوران خاتمی در نیاوران ♦️گزیده محورهای مهم: هاشمی که مُرد ارتباط با حاکمیت برایمان سخت شده. ناطق نمی تواند نقش هاشمی را ایفا کند. 🔺 باید به حاکمیت بگوییم روحانی را حفظ کند چراکه بدون روحانی ما نیز غرق خواهیم شد. 🔺 روحانی باید از ظرفیت اصولگرایان و نیروهای آماده به خدمت بسیج برای گذر از بحران اقتصادی استفاده کند. 🔺 برای بازسازی تا انتخابات۹۸ فرصت بسیار کمی داریم و از همین الان باید برای باخت برنامه ریزی کنیم. 🔺 باید این نکته را به اروپایی ها بفهمانیم که در صورت ادامه وضع موجود، دیگر روی ظرفیت ما در داخل حساب نکنند و آماده بازگشت انقلابی ها به قدرت باشند. 🔺 حنای اصلاحات و اعتدال با سفره خالی نزد مردم رنگی ندارد. 🔺 نباید بگذاریم شعار مرگ بر گرانی در دوران ما در حافظه تاریخی مردم بماند مانند سالهای ۷۴ و ۷۵ 🔺 خاتمی گفت از روحانی عبور کنیم ولی منظور او نمایش عبور از روحانی نزد افکارعمومی بود و روحانی هنوز برگ برنده ما در داخل است. «نشریه عبرتهای عاشورا»
📌چرا دشمن با سپاه بد است ؟ چون 0⃣ سیل میاد امداد و نجات با سپاه ست 1⃣ زلزله میاد زیرساخت سازیش با سپاه ست! 2⃣ محرومیت زدایی باشه، سپاه و بسیج دانشجویی اونجا اند! 3⃣ پل سازی و جاده سازی باشه،کار سپاه است! 4⃣ پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس کار سپاه است! 5⃣ ساخت فازهای پارس جنوبی کار سپاه ست 6⃣ بنزین کشور را خودکفا میشه کار سپاه ست ! 7⃣ هرچی تو این چند سال روحانی با ذکر علی برکت الله افتتاح کرده، ساخت سپاه ست ! 8⃣ شهرکهای موشکی کار سپاه ست! 9⃣ خط لوله آب شیرین خرمشهر کار سپاه ست! 🔟 دستگیری متجاوزان آمریکایی و انگلیسی کار سپاهست! ⏸امنیت در سطح طراز جهانی کار سپاه است! 2⃣1⃣دفاع مقدس، قائله کردستان،دفع شر سازمان منافقین مبارزه با گروهک ریگی در سیستان کار سپاه ست! 3⃣1⃣اون جایی که باید خون هدیه میشد،مردان سپاه امثال حججی ها خون دادند،جایی که پای آبرو بود، آبرو دادند! 4⃣1⃣کشاندن جنگ در خارج از مرزها،کار سپاه ست! 5⃣1⃣اضمحلال داعش 7 تریلیون دلاری،کار سپاه ست! ،رسیدن به مرزهای اسرائیل،کار سپاه ست! 6⃣1⃣دستگیری جاسوس در تیم مذاکره کننده و نفوذی های محیط زیستی کار سپاه ست! 7⃣1⃣،ایجاد توان دریایی راهبردی و ایجاد امنیت در خلیج فارس اینا همه خدمات سپاه است.. 🌹🌳☘🌴🌙⭐️خودشون منتی ندارند ،ولی ما ها هم نمک نشناس نباشیم!
⚡️تلقی عمومی این است که خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده این ایام ناشی از کم‌آبی است. اما صرفا پانزده درصد برق کشور در نیروگاه‌های آبی تولید می‌شود و ذخیره آب پشت سدها نسبت به سال گذشته صرفا بیست درصد کاهش داشته است، لذا کم آبی نمی‌تواند دلیل این خاموشی‌های گسترده و سراسری باشد. واقعیت این است که نرخ رشد ظرفیت نیروگاهی کشور در دولت آقای روحانی نسبت به دولت سابق، چهل و دو درصد کاهش یافته و این کم‌کاری صرفا ناشی از اهمال یا ضعف مدیریتی نیست. دولت آقای روحانی در موافقتنامه پاریس تعهد داده است که سوزاندن سوخت‌های فسیلی را دوازده درصد کاهش دهد. باید توجه داشت که نیروگاه‌های حرارتی که هشتاد و پنج درصد برق کشور را تامین می‌کنند، از سوخت فسیلی استفاده می‌کنند. طبیعی است که وقتی دولت در توافقنامه اقلیمی پاریس تعهد داده است سوزاندن سوخت‌های فسیلی را دوازده درصد کاهش دهد، نه‌تنها باید از افزایش ظرفیت نیروگاهی کشور خودداری کند، بلکه باید طرح‌هایی را نیز برای کاهش سطح کنونی استفاده از سوخت‌های فسیلی اجرا کند. این قلم همچنان که قائل است و در جای دیگر مبسوط به این بحث پرداخته که کارکرد رژیم‌های بین‌المللی نظیر سازمان تجارت جهانی تثبیت و نهادینه کردن وضع موجود اقتصاد جهانی به نفع کشورهای پیشرفته است، معتقد است موافقتنامه پاریس نیز کارکرد مشابهی دارد. اگر گرم شدن زمین ناشی از سوزاندن سوخت‌های فسیلی باشد، این کشورهای پیشرفته هستند که از زمان اختراع ماشین بخار در سال هزار و ششصد و نود میلادی تاکنون، اصلی‌ترین و بیشترین مصرف‌کننده این سوخت‌ها بوده‌اند و قطار پیشرفت خود را به نقطه کنونی رسانده‌اند اما حال که خود صاحب فناوری‌های نوین چون هسته‌ای شده‌اند و در کمال وقاحت دیگران را از رسیدن به این فناوری‌ها بازمی‌دارند، سخن از ضرورت کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی می‌گویند تا مبادا مسیر پیشرفتی که آنها طی کرده‌اند، توسط ملت‌های دیگر نیز طی شود. اگر بناست مصرف سوخت فسیلی در جهان کنترل شود، باید محاسبه شود که از سال هزار و ششصد و نود تاکنون هر کشور چقدر سوخت فسیلی مصرف کرده و بر اساس آن، سهم هر کشور در کاهش مصرف تعیین شود که اگر اینگونه شد، کشورهای غربی باید حداقل دو قرن هیچ سوخت فسیلی مصرف نکنند.جالب اینکه آمریکا که بیش از نُه برابر ایران گاز گلخانه‌ای تولید می‌کند، از موافقتنامه پاریس خارج شده است. ♦️مقاله مبسوط و مستندی در این باره نوشته‌ام که می‌توانید در گزارش تیتر نخست روزنامه وطن امروز در شماره امروز مطالعه فرمایید. www.vatanemrooz.ir/newspaper/page/2482/1/195186/0 @jebraily
🔴 عباس امیر انتظام مرد جای تاسف است که برخی جریانات سیاسی برای عقده گشایی علیه نظام برای کسیکه به میهن بزرگترین خیانتها را کرده، مظلوم نمایی و مویه میکنند «عباس امیرانتظام» عضو دولت بازرگان که بعد از تسخیر لانه جاسوسی اسناد ارتباطش با سازمان سیا به دست دانشجویان پیرو خط امام افتاد.... میرحسین موسوی: 💬سنجاقی که امیرانتظام روی کراوات خود میزد همیشه مانند سوزنی در چشمان من فرو میرفت کیهان ۶۰/۱۱/۱۵ مهدی کروبی: 💬بخاطر جرایم عباس امیرانتظام باید بازرگان و اعضای نهضت ازادی هم محاکمه و زندانی شوند جمهوری اسلامی ۶۱/۷/۱۵
🌐 یه سوال!؟ سال ۹۲ که اصلاحطلبا دولت راتحویل گرفتند نرخ دلار۳۲۰۰تومان بود . ونرخ طلا ۸۵هزارتومان اما میگفتند تورم ۴۵درصداست . ولی حالا نرخ دلار۸۵۰۰تومان است ونرخ طلا ۲۵۰ هزارتومان ولی میگویند تورم ۸درصداست. دوستان اگرکسی میتونه جواب بده.
🔴 آیا روسیه از پشت خنجر می زند؟ 🔻 اخیرا در یکی از سایت ها، یادداشتی به قلم یکی از اساتید دانشگاه منتشر شده بود که هسته اصلی یادداشت مذکور ای بود: "وقت آن رسیده که کشور ما در مورد‌ سیاست‌های روسیه و ‌پوتین در مقابل ایران ارزیابی‌های منطقی و کارشناسانه‌تری داشته باشد. پوتین قابل اعتماد نیست ‌و به فکر منافع ملی کشور ما نیست. او‌ در زمینه انرژی رقیب ماست. توطئه او ‌با عربستان سعودی برای افزایش تولید نفت، به نفع ایران نبوده و ‌نیست و بیشتر به نفع روسیه و‌ عربستان سعودی است". 🔴 : در سیاست بین الملل از دیرباز تا امروز چیزی به نام اعتماد وجود نداشته است و این یک اصل مسلم است که پایه و اساس رفتار و کنش بازیگران در روابط بین الملل است. لذا این حرف که می گویند پوتین یا هر رئیس دولت دیگری در دنیا قابل اعتماد نیست، سخن تازه و بکری نیست. منافع ملی و نه اعتماد، چراغ راهنمای سیاست خارجی هر کشوری است. روسیه و ایران نیز از این اصل مستثنا نیست. اما این هرگز به این معنا نیست که ملاحظات طرف های مقابل در نظر گرفته نشود. از روز اول که ایران و روسیه در سوریه شروع به کار نمودند، حتی یک کارشناس ساده در مراکز تصمیم ساز ایران نیز می دانست این همکاری در حالی است که با وجود حوزه های مشترک، اما، نگاه ایران به تحولات سوریه و مسائل منطقه و اسرائیل که از منظر گفتمان مقاومت صورت گیرد با نگاه روسیه که در پی احیای عظمت شوروی پیشین است دارای برخی اختلافات اساسی نیز است. به عنوان مثال ایران به اسرائیل به عنوان یک رژیمِ نامشروعِ بحران آفرین که باید از بین برود نگاه می کند و در مقابل روس ها هیچ مسئله با اسرائیل ندارند و روابط شان نیز کاملا عادی و دوستانه است. این استدلال و جمع بندی برخی از تحلیلگران داخلی که می گویند پوتین در سوریه به ایران خیانت کرد و در مواجهه با تحریم نفتی ایران در حال توطئه نفتی است و از پشت به ایران خنجر می زند، نگاه سطحی به روند سیاستگذاری در ایران بوده و ناشی از فهم نادرست گوینده یا نویسنده از پیچیدگی روابط خارجی ایران می باشد. درست است که روسیه پیش از پیدایش برجام همواره به تحریم های شورای امنیت علیه ایران رای داده بود اما همزمان بیشترین روابط اقتصادی و تجاری را نیز با ایران داشت است. 🔻نکته پایانی این که، در سیاست بین الملل بازیگران با یکی نبوده و از حرف تا عمل تفاوت ها فاحش بوده است. لذا در بررسی سیاست خارجی یک کشوری باید به اقداماتی که انجام می دهد و نه حرف ها و مواضعی که اعلام می کند توجه داشت. جمهوری اسلامی ایران نیز بازیگری است که در سیاست خارجی، حواسش به همه چیز است. ✍
هدایت شده از مجله ی توایتا
خواهر مسیح علی‌نژاد خطاب به مقام معظم رهبری: حتی اگر پاره تنمان بر خط قرمزها پا بگذارد در برابرش می ایستیم
کارشناس صهیونیست: شاید ما ابرهای ایران را نابارور می‌کنیم 🔹دو کارشناس اقلیمی و امنیتی به بررسی امکان نا بارور کردن ابرهای ایران از سوی دشمنان جمهوری اسلامی پرداخته‌اند و نتیجه نهایی آن شده که رژیم صهیونیستی احتمالاً از خاک عربستان، اقدام به نابارور کردن ابرهای راهی قلمرو ایران می‌کند. 👉 fna.ir/bn9vo3 @Farsna
🔴 تداوم دوره گردی..... 🔻یکی از مهمترین کنشگران خارجی جنگ سوریه رژیم صهیونیستی است که هرگاه اتفاقات میدانی و حتی سیاسی به سمت جبهه مقاومت به پیش می رود با تهدیدات، حملات و حتی دیپلماسی با بازیگران دیگر این میدان سعی در تغییر معادلات دارد.حوادث اخیر جنوب سوریه هم در این مدت اخیر از این حیث استثناء نبوده و در این رژیم تحرکاتی را انجام داده است و شامل نکاتی میباشد: 1⃣همه اهدافی که توسط نتانیاهو،نخست وزیر و مقامات دیگر این رژیم بخصوص وزیر جنگ در مورد نیروهای ایرانی و حزب الله و جلوگیری از پیشرفت آنها تا مرز اردن صادر شده است با شکست مواجه شده است. 2⃣یکی از مهمترین نگرانی های اخیر این رژیم مهارت های بالایی است که ارتش سوریه و مهمتر از آن حزب الله در این جنگ به دست آورده و تقریبا در تمام آن با پیروزی همراه بوده است. 3⃣با حضور نیروهای مقاومت در جنوب عملا جنبش های جهادی داخل فلسطین نیز با روحیه ای مضاعفتر به مقاومت و تحرکات جدید میپردازند که این مهم با طرح جدید امریکا و این رژیم با همراهی کشورهای عربی تحت عنوان" " منافات دارد. پس همچنان شاهد تداوم دوره گردی های و اظهارات وقیحانه نتانیاهو و پامپئو در خاورمیانه خواهیم بود . در این شرایط ضروری است دستگاه دیپلماسی جمهور اسلامی ایران همزمان با دیپلماسی اقتصادی فعال، نگاه ویژه ای به تحولات منطقه داشته باشد و همه تخم مرغ های خود در سبد برجام اروپایی نگذارد. ✍
راهبردهای آمریکا در جنگ نرم علیه جمهوری اسلامی ایران* امروزه با کوچک تر و پیچیده تر شدن جهان به واسطه رشد روز افزون وسایل ارتباط جمعی، شبکه های اجتماعی، ماهواره، اینترنت و...معادلات گذشته در تنظیم روابط میان کشورها تا حدود زیادی از بین رفته و جای خود را به معادلاتی جدید داده است، به گونه ای که به جای به کارگیری زور به صورت مستقیم، توجه قدرتها به استفاده از قدرت نرم و ایجاد تغییرات از طریق مسالمت آمیز با به کار گیری شیوه های نوین مداخله در امور داخلی کشورها جلب شده است. امروز رسانه ها به عنوان ابزاری همه کاره برای اعمال و جا انداختن سیاستهای قدرت های زورمدار به کار می رود. در این راستا جنگ نرم با هدف گرفتن فکر و اندیشه ملت ها نقشی مهم را در سست نمودن حلقه های فکری و فرهنگی جوامع ایفا می کند و در صدد است با بمباران خبری و تبلیغاتی عمدتا دروغ و بزرگ نمایی برخی نارسایی ها، بی ثباتی و ایجاد تزلزل در نظام سیاسی حاکم را دنبال می کند. سیاستگذاران «پنتاگون» و «سیا» با سه راهبرد مهار، نبرد رسانه ای و ساماندهی نافرمانی مدنی اتحاد جماهیر شوروی را به فروپاشی و شکست کشاندند لذا همین مدل با تفاوتی کم برای جمهوری اسلامی ایران دنبال می کنند. زیرا امروز جمهوری اسلامی ایران به لحاظ وسعت سرزمینی، کمیت جمعیت، کیفیت نیروی انسانی، امکانات دفاعی و نظامی، منابع طبیعی و موقعیت ژئوپلتیکی و ژئواستراتژیکی ممتاز در منطقه غرب آسیا و هارتلند نظام بین الملل به قدرتی کم نظیر تبدیل شده است. همه کارشناسان سیاسی کشورهای غربی اذعان نموده اند که دیگر با یورش نظامی و جنگ سخت امکان فروپاشی نظام جمهوری اسلامی ممکن نیست بلکه تنها راه از بین بردن آن پیگیری مکانیسم های جنگ نرم و بکارگیری تکنیکهای جنگ روانی با استفاده از دکترین فشار و تحریم اقتصادی، عملیات روانی ساماندهی و حمایت از نافرمانی های مدنی است. پروژه جنگ نرم علیه ایران را باید ناشی از گسترش حس تنفر از آمریکا در جهان دانست، به نظر سران کاخ سفید جمهوری اسلامی ایران مرکز اصلی ایجاد این تنفر و گسترش آن به سایر کشورها است. برای مقابله با این موج چند طرح مورد توجه قرار گرفت؛ ۱- درچارچوب پروژه دمکراتیزه کردن کشورها به خنثی سازی نفوذ معنوی ایران در کشورهای اسلامی و منطقه غرب آسیا( تونس، مصر و ...). ۲- القای خطرناک بودن ایران برای امنیت همسایگان، اذهان عمومی از اقدامات و نقشه های آمریکا منحرف شود. بنابراین باتوجه به اینکه جنگ نرم فرایندی هدایت شده و به شدت متاثر از محیط داخلی و بین المللی است، لذا تمام دستگاههای دولتی در جلوگیری از شکل گیری جنگ نرم مسئولیت دارند، زیرا از یک سو ناکارآمدی و سوء مدیریت دولتمردان، ناهنجاری های اقتصادی مثل بازار سکه و ارز و... شدید کننده بسترساز نافرمانی های مدنی مورد نظر دشمن در جنگ نرم است. از سوی دیگر بالا بردن ظرفیت مسئولیت پذیری تمامی دستگاههای دولتی خنثی کننده راهبردهای عملیات روانی دشمن خواهد بود. پس امروز بیش از هر زمان نیازمند اعتماد به مسئولین و همراهی آنان و مطالبه خواسته های بر حق آنان از مجاری ذیربط همچنین چنگ زدن به ریسمان الهی و حبل المتین انقلاب یعنی ولایت هستیم. * حامد نیک سیرت ارقینی- پژوهشگر و تحلیگر مسائل سیاسی
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استدلالی زیبا درباره اینکه چرا خانم ها باید حجاب داشته باشند. چقدر خوبه که مسائلی مانند حجاب رو اینطور تبلیغ کنیم، نه سطحی و مقایسه کردن بانوان با آبنبات و ماشین! بمناسبت روز عفاف و حجاب @Afsaran_ir
✅ 700 اقتصاددان در خدمت اتاق جنگ اقتصادی خزانه داری امریکا ✅ استوارت لِوی در دهمین سالگرد تأسیس سازمان به اصطلاح مقابله با تروریسم و تامین مالی TFI در سال 2014 می گوید زمانی که ریاست این اداره به من پیشنهاد شد، هفت نفر بودیم امروز این مجموعه 700 اقتصاددان دارد که بدون آن که دیده شوند روی اقتصاد کشورهای هدف از جمله جمهوری اسلامی ایران کار می کنند. ✅ براساس گزارش بی بی سی، لوی در طول فعالیت های خود با پرونده ای پر از اطلاعات به دیدار مدیران کمپانی های بزرگ می رفته تا آن ها را از پیامدهای همکاری اقتصادی با ایران آگاه کند. ✅ در سال های اخیر از این اداره اطلاعاتی در وزارت اقتصاد آمریکا (TFI) تعداد زیادی نیرو به سفارت خانه های آمریکا در سراسر کشور به عنوان وابسته این اداره با هدف عملیات پنهان اقتصادی اعزام شده اند و حتی در کشورهای همسایه ما شامل پاکستان، افغانستان و امارات دفتر نمایندگی تاسیس کرده است. ✅ لوی شخصا پایتخت به پایتخت سفر کرده و با بیش از ۱۰۰ مدیرعامل جلسه گذاشته و از سپاه و حزب ا... و ایران اسنادی را به آن ها نشان داده و عنوان داشته که اگر شما با ایران کار کنید مشکلات عدیده ای برای شما پیش می آید. http://khorasannews.com/Newspaper/MobileBlock?NewspaperBlockID=612274 ⁉️ نمیدانم عدد 700 اقتصاددان چقدر واقعی است، ولی سوال من این است چند اقتصاددان ما در خدمت مقابله با جنگ اقتصادی پیش رو است. بسیاری از اقتصادانان ما آسوده خاطر مشغول فعالیت های علمی بی ثمری هستند که نتیجه آن حتی حل یک مشکل اقتصادی کشور هم نبوده است.
🔴 پاسخ به پیشنهاد مبنی بر ضرورت الزامی برای ♦️رسانه‌ها به نقل از آقای محسن نوشته‌اند: "توریست‌ها از نظر شرعی و فقهی جبری در اجرای موازین دینی ما ندارند، آنها می‌توانند خودشان حجاب را اختیار کنند و از نظر مذهبی اجباری برای آنها وجود ندارد و باید به توریست‌ها اجازه داده شود در کشور ما طبق قوانین خودشان عمل کنند. ... باید بدانیم که نمی‌توانیم احکام فقهی خود را بر توریست‌ها الزام کنیم." ♦️ در به ایشان باید گفت که اگر توریستهای خارجی مسیحی و یهودی باشند ملزم شدنشان به رعایت حجاب امری خلاف احکام دینی شان نیست. ✝ در انجیل آمده است که: «خواهانم که زنان پوشش شایسته بر تن کنند و خویشتن را به نجات و متانت بیارایند، نه به گیسوان بافته یا طلا و مروارید یا جامه های فاخر، بلکه به زیور اعمال نیکو آراسته شوند، چنان که شایسته‌ی زنانی است که مدعی خداپرستی‌اند.» (انجیل، رساله پولس به تیموناؤس، باب دوّم، فقره 9 - 15.) ✡در یهودیت هم بر حجاب زنان تأکید بسیار شده است. 👈اما در خصوص پیشنهاد جناب توجه به این نکته ضروری است که اگر قرار باشد توریستها در موضوع حجاب آزاد باشند و بتوانند طبق قوانین کشور خویش عمل کنند، پذیرش رفتار مطابق با این قوانین که در موارد بسیاری به حداقلی از پوشش هم نمی رسد، برای امثال آقای قابل تصور هم نخواهد بود. کاش قبل از طرح هر پیشنهادی کمی فکر کنیم.