🔴 یک سفر با چند گام بلند
🔸راهبردی کردن رابطه ایران با قدرتهای مهم آسیایی به عنوان «راهحل جامع» مسایل ایران و مهمترین گام در ارتقاء سطح قدرت کنونی ایران به حساب میآید. امروز قدرت منطقهای ایران در اندازهای هست که بشود از آن بهعنوان «بنیان» (Base) برقراری رابطه فعال با قدرتهایی نظیر چین، هند و روسیه استفاده کرد. در این میان برخلاف آنچه بعضی در داخل ایران تصور و تبلیغ مینمایند این سه قدرت، از یک سو «استحکام ساخت داخلی» جمهوری اسلامی را باور دارند و از سوی دیگر در این موضوع متفقالقولاند که ایران نقش مهمی در مثلث «امنیت منطقه»، «توان همگرا ساختن تعداد زیادی از کشورهای منطقه» و «برخوردار بودن از زیرساختهای مستحکم انرژی» دارد و این ابعاد میتواند شکلدهنده به توافقی سرشار از سود برای همه باشد. این نگاه سه کشور هند، چین و روسیه به ایران است و مهمترین پیشنیاز ما برای رسیدن به رابطهای راهبردی با قدرتهای آسیا میباشد.
🔸دقیقاً به همین دلیل، تحلیلگران برجسته بینالمللی، سفر دکتر علیاکبر ولایتی به مسکو را «راهبردی» و دارای اهمیت تاریخی ارزیابی کردند. در این خصوص گفتنیهایی وجود دارد:
🔺1- غرب با نگاه به ساخت فکری ایران که طی دهها سال و بلکه طی دو قرن شکل گرفته است، مطمئن بود که ایران به غیر از حل مسایل خود با غرب گزینه دیگری ندارد این نوع قضاوت نسبت به ایران البته گاهی وجهی افراطی بهخود میگرفت تا جایی که بعضی ادعا میکردند که اساساً وقوع انقلاب اسلامی در ایران یک پروژه است و در کانتکس غرب قرار دارد. تردیدی در این نیست که غرب در این نگاه دچار خطاست ولی واقعاً پر بیراه هم نیست که غرب وقتی به روند فکری و سابقه بعضی از دستگاههای جمهوری اسلامی نگاه میکند به این جمعبندی برسد که ایران به راهحل دیگری به جز غرب نمیاندیشد بر این اساس اتحادیه اروپا بدون آنکه هیچ نگرانی از واکنش ایران داشته باشد بعد از دو ماه وقتگذرانی، بستهای پیشنهاد کرد که در واقع دهنکجی به ایران بود.
🔺وقتی غرب بعضی تحلیلهای داخلیها و بهخصوص وضع بعضی از رسانههای ما را نگاه میکند، خیالش از بابت مقاومت ایران تا حد زیادی راحت میشود. به منصب رسیدن بعضی از افراد «بسیار ضعیف» برای غربیها شوقبرانگیز است و این را بهعنوان دلیلی مهم بر استمرار سیطره فرهنگی بر ایران تلقی مینماید. بر این اساس باید گفت اقداماتی از نوع در پیش گرفتن استراتژی «نگاه به شرق»، یک تهدید استراتژیک برای غرب تلقی میگردد و اگر از آن بوی استمرار استشمام کند یک بحران واقعی به حساب خواهد آورد.
🔺2- سفر «فرستاده ویژه» رهبر معظم انقلاب اسلامی به مسکو بعد از شکست مذاکرات دوماهه ایران و اروپا بیانگر آن است که برخلاف تصور پیشین اروپاییها، ایران نه تنها در بنبست قرار ندارد بلکه گزینهای مهمتر از اروپا نیز در دسترس دارد. این موضوع نه فقط میتواند مسایل ایران را حل کند بلکه بهعنوان یک الگو در حل مسایل با غرب مورد استفاده سایر ملتها و دولتها قرار گیرد. اگر الگوی انتقال از اروپا به آسیا برآمده از یک «تجربه موفق» باشد، آنگاه غرب دیگر حرفی برای گفتن نخواهد داشت و اثر واقعی مهمترین برگ برنده آمریکا که «عملیات روانی» است تا حد بسیار زیادی از بین میرود. این در حالی است که اگر با دقت به صحنه تحولات بنگریم، از مناظر دیگر نیز اروپا و آمریکا قدرت پیشین خود را از دست دادهاند.
✏سعدالله زارعی
#قطر_پیشرفته
⭕ چرا عربها پیشرفت میکنن اما ایران نه؟
بارها این #جملات را شنیده اید
بخصوص آنهایی که به امارات و قطر سفر میکنند و برجهای بلند و ماشینهای #لوکس هوش از سرشان میبرد.
می گویند عربها نسبت به زمان #شاه پیشرفت کرده اند اما ما بعد از انقلاب عقب رفته ایم!!!
حالا ببینید؛ #قطر یک کشور دو و نیم میلیون نفری که به اندازه چند منطقه پرچمعیت #تهران هم نمیرسد با سومین و چهارمین ذخایر گازی دنیا، پس از هشت روز بحران، بدلیل اقتصاد دلاری و گازی(مفت) و نداشتن هیچ گونه صنعتی از تخم مرغ، شیر، سبزیجات و مواد شوینده را وارد میکند!!
بدلیل قطع روابط سعودی ها با قطر، این کشور کوچک اما #ثروتمند تمام مایحتاج مردم خود را از ایران و از بنادر ایران #وارد میکند.
چون اقتصاد خود محوری ندارند
پول گاز و نفت را خرج میکنند و در دنیا پُز پیشرفت میدهند.
⭕️ با دستور حجتالاسلام رئیسی، بنیاد کرامت امام رضا(ع) با استقرار ستاد خدمترسانی خود در خوزستان، روزانه بیش از ۶۰۰ هزار لیتر آب شرب در ۳۰ روستای اطراف شهرستان آبادان پخش میکند.
✍ بی مدیریتی دولتی ها رو دیگران باید جبران کنند!
⭕️ بعد از فیلتر تلگرام تنها ده درصد حجم بازدید از تلگرام از طریق فیلتر شکنهای خارجی بوده است
معاون دادستان کشور:
🔹بیش از ۳۰میلیون کاربر ایرانی با علم به داخلی بودن هاتگرام و تلگرام طلایی به آنها مراجعه کردند، درواقع با یک رفتار معنادار فیلترشکن ایرانی را بر خارجی ترجیح دادند.
🔹مسئولین فضای مجازی کشور به جای سرمایه گذاری برای دسترسی کاربران ایرانی به پیام رسانهای خارجی تلاش خود را برای بالا بردن کیفیت پیام رسانهای داخلی به کار گیرند.
🔻رئیس جمهور آمریکا:
🔹«صد در صد» از ناآرامی در ایران حمایت میکنیم.
🔹اگر ببینید، که در ایران چه خبر است،تورم دارد به سقف میرسد.
🔹آنها در سرتاسر کشور تظاهراتهای بزرگی دارند، احتمالا بزرگتر از هرآنچه که پیش از این داشتهاند.
🔻جامعه نخبگانی و تحلیلگران بخوانند
🔴مهمترین تفاوت "ما " و " آقا "
🔹فکر میکنید مهمترین تفاوت میان ما و رهبرانقلاب چیست؟ بصیرت؟ پیش بینی؟ اطلاعات روز؟ دشمن شناسی؟ همه این ها هست و دهها عنوان دیگر که می شود به آنها اضافه کرد. اما موضوع دیگری وجود دارد که جمع این عناوین است.
🔹اما کدام اختلاف است که سبک تحلیلی بخشی از جریان متدین و انقلابی را از رهبری انقلاب دور کرده است؟ پاسخ در کلید واژه " #امید " است. رهبری انقلاب به غایت به آینده امیدوارست و اما ما....
🔹امیدوار بودن تنها "مثبت اندیشی ساختگی" و "تلقین تصنعی روشن نگری" نیست. امیدوار بودن باید تبدیل به یک " #باور_توحیدی " و " #اعتقاد_ایمانی " شود. اعتقادی که از یک بینش و ایقان الهی برآمده است.
🔹رهبری انقلاب با نگاه به نظم قهری و طبیعی سنن الهی، باور دارند که حرکت مومنین مورد رحمت و نصرت الهی است و در " #لینصرن " حتمیت و قطعیت نهفته است.
🔹در این باره حرف بسیار است؛ اما آثار این تفاوت کجا خودش را نشان می دهد؟ چنین اختلافی چه اثری در سبک سیاست ورزی ما و رهبری دارد؟
👌شما می توانید ده عنوان تفاوت سبک رفتاری ما و رهبری در موضوعات مختلف سیاسی و اجتماعی را در لینک زیر بخوانید:
👉fna.ir/bnarb2
✍ #مهدیان
درباره یک بیماری خطرناک در سیاست ایران
🔹یک بیماری خطرناک به سیاست ایران نفوذ کرده و درحال گسترش است: بیماری روس-هراسی*، آنهم در نازلترین شکل. بیماری که سال هشتادوهشت از شایعات زردترین رسانههای اپوزیسیون شروع و در شعار مرگ بر روسیه تجلی یافت ولی حالا به لیبرالها و غربگرایان و اصلاحطلبان رسمی داخل کشور سرایت کرده
🔸غربگرایان ایرانی با ارجاع مدام به زخمهای تاریخی ما از استعمارگری روسیه تزاری یا خیانتهای شوروی (در کودتای بیست و هشت مرداد یا فروش باواسطه اسلحه به صدام) روسیه را خطری «مساوی» و یکسان با امریکا جلوه میدهند. نوعی تحریک ناسیونالیستی افکار عمومی به منظور جلوگیری از نزدیکی تهران به مسکو.
🔹خطر نظامی: امریکا بزرگترین ابرقدرت نظامی تاریخ با بیش از هزار پایگاه نظامی در صد و سی کشور از جمله چهل و پنج پایگاه وسیع با حداقل صدوسی هزار سرباز دقیقا دورتادور مرزهای ایران است. روسیه بیست و شش پایگاه نظامی در شش جمهوری سابق + سوریه و ویتنام دارد و مطلقا هیچ حضور نظامی در مرزهای ایران ندارد
🔸خطر سیاسی: از کودتای بیست و هشت مرداد تا بهمن پنجاه و هفت ایران نه شریک یا برادر کوچکتر که مستعمره و برده و مطیع آمریکا بود. از ۵۸ تا همین امروز هم (بجز یکسال اخر اوباما) همواره مثل یک آقابالاسر بر تغییر نظام تاکید داشته، گزینه نظامی را هم هرگز برنداشته. آخرین بار روسیه در دهه بیست شمسی چنین وقاحتی داشت.
🔹خطر اقتصادی: امریکا از پنجاه و هشت مشغول جنگ اقتصادی با ایران بوده: انجماد اموال و تحریمهای دهه شصت، منع کامل هرگونه تجارت با ایران از سال هفتاد و چهار، تحریم بخشی از نظام بانکی از سال هشتاد و پنج وتحریم کامل نظام بانکی از سال نود. «فلج کننده ترین تحریمهای تاریخ» به قول اوباما که حتی برجام هم برطرفشان نکرد
🔸خطر اقتصادی: امریکا بزرگترین اقتصاد و بزرگترین زورگوی اقتصادی تاریخ است که برخلاف ادعای بازار آزادش، نرخ برابری ارزهای ملتها با دلار و تعرفه گمرکی را هم به کشورها تحمیل میکند. ضمانت اجرایی سلطه اقتصادی آمریکا البته نه فقط کیفیت اقتصاد که همان هزار پایگاه نظامیش در جهان است
🔹 اندازه اقتصاد روسیه اما کمتر از هشت درصد اقتصاد کل امریکا و نصف اقتصاد ایالت کالیفرنیا و حتی کمتر از اقتصاد تگزاس است. در چهل سال گذشته مانع اصلی عدم توسعه اقتصادی ایران جنگ تمام عیار اقتصادی امریکا بوده. اندازه کوچک اقتصاد روسیه یعنی روسیه اگر میخواست هم نمیتوانست دشمن جدی ایران باشد.
🔸 قیاس مع الفارق: همسایه شمالی ممکنست شریک/متحد خوب یا بدی باشد. اما پوتین ثابت کرده نیت/انگیزه/توان «دشمنی» با ایران را ندارد. بزرگترین ابرقدرت تاریخ اما ایران را یا مطیع و تحت نفوذ میخواهد یا دشمنی که باید نابود و تضعیف شود. جنس این دو رابطه اصلا یکی نیست تا با هم مقایسه شوند
🔹 اینکه استعمارگر سابق رسما از شراکت استراتژیک با ایران میگوید محصول قدرتمند شدن ایران درین چهل سالست. روسیه پذیرفته خاورمیانه بدون اراده ایران شکل نمیگیرد. ولی امریکایی که حتی اروپا را در مقام شراکت نمیداند، هنوز امیدوارست ایران را له و تسلیم کند: به قیمت جنگ و تجزیه و تحریم
🔸در سیاست هیچ چیز ازلی ابدی نیست. همه چیز متاثر از وضعیت خاص نیروها در این لحظه است. توازن قوای بعد فروپاشی شوروی و بلامنازع شدن امریکا این امکان تاریخی را بوجود اورد که روسیه بدنبال شراکت بیاید. اگر روزی امریکا هم مقابل واقعیت ایران تسلیم شود، مسلما سیاستهای بسیاری عوض میشود
🔹امتیازگیری روسیه در سوریه، مذاکره با اسراییل، رقابت در خزر یا حتی خروجش شرکتهایش برای تحریم نشدن، همه عادی است و به معنی غیرقابل اعتماد بودن و خیانت نیست. روسیه و ایران شراکت استراتژیک برای جلوگیری از نفوذ نظامی غرب دارند نه رابطه عاشقانه. اختلاف و رقابت بر سر منافع طبیعیاست.
🔸روسهراسان دشمنی واقعی و حاضر آمریکا را با توهم خطر ساختگی روسیه یکی میگیرند. این بیماری اگر صادقانه باشد محصول فقر دانش و کندذهنی است و اگر به هدف تضعیف و مقابله با آمریکاستیزی جناح رقیب تظاهر به این بیماری کنند، کارشان خیانت و تکرار خط تبلیغی واشنگتن و ضدملی و ضدایرانی است.
🔴 پیشرفت ژاپن با نزدیک شدن به آمریکا‼
🔻یکی از بزرگترین دروغهایی که این روزها زیاد در فضای مجازی پمپاژ میشود این است که کشورهایی مثل ژاپن و کره جنوبی پس از نزدیک شدن به آمریکا پیشرفته و صنعتی شدند. صِرف نزدیک شدن یا دور شدن از یک کشور، هیچ کشوری را نه پیشرفته کرده نه عقب مانده. کشورهای زیادی را میتوان نام برد که از نزدیک شدن به آمریکا هم فراتر رفته و تبدیل به نوکر آن شدهاند اما، رهبرانشان به دست همین آمریکا کشته شده، و هیچ نشانهای از یک کشور صنعتی و پیشرفته هم ندارد. آیا عربستان یک کشور صنعتی است؟ کشورهای مرتجع عربی چطور؟ آیا لیبی به همین چند کشور غربی اعتماد نکرد؟ قذافی تا آنجا به برخی از رهبران این کشورها نزدیک شد که، هزینه تبلیغات انتخاباتیشان را هم از جیب ملتش میداد. سارکوزی، رئیسجمهور اسبق فرانسه به خاطر دریافت پول از رفیق و متحدش در لیبی چند باری به دادگاه کشیده شد. امروز قذافی کجاست؟ وضعیت لیبی چگونه است؟ تاریخ پر است از امثال قذافی...
عقل میگوید، کشورها با تلاش و زحمت است که به جایی میرسند. امثال ژاپن و کره جنوبی امروز نان زحمات خود را میخورند. گفته میشود مهمترین دلیل مرگ و میر مردان ژاپنی«پرکاری» است. صنعت خودروی ژاپن و کره جنوبی را آمریکا به این نقطه نرسانده است. اتفاقا این دو کشور در آن حوزههایی که به آمریکا نزدیک شدهاند، عقب افتاده و در آن حوزههایی که روی پای خود ایستاده و و زحمت کشیدهاند، پیشرفتهاند.
امثال ژاپن و کره جنوبی در حوزه سیاست و اقتدار نظامی، کشورهای عقبماندهای هستند. ژاپن ارتش به معنای مصطلح در سایر کشورها ندارد و نظامیان این کشور اجازه مشارکت در عملیاتهای برون مرزی را ندارند. قانون اساسی این کشور را هم آمریکاییها نوشته و تحمیل کردهاند. ژاپن فقط در حوزه اقتصاد و صنعت سرآمد است و آن را هم از صدقه سر زحمات خودشان دارند.
✍ بلوری
🔴یک تیر و دو نشان نفوذی های داخلی در عراق
🔻اعتراض ها در عراق به دلیل مشکلات رفاهی و عدم توجه دولت به مناطق جنوبی در حال تبدیل شدن به یک اعتراض گسترده و سراسری در کل عراق است. اما این اعتراض ها از چند جنبه دارای نکات خاصی است:
1⃣برخی ها در داخل عراق به این اعتراض ها سمت و سوی سیاسی دادند و ایران را مسبب این عامل به جهت عدم صادرات برق معرفی کردند. این در حالی است که هدف آنها زدن ایران بخاطر پیروزی اخیر نیروهای هم سوی ایران در انتخابات پارلمانی است.
2⃣هدف دوم تروریست های داخلی وارد کردن عراق برای ورود به بحران داخلی و استفاده از این بحران در جهت ظهور گروه های تروریستی و هسته های خفته داعش و بعثی ها است.
3⃣ائتلاف اخیر گروه های مقاومت همچون فتح و صدر، نشان از موافقت اولیه برای تشکیل دولت بود. در برابر این ائتلاف باید واکنشي صورت می گرفت. بهترین واکنش ، استفاده از همان مناطق تحت نفوذ این جریان ها در جهت ناکارآمدی آنها برای تشکیل دولت است.
در نتیجه هدف بازیگران داخلی و خارجی معارض از این اعتراض ها از یک سو هدف قرار دادن و زیر سوال بردن ایران در افکار عمومی عراق است و از سوی دیگر عدم توانایی جریان های هم سوی ایران در تامین مشکلات مردم و در نهایت عدم کفایت این جریان ها در تشکيل دولت آینده است.
✍ محمدرضا فرهادی
🔴آمریکا به درگیری های «درعا» دعوت شد‼
🔹طبق گزارش «المانیتور» آمریکا، معارضان سوری برای جلوگیری از ادامه پیروزیهای ارتش سوریه در «درعا» و مناطق جنوبی، از واشنگتن، حمله به مواضع ارتش سوریه را خواستار شدند
🔹«شورشیان معارض» در جبهه جنوبی سوریه که زمانی ۴۰ هزار جنگجو بودند، اکنون به ۱۵ گروه با حدود ۸ هزار تا ۱۰ هزار نفر کاهش یافته و این تعداد قبل از شروع تلاش نظامیان طرفدار رژیم (بشار اسد) برای گرفتن کنترل درعا از دست شورشیان هم به شدت به حمایتهای خارجی وابسته بودهاند»
ترامپ یکی از اموال اطلاعاتی روسیه است!!!.
💢نیویورک تایمز در گزارشی با اشاره به کنفرانس روسای جمهور آمریکا و روسیه، ترامپ را به خیانت متهم کرد و نوشت: ترامپ و پوتین هردو در یک جبهه، رودر روی آمریکا ایستاده اند.
🔸ترامپ از همان روز اولی که وارد کاخ سفید شد، هر سند و مدرکی که نهادهای امنیتی آمریکا درباره دخالت روسیه به نفع وی در انتخابات ارایه می کردند را با حمله به اوباما و دمکرات ها پاسخ می داد و هرگز پوتین را که با حمله سایبری روند دمکراتیک انتخابات آمریکا را نشانه رفت، مقصر نمی دانست.
🔸چنین رفتاری از شخصی در کسوت رئیس جمهوری بسیار زننده است و مغایر با منافع ملی آمریکا است و تنها ارزیابی که می توان از چنین رفتاری کرد این است که ترامپ یکی از اموال اطلاعاتی روسیه است.
♻️ سوراخی که هشتبار از آن گزیده شدیم❗️
🔰سه سال پیش در چنین ایامی توافقی با 5+1 (امریکا، انگلیس، فرانسه، چین، روسيه و المان) موسوم به #برجام نهایی شد. اما برجامی که حسن روحانی القا می کرد آب خوردن مردم هم به تصويب آن بند است، تنها بعد از گذشت سه سال به چنان حال و روزی افتاده که دیگر کسی نامی هم از آن نمیبرد. اما این برای بار اول نبود که گروهی ثابت در کشور ما با خوشبینی به طرف بدعهد مقابل روی میآورد و از آن رودست میخورد.
#حافظه_تاریخی
1⃣ بار اول – شکست مذاکره در دولت موقت آقای بازرگان
گام اول مذاکره ایران و آمریکا با هدف عودت ۱۲/۵ میلیارد دلار هزینه تجهیزات نظامی خریداری شده توسط شاه از آمریکا انجام گرفت. دولت موقت، تجهیزات نظامی را مطابق وعده و به امید دریافت هزینه آن تحویل نگرفت و آمریکا نیز هزینههای مقرر شده را بازپس نداد.
2⃣ بار دوم - شکست در مذاکره الجزایر برای آزادی گروگانهای آمریکایی
گام دوم، مذاکرات برای آزادسازی باقی مانده گروگانهای لانه جاسوسی توسط تیمی که امروز خود را اصلاحطلب می نامد، در الجزایر انجام شد. ایران، گروگانها را مطابق وعده آزاد کرد اما آمریکا نه تنها به وعدههای خود عمل نکرد (۱۲/۵ میلیارد دلار را پس دهد، ایران را تهدید نکند و در امور داخلی ایران دخالت نکند) که از سال ۵۹ رسماً ایران را تحریم و محاصره اقتصادی کرد.
3⃣ بار سوم، شکست مذاکرات مکفارلین
مکفارلین همراه با مشاور نخست وزیر اسرائیل – آمیرام نیر- به ایران میآیند. امام مخالف بودند. مکفارلین مطابق وعده قبلی با خود ۵۰۰ موشک تاو آوردند که بر روی موشکها آرم انبارهای رژیم صهیونیستی خورده بود؛ این سلاح تاریخ مصرف گذشته بود و میبایست از رده خارج میشد. سلاحها بازپس فرستاده شد.
4⃣ بار چهارم – تحمیل جام زهر و قطعنامه 598
دخالت مستقیم در جنگ ایران و عراق و حمایت و پشتیبانی همهجانبه از صدام علیرغم هشت سال تحمیل جنگ به ما، پیروزی قطعی ایران در سالهای پایانی کاملا نمایان بود اما تفکر لیبرالیستی، نتیجه جنگ را پذیرش قطعنامه ۵۹۸ مبدل کرد و جام زهرا را به رهبر انقلاب نوشانید.
5⃣ بار پنجم – اعمال تحریمهای هلمز برتون و داماتو در دوره سازندگی و اصلاحات
آمریکا مزد اقدامات خوشبینانه دولت کارگزاران و سازندگی (که با سیاست پنجرههای باز به روی غرب، روی کار آمدند و به مدت ۸ سال همه قواعد و طرحهای غربیها در بانک جهانی، صندوق بینالمللی پول، طرح وازکتومی و... را پیاده کردند) را با تصویب قانون هلمز – برتون و بویژه قانون داماتو دادند.
6⃣ بار ششم – قرار دادن ایران در لیست محور شرارت، در کنار عراق (صدام) و کره شمالی.
محمد خاتمی پیشنهاد گفتگوی تمدنها را در سازمان ملل ارائه کرد؛ آمریکا در همین سال، جنگ تمدنها را آغاز کرد و حوادث یازدهم سپتامبر را براه انداخت. جرج بوش پسر به افغانستان یورش برد و دولت ما در این جریان با آمریکاییها همکاری کرد؛ اما پس از آنکه خر آمریکا از پل گذشت، ایران را هم طراز با عراق (صدام) و کره شمالی در لیست کشورهایی که محور شرارت مینامید، گذاشت.
7⃣ بار هفتم – شکست مذاکرات هستهای در سعدآباد
پاییز سال ۸۲ با اروپا وارد مذاکره شدیم. وزیر خارجه آلمان، انگلیس و فرانسه وارد ایران شدند. آقای روحانی تسلیم شد و ما تعلیق داوطلبانه را شروع کردیم. همه تأسیسات هستهایمان را پلمپ کردیم. سپس گفتند تعلیق موقت پذیرفته نیست باید تعلیق دائم داشته باشید. پروتکل الحاقی را نیز باید بپذیرید و حق داشتن یک سانترفیوژ را ندارید. ایران نیز برای پذیرش آن، کمی اعلام آمادگی کرد! تا سال ۸۳ مطابق خواستشان جلو رفتیم؛ اما اوایل سال ۸۴ که زیادهخواهیهایشان جدی شد، رهبر انقلاب دستور فک پلمپ مراكز هستهای را صادر کردند.
8⃣ بار هشتم – شکست برجام که توسط حسن روحانی و علی لاریجانی مدیریت شد و به خاطر آن، بیش از سه سال افکار عمومی سرکار گذاشته شدند. درنهايت هم توانستند آن را به مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران تحمیل شد اما نتیجه آن در سال اول اجرا تقريبا هیچ بود و پس از آن هم اعمال تحریم های بیشتر و مطالبات به ناحق بيشتر از جمله درخواست تعهد جديد ایران درخصوص از بین بردن موشکهای دوربرد و عدم حضور فعال در منطقه برای مبارزه با تروريسم.
🔹 دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکیه پیشرفت چند دهه گذشته ترکیه را مدیون محدودیتهای داخلی ایران دانست و اعلام کرد، ایرانیها در رتبه اول توریسم ترکیه هستند و هشت برابر آسیای میانه به این کشور سفر میکنند؛ به گونهای که امسال حدود یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار هزینه گردشگری ایرانیها در ترکیه شده است.
🚩 هکر صفحه مریم رجوی: پیشنهاد چند میلیون دلاری کشورهای دیگر را رد کردم
🔹صفحه مریم رجوی را که زدم حس میکردم این اتفاقات بیفتد و تماس و پیامهای مشکوکی برای من ارسال شد.
🔹 آنها میلیونها دلار خرج میکنند که مسیح علی نژاد شب شهادت امام صادق کلیپ هتاکانه منتشر کند. من تمام پیچهایی که این کلیپ را منتشر کردند را زدم.
🔹تاکنون بیش از سه هزار صفحه هتاک به اهل بیت و شیعه و نظام مقدس جمهوری اسلامی را در اینستاگرام بستم.
🔹از خارج از کشور خیلی پیشنهاد داشتم
🔹 شاهین نجفی از من خواست در آلمان در کنارش باشم. من جواب گفتم انقدر بدبخت نشدم که بیایم در جوار تو باشم.
🔹هک پیج عرب اسپورت را شش ماه کار کردم تا توانستم بگیرم. پیجی با یک میلیون دنبال کننده. آنها پرچم مقدس ایران را آتش زدند. من خیلی به غیرتم برخورد میدانستم که این خبر هم در دنیا صدا میکند. صفحه آنها را گرفتم پرچم ایران را در آن زدم و نوشتم که هیچ وقت برای ایران و ایرانی شاخ نشوید یا علی.
🔹من صفحه سلطنت طلبان را با 400 هزار دنبال کننده را زدم. در روز عاشورا آیینی به نام گل مالی در بین لرها وجود دارد. آنها با تمسخر این آیین به سیدالشهدا و تمامی قوم لر توهین کردند. آن صفحه را با اینکه امنیت بالایی داشت، در هک کردم. اول زیارت عاشورا را در پیج گذاشتم.
⭕️ پروانه سلحشوری: برای حمایت از روحانی در انتخابات از روی مردم شرمندهایم/ هر استیضاحی می شود، عدهای امتیاز میگیرند و استیضاح را کنسل میکنند
🔹عضو فراکسیون امید مجلس: وقتی زمان احمدی نژاد بود، نقد میکردیم که فساد وجود دارد. اما برای ریاست جمهوری آقای روحانی، همه ما مایه گذاشتیم. خدا میداند که از روی مردم شرمنده ایم. خدا میداند که من از روی مردم خجالت میکشم. این همه به استانها رفتیم و وعده دادیم که دوره دوم دولت آقای روحانی نیز مانند دوره اول خوب خواهد شد؛ اما به محض اینکه ۴ سال دوم آقای روحانی آغاز شد، ببینید چه شده؛ فاجعهای در حال رخ دادن است. همه را هم نمیشود به گردنِ بیرون انداخت. ارز و سکه از کجا توزیع میشود؟ این رانت ۴۲۰۰ تومانی را چرا ایجاد کردند؟ من کارشناس اقتصادی نیستم، اما میدانم که این یک رانت برای گروههای خاص بود. یعنی مسئولین دولتی نمیدانند که وظیفه صداوسیما واردات خوراک دام نیست؟ ضمن اینکه فقط بخشی از ارزهای دولتی تخصیص یافته، رسانه ای شده است و همه آنها رسانه ای نشده است.
🔹گاهی فکر می کنم دیگر پای هیچ استیضاحی را امضا نکنم. متاسفانه استیضاح هم برای مجلسیها یک وسیلهای شده. عدهای امتیاز میگیرند و استیضاح تمام میشود. ما مجلسیها از ابزاری که در دست داریم، درست استفاده نکردیم.
عزیزان انقلابی حتما بخوانندومنتشرکنند
مهم : سخنان مهم آیت الله مصباح
آیت الله مصباح یزدی در جمع خانواده شهدای
دفاع مقدس و مدافع حرم:
🔸دام شیطان برای حزب الله؛ دامی که حتی بزرگترین اصحاب ائمه (ع) را نیز گرفتار کرد
🔹 آماده باشيم هر سختي را براي خدا تحمل کنيم
🔹 گاهي مصالح نظام اسلامي ايجاب مي کند که انسان خون جگر بخورد و اظهار نکند و صبر پيشه سازد؛ اگر نتوانيم اين موارد را بشناسيم، شيطان از همين مسأله به عنوان دامي براي انحرافمان استفاده خواهد کرد.
🔹رهبر انقلاب اسلامي از بزرگترين نعمت هايي است که خدا به ما داده است ؛ شخصيت هاي تراز اول سياسي دنيا، گاهي تصريح کرده اند که تا ايران چنين رهبري دارد، دشمنانش نمي توانند کاري از پيش ببرند.
🔹 گاهي پافشاري بر برخي مسائل سبب فوت شدن مصلحت بزرگتري مي شود؛ بايد مصاديق آن را بشناسيم؛ گاهي نشناختن اين موقعيت ها، سبب از دست دادن ايمانمان به رهبري مي شود؛ شايد ما به خاطر علاقه و دلسوزي خودمان فکر کنيم که رهبر بايد رفتار و موضع تندي نسبت به فلان قضايا بگيرد و وقتي رهبري چنين موضعي نگرفتند، گمان کنيم کار ايشان اشتباه بوده است!
🔹شيطان چنين دامي را حتي براي بزرگترين اصحاب ائمه (ع) نيز گسترده بود؛ در تاريخ مي خوانيم که بزرگترين اصحاب امام حسن (ع)، سجاده از زير پاي امام حسن (ع) کشيدند و ايشان را « مذل المؤمنين » خطاب کردند!
🔹 فکر نکنيم هر چه ما فهميديم، رهبري هم بايد همان را فهميده باشد و لذا بايد موضعي که انتظار داريم اتخاذ کند؛ اين امر سبب مي شود تا به خودمان حق بدهيم تا به سخنان او عمل نکنيم؛ آيا معناي ولايت فقيه اين است که او بايد مثل ما فکر کند و به فرمان ما گوش کند يا ما به فرمان وي
🔹در طول اين چهل سال ثابت شده است که خداوند مصلحت جامعه را توسط ولي فقيه رقم زده است،
🔹 بنده به غير از امام (ره)، هيچ يک از علماي گذشته را به روشن بيني، فراست، تدبير، تحمل سختي ها و سعه صدر و جامعيت ايشان نديده ام.
🔹اين که کمبودهاي جامعه را به خاطر عدم اتخاذ مواضع تند از سوي رهبري بدانيم، امري خطاست؛ اگر چنين باشد بايد بگوييم بسياري از مشکلات صدر اسلام نيز – العياذ بالله – تقصير پيامبر(ص) و معصومين بوده است!!
🔹 سختي ها را تحمل کرده و صبر کنيم و به خاطر هر اشتباهي که ديگران انجام داده اند، سر و صدا راه نيندازيم؛ در عین دیدن واقعیات افراط و تفریط نداشته باشیم واولويت ها را بشناسيم. البته نسبت به آنچه قرار است سرنوشت نظام را تغيير دهد، حساس باشيم و در اين موارد فرمايشات رهبري را نصب العين خود قراردهیم.
پشت پرده شانتاژ علیه روابط با روسیه -1
✍️رصدگران و دیدبانان صحنه سیاست و رسانه عادت کرده اند هر گاه جبهه استکبار، دچار هزیمتی بزرگ مقابل انقلاب اسلامی شد یا خیانتی پنهان توسط طیف وابسته به غرب در حال شکل بندی بود، هیاهو علیه روسیه و روابط با آن توسط اردوگاه رسانه ای دروغ اوج بگیرد.
اینک در حالی که از یک سو محور مقاومت پیروزی های مهمی در منطقه به دست آورده و از طرف دیگر، تحرکاتی از سوی غربگرایان برای واگذاری امتیازات جدید و یکطرفه در حوزه توانمندی های نظامی و نفوذ منطقه ای در جریان است، مجددا شانتاژ علیه روابط با روسیه (به بهانه سفر مهم مشاور رهبر معظم انقلاب به مسکو) شکل گرفته است.
♦️دو سال قبل، منطقه راهبردی حلب، خط مقدم جنگ جهانی سوم در سوریه بود. محاصره و شکست جبهه تروریستها در حلب، آمریکا و صهیونیستها را بشدت نگران کرده بود. مقامات رژیم صهیونیستی ابا نداشتند که بگویند جنگ در سوریه و حلب، موجب ایجاد حاشیه امنیت برای آنها شده و آنها نگران شکست تروریست ها هستند.
🔸برخی مقامات آمریکایی و صهیونیستی بارها از ضرورت تجزیه عراق و سوریه و ایران سخن گفته بودند. بنابراین بسیج همه نیروها و ظرفیت ها برای پیروزی مقاومت در این جنگ، اقدامی صد در صد عقلانی و ضروری بود. ایران به هواپیماهای روسیه اجازه داد از طریق پایگاه شهید نوژه، مواضع تروریست های تحت محاصره مقاومت را بمباران کنند.
🔹اما طیف سیاسی رسانه ای ماموریت دار در داخل، بلافاصله علیه این تدبیر هوشمندانه شانتاژ کردند. آنها گفتند چرا به جنگندههای روسیه اجازه می دهید از طریق پایگاه نوژه همدان، مواضع تروریستها را در حلب بمباران کنند؟ سند برای تداوم همکاری جریان فتنه با آمریکا و انگلیس و اسرائیل، از این واضحتر؟! آنها با زبان بیزبانی میگفتند چرا تروریستهای بدتر از مغول را در عراق و سوریه و حلب سرکوب می کنید و نمی گذارید آن قدر جلو بیایند که مجبور شوید در همدان و کرمانشاه و ایلام و خوزستان تلفات سنگین بدهید و با آنها بجنگید؟!
♦️آنها بهتر از هر کس میدانستند اگر ایران مقاومت نکرده بود، روسها نه تنها در سوریه که حتی در ماجرای اوکراین، بند را به آب داده بودند. و باز میدانند که اگر آمریکا و انگلیس نیز -به فرض محال- میپذیرفتند تروریستها را سرکوب کنند، آنها را نیز در همین چهارچوب تعریف شده به خدمت میگرفتیم. اما ناف این جماعت را با نوکری بریدهاند. درست به همین دلیل، نخواستند بینند این ایران است که ظرفیت روسیه را در راستای منافع ملی به خدمت گرفته است.🔹
پشت پرده شانتاژ علیه روابط با روسیه -2
همه دست و پا زدن های طیف ماموریت دار این است که مردم و مدیران، از تجربه اعتماد به دشمنان قسم خورده در ماجرای برجام، عبرت نگیرند و این عبرت را در مناسبات جدید به کار نبندند.
🔸این طیف با شانتاژ می کوشند، بدعهدیهای شیطان بزرگ را پنهان دارند و به واسطه جنجال، توضیح ندهند چه سر و سرّی با شیطان بزرگ داشتند که که او را بزک کردند و خسارتهای برجام را متوجه ملت و نظام نمودند؟ یا چرا هم اکنون با ادامه خیانت قبلی در پوشش جدید، اصرار دارند امتیازات دیگری را از طریق دلال اروپایی به آمریکا بدهند و وعده های نسیه بگیرند؟
♦️این هیاهوها، برای غفلت افکار عمومی از برخی خیانتها در روند انعقاد برجام، FATF و توافقات خسارتبار مشابه است که امتیازات بزرگی را به دشمن داد اما همزمان، اقتصاد را چنان از رمق انداخت که نرخ ارز و سکه به نسبت پیش از برجام، 250 تا 300 درصد افزایش یافت. هیاهو برای این است که پاسخگو نباشند و عذرخواهی نکنند و خیانت آلود بودن نسخه "امتیاز بده و وعده بگیر" را پنهان دارند.
🔹برخلاف تصور اولیه، برجام نقطه پایان بخشی از چالشها با آمریکا و غرب نبود بلکه آغاز زنجیرهای از چالشهای طراحی شده توسط دشمن در قبال نفوذ منطقهای و قدرت نظامی و اقتدار ایران بود. در حقیقت امروز معلوم شده آن نگرشی که میگفت «یک حالی به آمریکا بدهیم، تا فشارهای اقتصادی برطرف شود»! کاملاً هپروتی بوده است.
🔸ادعا می کردند آمریکا گاوی است که با شاخش گلاویز شده اید و ما میخواهیم بدوشیمش! حالا که معلوم شده سواری داده و دوشیده شدهاند، میگویند بگذارید همان پلتیک را به واسطه واگذاری امتیازات جدید، با شریکان اروپایی آمریکا پیاده کنیم! غرب و غربگرایان شدیدا ناراحت می شوند از اینکه نظام، نقشه قفل شدگی دیپلماسی را به هم بزند و ارتباط با کسورهای مختلف در چهارگوشه دنیا برای شکستن حصار تحریم را با موفقیت پیش ببرد. می گویند محکومیم به گدایی و بردگی غرب!
♦️یادمان نرفته که همین طیف، 7 سال پیش درست زمانی که از اوباما به شکل رسمی گدایی حمایت میکردند و آمریکا صراحتاً میگفت پشت آنهاست، برای رد گم کنی شعار «مرگ بر روسیه» سر دادند. و باز یادمان نرفته همین جماعت آمریکایی، 30 سال پیش هم «مرگ بر شوروی» میگفتند. چرا چنین می کردند؟ پاسخ امام خمینی (ره) بسیار حکیمانه است:
🔹«نباید فراموش کنیم که در جنگ با آمریکا هستیم. ما در جنگ با آمریکا و تفالههای آمریکا (هستیم)، این تفالههایی که قالب زدند خودشان را و ما غفلت کردیم، الان هم هستند. باید هر یک از اینها را شناسایی کنید و به دادگاهها معرفی کنید، ننشینید که باز یک جایی را آتش بزنند. اینها میخواهند خرابی کنند. کار ندارند به این که کی کشته بشود و کی از بین برود... خط این بود که اصلاً آمریکا منسی ]فراموش[ بشود. یک دسته شوروی را طرح میکردند تا آمریکا منسی بشود، یک دسته «الله اکبر» را کنار میگذاشتند، سوت میزدند و کف میزدند آن هم روز عاشورا. خط این بود که این قضیه مرگ بر آمریکا منسی بشود».
🅾#تب_ترس
هنوز نیز پس از ۱۴ قرن هستند کسانی که بر روی خدعه کژدم های شامی عمروعاص سرمایه گذاری میکنند و ابوموسی هایِ زمان را برای خالی کردن دلهای مردم در مقابل لاف های غریبانه دشمنان به صف میکنند !!!!
در چند روز اخیر شاهد خط تبلیغی جدیدی از مسئولینِ دل خوش به وعده های نسیه غرب هستیم که اساسش بر ترساندن مردم از تحرکات آتی آمریکاست!!!
✴ آخرین تحرکات جنگ روانی-تبلیغاتی غربگرایان استفاده از راهبرد قدیمی و نخ نمایی است به نام " به مرگ بگیر و به تب راضی کن " در مقابل نظام و مردم است تا بتوانند مقاومت ملت را در برابر زیاده خواهی های آمریکا بشکنند و نظام را مجبور کنند تا زیر بار #FATF و #برجام_منطقه_ای رفته ....
◀ اما این جماعت غافلند از اینکه ملت تجربه تلخ اعتماد به آمریکا را در #برجام_هسته_ای سرلوحه خود قرارداده است و دیگر هرگز حاضر نیست پای میز مذاکره ای بنشیند که دستاوردش #تقریبا_هیچ باشد!!
🔸 همه ما باید به گوش مسئولین برسانیم که ایرانیان با ترس بیگانه هستند و بجای ترسیدن خود و ترساندن مردم بهتر است گوش جان بدهند به فرامین مقام معظم رهبری و با عمل به رهنموردهای ایشان خدعه های آمریکا را باطل و سردمدارانش را ناامید کنند و تنها را عبور از مشکلات فعلی را در اقتصاد مقاومتی و اتکا به توانمندیهای مردم بدانند .
شورش ديماه شورش فقرا نبود
پرویز فتاح به روزنامه اعتماد گفت: در اتفاقات دي ماه سال گذشته كه به شهرهاي مختلف هم رسيد، من واقعا در اين باره حساس بودم. شخصا به وزير اطلاعات و وزير كشور و فرمانده ناجا تلفن زدم و خواستم فهرست اسامي بازداشتشدگان كه تعدادشان هم كم نبود را به من بدهند. فهرست را دادند و دريغ از اينكه يك مددجو در اين فهرست باشد. پس واقعا شورش فقرا در كار نيست. باور ما اين است كه شورش فقرا در كار نيست. مددجويان ما فهيم و قدرشناس نظام و انقلاب و مسوولان هستند. البته بين مددجويان ما هم، مانند عموم جامعه، دختر و پسر و جوان هست و مطلبي و نكتهاي دارند اما واقعا تاييد نميكنم كه مددجويان ما هم داخل آن اعتراضات شده باشند... آنچه مردم را اذيت ميكند اتفاقات داخلي ماست. چرا بايد در فروش سكه اشكال باشد؟ چرا در ارز 4 هزار و 200 توماني اشكال باشد؟ چرا خودرو اينطور وارد شود؟ اين، اعتراض مردم است و درست است و همه ما اين اعتراض را داريم، آقاي رييسجمهوري هم اعتراض دارد و رهبر عزيزمان هم معترض است. اين بيعدالتيها و بعضي سوءاستفادهها روحيه مردم را جريحهدار ميكند و طبيعي است كه بايد از مردم بپذيريم.
مقایسه سخنان روحانی درباره تحریمهای هستهای:
تیر۹۷: «شش ماه، یکسال بایستیم دشمن خسته و تسلیم میشود»
فروردین۹۶: «یک عده میگفتند بایستید مهم نیست تحریمها را دور میزنیم. از جیب چه کسی مهم نیست؟ از جیب خودتان هرچه میخواهید بروید دنبال تحریم نه از جیب مردم»
طبق جدول زیر پوتین برای حقارت رهبران جهان ،دیر به ملاقاتها میرود.در دیدارش با ترامپ او را ۲۰ دقیقه معطل کرد، وی با ۱۴ دقیقه تاخیر بیشترین احترام را به ملکه بریتانیا گذاشته است!
اما پوتین در ایران با کنار زدن تشریفات رسمی سریعا از فرودگاه به بیت رهبری رفت تا زمان از دست نرود!
×سیدمهدی حاجیآبادی